KERESÉS search-close

Áron

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Áron"

Borinál betelt a pohár: kiosztotta Ákost és Rolandot

Borinál megjelent Ákos és Roland is, mire a lánynak elege lett, és kiosztotta a fiúkat…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara: „Szofi nem önmaga, amióta hazatért…”

Ádám megdöbbentő ajánlattal állt Joe elé. Rolandnak elege lett Ákosból. Szofi hazatért.

Roland és Ákos első találkozásra feszültre sikerült

Ákos egészen hazáig követte Borit, ahol összetalálkozott Rolanddal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ádám felfedte valódi terveit Joe előtt

Joe szerelmi vallomást tett Reninek. Ákos tovább próbálkozott Borinál. Tamarának fontos üzleti találkozója volt.

Áront durván összeverték, miután zaklatni kezdte Borit

Áron túl rámenős volt Borival, ezért a lány segítségért kiáltott, a fiú legnagyobb balszerencséjére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali 30. születésnapja legendásra sikerült!

Lali 30 éves lett. Karola kiborult Teóra. Borit felkavarta Áron felbukkanása.

Áron összeomlott: elment a kedve a főzéstől?

Áron nagyon a szívére vette, hogy ők állnak a legrosszabbul a csapatok közül, ezt nem is iagzán tudta leplezni. Zé és Hanna együttes erővel próbáltak lelket önteni belé.

Kávé vagy kakaó? Áronék a véletlenre bízták a tortájukat?

Hanna nagy elánnal szórta bele a kakaóport a tésztaalapjukba, azonban valami nem stimmelt vele... a turpisság már csak akkor derült ki, amikor kiszedték a megsült tésztát a sütőből: néha a kakaó inkább kávé!

A túl sötét sajtcsipszek titka

Anita egy picit tovább hagyta sülni a csipsznek szánt sajtreszeléket: túlbarnultak! A másolás miatt újra nekikezdtek a műveletnek. Vajon sikerült összehozniuk a tökéletes állagot és színt?

Áron és Hanna tésztái kirobbanva támadták meg őket

A zöld csapatnak meggyűlt a baja a parmezános tésztácskákkal: megállíthatatlanul lőttek ki a csőből! És ha ez nem lett volna elég, a zselés tojásokkal is végtelen küzdelmet vívtak.

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Kibővült a sárga csapat: Rozina anyukája is besegített a gyerekeknek

Miután Áronék kapták az előnyt, 10 percre beugrott hozzájuk kuktáskodni Kata. Rozina édesanyja olyan gyorsasággal végzett minden feladatával, hogy Áron nem győzött újabbakat kitalálni neki. Vajon még nagyobb lett így a csapat lendülete?

Anna a sarkára állt: kiosztotta a fiúkat!

A sárgáknál nagy volt a hitetlenkedés, hiszen Áron és Zalu nem igazán akartak hallgatni a konyhafőnökükre, Annára. A kislányt ez egy percig sem érdekelte: végigcsináltatta a srácokkal, amit kitalált.

Áron arancinijei


szerző:
2017.09.18. 21:30
Áron arancinijei

Izgalmas étel várt a kicsikre z első feladatban: csapatban kellett cannellonikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Árontól, nézd meg a receptjét.

Párbaj: vásárolj időre! Mindenre emlékszel a listáról?

Áron és Zalu küzdhettek meg a galériáért egy párbajon. Két dologra volt szükségük: a gyorsaságukra és a jó emlékezetükre. Te mennyi mindent jegyeztél volna meg a bevásárlólistáról?

A sárgák az ellenfelekre hajtottak!

Áron és Zalu nagyon jó összhangban dolgoztak együtt - ezt látva, simaliba volt, hogy miért Zalut választotta maga mellé. Egy kérdés maradt csak: a többiek leosztásánál mi volt a döntő?

Milyen érzés felmenni a galériára? A továbbjutók megsúgják!

Áronhoz végül Zalu és Peti csatlakozott a galérián. Nemcsak arról meséltek, hogy milyen volt hallani a nevüket az eredményenhirdetésen, de a legnehezebb feladatok és a leginkább várt kihívások is előkerültek.

Robert Downey Jr. vagy éppen Jamie Oliver? Kivel főznének a juniorok?

Nem mindegy, hogy kinek főz az ember, az pedig pláne nem, hogy kivel eszik. A gyerekeket most a nagy kedvenceikről kérdeztük, és persze arról is, milyen menüt készítenének. Vajon színészekkel, sportolókkal vagy éppen séfekkel töltetenének el egy vacsit?

Áron nem félt: bevállalta a konyha nagy mumusát, a rizottót!

Áron sportolóként óriási versenyszellemmel esett neki az ételének! Mindenki a rizottó miatt féltette, emiatt egy picit meg is feledkezett a rosé kacsájáról. Vajon a zsűrit lenyűgözte az ételével?

Áron: „Ha felnőtt leszek, szakács szeretnék lenni”

Áron 13 éves és már egész kicsi kora óta főz, ugyanis a kézilabda mellett a másik nagy szerelme a gasztronómia.

Áron kelkáposztás raviolija kínai keles pürével

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban is: újra kellett gondolniuk a káposztás tésztát. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Árontól, nézd meg a receptjét.

Surguta Áron


szerző:
2017.09.11. 11:19
Előző rész (2017. április 21.)

Gábor gyanakodva figyeli, ahogy Botond közelebb kerül a féltestvéréhez, Áronhoz. Gréti sokkot kap, amikor meglátja, hogy Evi leborotválta a szemöldökét. Milán és Mesi elkezdenek aggódni Kareszért.

Következő rész (2017. április 21.)

Gábor gyanakodva figyeli, ahogy Botond közelebb kerül a féltestvéréhez, Áronhoz. Gréti sokkot kap, amikor meglátja, hogy Evi leborotválta a szemöldökét. Milán és Mesi elkezdenek aggódni Kareszért.

Botond megbocsát Áronnak

Áron ráborítja az urna tartalmát Botondra, amiben vélhetően az apjuk hamvai voltak. Miután kiderül, hogy ez az egész csak egy rossz vicc volt, Gábor nagyon dühös lesz Áronra, és nem érti, hogy Botond végül miért nyújt kezet a féltestvérének.

Előző rész (2017. április 20.)

Gábor arra próbálja rávenni Botondot, hogy menjen el a féltestvéréhez, Áronhoz. Reggel Milán aggódni kezd, hogy ő nem elég jó Mesihez. Evelin kénytelen tudomásul venni, hogy rá van utalva Gréti és Roland segítségére.

Botond megtalálja állítólagos féltestvérét

Botondot nagyon megrázza a hír, hogy az apja meghalt. Eleinte hallani sem akar Pálos Tamás fiáról, a féltestvéréről, Áronról, de Gábor bátorítja, hogy Áronnal csináltassanak meg egy genetikai tesztet.

Krisztián rajtakapja Áront, amint az benzinnal locsolja fel Zsolt lakását.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 27-i epizódjaiból!

Karesz és Milán hamarosan nagybácsik lesznek

Karesszel és Milánnal madarat lehetne fogatni, amikor megtudják, hogy Hanna hamarosan szülni fog. Úgy döntenek, hogy meglepik őt Nyíregyházán. Amikor épp ajándékokat vásárolnak a kisbabának, Milán elszólja magát, szerinte lehet, hogy Drex és Miri tetszenek egymásnak.

Karesz mindent megtesz, hogy marasztalja Hannát

Karesz reggel rábeszéli Hannát, hogy tegyenek még kettesben egy búcsúsétát Budapesten. Visszaemlékeznek, hogy milyen jól is érezték magukat itt. Karesz kétségbeesetten megpróbálja lebeszélni a költözésről. Észreveszi Hanna bizonytalanságát, és azt hiszi, sikerült megingatnia döntésében. Közeledik a búcsú ideje, Karesz pedig rá akarja venni Hannát, mondja meg Áronnak végre, hogy szívesebben maradna itt. Hanna viszont Áron kedvéért hallgat, és beszáll az autóba.

Hanna és Áron Nyíregyházán kezdenek új életet?

Áront reggel állásinterjúra hívja a nyíregyházi cég főnöknője, így hát egy kitalált ürüggyel lemondja a Hannával tervezett kirándulást. Áron az állásinterjún nagyon kishitűvé válik a jelenlévő konkurencia láttán. Amikor aztán nagy meglepetésére mégis ő kapja meg az állást, örömében azonnal aláírja a szerződést, amit persze Hanna nem sokkal később megtalál. Összevesznek, mert Hanna úgy érzi, Áron a megkérdezése nélkül döntött. Később a lakóhajón kibékülnek, és Hanna kijelenti, hogy hajlandó elgondolkodni azon, hogy talán mégis Nyíregyházára költözhetnének.

Hanna egyedül neveli fel a gyermekét?

Bori rábeszéli Hannát, hogy menjen el vele fotózásra, és a fotókkal lepje meg Áront. A srácot azonban cseppet sem érdekli a dolog, mivel állásajánlatot kap Nyíregyházán, Hanna viszont hallani sem akar arról, hogy Budapesten kívül máshol éljen!

Áronnak fontosabb a tanulás, mint Hanna?

Hannának elege van abból, hogy Áron folyton a tanulással foglalkozik ahelyett, hogy egy kicsit élvezné az életet. Amikor Áron a vizsga után haza megy, alig várja hogy kettesben legyen Hannával, de váratlanul megjelennek a barátai, hogy bulizzanak egyet. Amikor Áron azt hiszi, hogy a lány pezsgőt iszik, óriási balhé kerekedik. Hannában felmerül a kérdés, hogy mégsem illenek össze?

Áron anyja örökbe fogadná Hannáék gyerekét

Áron szülei reggel megjelennek a fiatalok lakásán és felajánlják, hogy anyagilag támogatják őket. Petra szerint akkor járna mindenki a legjobban , ha ő és férje nevelnék fel a gyereket, de a fiatalok erről hallani sem akarnak. Az iskolában Hannát megint csúfolják, és a kellemetlen helyzetből Bori menti ki. A lány elmeséli, hogy korábban ő is terhes volt, de elvetette a gyereket,így mindenben mellette áll. Hanna végül úgy dönt, hogy elfogadja a pénzt a leendő nagyszülőktől, Petra viszont a pénzért cserébe sok mindent kér.   
 

Hanna fel volt háborodva

A lányokat bántotta, hogy Barbi nagyon egyedül van. Ezért közösen fiús és csajos napot tartottak Barbival és Joe-val. Hanna és Áron folyton veszekedtek, Hanna úgy érezte Áron butának tartja.

Karesz visszaköltözött a lakásba

Dorinának albérletet kellett keresnie, mert húga felmondta a bérleti szerződést. Alexa eltűnt, csak egy üzenetet hagyott maga után. Lali beleszeretett a gofriárus lányba. Karesz bocsánatot kért Hannától és visszaköltözött a lakásba.

Karesz terve rosszul sült el

Lali miatt összetűzésbe keveredett Gábor és Alexa, de sikerült megbeszélniük a dolgot. Regina teljesen kiborult, miután az évek óta nem látott anyja is felbukkant az életében. Karesz mindenáron megpróbálta megakadályozni Hanna és Áron boldogságát, de a terve visszafelé sült el.

Hanna meztelenül mászkált az iskolában

Regina életében felbukkant rég nem látott húga, Vanda. Hanna szerencsétlen helyzetbe került csoporttársai és tornatanára előtt. Joe és Gábor fiúnapjába befurakodtak a lányok, a nap végére Alexa és Barbi békíthetetlenül összevesztek.

Háborús helyzet alakult ki Karesz és Áron között

Kibékíthetetlen ellentét feszül a két fiú között, és úgy tűnik egyhamar nem is lesz változás ebben. Joe munkát szerzett, Zsófi pedig kidobta az albérletből Bálintot.

Rossz kezekbe került Áron titka

Karesz megtudta gyenge pontját végül Áronnak, amit könyörtelenül ki is használt, s ezzel könnyen lehet, hogy szétzúzta Hanna kapcsolatát. Lali egy kellemetlen videót próbált visszaszerezni magáról, Dávidot pedig bilincsbe verték!

Beteljesült Hanna és Áron szerelme

Ez a nap bizony a szerelmeseké volt! Hanna lefeküdt végül Áronnal, Kristóf szakított Zitával, Alexának pedig elkezdett hiányozni Gábor.

Egy ország fogott össze Áronért

Laci és Eszter mindent megtettek, hogy kisfiuk, Áron megszabaduljon a különleges agyi elváltozás okozta kínzó epilepsziás rohamoktól. Egy egész országot sikerült megmozgatniuk, hogy össze tudják gyűjteni azt a 15 millió forintot, ami kellett a szükséges operációhoz.

Őze mindent teljes gőzzel csinált

Kegyetlenségig maximalista volt a munkájában, zseniális a színpadon és a kamera előtt, nem csoda, hogy Latinovits riválisának tartották.

Nem akadály a beszédhiba a színművészeknél

Hegedűs D. Géza és Őze Áron is hálás egykori tanítójának.

Méder Áron szárazföldön próbálkozik

Hároméves világkörüli útja után újra Budapesten él és szoktatja magát a hétköznapokhoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való