KERESÉS search-close

:)

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: ":)"

Kezek nélkül született, mégis zongorista lett belőle

A 15 éves orosz csodagyerek dacol a természet törvényeivel: bár nincsenek ujjai, mégis megtanult zongorázni, az előadásáról készült videótól pedig szinte lángol az internet!

Van felesleges 12 milliója? Akkor vegyen majmot az ujjára!

A törpe selyemmajom az új dili Kínában! Kár, hogy csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak a tartását, a méretével ellentétben ugyanis kifejezetten borsos ára van.

Valentin napi csoda: 70 év után újra együtt a szerelmespár

Közel 70 év után újra találkozik a világháborús veterán rég elvesztett szerelmével. Az internet és gyermekeik segítségével akadtak újra egymásra.

Retteg a terminátorok korától? Nézegessen buta robotokat!

Ha ön is aggódik a robotok irányította háborútól, mint a Tesla igazgatója Elon Musk vagy Stephen Hawking, nézzen meg pár rosszul funkcionáló gépet. Az ügyetlen sörtöltő robot és a kétballábas focirobot bizonyítják, hogy még van  mit fejlődnie a robotikának.

Ha eddig félt a pitbulloktól, mostantól nem fog!

Egy amerikai fotóművész megelégelte, hogy a társadalom jelentős része kirekesztően bánik a szegény Amerikai pitbull terrierekkel. Ezért létrehozta a „Pit Bull Flower Power” nevű csoportot, ahol  virágkoszorús kutyákat fotóznak, hogy az emberek újra a szívükbe zárják ezt a fajtát.

Egy kisfiú felajánlotta összes zsebpénzét rákos tanárjának

Camden Hand egy floridai 4 éves 105 dollárt adott tanárnője kemoterápiájára.

Ennek a nőnek terhesen is kockahasa van!

A 31 éves fitneszmodell és Miss Fitness Universe győztes Stacie Venagro a terhessége ellenére sem mondott le az állandó testedzésről, és sikerült megőriznie a jól látható izmokat a hasán. Kattintson, és mutatjuk a szokatlan pocakot!

Ilyen gyorsan ember még nem rakta ki a Rubik-kockát!

És most sem, ugyanis egy gépnek sikerült kevesebb, mint 2 másodperc alatt megoldani a híres magyar találmányt, melyet Ifj. Rubik Ernőnek köszönhet a világ. A robotot kifejezetten rekorddöntési céllal építették, de kérdés, hogy vajon rekordot dönthet-e egy gép egyáltalán!

Ez a világ legtökéletesebb Instagramja

Itt bizony rögtön értelmét veszti a "Szia cica, van gazdád?" kérdés, mert ezek a macskák egész biztosan nem árva jószágok. Nézze meg képeken, micsoda gazdáik vannak!

Ez a macska jobban nyomja a felüléseket, mint a legtöbb ember!

Nem tudjuk, miért csinálja, mi indította a különös mozgásforma gyakorlására, de itt egy tornázó macska, amint épp felüléseket végez. Nem fog hinni a szemének!

Vajon mitől döbbent meg ennyire a majombébi?

Az aranycerkófokat sokáig a kihalás fenyegette, egészen a '60-as évekig egyetlen példányt sem láttak belőle, amikor mindenki örömére újból felbukkantak. A kínai Hupej tartomány nemzeti parkjában egy szemfüles fotós nemrég meg is örökítette, ahogy az egyik fiatal példány rácsodálkozik a világra.

Ez a kutya szilánkosra töri az Ön szívét is

Nem elég, hogy simogatnivalóan aranyosan néz ki, még öltözködni is remekül tud. A két éves, Reagan nevű labrador fényképei választ adnak a kínzó kérdésre: vajon hány lábukon viselik a kutyák a nadrágot? Cukisággaléria a klikk után!

Tippelje meg, hány éves a képen látható test tulajdonosa!

Ha azt hiszi, hogy egy ruganyos huszonévest lát a képen, nagyon téved! Kattintson és eláruljuk a kisportolt hölgy valódi életkorát!

Szilveszteri gasztrohagyományok, avagy mit miért eszünk?

Pár pillanat már csak, hogy visszaszámoljuk 2015 utolsó másodperceit, de előtte még érdemes körülnézni a gasztrokultúra háza táján, hogy tisztában legyünk azzal, mit illik, mit kellene falatoznunk az év utolsó és legelső napján!

Vakok helyett lát a tárgyfelismerő mobilalkalmazás

Az Aipoly egy intelligens app, amely felismeri a különböző tárgyakat, és hangosan felolvassa a nevüket, így könnyítve meg a látássérültek számára a tájékozódást.

Jaj ne, ez a teki beragadt a sínek közé! :(

De ne izguljon, többé ilyen nem fordulhat elő, a japán vasút ugyanis tett róla, hogy a teknősöknek ne a veszélyes sínek között kelljen botorkálniuk, ha el akarnak jutni A-ból B-be. Az állatok kedvéért teknőcalagutakat építettek.

A répamajszoló hörcsög szilánkosra töri az Ön szívét is

Mike, a japán hörcsög azzal vált internetes celebbé, hogy a gazdája videóra vette, hogyan táplálkozik. Egy szupercuki rágcsáló egy répaszeletet rágcsál sok-sok videón keresztül. Nézze meg, és garantáltan szebb lesz a napja!

Egy kanadai pár lefújta az esküvőjét, hogy szír menekülteket segítsen a pénzből

A menyasszony és vőlegény azután döntött így, hogy szeptemberben látták a vízbe fulladt kisfiú, Aylan Kurdi fotóját, az európai menekültválság egyik legsokkolóbb, ikonikus képét, mely az egész világot bejárta. Úgy döntöttek, flancos esküvő helyett a hazájukban menedéket kereső szíreknek adják a pénzt.

Ezek a gyerekek télikabátba öltöztették az oszlopokat, hogy ezzel segítsenek a hidegben rekedt hajléktalanokon

Az egyre közeledő zimankó az átlagembernek csupán kellemetlenséget jelent, a hajléktalanok számára azonban akár komoly veszélyforrás is lehet a fagypont körüli hőmérséklet. Pár kanadai kisiskolás sok felnőttet leiskolázva felismerte a probléma fontosságát, és úgy döntött, a kezébe veszi a dolgokat.

Ez a távkapcsolat jobban működik, mint némelyik közeli

A lány New York-ban, a fiú a dél-koreiai Szöulban lakik, azonban úgy döntöttek, nem hagyják, hogy a több ezer kilométer felőrölje a szerelmüket: nem elég, hogy minden nap videócsetelnek, de fényképeiket is tökéletes szinkronba hozzák. Nézzék csak!

Nézze, hogyan küzd ez a csöppnyi tacskó a fizika törvényeivel!

Bemutatjuk Arvót, a hosszúszőrű tacskót, aki rendíthetetlenül dacol a kennel és az óriási plüssmedve méreteivel. Nem akarunk spoilerezni, úgyhogy inkább nézze meg a saját szemével, vajon sikerül-e bevonszolnia a mackót, cserébe iszonyatos mennyiségű cukiság várja.

IGAZI hős: egy balesetben vesztette el a lábát, most sérült modelleknek segít!

A 20 éves Vicky Balch egy balesetben elveszítette egyik lábát, most divatbemutatót és egy kampány sorozatot szervez, mellyel szeretné felhívni a fogyatékkal élő modellekre a figyelmet. A cél, hogy a divatipar ne leszűkítse, hanem kiszélesítse a szépség fogalmát.

​Alsóneműs, összefirkált lányt találtunk a Váci utcában!

A Váci utcában sétálgatva egy nagyobb, valaki, vagy valami köré csoportosuló tömegre lettünk figyelmesek. A sok láb közt először egy tábla tűnt fel, majd egy meztelen láb, csupasz karok, és egy bekötött szemű lány arca. Közelebb merészkedtünk, mert természetesen egyből felkeltette az érdeklődésünket, mi történhet ott, mit fotóz annyi ember mosolyogva. És akkor megláttuk őt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való