KERESÉS search-close

életmód

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "életmód"

LILU: Menő lesz két fiú édesanyjának lenni!

Lilu hét hónapja második babáját hordja a szíve alatt. Arról kérdeztük a műsorvezetőt, hogy miben más a mostani terhessége, mint az előző? Milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy második gyermeke is fiú lesz? A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Döglött popsi-szindróma: mutatjuk, mi az!

Te már hallottál a döglött popsi-szindrómáról? Sokan nem tudják, hogy miről is van szó, pedig főleg az ülőmunkát végzők vannak kitéve a veszélynek!

Mit jelent a vegán életmód? Most eloszlatjuk a tévhiteket!

Rengeteg félreértés és téves tény kering a vegán életmódról, Varga Balázs, vegán táplálkozási szakértő azonban segített tisztázni, miről is szól ez a táplálkozási forma.

Miből merítesz erőt nehéz helyzetekben?

Nehéz kérdést boncolgattak sztárjaink a mai nap kérdése rovatunkban. Arról faggattuk őket, mennyi ideig és hogyan bírnák, ha nomád körülmények között kellene élniük és bizony éheznének is.

Felbecsülhetetlen értékű babakocsik

Tudtad, hogy Kate Middleton abban a babakocsiban tolta gyermekét, ami egykor Károly walesi hercegé volt? A Fókusz stábja különleges és felbecsülhetetlen értékű retro babakocsikat kutatott fel!

MÁGUS: „Tégy azt, amit akarsz, csak ne árts senkinek!”

Mi a boszorkányhit alapja? Kik az igazi boszorkányok? És miért vonzódnak jobban a nők a mágikus világhoz? A Fókusz riportere egy igazi mágust kérdezett hitekről és tévhitekről!

Újra divat a boszorkányság!

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a boszorkányokat máglyára küldték, az elmúlt esztendőkben furcsa módon azonban újra népszerű a mágia és a boszorkányság – főleg a nők körében. A Fókusz riportere a miértekre kereste a választ, és még egy mágussal is beszélgetett! A Híradó riportját ITT nézhetik meg arról a boszorkányról, aki nemrég gyilkolt Ausztriában!

Egyre több túlsúlyos gyerek van Magyarországon!

Minden ötödik gyermeknél többet mutat a mérleg, mint kéne. Ez derült ki egy magyar felmérésből, ami szerint, ha a szülők is túlsúllyal küzdenek, a gyermeknél szinte garantáltak a plusz kilók.

Mitől lesz valaki a férfiak álma?

Vajon létezik olyan női szépségideál, olyan szexszimbólum, amely minden kultúrában egyetemesen vágyat kelt a férfiakban? Mitől lesz valaki a férfiak álma? - erről kérdezte a Fókusz riportre Bus Istvánt, a Playboy főszerkesztőjét és Oltai Katát, kultúrakutatót. 

A felnőttkori fogszabályozás alattomos betegségeket is megakadályozhat!

Egyre többen viselik harminc-, negyven- vagy ötvenévesen a fogszabályzót. Ugyanis baj lehet, ha kuszák a fogaink és nem tudjuk jól mosni őket, ami hosszú távon olyan alattomos betegségekhez vezethet, mint például a fogágybetegség!

Aki még többet szeretne megtudni a fogszabályozásról és a fogágybetegségekről, az látogasson el IDE, a helyes fogmosásról pedig ITT tudhatsz meg többet!

Így moss fogat, ha azt szeretnéd, hogy haszna is legyen!

Te tudod, hogy kell helyesen fogat mosni? Mikor, mennyi ideig érdemes? És naponta hányszor? A Fókusz riporterének szakember magyarázta el a fogtisztítás helyes lépéseit, amiről nem árt mindenkinek tudni, hiszen a fogorvosok szakirodalma szerint évente kevesebb, mint egy tubus fogkrémet használnak el a magyarok! A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Miért a lányok udvarolnak a fiúknak?

A nők többsége elvárná azt, hogy a férfié legyen a kezdeményező szerep, azonban ez az ellenkező nem szempontjából már nem olyan egyértelmű. Nemcsak az derül ki a riportból, hogy miért változtak meg a szerepek, hanem az is, hogy Győzike miért húzta fel magát lánya egykori udvarlóján!

40 kilót fogyott a bloggerlány, most a diéta miatt bántják

Holényi Zita néhány évvel ezelőtt 91 kilós volt, elege lett mások megjegyzéseiből, ezért egy különleges diétába kezdett, aminek segítségével edzés nélkül negyven kilót fogyott.

Állapotáról nyilatkozott Kálloy Molnár Péter!

A színészt múlt héten szállították kórházba egy előadásról - szerencsére már jobban van!

A temperamentumon is múlik a szívbetegség kialakulása

Nem csak az életmód és a genetika, hanem akár a temperamentum is befolyásolhatja, hogy kinek lesz szívbetegsége vagy magas vérnyomása. Ez derült ki a Semmelweis Egyetem legújabb kutatásából. Több száz embert vizsgáltak meg, és kiderült, hogy a hullámzó kedélyállapotú embereknél gyakoribb a magas vérnyomás. Míg az energikus, pörgős embereknél ritkább a koszorúérbetegség, mivel náluk magasabb egy olyan molekula szintje, ami védi az ereket.

Black Girl In Budapest, azaz egy külföldi asszony lelkesedése hazánkért

Starr Varga férje miatt költözött Magyarországra, ideérkezése után nem sokkal blogot indított, és belevetette magát az élményekbe. Hitvallása, hogy csak úgy tud hitelesen írni a magyaros életvitelről, ha maga is részese annak, ezért igyekszik minél több mindent kipróbálni.

Vegetáriánus kutyák és macskák?

Kutyusok és cicusok tízezrei kapnak ma már a gazdijuktól húsmentes ételt, ráadásul úgy hogy sok otthoni kedvenc magától állt át a vegetarianizmusra. Vajon, helyesen táplálkoznak ezek az állatok?

Fitparádé: dagadó izmok és bikinis lányok

A Fitparádé versenyzői egy évig csak a megmérettetésre készültek: éjt-nappallá téve edzettek és koplaltak, hogy a legjobb formájukat mutathassák a színpadon. A versenyről még több felvételt ITT nézhetsz vissza!

SZEXI: így domborítottak a Fitparádé versenyzői a színpadon

A Fitparádén idén is több száz csinos bikinis lány és izmos férfi mutatta meg magát.

Ónodi Adél, transznemű színésznő

Ónodi Adéllal 22 éves, transznemű színésznővel forgatott a Fókusz stábja, aki olyan utat járt már végig, ami sokkal több, mint egy újrakezdés. Göndör László rendezővel közösen most egy monodrámát készítenek Adél életéről, úgy hogy a valóságtól elemelt síkon egy mese formájában mutatják be a történetét. A színésznő pedig maga Adél.

Mit tehet egy szülő, ha gyermeke válogatós?

Sok gyerek nem szereti a spenótot, vagy a brokkolit, sokan még a gyümölcsöket sem eszik meg. De akkor mit tehet egy szülő, ha csemetéje válogatós? Az úgynevezett kreatív tálalás például állítólag sokat segít.

Ott voltunk Erzsike és Pista bácsi gyémántlakodalmán

Hogyan élhet egymással békében és szeretetben hatvan évig egy nő és egy férfi? Sehogy, mondja Erzsike és Pista bácsi, akiknek gyémántlakodalmán mi is ott lehettünk.

20 évet letagadhat az ázsiai nő

Egy tajvani hölgy 43 éves, de alig húsznak néz ki. Fotója végigsöpört az interneten és óriási megdöbbenést váltott ki. Hogy, mi a titka? Kiderül a videóból!

Gyerekek tesztelték az MNB egyedülálló gazdasági játékát

Gyerekek tesztelték azt az új, Magyarországon egyedülálló játékot, amit most mutattak be. Már a program fejlesztésébe is bevonták őket a készítők. Hiszen ők lesznek azok, akik mire végig játsszák az összes pályát, szinte mindent megtanulnak arról hogyan és mire érdemes költeni a pénzt, hogyan gazdálkodhat okosan egy család vagy akár egy ország.

Így élnek a néhány négyzetméteres lakásokban

Egy budapesti mini garzon, ami egészen pontosan 3,5 négyzetméter minden bizonnyal a legkisebb lakás most a fővárosban. Mindössze ebből az egy helyiségből és egy galériából áll. Eredetileg csak fürdőszobaként üzemelt, ám a gazdája hamar meglátta benne a fantáziát.

Férfikérés: újabb divat?

Néhány évtizeddel ezelőtt még furcsán néztek azokra a nőkre, akiknek huszonéves korukban nem volt még gyermekük, inkább a karrierjükre koncentráltak. Ma már egy nő bármikor megteheti az első lépést, ha az első randiról van szó. De vajon megkérheti egy férfi kezét anélkül, hogy ne suttogjanak a háta mögött?

Zimány Linda a sivatagot is meghódította

A harminckét éves modell egy tökéletes fotóért még a tevéket is megszelídítette, azt mondja tényleg nagy kaland volt az egy hetes fotós túra-munka. Az ügyvédbojtár Linda mindent megtesz azért, hogy hibátlan képek születhessenek róla, mostanában box edzésekkel tartja formában magát és persze a jogi pályán is állja a kihívásokat.

 

Segítség: mitől furcsa a gyerekünk?

Rögeszmésen végrehajtott cselekvések, állandó számolgatás, és kínzó gondolatok. Ezek a tünetek pokollá tehetik a kényszerbetegségben szenvedő gyerekek életét. Gyermekpszichológussal beszélgetett a Fókusz riportere!

Ada a „mindenmentes” étrendnek köszönheti tökéletes alakját?

Rágcsáló, detox, tojás, zsír és fénydiéta - mi micsoda, és mire esküdnek a hazai sztárok? Most kiderül!

Magyarország legszebb szakálla

A Nagy Szakállversenyre csak viccből jelentkezett. A több mint száz versenyző közül a zsűri őt, a csepeli dohányboltost találta a legjobbnak a szakálla hossza, ápoltsága, karaktere és a divatossága miatt.

 

Amikor a sport a legfontosabb gyógyító erő

Agykutatótól a sívszebészig minden orvos hangsúlyozza, hogy ha valaki sokáig egészséges szeretne lenni, az sportoljon rendszeresen, úgy, hogy meg is izzadjon a mozgás végére. Rita és Réka életében is eljött az a pillanat, amikor sport vált a legfontosabb gyógyító erővé. Mindkét anyukának szembe kellett néznie daganatos betegséggel és Rita a pánikbeteségről is tud mindent.

 

DÍJNYERTES SZAKÁLL: így él vele tulajdonosa

Bence már négy éve nem látta a saját arcát, hiszen ő Magyarország legszebb szakállának tulajdonosa. Ezt csak az evésnél bánja, amikor a morzsák a húszcentis szőrzetén landolnak, de könnyedén meg tud szabadulni azoktól.

 

Lifestyle 2018-06-24


szerző:
2018.06.24. 11:30
Egymillió magyar keresi külföldön a boldogságot

A legújabb nemzetközi összesítés szerint megközelítőleg egymillió magyar keresi a boldogulást máshol. Nagy-Britaniában és Németországban élnek a legtöbben. Hogy, hogyan? Ennek járt utána a Fókusz stábja.

 

Káosz Budapesten


2018.06.21. 19:46
Káosz Budapesten

Százezrek szenvednek tőle, bosszankodnak hónapokig, utánajártunk, hogy miért egyszerre újítják fel a négyes-hatos villamos vonalát és a hármas metrót.

 

Megmutatjuk: így nyaralnak a világ leggazdagabbjai

Elkalauzoljuk Önöket a világ legszebb üdülőhelyeire, ahol a luxus kezdődik. Bemutatjuk a hollywoodi hírességek és milliárdosok nyaralóhelyeit, saját szigeteiket, illetve elvisszük Önöket a világ egyetlen 7 csillagos szállodájába a dubai-i Burj al Arabba.

 

Így járjuk be fillérekből a világot!

Hotelek néhány forintból egy éjszakára, utazás a vonat tetején, szállás egy magunk után húzott mini lakókocsiban. Muszáj így utaznunk, ha spórolni akarunk? Nem! Most megmutatjuk azokat a trükköket, amelyekkel kényelmesen, és akár ingyen is bejárhatjuk a világot.

 

CSÁNGÓ DANI:

Dani 14 éve ül kerekesszékben, dolgozik, egyetemen tanít, saját projektjeit csinálja, társainak segít, fesztiválokra jár, csajozik, vagyis éli az életét, úgy, ahogy mindenki. Azonban hosszú út vezetett idáig.

Apák napja: miben változott meg a férfiak szerepe a nevelésben?

Az elmúlt ötven évben az édesapák egyre bátrabbak lettek: ott vannak a játszótereken, vezetik a háztartást, sőt, az éjszakai etetésektől sem riadnak vissza.

 

Márka helyett hamisítvány: véget ért a Szabadkai Piac fénykora?

A tompai határátkelőtől pár méterre működik az ország két legnagyobb forgalmú áruháza. Magyarok és szerbek egyaránt telepakolt bevásárlókocsikkal hagyják el a boltot minden nap. Úgy tűnik, már jobban megéri nálunk vásárolni, mint a korábban népszerűbbnek számító Szabadkai piacon.

 

Dani segítőt keres!


szerző:
2018.06.14. 19:40
 Dani segítőt keres!

Dani annak ellenére, hogy kerekesszékes jókedvű, humoros, életvidám és energikus. Ebben nagy szerepük van a segítőinek is. Dani most új barátot keres közéjük, aki részt venne a mindennapjaiban, az életében.

Dér Heni összeállt barátnőjével!

Dér Heni barátnőjével, Nyírő Erika fitness versenyzővel és modellel közösen segít másokon - a részleteket Heni árulta el nekünk!

Mi Dér Heni szexi alakjának titka?

Dér Heni nagyon sokat változott az elmúlt években, és ezt a szexi formáját folyamatosan tartani is tudja. Mi a titka? Most kiderül!

 Kik a legszexibb focisták?

A foci vb alkalmával a Fókusz stábja megkérte az Éjjel-Nappal Budapest három női szereplőjét, hogy törjék egy kicsit a fejüket azon, vajon melyik futballista a legszexisebb a világbajnokság mezőnyében.

Három magyar él a dél-koreai szigeten

Gondoltad volna, hogy Magyarországtól nyolcezer kilométerre, Dél-Koreában egy kicsiny szigeten Budapestnek hívnak egy panziót? Riporterünk két olyan magyar férfi történetét mutatja be, akik a szigeten találták meg a boldogságot.

ISTENEK SZIGETE: Így él egy magyar Dél-Koreában

Molnár András Csedzsu repülőterén fogadta a Fókusz stábját. A dél-koreai szigeten mindössze hárman élnek magyarok. Hogy, hogyan keveredett András az istenek szigetének is nevezett Csedzsura? Kiderül az interjúból!

Lifestyle 2018-06-10


szerző:
2018.06.10. 11:45
Kisbabák, akik képesek megmenteni magukat a mély vízből

Vízbe ugranak és megfordulnak, akár percekig is lebegnek a víz felszínen. Mutatjuk, azokat a kisbabákat, akiknek megtanították, hogyan maradjanak fenn akár vészhelyzet esetén is a vízen.

 

Lifestyle 2018-06-03


szerző:
2018.06.03. 11:45
WBPF EB: újabb magyar siker a testépítésben

A hétvége alatt nyolc magyar arany is született a WBPF szlovákiai megmérettetésén.

 

Falvak a kilátástalanságban

Nógrád, Borsod és Heves megyei falvakban járt a Fókusz stábja, olyan településeken, ahol 800 forintot kell fizetni egy kiló kenyérért, nincs orvos és a bankautomatát is csak hetente egyszer teherautón hozzák a lakóknak.

ATHLETICS PHYSICS: ilyen a felépített női test

A szlovákiai Somorja városában járt a Fókusz stábja, ahol a WBPF testépítő szövetség kétnapos Európa –bajnokságát rendezték meg. Mutatjuk a női versenyzőket!

 

Lifestyle 2018-05-27


szerző:
2018.05.27. 11:40

Lifestyle 2018-05-13


szerző:
2018.05.13. 11:30
Így élnek a királyi családok magyar leszármazottai

Uralkodó családok magyarországi rokonait kereste fel a Fókusz Plusz stábja, akiknek ősei között herceg, király és császár is volt. Hogy élnek most? Ki lett közülük kántor, ki foglalkozik kecskékkel és ki medvékkel? Minden kiderül a riportból!

 Gáspár Laci kigyúrta magát!

Lacit a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában még súlyfelesleggel láthatták a nézők, de azóta minden megváltozott.  Az énekes elhatározta, hogy lefogy. Az X-Faktor mentora 2015-ben elkezdett diétázni, majd edzőterembe járni, azóta pedig úgy tűnik teljesen rákapott a gyúrásra.

 

Lifestyle 2018-05-06


szerző:
2018.05.06. 11:35
Férfiak, akik nem tudtak ellenállni a szépségiparnak

Pár évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlen lett volna, mostanra viszont már a férfiak is egymásnak adják a kilincset a plasztikai sebésznél. A vágyott alak vagy éppen arc elérése mára csupán pénz, - na és persze ízlés kérdésévé vált.

Lifestyle 2018-04-29


szerző:
2018.04.29. 11:05
Steiner Kristóf szembement alapvető vágyaival!

Steiner Kristóf Tel Avivban él, de kb. másfél havonta Budapesten is megfordul. Most elcsíptük, hogy kicsit kifaggassuk, mi a helyzet vele - Kristóf nem akármilyen változásról mesélt életében!

Felturbózott szemöldökdivat

Szemöldök paróka, szemöldökbe tetovált szívecske, hullámos-, masnis-, fonott-, sellőfarok- vagy villám szemöldök. Mutatjuk a legújabb őrületeket!

DURVA: így néz ki Kabát Peti szerelme EKG szemöldökkel

Te tudod mi az az EKG szemöldök? Kabát Petinek, a Celeb vagyok, ments ki innen! győztesének fogalma sem volt a legújabb őrületről, amig meg nem látta kedvesét, Adrit felturbózott szemöldökkel. Hogy, mit szólt hozzá? Kiderül a videóból!

Lifestyle 2018-04-22


szerző:
2018.04.22. 11:00

Lifestyle 2018-04-15


szerző:
2018.04.15. 11:00

Pintér Tenya, a favágó?


szerző:
2018.04.13. 19:14
Pintér Tenya szó szerint nehéz fába vágta a fejszéjét

Tenya ezúttal a rókahegyi kőfejtőben találkozott edzőjével, ahol nemcsak fát vágtak. Hogy, mit csináltak még, és miért? Kiderül a videóból! Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan szaval Tenya azt ITT, ha pedig arra, hogy minek köszönheti sportos alkatát a színész, azt pedig ITT nézheted meg!

Cuki, örökmozgó és mindent megtanul

Kicsi, izgága, fehér vagy foltos, vicces és örökmozgó és mindent képes megtanulni. A Fókusz stábja ott volt a Jack Russel találkozón, ahol kúsztak, másztak, bújtak, és pacsit osztogattak a kutyusok.

 

Így segítsük a babákat az érzelmi fejlődésben

A babák érzelmi fejlődése egy igazán összetett folyamat, amit nem lehet általánosítani, hiszen minden baba más és más természettel jön a világra. A Fókusz riportere azonban, mégis összegyűjtötte a legfontosabbakat, amik meghatározóak lehetnek a baba fejlődésében.

 

Lifestyle 2018-04-08


szerző:
2018.04.08. 11:25

PUSKÁS PETI: Nem eszik húst


szerző:
2018.04.07. 15:00
PUSKÁS PETI: Nem eszik húst

Az X-Faktor mentora kb. egy éve váltott húsmentes életmódra. Azt mondja, először öccse ültette a bogarat a fülébe, majd amikor kutyája lett, akkor döntötte el végleg, hogy változtat.

PREVENCIÓ:

Túróczi Réka édesanyjától örökölte a rákos, hibás gént. Rengeteg konzultáció, és utánajárás előzte meg a műtétet, amit a családjával is megvitatott. Pár héttel ezelőtt feküdt kés alá, az emlőállományát távolították el, amely leginkább érintett a rák kialakulásában.

Így vezesd le a stresszt!


szerző:
2018.04.03. 18:00
Így vezesd le a stresszt!

Mentális zavarkezelés pucérkodással, agressziókezelés kalapáccsal, fájdalomcsillapítás sírással: a Fókusz riportere a világ legmeghökkentőbb terápiáit próbálta ki a kamerák előtt.

Ezért vállalta be a prevenciós műtétet a futóblogger

Túróczi Réka triatlonista, és futóblogger egyedül neveli három gyermekét. Az édesanya azért vetette le melleit, mert örökölhette a rákra való hajlamot. Réka a prevenciós műtét okairól a Fókusz stábjának mesélt.

 

Nők, akik Dél-Koreába költöztek a boldogságért

Magyar nők, akik Dél-Koreában találtak igazán magukra. Ingrid itthon angol tanár volt a Szöuliak most odavannak a cukrászdájáért. Sába és Melinda itthon túl alacsony volt, most népszerű sorozatokban szerepelnek és keresett modellek.

 

SMINKTIPP: ezért hasonlítanak a koreai lányok egymásra

Az európai emberek számára rejtély, hogy miért is hasonlítanak annyira a koreiai lányok egymásra. A Fókusz Plusz stábja egy Szöulban élő magyar lány segítségével rántotta le a leplet a koreai smink titokról, ami merőben különbözik az európai trendtől.

Vega leszek, hogy fogjak neki?


szerző:
2018.03.27. 09:11
Vega leszek, hogy fogjak neki?

Manapság trendi dolog a vegaság. Minimálisan, de nő a tudatos fogyasztók száma. Bárkiből lehet vega? Hogyan kezdj neki a vegetáriánus életmódhoz? Turcsák Katalin dietetikus válaszol!

Így él a nyugdíjas Nick Árpád, erőművész

A mellkasához egy kardot szegezett és így tolt el egy kamiont. Külföldön csak miszter állkapocsként emlegetik az erőművészt. Nick Árpi hatvanötödik születésnapján még meglepte a közönséget, pedig orvosai eltiltották az erőlködéstől. Árpi nemrég nyugdíjas házba költözött, semmilyen szempontból sem élhet nagy lábon.

 

Sok támadás éri Deutsch Anitát a vegetárinus étrendje miatt

A Barátok köztbe visszatérő színésznő négy éve lett vegetáriánus, és hiába a sok támadás, amit emiatt kap, sokkal jobban érzi magát így a bőrében.

Lifestyle 2018-03-25


szerző:
2018.03.25. 11:10
Sikerre vannak ítélve az ismert modellek lányai?

Szupermodellek és szuper gyönyörű lányaik, akik le sem tagadhatnák híres édesanyjukat. És nem is akarják, sőt, inkább megirigyelték a legnagyobb kifutókat. De vajon borítékolható a karrier a második generációs modellek számára is?

Mindent megzavar az óraátállítás?

Vasárnap éjjel egy órával kevesebbet aludhatunk, mert hajnal kettőkor három órára ugrik a pontos idő. Nyugat-Európában az emberek 10-12 százaléka fordul orvoshoz az óraátállítás utáni napokban, ami elgondolkodtató.

 

Lifestyle 2018-03-18


szerző:
2018.03.18. 11:05
Sztárok, akik a vega életmódot választották!

Manapság már kezd egyre felkapottabbá válni a „menő vegának lenni” gondolat. Rengeteg sztár választotta már ezt az életmódot, nemcsak a hazai, de a nemzetközi hírességek közül is. Nézzük, kik azok!

Lifestyle 2018-03-11


szerző:
2018.03.11. 11:05
Fel sem ismerni a ValóVilág szőke bombázóját!

A szőke ciklon teljesen megváltoztatta életmódját!

Ez Seherezádé drasztikus életmódváltásának oka

Meghízott majd lefogyott, drasztikusan életmódot váltott, légitársaságnál dolgozott majd fittness versenyen is elindult, és hiába telt el 8 év, még mindig megismerik a Való Világ 5 csinos játékosát, Sherezádét, aki most már jobban szereti, ha a polgári nevén Nagy Viviennek szólítják.

 

SEHEREZÁDÉ: így küzdötte le a stresszevést

El tudod képzelni a VV5 bombázóját plusz tíz kiló súlyfelesleggel? Seherezádé mára már talán jobb formában van, mint valaha, azonban nem volt ez mindig így, hiszen a szőkeségnek nemrég a stresszevéssel kellett megküzdenie, amin végül csak a teljes életmódváltás segített.

Pumped Gabo csúcsformára készül!

Pumped Gabo legalább 10 kiló izmot vesztett, ami kétségbe ejtette az izompacsirtát. Nyáron a válla ment ki, ősszel pedig a Celeb vagyok, ments ki innen küzdelmeiben vett részt - ezek miatt nem tudott teljes erőbedobással edzeni. 73 kilogrammra fogyott vissza, ami miatt annyira szégyellte magát, hogy csak éjszaka mert lemenni az edzőterembe.

Silvester Stallone második otthona 70 felett is az edzőterem

Silvester Stallone egy évvel idősebb Swarczheneggernél és úgy néz ki a konkurencia harc nem is lehetne nagyobb a két nagypapa korú színész között. A hetvenkét évet taposó Stallone olyan rendszeresen jár az edzőterembe, mint más az ő korában piacra.

 

Mit tegyünk, ha sír a baba?

Megszületünk egy bizonyos genetikai készséggel, de, hogy abból mi fejlődik ki, az a környezet hatására jön lére, annak a tanulási folyamatnak az eredményeként, ami a megszületés pillanatától az újszülött agyában is működik. És, ha az nem kap megerősítést, az valóban problémát okozhat, ezért az se mindegy, hogy meddig hagyjuk a kisbabát sírni.

 

Lifestyle 2018-03-04


szerző:
2018.03.04. 11:05

StílusKalauz 2018-02-25


szerző:
2018.02.25. 11:25

ÉletmódKalauz 2018-02-25


szerző:
2018.02.25. 10:55

Meddig élhetünk ⁉️


szerző:
2018.02.24. 20:00
Mire mozgunk az edzőteremben?

Az egyik legnépszerűbb zenei alkalmazás kutatása szerint egy Eminem számra gyúrnak a világon a legtöbben. De tényleg erre mozgunk az edzőteremben?

 

Kiből lehet szupermodell?

Milyen út vezet a nemzetközi kifutóig? Egyáltalán hogyan lesz valakiből modell? A Fókusz riportere ennek járt utána!

 

StílusKalauz 2018-02-18


szerző:
2018.02.18. 11:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való