KERESÉS search-close

átverés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "átverés"

Régiségkereskedőt raboltak ki

Régiségkereskedőt rabolt ki egy társaság Zuglóban. A két férfi és egy nő azt hazudta, hogy hagyatékot szeretne eladni, de a megbeszélt találkozón rátámadtak a férfira. Több mint félmillió forintot vettek el tőle, majd elmenekültek. A zuglói nyomozók azonban azonosították autójukat, és elfogták a társaságot. A bíróság a két férfit letartóztatta.

25 millió forintot csalhattak ki az ál-webáruházzal

Sokak karácsonyát tönkretették, most elfogták a csaló párost. A rendőrség gyanúja szerint ál-webáruházzal csalt ki pénzt a vásárlóktól egy esztergomi nő és egy dorogi férfi. A páros az ünnepek előtt nagy akciókkal hirdetett a weboldalon műszaki cikkeket. A megrendelt, kifizetett árukat viszont sosem küldték el. Több mint 150 embertől összesen 25 millió forintot csaltak ki.

Teó Nitrónak: „Te felszeded Karolát, Ő pedig végre lepattan rólam…”

Teó meggyőzte régi barátját, hogy segítsen neki lekoptatni Karolát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egymás után buktak le az „unokázós” csalók

Egy hét alatt négy unokázós csalással gyanúsított férfit fogtak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint összesen több millió forintot csaltak ki idős emberektől azzal a mesével, hogy unokájuk, vagy valamelyik közeli rokonuk bajba került és pénzre van szüksége. Az elmúlt években megszaporodtak a hasonló csalások, ezért a rendőrök azt tanácsolják, hogy az idősek mindig legyenek bizalmatlanok, ha hasonló hívást kapnak.

Joe: „Evelin a szexpartnerem…”

Amikor Joe kellemetlen helyzetbe keveredett, Evelin egy szokatlan megoldással sietett a segítségére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Óriási átverés volt a luxus bulinak hirdetett fesztivál

A legolcsóbb jegy 2000 dollár, azaz közel 560 ezer forint volt arra a két évvel ezelőtti fesztiválra, amely miatt most több híresség is csúnyán megütheti a bokáját.

Külföldről indított hívásokkal próbálnak pénzt kicsalni

Ha a tengerentúlról hívják mobilon, de nincsenek ott ismerősei, semmiképp se hívja vissza a számot – így lehet legegyszerűbben összefoglalni, hogyan lehet kivédeni a legújabb telefonos átverést. Külföldről indított hívásokkal próbálnak pénzt kicsalni gyanútlan emberektől. Az egyik mobilszolgáltató szerint 25 országból, ezer különböző számról tárcsáztak magyar telefonszámokat az elmúlt napokban. Azt ajánlják: tegyék tiltólistára a bizonytalan eredetű számokat, és semmiképpen se hívják azokat vissza.

Több száz idős embert vertek át termékbemutatókon

Több száz idős, beteg embert csaptak be a vád szerint hat városban termékbemutatókon azzal, hogy a felkínált matrac, párna, karóra, javít az egészségi állapotukon. Külön telefonközpontból hívták őket állapotfelmérésre, ahol a vád szerint minden esetben azt állapították meg, hogy nagyon betegek. Az ügyészség most emelt vádat ötvenkét ember ellen.

DEVIZAHITEL: Bíró Ica a Fókusz kamerája előtt akadt ki!

Megtörten, kiábrándultan, könnyek között beszélt Bíró Ica a Fókusz kamerája előtt. A Metal Lady házát már elárverezték, otthonában devizahitel-károsultak és szimpatizánsok gyűltek össze.

Fanni és Eszter úgy hazudtak a társaiknak, mint a vízfolyás!

Mivel Eszter és Fanni elfogyasztották a hamburgereket és a pizzaszeleteket, ezért egy fedősztorival kellett előállniuk, hogy ne derüljön ki a törzstársaik számára, hogy előtérbe helyezték magukat a közösséggel szemben.

Látnod kell: Oláh Gergő így verte át az X-Faktor zsűritagjait

A Fókusz Plusz úgy döntött, hogy idén megvicceli az X-Faktor ítészeit: felkérték Oláh Gergőt, hogy ismét szálljon versenybe a válogatáson, előtte viszont profi sminkes és maszkmester változtatta el az énekes külsejét.

A csajok megint hülyét csináltak a srácokból az Agilában

Nóri, Eszti, Eszter és Fanni egy csepp kókuszvizet sem hagytak a srácoknak, és azt kamuzták nekik, hogy romlott volt a kókusz.

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Justin Bieber mindenkit átvert!

A kanadai énekes mesteri módon vágta át a Central Park járókelőit, amelyről szerencsére még videofelvétel is készült.

Ő volt az X-Faktor eddigi legnagyobb füllentője!

Anastasia állítólagos asszisztense nem csak a magyar X-Faktorban lódított hatalmasat. Ács Norbert éneklése miatt nem lesz emlékezetes, de kiderült, hogy egy svéd tehetségkutatóban egyszer színészként, máskor felszolgálóként, megint mások filmproducerként mutatkozott be. De nem csak miatta volt emlékezetes az egy évvel ezelőtti adás. Döbbent, síri csend volt a stúdióban, Laci pedig könnyekig hatódott. Abaházi Nagy Lívia csodálatos opera éneklése végén a mentorok állva tapsoltak.

Félmillió volt a „rontáslevétel”

Rontás levételért több mint félmillió forintot kért két nő Budapesten. Az utcán ajánlgatták a szolgáltatást. Egy idős asszony be is engedte őket a lakásába, ahol nemcsak az állítólagos átoktól, hanem pénzétől is megszabadították.

Lili színlelt szüléssel mentette meg a lopással vádolt Danit

Amikor Danit lopással vádolták meg egy üzletben, a véletlenül arra járó Lili szülési fájdalmakat szimulálva mentette ki exét a szorult helyzetből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Szofinak: „Elköltözöm…”

Joe megtudta, hogy mi történt Tamara és Teó között. Sanya csalódott az emberekben.

Csúnyán átverte, majd kirabolta

Idős nőtől lopott több tízezer forintot és ékszereket egy csaló Budapesten. A nyugdíjas asszonyt egy piacon szemelte ki magának és azt hazudta neki, hogy ő az unokája, majd a rosszul látó nőt felkísérte a lakásba. Ezután összeszedte a pénzt és azt, amit értékesnek talált, majd elsétált.

Anna Rolandnak: „Bár meg se ismertelek volna!”

Annát behívták egy állásinterjúra, Roland azonban úgy döntött, egy kis hazugsággal megakadályozza, hogy a lány elhagyja a házat.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Pajkaszegi szoborra kértek pénzt

Átverés! 30 millió forintból újítana fel a Jobbik egy filmdíszletet. Az RTL "Mi kis falunk" című sorozatában feltűnő pajkaszegi kakaós-briós szobrot választották, hogy bebizonyítsák, a kormánypárti képviselők nem olvassák el az ellenzéki javaslatokat. Szerintük tervük bevált, senkinek nem tűnt fel, hogy a valóságban nem létező szoborra költenének pénzt.

Ablakcsere helyett átverés

Csalók károsíthattak meg több társasházi lakót Csornán. Ablakfelújítás ürügyén, a közös képviselőre hivatkozva jutottak be a lakásokba, sokan fizettek előleget nekik. A cég azóta elérhetetlen…

Rolandot kiengedték a börtönből

Tamás szégyenkezett Szofi előtt. Rolandot kiengedték az előzetesből. Karesz és Milán trükkel akarták felvidítani Lilit.

Tamás belesétált Teó és Márk csapdájába

Tamás összezavarodott, amikor véletlenül meghallotta, ahogy Szofi a lakás előtt sugdolózik Márkkal és a fiú köszönetet mondott Szofinak a „szép pillanatokért”. Amikor a féltékeny Tamás szóba hozta ezt Szofi előtt, a lány elmondta, hogy Márk elmegy Budapestről és Tamás feleslegesen féltékeny. Tamás megnyugodott – ám ekkor a kezébe került a Teó és Márk által gonosz csapdaként készített hamis búcsúlevél, amiben az állt, hogy Márk lefeküdt Szofival.

Hamis jegyeket gyártott otthon

Hamisított jegyeket és nem létező műszaki cikkeket adott el tucatnyi embernek az a fiatalember, akit még februárban kaptak el a zuglói rendőrök. A gyanú szerint a január végén megrendezett Rod Stewart koncertre árult házilag készített jegyeket a fiú, aki 10 embert vert át. Összesen körülbelül 300 ezer forintot tehetett zsebre. Most zárták le ellene a nyomozást, szabadlábon védekezhet.

Óvakodj a kamu profiloktól!


szerző:
2018.06.19. 18:00
Óvakodj a kamu profiloktól!

Feri a Facebookon ismerkedett meg Jázminnal, és úgy érzi, az egész életét le tudná élni a lánnyal. A fiú csak most szembesült vele, hogy Jázmin nem más, mint a biszexuális barátja, Józsi.

Megvette az autót, majd a rendőrség elkobozta tőle

Mit szólnának hozzá, ha vennének egy autót, elvileg teljesen legálisan, aztán egy év múlva becsöngetne a rendőrség és elvinnék a kocsit? Zoltánnal megtörtént az autó tulajdonosok rémálma.

 

Megvan Tücsi esküvőjének időpontja!

Tücsi és párja nemrég olyan videót posztolt, ami alapján úgy tűnt, egybekeltek. Később kiderült, hogy ez nincs így, a Reggeliben viszont elárulták, mikor kerül sor a jeles alkalomra!

Bence csak azért feküdt le Orsival, hogy megalázza a lányt?

Orsinak nagyon hiányzott Marci és úgy gondolta, hogy ki kell békülnie a fiúval. Ám az iskolában megtudta, hogy Marci nem jött iskolába és előző este azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Evelinnel. Orsi nagyon megbántódott, amikor megtalálta Evelin bugyiját Marci hátizsákjában. Szembesítette az elképedt Evelint ezzel, és dühösen faképnél hagyta őt. Később Orsi véletlenül megismerkedett Bencével a Duna parton, anélkül, hogy tudta volna, Bence Marci bátyja. Első pillanattól izzott köztük a levegő, Orsi pedig lefeküdt a fiúval.

Hanna: „Komolyan elárultál egy hülye autó miatt?”

Úgy tűnik, Balázs ismét csalódást okozott a barátainak…

Átverve érzik magukat, pedig tízmilliókat fizettek a lakásokért

Néhány nappal ezelőtt dühös tömeg gyülekezett egy épülő pesti lakópark előtt. Hónapok óta próbálják megnézni, hogy is állnak az épülő lakások, de állandóan falakba ütköztek. Az építtető ilyen-olyan indokkal megakadályozta, hogy bejussanak. De nem csak ez a bajuk.

225 ezer forint két pálinkáért

Ennyibe került az ital külföldi turistáknak egy budapesti szórakozóhelyen. A gyanú szerint a József Nádor téri üzlet vezetője és alkalmazottai, három nő becsábította a férfiakat, és itatni kezdték őket, majd a számlán a fogyasztás többszörösét kérték. Tavaly zárták be az üzletet szintén túlszámlázás miatt, de újranyitottak, csak más néven.

Ayse és Milán kapcsolata új szintre lépett

Annát kétségek gyötörték. Szofi bajba került. Ayse és Milán előrébb akartak lépni a kapcsolatukban.

Szilárd: „Van kedvetek átverni az igazgatót?”

Noha Szilárd az osztálya előtt is megpróbálta titkolni, hogy bébicsősz lett, ez végül nem jött össze. Összefogott inkább a diákokkal, hátha együtt könnyebben elterelhetik az igazgató figyelmét.
 

Bori elcsábult Sanyának?

Roland még mindig nem tette túl magát az apjával való vitán, feszültségét pedig továbbra is Bori vezette le. Egy újabb balhét követően, úgy döntött, megmutatja régi osztálytársainak, hogy Ő már nem ugyanaz az ember, aki volt. Eközben Bori is a kezébe vette a dolgokat, és találkozott Sanyával.

Lili: ˝Mi azért játszottunk össze, hogy a fiam megszabaduljon tőled!˝

Piros szerette volna megbeszélni a történteket, ami olyannyira jól sikerült, hogy Lili elárulta, mi volt a valódi szándéka a lánnyal.

Lili csőbe húzta Pirost?


szerző:
2018.03.28. 20:30
Lili csőbe húzta Pirost?

Piros gyanútlanul sétált bele Lili csapdájába. Vagy lehet, hogy ez csak egy szerencsétlen véletlen?

A teljes adásért kattints IDE!

Angéláé lett a Tükröm Tükröm!

Szilvia nem is sejtette, hogy valójában mit ír alá, amikor Kristóffal megállapodott.

A teljes adásért kattints IDE!

Ezekre a buktatókra figyelj, ha társkeresőre regisztrálsz!

Jó dolog a társkeresés, de érdemes jól megnézni, hova regisztrálunk, és milyen feltételeket fogadunk el. Ugyanis több magyar károsultja is van egy párkereső oldalnak. Létrejött egy Facebook csoport, ami még nincs egy hónapos sem, mégis több mint 250 tagja van. A Reggeliben meséltek a történtekről a károsultak.

Vígyázat, átverés! Így csalják ki a pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól

Kamu e-mailek, ellopott fotók, hamis honlapok, eltulajdonított iratok, eltűnt milliók és pórul járt autóvásárlók. Már közel 15 éve csalnak így ki az interneten keresztül pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól, és hiába készül erről egyre több cikk és riport, még mindig bedőlnek emberek ezeknek a módszereknek.

ÁTVERÉS: Használt autót venne? Erre figyeljen!

A Totalcar újságírója, Zách Dániel cikksorozatot írt korábban netes autócsalásokról, ugyanis a történet mindig ugyanaz, csak az autók típusa, a nevek és az foglalkozások változnak. A szakértő mindenképp azt tanácsolja annak, aki autót szeretne venni, de nem ért hozzájuk, hogy kérje ki egy hozzáértő tanácsát és ne utaljon pénzt előre ismeretleneknek.

Egyszerűen nem lehet átverni a Barátok közt Bözsijét!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Illés Peti egy igen vakmerő dologra szánta el magát. Mivel akkor még javában dübörgött a fagylalt biznisze, muszáj volt megpróbálni a lehetetlent: el akarta lopni Bözsi néni tökéletes fagylalt receptjét. Peti csak azzal nem számolt, hogy Bözsit és Vili idő előtt visszatér...

Ayse még a nadrágot is lecsalta Milánról

Milán meg volt győződve arról, hogy jól fog sikerülni a randi, amit úgy zsarolt ki Ayse-ből. Később azonban kiderült, hogy Ayse csak jó pofát vágott az ügyhöz azért, hogy egy egyszerű trükk segítségével lenyúlja Milántól a zsaroló fotókat és videót – valamint a fiú nadrágját és cipőjét. Milán megtörten, félmeztelenül tért vissza a lakóhajóra, ahol Karesz a lelkére beszélt. Ám Milán ahelyett, hogy végleg feladná Ayse-t, még tett egy utolsó közeledési kísérletet a lány felé és őszintén bocsánatot kért tőle. Ayse ettől meghatódott és kibékült Milánnal, aki erre ismét reménykedni kezdett, hogy övé lehet álmai nője.

Lili végleg Rózsához köti fiát?

Herczegnét nem lehet legyőzni! Ha az egyik terve nem sikerül, akkor még mindig ott van a B opció. Habár Rózsa eddig nem szeretett hazudozni, most úgy tűnik, mégis kénytelen lesz...

VÁDAK: Ásós Attila szerint semmi sem úgy történt, ahogy állítják

Ásós Attila, Pacsirtát két héttel ezelőtt azzal vádolták meg volt barátnői, hogy pénzt kért tőlük, amit nem fizetett vissza. A zenész sokáig nem akart megszólalni az ügyben, most azonban mégis kamera elé állt, és azt állítja, semmi sem úgy történt, ahogy beállították.

Csalt vagy nem csalt? Ásós Attila végre megszólalt

Végre kamera elé állt Ásós Attila Pacsirta, akit exbarátnői azzal vádoltak meg a Fókuszban, hogy pénzt illetve értékes ajándékokat csalt ki tőlük. A zenész elmondta el, hogy szerinte mi igaz a történetből, és hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

Béla rájön, hogy Viki túljárt az eszén

Ildikó férje végre magához tért, felesége pedig beszámolt neki, hogy mi történt, míg ő békésen szunyókált a kanapén. Úgy tűnik, hogy ezúttal Viki van nyeregben, de lehet, hogy hamarosan ismét fordul majd a kocka?

Eljött az igazság pillanata: Ki Viki valójában?

Miután megsemmisítették a bizonyítékot Janival, rászánta magát, hogy mindent bevall az Erdész családnak. A baj csak az, hogy mire összeszedte a bátorságát, már lehet, hogy túl késő...

A teljes adásért kattints IDE!

Óriás malac lett a törpe malacból

Hatalmas, százhúsz kilós törpe malaccal él együtt egy újpesti család. Úgy érzik amikor kis kedvencüket vásárolták átverték őket! 

Gáborból milliomos lett!

Gábor hatalmas örökségre tett szert. Teó és Joe durván összevesztek. Milán és Ayse újra összefutottak.

Több nőt is átvert az ismert mulatós zenész

Éva és Marietta most, kameránk előtt találkoztak életükben először.  Az interneten bukkantak egymásra, miután mindketten ugyanabba a hibába, vagyis inkább ugyannak az embernek a csapdájába estek. Mindketten rövid ideig egy ismert mulatós zenész párjai voltak.

Joe Lalinak: „Képes voltál megint kamuzni nekem?”

Lali Nikivel és Tamarával megérkezett Nyírparasznyára, majd később megjött Joe is, aki feszült lett, amiért Tamarát is ott találta. Míg a lányok főztek, a fiúk fát vágtak, és tanúi voltak egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepelte az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány – Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekült. Az esti buli hevében végül Joe megkockáztatott egy csókot Tamarával, de a lány visszautasította őt.

Kiderült Manfréd titka: Nem veheti feleségül Angélát!

Márk nem adta fel a nyomozást. Kálmán után, lánya segítségét kérte, hogy közelebb kerülhessen riválisának titkához. Noémi színjátékának pedig meg is lett az eredménye...

A teljes adásért kattints IDE!

Evelin: „Ha ezt valaki meglátja a neten, nekem végem…”

Evelint átverték. Roland elköltözött. Lali megpróbálta összehozni Tamarát és Joe-t.

Evelin kétségbeesve támadt rá Kornélra

Evelinen egyre jobban elhatalmasodtak az anyagi problémái, ezért könyörgött Kornélnak, hogy adjon neki munkát. Amikor Kornél felajánlotta neki, hogy menjen még egy fokozattal tovább, és hagyja, hogy egész alakos fotókat is csináljon róla, Evelin kiakadt, és lelépett. Később azonban kétségbeesve látta, hogy Kornél manipulálta a fotóit, és az arca is felkerült a honlapra. A dühöngő Evelin Niki segítségével rá akarta kényszeríteni Kornélt, hogy levegye a fotókat a netről, de az hidegvérrel lekoptatta a lányokat.

Lali újra összehozta Joe-t és Tamarát?

Lali még nem mondott le újévi fogadalmáról, hogy összehozza Joe-t és Tamarát, akik erről mit sem sejtettek. Amikor Vilma felhívta Lalit, hogy szüksége lenne egy turmixgépre, Lali kapott az alkalmon, és megkérte Tamarát, hogy menjen el vele vásárolni. A lány azonban nem tudta, hogy Lali Joe-t küldi maga helyett. Joe és Tamara először zavarban voltak a helyzettől, de aztán mégis sikerült feloldódniuk egymás társaságában. A turpisságra gyorsan fény derült, Lali lebukott a tervével, ami azonban láthatóan mégis működött. Tamara és Joe újra elkezdtek nyitni egymás felé. 

Tamás hazudott apja kilétéről?

Tamás megkapta a teszt eredményét. Milánt átverték. Lali megérkezett Budapestre.

Veintraub Barna: „Mocskos, szemét állatok!”

A férfi egy pillanatra azt hitte, hogy a markában van a Berényi család, mikor egy váratlan dolog történt.

Niki kemény bosszút állt Lalin!

Mivel Niki depressziós volt Csaba miatt, Joe felhívta Lalit, hogy van-e bármi ötlete a lány felvidítására. Időközben Niki találkozott egy kedves idegennel, akiről aztán később kiderült, hogy Lali beszervezett embere. Amikor Niki ezt megtudta, elkezdett bosszút szervezni Lali ellen.

Ez történik, ha a Berényi testvérek összefognak!

Budai Valentin azt hitte, hogy nagyon ügyesen játszik, és senki nem sejti, hogy ő valójában Veintraub Barna.

Ez ám a kész átverés a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Berényi Claudiát igen csúnyát átverte Bartha Zsolt és unokahúga, Szentmihályi Zsófi. Mikor kiderült az igazság, hatalmas patália alakult ki belőle.

Tóbiást újra elcsábította Veintraub Barna?

Tóbiás vajon most csak játszik, vagy tényleg hisz az üzletembernek?

Szegény Tenya, ezt az átverést is bevette!

Gabo és Peti újabb ötlete, miszerint a színművésszel elhitetik, hogy Tóth Andi odáig van érte, úgy tűnik, teljesen célba ért.

Berényi Miki csábítási trükkje mindennel felér!

Hogy megvédje Nórát a bajtól, Miklós a kisbolt kamerája előtt csábította el Anettet!

Vízművesnek adták ki magukat a tolvajok

A víznyomást akarták ellenőrizni – legalábbis ezt hazudták a tolvajok annak a 93 éves hódmezővásárhelyi asszonynak, akitől a nyugdíját lopták el. Az asszony Híradónknak elmesélte, hogyan verték át a tolvajok.

Karola átlát Angélán?


szerző:
2017.11.24. 20:30
Karola átlát Angélán?

Úgy tűnik, már van, akinek feltűnt a legidősebb Erdész lány gyanús viselkedése. Vajon ebből hogy magyarázza ki magát?

Istenes Bence így még sosem adott interjút!

Pontosan négy évvel ezelőtt az X-Faktor műsorvezetőjét interjú közben Lilu is lencsevégre kapta, hogy legyen mit tenni majd a karácsonyfa alá. Az egész interjút pedig a Fókusz vette fel.

Gigi végzetes hibát követ el?

Veintraub Barna terve letörölheti Berényiéket a föld színéről?

Csalók hirdetik a lakásokat

Lelopják a képeket az Airbnb-ről, és eladóként hirdetik az ingatlanokat a csalók Budapesten. A 444.hu derítette ki, hogy a gyanútlan vevőktől azzal az ürüggyel kérnek foglalót, hogy nagyon sok az érdeklődő. Utóbbi igaz is, hiszen a piaci ár töredékéért kínálnak drága belvárosi lakásokat. A csalók nem bízzák a véletlenre. Az elektronikusan letölthető tulajdonlapokról minden adatot megtudnak a lakásról. Így már eleve a tulajdonos nevén mutatkoznak be a vásárlóknak.

AIRBNB CSALÓK:

Csalók próbáltak a gyanútlan vevőktől előleget kicsalni úgy, hogy a piaci ár töredékéért hirdettek meg valójában nem eladó lakásokat. A lakásokról fotókat is szereztek. A képeket egyszerűen letöltötték az Airbnb nevű oldalról, ahol lakástulajdonosok kínálnak kiadó szállásokat főként turistáknak. Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője elmondta, hogy mire érdemes odafigyelni, hogy ne legyenek csalók áldozatai a vásárlók.

 

Érme vagy érem?


szerző:
2017.11.15. 08:43
Érme vagy érem?

A szélhámosok manapság aranyozott érmékkel csalnak ki gyanútlan idősektől több százezer forintot. Annáék utánajártak az aljas átverésnek, és Töreki Milán, numizmatikai szakértő segítségével megfejtették a nagy kérdést: hogyan ismerhető fel egy hamis érme?

Volt, aki egymilliárdot adott Bróker Marcsinak

Mosolyogva érkezett első tárgyalására a Bróker Marcsiként ismert karcagi asszony, pedig 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolják. Az ügyész több mint két órán át sorolta azok nevét, akik pénzt adtak neki.

Nem adott aranyat a pénzért

Befektetési aranyat árult, 130 milliót csalt el másoktól a gyanú szerint egy 48 éves budapesti férfi. Volt, akinek többszázezer forintért adott el aranyat, volt, akinek milliókért, de a vevők csak fizettek, cserébe nem kaptak semmit.

Nikol: ˝Komplett idiótának látszom?˝

A szőkeség nem viccel, és Krisztián most tényleg bajba került.

Nem szült, hazudott a mentőknek

Szándékosan félrevezette a mentőket egy borsodi nő. Azzal hívta fel őket, hogy egy udvari vécében szült, és segítségre van szüksége. A mentők kiemelten kezelték az ügyet, hogy segítsenek az anyán és kisbabáján, még mentőhelikoptert is küldtek. De a kis borsodi faluban nem várta őket senki.

Nóra és Miklós újra közel kerülnek egymáshoz?

Az ügyvédnőt ismét levette a lábáról a cégtulajdonos!

Barbi előnyt kovácsolt a vereségéből

A legutóbbi védettségi játékon Barbi esett ki először, azonban ezt cseppet sem bánta, főleg miután Bence felajánlott neki két lehetőséget is. Vajon a kincsesládához vezető térkép vagy a dupla szavazatot érő amulett az értékesebb?

Drogbiznisz a Mátyás király téren!

Öt évvel ezelőtt Kertész Géza és Bartha Zsolt volt a Mátyás király tért két rosszfiúja. Ahogy az általában lenni szokott, egyszerre két nagyágyú nem fért el egymás mellett, így az egyik adandó alkalommal Géza úgy döntött, átveszi a drogbizniszt Zsolt tudta nélkül.

Sokan csak álmodoznak a mogyorókrémről...

Adri és Szandi rendkívül ügyes a titoktartásban, így egyelőre senki nem sejti, hogy van egy üveg mogyorókrémük elrejtve. Ehhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy a lányok remekül eljátsszák, hogy mennyire ki vannak éhezve egy kis finomságra...

Szülők, akik ajándékozással verik át gyerekeiket

Az elmúlt években nagy sláger lett az interneten a gyerekek átverése. Az anyukák és apukák még le is videózzák, mikor a hőn áhított ajándék helyett wc kefét, hagymát vagy épp körömcsipeszt kap. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-09-20


szerző:
2017.09.20. 17:20
Aki nem ért hozzá, ne is vásároljon használt autót?

Ön minden bizonnyal vásárolt vagy adott már el használt autót. Lehúzták? Átverték? Hiába adnak el egyre több új autót, a magyar autók átlagos életkora a kétezres évek elején csökkent, azóta viszont egyfolytában nő, most már a 14 évet karcolja – tehát egyre több új és ugyanakkor ennél sokkal több nagyon régi autónk van. Használt autót venni kockázatos kaland. Főleg többségünknek, mert nem értünk hozzá. Meg is járjuk: visszatekert kilométerórával, újszerűnek hirdetett, korábban rommá tört autóval, esetleg lopott, de az eredetiségvizsgán megfelelt kocsival.

Krisztián vs. Richárd: ha harc, hát legyen harc!

Sáriék új terve nagyon betalált, úgy tűnik, vége a színjátéknak!

Szagtalanító szürkehályogra

Hűtőszagtalanítót árult a szürkehályog kezelésére és táplálékkiegészítőt adott el emésztési zavarra a gyanú szerint egy 25 éves férfi. Több tucat nyugdíjast csaphatott be. Rövid vizsgálat után megállapította mi bajuk, majd mindenkinek ajánlott egy terméket. A gyanúsított nyilatkozott Híradónknak. Azt mondta, semmiben sem érzi magát bűnösnek, ő csak különböző gyártók termékeit forgalmazta.

Zsuzsi hatalmasat csalódott a legjobb barátnőjében...

Zsuzsi és Katika 35 éve ismerik egymást, 4 éve azonban olyan történt, ami örökre megváltoztatta kettejük kapcsolatát. Katika átverte barátnőjét, aki azóta sem tudott 100%-osan megbocsátani neki... Itt az ideje, hogy megbeszéljék a félreértéseket!

Ilie: "Ez nem barátság!"


szerző:
2017.09.01. 18:00
Ilie:

Ilie három éve alkot egy párt Zsuzsival, és amikor meghallotta, hogy mit tett párjával a legjobb barátnője, Katika, teljesen kiakadt. A férfi azóta sem tartja jó ötletnek, hogy kedvese azzal a nővel barátkozik, aki egykor átverte őt. Ilie nyíltan elmondta a véleményét az érintetteknek az Anikó Show-ban!

Nóri nem talált amulettet, ezért csinált magának egyet

Az a játékos, aki megtalálja a védettségi amulettet, a törzsi tanácson biztonságban érezheti magát. Mivel ezzel Nóri is tisztában volt, és úgy érezte, hogy őt akarják kiszavazni a többiek, az amulett nyomába eredt, azonban nem sokkal később feladta a keresést. Ekkor egy újabb ötlete támadt a veszélyben lévő lánynak.

Lali:

Miután Lalika "véletlenül" megtalálja a kulcsot, Alexa odaér a dedikálással egybekötött fellépésére. Amikor Alexát a színpadon ünneplik, Lali felfurakodik mellé és bejelenti, hogy egy közös számmal készülnek.

Alexa:

Alexát reggel azzal a jó hírrel hívták fel, hogy estére szerveztek neki egy dedikálással egybekötött fellépést...

Futótűzként terjednek az álhírek!

Múlt héten megjelent egy álhír a Facebookon, ami futótűzként kezdett el terjedni: augusztus 4-e munkaszüneti nap lesz. Azonban nap mint nap találhatunk kamu cikkeket a világhálón. Hogyan ismerhetjükfel őket és mit tehetünk ellenük? Dr. Zelena András válaszol!

Gábor Totónak: „Egy patkány vagy, mit képzelsz te magadról?!”

Gábor egyre türelmetlenebb Zoéval kapcsolatban, és várja, hogy Totó is teljesítse végre a megállapodásukat. Totó azonban újra átveri Gábort.

Előző rész (2017. július 26.)

Lali nem hagyja, hogy elvegyék a kedvét az erotikus filmforgatástól. Milán reggel még mindig nagyon szomorú amiatt, hogy Hajni átverte őt. Tamás nem akarja tovább eltűrni, hogy megmondják neki, mit tegyen.

Ezzel próbálják átverni az időseket a csalók!

Varga Balázs, az ORFK rendőr alezredese mesélt arról, milyen lépéseket tesznek annak érdekében, hogy az idős társadalmat védjék a bűncselekményektől. Milyen trükkökkel próbálják átverni a nyugdíjasokat? Mit tehetünk ezek megelőzése és kezelése érdekében? Legyen ön is felkészült, ne hagyja, hogy átverjék!

Milliós összeget kértek közvetítői díjként, majd eltűntek

Milliós összeget kértek közvetítői díjként, majd eltűnt a cég. Legkevesebb száz károsultja van a Profit Management Kft.-nek. A pórul járt emberek tegnap a társaság irodájánál követelték pénzüket, de a cég nem nyitott ki és elérhetetlen. A Kft. jóval a piaci ár alatt kínált olyan ingatlanokat, amelyeket állításuk szerint bedőlt hitelek miatt vett vissza a bank. A közvetítői díjért cserébe kapták meg az ügyfelek a lakások listáját. Azonban kiderült, hogy a listán lévő adatok többsége valótlan. A rendőrség nyomoz, a cég elérhetetlen.

Bori úgy dönt, hogy egy időre Franciaországba utazik

Bori egész reggel Karolát ostromolta, hátha a lány beadja a derekát és kibékül vele, de mindhiába. A lány elment a tetováló szalonba, hogy egy barátság-tetoválást varrasson Karolával, de az "örök barátság" felirat helyett valami egészen más került a testére...

Hogyan előzhetjük meg a nyaralási csalódásokat?

Hogyan lehet kiszűrni a Green Holidays-hez hasonló utazási irodákat? Mit tehetünk, ha átverés áldozatai lettünk, és egyáltalán ki a felelős ilyenkor? Bakó Balázs, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének marketing és kommunikációs bizottsági tagja válaszol!

623 ezer forintos számla két levesért és egy üveg borért

13 embert tartóztattak le egy belvárosi étteremben túlszámlázás miatt szombat éjjel. A Váci utcai vendéglő dolgozóit azzal gyanusítják, hogy rendszeresen több száz ezres számlát állítottak ki külföldieknek. A nyomozás addatai szerint volt, hogy 623 ezer forintot kértek el két levesért és egy üveg borért. A tulajdonos és a 12 alkalmazottja ellen csalás gyanúja miatt indítanak eljárást.  

Pumped Gabo csúnyán beégett a barátnője előtt...

Sebestyén Ági idén ünnepelte 31. születésnapját, azonban Gabo a tortára egy 32-es gyertyát tett. Először mindenki bevette, hogy a srác tényleg ennyire nincs képben a barátnője életkorával kapcsolatban, de ezután következett csak az igazi meglepetés!

Csalás: Szeremley is gyanúsított

200 milliós átverés. 14 embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy pénzt csaltak ki áldozataiktól. Az ügy egyik gyanúsítottja Szeremley Huba ismert borász és vállalkozó. A banda tagjai azt állították, hogy meg tudják szerezni a bedőlt brókercégek tulajdonosinak eltitkolt drágaköveit, amit aztán értékesítnek. Az információkért, a kövek csiszolásáért milliós összegeket kértek.

Börtönből csalt ki pénzt egy rab

Csalás a börtönből, egy büntetését töltő elítélt csalt ki pénzt telefonon keresztül egy pécsi férfitól. Azt hazudta neki, hogy pénzt nyert, de hogy átvehesse a 150 ezer forintos nyereményt, 90 ezerrel fel kell töltenie több megadott telefonszámot. A gyanútlan áldozat ezt megtette, de a nyereményből semmit sem látott. Az ügyészség csalással vádolja a rabot, ha elítélik újabb két év börtönre számíthat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való