KERESÉS search-close

édesanya

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "édesanya"

Tíz év után megkapta a kártérítést az autista fia jogaiért küzdő édesanya

Tíz év küzdelem után megkapta a kártérítést az a Heves megyei édesanya, aki autista fia jogaiért fordult a bírósághoz. Az RTL a Házon Kívülben mutatta be a családot. Az édesanya szerint gyermeke, aki speciális nevelési igényű, nem kapta meg a megfelelő fejlesztéseket óvodás korában. A fiú most tizenhat éves. Az új egri városvezetés egyezséget kötött a családdal, majdnem kétmillió forintos kártérítést kaptak.

Győző élő adásban beszélt Amanda édesanyjával

Vajon hogyan vélekedik a lány anyukája a játékról? Most ez is kiderült!

Online sütivásárral segítenek a Crohn-beteg édesanyának

A koronavírus miatt online sütivásáron gyűjtöttek az ácsiak a Crohn-beteg édesanyának. A 29 éves Molnárné Taubitz Lauráról itthon tavaly lemondtak az orvosok, így egy éve már Németországban kezelik, ami rendkívül költséges. Tegnap csaknem 280 ezer Ft gyűlt össze. A segítők legfőbb célja, hogy otthonában ápolhassák és újra együtt lehessen 21 hónapos kislányával és férjével.

Ha segíteni szeretne a családnak, minden információt megtalál ITT

Nincs pénze koronavírus-tesztre, ezért nem látogathatja meg a 10 éves kisfiát

Az anya gyermekét a múlt héten műtötték égési sérülésekkel egy fővárosi kórházban. A fiú 7 éve esett bele egy lavór forró vízbe, azóta több operáción van túl. A család aggódik, mert a műtét után nem tudják majd a gyereknek otthon a megfelelő higiéniát biztosítani - az apró albérletben, ahol élnek, ugyanis egy tisztán tartható fürdőszoba sincs.

Végső búcsút vettek az édesanyától, akire rázuhant egy férfi

Végső búcsút vettek attól az édesanyától, akire egy hónapja zuhant rá egy, a panelházukból kiugró férfi Kelenföldön. A nő sétálni indult két kisgyerekével, amikor a tragédia történt. Az asszony azonnal meghalt, a gyerekeknek nem esett bajuk. Férje a szertartás előtt Híradónknak azt mondta: üresek a mindennapok felesége nélkül, aki az egész családnak hiányzik. Az özvegy apát és nagyobbik gyerekét pszichológus kezeli.

BALESET: Teherautóval karambolozott egy személyautó a 23-as úton

A baleset történt hétfőn este Ivád és Mátraterenye között a 23-as úton, egy egyenes szakaszon. A mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre, egy négygyermekes asszony életét azonban már nem tudták megmenteni.

ÖZVEGY ÉDESAPA: Bármi lesz, én nem fogom elhagyni magam

Összefogás indult az édesanya nélkül maradt budapesti családért. A nőre másfél hete zuhant rá egy férfi, aki kiugrott XI. kerületi panelházukból. Az apa hálás a rengeteg segítségért. Azt mondja: gyerekei miatt nem hagyja el magát.

Megtörten beszélt Gábor felesége tragédiájáról

Könnyek között mesél Gábor, felesége pénteki tragédiáról. Erzsébetre a XI. kerület egyik toronyházából leugró, öngyilkosságot elkövető férfi zuhant rá. A 14. emeletről akkora volt a becsapódás, hogy a kétgyerekes édesanyán már nem lehetett segíteni. Minden ember máshogyan dolgozza fel a szerettei elvesztését és a gyászt. Gábor úgy érzi, hogy ki kell beszélnie magából a pénteki esti tragédiát.

Rosszul lett a rekonstruáláskor a borsodnádasdi gyilkosság áldozatának anyja

Rosszul lett a borsodnádasdon meggyilkolt 17 éves lány édesanyja, amikor a helyszínen rekonstruálta a másodfokú bíróság a három évvel ezelőtti bűncselekményt. A vádlott egy 22 éves férfi, aki első fokon négy évet kapott, amiért a vád szerint bedrogozva, részegen összeverte a lányt, majd levetkőztette és egy vízelvezető aknába dobta. 

Apás és nagymamás szülés után jön az internetes? 

A szülés sokáig csak az anya és a bába dolga volt, ma pedig akár az egész világ ott lehet a legintimebb pillanatokban. Sokan külön vlogot hoznak létre gyermekük születésének, és a pakolástól kezdve a kórházba érkezésen át a szülésig, mindent felvesznek.

CEGLÉDI GÁZOLÁS: „Gyomorforgató, felháborító az ítélet”

Felháborodott az ítéleten a Cegléden halálra gázolt lány édesanyja. A bíróság 3 évre küldte fogházba azt a 22 éves fiatalt, aki sportautójával elgázolta a 18 éves lányt és barátját tavaly, a Pest megyei településen. A lány azonnal meghalt. A gázolót most a vezetéstől is örökre eltiltották.

Pirner Alma elárulta a tökéletesség titkát

Jó anya, jó feleség és jó munkavállaló? Hogyan lehet egy nő tökéletes? Egyáltalán lehetséges ez? 

Négygyerekes anya vesztette életét, amikor a család kisbusza egy álló teherautónak csapódott

Halálos ütközés Pocsajnál. Információink szerint egy négygyermekes édesanya vesztette életét, amikor párjával egy kibusszal hátulról belehajtottak egy álló teherautóba. Úgy tudjuk, bevásárlásból tartottak hazafelé, amikor a sofőr feltehetően későn vette észre az úttesten álló kamiont. A tragikus baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kollányi Zsuzsi ismét babát vár


szerző:
2020.06.09. 08:47
Kollányi Zsuzsi ismét babát vár

Az énekesnő a múlt héten jelentette be, hogy újra anyai örömök elé néz, ráadásul már 6 hónapos terhes!

Top 9 - 2010 októberében láthatták először a nézők a Barátok köztben

2010 októberében láthattak először a nézők a sorozatban. Az akkor még 16 éves tinilány eleinte zabolátlan stílusával és göndör fürtjeivel hívta fel magára a figyelmet. Egy igazi példakép, aki nem a tökéletesnek tűnő vattacukor életével gyűjt követőket a közösségi oldalakon. Sokszor mutatja meg a filter nélküli valóságot, ezzel vissza rángatva a földre azokat az édesanyákat, akik számára elérhetetlen a legtöbb instamami által mutatott luxus élet.

Megölte egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen

Megölte egyéves kislányát, majd feladta magát a rendőrségen egy 38 éves asszony Budapesten. A vallomása szerint még szombaton végzett a gyerekkel, de csak vasárnap este ment a rendőrségre. Hogy miért fordult kislánya ellen, azt egyelőre nem tudni.

Autóbalesetben vesztette el édesanyját a 24 éves férfi

Azt hittem majd kapok egy telefont, aztán jön, ezt mondta Híradónknak a 24 éves férfi, aki kedden hajnalban vesztette el édesanyját egy balesetben. A nő Táplánszentkeresztnél frontálisan ütközött egy teherautóval. Nem használta a biztonsági övet, a helyszínen meghalt.

Mihalik Enikő és anyukája semmit sem tudnak kitálalni?

A modell és anyukája nagyon megcsúsztak az idővel. Minden elemük késésben volt és Enikő nagyon aggódott a tálalás miatt.

Ezt örökölte Mihalik Enikő az anyukájától!

A szupermodell édesanyja nem is gondolta volna, hogy lánya bekerül a top 3 versenyző közé. Most arra is fény derült, hogy Enikő miben hasonlít annyira hozzá…

Csak a rácson keresztül láthatja ikreit egy édesanya

Március óta csak egy rácson keresztül láthatja másfél éves kislányait egy anya. A biológus nő úgy érzi, veszélynek vannak kitéve a gyerekei, nem csak fizikailag, de lelkileg is hatalmas trauma átélni, hogy az édesanyjukat csak egy rács mögül láthatják.

Százak futottak a crohn beteg édesanya gyógyulásáért

Százak futottak Laura gyógyulásáért. A 28 éves nő történetét már Híradónkban is bemutattuk. A chron beteg édesanyáról szeptember végén mondtak le az orvosok Magyarországon, ekkor fordult a nyilvánossághoz férje. Egy német professzor vállalta a gyógykezelést, de ez több mint 100 millió forintba kerül. A Komárom-Esztergom megyei Ácson, ahol korábban Laura is élt, szombaton közös futással gyűjtöttek pénzt. Ha Ön is segíteni szeretne a családnak, minden fontos információt megtalálhat ITT.

 

Megmutatta kisbabáját az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Két éve, hogy megszületett a közismert sorozat Barbijának kislánya. A kis Lilit a Fókusz kameráinak mutatta meg először a gyönyörű anyuka. 

Tamás többször is meglopta édesanyját

A fiú a múltját szeretné végleg lezárni. Első lépésként sok év után bocsánatot kérne anyukájától. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kevin szívesen beültetné anyukáját vadonatúj versenyautójába

A fiatal fiú imádja a rallizást, és alig várja, hogy elvigye édesanyját egy körre. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Karcsi sokkot kapott, mikor meglátta édesanyját meztelenül

A férfi az anyukáját szeretné jó útra terelni, aki az elmúlt időben „olyan dolgokat csinál, amiket nem kéne”… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

BOLDOGSÁG: Zente édesanyja ezt mesélte stábunknak

Összegyűlt a pénz Zente gyógyszerére! Édesanyja és az egész család nagyon boldog, már azt tervezik, hogyan kaphatja majd meg a kisfiú az életmentő infúziót.

Megrágalmazták a gyászoló anyukát

Hazug pletykát terjesztenek a nyáron tűzesetben meghalt kislány édesanyjáról és egy tűzoltóról. Egy bulvárlap szerint ugyanis a tragédia után összejött a balesetben segítő tűzoltóval. Az anyuka szerint ebből egy szó sem igaz és minden csupán alaptalan kitaláció.

Bea az életét kockáztatta a stúdióban

Rico a saját édesanyja segítségét kérte az ijesztő mutatványhoz… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Klaudia nem bírta ki zokogás nélkül

A lány az édesanyjával szeretne kibékülni, ám gyorsan eltörött nála a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

János csak rá akar mászni Nikire?

A lány nehezményezi, hogy exe egy kicsit sem érdeklődik közös kislányuk iránt, és inkább más miatt szervez találkozót… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Most fény derült az igazságra: Marci a kislány édesapja?

Emlékeztek még Etelkáék történetére? A nő szerint lányunokájának nem a fia az édesapja, hiszen a teherbeesés ideje alatt Marci börtönben ült. Most azonban Anikó utánajárt a dolgoknak… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Úgy érzem magam, mint egy brazil szappanoperában”

A háziasszony egy kicsit elvesztette a fonalat a kilenc (?) testvér történeténél…  Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Arnold randira hívta Barbit… az anyukájától

A fiú egy ideje már csetelget kiszemeltjével, ám most egy randevúra is el szeretné hívni a lányt. Először azonban Barbi édesanyjával, Irénkével ismerkedett meg. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A szerek nélkül nem teljes Kevin élete

Az elkeseredett édesanya és kisebbik fia mindent megtesznek, hogy segítsenek a szenvedélybeteg srácon. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Dóri anyukájának minden fontosabb, mint a saját lánya?

A fiatal lány az édesanyjával szeretné rendezni kapcsolatát, hiszen úgy érzi, nem igazán foglalkozik vele. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Márta, a falu jósnője


szerző:
2019.09.05. 18:00
Márta, a falu jósnője

A nőhöz sokan járnak jövendölni, hiszen az a különleges képessége, hogy tud kártyából olvasni. Ám most úgy tűnik, menye élete ködös még előtte… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rozália: „Pofátlan vagy és szemtelen!”

István tizenhat évesen vallotta be otthon másságát, ám édesanyja a mai napig a fejéhez vágja a dolgot. Ekkor indul be náluk a valódi veszekedés… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Flóra üvöltve osztotta ki Tamás édesanyját

Hiába készült vacsorával, Flóra nem tudott közelebb kerülni Tamás édesanyjához, aki mindig csak Szofiról beszélt. Végül, Flóra nem bírta tovább és kiakadt…

A teljes adást itt nézheted meg!

Vivinek minden vágya, hogy édesanyja elfogadja párját

A lány az anyukájával szeretne kibékülni, aki ki nem állhatja veje  „nyers stílusát”. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Gica szerint sokkal fontosabb a talpraesettség, mint a diploma

Ágnes a tinédzser lányáért aggódik, aki a hobbijai miatt az iskolát is otthagyta. Vajon meg tudja győzni Gicát, hogy befejezze tanulmányait? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Az anyuka fel sem ismerte saját fiát...

„Szerinted ki ül ott melletted?” - kérdezte Anikó Juliannát, akinek fogalma sem volt arról, ki lehet az a fiú... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

40 ezres támogatás gyerekenként

Gyerekenként havi 40 ezer forinttal támogatja a kormány azokat a családokat, ahol az édesanya vissza akar menni dolgozni, de csak fizetős bölcsőde van a településen. Vagy nincs hely az állami bölcsiben. Így a családi vagy munkahelyi napközik térítési díjához járul hozzá az állam. A támogatás szeptembertől érhető el, de már igényelhető az ügyfélkapun keresztül.

 

Gizella „belebonyolódott az italozásba”

Roland az édesanyját szeretné jobb belátásra bírni, aki a férfi balesete óta rendszeresen a pohár fenekére néz. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vivi alig több, mint harminc kiló

Zita a lányáért aggódik, aki az evészavarai miatt anorexiában szenved. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Márk szeretne új esélyt adni az édesanyjának, aki sokszor eltűnt az életéből

A 24 éves fiút nyolc éves koráig nevelte az édesanyja, de mivel kerülte az iskolát, választania kellett: vagy az apjához kerül vagy intézetbe. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Viki: „Azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint egy csöves”

Éva a lányát szeretné jobb belátásra bírni, akinek extrém külsejét nem igazán tudta még elfogadni. Vajon ez hatással van a munkakeresésre is? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Először az édesanya próbált szerencsét, majd a család is követte Németországba

Sikeres intézményvezető volt, de elege lett, eldöntötte, hogy külföldön folytatja. Ennek nem mindenki örült a családban. Ott voltunk, amikor Eszterék elhagyták otthonukat és Németországba költöztek.

Anikó: „Ilyet egy anyuka hogy mondhat a fiának?”

Még a háziasszony sem tudta hova tenni Dávid édesanyjának kijelentését… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Érkezik az új magyar modellüdvöske?

Briginek kiskori álma, hogy egyszer befutott modell legyen, ám anyukája sehogy sem nézi ezt jó szemmel… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Izabella saját maga szabadul meg lánya exétől?

Bár az édesanya először nehezen fogadta el Rebeka másságát, mára már rádöbbent, mennyire büszke rá. Ezt most szóvá is tette neki, és a lány volt barátnőjéhez is volt egy-két szava… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Te el tudod képzelni az életed telefon nélkül?

Mikor Anikó feltette a kérdést Bélának, a fiú nem is tagadta függőségét. A kétségbeesett édesanya most kezébe vette az irányítást és hatalmas lépésre szánta el magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

240-nel vágódott a villanyoszlopnak

Zoli egy illegális autóversenyben közben szenvedett balesetet, aminek immár három éve. Édesanyja azonban csupán néhány hete értesült a történtekről. Vagy mégsem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Anikó: „Ilyen édesanyát kívánok mindenkinek!”

Andrea és fia könnyek között találtak ismét egymásra. A megható jelenet közben a háziasszonynál is eltörött a mécses. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Miért került anyukám börtönbe?

Laci a nagymamájának többször is feltette az emésztő kérdést, de eddig sosem kapott rá választ. Vajon most kiderül az igazság? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vajon miért nincs Gábornak barátnője?

A fiú leghőbb vágya, hogy rendezze kapcsolatát édesanyjával, ráadásul egyik legféltettebb titkát is fel szeretné tárni neki. A nagy kérdés: hogyan fogadja Ildikó a hírt? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ildikó, az anyatigris


szerző:
2019.07.02. 18:00
Ildikó, az anyatigris

A kétségbeesett anyuka a lánya szemét szeretné felnyitni, hiszen szerinte Ildi találhatna magának egy sokkal megbízhatóbb fiút. Sőt, sajnos az is előfordult már, hogy a srác kezet emelt a lányára. Ildikónak több sem kellett… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mónika legszívesebben „kettétörné” a menyét

Az anyuka nem igazán tudja elfogadni fia feleségét, ráadásul a lány nem egyszer csúnyán is beszélt vele. Vajon sikerül helyreállítani a családi békét? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

ELVESZTETTE KISLÁNYÁT: „Én pumpáltam azt a ballont, amivel újra kellett éleszteni”

Sokáig küzdöttek a 8 éves kislány életéért, de már nem tudták megmenteni. A kislány hétfőn este vesztette életét, mikor kigyulladt a MOM sportközpont tetején egy fabódé. A lány a testvéreivel a játszótéren játszott, mikor 11 éves bátyjával felszöktek a lezárt tárolóba. A rendőrség szerint az ablakon másztak be és maguk okozták a tüzet. Édesanyjuk a közelben dolgozott, és kis időre engedte le gyerekeit a játszótérre.
A családnak 3 éve leégett a háza, azóta a gyerekeket az édesanyjuk egyedül nevelte. Most Pilisen laknak, de augusztusban onnan is menniük kell és nem tudják hova. Ha szeretne a családnak segíteni, itt megteheti:
CIB Bank 10701180-68891785-51100005, Domonics Anita

Zoli édesanyja 20 éve várja, hogy fia felhagyjon a drogokkal

Zoli már két és fél éve nem beszélt édesanyjával, aki megelégelte fia életvitelét. Zoli most szeretné, ha anyukája megbocsátana neki. Hogy Anna megenyhül-e, a teljes adásból kiderül!

Kiírta az interneten, hogy félrelépett, lebukott!

Roland rengeteg butaságot csinált a múltban exével, Szandival. Most szeretné újrakezdeni, ráadásul egy ajándékot is hozott a lánynak. Hogy mit reagált erre Szandi és a lány édesanyja? A teljes adásból kiderül!

A pasim: Deadpool


szerző:
2019.06.14. 18:00
A pasim: Deadpool

Viki leghőbb vágya, hogy édesanyja elfogadja párját, akinek különleges szokását nem igazán tudja mire vélni a lány családja. Máté ugyanis egy szuperhős maszkban is szívesen elugrándozik az erkélyen… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a lányát, szeresd az anyját!

Krisztián anno egy lánnyal kavargatott, majd hamarosan megismerte az édesanyját, Renit is. A 13 év korkülönbség egy pillanatig sem tántorította vissza őket a boldogságtól, ám egy ártatlan pizzasütés komoly károkat okozott a kapcsolatukban… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Vini legszigorúbb tanárával, édesanyjával fog főzni

Vini az anyukáját hozta magával a konyhába, aki már a fiú gyerekkorában megmondta: egyszer szakács válik belőle. Ez már összejött, de vajon a Konyhafőnök díját is megszerzi majd?

Zsani, a „tetves lány”


szerző:
2019.06.04. 18:00
Zsani, a „tetves lány”

A 16 éves lány anno ő maga vezette be édesanyját a live videózás rejtelmeibe, de ma már nagyon bánja. Anyukája ugyanis eléggé ráfüggött a dologra, ráadásul a vicc kedvéért csúnya dolgot terjeszt saját lányáról. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A fiatalok mindent megmutatnak az interneten?

Mariann a fiát, Gergőt szeretné jobb belátásra bírni, aki szinte minden nap indít egy live videót. A kétségbeesett anyuka nem igazán érti ezt a modern jelenséget, és leghőbb vágya, ha fia inkább egy komoly párkapcsolatra fordítaná az idejét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A falu sztárja: anyukám


szerző:
2019.06.04. 18:00
A falu sztárja: anyukám

Danit egyre jobban kiborítja édesanyja viselkedése, aki hatalmas TikTok-megszállott. Ildi most a stúdióban is megcsillogtatta tehetségét. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiss Rami és a dupla mellszívó

A fiatal kismama a párjára hagyta az elektromos készülékek beszerzését, ám a vadonatúj műszert a mai napig emlegetik…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Meddig szoptassunk? – sztármamik tanácsai

A stressz is okozhatja az édesanyáknál, hogy nem tudnak szoptatni. Ha valaki ezt kudarcként éli meg, akkor egy ördögi körbe kerül, és nehezen talál megoldást. Sztáranyukákat kérdeztünk saját tapasztalataikról és arról, nekik ki adott tanácsot.

Elköltöznek a gyilkosság miatt

Képtelenek a gyilkosság helyszínén tovább élni – még a környékről is elköltözik az a káldi család, ahol gyilkosság történt szombat éjjel. Az egyik fiú szúrta le édesanyját, és öccsére is rátámadt. A támadót letartóztatták. Az RTL Híradónak a szomszédok azt mondták, a többi gyerek és mostohaapjuk elköltözött, csak az egyik felnőtt lány maradt a Vas megyei faluban.

Meggyilkolt lánya igazáért küzd az asszony

A lánya igazáért küzd, ezért vesz részt minden egyes tárgyaláson, ezt mondta az RTL Híradónak az az asszony, akinek a lányát meggyilkolták 2017-ben Borsodnádasdon. A vádlott egy 21 éves fiatal, aki az ügyészség szerint úgy megverte a gimnazista lányt, hogy az elvesztette az eszméletét. Ezután egy vízaknába dobta, ahol a lány szakértők szerint megfulladt.

TRAGIKUS: Nem tud beilleszkedni a társadalomba, mióta megölték gyermekét

A hétvégén ballagott volna annak az édesanyának a lánya, aki az igazáért küzd, ezért vesz részt minden egyes tárgyaláson az asszony. A vádlott egy 21 éves fiatal, aki az ügyészség szerint úgy megverte a gimnazista lányt, hogy az elvesztette az eszméletét. Ezután egy vízaknába dobta, ahol a lány a szakértők szerint megfulladt.

Akadálymentes lakást keres egy édesanya két kerekesszékes lányával

Alig van akadálymentes albérlet Budapesten-erre panaszkodott az RTL Híradónak egy édesanya. A nő két tizenéves kerekesszékes lányával keres lakást, mert ki kell költözniük jelenlegi albérletükből. Azt mondja, a helyzetük kilátástalan, mert ha akad is akadálymentes lakás, az nagyon drága, az édesanya azonban egyedül neveli a két lányt, alig több mint 200 ezer forintból. Az Újbudai Önkormányzatnál azt írták az RTL Híradónak, hogy jelenleg nincs akadálymentesített szociális bérlakás a kerületben.
A családdal készült beszélgetést ide kattintva nézheti meg bővebben.

Veronika nem is volt szerelmes a VV győztes Alekoszba?

Az azóta édesanyává váló Veronika nagyon jól szövögette a szálakat még 2011-ben. Sok év után színt vallott stábunknak: nem is volt szerelmes a VV győztes Alekoszba. Nemcsak a két valóságshow hős szövevényes viszonyáról lesz szó a mai Toplistában, hanem azt is megmutatjuk: ki az, aki legszívesebben felpofozná magát egykori viselkedéséért, és ki az, aki még műsorának logóját is magára tetováltatta?

Top 1 - Fehér Anna már 50 is elmúlt, amikor édesanya lett

A színésznő, akit az ország még mindig a Szomszédok Almájaként ismer. Aki nemcsak 40, de már 50 is elmúlt, amikor szült. Aki a legidősebb asszony volt Magyarországon, amikor édesanya lett. És aki erről szinte soha nem hajlandó beszélni.

A kései anyaság öröme és nehézségei

10 évvel ezelőtt alig voltak 40 felett szülő hölgyek, ma pedig már minden harmadik kismama túl van a 35-ön. Színésznők, sportolók, énekesek, műsorvezetők is helyet kaptak a 40 felett szülő hírességek toplistáján. Elmondják, ki miért vállalt ebben a korban gyereket?

Nem szándékosan oltotta ki kisbabája életét, mégis bűnös

Megrázó történet!
Az, hogy gyilkosnak nevezik, maga a pokol. Ezt mondta az utolsó jogán az a nő, aki még 2016-ban úgy megrázta a csecsemőjét, hogy a kislány belehalt a bántalmazásba. Kedden jogerősen 7 év szabadságvesztésre ítélték. Mindvégig tagadta, hogy megütötte és megrázta volna a 7 hónapos csecsemőt. Az ügyész azt mondta, nincs mentség a bántalmazásra. A bíró szerint bár nem szándékosan oltotta ki kisbabája életét, mégis bűnös.
Az édesanya utolsó szó jogán mondott beszédét ide kattintva hallgathatja meg.

UTOLSÓ SZÓ JOGÁN:

Zsebkendővel a kezében, zokogva hallgatta a szakértők véleményét az anya a Győri Ítélőtáblán délelőtt. A vád szerint a fiatal nő 2016 októberében úgy megrázta 7 hónapos csecsemőjét, hogy a kislány meghalt. Ma az utolsó szó jogán, ahogy korábban is, tagadta, hogy bántotta volna a kicsit. Tavaly júniusban elsőfokon 7 év szabadságvesztésre ítélték a nőt halált okozó testi sértés miatt. A másodfokú bíróság ma ezen nem változtatott.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Risztov Évi mindig stresszes helyzetbe keveri az anyukáját?

Évi az édesanyját kérte meg, hogy segítsen neki a mai főzésében, hiszen eddig az összes sikerénél ott volt mellette, és szerette volna, ha most is együtt csinálják végig.

A Konyhafőnök VIP dobogósai a szeretteikkel főznek!

Peller Mariann, Risztov Évi és Király Peti lettek a gasztro reality legjobb három versenyzője. A Finálé előtt ráadásul kapnak egy kis erősítést is.

Risztov Évi anyukája az egyetlen, aki le tudja nyugtatni a lányát

Évi édesanyjával főz majd együtt, aki szerinte irtózatosan gyorsan mozog a konyhában. Anyukája elmondta, hogy nagyon büszke a lányára, de vajon mi lehet a titka, amivel képes lenyugtatni Évit?

Gyűjtést indítottak a szívelégtelenségben szenvedő anya családjának

Napról napra romlik az állapota annak a budapesti anyának, aki évek óta végstádiumú szívelégtelenségben szenved. Barna Hajnalka már pár lépéstől is kifárad. Egyetlen esélye a szívátültetés lenne, de eddig nem találtak neki megfelelő donort. A veseproblémákkal is küzdő nőt egy éve kórházban kezelik; férje és két kisgyereke várja haza. A műtét után egy steril szobára lenne szüksége a felépüléshez, ebben egy alapítvány segíti őket: gyűjtést indítottak az anyagi gondokkal küzdő családnak. Az édesanyával készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.
A Tündérfátyol Alapítvány most gyűjtést indított a családnak. Aki segítene, ezen az e-mail címen érdeklődhet: tunderfatyolalapitvany@gmail.com

 

„Ha hazaérek, nekem minden nap karácsony lesz”

Betegsége három éve kezdődött, ma már pár lépéstől kifárad. Barna Hajnalka végstádiumú szívelégtelenségben szenved, egyetlen esélye a szívátültetés lenne. Eddig azonban még nem találtak neki megfelelő donort. A veseproblémákkal is küzdő nő leghőbb vágya, hogy újra otthon lehessen gyermekeivel és férjével.
A Tündérfátyol Alapítvány most gyűjtést indított a családnak. Aki segítene, ezen az e-mail címen érdeklődhet: tunderfatyolalapitvany@gmail.com

Ismerd meg Malek Andrea kislányát, Lénát!

Az énekesnő kislányával, Lencsivel érkezett a stúdióba, ahol elárulták: a zene a családjukban is fontos szempont.

Szekér Gergő szörnyű emléket őriz

Az X-Faktor tehetséges énekese mindössze 8 éves volt, amikor édesanyját 63 késszúrással meggyilkolták.

Lili: „Egy selejt vagyok”

Lili teljesen maga alatt van a kisfia miatt, és fogalma sincs, mi lenne a tökéletes megoldás.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Megmutatta gyönyörű kisfiát VV Kinga!

VV Kinga három hónapja hozta világra első gyermekét, azonban mint kiderült, Beni születése nem volt komplikációmentes. Az egykori VV szereplő az anyaságról és az ezzel járó érzelmekről mesét a Story Extrának.

Előző rész (2018. november 08.)

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Joe-val nem érdemes ujjat húzni

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Lili kis híján nekiment a pszichológusnőnek

Lili nagyon nehezen viseli, hogy nem úgy érez a kisfia iránt, ahogyan azt egy anyának kellene. Minden reménye az első terápiában van, ám nem olyan könnyű a múltról beszélnie.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Exkluzív jelenet: A családtagok megkóstolták, hogy mit ittak és ettek eddig a szigetlakók!

A mai adásból kiderül, hogy mi mindent csináltak még a játékosok hozzátartozói a szigeten a látogatásuk során. Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Megölhette 4 hónapos csecsemőjét

Figyelem, megrázó történet!
Megfojtotta 4 hónapos csecsemőjét egy asszony pénteken délután a Pest megyei Sülysápon. Nem sokkal később feladta megát a rendőrségen. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tragédiát. A közelben élők is csak találgatnak. Azt mondják sokat látták a nőt az utcán a gyerekével sétálni. Boldognak tűnt. Úgy tudjuk a rendőrség őrizetbe vette az anyát és emberölés miatt indult ellene eljárás. 

Megható: Madonna így köszöntötte fel a lányát!

A popsztár különleges ajándékkal lepte meg Lourdest, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

Sztárvélemények - Ki a jó anya?

Szinte minden édesanya fejében megfordul egyszer, hogy vajon jó anya-e. A sztároknak is van véleményük erről. Megosztották velünk, ők milyen anyaképet látnak követendőnek!

Tücsi hamarosan édesanya lesz!


szerző:
2018.09.21. 07:00
Tücsi hamarosan édesanya lesz!

Eddig próbálták titokban tartani, de Tücsi pocakja kezd árulkodó lenni. Ezért úgy döntöttek, bejelentik a nagy hírt.

Sarah Michelle Gellar megható mondattal köszöntötte lányát

A 90-es évek tini sztárja, Sarah Michelle Gellar mára feleség, kétgyerekes anyuka és nem mellesleg író lett. Freddie Prinze Jr.-ral már 16 éve házasok, és két közös gyerekük is született. A nagyobbik, Charlotte Grace nemrég ünnepelte a 9. születésnapját: anyukája az Instagramon is felköszöntötte néhány megható mondattal.

Bűnösnek találták emberölés bűntettében a 17 éves fiút

Vezetőszáron kamerák kereszttüzében, kezét és lábát összebilincselve hozták a tárgyalóterembe azt a 17 éves fiút, aki a vád szerint tavaly áprilisban brutális kegyetlenséggel vert agyon két hajléktalan férfit, akivel korábban konfliktusa volt. A fiú édesanyja vállalta, amit eddig még soha először beszél a gyilkosság körülményeiről és fiaihoz fűződő kapcsolatáról.

A hatéves gyerek életveszélyesen megsérült, de mára felépült

A legenyhébb büntetést kapta az az asszony, akinek kiesett nevelt kisfia az ötödik emeleti erkélyről tavaly augusztusban Miskolcon. Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a bíróság. A hatéves gyerek életveszélyesen megsérült, de mára felépült. Az asszony két saját gyermeke mellett három másiknak a nevelőszülője volt. Az öt gyerekkel egyedül volt otthon, amikor egy pillanatra felügyelet nélkül hagyta őket.

3 emeletnyit zuhant a kisfiú

Kizuhant egy nyolcéves kisfiú a kaposvári kórház gyermekosztályának egyik ablakából ma délelőtt. Úgy tudjuk, hogy kiszökött a kórteremből és a takarítószertárban bújt el. Innen esett ki az ablakon. A kisfiú nagyon magasról esett, három emeletnyi mélységbe zuhant, de nagy szerencséje volt, és túlélte az esést. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség büntetőeljárást indított. A kisfiú állítólag egyszer már megszökött a kórházból.

Íme Eva Longoria eltitkolt lánya…

Szinte felfoghatatlan, de igaz: a Dóra, a felfedező hamarosan élőszereplős adaptációként hódít majd a nagyvásznon, ráadásul Longoria lesz a kislány anyukája!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való