KERESÉS search-close

éjszaka

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "éjszaka"

Éjszakai őrjárat a lányok védelmében

Tipikus helyzet a tömegközlekedési eszközökön, hogy ha valakit egy ember vagy egy társaság zaklatni kezd, akkor az ott lévők többsége elfordítja a fejét. Fél, vagy egyszerűen csak nem akar segíteni. Persze vannak kivételek, ahogy az a pár fiatal srác is, akik egyfajta őrjáratot szerveztek a budapesti éjszakában, hogy megpróbálják megvédeni a zaklatásnak kitett fiatal lányokat. Persze a törvényesség keretein belül.

Dorka ismeri Nóra támadóját?

Az ügyvédnőnek szerencséje volt, mert a tolvajt nagyon gyorsan elijesztette Dorka, akinek már korábban a parkban is feltűnt az ismeretlen kapucnis lány…

SIÓFOK: Mit gondolnak a szigorításról a bulizók?

Siófokra nyáron az ország minden részéből érkeznek fiatalok bulizni. A pezsgő éjszakai életet viszont egyre nehezebben viselik a városban, ezért az egész városban tilos lesz alkoholt fogyasztani a közterületeken, a boltok pedig este 10 és reggel 6 között nem árusíthatnak szeszesitalt. A bulizók közülük sokan nem értik a helyzetet, és azt mondják, felesleges a szabályozás, mert aki inni akar, az ugyanúgy fog, csak megoldja máshol.

Így telt Zsolt és Anikó első közös éjszakája Izlandon!

„Nem vagyunk már gyerekek!” - Zsolt gazda sejtelmesen fogalmazott az első Anikóval töltött izlandi éjszaka után, és a nézők fantáziájára bízta, hogy mi történt a hotelszobában.

„Szó sem volt éjszakai repülési tilalomról Budapest felett”

Állítják, szó sem volt éjszakai repülési tilalomról Budapest felett – közölte ma a főpolgármester és az innovációs és technológiai miniszter. Még áprilisban számoltunk be arról, hogy Tarlós István és Palkovics László bejelentette, augusztustól éjszaka nem lehet majd a főváros fölött repülni. Így csökkentenék a zajterhelést. A két politikus csütörtökön azt állította, nem ezt mondták.

Ajajj! VV Csoki detoxban kötött ki

„Olyan nincs, hogy én nem iszok!” – mondta a ValóVilág9 powered by Big Brother egykori játékosa, és bizony egy bulin csúnyán pórul is járt…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

EXKLUZÍV: Solti Ádám menyasszonya eltűnt otthonról az éjszaka közepén!

A Gyertek át! csütörtöki adásában meglepő dolog derül ki Solti Ádámról és kedveséről. Az biztos, hogy otthon nem, de vajon merre lehetett Berni?

Vera esti mesével altatta el törzstársait

A sárga csapat esti mesét követelt Verától, aki egy Bogyó és Babóca történetet mesélt el a társainak lefekvéskor.

Így telt a törzsek első éjszakája az új szigeten!

Az Agila a Gazdag Szigeten, míg a Gagamba a Szegény Szigeten ébredt a 14. napon. Éjszakai élményeikért nézd meg a videót!

Nóri: „Én nagyon sok mindent bírok, de ez már egy picit sok volt...”

Az Agila reggele "totális katasztrófa" volt, ugyanis egész éjjel szakadt az eső, és minden ruhájuk elázott. A legrosszabbul Nóri viselte a körülményeket, aki sírva félrevonult a többiektől.

Így telt az Agila törzs első éjszakája a szabad ég alatt

Senki sem tudta rendesen kipihenni magát az első éjszaka az Agila törzsben. Mert bár gyönyörű csillagos égbolt tárult a szigetlakók szeme elé, a homok nem bizonyult túl kényelmesnek, ráadásul a lányok elfoglalták a legjobb helyeket Jérémy és Robi nagy bánatára.

Kefirék és Tokár Tomiék összebalhéztak!

Kefir és Mariann éjszaka költöztek fel Gjoniék szobájába, ezzel felébresztve Tomit és Dórit, akik reggel szóvá is tették mindezt újdonsült szomszédaiknak.

„Amikor hajnal háromkor arra kelek, hogy fel-alá rohangál valaki és üvöltözik...”

Tokár Tomiék nem tudtak aludni Kefiréktől, nemtetszésüknek pedig hangot is adtak. Nyerő Páros újra augusztus 27-től az RTL Klubon!

Balázs Pali egyszer egy híd alatt éjszakázott?

A történethez persze hozzátartozik, hogy Pali éppen a koncertről koncertre járt a Szegedi Ifjúsági Napokon, és egyik este úgy döntöttek a barátaival, hogy egy érdekes helyen húzzák meg magukat...

 Bátorságpróba: Gabo és Kabát a dzsungelben töltötték az éjszakát

Kabát Peti és Gabo belevetették magukat az éjszakai dzsungelbe. Alvás és a legkisebb fény nélkül kellett kibírniuk kettesben, miközben titokzatos állatok hangjai visszhangoztak körülöttük.

Félelem és rettegés a ValóVilágban!

A VV 7 szériájában, azaz három évvel ezelőtt, az egyik játékos, Maci még az első estéjén jelezte, hogy tőle nemigen lehet majd aludni, mindenki azt hitte, hogy ezt az eget rengető horkolásával le is tudta. De nem! A fiú egész egyszerűen felkelt, és nekiindult, bele a nagyvilágba.

Ki lopta el az ananászt?


szerző:
2017.09.27. 20:05
Ki lopta el az ananászt?

Az éj leple alatt eltűnt a szigetlakók reggelinek szánt ananásza, ami Ferit akasztotta ki a leginkább. A lopás miatt kisebb vita alakult ki a Mandirigma törzsben. Ha kíváncsi vagy, hogy a sötétben ki vágta le a fáról a gyümölcsöt, majd falta azt fel, nézd meg a videót!

Ki az, aki hajnal kettőkor fát vág?

Feri szörnyű éjszakát tudhat a háta mögött, ugyanis éjszaka arra kelt, hogy valaki fát vág a szigeten. Bianka viszont csak tűz mellett tud aludni, amihez bizony szükség van fára. Ez pedig nem eredményezett mást, mint egy újabb konfliktust, ami egészen odáig fajult, hogy a szigetlakók egy része inkább a védettségi játék elvesztése mellett döntött volna, csak hogy Ferit hazaküldhesse...

Szandra:

A játékosok az első éjszakát a homokban és a fákon töltötték, aminek másnap meg is érezték a következményét... Volt, akinek a háta fájt, volt aki a bogarakkal vívott harcot, és a legtöbbük alig várta, hogy megpillantsa a felkelő nap első sugarait.

Szerenádot adott szerelmének Pumped Gabo, de hoppon maradt...

Pumped Gabo nem adja fel a próbálkozást, hogy visszaszerezze barátnőjét, Ágit. A lányt azonban még a mécsesekből kirakott szív és az éjszakai szerenád sem nyűgözte le... Hogyan tovább, Gabo?

Láttátok már VV Krisztián éjszakai kalandját? Mutatjuk!

A ValóVilág powered by Big Brother fenegyereke nem mindennapi videót osztott meg magáról közösségi oldalán. Ti bevállalnátok?

45. rész - Váratlan ajándék dönti romba a család életét!

Miután Vándorék házassága válságba került, a szülők, Bernadett és Balázs úgy döntöttek, hogy két gyermekükkel vidéken kezdenek új életet. Ám az újrakezdést különös események zavarják meg...

Story Extra 2017-03-02


szerző:
2017.03.02. 17:25
Bika party volt a Sufniban!

A vesztes csapatnak, vagyis Dávidnak, Atinak és Krisztiánnak a Sufniban kellett aludnia. Krisztián nem bánta a dolgot, csak annyit kért Dávidtól, hogy ne eregessen galambokat.

Itt a vadonatúj Comet klip!


szerző:
2016.10.20. 09:00
Itt a vadonatúj Comet klip!

Az RTL Magyarország és a Viacom idén közösen rendezi a Comet gálát november 25-én. A teljes egészében megújuló díjátadóhoz új dalt is készített a The Biebers, valamint a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sári. A dalhoz készült klipet most Ti is megnézhetitek!

Krisztián majdnem a csúcsra vitte Micit

A reggeli ébredés után Mici és Krisztián megbeszélték a kettőjük között történteket, és Mici bevallotta, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy a csúcsra érjen...

Tivy ismét Zserivel, Soma pedig Evelinnel töltötte az éjszakát

Soma nagy nehezen meggyőzte Tivyt, hogy ne együtt, hanem a csajokkal aludjanak, és bár Tivy egyáltalán nem akar semmit Zseritől, mégis ő kezdeményezett nála! Persze Evelin és Soma sem bírta ki egymás érintése nélkül...

Zsoltinak egy nyugodt éjszakája sincs Vivien miatt

Zsolti múlt éjjel Vivienre bízta közös babájukat, hogy végre egy éjszakát végig tudjon aludni anélkül, hogy felkelne megetetni vagy tisztába tenni a gyereket. Az apa azonban már az első sírásnál kénytelen volt kimászni az ágyából, mert Vivien szemrebbenés nélkül aludt az üvöltő baba mellett.

Hoppá! Mit csinált Tivy és Zseri a takaró alatt?

Tivy és Zseri egymás mellett hajtották álomra a fejüket. Azt csak ők tudják, hogy mi történt a takaró alatt, az viszont jól látszik, hogy egy csók is elcsattant köztük... Kíváncsiak várjuk, mi lesz a folytatás!

Volt valami Dina és Lóri között éjszaka? Mindenkit ez érdekelt!

Miután kiválasztgatták, hogy ki kivel aludjon együtt, Dina és Lóri egy ágyba kerültek. Másnap reggel Dinát rögtön kérdésekkel fogadták Dávidék a konyhában: volt pusziszkodás éjszaka? Dina ezután Lórinak is elmesélte, hogy a többiek róluk susognak...

Peti és Lili a parkban töltik az éjszakát

A fiatal fiú hibája, hogy Lili elveszítette a nehezen megszerzett szobáját. Újra a parkban kell aludni a lánynak, de Peti egy gavallér, végre, és nagyon sokat segít.

Lili: „Én vagyok az éjszaka királynője”

A fiatal lány ismét az utcára került, ugyanis Peti egy óvatlan pillanatban, úgy hogy Zsolt is hallja, elszólta magát a drogproblémájáról. Később a fiú rádöbben, eszébe se jutott soha, hogy mennyire nehéz a hajléktalanok sorsa.

Briginek ez volt az első


szerző:
2016.04.15. 19:15
Briginek ez volt az első

Hihetetlen élménnyel gazdagodott Brigi a Farmon, amit Gergőnek köszönhet. Ez volt az első éjszaka, amit együtt töltöttek a Heti Gazda szobában, de máris feltöltődtek pozitív energiával.

Csak egy ártatlan csillagnézős éjszakának indult...

Hangulatos estére vágytak a farmlakók. Brigi csillagvizsgálatra invitálta társait a dombra, ami először nagyon jó ötletnek tűnt, ám amikor Vivi is úgy döntött, csatlakozik hozzájuk, Heni háborogni kezdett. Ez persze kihatással volt a többiekre is.

Lekéste a metrót, ez menthette meg az életét

Lekéste a metrót, ezért nem ült azon a szerelvényen, amelyik felrobbant. Ezt nyilatkozta Híradónknak egy Brüsszelben élő fiatal nő, aki azt mondta, jóideig biztosan nem ül metróra. Kollégáink több mint 24 órája forgatnak Brüsszelben. Éjszaka a belga fővárosban sokan kimentek az utcákra, hogy így demonstrálják, nem félnek a terroristáktól.

Barátja ölhette meg a 20 éves lányt

Megtalálták a szombat hajnalban eltűnt M. Vivien holttestét. A gyilkossággal a lány gyerekkori barátját, a szintén kakucsi, 20 éves K. Bálintot gyanúsítják, aki beismerte tettét.

Előző rész (2015. október 19.)

Tóbiás nagyon aggódik az állapota miatt. Ludwig érdekes információkat talál a Kft. könyvelésében. Együtt marad-e Hanna és Balázs az együtt töltött éjszaka után?

Éjszakai szépségtrükkök

Csipkerózsika történetét mindannyian jól ismerjük. Ki ne szeretne hosszú-hosszú ideig aludni, majd tökéletesen és hibátlanul felébredni: puha bőrrel, kisimult arccal és tökéletes loknikkal kezdeni a reggelt? A legjobb az egészben pedig az, hogy a varázslat éjszaka történik, miközben alszunk. Tóth Anita, kozmetikus volt a vendégünk.

Gréta és a barátnői lázasan készülődnek az esti koktélozásra, azonban Nikosz cserben hagyja őket, és nem érkezik meg időben. Mivel Filkót nem szeretnék magára hagyni a lányok, ezért végül lefújják az esti bulit, és otthon elemzik ki Grétáék kapcsolatát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csepregi Éva alvászavarral küzd

Talán sokan nem is gondolnák, hogy az alvászavar mennyire súlyos probléma, mely a sztárokat sem kerüli el. Csepregi Éva is ezzel küszködik. Mióta tart és mi mindent tesz meg a pihentető alvás érdekében?

Gréta kénytelen a barátaira támaszkodni férje helyett

Mivel Nikosz ismét távol maradt éjszakára, ezért a gondterhelt anyuka áthívja Evelint, hogy ne kelljen kisfiával egyedül aludnia. Bár jó, hogy az ember számíthat a barátaira, ez mégsem ugyanolyan, mintha férjével és közös gyermekükkel hármasban töltenék az estét. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

Lemondatnák Hendét párizsi útja miatt

250 ezer forintért szállt meg egy éjszakára Hende Csaba három éve Párizsban kolléganőjével, aki tavaly az élettársa lett. Az Együtt lemondásra szólította fel Hende Csabát, mert szerintük luxus kéjutazásra költött közpénzeket. A miniszter az RTL Híradónak azt mondta, külön szobát vettek ki, ráadásul akkoriban a hölggyel rendkívül rossz munkakapcsolatban voltak.

Az álmatlanság krónikája


szerző:
2015.02.24. 18:00
Az álmatlanság krónikája

Számtalan zavaró apróság létezik, amiről nem is gondolnánk, hogy befolyásolja álmainkat, mégis sokszor megzavar bennünket abban, hogy mélyen átaludjuk az éjszakát. Dr. Tóth az álmatlanság krónikáját fedi fel és sorra veszi mindazt, amit rosszul csinálhatnak azok, akik rosszul alszanak. 
 

Nem tudtak aludni az éjszakai útépítéstől

Mintha az ember fején táncoltak volna, hatalmas légkalapáccsal törték kedd éjszaka az aszfaltot a fővárosban a Budaörsi úton. Sokan nem tudtak aludni a zaj miatt és panaszukkal megkeresték az RTL Híradót. Amikor stábunk a helyszínre ért, kiderült: nemcsak a zaj, az építési területről kihordott sár is nehezíti a lakók életét.

Miért nem alszik a gyerek?

Sok szülő tanácstalanul áll az éjszaka közepén gyermeke kiságya felett, és próbál rájönni, hogy vajon miért nem alszik. Persze nincs két egyforma gyerkőc, így más-más módszerek akár működhetnek is családonként, Csisztu Zsuzsával és egy pszichológussal, Labancz Dániellel a környezeti hatásokról és a befolyásoló tényezőkről beszélgetünk.

Fókusz 13-11-13


szerző:
2013.11.13. 20:00
Fókusz 13-11-13

Fókusz: Egy baleset titkai - Mi történhetett azon az éjszakán? Bozsek Márk és X-Faktoros társai elmesélik a karambol okait. Az utolsó csepp… - VV Éva már előadást is tart az alkoholizmusról. De tényleg meg tudja állni, hogy ne igyon? „Kék a szeme…” - Mulatós party a műfaj illusztris képviselőivel. De mit keres itt Karda Bea és Zalatnay Cini?

Fókusz 13-10-24


szerző:
2013.10.24. 19:45
Fókusz 13-10-24

Fókusz: Tomboló szerelem - Először vállalták nyíltan kapcsolatukat. Pikali Gerda a kínos kérdések elől sem bújt el. Drámai éjszaka - Veronika után most egy másik lányt vert meg Cristofel. A fiú és barátnője elmesélik mi történt. Maradjatok együtt! - 15 éve a Barátok köztben. Öt szereplő, akik már a kezdetektől a sorozatban vannak.

Fókusz 13-02-08


szerző:
2013.02.08. 20:55
Fókusz 13-02-08

Fókusz: Megszólal! - Az évtized büntetőügyében gyanúsított főrendőr élettársa. A férfit az éjszaka császáraként emlegetett V. László ügyével hozták kapcsolatba. Rockisten - Találkoztunk Slash-sel, a Guns N’ Roses egykori szólógitárosával, aki magánéletébe is beavatott minket. Igazából szerelem - Először beszél kapcsolatukról Vastag Tomi és kedvese. Mit gondol Tomi arról, hogy barátnője bátyja táncpartnere?

A nagy romkocsma tesztelés


szerző:
2012.08.24. 20:42
A nagy romkocsma tesztelés

A budapesti éjszakában van olyan bár, ahol régiségeket vehetünk a sör mellé és létezik kocsma, ahol nagymama foteljébe vagy egy ólomüvegbetétes varrógéphez is leülhetünk. A romos bérház udvarok némi átalakítás után bicikliparkolós, bedíszletezett, söntéssel felszerelt mulatóvá váltak.

Veszélyes szórakozás: alkohol a fiatalok kezében

A budapesti éjszakában kiderült: életkortól függetlenül egyre agyafúrtabb megoldásokkal ütik ki magukat a fiatalok. Nem csak az italokat kombinálják, de azt is, hogyan juttassák be a szervezetükbe. Néhány képtelen ötlet az életükbe is kerülhet.

Hogyan lesz egy szexbomba az éjszaka királynője?

Kíváncsiak voltunk, hogy a vetkőző modellek, egykori sztriptíz táncosok mennyit értenek a zenéhez, hogyan tanultak DJ-skedni? Mit gondol róluk a lemezlovas szakma elitje, no meg az önfeledten bulizó, feldobott közönség.

Fókusz 11-10-28


szerző:
2011.10.28. 20:20
Fókusz 11-10-28

Fókusz: Kiélezett küzdelem - A mentorok rákapcsoltak! nemcsak a versenyzők, ők is nyerni akarnak! Zúztak az éjszakában - Cristofel kiengedte a fáradt gőzt! hetedik kerületi lakásából barátai egy féktelen buliba kísérték! Ügyvédnő a villában - A kamara szerint a villalakó viselkedése nem méltó a szakmához!

Félelem és reszketés a budapesti éjszakában

Mitől félnek a nők az éjszakában? Hogy leszólítják őket? Hogy beszólnak nekik, rájuk támadnak? Talán mindegyiktől egyszerre, és ha ez bekövetkezik, nem mindegy, hogyan reagálnak rá. A Fókusz két riporternője saját bőrén tesztelte a budapesti éjszakát.

Titkárnői állás szexszel fűszerezve

A hirdetést feladó cégvezető a napi munkavégzés mellett heti egy éjszakát követelt a leendő alkalmazottól.

Árulkodó csontok a Kutatók Éjszakáján

Sebvarrás, perifériális vénaszúrás, biológiai profilkészítés és robotsebészet is várja az amatőr kutatókat.

A korán kelők boldogabbak


szerző:
2011.09.15. 12:16
A korán kelők boldogabbak

A korán kelő emberek karcsúbbak, boldogabbak és egészségesebbek, mint későn fekvő, sokáig alvó társaik.

Jobban van a megvert maláj diák

Az éjszaka már nem voltak zavargások Nagy-Britanniában, és jobban van az a fiú is, akinek a kifosztásáról készült videó bejárta a világot.

Áthajtott az úton fekvő fiatalemberen

Hajnali három óra körül Szabadkígyós felé tartott az autó, amikor áthajtott a 18 éves fiatal férfin, aki azonnal meghalt.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-27

Alekosz: Folytatódott Alekosz és a menyasszony-jelöltek drámája: szerelmes viták, kellemetlen bakik és felhők feletti boldogság szemtanúi lehettünk.

Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken 11-05-26

Alekosz: Az orosz lány talán kicsit elhamarkodott kijelentést tett: azt mondta, csalódott a görög hősben.

Nem járőrözhet egyedül a 91 éves Batman

Megtiltották egy idős új-zélandi veteránnak, hogy egyedül játssza Batman szerepét éjszakánként az utcákon.

Ne dőljön be a holdtölte rémhíreinek!

Sem Japánra, sem Európára nem jelent veszélyt a pénteki holdtölte. Földközelben lesz a Hold, ezért nagyobbnak látszik majd, mint általában.

Harmadszor is lubickolhatunk éjszaka

Február 18-án harmadik alkalommal is megrendezésre kerül a Fürdők Éjszakája Budapesten.

Szilveszteri bulik a szabad ég alatt

Országszerte bulikkal várják az óév utolsó estéjét. Aki az utcán tölti a szilvesztert, legyen elővigyázatos, mert nagyon hideg lesz.

Rémtörténetek a hajléktalanok világából

A Fókusz riportere az eddigi leghidegebb éjszakán vállalkozott arra, hogy alkalmi idegenvezetőivel felkeresse a bajbajutottakat, miközben saját bőrén érezte a mínuszok valódi erejét.

Nem lett illegális Seherezádé

Az egyiptomi ügyészség kedden elutasította iszlamista ügyvédek keresetét, akik az „Ezeregyéjszaka meséi” betiltását követelték.

Kritikus éjszakára készülnek Ónodnál

A település közelében ér össze a Hernád és a Sajó, ez a következő órákban körülbelül 10-15 centiméterrel tovább emeli az árvíz szintjét.

Éjszaka a miskolci állatkertben

Élő patkányra vadászó görények, ordító tigrisek, vacsorázó ragadozók és sámándobolás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való