KERESÉS search-close

?

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "?"

Ezen a képen van egy kutya. Te észrevetted?

Leolvadtak az óceánok mélyén az internet kábelei, annyira szétkattintják ezt a képet az emberek, amin egy bújócskában rendkívül tehetséges háziállat bújt el. Ha elsőre kiszúrtad, akkor igazán szemfüles vagy!

73 éve történt a doni katasztrófa. Ön mennyire ismeri a korszak eseményeit?

1943. január 12-én vette kezdetét a magyar hadtörténelem egyik legszomorúbb fejezete. Akkoriban szinte alig akadt olyan magyar család, amelynek valamelyik férfi tagja ne vett volna részt a kilátástalan küzdelemben. Most megnézheti, mennyit tud a második világháború egyik legtöbb magyar áldozatot követelő időszakáról. Kvíz a klikk után!

Hány arcot rejtettek el ezen a képen?

Az internet megőrül ezért az optikai illúzióért, pedig már nem mai darab: egyesek szerint 1880 óta létezik a fa ágai közt emberi arcokat rejtő rajz, és mióta internet létezik, néhány évente rendre felbukkan, aztán az emberek osztani kezdik. Ez történt most is, úgyhogy most önön a sor: hány arcot sikerül megtalálnia?

Még fontosabb kérdés: hogyan kellene hordani a nadrágot egy birodalmi lépegetőnek?

Az internet népe nemrég vérre menő vitát folytatott arról, hogyan kellene nadrágot viselnie a kutyáknak, pedig van ennél fontosabb kérdés is a galaxisban: vajon hogyan adnánk rá a gatyát a Csillagok háborúja sorozat jellegzetes harci járműveire?

Nagyon fontos kérdés: hogyan kellene a nadrágot hordani a kutyáknak?

Az internet éppen teljes leovadásban van ettől a kérdéstől! Szavazzon, hogy ön a kétlábú vagy a négylábú verziót tartaná-e logikusnak!

Melyik volt a Got Talent eddigi legzúzósabb csajozása?

Nekik ugyan nem sikerült beverekedniük magukat a legjobb 30 közé, azért a csajozás frontján maradandót alkottak. Válogatásunkból most megtudhatja, hányféleképp lehet csapni a szelet. Szavazzon, hogy melyik a legkirályabb módszer!

Ön szerint cukik vagy inkább ijesztőek a Got Talent deres homlokú Don Juanjai?

A sokadik x után is tomboltak a hormonok a HGT várójában, a csajozós kedvű idős urak nem vesztegették az idejüket, inkább igyekeztek minél több hamvas lány telefonszámát begyűjteni. Mesteri felszedős technikák a klikk után.

Ön bevállalna egy zsákbatetkót? Szavazzon!

Képzelje el, hogy bedugja a csupasz karját egy sötét lyukba, ahol sokáig szurkálják tűvel, amikor pedig kihúzza, egy vadiúj tetoválás fogadja. Scott Campbell tetoválóművész bárkit szétvarrt egy New York-i galériában - feltéve, hogy az ileltő elég bátor és szerencsés volt hozzá.

Ön elhívná Got Talent-es Tercsi bohócot a szülinapi zsúrjára? Szavazzon!

A valós és a filmtörténelem tele van ijesztő bohócokkal, akikről a mókázás helyett inkább az jut eszünkbe, hogy semmiképp sem szeretnénk velük összefutni egy sötét sikátorban. Nem tudjuk, Potyesz Terézia is közéjük szeretne-e tartozni, felnőttbohócos előadásából mindenesetre nem derült ki egyértelműen. Ön viszont most segíthet eldönteni!

Ez a nő tökéletesnek látja magát, és szerinte minden nőnek plasztikáztatnia kellene. Ön szerint?

A venezuelai Aleira Avendano még csak 26 éves, de már több mint hússzor feküdt a kés alá: megcsináltatta a melleit, a fenekét, a száját és hét évig hordott fűzőt, hogy elég szűk legyen a csípője. Szerinte minden nőnek plasztikára lenne szüksége az igazi szépséghez, és itt az ideje, hogy a világ megismerje a testét. Hát, mi most megmutatjuk, Ön pedig szavazhat, hogy egyetért-e!

Egy férfiről kiderült, hogy a gyermeke apja valójában az ő soha meg nem született ikertestvére

Most nyilván zavartan néz maga elé, és azt kérdezi: mi van?! Ne aggódjon, mindent elmagyarázunk, de készüljön fel, nagyon bizarr lesz!

A csecsemő Hitler elpusztításán elmélkedik az internet - szavazzon, hogy Ön mit gondol!

A New York Times magazinja súlyos morális problémákat feszegető kérdést szegezett az olvasóinak: ha visszamehetnének az időben abba a korba, amikor Hitler még csecsemő volt, képesek lennének végezni vele, hogy megakadályozzák későbbi tetteit? Most itt a lehetőség, Ön is válaszolhat, hogy mit tenne a nehéz helyzetben!

Tippeljen, mi van a képeken: paróka vagy tengerimalac?

Két londoni designer zseniálisan zavarbaejtő fotósorozatot készített: a fotók egy részén parókák, másik felén tengerimalacok láthatók felülnézetből. Fogadjunk, hogy ön sem tudja majd megkülönböztetni őket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való