KERESÉS search-close

átverés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "átverés"

Ákos huncut módon tréfálta meg Jenőt

A kék csapat mentora úgy gondolta, kávé helyett egy teljesen más italt visz a séfbarátjának, akiről kiderült, végül nem is olyan könnyű átverni…

Miért veszélyes a digitális szerelem?

Már 12 milliónál is többen látták annak a lánynak az animációs videóját, aki azt meséli el, hogyan találkozott az interneten ex-barátjával, aki aztán 5 éven át zaklatta.

Összesen három és fél millió forintot küldött a szerelemmel hitegető csalónak

Páll Ferenc kálváriája egy évvel ezelőtt kezdődött, amikor kapott egy üzenetet az Instagramon. Az illető Jane Torres néven mutatkozott be. Angolul kezdtek el levelezni, a férfi fordítóprogramot használt ehhez. A szavakat értette, a helyzetet nem, de kíváncsi volt.

Vince ismét átveri Szonját!

Igaz, ez most egy kegyes hazugság, és még romantikusnak is mondható…

Gergő szívtelenül megzsarolja Claudiát

Az üzletasszonynak nincs más választása, egyszerűen teljesíti a Harmath fiú akaratát.

Könnyek között hálálkodott, amikor visszaadták a pénzét

Örömében sírva fakadt, és hálálkodott a rendőröknek egy idős budapesti asszony, amikor visszaadták ellopott pénzét. Kétmilliót szerzett tőle egy csaló, aki az unokájának adta ki magát. Nem sokkal később viszont elfogták, és a pénz is meglett. A rendőrség újabb bűnmegelőzési videóiban idősek beszélnek arról, milyen trükkökkel akarták kicsalni tőlük a félretett pénzüket. Azt remélik, ezután kevesebb lesz az átverés.

Novák Laci csúnya átverés áldozata lett

A kisboltos sajnos egyáltalán nem érti, hogy miért csapta be őt Vanda és Simon.

Veresegyház: a befejezetlen társasházak és kifizetetlen vállalkozók városa

A múlt héten egy veresegyházi lakópark lakóinak kálváriáját mutatta be a Házon kívül stábja, azóta kiderült: sokkal többen vannak kétségbeejtő helyzetben. A lakások félkészek, nincsenek a lakók nevén, és papíron nem is léteznek. Van, ahol meglepő módon épp a kazánházat árverezték el, és a szálak ugyanahhoz az építési vállalkozóhoz vezetnek. Pár napja egy pillanatra úgy tűnt, hogy megoldódik a több száz család helyzete, de aztán sajnos újra fordult a kocka.

Hamis hirdetések és átverések műsorvezetőkkel

Az RTL műsorvezetőinek nevével is visszaélnek - gyanútlan embereket vásárlásra vesznek rá azzal, hogy a tévéből ismert, megbízhatónak tartott személyek fényképeivel gyors fogyást, meggazdagodást, gyógyulást garantálnak.   Senki se dőljön be ezeknek a hirdetéseknek és ne vásároljon! Álinterjúk terjednek az interneten Erős Antóniával, Tokár Tomival és Barabás Évivel is. A Fókuszban elmondjuk, mire figyeljenek, hogy ne legyenek csalás áldozatai. Akit eddig átvertek jelentkezzen Nálunk!

SVÁBY ANDRÁS: „Sokkal többről szól, mint egy egyszerű átverés, ez a jövő bűncselekménye”

"Pár hónap folyamán még a legösszetettebb cukorbetegség eseteket is kigyógyítja.” Így reklámozzák a legújabb állítólagos csodaszert, mely diabéteszes betegeknek ígér teljes gyógyulást. A Dialine nevű készítmény hirdetéséhez orvosok és ismert emberek, például Sváby András műsorvezető nevét és arcát is felhasználták. Sváby azt mondta, a jelenkor egyik legnagyobb problémája a környezetszennyezés után a rengeteg álhír. Ráadásul az, hogy beteg embereket akarnak átverni, egyenesen aljasság. Nem ez az első eset, hogy az interneten reklámoznak hamis szereket, egy másik hirdetés azt ígérte, örökre megoldja a magas vérnyomás problémákat.

Zé most egy szabaduló szobában ragadt! Mi történik?

Zé egy szabaduló szobában rekedt és sehogy sem találta a kiutat. Éppen ezért Gerendásy Gábort hívta fel, hogy ugorjon be helyette a Street Kitchenbe...

Eljárások a Black Friday után

Már 30 eljárást indított a fogyasztóvédelmi hatóság black friday után. Próbavásárlásokat tartottak és megtévesztő hirdetésekkel illetve trükkös árképzésekkel találkoztak. A GKI Digital szerint az üzletek valójában mindössze 17 és fél %-os kedvezményt adtak átlagosan. Aki elégedetlen, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a termékeket, ha az interneten vásárolta.

Sári teherbe esett Bencétől?


szerző:
2019.11.24. 20:00
Sári teherbe esett Bencétől?

A Szűcs lány mindent bevetett, hogy kisegítse kiszemeltjét…

Csúnyán rászedték Tóth Andit


szerző:
2019.11.17. 10:00
Csúnyán rászedték Tóth Andit

Három évvel ezelőtt derült ki, hogy alaposan átverték az X-Faktor győztesét: az énekesnő nem akart mást, csak új albérletbe költözni, de csúnyán megjárta. Andi több százezer forint előleget fizetett ki egy háromszobás lakásért, aminek bottal üthette a nyomát.

Csalók verték át a pécsi önkormányzatot

Egy bölcsőde-felújítást végző kivitelező nevében kérték, hogy a korábbitól eltérő folyószámlára utalják a pénzt. 18 millió forinthoz jutottak így hozzá. A rendőrség nyomozást indított. Híradónk úgy tudja, a csalók országszerte több helyen is hasonló módszerrel okoztak kárt.

Zseniális átverést eszelt ki Bence és Tomi: a célpont Lajos volt!

Fluor Tomi és Istenes Bence megviccelte a gyanútlan Vajtó Lajost.

Amit még nem láthattál: így reagált Lajos az átverésére!

Fésűs Nelly férjét megtréfálták a fiúk. A vicces átverés után Lajos Nellyt faggatta, hogy tudott-e Bence és Tomi tervéről.

Kisfilmekkel mutatják be, hogyan próbálják átverni a csalók az időseket

Az unokázós csalók módszerei, amelyeknek senki ne dőljön be. Biztos helyek, ahová senki ne rejtse az értékeit. Színészek segítségével, kisfilmekben mutatja meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, hogyan próbálják átverni a csalók az időseket. Tavasszal a Barátok közt Magdi anyusával már készült film a trükkös lopásokról.

Ezt látnod kell! Misi gazda megviccelte Nádai Anikót!

Nádai Anikó teljesen ledöbbent, amikor Misi házához érkezett. A gazda jól megtréfálta őt!

Kareszt üldözőbe vette az adóhatóság

Karesznek menekülnie kellett, amikor kiderült, hogy az új munkaadója illegálisan alkalmazta őt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csinos tolvaj verte át Bencét

Bence megpróbált elkötni egy biciklit, amikor egy fiatal lány rajtakapta őt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A csalafinta Panna megviccelte Tibiéket

A vadonatúj párkereső sportmasszőrként érkezett a villába, ám hamarosan leleplezte magát...

Gábor ezek után is megbocsát Niának?

Vajon Gábort elvakítják az érzelmei vagy tud racionális döntést hozni? Kitti csak egy dolgot kért tőle. Ha úgy döntenek, hogy újra megpróbálják, legalább neki szóljanak a fejleményekről.

Megnéztük, megoldódott-e az átvert lakástulajdonosok ügye

Mintegy másfél éve, hogy bemutattuk egy új építésű társasház leendő lakóinak kálváriáját. Akik nem mehetnek be a lakásukba, és akik közül páran azt állítják, hogy az építtető megalázó módon bánik velük, és akiknek most többe kerülne a lakás, mint amennyiben előre megállapodtak. Visszamentünk megnézni, változott-e valami.

Ön tudja, mit kell megvizsgálni egy használtautón, mielőtt megvásárolja?

A használtautó kereskedelem és import korunk egyik legjövedelmezőbb üzletága. Csak idén júliusban több mint 13 ezer használtautót helyeztek forgalomba Magyarországon. Mint minden szakmában, így itt is előfordulnak olyan ügyeskedők, akik, az idézőjeles „okos” megoldásokat keresik, gyakran a mi kárunkra. De vajon, hogyan védekezhetünk a nálunk dörzsöltebb, minket tudatosan átverni akaró NEM becsületes nepperekkel szemben?

Móni poénból veri át a férfiakat az interneten

Zoltán szeretett volna végre találkozni a nővel, akivel már hosszú ideje beszélgetett az interneten. Anikónál végre találkoztak, azonban kiderült, hogy nem ő az egyetlen Móni életében… A teljes adásból kiderül, mit szól ehhez a nő párja!

Rolandot csúnyán átverték az italszállítmánnyal

Az új beszállító csúnyán kihasználta Roland bizalmát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Több millió forintot próbáltak kicsalni Németh Kristóf édesanyjától!

Németh Kristóf családja is majdnem áldozata lett az unokázós csalóknak, ugyanis édesanyjától több millió forintot akartak kicsalni az éjszaka közepén azzal az indokkal, hogy Kristófot súlyos baleset érte, és sürgősen szükség van a pénzre!

Egymilliót loptak a nyugdíjastól a csalók

Egymillió forintot lopott el egy idős asszonytól a gyanú szerint az a két nő, akiket társaikkal együtt a napokban kaptak el a nyomozók Budapesten. A páros még januárban jutott be egy békéscsabai 88 éves asszony lakásába azzal a mesével, hogy papírt gyűjtenek, és a szórólapokat szeretnék összeszedni nála. Elterelték a figyelmét és közben az összes spórolt pénzét ellopták.

Egyre több az internetes átverés, hogyan védekezzünk ellenük?

A modern kor csalásai nagyrészt már a virtuális térben, az interneten zajlanak. Itt már arctalanul, sokszor rossz helyesírással, de mégis nagyon kifinomult történetekkel próbálnak pénzt kicsalni tőlünk. De mi az, amiért ezek az átverések működhetnek? Mitől népszerű a mai napig sok helyen a kandi kamera műfaja?

 Csúnyán átverték David Beckham-et!

Az amerikai színész-komikus, James Corden készíttetett egy szobrot a világklasszis focistáról, de az alkotásnak nem sok köze volt Davidhez. A torz alkotás leleplezésére Beckhamet is elhívták, és egy tévéstáb rejtett kamerákkal figyelte a reakcióit.

Fluor Tomi csúnyán átverte Sebestyén Balázst

A zenész nem jött zavarba a feladványtól, és Balázs el is fogadta a válaszokat, ám ekkor még nem is sejtette, mit tett vele Fluor.

Az Öt másodperc játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Öt másodperc játékot is!

Tamás Diának: „Nem volt jó ötlet, hogy itt maradj…”

Tamás megelégelte Dia kicsapongó viselkedését…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Unokázós csalók – újabb trükkök

Taxival mentek az unokázós csalók a pénzért! A rendőrök két 54 éves férfit fogtak el, akik a gyanú szerint úgy csaptak be egy idős asszonyt, hogy telefonon, egyikük a nő unokájának adta ki magát. Az ilyen típusú csalásokban eddig legtöbbször balesetre hivatkozva kértek pénzt. Az elmúlt időszakban azonban sok idős felismeri a módszert. A csalók ezért most azt hazudták, hogy az unokát albánok tartják fogva. Így másfél millió forintot és arany ékszereket hoztak el egy idős asszonytól.

Régiségkereskedőt raboltak ki

Régiségkereskedőt rabolt ki egy társaság Zuglóban. A két férfi és egy nő azt hazudta, hogy hagyatékot szeretne eladni, de a megbeszélt találkozón rátámadtak a férfira. Több mint félmillió forintot vettek el tőle, majd elmenekültek. A zuglói nyomozók azonban azonosították autójukat, és elfogták a társaságot. A bíróság a két férfit letartóztatta.

25 millió forintot csalhattak ki az ál-webáruházzal

Sokak karácsonyát tönkretették, most elfogták a csaló párost. A rendőrség gyanúja szerint ál-webáruházzal csalt ki pénzt a vásárlóktól egy esztergomi nő és egy dorogi férfi. A páros az ünnepek előtt nagy akciókkal hirdetett a weboldalon műszaki cikkeket. A megrendelt, kifizetett árukat viszont sosem küldték el. Több mint 150 embertől összesen 25 millió forintot csaltak ki.

Teó Nitrónak: „Te felszeded Karolát, Ő pedig végre lepattan rólam…”

Teó meggyőzte régi barátját, hogy segítsen neki lekoptatni Karolát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egymás után buktak le az „unokázós” csalók

Egy hét alatt négy unokázós csalással gyanúsított férfit fogtak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint összesen több millió forintot csaltak ki idős emberektől azzal a mesével, hogy unokájuk, vagy valamelyik közeli rokonuk bajba került és pénzre van szüksége. Az elmúlt években megszaporodtak a hasonló csalások, ezért a rendőrök azt tanácsolják, hogy az idősek mindig legyenek bizalmatlanok, ha hasonló hívást kapnak.

Joe: „Evelin a szexpartnerem…”

Amikor Joe kellemetlen helyzetbe keveredett, Evelin egy szokatlan megoldással sietett a segítségére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Óriási átverés volt a luxus bulinak hirdetett fesztivál

A legolcsóbb jegy 2000 dollár, azaz közel 560 ezer forint volt arra a két évvel ezelőtti fesztiválra, amely miatt most több híresség is csúnyán megütheti a bokáját.

Külföldről indított hívásokkal próbálnak pénzt kicsalni

Ha a tengerentúlról hívják mobilon, de nincsenek ott ismerősei, semmiképp se hívja vissza a számot – így lehet legegyszerűbben összefoglalni, hogyan lehet kivédeni a legújabb telefonos átverést. Külföldről indított hívásokkal próbálnak pénzt kicsalni gyanútlan emberektől. Az egyik mobilszolgáltató szerint 25 országból, ezer különböző számról tárcsáztak magyar telefonszámokat az elmúlt napokban. Azt ajánlják: tegyék tiltólistára a bizonytalan eredetű számokat, és semmiképpen se hívják azokat vissza.

Több száz idős embert vertek át termékbemutatókon

Több száz idős, beteg embert csaptak be a vád szerint hat városban termékbemutatókon azzal, hogy a felkínált matrac, párna, karóra, javít az egészségi állapotukon. Külön telefonközpontból hívták őket állapotfelmérésre, ahol a vád szerint minden esetben azt állapították meg, hogy nagyon betegek. Az ügyészség most emelt vádat ötvenkét ember ellen.

DEVIZAHITEL: Bíró Ica a Fókusz kamerája előtt akadt ki!

Megtörten, kiábrándultan, könnyek között beszélt Bíró Ica a Fókusz kamerája előtt. A Metal Lady házát már elárverezték, otthonában devizahitel-károsultak és szimpatizánsok gyűltek össze.

Fanni és Eszter úgy hazudtak a társaiknak, mint a vízfolyás!

Mivel Eszter és Fanni elfogyasztották a hamburgereket és a pizzaszeleteket, ezért egy fedősztorival kellett előállniuk, hogy ne derüljön ki a törzstársaik számára, hogy előtérbe helyezték magukat a közösséggel szemben.

Látnod kell: Oláh Gergő így verte át az X-Faktor zsűritagjait

A Fókusz Plusz úgy döntött, hogy idén megvicceli az X-Faktor ítészeit: felkérték Oláh Gergőt, hogy ismét szálljon versenybe a válogatáson, előtte viszont profi sminkes és maszkmester változtatta el az énekes külsejét.

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Justin Bieber mindenkit átvert!

A kanadai énekes mesteri módon vágta át a Central Park járókelőit, amelyről szerencsére még videofelvétel is készült.

Ő volt az X-Faktor eddigi legnagyobb füllentője!

Anastasia állítólagos asszisztense nem csak a magyar X-Faktorban lódított hatalmasat. Ács Norbert éneklése miatt nem lesz emlékezetes, de kiderült, hogy egy svéd tehetségkutatóban egyszer színészként, máskor felszolgálóként, megint mások filmproducerként mutatkozott be. De nem csak miatta volt emlékezetes az egy évvel ezelőtti adás. Döbbent, síri csend volt a stúdióban, Laci pedig könnyekig hatódott. Abaházi Nagy Lívia csodálatos opera éneklése végén a mentorok állva tapsoltak.

Félmillió volt a „rontáslevétel”

Rontás levételért több mint félmillió forintot kért két nő Budapesten. Az utcán ajánlgatták a szolgáltatást. Egy idős asszony be is engedte őket a lakásába, ahol nemcsak az állítólagos átoktól, hanem pénzétől is megszabadították.

Lili színlelt szüléssel mentette meg a lopással vádolt Danit

Amikor Danit lopással vádolták meg egy üzletben, a véletlenül arra járó Lili szülési fájdalmakat szimulálva mentette ki exét a szorult helyzetből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Szofinak: „Elköltözöm…”

Joe megtudta, hogy mi történt Tamara és Teó között. Sanya csalódott az emberekben.

Csúnyán átverte, majd kirabolta

Idős nőtől lopott több tízezer forintot és ékszereket egy csaló Budapesten. A nyugdíjas asszonyt egy piacon szemelte ki magának és azt hazudta neki, hogy ő az unokája, majd a rosszul látó nőt felkísérte a lakásba. Ezután összeszedte a pénzt és azt, amit értékesnek talált, majd elsétált.

Anna Rolandnak: „Bár meg se ismertelek volna!”

Annát behívták egy állásinterjúra, Roland azonban úgy döntött, egy kis hazugsággal megakadályozza, hogy a lány elhagyja a házat.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Pajkaszegi szoborra kértek pénzt

Átverés! 30 millió forintból újítana fel a Jobbik egy filmdíszletet. Az RTL "Mi kis falunk" című sorozatában feltűnő pajkaszegi kakaós-briós szobrot választották, hogy bebizonyítsák, a kormánypárti képviselők nem olvassák el az ellenzéki javaslatokat. Szerintük tervük bevált, senkinek nem tűnt fel, hogy a valóságban nem létező szoborra költenének pénzt.

Ablakcsere helyett átverés

Csalók károsíthattak meg több társasházi lakót Csornán. Ablakfelújítás ürügyén, a közös képviselőre hivatkozva jutottak be a lakásokba, sokan fizettek előleget nekik. A cég azóta elérhetetlen…

Rolandot kiengedték a börtönből

Tamás szégyenkezett Szofi előtt. Rolandot kiengedték az előzetesből. Karesz és Milán trükkel akarták felvidítani Lilit.

Tamás belesétált Teó és Márk csapdájába

Tamás összezavarodott, amikor véletlenül meghallotta, ahogy Szofi a lakás előtt sugdolózik Márkkal és a fiú köszönetet mondott Szofinak a „szép pillanatokért”. Amikor a féltékeny Tamás szóba hozta ezt Szofi előtt, a lány elmondta, hogy Márk elmegy Budapestről és Tamás feleslegesen féltékeny. Tamás megnyugodott – ám ekkor a kezébe került a Teó és Márk által gonosz csapdaként készített hamis búcsúlevél, amiben az állt, hogy Márk lefeküdt Szofival.

Hamis jegyeket gyártott otthon

Hamisított jegyeket és nem létező műszaki cikkeket adott el tucatnyi embernek az a fiatalember, akit még februárban kaptak el a zuglói rendőrök. A gyanú szerint a január végén megrendezett Rod Stewart koncertre árult házilag készített jegyeket a fiú, aki 10 embert vert át. Összesen körülbelül 300 ezer forintot tehetett zsebre. Most zárták le ellene a nyomozást, szabadlábon védekezhet.

Óvakodj a kamu profiloktól!


szerző:
2018.06.19. 18:00
Óvakodj a kamu profiloktól!

Feri a Facebookon ismerkedett meg Jázminnal, és úgy érzi, az egész életét le tudná élni a lánnyal. A fiú csak most szembesült vele, hogy Jázmin nem más, mint a biszexuális barátja, Józsi.

Megvette az autót, majd a rendőrség elkobozta tőle

Mit szólnának hozzá, ha vennének egy autót, elvileg teljesen legálisan, aztán egy év múlva becsöngetne a rendőrség és elvinnék a kocsit? Zoltánnal megtörtént az autó tulajdonosok rémálma.

 

Megvan Tücsi esküvőjének időpontja!

Tücsi és párja nemrég olyan videót posztolt, ami alapján úgy tűnt, egybekeltek. Később kiderült, hogy ez nincs így, a Reggeliben viszont elárulták, mikor kerül sor a jeles alkalomra!

Bence csak azért feküdt le Orsival, hogy megalázza a lányt?

Orsinak nagyon hiányzott Marci és úgy gondolta, hogy ki kell békülnie a fiúval. Ám az iskolában megtudta, hogy Marci nem jött iskolába és előző este azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Evelinnel. Orsi nagyon megbántódott, amikor megtalálta Evelin bugyiját Marci hátizsákjában. Szembesítette az elképedt Evelint ezzel, és dühösen faképnél hagyta őt. Később Orsi véletlenül megismerkedett Bencével a Duna parton, anélkül, hogy tudta volna, Bence Marci bátyja. Első pillanattól izzott köztük a levegő, Orsi pedig lefeküdt a fiúval.

Hanna: „Komolyan elárultál egy hülye autó miatt?”

Úgy tűnik, Balázs ismét csalódást okozott a barátainak…

Átverve érzik magukat, pedig tízmilliókat fizettek a lakásokért

Néhány nappal ezelőtt dühös tömeg gyülekezett egy épülő pesti lakópark előtt. Hónapok óta próbálják megnézni, hogy is állnak az épülő lakások, de állandóan falakba ütköztek. Az építtető ilyen-olyan indokkal megakadályozta, hogy bejussanak. De nem csak ez a bajuk.

225 ezer forint két pálinkáért

Ennyibe került az ital külföldi turistáknak egy budapesti szórakozóhelyen. A gyanú szerint a József Nádor téri üzlet vezetője és alkalmazottai, három nő becsábította a férfiakat, és itatni kezdték őket, majd a számlán a fogyasztás többszörösét kérték. Tavaly zárták be az üzletet szintén túlszámlázás miatt, de újranyitottak, csak más néven.

Ayse és Milán kapcsolata új szintre lépett

Annát kétségek gyötörték. Szofi bajba került. Ayse és Milán előrébb akartak lépni a kapcsolatukban.

Szilárd: „Van kedvetek átverni az igazgatót?”

Noha Szilárd az osztálya előtt is megpróbálta titkolni, hogy bébicsősz lett, ez végül nem jött össze. Összefogott inkább a diákokkal, hátha együtt könnyebben elterelhetik az igazgató figyelmét.
 

Bori elcsábult Sanyának?

Roland még mindig nem tette túl magát az apjával való vitán, feszültségét pedig továbbra is Bori vezette le. Egy újabb balhét követően, úgy döntött, megmutatja régi osztálytársainak, hogy Ő már nem ugyanaz az ember, aki volt. Eközben Bori is a kezébe vette a dolgokat, és találkozott Sanyával.

Lili: ˝Mi azért játszottunk össze, hogy a fiam megszabaduljon tőled!˝

Piros szerette volna megbeszélni a történteket, ami olyannyira jól sikerült, hogy Lili elárulta, mi volt a valódi szándéka a lánnyal.

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Angéláé lett a Tükröm Tükröm!

Szilvia nem is sejtette, hogy valójában mit ír alá, amikor Kristóffal megállapodott.

A teljes adásért kattints IDE!

Ezekre a buktatókra figyelj, ha társkeresőre regisztrálsz!

Jó dolog a társkeresés, de érdemes jól megnézni, hova regisztrálunk, és milyen feltételeket fogadunk el. Ugyanis több magyar károsultja is van egy párkereső oldalnak. Létrejött egy Facebook csoport, ami még nincs egy hónapos sem, mégis több mint 250 tagja van. A Reggeliben meséltek a történtekről a károsultak.

Vígyázat, átverés! Így csalják ki a pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól

Kamu e-mailek, ellopott fotók, hamis honlapok, eltulajdonított iratok, eltűnt milliók és pórul járt autóvásárlók. Már közel 15 éve csalnak így ki az interneten keresztül pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól, és hiába készül erről egyre több cikk és riport, még mindig bedőlnek emberek ezeknek a módszereknek.

ÁTVERÉS: Használt autót venne? Erre figyeljen!

A Totalcar újságírója, Zách Dániel cikksorozatot írt korábban netes autócsalásokról, ugyanis a történet mindig ugyanaz, csak az autók típusa, a nevek és az foglalkozások változnak. A szakértő mindenképp azt tanácsolja annak, aki autót szeretne venni, de nem ért hozzájuk, hogy kérje ki egy hozzáértő tanácsát és ne utaljon pénzt előre ismeretleneknek.

Egyszerűen nem lehet átverni a Barátok közt Bözsijét!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Illés Peti egy igen vakmerő dologra szánta el magát. Mivel akkor még javában dübörgött a fagylalt biznisze, muszáj volt megpróbálni a lehetetlent: el akarta lopni Bözsi néni tökéletes fagylalt receptjét. Peti csak azzal nem számolt, hogy Bözsit és Vili idő előtt visszatér...

Ayse még a nadrágot is lecsalta Milánról

Milán meg volt győződve arról, hogy jól fog sikerülni a randi, amit úgy zsarolt ki Ayse-ből. Később azonban kiderült, hogy Ayse csak jó pofát vágott az ügyhöz azért, hogy egy egyszerű trükk segítségével lenyúlja Milántól a zsaroló fotókat és videót – valamint a fiú nadrágját és cipőjét. Milán megtörten, félmeztelenül tért vissza a lakóhajóra, ahol Karesz a lelkére beszélt. Ám Milán ahelyett, hogy végleg feladná Ayse-t, még tett egy utolsó közeledési kísérletet a lány felé és őszintén bocsánatot kért tőle. Ayse ettől meghatódott és kibékült Milánnal, aki erre ismét reménykedni kezdett, hogy övé lehet álmai nője.

Lili végleg Rózsához köti fiát?

Herczegnét nem lehet legyőzni! Ha az egyik terve nem sikerül, akkor még mindig ott van a B opció. Habár Rózsa eddig nem szeretett hazudozni, most úgy tűnik, mégis kénytelen lesz...

VÁDAK: Ásós Attila szerint semmi sem úgy történt, ahogy állítják

Ásós Attila, Pacsirtát két héttel ezelőtt azzal vádolták meg volt barátnői, hogy pénzt kért tőlük, amit nem fizetett vissza. A zenész sokáig nem akart megszólalni az ügyben, most azonban mégis kamera elé állt, és azt állítja, semmi sem úgy történt, ahogy beállították.

Csalt vagy nem csalt? Ásós Attila végre megszólalt

Végre kamera elé állt Ásós Attila Pacsirta, akit exbarátnői azzal vádoltak meg a Fókuszban, hogy pénzt illetve értékes ajándékokat csalt ki tőlük. A zenész elmondta el, hogy szerinte mi igaz a történetből, és hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

Béla rájön, hogy Viki túljárt az eszén

Ildikó férje végre magához tért, felesége pedig beszámolt neki, hogy mi történt, míg ő békésen szunyókált a kanapén. Úgy tűnik, hogy ezúttal Viki van nyeregben, de lehet, hogy hamarosan ismét fordul majd a kocka?

Eljött az igazság pillanata: Ki Viki valójában?

Miután megsemmisítették a bizonyítékot Janival, rászánta magát, hogy mindent bevall az Erdész családnak. A baj csak az, hogy mire összeszedte a bátorságát, már lehet, hogy túl késő...

A teljes adásért kattints IDE!

Óriás malac lett a törpe malacból

Hatalmas, százhúsz kilós törpe malaccal él együtt egy újpesti család. Úgy érzik amikor kis kedvencüket vásárolták átverték őket! 

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Több nőt is átvert az ismert mulatós zenész

Éva és Marietta most, kameránk előtt találkoztak életükben először.  Az interneten bukkantak egymásra, miután mindketten ugyanabba a hibába, vagyis inkább ugyannak az embernek a csapdájába estek. Mindketten rövid ideig egy ismert mulatós zenész párjai voltak.

Joe Lalinak: „Képes voltál megint kamuzni nekem?”

Lali Nikivel és Tamarával megérkezett Nyírparasznyára, majd később megjött Joe is, aki feszült lett, amiért Tamarát is ott találta. Míg a lányok főztek, a fiúk fát vágtak, és tanúi voltak egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepelte az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekült. Az esti buli hevében végül Joe megkockáztatott egy csókot Tamarával, de a lány visszautasította őt.

Kiderült Manfréd titka: Nem veheti feleségül Angélát!

Márk nem adta fel a nyomozást. Kálmán után, lánya segítségét kérte, hogy közelebb kerülhessen riválisának titkához. Noémi színjátékának pedig meg is lett az eredménye...

A teljes adásért kattints IDE!

Evelin: „Ha ezt valaki meglátja a neten, nekem végem…”

Evelint átverték. Roland elköltözött. Lali megpróbálta összehozni Tamarát és Joe-t.

Evelin kétségbeesve támadt rá Kornélra

Evelinen egyre jobban elhatalmasodtak az anyagi problémái, ezért könyörgött Kornélnak, hogy adjon neki munkát. Amikor Kornél felajánlotta neki, hogy menjen még egy fokozattal tovább, és hagyja, hogy egész alakos fotókat is csináljon róla, Evelin kiakadt, és lelépett. Később azonban kétségbeesve látta, hogy Kornél manipulálta a fotóit, és az arca is felkerült a honlapra. A dühöngő Evelin Niki segítségével rá akarta kényszeríteni Kornélt, hogy levegye a fotókat a netről, de az hidegvérrel lekoptatta a lányokat.

Lali újra összehozta Joe-t és Tamarát?

Lali még nem mondott le újévi fogadalmáról, hogy összehozza Joe-t és Tamarát, akik erről mit sem sejtettek. Amikor Vilma felhívta Lalit, hogy szüksége lenne egy turmixgépre, Lali kapott az alkalmon, és megkérte Tamarát, hogy menjen el vele vásárolni. A lány azonban nem tudta, hogy Lali Joe-t küldi maga helyett. Joe és Tamara először zavarban voltak a helyzettől, de aztán mégis sikerült feloldódniuk egymás társaságában. A turpisságra gyorsan fény derült, Lali lebukott a tervével, ami azonban láthatóan mégis működött. Tamara és Joe újra elkezdtek nyitni egymás felé. 

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Veintraub Barna: „Mocskos, szemét állatok!”

A férfi egy pillanatra azt hitte, hogy a markában van a Berényi család, mikor egy váratlan dolog történt.

Niki kemény bosszút állt Lalin!

Mivel Niki depressziós volt Csaba miatt, Joe felhívta Lalit, hogy van-e bármi ötlete a lány felvidítására. Időközben Niki találkozott egy kedves idegennel, akiről aztán később kiderült, hogy Lali beszervezett embere. Amikor Niki ezt megtudta, elkezdett bosszút szervezni Lali ellen.

Ez történik, ha a Berényi testvérek összefognak!

Budai Valentin azt hitte, hogy nagyon ügyesen játszik, és senki nem sejti, hogy ő valójában Veintraub Barna.

Ez ám a kész átverés a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Berényi Claudiát igen csúnyát átverte Bartha Zsolt és unokahúga, Szentmihályi Zsófi. Mikor kiderült az igazság, hatalmas patália alakult ki belőle.

Tóbiást újra elcsábította Veintraub Barna?

Tóbiás vajon most csak játszik, vagy tényleg hisz az üzletembernek?

Szegény Tenya, ezt az átverést is bevette!

Gabo és Peti újabb ötlete, miszerint a színművésszel elhitetik, hogy Tóth Andi odáig van érte, úgy tűnik, teljesen célba ért.

Berényi Miki csábítási trükkje mindennel felér!

Hogy megvédje Nórát a bajtól, Miklós a kisbolt kamerája előtt csábította el Anettet!

Vízművesnek adták ki magukat a tolvajok

A víznyomást akarták ellenőrizni – legalábbis ezt hazudták a tolvajok annak a 93 éves hódmezővásárhelyi asszonynak, akitől a nyugdíját lopták el. Az asszony Híradónknak elmesélte, hogyan verték át a tolvajok.

Karola átlát Angélán?


szerző:
2017.11.24. 20:30
Karola átlát Angélán?

Úgy tűnik, már van, akinek feltűnt a legidősebb Erdész lány gyanús viselkedése. Vajon ebből hogy magyarázza ki magát?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való