KERESÉS search-close

Álarcos énekes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Álarcos énekes"

Gallusz Niki újra nyuszi-bőrbe bújik, de most nem a színpadon

Gallusz Nikolett a színpad mellett most egy új platformon is bemutatkozik, hiszen elindult a Youtube csatornája! Itt most nem színészkedik, hanem mentálhigiénés szakemberként beszélget. Hogy miért is indult el a Mentál Nyuszi csatorna, arról Nikolett-tel beszélgetünk!

GALLUSZ NIKOLETT: Az Álarcos énekes alatt tanult dalokat szép lassan benyusszantom a Club54 repertoárjába

Színész- és énekesnőként az elsők között veszítette el éppen aktuális munkáit, így már hetek óta gyakorlatilag nem volt semmilyen fellépése. De Gallusz Nikolett ezt a helyzetet is igyekszik pozitívan felfogni, és hasznosan eltölteni ezt az otthoni időszakot.

Szavazz! Ki volt a kedvenc Álarcos énekesed?

Véget ért az Álarcos énekes, az összes maszkos felfedte magát. Neked melyik karakter volt a kedvenced? Szavazz!

Az Álarcos énekes 1. évadának összes leleplezése egy videóban!

12 Álarcos énekes, 12 leleplezés - téged melyik lepett meg a legjobban?

Ezért imádta az Álarcos énekest a Nyuszi, a Robot és a Krokodil!

Vasárnap este véget ért az idei év legnézettebb műsora, az Álarcos énekes. Több mint másfél millióan várták a tévé előtt, hogy tíz hét után a három döntősről is lekerüljenek a maszkok. Fény derült arra, hogy ki volt a Kroki, a Robot, és a műsor győztese, a Nyuszi! Hogyan szoktak össze a maszkkal, mi volt a kedvenc pillanatuk és miért szerették a műsort?

Best of Nyomozók: ezek voltak a Finálé legjobb pillanatai!

Íme a Nyomozók legviccesebb pillanatai az Álarcos énekes Fináléjából!

MASZKOT LE: Mindhárom finalista imádott újra gyerek lenni!

Nincs több titok, az Álarcos énekes mindhárom finalistájáról lekerült a maszk vasárnap este! Mi volt a kedvenc pillanatuk a műsorban, melyik volt a legnehezebb produkciójuk és miért imádták mindannyian, hogy újra gyerekek lehettek?

Óriási sikerrel futott és még nagyobbal ért véget az Álarcos énekes!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának első hazai évada a végéhez ért az RTL Klubon. A nyomozati számok önmagukért beszélnek, a vasárnap esténként jelentkező szuperprodukciónak már az első adása rögtön az év addigi legnézettebb műsora lett, ám ezt a rekordot többször döntötte még meg ezt követően!

A Nyuszi nagyon izgult és félt, mielőtt kimondták a nevét

Húsvét hétfőn a Nyuszi lett a győztes az RTL Klub elképesztően sikeres showműsorában. Sebestyén Balázsnak jó volt a szimata.

Igazságos játéknak érezte az Álarcos énekest a Robot

A showműsor 2. helyezettje szerint az volt a csodálatos az Álarcos énekesben, hogy senkinek nem segített a korábban szerzett népszerűség.

Volt, aki előtt a Krokodilnak kockázatos lett volna titkolózni

A Krokodil leleplezése nagy megdöbbenést okozott, bár voltak, akik már korábban gyanakodtak, hogy kit rejt az álarc.

Az Álarcos énekes győztese a Nyuszi!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának első évada a végéhez ért!

Nem hiszed el, kit rejtett az Álarcos énekes győztesének álarca!

Az első magyarországi Álarcos énekes győztese nem más, mint a Nyuszi! Íme a leleplezés pillanata!

Leleplezve! Ő volt a Robot álarc alatt | 10. adás

A közönség és a Nyomozók szavazatai alapján az Álarcos énekes ezüstérmese nem más, mint a Robot! Mutatjuk, hogy ki volt a maszk mögött!

Robot vs. Nyuszi: kiderült, hogy melyikük az Álarcos énekes győztese!

A közönségnek és a Nyomozóknak a Robot és a Nyuszi közül kellett kiválasztania az Álarcos énekes győztesét!

Biztos, hogy nem ez a két színész van a Robot maszk mögött!

A Robot a Fináléban reagált a Nyomozók eddigi tippjeire. Kiderült, hogy milyen magas az Álarcos!

A Robot bemutatja: „Add már, Uram, az esőt!” (Kovács Kati) | 10. adás

A Robot az Álarcos énekes Fináléjának második körében Kovács Kati „Add már, Uram, az esőt!” című dalát adta elő.

Ehhez a két hírességhez hasonlította magát a Nyuszi!

Így reagált a Nyuszi a Nyomozók eddigi tippjeire!

A Nyuszi bemutatja: „7 Rings” (Ariana Grande) | 10. adás

A Nyuszi az Álarcos énekes Fináléjának második körében Ariana Grande „7 Rings” című dalát adta elő.

Leleplezve! Ő volt a Krokodil álarc alatt | 10. adás

A közönség és a Nyomozók szavazatai alapján az Álarcos énekes bronzérmese nem más, mint a Krokodil! Mutatjuk, hogy ki volt a maszk mögött!

A Fináléban kiderült, szerepel-e a Krokodil az Éjjel-Nappal Budapestben!

A Nyomozók kérdezhettek a Krokodiltól a Fináléban. Gáspár Laci a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Szerepeltél az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban?”

A Krokodil bemutatja: „7 Years” (Lukas Graham) | 10. adás

A Krokodil az Álarcos énekes Fináléjában Lukas Graham „7 Years” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Krokodil | 10. adás

A Krokodil az Álarcos énekes Fináléjában összegezte az összes eddigi nyomot, amit magáról hagyott.

A Fináléban újabb nyomok derültek ki a Nyuszi öltözőjéről!

A Nyomozók kérdezhettek a Nyuszitól a Fináléban. Csobot Adél a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Hol van az az öltöző, amit a baglyos kulcs nyit?”

A Nyuszi bemutatja: „California Dreamin'” (Sia) | 10. adás

A Nyuszi az Álarcos énekes Fináléjában Sia „California Dreamin'” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Nyuszi | 10. adás

A Nyuszi az Álarcos énekes Fináléjában összegezte az összes eddigi nyomot, amit magáról hagyott.

A Robot a Fináléban elárulta, hogy kiket ismer a Nyomozók közül!

A Nyomozók kérdezhettek a Robottól a Fináléban. Dancsó Péter a következő kérdést tette fel az Álarcosnak: „Ismersz valakit személyesen a Nyomozók közül?”

A Robot bemutatja: „Da Ya Think I'm Sexy?” (Rod Stewart) | 10. adás

A Robot az Álarcos énekes Fináléjában Rod Stewart „Da Ya Think I'm Sexy?” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Robot | 10. adás

A Robot az Álarcos énekes Fináléjában összegezte az összes eddigi nyomot, amit magáról hagyott.

Exkluzív: A Fináléban a Nyomozók is szavaznak - van, akinek ez nem könnyű… (04.12.)

FINÁLÉ ma este 20:00-tól!

Exkluzív: Továbbra is „forr a levegő” Adél és a Robot között! (04.12.)

FINÁLÉ ma este 20:00-tól az RTL Klubon!

Előzetes: Az első Álarcos énekes győztese nem más, mint… (04.12.)

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes show-műsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás! Vasárnap esténként 19.00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság! A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által ”elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy show-ban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtuberével, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóemberével Dancsó Péterrel. Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik. A nyomozás pedig a nagyszabású show-műsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött? Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes február 9-től, vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Előzetes: Adél durván beszólt a Nyuszinak (04.12.)

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes show-műsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás! Vasárnap esténként 19.00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság! A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által ”elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy show-ban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtuberével, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóemberével Dancsó Péterrel. Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik. A nyomozás pedig a nagyszabású show-műsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött? Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes február 9-től, vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Best of Istenes Bence - Az Álarcos énekes műsorvezetőjének felejthetetlen bevonulásai

Íme Istenes Bence összes eddigi bevonulása az Álarcos énekes adásaiból! Vasárnap este 20 órától Finálé az RTL Klubon!

Látnod kell! Ezek voltak Csobot Adél és Istenes Bence legviccesebb pillanatai az Álarcos énekesben

Míg Csobot Adél a Nyomozók táborát erősítette, Istenes Bence az Álarcos énekes műsorvezetőjeként szórakoztatta a nézőket adásról adásra. Mutatjuk a legjobb közös pillanataikat! Finálé vasárnap 20 órától az RTL Klubon!

Emlékszel még? Az Álarcosok eddigi legjobb pillanatai 2 percben!

És neked melyik pillanat volt a legemlékezetesebb? Vasárnap este 20:00-tól FINÁLÉ az RTL Klubon!

Exkluzív: Kiderül miért a Krokodil, a Nyuszi és a Robot a finalisták! (04.12.)

Vasárnap 20:00-tól FINÁLÉ!!! Szerinted kiket rejthet az álarc?

Exkluzív! Adél a Nyuszinak: „Bence exe vagy-e?” (04.12.)

Vasárnap 20:00-tól FINÁLÉ! Szerinted kit rejt a Nyuszi álarc?

Istenes Bence elképesztő produkcióval nyitotta meg az Álarcos énekes Fináléját!

Istenes Bence álarcosként jelent meg a színpadon a Fináléban! A Nyomozók állva tapsoltak a műsorvezető produkciója láttán!

A Fináléra a nyomozók is különlegesen készültek

Megmutatjuk, hogyan érkeztek Sebestyén Balázsék a szuper látványos stúdióba. Mielőtt a kulisszák mögé is bevinnénk önöket, idézzük fel, hogy hétről hétre kiktől köszöntünk el, milyen sorrendben leplezték le magukat a hírességek az Álarcos énekesben.

A három Finalista legkedvesebb pillanatai az Álarcos énekesben

Ki lesz a győztes? A Nyuszi, a Robot vagy a Krokodil? Ők hárman maradtak talpon, a négy nyomozó pedig még mindig a sötétben tapogatózik, egyikük kiléte felől csak ködös elképzeléseik vannak. A győzelem kapujában az a három Álarcos énekes toporog, aki képes volt fordulóról fordulóra zavarba hozni mindenkit - annyira újat, vagy mást mutatott, mint előzőleg. Ráadásul időközben a Robotba Csobot Adél lett szerelmes, a Nyuszi meg Bence fejét csavarta el. Egy szó, mint száz, most megmutatjuk, hogyan készül a végső bevetésre a Krokodil, akit legtöbbször Szabó Győzőnek vagy Árpa Attilának hittek, a Robot, aki a nyomozók szerint vagy Nagy Ervint vagy Pintér Tenyát rejti, és a Nyuszi, aki lehet Dér Heni is, meg Gallusz Niki is, vagy valaki más. 

Húsvéti locsolóvers: így kedveskednek a nézőknek az Álarcos énekes versenyzői!

Ha úgy döntenél, hogy elővigyázatosságból idén kihagyod húsvéthétfőn a locsolkodást, küldd el hölgy ismerőseidnek a Robot és a Krokodil locsolóversét, hogy virtuálisan bepótolhasd a húsvéti hagyományt. Álarcos énekes Finálé vasárnap 20 órától az RTL Klubon!

Hogyan bukott le majdnem a Kutya?

Kilenc adás után a Finálé előtt kellett búcsúznia, és addig titkolni kilétét. Pedig Peller Anna kitartóan és rendszeresen zaklatta, Józan Laci nem árulhatta el magát. Hogyan bukott le majdnem Istenes Bence előtt és mit csinál az önkéntes karanténban?

Üzentek egymásnak a Finalisták!

A Finálé előtt mindegyik versenyzőnek volt egy-egy megjegyzése a többiekhez! Vasárnap 20 órakor Álarcos énekes Finálé az RTL Klubon!

Ezek voltak az Álarcos énekes Finalistáinak kedvenc pillanatai!

Így emlékszik vissza a Krokodil, a Nyuszi és a Robot az Álarcos énekesre! Április 12-én 20 órától Finálé az RTL Klubon!

Így készülnek a Fináléra az Álarcos énekesek!

Az egyik Finalista töltőre teszi magát és kielemzi az ellenfelei korábbi párbajait, a másik az energiáit a döntőre összpontosítja, míg a harmadik versenyző egy hatalmas lakomát csap a végső megmérettetés előtt. Álarcos énekes Finálé vasárnap 20 órától az RTL Klubon!

Így értékelték a Finalisták a Nyomozók eddigi munkáját!

Így vélekednek a Finalisták a Nyomozók tippjeiről! Április 12-én 20 órától Álarcos énekes Finálé az RTL Klubon!

Istenes Bence sem bírja tippelés nélkül! Jön az Álarcos énekes Fináléja!

Vasárnap elérkezik a pillanat, amire mindenki várt! Végre az Álarcos énekes fináléjában kiderül, hogy ki van a finalisták, vagyis a Robot, Krokodil és a Nyuszi jelmez alatt. Nézzük meg, hogy készült a műsor, utána pedig Istenes Bence meséli el, mi volt számára a legemlékezetesebb!

Tudni akarod az Álarcos énekesek titkát? Most felfedjük!

Hatalmas sikerrel fut az RTL Klubon a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsora, ami most vasárnap a Fináléjához ér. De mielőtt összecsapna a Nyuszi, a Krokodil és a Robot, megmutatjuk, hogy nemcsak a színpadon izgalmas a produkció, a kulisszák mögött is kémfilmbe illő jelenetek zajlottak!

Best of Nyomozók: ezek voltak az Elődöntő legviccesebb pillanatai!

Összegyűjtöttük az Álarcos énekes Elődöntőjének legjobb pillanatait! Finálé április 12-én 20 órától az RTL Klubon!

A Kutya esett ki az Álarcos Énekes fináléja előtt

A Kutya énekével még a nyomozókat is megríkatta és Gáspár Laci nemcsak sírt, de spárgázott is miatta az Álarcos Énekesben. A színész Józan Laciról mindenki azt hitte profi énekes!

Kimaradt jelenet: Gáspár Laci durván beszólt Dancsó Petinek!

Laci és Peti eléggé összekaptak, de reméljük hamar kibékülnek majd... Álarcos énekes FINÁLÉ vasárnap 20:00-tól az RTL Klubon!

Nagyon nehéz volt titkot tartania a Kutya maszk alatt rejtőző sztárnak

Tegnap már az Álarcos énekes 9. adását, az elődöntőt láthattuk. Kiderült melyik az a 3 álarcos versenyző, akiket a végső megmérettetésen, a fináléban is láthatunk majd. A Kutyának ért véget a verseny.

A Finálé előtt lepleződött le a Kutya!

Összeállt a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsor Fináléjának résztvevői névsora!

Leleplezve! Ő volt a Kutya álarc alatt | 9. adás

A közönség szavazatai és a Nyomozók döntése alapján az Álarcos énekes kilencedik adásának kiesője nem más, mint a Kutya, így neki kellett felfednie magát!

Nem fogod elhinni, mivel foglalkozott a Nyuszi fiatalon

A Nyomozókat egyszerűen sokkolta a Nyuszi egyik extra nyoma.

„A Nyuszi jól énekel, nagyon bevállalós és nagyon szexi!”

A Nyomozók teljesen le voltak nyűgözve a Nyuszi produkciója láttán, de nemcsak ők, hanem Istenes Bence is.

A Nyuszi bemutatja: „Addicted to You” (Avicii) | 9. adás

A Nyuszi az Álarcos énekes kilencedik adásában Avicii „Addicted to You” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Nyuszi | 9. adás

Íme a legfrissebb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Nyuszi álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Robot egy igazi időutazó?

Hiába a plusz segítség, a Nyomozókat nem vitte előrébb…

Most vált igazi Nyomozóvá Dancsó Peti!

Kiderült, hogy a youtuber minden apró részletre odafigyel, csak eddig ezt igen jól titkolta.

A Robot bemutatja: „Szép város Kolozsvár” (Marica grófnő) | 9. adás

A Robot az Álarcos énekes kilencedik adásában a Marica grófnő „Szép város Kolozsvár” című operettslágerét adta elő.

Rejtélyes nyomok: Robot | 9. adás

Íme a legfrissebb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Robot álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

„Lebuktattad magad, Kroki!”

A Nyomozók nagyon belelkesültek az extra nyomok láttán – de vajon most közelebb kerültek a megoldáshoz?

Csobot Adél: „Nagyon haragszom rád, Krokodil!”

A Nyomozók nagy dilemmában vannak a hüllővel kapcsolatban, ugyanis műsorról műsorra új nevek hangzanak el…

A Krokodil bemutatja: „A Little Less Conversation” (Elvis Presley) | 9. adás

A Krokodil az Álarcos énekes kilencedik adásában Elvis Presley „A Little Less Conversation” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Krokodil | 9. adás

Íme a legfrissebb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Krokodil álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Kutya ruhaszettjeit látva elvéreztek a Nyomozók?

Hiába kaptak plusz segítséget Gáspár Laciék, nem sikerült megállapodniuk abban, kit rejt a Kutya álarc.

Adél nem tudta magában tartani az érzéseit

A Kutya produkciója után Adél teljesen biztos volt abban, kit rejt az álarc, de csak addig, amíg a társai össze nem zavarták őt teljesen – ebből pedig adódott egy kis feszültség.

A Kutya bemutatja: „Everybody” (Backstreet Boys) | 9. adás

A Kutya az Álarcos énekes kilencedik adásában a Backstreet Boys „Everybody” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Kutya | 9. adás

Íme a legfrissebb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Kutya álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Nyuszi, a Robot, a Krokodil és a Kutya száll harcba a döntőbe jutásért

A finálé előszobájában van az Álarcos énekes ma esti négy versenyzője. Egy biztos, mindegyikük nagyon izgul, hiszen tudják, produkciójukon sok múlik. Most elárulták nekünk, hogy készülnek az elődöntőre. 

Előzetes: Gáspár Laci, a gondolatolvasó (04.05.)

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes show-műsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás! Vasárnap esténként 19.00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság! A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által ”elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy show-ban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtuberével, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóemberével Dancsó Péterrel. Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik. A nyomozás pedig a nagyszabású show-műsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött? Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes február 9-től, vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Előzetes: Hoppá! Istenes Bence ágyba bújik a Nyuszival? (04.05.)

Magyarországon először az RTL Klub műsorán! a világ számos országában óriási sikerrel futó szórakoztató show-műsor, az Álarcos énekes. Az egyik legtitokzatosabb énekes show-műsorban egyetlen cél lebeg mindenki előtt, hogy kitalálja, ki van az álarc mögött. Kezdődjön az országos találgatás! Vasárnap esténként 19.00 órától ismert hazai sztárok öltik magukra a teljes testüket elfedő, látványos álarcokat. A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe. A műsor kapcsán példátlan biztonsági intézkedések vannak érvényben. Elkülönített öltözők, biztonsági őrök, eltorzított hangon megszólaló álarcok, kártyákkal való kommunikáció! Teljes a titokzatosság! A feladat pedig nem más, mint kitalálni, hogy vajon ki lehet a maszk mögött. A nézők nem maradnak ebben segítség nélkül. Négy Nyomozó követi az álarcok által ”elhagyott” nyomokat, és egyetlen, de igen bonyolult ügyön dolgoznak: rá akarnak jönni, meg akarják fejteni a titkot, hogy kik vannak az álarcok mögött. Azt még nem lehet tudni, hogy mely hírességeket rejtik a maszkok, de azt már igen, hogy az Álarcos énekes műsorvezetőjeként újra látható lesz az RTL Klub képernyőjén Istenes Bence. Ismét összeáll a szó szerinti nyerő páros, ugyanis egy show-ban szerepel Csobot Adéllal, aki a Nyomozók csapatát erősíti Sebestyén Balázzsal, Gáspár Lacival és az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtuberével, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóemberével Dancsó Péterrel. Minden adás során egy-egy maszkról lehull a lepel és kiderül, hogy ki van az álarc mögött. A stúdióban helyet foglaló nézők és a Nyomozók szavazatai alapján, az adott adásban legkevesebb szavazatot kapott álarc lelepleződik. A nyomozás pedig a nagyszabású show-műsoron túl az Álarcos énekes háttérműsorában is folytatódik az RTLMost!-on, ahol Szabó Zsófi és Lali igyekszik megfejteni a titkot, hogy ki lehet a maszk mögött? Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes február 9-től, vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Exkluzív: Dancsó Peti szégyenben maradt! (04.05.)

Vajon ki tud törni a sikertelenségből? Vasárnap kiderül!

Exkluzív: Balázs kegyetlenül nekimegy Bencének! (04.05.)

Vajon ezt ennyiben hagyja a műsorvezető? Vasárnap kiderül!

Exkluzív: A Krokodil teljes homályban tartja a Nyomozókat! (04.05.)

Vajon képes lesz eljutni a Fináléba? Este kiderül!

Exkluzív: Dancsó Peti füzete tartja lázban a Nyomozókat! (04.05.)

Vajon ki lehet a tuti tipp? Este kiderül!

Robot: ˝Ne csak az online, hanem az offline világgal is törődjünk!˝

Az Álarcos énekes Robotja is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Így tölti az önkéntes karantént Schobert Lara

Az Álarcos énekes Fagyija családjával együtt önkéntes karanténban, otthon tölti szabadidejét. Szobájából jelentkezett be a kedvünkért, és mesélte el, hogy mivel telnek most a napjai és mit szóltak az ismerősei a lelepleződéséhez.

Színt vallott a Nyuszi: így került Istenes Bence az ágyába!

Az Álarcos énekes következő adásában Istenes Bence egy ágyba kerül a Nyuszival. Így kommentálta a Nyuszi az esetet! Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Nem fogod elhinni, honnan szerzi a Krokodil a plüssállatokat!

A Krokodil elárulta, honnan szerzi a plüssfigurákat, amivel adásról adásra lenyűgözi a közönséget és a Nyomozókat. Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Ilyen randira vinné el a Robot Csobot Adélt!

A műsor után elhívja vacsorázni Adélt a Robot. Vajon mit szól ehhez Bence? Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Újabb nyomok derültek ki a Kutya kabriójáról!

A Kutya legutóbbi nyomvideójából kiderült, hogy imádja a kabrióját vezetni, most azonban még egy érdekesség napvilágot látott az autóról! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Időutazás, edzés, gyakorlás és pihenés - Így készülnek az elődöntősök!

Az elődöntősök elárulták, hogyan készülnek a következő megmérettetésre! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Jó úton járnak a Nyomozók? Az Álarcosok válaszolnak

A Kutya, a Robot, a Nyuszi és a Krokodil elárulta, hogy mit szól a Nyomozók eddigi tippjeihez. Vajon jó úton haladnak a nyomozásban? Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Ezt gondolják egymásról az elődöntősök!

Kiderült, hogy mit gondolnak a vetélytársaikról az Elődöntőbe jutottak! Vasárnap 19 órakor Álarcos énekes az RTL Klubon!

Krokodil: ˝Az nem elég, hogy egészséges vagy, annak is kell maradnod!˝

Az Álarcos énekes Krokodilja is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Kutya: ˝Nem sokára újra együtt játszhatunk, addig is legyünk türelmesek!˝

Az Álarcos énekes Kutyája is csatlakozott az RTL Magyarország kampányához, melynek keretében azok előtt tisztelgünk, akik azon dolgoznak, hogy ne álljon le az élet.

Ezúton is köszönjük odaadásukat! 

#együttsikerül #maradjotthon #rtlmagyarország

Best of Nyomozók: íme az Álarcos énekes 8. adásának legviccesebb pillanatai

Ezen a héten is csokorba szedtük a Nyomozók legjobb pillanatait az Álarcos énekes legutóbbi adásából! Ne feledd, vasárnap 19 órakor tovább folytatódik a nyomozás!

Fiatal influenszert rejtett a Fagyi álarc!

Vasárnap este ismét lekerült a maszk egy versenyzőről az Álarcos énekesben. Kiderült, hogy Schorbert Norbi és Rubint Réka mindössze 16 éves lánya, Schorbert Lara volt a Fagyi. Lara egyébként maga is influenszer, csak a Tiktokon 360 ezer követője van.

Kimaradt jelenet: Laci és Adél duetteznek!

Vajon mi szállta meg Lacit és Adélt, hogy erről énekeltek? Tudnak valamit az időjárásról, amit mi nem...? :D 

Lelepleződött a Fagyi!


szerző:
2020.03.29. 21:00
Lelepleződött a Fagyi!

Ezzel összeállt az Álarcos énekes elődöntős csapata: a Kutya, a Robot, a Krokodil és a Nyuszi küzd a Fináléba jutásért!

Jógával, memóriabővítéssel és rengeteg gyakorlással készül a TOP5

Az Álarcos énekeseknek hétről-hétre a csúcsformájukat kell nyújtani: le kell nyűgözniük a stúdió közönségét, a nyomozóbrigádot és a tévék előtt ülő nézőket is. Ezúttal az elődöntőbe jutás a cél.

Az Álarcos énekes versenyzőinek jótanácsai karantén idejére

A Kutya abban reménykedik, hogy hamarosan újra találkozhat négylábú társaival a szabadban. A Fagyi arról beszélt, hogy most nagymamájára is különösen kell vigyáznia. A Robot tanácsokat is ad ahhoz, hogyan töltsük el az időt a kicsikkel otthon, a Krokodilnak pedig arra vannak tippjei, hogyan mozogjunk a négy fal között. A Nyuszi azokra is gondol, akik most különösen fontos munkát végeznek értünk.

Leleplezve! Ő volt a Fagyi álarc alatt | 8. adás

A közönség szavazatai és a Nyomozók döntése alapján az Álarcos énekes nyolcadik adásának kiesője nem más, mint a Fagyi, így neki kellett felfednie magát!

Gáspár Laci: „Szexi és bolondos, tényleg egy partinyuszi!”

A Nyuszi ezúttal is hatalmas bulit csapott a színpadon. A nyomozók biztosak benne: csakis egy énekesnő bújhat meg az álarc mögött.   

A Nyuszi bemutatja: „Swalla” (Jason Derulo) | 8. adás

A Nyuszi az Álarcos énekes nyolcadik adásában Jason Derulo „Swalla” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Nyuszi | 8. adás

Íme a legfrissebb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Nyuszi álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Itt él a Kutya: Pajkaszeg vagy Ökörapáti?

A három állítás egyike komolyan elültette a bogarat a nyomozók fülében. Szerintük A mi kis falunk és a Drága örökösök szereplőgárdája között kellene találgatniuk…

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való