KERESÉS search-close

áldás

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "áldás"

Húsvéti szentmise online

Húsvét vasárnap Magyarországon is online szentmisén és istentiszteleten szóltak a hívőkhöz az egyházak. Erdő Péter bíboros a teljesen üres Szent István Bazilikában azt mondta, hogy minden nemzedékben ugyanazok az elkeserítő események ismétlődnek, de nem értelmetlen körforgás az emberiség élete.

Imre elárulja Annát és közös szerelmüket?

A báró úgy dönt, akkor adja az áldását a zsandárhadnagyra és a lányára, ha a férfi megteszi azt, amit kér tőle.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Zoli az anyósától kérné meg szerelme kezét

Bár a fiú tudja jól, hogy Gizella sosem fogadta el vejeként, most mégis hatalmas elhatározásra szánta rá magát… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bébibumm a Barátok köztben!


szerző:
2018.01.27. 05:00
Bébibumm a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt Berényi Juli családját nagy trauma sújtotta. Petiről kiderült, hogy leukémiában szenved, és a kezelések miatt le kellett nyírnia a haját. A szörnyűségek közepette egy olyan dolog történik velük, amiről álmodni sem mertek: kiderült, Juli babát vár.

Jöhet a kilencedik gyerek! – Ismerjétek meg a Joób családot!

Az ötödik gyermekáldás után Dóri és Marci úgy érezte, innentől kezdve már bármennyi baba jöhet. A kívánságuk teljesült, megérkezett hozzájuk a kilencedik csoda, akinek a születése azonban nem úgy alakult, ahogy azt tervezték.

Előző rész (2017. július 24.)

Sikerül-e Ágnesnek rávennie Lizát, hogy elmenjen a Komolyzeneszigetre? László áldását adja, hogy Piros átmenetileg a bisztróban dolgozzon. Milán Emília felvidítása miatt elhalasztja a Lucával való randiját. Ádám megtudja Alizék titkát.

Következő rész (2017. július 24.)

Sikerül-e Ágnesnek rávennie Lizát, hogy elmenjen a Komolyzeneszigetre? László áldását adja, hogy Piros átmenetileg a bisztróban dolgozzon. Milán Emília felvidítása miatt elhalasztja a Lucával való randiját. Ádám megtudja Alizék titkát.

Megáldották a videójátékot

Videojáték-konzolt szenteltek Orosházán. A gépet a helyi evangélikus közösség nyugdíjas egyesülete vásárolta, hogy feldobják a heti összejöveteleiket. Sportos játékokat vettek hozzá, és rögtön meg is ünnepelték a beszerzést. A konzolra isten áldását kérte egy lelkész. A valláskutató szerint ez lehet, hogy szokatlan, de igazából a leghétköznapibb dolgok is megáldhatók.

Áldás vagy átok, ha felismernek?

Áldás és átok is lehet az, hogy az embert megismerik, bármerre is jár. Az X-Faktor versenyzői pontosan tudják, hogy milyen érzés is ez. De vajon ők hogy viselik a hirtelen jött népszerűséget? Ez a nap kérdése.

Következő rész (2016. február 11.)

Rudi nem a várt eredményt kapja Krisztiánnak tett „szolgálataiért”. Vilmos hirtelen öröksége inkább átoknak, mintsem áldásnak bizonyul. A Berényi-testvérek tervet kovácsolnak Júlia kiszabadítására. Zsófi és Tóbiás teljes egyetértésben érti félre Ádámot.

A Batman v Superman csak Nolan engedélyével kapott zöld utat

Az új szuperhős mozi beindítása előtt a rendező, Zack Snyder kikérte Christopher Nolan véleményét és egyben áldását is, hogy komolyan dolgozhasson a filmen. Nolan szerencsére szabad utat engedett az utódlásnak.

Fókusz 13-12-30


szerző:
2013.12.30. 19:20
Fókusz 13-12-30

Fókusz: Élet és halál között - A világ Schumacherért fohászkodik! A Fókusz többször is találkozott vele, kapcsoljuk a tragédia helyszínét. Sztárok karácsonya - Szenteste is a Fókusznak forgattak házivideót az X-Faktor legnagyobb kedvencei. Gyermekáldás! - Ördög Nórától a szépségkirálynőkön át a kistigris négyesikrekig. Jönnek 2013 legédesebb újszülöttei.

Urbi et Orbi - üzenet Rómának és a világnak

Szellemi és erkölcsi átalakulásra szólította fel az embereket a pápa húsvéti beszédében.

Rómához és a világhoz szólt a pápa

Megbékélésre szólított föl Afrikában és a Közel-Keleten XVI. Benedek pápa Rómában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való