KERESÉS search-close

Évike

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Évike"

Kulissza: Évike szülei imádják Farm Gábort!

Gábor állítja, hogy mióta Évikét ismeri nem csajozik, de a lány egyelőre nagyon bizalmatlan. A fiatalok elárulták, hogy bár mindketten szerepeltek RTL-es műsorokban, sosem látták egymást a tévében, és az is kiderült, hogy Gábor egyelőre nem mutatta be Évikét a szüleinek...

Farm Gábor:

Gábor elmondta Évikének, hogy miért jött a műsorba, a lány viszont ahelyett, hogy elfogadta volna a lakáskulcsot, kérdőre vonta Gábort, amiért csajozik. Bár a Farm győztese próbálta szépíteni a dolgot, és megígérte Évikének, hogy megváltozik miatta, a lány nem fogadta el a kulcsot.

Hoppá! Farm Gábor Instán bókol Nádai Anikónak!

A Farm győztese, Gábor azért jött el az Anikó Show-ba, hogy előrébb lendítse kapcsolatát. Gábor néhány héttel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Évike feltett egy sztorit, hogy unatkozik és éhes, Gábor pedig írt neki, mennyire gyönyörű. Hamar kiderült, hogy Gábor nemcsak Évikének bókol ezzel a dumával...

Évike:

Évikéék nagyon jókedvűen hagyták el a konyhát, és úgy érzik, ez a főzés sikerült a legjobban. Gyovaiék örülnek, hogy visszahívták őket a műsorba, ahogy annak is, hogy ők nyerték a legtöbb pénzt a második évadban.

Évike megint nem fogadott szót Évinek

Évike gőzerővel szeletelte a kaprot, az anyuka pedig rászólt, hogy figyeljen oda, amikor kés van a kezében. Évike meg sem hallotta az anyukája kérését, hiába beszélték meg az adás előtt, hogy azt csinálja, amit ő mond.

Évike az SZTK-ban fogott magának pasit

Évike elmesélte, hogy miután elvágta a kezét, anyukájával együtt az SZTK-ba ment. Ott látta meg az új kiszemeltjét, aki 220 centiméter magas, és mivel van barátnője, titokban találkozgatnak.

 

Évike azért szereti Benyót, mert ugyanolyan szerencsétlen, mint ő!

Évike nekilátott a főzésnek, de már az első percekben szófogadatlan volt. Mikor megtudta, hogy a búzadara és a gríz ugyanaz, Benyó az üvegfal mögül biztatta a lányt, és megnyugtatta, hogy eddig mindent nagyon jól csinál.

Évike átvette az irányítást a konyhában

Évike teljesen szétcsúszott főzés közben, és túl hamar vette le a tojásokat a tűzről. Évi hiába instruálta a lányát, Évike nem hallgatott rá, és kitalálta, hogy tükörtojást csinál köretnek.

Évike:

Évikéék kicsit megcsúsztak a főtlen tojások miatt, de remélik, a tükörtojás is megfelel majd Pierre ízlésének.

Évike:

Évi elmesélte, hogy Évikét folyamatosan érik a balesetek, és régebben az osztálykirándulásokról sokszor a mentő vitte el. Volt, hogy eltörte a kezét, de villanypásztor is rázta már meg, azonban a legnagyobb sztori az volt, amikor egy medencés bulin véletlenül beleharapott a medence szélébe, és kiesett az első két foga.

Istenes Bence tolószékkel lepte meg Évikét

Mivel Évike az előző adásban durván megvágta az ujját, Bence "meglepetéssel" készült a lánynak, ő pedig boldogan vette át az új járművet.

Őskáosz uralta Gyovaiék negyedik főzését

Évike teljesen széthullott főzés közben, és pánikolni kezdett. A tojások nem főttek meg, de Évi megpróbált kaszinó tojást varázsolni belőlük. Ráadásként a tűzhely is lángra kapott, Évike pedig ezen a ponton feladta a dolgot.

Évike bepánikolt, és összeveszett az anyukájával

Évike nagyon bepánikolt, és kiabálva kérte az anyukáját, hogy instruálja, mert nem lesznek kész. A főzés végére óriási káosz alakult ki, és Évike annyira megsértődött Évire, hogy azt mondta, soha többet nem játszik vele.

Évike:

Évike pityergett, amikor kijött a stúdióból, és nem volt elégedett a teljesítményükkel. A főzés amilyen jól indult, olyan szomorú véget ért Évike sérülése miatt, de a lány hősiesen állta a sarat, az étel pedig elkészült.

Évike hisztirohamot kapott a nokedli szaggatástól

Kiderült, hogy Évike retteg a nokedli szaggatás gondolatától is. Mivel nem ismerte fel a szaggatót, kanállal látott neki a feladatnak, és közben könnyeket nyelve azt kérdezte az anyukájától, miért okoz csalódást neki a galuskával.

 

Évike bevallotta, hogy rengeteget vásárol pénz nélkül

Bence kíváncsi volt, mire költik Gyovaiék a nyereményüket. Évike elmondta, hogy nemcsak hipohonder, de vásárlás mániás is, és rossz szokása, hogy hitelre vásárol, ezért a megnyert összegből az adósságait szeretné rendezni.

 

Bence fél perccel jutalmazta Évi produkcióját

Évike bevallotta, hogy azért hozott rázókendőt, hogy egy kis táncért cserébe kapjon néhány plusz percet. Bence végignézte a produkciót, és teljesítette Gyovaiék kívánságát: hozzáadott harmin másodpercet a főzési időhöz.

 

Pánik és vér: Évikének bekövetkezett a legnagyobb félelme

Évike nagyon gyorsan szerette volna lereszelni az uborkát, és a zöldség mellett az ujját is belereszelte a salátába. Akkora volt Évike sérülése, hogy Bence még az órát is megállította, és a lány csak azután folytatta a főzést, hogy ellátták a sebét. 

Ha jót akarsz magadnak, ne húzz ujjat Évikével!

Évike alapjáraton jóindulatú, de ha valaki keresztbetesz neki, azon bosszút áll. Évike elmesélte, hogy egyszer volt egy lány, aki nem akarta odaadni neki a leckéjét, ezért rendelt 7 XXL pizzát a címére, később pedig megbüntették a rendőrök, és a sajátja helyett a lány adatait diktálta be.

Évike:

Évikének meg kellett küzdenie a szívekkel, és nemcsak ő, de az üvegfal mögött nézelődő Gabo is rosszul volt a látványtól. Évike megpróbálta elterelni a figyelmét, és valami szépre gondolni a véres szívek helyett, aztán újra előjött a sztori a képkerettel elvert ex pasiról.

Évike kiköpte a vizet, aztán dalra fakadt

Évike vizet vett a szájába, hogy ne könnyezzen a hagymától, Bence pedig annyira vicces kedvében volt, hogy megnyomta a lány arcát, és Évike vízköpővé változott. Később dalra is fakadt, Gabo pedig megjegyzete, hogy bár semmi hangja a lánynak, az X-Faktorba kellett volna jelentkeznie.

Évike fellázadt:

Évi hiába kérte a lányát, hogy pucolja gyorsabban a krumplit, Évike nem hallgatott rá, ugyanis állítása szerint az előző főzés alatt is azért sikerült jól minden, mert a megérzései után ment.

Évikének nem jön be a csupasz arcú Pumped Gabo

Évike annyira hevesen kereste a krumplipucolót, hogy leverte az összes deszkát. Gabonak feltűnt, milyen gyorsan jár a lány keze, mire Évike megjegyezte, hogy neki nem tetszik Gabo, mert nincs szőr a fején.

Évike:

Évike elárulta Bencének, hogy az egyik exe megjegyezte neki, hogy ne egyen többet, ő pedig annyira felháborodott ezen a kijelentésen, hogy megverte egy képkerettel.

Évike kilökte az anyukáját a konyhából

Évi figyelmeztette Évikét, hogy keverje meg a rántottát, mielőtt cicvarás lesz. Az utolsó egy percben Évi meg akarta kóstolni az elkészült ételt, de Évike nem hagyta, és szó szerint kilökte anyukáját a konyhából.

Évinek az a legnagyobb álma, hogy legyen egy saját gorillája

Főzés közben kiderült, hogy Évinek az a legnagyobb álma, hogy legyen egy saját gorillája. Évike röhögve elmesélte, hogy az apukája egyszer a szentesi piacról hazavitt egy majmot Évinek, de az megvadult, így vissza kellett vinni.

Évike:

Évi és Évike először főztek a Hagyjál főzni! konyhájában. Kevésnek gondolták az időt, és azt hitték, nem tudják időben befejezni a főzést, de szerencsére mindennel végeztek, így elégedettek egymással is, és a végeredménnyel is.

Évikét folyton hazaküldik az udvarlók

Évike még mindig otthon lakik, mert folyton hazaküldik az udvarlók. A lány próbál jóban lenni az exeivel, hiszen ő azt is szereti, akivel szakított már, de ez az esetek többségében egyoldalú kezdeményezés.

Évike különös kapcsolatot ápol az ecettel

Évike a főzés előtt közölte Bencével, hogy soron kívül szeretne kérni ecetet, ugyanis ha bármi történik vele, azzal fertőtlenít.

Évi megtanította Bencének, hogyan kell rázni!

Évi elárulta Bencének, hogy nagyon szeret táncolni, a hastánc pedig örök szerelem az életében. Amíg Évike főzött, Évi megmutatott néhány alapmozdulatot Bencének, és együtt hastáncoltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való