KERESÉS search-close

életveszélyes sérülés

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "életveszélyes sérülés"

10 évet kapott az a férfi, aki disznóvágáson késelte meg élettársát

Jogerősen is 10 évet kapott az a férfi, aki megkéselte élettársát két éve a Veszprém megyei Szőcön. A pár egy disznóvágáson volt, a férfi dühös lett, mert barátnője nem akart vele hazamenni, ezért szúrta meg. A fiatal nő életveszélyesen megsérült. Kiderült, a férfi már korábban is bántalmazta. Az ügyészség súlyosabb büntetést kért rá, de a másodfokú bíróság helybenhagyta a 10 év börtönt.

Az apa szerint tántorgott a vétkes sofőr, mégsem szondáztatták meg

A beléjük csapódó autós csak nevetett rajtuk - ezt állítja az a család, akiknek az út szélén álló kocsijába egy furgon rohant február közepén. Kétéves kisfiuk életveszélyesen megsérült. Az apa szerint hiába kérték, hogy még előttük szondáztassák meg a furgon tántorgó vezetőjét, a rendőrök erre nem voltak hajlandóak. A rendőrség szerint a szondáztatás bizonyos esetekben kötelező, de az eredménye nem tartozik a másik sofőrre.

Letartóztatásban a pécsi baltás támadók

Két huszonéves férfi a gyanú szerint baltával támadt egy haragosukra vasárnap este Pécsen. Először egy másik férfiba kötöttek bele, aki egy közeli házba menekült. Annak tulajdonosát akkor ütötték fejbe egy baltával, amikor megpróbálta elküldeni őket. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Így vágódott a nézők közé az autó a Tótkomlós Ralin!

Egy gyerek is életveszélyesen megsérült, amikor nézők közé hajtott egy versenyautó vasárnap este a Tótkomlós Ralin. 11-en sérültek meg, a gyereken kívül még egy néző életveszélyesen. A baleset a verseny után történt, amikor a raliautók a belvárosban parádéztak.

Őz miatt történt súlyos baleset

Őz miatt sérültek meg ketten súlyosan egy balesetben Kiskőrös közelében. Kocsijukkal elütötték az eléjük szaladó állatot, majd az autó irányíthatatlanná vált a vizes úton, és egy fának csapódott…

Traktorja alá szorult és életveszélyesen megsérült egy férfi

Traktorja alá szorult, életveszélyesen megsérült egy férfi Ózdon. A traktor egy domboldalon állt, amikor süllyedni kezdett a sárban. Felborult, a vezetője már nem tudott kiugrani belőle. Nem ez volt az egyetlen traktorbaleset a napokban. Szombaton, Tiszaszentimrén sérült meg egy traktoros, amikor járműve kereke kitört. Ő agyrázkódással megúszta.

Videón a 6 méteres zuhanás

6 méter magasról, egy felüljáróról ugrott le egy zavart férfi Budapesten, a Kerepesi úton. Erről egy autós felvételeket készített. Arra járőröző rendőrök mentették meg az életét: kisbuszukkal a vasúti felüljáró alá álltak, így a férfi először arra zuhant. Ennek ellenére életveszélyesen megsérült…

Nem emlékezett rá, hogy leszúrta

A gyanú szerint egy húsz centis konyhakéssel támadt párjára az 54 éves nő, miután összevesztek valamin. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Úgy tudjuk, az asszony kihallgatásakor azt mondta, annyira részeg volt, hogy nem emlékszik a történtekre.

 

Előző kisteherautó elé fordult

Életveszélyesen megsérült egy nő a 84-es úton Sárvár mellett, miután autójával  kisteherautóval ütközött. Két kamion közül akart balra kanyarodni kocsijával, de valamiért nem vette észre, hogy közben a kamionsort már előzte a teherautó. A kocsi sofőrjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsból, mentőhelikopter vitte kórházba.

 

Autómosóból lopta el a kocsit

Elkötötte a rá bízott kocsit egy autómosó egyik alkalmazottja Debrecenben, majd véletlenül egy oszlopnak hajtott vele. A kocsiban még ketten utaztak, egyikük életveszélyesen megsérült.

Nem adta meg az elsőbbséget

Életveszélyesen megsérült egy sofőr, amikor kocsijával egy kisteherautónak ütközött Kunszentmártonnál egy kereszteződésében. A helyiek szerint ott nagyon nagy a forgalom, az elágazásnál gyakoriak a balesetek. Nyáron néhány nap leforgása alatt kettő is volt.

 

Megcsúszott, elájult a temetőben

Életveszélyesen megsérült egy idős nő a szombathelyi temetőben. Egy lejtős területes elvesztette egyensúlyát és megcsúszott. Meg akart kapaszkodni a mellette lévő sírkőben, de az kifordult a helyéről és a nővel együtt a földre zuhant.

Súlyosan megsérült a navigátor

Rali baleset Borsodban: életveszélyesen megsérült egy versenyautó navigátora a Lyukóbánya-Parasznya ralin, a hétvégén. A sofőr súlyos végtagtöréseket szenvedett. Egy kanyarban az autó átsodródott a szembejövő sávba, ahol nekiütközött egy vadveszélyt jelző táblának. 

Nem figyelt, balesetet okozott

Vádat emeltek az autó utasa ellen, aki nekicsapta a kocsiajtót egy biciklisnek. A baleset két éve történt Budapesten. Az anyósülésen ülő 23 éves férfi ki akart szállni a piros lámpánál, de az ajtóba belecsapódott egy biciklis. A vádirat szerint az utas nem nézett hátra, hogy jön –e valaki, a kerékpáros az ajtó élének csapódott és életveszélyes sérüléseket szenvedett. A figyelmetlen férfi akár öt évet is kaphat.

A születésnapján ütötték el

Életveszélyesen megsérült az a 14 éves lány, akit kedden Győrben elgázolt egy autós. A gyerek egy másik autó alá zuhant, a tűzoltóknak kellett onnan kiszabadítani. Iskolából tartott hazafelé, hogy megünnepelje a születésnapját. Át akart szaladni a négysávos úton, hogy elérje a buszt, ekkor gázolta el egy autó. Újra kellett éleszteni, mielőtt a mentők kórházba vitték. Most stabil az állapota.

Észre sem vette, hogy megszúrták

Akár nyolc év börtönt is kaphat az a huszonkét éves győri férfi, aki tavaly hasba szúrta ismerősét, majd elmenekült. A támadó ellen most fejezték be a nyomozást és hamarosan vádat emelhetnek ellene. A két fiatal azon szólalkozott össze, hogy egyikük nem vitt arrébb egy padot, mire a másik dühös lett, végül kést rántott. Barátját életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

TRAGIKUS: 20 métert repült egy biciklis

Fékezés nélkül ütött el egy furgon Kecskemét mellett egy kerékpárost. A férfi éppen át akart kelni az úton, hogy a kerékpárúton hazatekerjen, mikor elütötték. A furgon egy út melletti ház kerítésébe csapódott, kiütötte a gázórát és egy oszlopot is. A sofőr szinte sérülés nélkül megúszta, a biciklis életveszélyes állapotban van.

Nem adott elsőbbséget, meghalt

Villamos gázolt kerékpárost vasárnap Szegeden. Átment a piroson és nem adta meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, az érkező villamos pedig elütötte. Az eszméletlen férfit a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, nem sokkal később meghalt. A Híradónk által megkérdezett szegedi villamosvezető azt mondja, sokan nem hiszik el, hogy a villamos nem tud azonnal megállni.

Mi okozhatta a frontális tragédiával végződő ütközést?

Két felnőtt meghalt, két tizenéves fiatalt pedig életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. Nagykálló és Geszteréd között egy gyerekeket és egy munkásokat szállító busz karambolozott hétfőn. Mind a huszonhat gyerek megsérült. A baleset helyszínére kilenc mentőautóval és két mentőhelikopterrel érkezett a segítség.

Teherautójával egy másikba rohant hátulról

Életveszélyesen megsérült egy sofőr, amikor teherautójával egy másikba csapódott Kecskemétnél. Hátulról ment bele az úton veszteglő járműbe, amely lerobbant. A fülke annyira összeroncsolódott, hogy a férfit a tűzoltóknak kellett kivágniuk. Egyedül ült a fülkében. Úgy tudjuk: vele szokott utazni társa is, aki ma valamiért otthon maradt. Így megúszta a balesetet.

Életveszélyesen megsérült a 4 hónapos baba

Életveszélyesen megsérült egy négyhónapos kisbaba abban a balesetben, ami péntek délben történt Debrecen és Hajdúböszörmény között a 35-ös úton. Egy kétgyerekes család ült a kocsiban, ami előzés után megpördült, majd az árokba csapódott. Az édesanya is súlyosan megsérült, az apa, és a másik gyerek, egy 14 éves lány könnyebben. A kisbabát a kórházban újra is kellett éleszteni.

Tömegverekedés Gyömrőn

Információnk szerint súlyos agysérülést szenvedett a gyömrői tömegverekedés egyik sérültje! Csütörtökön derült ki, hogy szerdán két család esett egymásnak az utcán. Vasrudakkal és fahusángokkal ütötték egymást. Hatan sérültek meg, ketten életveszélyesen. Egy gáz riasztó pisztolyból is eldördült három lövés. Úgy tudjuk, hogy egy húsz éve tartó testvérháború miatt estek egymásnak a rokonok.

Motorosok közé csapódott: egy halott, hat sérült

Motorosok közé hajtott egy autós Veszprém közelében. A kocsi átment a szemközti sávba, ekkor csapódott a konvojba. Hatan megsérültek. Egy motoros meghalt. Hiába próbálta a saját fia újraéleszteni, anyján már nem tudott segíteni. A nő mögött a motoron a lánya ült, ő életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A motorosok közé csapódó autót egy 19 éves fiú vezette. Azt állítja: semmire sem emlékszik.

Alig emlékszik a balesetre az elütött motoros

A súlyos baleset ellenére sem hagyja abba a motorozást. Ezt mondta Híradónknak az a fiatal, aki életveszélyesen megsérült egy szabálytalan autós miatt tavaly áprilisban. Életét a védőruha mentette meg, ezért a motorosoktól azt kéri, hogy mindenképpen használják. A fiatal már jobban van, de hónapokig mankózott és tanulási nehézségei is vannak.

Érettségi előtt állnak a Margit hídi késelők

Érettségi előtt álló, jó családi körülmények közt élő fiatalok raboltak ki egy férfit a hétvégén a Margit hídon. Egyikük meg is késelte az áldozatot, aki életveszélyesen megsérült. A súlyosan vérző férfira rendőrök találtak rá. A fiatalok nem kerültek előzetes letartóztatásba. Lakhelyelhagyási tilalommal iskolába is járhatnak.

Életveszélyben az anyuka, fia sokkot kapott

Anya és tízéves kisfia csapódott fának autójukkal Bács-Kiskun megyében. Az anya életveszélyesen megsérült. A gyerek sokkot kapott, de nem lett baja. A nőt egy éppen arra járó szabadnapos mentőtiszt látta el, amíg a rohamkocsi megérkezett. A baleset vizsgálatakor kiderült, hogy a kormányon rajta volt a kormányzár egy része.

Súlyos baleset a csúszós úton

Valószínűleg a hirtelen lehullott hó miatt csúszott meg és ütközött össze két kamion és egy kisbusz a Borsod megyei Garadnánál. A balesetben hat ember sérült meg, egyikük súlyosan. Úgy tudjuk életveszélyes mellkasi és koponyasérüléseket szenvedett, a mentősök eszméletlen állapotban szállították kórházba, most is intenzív osztályon ápolják.

Életveszélyesen megsérült a robbanásban

Egy ember életveszélyesen, egy pedig könnyebben megsérült, amikor robbanás volt a Richter Gedeon Gyógyszergyár budapesti, X. kerületi üzemében. A munkások egy kisebb méretű tartályt bontottak, amelyben korábban metanolt tároltak - ez robbant be, egyelőre nem tudni, miért.

Gyerek is sérült a házrobbanásban

Egy két éves kisfiú is súlyoson megégett abban a robbanásban, ami éjjel történt Szolnokon. Szülei szintén súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A család háza hajnalban robbant fel, az eddigi feltételezések szerint a gázkazán hibája miatt.


 

Gázpalack robbant, a szomszédok mentették ki a tulajdonost

Múlt éjjel történt a robbanás egy sümegcsehi házban, az épület középső szintje teljesen kiégett. Az ott lakó 61 éves férfit a szomszédok mentették ki a tűzből. Életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők, testének egyharmada megégett.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való