KERESÉS search-close

ámokfutó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ámokfutó"

Korábban is késelt a támadó

Nem először késelt a férfi, aki megölte egy iskola igazgató-helyettesét, majd megszúrta volt osztályfőnökét és két gyerekre is rátámadt csütörtökön a szlovákiai Ruttka egyik általános iskolájában. Az ámokfutót a rendőrök lelőtték. A férfi egy éve késsel támadt egy vasúti utaskísérőre, de ítélték már el veszélyes fenyegetésért is. Most épp feltételesen volt szabadlábon.

VIDEÓN: Így próbálta meg elütni a részeg suzukis a rendőröket

A nyomozóügyészség szerdán tette közzé a térfigyelő kamera felvételeit, ezen jól látszódik, a sofőr mindkét rendőrt megpróbálta elütni, egyiküket tolatva. Végül a pizzafutár segítségével sikerült az autóst elfogniuk.

Futár állította meg az ámokfutót

Pizzafutár állított meg egy rendőrök elől menekülő részeg sofőrt, Budapesten. Alig egy perc alatt majdnem két rendőrt is elgázolt, már fegyvert fogtak rá, amikor a pizzafutár a rendőrök segítségére sietett - feltartóztatta a kocsit, a sofőrt ezután lebirkózták és megbilincselték. A történteket több járókelő is rögzítette a telefonjával.

Agyonlőtték az ámokfutó thaiföldi katonát

Agyonlőtték az ámokfutó thaiföldi katonát. A 32 éves fegyveres 26 embert agyonlőtt, 57-et megsebesített, majd elbarikádozta magát egy bevásárlóközpontban. A hatóságok megpróbáltak tárgyalni vele, de nem sikerült rábírni, hogy megadja magát. Állítólag egy ingatlanügylet miatt kezdett vérengzésbe.

Újabb ámokfutó sofőrről készült felvétel Budapesten

Többször is szabálytalanul vágott be a többi autós elé, majd a buszsávban hajtott. De az sem érdekelte, hogy pirosat mutat a lámpa, úgy száguldott át a kereszteződésen. A sofőr perceken keresztül szabálytalankodott a forgalomban Óbudán.

NÉZŐI: Audijával sodort veszélybe többeket egy ámokfutó Óbudán

Nézőnk autójának fedélzeti kamerájával rögzítette, amint egy sofőr perceken keresztül szabálytalankodott a forgalomban Óbudán. Először átment a piros lámpán, majd az Árpád hídi felhajtónál egyszerre két sávon vágott át a többi autós előtt, végül a videó készítője elé is bevágott.

Hat embert ölt meg az ámokfutó egy cseh kórházban

Hat embert megölt, kettőt súlyosan megsebesített a csehországi Ostrava egyetemi kórházában egy ámokfutó, majd elmenekült. A rendőrség később közölte, hogy a 42 éves gyanúsított cseh állampolgár, és az autójában végzett magával. Indítékáról egyelőre nincs információ. Minden áldozat a traumatológia osztály betege volt.

Jobbról előzött az M0-son, centiken múlt a tragédia

Kis híján elgázolta a leállósávban dolgozó munkásokat egy autós az M0-son. Egy másik kocsit előzött jobbról, amikor csaknem nekirohant a Közút dolgozóinak. Csak az utolsó pillanatban tudott sávot váltani. A Híradónk által megkérdezett szakértő szerint az ámokfutó nem csak a munkások, de a többi autós életét is veszélyeztette.

Két éve történt a véres Las Vegas-i tragédia

Napfelkeltekor gyűlt össze a tömeg tegnap Las Vegasban, hogy így emlékezzenek a két évvel ezelőtti tragédia áldozataira. Felolvasták a lövöldözésben elhunytak nevét és fotókat is vetítettek róluk. 58-an haltak meg, miután 2017. október 1-én egy ámokfutó férfi a Mandalay Bay szálloda 32. emeleti ablakából rálőtt egy háromnapos fesztivál több tízezres bulizó tömegére. Ez volt az Amerikai Egyesült Államok történetének legvéresebb lövöldözése.

Videó az ámokfutásról

Legalább fél tucat szabályt szegett meg az az autós, aki egyebek mellett a szemközti sávban, az útpadkán előzött kocsisort pénteken, Üllőn. Az esetről videó is készült. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő felfoghatatlannak nevezte az ámokfutó sofőr viselkedését, aki szerinte akár tömegbalesetet is okozhatott volna.

Négy emberrel végzett az ámokfutó

Négy emberrel végzett egy ámokfutó Ausztráliában. A feltételesen szabadlábon lévő férfi lopott sörétes puskájával négy helyszínen nyitott tüzet. A rendőrök egy óra múlva tudták csak elfogni. A hatóságok szerint nem terrortámadásról van szó, de a támadó indítékairól még semmit sem tudni.

12 emberrel végzett az ámokfutó

Vérfürdő az amerikai Virginia Beachen: 12 emberrel végzett egy fegyveres ámokfutó a helyhatóság egyik közműcégében. A mészárlást a cég egy volt alkalmazottja követte el, aki betört az épületbe, és válogatás nélkül elkezdte lőni a bent lévőket. Végül a rendőrökkel vívott tűzharcban halt meg.

Felfüggesztett börtönt kapott az ámokfutó

Jogosítvány nélkül, kilométereken át menekült a rendőrök elől egy 16 éves fiú – felfüggesztett börtönre ítélték. Az ámokfutó két éve okozott súlyos balesetet Budapesten. Először légfegyverrel megfenyegette a mellette haladó autóst, aki rendőrt hívott. Üldözni kezdték, de nem állt meg. Menekülés közben többször is áthajtott a piroson, végül nekiütközött egy másik kocsinak, ezután sikerült elfogni.

Eljárás az ámokfutó autós ellen

Eljárást kezdeményez a rendőrség az ellen a sofőr ellen, akinek az ámokfutását vasárnapi Híradónkban mutattuk be. Többször is átment a piroson, és a gyalogosok közé hajtott a zebrán. Mindezt egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette. A rendőrök azt mondják, hogy már megvizsgálták a felvételt.

Ámokfutó sofőrt füleltünk le

Többször átment a piroson, olyankor is, amikor a gyalogosoknak már zöld volt a lámpa és sokan leléptek a zebrára. És ez még nem is minden szabálytalanság, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített a napokban egy sofőr hajmeresztő manővereiről Budapesten. Buszsávban is előzött és sosem használt indexet. A felvételt megmutattuk egy vezetéstechnikai oktatónak. Szerinte az ilyen sofőrt egyszerűen nem érdeklik a szabályok.  

Zavartnak látták az ámokfutó karambolozót

Ámokfutó autós két kocsit is összetört néhány percen belül Szombathelyen. Egy szemtanú azt állítja: a második karambol után centiken múlt, hogy nem gázolta el a sofőr. Arról is beszélt, hogy az ámokfutó zavartan viselkedett. A rendőrség nem nyilatkozott az ügyben.

29 éves férfi lövöldözött egy strasbourgi karácsonyi vásárban

Terrortámadásként kezelik a franciák a keddi strasbourgi lövöldözést. Erről a francia főügyész beszélt újságírók előtt, aki azt mondta, szemtanúk szerint a támadó „Allah akbar” kiáltással kezdett lövöldözni. Az ámokfutó három embert megölt, tizenkettőt megsebesített egy karácsonyi vásár közelében. 

Ámokfutó lövöldözött egy chicagói kórházban

Lelőtte volt barátnőjét, majd a nő munkahelyén, egy chicagói kórházban kezdett el lövöldözni egy férfi. Végzett egy ott dolgozó gyógyszerésszel és lelőtt egy rendőrt is. Az ámokfutó is meghalt, azt viszont még nem közölték a hatóságok, hogy öngyilkos lett, vagy a rendőrök végeztek vele.

Ámokfutó lövöldözött egy kaliforniai bárban

Fegyveres támadó rendezett vérontást egy kaliforniai bárban, ahol éppen egyetemisták szórakoztak. A lövöldözésben tizenketten vesztették életüket, köztük a seriff helyettes, aki elsők között érkezett a helyszínre. A szemtanúk szerint egy huszonéves, fekete ruhás férfi egy félautomata fegyverrel nyitott tüzet. Ő maga is belehalt a támadásba.

Három évre ítélték a jogosítvány nélkül száguldozó

Három évre ítélték az ámokfutót, aki a fél városon át menekült az őt üldöző rendőrök elől Budapesten, még két éve. Egy taxival száguldozott, közben több autót is összetört, végül egy szalagkorlátnak csapódva állt meg. A férfi azt vallotta, azért menekült, mert félt, hogy megtalálják a nála lévő kábítószert. A taxit egy ismerősétől kérte el, jogosítványa viszont nem volt.

Ámokfutó lövöldözött egy jógastúdióban az Egyesült Államokban

Ketten meghaltak, öten megsebesültek, amikor egy ámokfutó lövöldözni kezdett egy jógastúdióban az Egyesült Államokban. Az áldozat egy 21 és egy 61 éves nő. A támadó végül magával is végzett. A férfit már azonosították, de azt még nem tudni, hogy miért lövöldözött.

11 embert ölt meg egy fegyveres egy amerikai zsinagógában

11 embert ölt meg egy fegyveres ámokfutó az amerikai Pittsburg zsinagógájában. Szemtanúk szerint a fehér férfi azt kiabálta, "minden zsidónak meg kell halnia", majd tüzet nyitott. Rálőtt a rendőrökre is, aki közül ketten életveszélyesen megsebesültek. A támadót is eltalálták, végül megadta magát. A hatóságok közlése szerint a 46 éves férfi megszállott antiszemita, és gyűlöli Trump elnököt is.

Kilométereken át üldözték az ámokfutót

Szabálytalan előzésből autós üldözés. Ámokfutót próbáltak megállítani a rendőrök a hétvégén, Szegeden. A sofőrt igazoltatni akarták, de nem állt meg. Végigszáguldott szinte az egész városon, nyomában a rendőrautókkal. Az egyiket össze is törte.

AKCIÓBAN: Autós üldözés Szegeden!

Kilométereken át próbáltak megállítani egy ámokfutót a rendőrök a hétvégén, az akcióról egy biztonsági kamera felvételt is készített. Minden egy szabálytalan előzéssel kezdődött. A sofőrt ezután igazoltatni akarták, de ő továbbhajtott. Végigszáguldott szinte az egész városon, nyomában a rendőrautókkal. Az ámokfutó az egyiket össze is törte, amikor az megpróbálta megállítani.

Hét embert szúrt meg az ámokfutó

Hét embert megkéselt egy afgán ámokfutó vasárnap este Párizsban egy mozi előtt. Négy embert súlyos állapotban szállítottak kórházba. Az őrjöngőt a járókelők teperték le. A francia hatóságok nem terrortámadásként kezelik az esetet, hanem egy mentálisan beteg ember egyéni akciójaként.

Gyermekével a kocsiban száguldozott a kismama

Nem mindennapi autós üldözés felvételeit hozta nyilvánosságra a texasi rendőrség egy ámokfutó kismamáról, aki csecsemőjével a hátsó ülésen kezdett életveszélyes száguldásba egy forgalmas autópályán.

Lelőtte nagyanyját a túszejtő

Agyonlőtte saját nagyanyját, majd több mint 40 tússzal egy bevásárlóközpontban elbarikádozta magát egy ámokfutó Los Angelesben. A rendőrökkel tűzharcba keveredett, ekkor egy másik nőt is megölt. A 28 éves férfi végül szabadon engedte a túszokat és megadta magát.

VIDEÓ: Forgalommal szemben jött az ámokfutó

Újabb döbbenetes közlekedési videót tett közzé Pécsről ezúttal a bama.hu. Egyik olvasója egy nagy forgalmú, két párhuzamos sávú út belső sávjában haladt, amikor egyszer csak jött vele és a forgalommal szemben egy autós, akit láthatóan nem érdekelt, hogy a szakasz, amin halad, egyirányú.  Az esetet a fedélezti kamera rögíztette hétfőn.

Óriásit ütközött az ámokfutó

Elképesztő autós üldözést rögzített egy rendőrségi helikopter kamerája az Egyesült Államokban. Az ámokfutó akkor sem állt le, amikor kilőtték a gumiabroncsait, sőt, visszatüzelt a rendőrökre. Végül elvesztve uralmát a kocsi fölött, teljes sebességgel belement az út mellett várakozó rendőrautóba. A hatalmas ütközést óriási szerencsével mindkét sofőr túlélte.

Videón a sztrádán szembejövő

Félelmetes felvétel: forgalommal szemben, a belső sávban haladt egy autós az M7-es autópályán Somogy és Veszprém megye határánál. A jelenetet felvette egy másik kocsi fedélzeti kamerája, amelyik éppen előzésben volt – a sofőrje alig tudta elkerülni a frontális ütközést.

Ámokfutó kukásautó


szerző:
2018.06.11. 18:10
Ámokfutó kukásautó

Több autónak nekiütközött, fákat döntött ki és egy lakásban is kárt tett  egy kukásautó Brooklynban. Ámokfutását egy köztéri kamera is felvette: ezen látszik, ahogy a szemeteskocsi akkora erővel ütközik egy autóval, hogy azt feltolja egy másik tetejére, majd egy fának ütközik és letarolja egy lakás bejáratát.

 

Játszótéren állt meg az ámokfutó

Játszótéren végződött egy autós ámokfutás Ózdon. Egy közeli bolt kamerája rögzítette, hogy a férfi kocsijával felhajt a járdára, majd átmegy egy lakótelepi játszótéren.

Centiken múlott a tömegbaleset

Alig pár centin múlt a tömegbaleset. Ámokfutó veszélyes manőverét rögzítette egy autós fedélzeti kamerája Budakeszinél. A kocsi vezetője egy beláthatatlan kanyar előtt kezdett előzésbe, és kis híján nekiütközött a szemből jövő busznak.

ÁMOKFUTÓ: Alig pár centin múlt a tömegbaleset

Ámokfutót rögzített egy autós fedélzeti kamerája Budakeszinél. A kettővel mögötte haladó kocsi vezetője hirtelen megelőzte őket egy szűk úton, egy beláthatatlan kanyar előtt. Ezután kis híján nekiütközött a szemből jövő távolsági busznak.

Busszal is ütközött az ámokfutó

Elhajtott a rendőrök elől, több balesetet okozott, majd busszal ütközött egy ámokfutó autós Pest megyében. A 102-es úton, Perbál után nem sokkal fogták el, miután karambolozott a busszal, kocsijából kiszállva, gyalog akart menekülni a rendőrök elől. A buszban senki sem sérült meg, most azt vizsgálják, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy drogot.

AKCIÓ: Videó az autós üldözésről

Ámokfutó autóst üldözött egy rendőrautó árkon-bokron keresztül. A száguldozást a rendőrök kamerája rögzítette. Mutatjuk!

Ámokfutó volt, nem terrorista a  németországi gázoló

Nem terrorista, hanem ámokfutó, nem muzulmán menekült, hanem egy zavarodott német férfi követte el a gázolásos támadást a németországi Münsterben. Ezt közölte a rendőrség az eddigi vizsgálat alapján.

Nő lövöldözött a Youtube-nál

Egyre kevesebb pénzt keresett a youtube-on, ezért lövöldözött egy nő a Youtube kaliforniai központjában. Az iráni származású asszony azért ragadott fegyvert és kezdett el lőni válogatás nélkül, mert a legnépszerűbb videomegosztó megszűrte videóit a tartalom miatt és egyre kevesebb pénzt fizetett neki.

Daruskocsit lopott egy autós

Nem volt türelme kivárni, hogy befejezzék a lámpaszerelést, ezért ellopott egy daruskocsit egy autós az argentin fővárosban. Csak néhány métert akart menni vele, hogy ki tudjon állni saját autójával, de közben leszakította az elektromos vezetéket, és majdnem megölte a kosárban lámpákat szerelő munkást.

Ámokfutó: volt kulcsa a fegyverekhez

Udvarias volt és betartotta a szabályokat - ezt mondta a floridai iskolai lövöldözőről az a házaspár, aki befogadta Nicolas Cruzt, miután a tömeggyilkos anyja tavaly novemberben meghalt. Elmondták, amikor a fiú hozzájuk költözött, fegyvereit be kellett tennie egy széfbe, amihez azt hitték, csak nekik van kulcsuk, de tévedtek.

Washingtonba mennek a diákok

Menet az életünkért - ezzel a címmel szerveznek országos tüntetést azok a diákok, akik túlélték a múlt szerdai floridai iskolai lövöldözést. Azt mondják, hogy a március végére tervezett megmozdulásról addig nem mennek haza, ameddig el nem érik, hogy szigorítsák a fegyvertartási törvényeket az Egyesült Államokban.

BÖRTÖN: Elfogták az ámokfutó fiatalt

A tettest helyi idő szerint délután négy óra körül letartóztatták az iskolától nem messze lévő lakásában. Ellenállást nem tanúsított, de egyelőre nem tudni, mi vitte rá az ámokfutásra.

Újabb brutális iskolai lövöldözés az USA-ban

Legalább 17 ember meghalt és legalább 14-en megsérültek, amikor egy floridai középiskolában tüzet nyitott 19 éves korábbi diákjuk, Nicolas Cruz.

Visszaeső bűnöző az ámokfutó

Csak a lövés állította meg - súlyosabb büntetést kapott az ámokfutó. 2016-ban Hajdúszovát közelében száguldozott egy lopott terepjáróval. A rendőrök üldözőbe vették, az akciófilmbe illő jelenetet rögzítette az egyik járőrkocsi fedélzeti kamerája. A menekülő autós majdnem elütötte az egyik járőrt, aki rálőtt a kocsira, ami végül egy szántóföldön akadt el. Kiderült, az ámokfutónak más is van a rovásán. Mivel visszaeső, börtönben várta az ítéletet. Négy év fegyházat kapott.

Karambol lett az ámokfutás vége

Brutális karambollal végződött egy autós üldözés Arizonában. Az ámokfutó sofőr a többi kocsi között szlalomozva próbált kereket oldani a rendőrök elől, és teljes sebességgel belevágódott egy szembejövő járműbe. A hatalmas ütközést hihetetlen szerencsével mindkét autó vezetője túlélte.

Centiken múlt a karambol

Buszt előzött egy autós a pécsi kertvárosban, de alig maradt helye, hogy visszatérjen a saját sávjába. A szembe jövők és a járat fékezése miatt nem történt ütközés. A veszélyes jelenetet a busz fedélzeti kamerája vette fel.

VIDEÓN: Az őrült előzés


szerző:
2018.01.16. 12:04
VIDEÓN: Az őrült előzés

Nem törődött a szembe forgalommal, kielőzte a helyi járatot egy autós a napokban, Pécsen. A buszsofőrön és a szembe jövőn múlt, hogy nem történt ütközés. Mindenki vészfékezett, az ámokfutó pedig nagy gázzal továbbhajtott. Az egészet felvette a busz kamerája. A felvételt először a Pécsi STOP tette közzé.

Lefilmezték a győri ámokfutót

Záróvonalnál, a felüljárón úgy előzött egy autós Győrben, hogy nem láthatta, érkezik-e valaki szemből. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset. A veszélyes manőverét egy fedélzeti kamera rögzítette. A rendőrség adatai szerint ehhez hasonló szabálytalan előzés miatt évente több száz baleset történik.

Tömeggyilkosság a templomban

26 embert agyonlőtt, legalább harmincat pedig megsebesített egy ámokfutó egy texasi templomban istentisztelet közben. A támadó szintén meghalt, miután néhány helyi felvette vele a tűzharcot és üldözőbe vette.

Ámokfutó: rendőröknek hajtott a tolvaj

Megütötte az egyik rendőrt, majd menekülés közben több rendőrautónak is nekihajtott egy tolvaj Budakalászon. A lopott kocsiban ült, amikor igazoltatni akarták. Ő viszont erre megütötte az egyik rendőrt, és gázt adott. Nem jutott messzire: alig pár méterrel arrébb a járőrautóknak csapódva állt meg. A sofőrt őrizetbe vették. Úgy tudjuk: korábban, egy másik ügyben elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

ÁMOKFUTÓ: Fél éven át ijesztgette az autósokat, felfüggesztettet kapott

A Győri Törvényszék két év börtönre ítélte, amit 4 év próbaidőre felfüggesztettek, orvosi kezelésre kötelezték és soha többé nem vezethet az a férfi, aki még 2015-ben fél éven át ijesztgette az autósokat a 85-ös főúton, Sopron közelében. A férfi autójával áttért a szembe sávba, majd hirtelen visszarántotta a kormányt. Az ítéletben figyelembe vették a férfi kóros elmeállapotát is, aki az utolsó szó jogán annyit mondott, nagyon megbánta, amit tett.

Levegőbe lőtt és elmenekült

Akár 15 év börtönt is kaphat az ámokfutó, aki egy benzinkutat akart kirabolni Győr Moson Sopron megyében még májusban. Kétszer a levegőbe lőtt, majd részegen vezetve 20 kilométeren át menekült az őt üldöző rendőrök elől. A rendőrség most zárta le a nyomozást. Ügyvédje szerint a férfi egy családi veszekedés miatt került zaklatott állapotba.

Ámokfutó gyilkos a színpadon

Ámokfutó gyilkosról készült színházi előadás magyar középiskolásoknak. A darab megtörtént esetet dolgoz fel. Három éve a huszonkét éves brit Elliot Rodger hat embert megölt az Egyesült Államokban, mielőtt önmagával is végzett. Tette előtt egy néhány oldalas önéletrajzban leírta, hogy hogyan vált belőle a gazdag, filmrendező apja mellett tömeggyilkos, és egy videóban elmondta, hogy miért fog ölni.

130-cal menekült a rendőrök elől

Vádat emelt az ügyészség az ámokfutó sofőr ellen, aki 130-cal menekült az őt üldöző rendőrök elől Sopronban, még januárban. Félreállították, hogy igazoltassák, de amint elindult felé a rendőr, gázt adott és elmenekült. Ezután többször megpróbálta leszorítani az útról az őt követő rendőrautót, erről felvétel is készült. Ha elítélik, akár 7 és fél év börtönbüntetést is kaphat.

Szerelmi bánat miatt csapkodott

A közösségi oldalon kért bocsánatot a károsultaktól az ostoros ámokfutó. A 27 éves férfi egy karikás ostorral a kezében dühöngött és autókat rongált meg Mosonmagyaróváron még múlt szombaton. Tettét azzal magyarázta, hogy egy 10 éves kapcsolata ért véget és nem tudta feldolgozni a történteket. Az egyik környéken lakó, aki próbálta megfékezni, meg is sérült.

170 kilométer per órával száguldhatott

Az RTL Híradó úgy tudja 165-170 kilométer per órás sebességgel száguldhatott a Szentendrei úti ámokfutó. Márciusban vágódott bele autójával egy másik kocsiba a fővárosban. A balesetben vétlen autós és utasa meghalt. A sofőr ellen eljárás indult. Ő is megsérült a balesetben, eddig a Tököli Rabkórházban volt. Az állapota most engedte meg, hogy átszállítsák máshová.

Ámokfutót üldöztek a Balatonnál

Majdnem 15 kilométeren át menekült a rendőrök elől egy siófoki férfi szombat hajnalban. Az egyik rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette az üldözést. Végül egy gyümölcsösben bújt el, de megtalálták. Kiderült, hogy azért menekült, mert részegen, jogosítvány nélkül vezette a furgont, amit ellopott egyik ismerősétől.

Kiirtotta felesége családját

Nyolc embert lőtt agyon egy gyilkosságsorozatban egy amerikai férfi, miután összeveszett felesége rokonaival. Az áldozatok között egy rendőr is van, akit azért hívtak ki, hogy rendet tegyen a családi drámában. Az ámokfutót több órás hajsza után sikerült elfogni.

 

Agyonlőtték az ámokfutó családapát

Magyar család tragédiája Németországban. Megfojtotta három éves kislányát, majd halálra késelte feleségét egy magyar férfi Bonnban. A rendőröket hétfő hajnalban riasztották a szomszédok. Miután betörtek a lakásba, a családapa rájuk támadt, ezért agyonlőtték. A család évek óta élt Németországban, jó módban, előkelő környéken. Az ismerősök értetlenül állnak a tragédia előtt. A konzulátus felvette a kapcsolatot a család magyarországi hozzátartozóival.

Hangokat hallott az ámokfutó

Hangokat hallott - ezt mondta az ámokfutó, aki csütörtökön járókelők közé hajtott New Yorkban, a Times Square-en. Egy tizennyolc éves lány meghalt, több mint húszan megsérültek. A férfit letartóztatták, kiderült, hogy drogozott a tömeges gázolás előtt. A rendőrség nem terrortámadásként kezeli az esetet.

 

Előző rész (2017. április 24.)

Sikerül-e Bandi és Renáta közös terve? Kiderül-e, hol maradt Piros? Félix állást ajánl Rudinak. Sikerül-e végre kiiktatni az ámokfutó Szörényit?

Rendőrautóban halt meg


szerző:
2017.04.14. 18:06
Rendőrautóban halt meg

Ámokfutásba kezdett egy férfi csütörtök délután egy VIII. kerületi társasházban, majd miután elfogták a rendőrök, meghalt. A lakók soha nem látták korábban az őrjöngőt, Híradónknak azt mesélték, hogy úgy tudják, ukrán állampolgár volt, aki valahogy bejutott az épületbe. A férfi több ablakot és ajtót is betört, cserepeket és kisebb bútorokat dobált le az emeletről. Miután beültették az autóba, rosszul lett, életét már a mentők sem tudták megmenteni.

Menekülő: nem loptam, vettem

Nem lopta, hanem vette azt a kocsit, amivel kilométereken keresztül menekült az őt üldöző rendőrök elől - információink szerint ezt mondta az ámokfutó sofőr, aki tavaly nyáron száguldozott Hajdúszovát közelében. A járőröknek egy körözött lopott kocsi tűnt fel a főúton, ezért vették üldözőbe. Végül elakadt egy kukoricásban. A rendőrök vádemelést javasolnak a sofőr ellen, aki elfogása óta egy másik ügy miatt már börtönbüntetését tölti.

AUTÓS ÜLDÖZÉS: Vádemelési javaslat a sofőr ellen

Akciófilmbe illő jelenetek. De ez nem Hollywood. Szirénázva száguldoztak a rendőrök, a terepjáró sofőrje azonban nem állt meg. A gázra lépett, így menekült kilométereken keresztül a rendőrök elől Hajdúszovát közelében tavaly nyáron. Volt oka sietni, a zöld terepjáró ugyanis nem a sajátja. Hajdúszoboszlóról lopták egy nappal korábban.

Összeomlott: mi vehette rá a tinit az ámokfutásra?

Valóságos ámokfutást rendezett egy tizennyolc éves fiú csütörtök hajnalban az M7-es autópálya mentén. A fiatal négy benzinkútra támadt rá, három helyen lövöldözött, majd mikor a rendőrök üldözőbe vették, végzett magával.

Megölte magát a fegyveres rabló

Lövöldöző ámokfutó rabolt ki több benzinkutat hajnalban. A támadó az M7-es autópálya mentén rontott be egymás után négy helyre. Mindenhol vadászpuskát fogott az eladóra és a bevételt követelte. Volt, ahol több lövést is leadott. Senki nem sérült meg. Egy 18 éves bonyhádi férfi volt a rabló. Ámokfutása egy székesfehérvári körforgalomban ért véget. A rendőrök már a nyomában voltak, de mielőtt elfogták volna, megölte magát.

Részegen ment szembe a sztrádán

Részegen szembement a forgalommal, két autó is összeütközött miatta. Egy román sofőr részegen hajtott fel az M1-esre, és kilométereken keresztül haladt szembe a többiekkel. Egy autós a külső sávban annyira megijedt, hogy hirtelen lefékezett, a mögötte érkező pedig belerohant. Szerencsére senki sem sérült meg. A román sofőrt elkapták a rendőrök.

Baltával támadt az ámokfutó

Baltával támadt az utasokra egy ámokfutó a düsseldorfi pályaudvaron. A merénylő kilenc embert megsebesített, köztük egy 13 éves kislányt is. Amikor a kiérkező rendőrök elől megpróbált elmenekülni, leugrott egy vasúti hídról, és összetörte magát, súlyos állapotban szállították kórházba. A rendőrség szerint nem terrorista, hanem egy zavart, lelki beteg, magányos férfi a tettes.

Tömeges gázolás három országban

Három tömeges gázolás történt 24 órán belül: szombaton az amerikai New Orleansban 28 ember sérült meg, amikor egy részeg sofőr teherautójával a tömegbe hajtott egy felvonuláson. A németországi Heidelbergben egy magányos ámokfutó három embert ütött el, egyik áldozata bele is halt sérüléseibe. Ma pedig Londonban gázolt el egy részeg autós 5 embert.

Járókelők közé hajtott egy ámokfutó Heidelbergben

Meghalt egy 73 éves férfi, aki Heidelbergben sérült meg szombat délután, mikor egy ámokfutó autós a pékség előtt várakozó tömegbe hajtott. A járókelők közül még ketten sérültek meg. A rendőrök rálőttek a menekülő tettesre, akit aztán súlyos állapotban szállítottak kórházba.

 

Oszlopnak csapódott a terepjáró

Ámokfutó terepjárós Vas megyében. Két jelzőtáblát is kidöntött, átugratott egy körforgalmon, végül egy villanyoszlop állította meg a kocsiját Körmendnél. A sofőrt, egy 20 éves fiatalembert, a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Elvesztette az eszméletét, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rendőrök órákon át vizsgálódtak a baleset helyszínén. Az már most biztosnak tűnik, hogy a sofőr nem kötötte be magát.

Ámokfutó hajtott a tömegbe


szerző:
2017.01.20. 18:27
Ámokfutó hajtott a tömegbe

Ámokfutó autós hajtott a tömegbe az ausztráliai Melbourne-ben. Négyen meghaltak, köztük egy kisgyermek, és 29-en megsérültek. A sofőrt meglőtték a rendőrök és letartóztatták. A hatóságok szerint nem terrorcselekmény történt, hanem egy büntetett előéletű és mentális zavarokkal küszködő férfi gázolt.

Ámokfutó a karácsonyi vásárban

Ámokfutó miatt voltak veszélyben a kecskeméti karácsonyi vásárban lévők szombat este. Először két autót tört össze, majd felment a járdára, elsodort egy gyalogost, végül a vásárban álló kisvasútnak ütközött. Ezután megpróbált elmenekülni, a járókelők fogták le. Kiderült, hogy a 22 éves fiatal részegen, jogosítvány nélkül vezetett.

Sírokat tarolt le kocsijával, majd elmenekült

Kisodródott a kanyarban és fákat, sírokat tarolt le egy fiatal a tótvázsonyi temetőben. Valószínűleg gyorsan ment, nem tudott lefékezni, ezért hajtott a sírkertbe. A 23 éves férfi információink szerint otthagyta az autót és elmenekült. Két nappal később viszont besétált a rendőrségre és feladta magát.

TEMETŐI ÁMOKFUTÓ: Tört-zúzott az autós

Autóval hajtott a tótvázsonyi temetőbe egy sofőr a hétvégén. Az ámokfutás után több sír is megsérült. Az autós először egy balra ívelő kanyarban hajtott át a szembejövő sávba, onnan le az út melletti füves területre, ahol nekiment a temető kerítésének. Azt átszakította, és így tört be a sírkertbe.

Ámokfutó a plázában: 5 halott

Ámokfutó lövöldözött egy plázában az amerikai Burlingtonban.  Tíz lövést adott le, öt embert - négy nőt és egy férfit - lőtt agyon, majd elmenekült a helyszínről. A helyi rendőrség hajtóvadászatot indított utána, de egyelőre nem találják. A környékbelieknek lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

Roncstelep lett a parkolóból

Parkoló autókba csapódott egy kocsi Budapesten: öt autót tört össze, több totálkáros lett. Sérültje viszont nincs a balesetnek. A sofőr valószínűleg túl gyorsan hajtott. Az egyik összetört kocsi tulajdonosának azt mondta, hogy padlógázzal száguldozott és megcsúszott. A rendőröknek pedig azt állította, hogy nyolcvannal ment, ami szintén több a megengedettnél.

 

Többször is volt már büntetve a taxis ámokfutó

Többször volt már büntetve, egy korábbi rablása miatt pedig pár nap múlva börtönbe kerülhet az ámokfutó. A férfi egy taxival menekült még kedden a rendőrök elől a fővárosban. Több kilométeren át üldözték, majd amikor a budai alsó rakparton elfogták, drogot találtak nála. A bíróság péntek délelőtt 30 napra előzetesbe helyezte. Azt mondta, azért menekült, mert tudta, hogy a rendőrök megtalálják nála a kábítószert.

Jogosítványa sincs az ámokfutónak

Nem taxis és jogosítványa sem volt annak a férfinak, akit tegnap egy autós üldözés után fogtak el a rendőrök. Az autót a férfi egy taxisként dolgozó ismerősétől kérte kölcsön. A férfit a VIII. kerületben akarták igazoltatni, mivel a gyanú szerint kábítószert árult, de ő menekülni kezdett. Áthajtott a Petőfi hídon, végül a budai alsó rakparton nekiütközött a szalagkorlátnak, itt fogták el. Híradónk úgy tudja, hogy a férfinál valóban volt kábítószer, de azt még vizsgálják, hogy pontosan milyen.

Bedrogozott autós ámokfutót üldöztek

32 lövéssel sikerült csak megállítani egy autót a szlovákiai Nagyszombatban. Kedd éjszaka a rendőrök egy furcsán kacsázó autóra lettek figyelmesek. Meg akarták állítani, de a sofőr padlógázzal száguldott el. Az első lövések ekkor dördültek el. 20 kilométeren át, több szirénázó rendőrkocsival folyt az üldözés. A végén kiderült: az autóban négy fiatal lány ült. Kettőt közülük megsebesítettek a rendőrök.

Már egy éve tervezhette a tömeggyilkosságot a lövöldöző

Már egy éve tervezte a támadást a müncheni ámokfutó. Ez is kiderült a 18 éves lövöldözőről. Biztossá vált az is, hogy a német-iráni kettős állampolgárságú támadó pszichiátriai kezelés alatt állt. A közösségi oldalakon próbált minél több fiatalt a bevásárlóközponthoz csalni. Sikerült is neki, mert az áldozatai többsége tizenéves fiatal. A lövöldözés előtt az idegeneket szidalmazta és azt kiabálta, hogy ő német. Ezt az egyik szemtanú mondta, aki az egyik áldozaton próbált segíteni, de hiába.

Több éve Münchenben élt a megölt magyar fiú

Tíz éve Münchenben élt, ott is járt iskolába. Egyelőre ennyit lehet tudni arról a 15 éves magyar fiúról, aki a pénteki müncheni ámokfutó egyik áldozata. A lövöldöző 9 embert ölt meg, majd magával is végzett. A magyar-német kettős állampolgárságú fiú édesanyja péntek éjjel egy közösségi oldal zárt csoportjában kért segítséget fia megtalálásához. Azt írta, hogy gyermeke nem veszi fel a telefont. Pár órával később a magyar konzulátusról hívták, tőlük tudta meg, hogy fia is az áldozatok között van.

Száguldozott a Volán-sofőr

Ámokfutó buszsofőr száguldozott a 83-as főúton, Győrszemerénél. A Kisalföld olvasója videót is készített. Egy beláthatatlan kanyarban előzött meg egy autóst, majd lefékezett előtte, ezért a kocsi sofőrjének is fékeznie kellett. Amikor megálltak egy kereszteződésben, az autó utasa kiszállt, hogy figyelmeztesse. Az RTL Híradónak nyilatkozó oktató szerint balesetveszélyesen előzött. A busztársaság megbüntette.

Gépfegyveres mészárlás a kávézóban

A Vajdaságban öt embert megölt egy géppisztolyos ámokfutó. A kávéházi lövöldözésben legalább húszan megsebesültek. A támadó kezéből végül néhány vendég csavarta ki a fegyvert. A férfi ezután menekülni próbált, de a kiérkező rendőrök elfogták. Mivel volt felesége is az áldozatok között van, feltehetően féltékenységből lövöldözött.

Nem érdekelték a szabályok, halált okozott

Kabriójával rendszeresen száguldozott, fittyet hányt a KRESZ-re, ezért a rendőrség már legalább tíz szabálysértési eljárást indított az ellen a 25 éves férfi ellen, aki kedden este halálos balesetet okozott Nagykanizsán. A felelőtlen sofőr ezúttal sem tartotta be a szabályokat. Kocsija fékezés nélkül szinte letarolt egy másik autót, amelynek 72 éves, vétlen vezetője nem sokkal a kórházba szállítása után meghalt.

Tévedésből menekült az ámokfutó

Azt hitte, hogy üldözik a rendőrök, ezért kezdett ámokfutásba egy autós szombat éjjel Albertirsa közelében. A férfit már körözték a rendőrök, kocsiján pedig nem volt műszaki, ezért folyamatosan a rendőröket figyelte. Amikor aztán meglátott egy mögötte haladó rendőrautót, azt hitte, meg akarják állítani, ezért menekülőre fogta. Néhány kilométer után azonban balesetet okozott.

Nem álltak meg, halálos baleset lett a vége

Egy 19 éves fiú meghalt, egy másik fiatal pedig súlyosan megsérült, amikor kocsijukkal villanyoszlopnak csapódtak éjjel Ácson. A baleset előtt egy rendőr meg akarta állítani őket rutinellenőrzésre, de ők továbbhajtottak. Ezután sodródtak ki egy kanyarban és csapódtak az oszlopnak. Nem voltak bekötve és úgy tudjuk alkoholt is fogyasztottak.

4 rendőrautót tört össze az ámokfutó

53 kilométeren keresztül menekült, pedig csak igazoltatni akarták a rendőrök. Egy 48 éves férfi után hajtottak egy benzinkútról a rendőrök, aki hajnali ötkor kezdett száguldásba Balatonfürednél. Végül Veszprémben fogták el. Az üldözés közben 2 rendőr és a menekülő sofőr is könnyebben megsérült.

Ámokfutó gyilkolt Amerikában

Vérfürdő egy kansasi városban- egy férfi először autójából kezdett vaktában lövöldözni, majd bement a munkahelyére és tüzet nyitott kollégáira. Három embert gyilkolt meg az ámokfutó, 14 embert pedig megsebesített. Közülük 10 állapota válságos. Egyelőre nem tudni, miért kezdett lövöldözni. Munkatársai szerint békés, vidám ember volt, előzékeny és udvarias.

Ámokfutó lövöldözött, hat embert megölt

Hat embert ölt meg egy fegyveres ámokfutó az Egyesült Államokban. Válogatás nélkül lőtt helyiekre egy autókereskedésnél és parkolókban. Egy 14 éves kislányt is meglőtt: ő súlyos sérülésekkel került kórházba.

Felvette saját részeg ámokfutását

Felvette saját részeg ámokfutását egy autós még tavaly augusztusban. A férfi egy kispesti utcán hajtott, közben több parkoló autónak is nekiütközött és két kocsi közé szorított egy ott álló nőt. Ráadásul azt a rendőrt is majdnem elütötte, aki megpróbálta megállítani. Mindezt rögzítette a kocsi fedélzeti kamerája.

Ámokfutó hajtott a tömegbe


szerző:
2015.12.21. 18:32
Ámokfutó hajtott a tömegbe

Szándékosan hajtott egy ámokfutó a járókelők közé Las Vegas központjában vasárnap este. Egy embert gázolt halálra, több mint harmincan megsérültek, köztük gyerekek is. Az ámokfutó sofőr, egy fiatal nő többször is felhajtott a járdára a menekülő gyalogosok közé, hogy minél több embert üssön el. Ezután elszaladt, de a rendőrök elfogták.

Golfütővel támadt az őrjöngő autós

Golfütővel támadt az őrjöngő autós. Több sofőrt is megfenyegetett, egyet leszorított az útról és neki is hajtott az ámokfutó Hegyeshalom környékén vasárnap. A 39 éves férfit végül Ausztriában kapták el. A rendőröknek azt mondta, családi problémák miatt veszítette el önuralmát.

AKCIÓ: Brutális autós üldözés Seattle-ben

Csak egy villanásnak látszott a Camaro, amikor elszáguldott a szirénázó rendőrautó mellett. A járőr megfordult, és az ámokfutó nyomába eredt. Nem volt egyszerű követni.

Újabb tömegmészárlás az Egyesült Államokban

14 embert megölt, és 17-et megsebesített egy ámokfutó pár szerdán egy fogyatékkal élő embereket gondozó intézményben a kaliforniai San Bernardinoban. A símaszkot és golyóálló mellényt viselő támadók a klinika konferenciatermében kezdtek lövöldözni, egyelőre nem tudni, miért, majd elmenekültek. A rendőrség hosszas autós üldözés után végzett az ámokfutókkal.

Tört-zúzott a kocsijával


szerző:
2015.12.01. 18:30
Tört-zúzott a kocsijával

Dührohamot kapott egy sofőr az egyik katari luxusszálló előtt. Ezt úgy vezette le, hogy a kocsijával a hotelnél parkoló, méregdrága autókba hajtott. Különösen egy Rolls Royce szúrta a szemét, kétszer is belement a 100 millió forintot érő csúcsmodellbe. Mindezt egy amatőr videós felvette.

Élete végéig börtönben maradhat a családirtó

Tényleges életfogytiglanra ítélték azt a férfit, aki kislánya szeme láttára lőtte le a gyerek anyját, annak élettársát és a nő szüleit Magyarbánhegyesen. Tavaly május 15-én a 47 éves férfi gyermekelhelyezési vita miatt támadt rá volt élettársára és annak családjára.
A lövöldözésben ketten haltak meg.

Maszkos merénylő próbált meg robbantani egy belga katonai bázison

Az ismeretlen férfi autójával áthajtott a kerítésen - a hatóságok feltételezik, hogy a járműben elhelyezett bomba segítségével akarta felrobbantani a bázist. Az indíték egyelőre ismeretlen.

Készült az öldöklésre a svéd iskolai ámokfutó

Készült a támadásra és a nácizmussal is kapcsolatban lehetett az a 21 éves svéd ámokfutó, aki csütörtökön egy tanárt és egy diákot is megölt kardjával egy svédországi iskolában – ez derült ki a rendőrség vizsgálatából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való