KERESÉS search-close

Ízig-vérig

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ízig-vérig"

Ezek voltak a „magyar Gordon Ramsay” legütősebb tombolásai

Simon Kornél lubickolt a csalódott és szinte mindig dühös séf szerepében, aki kiszorult saját, díjnyertes étterméből egy csúnya válás miatt. Mutatjuk a legemlékezetesebb dühkitöréseit! Az Ízig-vérig összes részét visszanézheted az RTL Moston!

András elveit félretéve állt ki Éváért az utolsó pillanatban

Nagy bajba került az André csapata, amikor egy kirúgás és egy baleset, majd egy gyengélkedő szakács miatt Éva már készült feladni a csatát.

EXKLUZÍV! Bombaként robban Sári és Peti közös titka

András részeg randalírozásának nem várt következményei lesznek, de a legjobban Sári és Peti sínyli meg a büfékocsi elkötését.

Előzetes: Kiderül Asztalos hátsó szándéka? (04.04.)

Sári tiltakozása ellenére Éva kirúgja Petit, és bár Andrásra is rettentően dühös, mégis falaz neki. A hajóavató több szempontból is zátonyra fut: Éva kellemetlenül érzi magát Asztalos üzlettársai között és végre a férfi szándékaira is fény derül.

Előzetes: Az André megmentése a tét (04.04.)

Asztalos zsarolása az André működését kockáztatja. Éva a probléma helyett az Év Étterme-díj elnyerésére koncentrál. András kíváncsian figyeli, mivel rukkol elő Éva. A konyhában tapintható a feszültség, vajon sikerül-e megmenteni az éttermet?

Provokatív rendeléssel érkezik négy fiatal a Présházba…

Nem biztos, hogy jó ötlet az oroszlán bajszát húzogatni, pláne ha az az oroszlán éppen András.

Elszabadultak az indulatok az “André” családban

Andrásnak betett, hogy Éva is viszonozza Asztalos érzéseit és elmegy vele egy hajóavatóra, a hajó ráadásul Éváról lett elnevezve. 

 EXKLUZÍV! András titkos vallomása váratlanul érte Évát

Éva lagzit tartott a Présházban, de a lakodalom még azelőtt botrányba fulladt, hogy felszolgálták volna a tortát.

Előzetes: Éva és András az André szakácsáért küzdenek meg egymással (03.28.)

Az ásatás miatt az André stábja a présházban készül az esküvőre. Sári és Peti folyamatosan évődik egymással. Éva nem akarja elfogadni András segítségét, mert túl nagy árat kellene fizetnie érte, az estét mégis a férfi menti meg.

Előzetes: Sári és Peti csatája veszélyezteti az André hírnevét? (03.28.)

Marcell nélkül különösen nehéz az André helyzete, főleg, hogy Asztalos megsúgja, mikor érkezik az Év Étterme-díj zsűrije. Peti és Sári civódása majdnem veszélybe sodorja az étterem hírnevét. András féltékenységében leissza magát és hatalmas őrültséget tesz.

András padlóra került, mindenki másnál vigasztalódik

Andrásnak nehezebb volt végignéznie ezt a jelenetet, mint gondolta. De aztán eszébe jutott valaki és fogott egy csokor virágot...

EXKLUZÍV! András bosszút forral az exfelesége ellen

Az André és a Présház csatája egyre kiélezettebb, Éva még András legénybúcsús csapatát is elhappolta.

Előzetes: Zita mama alaposan megnehezíti Éva dolgait (03.21.)

Zita néni a csődtől félve átveszi az irányítást az André étterem felett és sajátos módszerekkel akarja bővíteni a vendégkört. Eközben a két fiatal, Peti és Sári megvalósítja András régi álmát: házi hamburgert sütnek a parton. Egy legénybúcsús társaság eltévedése újabb bonyodalmakat szül.

Előzetes: Egy meztelen férfi bukkan fel Sári szobájában (03.21.)

Az André bezárása sokként éri a kollégákat. Asztalos közbenjárása megmenti az éttermet, azonban a róla szóló pletykák elbizonytalanítják Évát a szándékait illetően. Peti és Sári bimbózó románcát a lány olasz barátja, Giovanni érkezése szakítja meg. Tunya régészeti felfedezése bajba sodorja az Andrét.

Elcsattant az első csók Éva és Asztalos között

A férfi eddig sem titkolta, hogy közelebb akar kerülni Évához, és úgy tűnik, hogy a frissen elvált séfnek jólesik ez a közeledés.

EXKLUZÍV! Száraz Dénes kegyetlen húzásra biztatja Gryllus Dorkát

Közeledik a gasztrofesztivál, ahol az egykori házasok össze fognak csapni. De vajon meddig megy el Éva Andrással szemben?

Előzetes: Éva és András egy főzőversenyen feszül egymásnak (03.14.)

A Pálfalvai Gasztrofesztivál közeledtével Éva és András versengése kiéleződik. Asztalos piszkos eszközök bevetésétől sem riad vissza, hogy biztosan az André étterem nyerje el a fesztivál díját. Éva felvásárolja az összes minőségi alapanyagot András elől, akinek az életét még a bürokrácia is megkeseríti.

Előzetes: Asztalos hamarosan célba ér Évánál? (03.14.)

Éva anyjának látogatása feje tetejére állítja az Andrét. Zita néni az unokája életét is kézbe akarja venni, ami újabb konfliktust szül András és Éva között. Asztalos mesterkedései kezdenek célt érni Évánál, amit az exférj nehezen visel.

Ne a gyerek előtt! Eldurvult András és Éva vitája

Nem az a kérdés, hogy ki, hanem hogy melyik fél miben szabotálja a másikat. Ennek a harcnak itt még biztos nincs vége…

Gryllus Dorka és Simon Kornél sorozata ínyenc drámát ígér!

Az Ízig-vérig egy éppen válófélben lévő pár csatáját mutatja be, akik nemcsak a tárgyalóteremben lesznek egymás ellenfelei, de a munkában is.

EXKLUZÍV! - Óriási balhét csapott saját éttermében Gryllus Dorka és Simon Kornél

Az exek között nem ért véget a harc a válással, vajon elcsitulnak köztük az indulatok? Nézz bele az Ízig-vérig első részébe adás előtt!

Előzetes: Évának több kell a vagyonból, mint az étterem? (03.07.)

Éva ügyvédje ad egy tippet az elkeseredett, megcsalt nőnek. De vajon eljut-e addig, hogy teljesen tönkre akarja tenni Andrást?

Háború a szerelemben és a konyhában - Ízig-vérig duplaepizóddal a Cool-on!

A Balaton-felvidék gyönyörű tájain játszódó történetben a válófélben lévő házaspár úgy dönt, a feleség viszi tovább a sikeres éttermüket. A sztárszakács férj Angliába készül válás után. Ám meggondolja magát, és megnyitja éttermét a feleség konkurenciájaként.

Márciustól ezek a sorozatok várnak rád a Cool-on!

Ebben a hónapban nem csak a tavasz indul szárnyalásnak: vadonatúj és rég nem látott sorozatokkal érkezünk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való