KERESÉS search-close

énekes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "énekes"

Ezért szabadult meg csaknem 20 kilótól Varga Feri!

Varga Ferinél évekkel ezelőtt diagnosztizáltak 2-es típusú cukorbetegséget, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Életmódváltásának köszönhetően közel 20 kg-t fogyott, most pedig elindította saját főzőcsatornáját, hogy másoknak is segítsen.

Unokahúgaival indított vlogot Kocsis Tibor

Kocsis Tibort is elérte a vloggerek hívogató világa és nem is olyan rég úgy döntött, hogy saját Youtube csatornát indít. Az énekes ráadásul nemrég ünnepelte 39. születésnapját!

Az elmúlt évek nehézségeiről és örömeiről mesélt a Fókusz stábjának Caramel!

A szegénysorról indult, majd segédmunkásból ünnepelt sztár lett Molnár Ferenc Caramel. 15 évvel ezelőtt változott meg gyökeresen az élete, miután megnyerte a tehetségkutatót, amivel egy ország ismerte és szerette meg. Énekesként a zene a szerelme és a családja, de magánéletét mindig féltve őrzi. Most kivételt tett és miniturnéjának utolsó állomásán a koncert előtt mesélt az elmúlt évek örömeiről és nehézségeiről.

Megszületett Ed Sheeran első gyermeke!

A háromszoros Grammy-díjas énekes egy Instagram poszttal közölte a rajongókkal, hogy múlt héten apa lett. Felesége, Cherry Seaborn egy kislánynak adott életet, akit Lyra Antarctica Seaborn Sheerannek neveztek el.

KOCSIS TIBOR: „Abban bízom, hogy minél hamarabb lesz vakcina ”

A nagykoncertek helyett most csupán egy aprócska közönséggel kell beérnie az 2011-es X-Faktor győztesének, Kocsis Tibornak. A korlátozások miatt rengeteg fellépése elmarad, így már az is örömet jelent neki, hogy egy budapesti tetőterasz buliján zenélhet.

Újabb sokkoló fotót posztolt magáról Adele

A világhírű énekesnő mellett az utóbbi hónapokban biztosan elsétáltunk volna, ha szembe jön velünk az utcán. Látványosan lefogyott, amit láthatóan nem csak ő, hanem a rajongók is imádnak. Legújabb képén bikiniben pózol, ezt a tőle szokatlan fotót a követői meg is hálálták.

Teljesítettük Koncz Zsuzsa régi vágyát és elvittük egy rendhagyó mozilátogatásra

Koncz Zsuzsa újra hallat magáról! Az énekesnővel tölthettünk egy rendhagyó napot, ott voltunk vele, amikor a stúdióban az utolsó simításokat végezték a szerzővel a Filmszakadás című új szerzeményen. És egy rendhagyó mozilátogatásra is elvittük a Kossuth-díjas művészt, aki életében először betekinthetett az egyik fővárosi multiplex mozi kulisszái mögé is, ami már régi álma volt. Megtudhatják mit jelent számára a mozi és milyen emléket őriz első filmszerepéről. A féléves kényszerleállás után nálunk belenézhetnek vadonatúj klipjébe is!

Elvis halála után még népszerűbb lett, mint életében

Elvis Presley a zenetörténelem egyik legnagyobb hatású és legbefolyásosabb embere volt, akiért még ma, 43 évvel a halála után is tömegek rajonganak, a legnagyobb zenei streaming szolgáltatónál majdnem 10 millió hallgatója van havonta, és számos rekordját máig sem döntötte meg senki. És lehet, hogy egy ideig nem is fogja.

Ismét apuka lesz John Legend


szerző:
2020.08.14. 19:30
Ismét apuka lesz John Legend

John Legend ismét apuka lesz. Az örömhírt legújabb videóklipjében jelentette be, árulkodó filmkockákkal. Harmadik gyermeküket várják feleségével, aki azóta egy rövidke videót is posztolt gömbölyödő pocakjáról.

Fókusz Anno: Meglátogattuk az ország egyetlen roma származású Elvis imitátorát

Pál Csaba a világ első és tudomásunk szerint egyetlen roma származású Elvis utánzó művésze. Már 6 évesen is a memphis-i király fekete lemezeit hallgatta, majd nem sokkal később már énekelte is a felejthetetlen rock & roll dalokat. Munkanélküliként ez nemcsak boldoggá teszi, de a betevőt is biztosítja családja számára.

VÁSÁRY ANDRÉ: Ahhoz, hogy önmagunkat elfogadjuk, belül kell rendet tennünk

André azt mondja, azt még szoknia kell, hogy időnként igazításra szorulnak rakoncátlan tincsei, ám ezt cseppet sem bánja. Élvezi, hogy még ha egy kis segítséggel is, de végre neki is van dús hajkoronája. A szopránénekes egyébként a karantén alatt döntött úgy, hogy változtat külsején és életmódján, és intenzív sportolásba kezd. Korábban sem volt az az otthonülős típus, a kényszerpihenő alatt azonban beleadott apait, anyait.

Vásáry André nemcsak külsőleg változott meg a karantén ideje alatt

Vásáry Andrét 11 évvel ezelőtt a Csillag születik című műsorban ismerte meg az ország. Jól tudta, a reflektorfényben elsősorban a tehetség és a produkció számít, ő mégis aggódni kezdett megritkult haja miatt. Korábban soha nem gondolta volna, hogy megviseli az idő előtti kopaszodás – aggályait persze az emberek felé még véletlenül sem mutatta ki.
Az Andréval készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

Az ország kedvence volt, most lassan agyonnyomják a gondok Poór Pétert

Késő bánat utánam a vízözön, Poór Péter 53 évvel ezelőtt ezzel a slágerrel és a fekete vonattal vált egycsapásra ismertté és az ország kedvencévé. A Táncdalfesztivál akkoriban olyan volt mintha az X-Faktort és a Ki mit tud? - ot összeraknánk most. Milliók nézték az adásokat és milliók imádták az új felfedezetteket. Poór Péter ma három közeli hozzátartozóját ápolja, a koronavírus után pedig villám csapott a házukba.

Varga Viktor, ha tehetné, végleg kiszállna az online térből

Rendhagyó elvonóra vonult Varga Viktor. Az énekes az utóbbi időben úgy érezte, hogy egy komoly függőség kerítette hatalmába: a digitális világ rabja lett. Ezért Viktor 2 héttel ezelőtt úgy döntött, hogy minden platformról letörli magát, és megpróbál internet nélkül élni. Azt mondja, így közelebb kerülhet a kézzel fogható világhoz és önmagához is.
Viktor ide kattintva még többet mesél az offline tér előnyeiről.

Varga Feri lehet, hogy végleg fűrészre cseréli a mikrofont?

A három gyerekes zenészházaspárnál Varga Feriéknél az elmúlt időszak nagy változást hozott. Amíg az énekesnő, Balássy Betti a gyerekeket pesztrálta és az online oktatásban foglalkozott a két nagyobbal, addig Feri visszatért hobbijához. Úgy tűnik, az énekes mostanra jobban keres asztalosként, mint zenészként. Na de mit szól ehhez a felesége?

Ilyen az igazi mulatási: vendégségben Kis Grófoéknál

Mulatási otthon, mulatási a stúdióban. Kis Grófo élete már lassan egy évtizede erről szól. Valószínűleg még az ereiben is - vér helyett- mulatási csörgedezik. Az eredetileg Kozák László névre hallgató Kis Grófo 12 évesen kezdett el dalolgatni. 2012-ben lett országosan ismert, a No roxa ájnak köszönhetően, amit Jollyval közösen énekeltek. Majd jött a Pixával közös alkotás: a Bulibáró. Ez teremtette meg az egyedi, „Kisgrófos műfajt”, a sokat emlegetett „mulatásit".

KIS GRÓFO: „Nem gondoltam volna, hogy egyszer énekes leszek”

Grófo-Kozák László, vagy ahogy mindenki ismeri Kis Grófo 2012-ben robbant be a zenei életbe a No roxa ájnak köszönhetően, amit Jollyval közösen énekeltek. Bár a bulibáró korábban még azt sem gondolta volna, hogy énekes lesz belőle, most már nagyon hálás, hogy erre az útra léphetett. És hogy mi a dalai sikerének a titka? A ritmika, a tempó, a mondanivaló és persze a mulatási!

Fókusz Anno: Amerikában játszották a klipjeit, dalt írt a Backstreet Boysnak

12 évvel ezelőtt egy fiatal magyar fiúért rajongott egész Japán. Azért a fiúért, aki Amerika legnagyobbjaival dolgozott együtt, például csinált egy közös dalt a Backstreet Boys-al is. Pedig Tomi azelőtt gazdag emberek zsákjait cipelte a golfpályákon. Az Anno rovatunkban egy szerény, de annál tehetségesebb zenész történetét mutatjuk meg 2008-ból. Akkor sokan azt jósolták, hogy ő lesz az első magyar, aki meghódítja a világ popzenei piacát...

Dallos Bogit a legsikeresebb magyar fiatalok között jegyzik

Dallos Bogi tavaly, az X-Faktor új női mentoraként vált igazán népszerűvé. Legutóbb egy komoly szakmai elismerést is kapott: ő lett a Forbes magazin 30 alatti 30 sikeres fiatal listáján az első helyezett. Bogi 2020-ra nagykoncertet, rengeteg új dalt és klipet tervezett, ám a koronavírus felülírta számításait. A nehézségek ellenére Petivel feltalálják magukat: házi stúdiót alakítottak ki és berobbantak a TikTokra a táncos videóikkal.
Bogival készült interjút, itt megnézheted hosszabban.

Top 10 - A legendás énekesnek mindössze 37 év jutott

Máté Péter dalai a mai napig köztünk élnek, megunhatatlan slágerek. A legendás énekesnek mindössze 37 év jutott, halálát pedig a mai napig titkok szövik át.

Zdroba Patrikra rátalált a szerelem

Nem sokan hitték volna, hogy ilyen komolyan becsajozik az X-Faktor visszahúzódó sztárja. Patrik nem az a féktelenül bulizós és randizós típus, sőt, elég nehezen enged magához igazán közel valakit. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy nagyon közel került hozzá egy lány.

Skrapits Erik a tünetmentes fertőzésről és intenzív apai élményeiről mesélt a karanténban

Szinte sokkolta, amikor megtudta, hogy koronavírus fertőzött. Kislányával és feleségével volt karanténban márciusi mexikói útjuk után, a második hét vége felé csak annyi tűnt fel neki, hogy romlott a szaglása.

SKRAPITS ERIK: ezek voltak a karantén legnehezebb pillanatai

Skrapits Erik 2016-ban feltűnt az X-Faktorban is. Az énekes ma már büszke édesapa. Kislánya, Molli nemrég ünnepelte a második születésnapját - karanténban, ami igen csak kihívások elé állította a szülőket.

Vastag Tamás önkéntes futárként segíti az egészségügyet

Lehetőségeihez mérten Vastag Tamás is harcol a koronavírus-járvány ellen: az énekes önkéntes futárként segíti az egészségügyet. Teszteket és különböző eszközöket szállít kórházak számára. Egyik logisztikus barátját segítette ki, aki arról gondoskodik, hogy a tesztek időben eljussanak a szükséges helyekre. Ismerőse épp ember hiányban volt, amikor Tomi felajánlotta, hogy kisegíti.

A Made in Karantén kis énekese nem hagyta szó nélkül ByeAlex megjegyzését

Ismerd meg jobban a Made in Karanténban feltűnő énekes kisfiút extra videónkból! Viktor azt is elárulta, hogy nem estek jól neki ByeAlex szavai.

Gallusz Nikolett otthonára cserélte a színpadot

Gallusz Nikolett az otthonára cserélte a Madách Színház színpadát és zenekari fellépéseit a Club54-el. Persze nem önszántából: a koronavírus miatt döntött úgy, hogy szigorú önkéntes karanténba vonul.

GALLUSZ NIKOLETT: Az Álarcos énekes alatt tanult dalokat szép lassan benyusszantom a Club54 repertoárjába

Színész- és énekesnőként az elsők között veszítette el éppen aktuális munkáit, így már hetek óta gyakorlatilag nem volt semmilyen fellépése. De Gallusz Nikolett ezt a helyzetet is igyekszik pozitívan felfogni, és hasznosan eltölteni ezt az otthoni időszakot.

MANUEL: Dolgoztam gyorsétteremben, építkezésen és autómosóban is

Az X-Faktor egykori versenyzője 14 éves kora óta szinte folyamatosan dolgozott. Volt már gyorséttermi kiszolgáló, mosogató, építkezéseken és autómosóban is vállalt munkát, de most érzi azt életében először, hogy megtalálta a helyét. 19 éves korához képest sok dolgon átesett, így bőven van mit a papírra vetnie.

Zenészként ismerjük, de Varga Viktor egy igazi polihisztor

Varr, szobrászkodik, fest, színészkedik, és még zenét is szerez. Mindezt gyakorlatilag napokig alvás és pihenés nélkül. Varga Viktort zenészként ismeri az ország, de otthon, a négy fal között más területeken is alkot. Viktor legfőbb célja a szellemi és fizikális fejlődés.
Ide kattintva többet is elárul magánéletéről Viktor és zenél is picit otthonában.

Az önbizalom útjára lépett Tamáska Gabi

Ha a rotációs kapa kupa után nem szedi össze minden bátorságát és nem indul el az X-Faktorban, akkor most nem ismernénk fel egyedi stílusáról. Tamáska Gabi legújabb klipje és nyilatkozata is arról árulkodik, hogy az önbizalma is kezd végre valóságos önbizalommá válni.

Fókusz anno: Hét éve ezen a napon búcsúztunk Bódi László Cipőtől

Hét éve, ezen a napon Bódi László Cipőtől, a Republic frontemberétől búcsúztunk. Cipő gyerekkorában arról álmodozott, hogy zongorista lesz egy zenekarban. Sokkal több lett.  Egy generáció ikonja és szószólója. Szívéből énekelt, megmagyarázhatatlan erő áradt belőle. Visszautasította a szívátültetést, 2013 március 11-én halt meg.  

Tizenkét évesen robbant be a zenei életbe, hol tart most Buli Dorina?

évesen robbant be a magyar zenei életbe, és néhány hónap az egész ország megismerte a nevét. Elmentünk a még most is csak 15 éves énekesnőhöz és megnéztük, mi történt vele azóta, hogyan birkózott meg a hirtelen jött népszerűséggel és milyen tervei vannak a jövőben.

Még mindig tart a rehabilitációja a Pokolgép énekesének

Tóth Attila a Pokolgép frontembere még november végén az egyik fellépése után agyvérzést kapott, jelenleg is tart a rehabilitációja. A hétvégéket azonban már otthon, a szerettei körében töltheti, ami erőt ad neki a gyógyuláshoz.

A színpadon, éneklés közben kapott szívrohamot a zenész

Éneklés közben kapott szívrohamot egy zenész hétvégén a Baranya megyei Gödrén. A 60 év körüli énekes rosszul lett a töpörtyűfesztivál színpadán. A közönségből egy belgyógyász, egy állatorvos és egy szabadnapos mentőápoló sietett a segítségére. Végül a megérkező mentők élesztették újra, stabil állapotban szállították kórházba.

ZDROBA PATRIK: Ugyanolyan személyiséggel léptem be az X-Faktorba, mint amilyennel kiléptem

Zdroba Patrik Gáspár Laci legsikeresebb versenyzője volt tavaly az X-Faktorban. Egészen a harmadik helyig menetelt. A műsor után visszament dolgozni eredeti munkahelyére, a bankba, ám nem adta fel álmait. Nemrég az Abba Tribute Show-n lépett fel sztárvendégként és jelenleg is gőzerővel dolgozik új dalokon.

DÁRDAI BLANKA: A minőségre koncentrálok, nem pedig a mennyiségre

Dárdai Blanka Dallos Bogi versenyzője volt az X-Faktorban és azt meséli, rengeteget adott neki a műsor. Bár szüksége volt néhány hét csendre, két hónappal a verseny vége után most tele van ambíciókkal.

Átvette X-Faktor győzelméért járó nyereményeit Ruszó Tibi

 2019 legjobb hangja, Ruszó Tibi ma vehette át az X-Faktor győzelemért járó nyereményeit. Az egyik fődíj egy kétszemélyes Dubai nyaralás, aminek azért is örül ennyire, mert a tavalyi X-Faktorig még szülőfaluja határát sem sokszor léphette át.  

Új szerepre készül Király Viktor, hamarosan apa lesz

A sláger gyáros énekes-zenész, Király Viktor új, eddig ismeretlen vizekre evez, most már feleségével, Anitával közösen. Viktor most már nem csak férj, hanem apa lesz. A pár azt is elárulja, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba.

Little Steven a vasárnap esti Portréban!

Little Steven azaz, Steven Van Zandt olasz származású amerikai zenész, énekes, színész, producer és lemezlovas. Magyarországi látogatása során készített hosszú interjú a vasárnapi Portréban.

ZDROBA PATRIK: szilveszterkor döntöttem el, hogy újra megpróbálom az X-Faktort!

Zdroba Patrik a 2019-es X-Faktor legnagyobb visszatérője, hiszen az énekes már benne van a Top 3-ban! Vajon sikerül megnyernie a 2019-es X-Faktort?

RUSZÓ TIBI: a legmeghatóbb pillanatokat idéztük fel

Ruszó Tibi nagyon meghatódott, amikor a mentorok Kökény Attilához hasonlították; az egyik kedvenc pillanata pedig az volt, amikor ByeAlex saját számát énekelhette el az egyik élő show-ban. 

VANEK ANDOR:

Vanek Andor bevallása szerint a Vén Európa c. dal után tért vissza az élő show-k alatt önmagához és már csak az a célja, hogy ő legyen a 2019-es X-Faktor győztese!

 

MANUEL: Azért jöttem az X-Faktorba, hogy megváltozzam, és sikerült

Ez a karácsonya más lesz, mint a korábbiak. Manuel hálás az X-Faktornak és áldja a saját eszét is, hogy elindult a tehetségkutatón. Azt mondja sokkal többet kapott annál, mint amire számított. Együtt töltöttük vele a szerdai napot, lehet, hogy messziről jött, de most úgy tűnik pontosan látja a célt és tudja merre akar haladni.

Robbie Williams őszintén - exkluzív interjú a 45 éves világsztárral!

Exkluzív interjút adott stábunknak Robbie Williams! A 45 éves énekes meglepő őszinteséggel beszélt nekünk családjáról, súlyos egészségügyi problémájáról, furcsa éjszakai hobbijáról és legújabb nagy dobásáról is!

VANEK ANDOR: A veszélyzóna kellett ahhoz, hogy profi legyek!

Vanek Andort a Fókusz stábja ébresztette fel az énekórája előtt. Az énekes azt is elárulta, hogy mi volt eddig a legviccesebb üzenet, amit az egyik rajongójától kapott, illetve részleteket is elárult arról a magyar dalról, amit a következő élő show alkalmával fog énekelni.

X-Faktor: egy énekes feladta a versenyt!

Pontosan egy évvel ezelőtt olyan dolog történt, amire senki sem számított: Puskás Peti versenyzője, Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy nem lép színpadra.

Garázsvásárt rendezett Chris Brown

Garázsvásárt tartott Chris Brown otthonánál, ahol több százan álltak sorba az énekes holmijaiért. Brown az Instagramon osztotta meg lakcímét, ezután jöttek a rajongók. Volt, aki több órát át utazott csak azért, hogy megkaparinthassa a sztár ruhakollekciójának egy-egy darabját.

Óceánjárókon zenélt eddig Burai Renátó, az X-Faktor egyik felfedezettje

A fél világot bejárta az énekléssel Burai Renátó, mielőtt végre itthoni színpadon is kipróbálta magát. Azonnal lenyűgözte az X-Faktor mentorait, pedig ezidáig csak álmodozott az igazi karrierről!

Eros Ramazzotti hatodjára is elvarázsolta rajongóit Budapesten!

Eros Ramazzotti már otthonosan mozog Budapesten, hiszen tegnapi koncertje volt a hatodik alkalom, hogy fellépett nálunk. Érkezésére a magyar rajongók is készültek: voltak, akik I love Eros, feliratú pólókat viseltek, sokan mutatták külföldön beszerzett Ramazzottis ruhadarabjukat, sőt többüknek személyes élménye is volt az olasz szupersztárral.

LOCA PANTERA: új esélyt kérne Gáspár Lacitól!

Mikrofont dobált, de már átértékelte a dolgokat és leülne kávézni Gáspár Lacival. Loca Pantera jövőbeli terveiről is mesélt stábunknak! A Fókusz riportját visszanézheted: ITT!

Meghalt Karel Gott


szerző:
2019.10.02. 18:07
Meghalt Karel Gott

Karel Gott, akit a prágai csalogánynak és a Kelet Sinatrájának is neveztek, az utóbbi években különböző egészségügyi problémákkal küzdött, végül leukémiában halt meg 80 éves korában. Magyarországon, ahol népszerűségét egy több mint 50 éves slágernek köszönhette többször is fellépett, 2003-ban az RTL-nek is interjút adott.

80 éves korában elhunyt a legendás énekes, Karel Gott

Egy legendás dallal, a Lady Carnevallal robbant be 1968-ban a zenetörténelembe Karel Gott, a cseh könnyűzene máig legismertebb alakja. Lemezei több, mint 50 millió példányban keltek el, 2000-ben felléphetett a New York-i Carnegie Hall -ban. Sokan csak úgy emlegették, hogy a Kelet Sinatra-ja. Az énekes tegnap éjjel, hosszan tartó betegeskedés után hunyt el prágai otthonában.

Karola: „A magánéletem nem igazán akar működni…”

Karolát újabb csalódás érte, amikor reménykedni kezdett, hogy tetszik az új menedzserének…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Budapestre látogatott Mr. Despacito!

Despacito, egy dal, amit az egész világ ismer. Előadója Luis Fonsi két év után visszatért Magyarországra, hogy ismét szenvedélyes koncertet adjon a magyar fővárosban. A 41 éves, puerto rico-i énekes most több napra jött Budapestre, így volt ideje körülnézni.

Kutyasétáltatás közben tartóztatták le R. Kelly énekest

Múlt héten, Chicagóban kutyasétáltatás közben letartóztatták R. Kelly énekes dalszövegírót, akiről most az derült ki, hogy 2 millió dollárt fizetett az egyik áldozatának a hallgatásért cserébe.

Jared Leto exkluzív interjút adott a Fókusznak

A kék szemű sármőr, a Thirty Seconds to Mars Jared Letoja hamarosan Budapestre érkezik. A 47 éves amerikai színész-énekes exkluzív telefonos interjút adott a Fókusznak.

Judith Hill az énekesnő, akivel Prince és Michael Jackson is együtt dolgozott

Duett partnere volt Michael Jacksonnak, háttérénekese Stevie Wondernek, együtt dolgozott Adam Levine-nel a Voiceban, szerepelt egy Oscar-díjas dokumentumfilmben, Prince albumot készített neki. Az afro-amerikai, japán származású Judith Hill ki tudott lépni a nagy sztárok árnyékából, akiket háttérénekesként segített évekig, és mostanában már, mint szólóénekes járja a világot, és a következő önálló lemezén dolgozik.

 

KOCSIS TIBOR:

A sikeres énekest arról kérdeztük, mit szól ahhoz, amikor valaki rosszul érti dalának szövegét. Megharagszik vagy inkább jót szórakozik rajta?

PUSKÁS PETI: „Ez a különbség a 30 ezres és a 300 ezres kutya között”

Nagy port kavart Puskás Peti tegnapi élő bejelentkezése. Az énekes Facebookon közvetítette, ahogy felszámolnak egy szaporítótelepet. Peti olyan borzalmas körülmények között tartott kutyákkal találkozott, hogy nem bírta könnyek nélkül. Azt mondta, az embernek meg kell tanulnia, hogy az állatok nem az alárendeltjei, hanem ugyanúgy a természet részei, mint mi magunk.

Túl van a szívbillentyű műtéten Mick Jagger

Már jobban van Mick Jagger, miután sikeres szívbillentyű-műtéten esett át. 

Lovasi András kocsijával ütköztek a rendőrök – vizsgálják, ki hibázott

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője – szolgálati kocsijukkal – éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával. A zenész nem sérült meg, de az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. Még vizsgálják, ki hibázhatott. Lovasi András koncertszervezője ma interjút ígért az RTL Híradónak, de ezt délután végül lemondták. Korábban azt üzente: sajnálja a történteket.

Van, aki szerint bűnös, más ártatlannak tartja a néhai popkirályt!

Tovább dagad a botrány Michael Jackson körül. A napokban egykori filmproducer kollégája, Rudi Dolezal is megszólalt a pedofil üggyel kapcsolatban. Ő minden szavát elhiszi a két áldozatnak. Szerinte egyértelmű, hogy a popkirály gyerekeket molesztált és azt is megérti, hogy Wade Robson és James Safechuch csak most beszélt az ügyről. Ehhez képest Michael Jackson testőre, Bill Withfield ennek az ellenkezőjét állítja.

Kocsis Tibor XL-es méretre gyúrta magát!

Kocsis Tibor – vagy ahogy a legtöbben ismerik – Tibó, látványos változáson ment keresztül. Az énekes az elmúlt években már nemcsak mikrofont, hanem súlyzókat is emelget, és ennek eredményeként 100 kilósra gyúrta magát. Mit szóltak a változáshoz a rajongók és vajon mennyire elégedett a külsejével Tibó, maga?

Pályatársak és rajongók kísérték utolsó útjára Koós Jánost

Egy szál virág – ezzel emlékeztek ma délután a Farkasréti temetőben Koós Jánosra. Az előadóművészt családja és barátai mellett pályatársai kísérték utolsó útjára, és rengeteg rajongó is lerótta kegyeletét. A megható búcsúbeszédet Szerednyey Béla olvasta fel. Utolsó interjúját tavaly januárban adta a Fókusznak, akkor az 50 éves táncdalfesztivált ünnepelte zenésztársaival.

Depresszió: a Prodigy énekesét sem kímélte a szörnyű betegség!

Sokkolta a rajongókat és a zenésztársadalmat a híres zenész, Keith Flintnek a halála. A 49 éves énekes a halála előtti hétvégén még egy futóversenyen is részt vett, és úgy tűnt, minden rendben van vele.

Három hónap múlva megszületik Nyári Edit első gyermeke!

Nyári Edit párja ifjabb Dráfi Kálmán hegedű- és brácsaművész, a Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, Dráfi Kálmán fia. A családfát elnézve pedig kicsit sem meglepő, hogy Edit testvére, a szintén zenész Aliz szerint az első közös program a zongora mögött lesz.

Meghalt a Prodigy énekese

Keith Flint holttestére angliai otthonában találtak rá a rendőrök hétfő reggel. A brit zenekar hivatalos instagram oldalán az együttes frontembere később közölte: Flint öngyilkos lett. A Prodigy Magyarországon is sokszor koncertezett, idén a Szegedi Ifjúsági Napokon léptek volna fel 15. alkalommal. Keith Flint 49 éves volt.

Koós Jánosra emlékezünk


szerző:
2019.03.03. 20:12
Koós Jánosra emlékezünk

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész. A halálhírt családja jelentette be vasárnap reggel. Az RTL Klub pályatársaival és régi riportokkal emlékezik a művészre.

Gyermeket vár az X-Faktor felfedezettje

Antal Timi még csak 25 éves, de már férjével életük egyik legnagyobb kalandjára készülnek: ugyanis már úton van az X-Faktor bébi! A sztárpárral készült teljes interjút ITT lehet visszanézni!

Oscar 2019: ezek voltak a legfeltűnőbb darabok

A legkedveltebb szín az idei Oscar-gálán a rózsaszín volt, a legfeltűnőbb Jennifer Lopez tükrös ruhája, a legdrágább pedig Lady Gaga 30 millió dolláros nyakéke, amit csaknem 50 évvel ezelőtt Audrey Hepburn is kölcsön kapott a Tiffany cégtől.

Oláh Gergő megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

Az X-Faktor harmadik szériájának győztese megható dolgot mesélt el az RTL Klub Reggeli műsorában.

 Szekér Gergő élete legnagyobb tragédiájáról énekel

Megjelent Szekér Gergő első videoklipje. A Madár, repülj! című számban az énekes élete legnagyobb tragédiájáról is mesél. A fiú mindössze 9 éves volt, amikor meggyilkolták az édesanyját. Dala az elengedésről és a továbblépésről szól.

Szekér Gergő erőt próbál meríteni az őt ért tragédiából

A 2018-as X-Faktor egyik tehetséges versenyzőjének most jelent meg az első dala, mely édesanyja elvesztéséről, és a múlt elengedéséről szól.

18 éve halt meg Zámbó Jimmy

Szűk körben emlékeztek meg szerda délután Zámbó Jimmy-ről, halálának 18. évfordulóján. Különböző okok miatt sem a zenész özvegye, Edit asszony, sem fiai nem voltak ott a megemlékezésen.

Haddaway jó tanácsai, kezdő énekeseknek!

Haddaway sosem felejtette el honnan jött, és azt is mindig tudta hova tart. Tökéletesen emlékszik élete első fellépésére még 16 évesen, amikor annyira ideges volt, hogy háttal énekelt a közönségnek. Éppen ezért is fontos számára az, hogy tapasztalati tanácsot adjon a fiatal generációnak.

Mikulásgyárban Oláh Gergővel

Oláh Gergő minden évben ott van, hogy segíthessen. Neki is volt olyan időszak az életében, amikor bizonyos dolgokat nélkülözni kényszerült, így még inkább fontosnak tartja, hogy figyelmet fordítson az ilyen kezdeményezésekre.

Rekord hosszúságú fátyolban mondta ki a boldogító igent Priyanka Chopra!

22 méter hosszú fátylat húzott maga után Priyanka Chopra az esküvőjén, mikor kimondta az igent Nick Jonasnak. Az énekes és színész felesége a napokban kötötték össze életüket, és úgy gondolták, a nagy napon nincsenek határok.

Ricky Martin nem fukarkodik a segítséggel!

Ricky Martin személyesen adta át a kulcsokat új otthonaihoz 3 puerto ricói családnak. Loíza városát 2017 szeptemberében az Irma és a Maria hurrikán egyaránt sújtotta, házak százai váltak romhalmazzá. Az énekes alapítványa az UNICEF-el együttműködve most 3 házat épített fel, amit már birtokba is vettek a rászoruló helyiek.

Sipos F. Tamás többé már nem az Exotic zenekar tagja, ki lesz az utód?

Sipos F. Tamás többé már nem az Exotic zenekar tagja. Az énekes és a csapat is úgy döntött, hogy nem szeretnék tovább folytatni a közös munkát. Az új frontember ráadásul egy régi ismerős, akivel el is készült az első dal. Az új énekes sokaknak ismerős lehet.

Nótár Mary Magyarország állócsillaga

Tinédzserkora óta énekel, rajongótábora pedig évről-évre nagyobb. Nótár Mary sikere töretlen. Naptárja folyton tele van, annyi helyre hívják fellépni - az énekesnő mégis szerény tudott maradni. De hogy indult be a karrierje ilyen gyorsan?
Legújabb dalait januártól a Muzsika TV-n is hallhatják majd!

 

Ed Sheeran igazi focirajongó!

Azt mondják, aki másodosztályú focimeccset is szívesen néz, az az igazán elvakult futball-rajongó - márpedig Ed Sheeran pont ilyen. A világsztár menyasszonyával utazott Kelet-Angliába, hogy kedvenceit, az Ipswich Town játékosait nézhesse meg élőben. Még a csapat mezét is magára húzta - a félidőben pedig vidáman ölelgették egymást szerelmével.

Mi történt Elton Johnnal?


szerző:
2018.11.28. 20:04
Mi történt Elton Johnnal?

Az énekes váratlanul lemondta floridai koncertjét a kezdés előtt nem sokkal…

Szerinted ki a világ legjobb előadója?

Ha a legekről kell véleményt alkotni, nehéz dolgunk van, hisz mindenkinek mindig más szempontok szerint jó, vagy a legjobb valaki. A Nap kérdése ma arra keresi a választ, hogy a zenekarok frontemberei szerint ki a világ legjobb előadója.

Énekesek, akiket az X-Faktor indított el a pályán

Ezen a hétvégén újabb izgalmak várnak az X-Faktor élő showjába jutott versenyzőkre, a Story Extra stábja pedig ennek apropóján olyan egykori X-Faktort megjárt énekeseket keresett fel, akik bár nem nyerték meg a versenyt, mégis a mai napig sikeresek.

ARANYOS: így nosztalgiázik Szekér Gergő nagymamájával

A családi album is előkerült, amikor a Fókusz stábja Szekér Gergőnél forgatott. Az énekes nagymamájával idézte fel gyerekkora legszebb emlékeit.

Szekér Gergő két éve úgy döntött szembenéz édesanyja gyilkosával!

Szekér Gergő két éve úgy döntött találkozni akar édesanyja gyilkosával! Az X-Faktor énekese a Fókusz stábja előtt idézte fel a pillanatot, amikor a férfi szemébe nézett. A tragédia után a nagymamája lett Gergő legnagyobb támasza, az ő gondoskodása, barátsága segítette át a tragédián.

Súlyos tragédia árnyékolja be Szekér Gergő gyerekkorát

Megdöbbentő részleteket árult el Szekér Gergő gyerekkoráról - édesanyját már 9 éves korában elvesztette. Ráadásul brutális körülmények között: akkor már nem volt együtt Gergő édesapjával, egy volt párja végzett vele szerelemféltésből. Az X-Faktorban kiválóan teljesítő énekesnek először azt mondta gyászoló édesapja, hogy autóbaleset történt, de később kiderítette: valójában gyilkosság áldozata lett anyukája.

Dorina magántanuló lett


szerző:
2018.11.12. 16:20
Dorina magántanuló lett

Születnek az újabb és újabb dalok, és a 14 éves lány ma már sztár életet él. Dorina magántanuló lett azért, hogy semmi se gátolja álmai megvalósításában.

Váratlanul-vágatlanul: Zámbó Krisztiánnal

Az énekesre almaszedés közben rontottunk rá visegrádi otthonában, és persze kérdéseink közepette egyszer dalra is fakadt.

Gáspár Laci igazságtalannak érezte a történteket

Pontosan egy évvel ezelőtt Puskás Petit először láthattuk dühösnek, a legrosszabbul pedig Gáspár Laci járt. Az X-Faktor 2017-es szériában történt meg, hogy Laci egyik zenekara kiesett, a másiknak pedig párbajozni kellett. Ezzel pedig megismételte pechszériáját, ugyanis 2016-ban pont ugyanígy kezdett az X-Faktorban.

Michael Bublé bejelentette visszavonulását

Az énekes egy interjúban árulta el, hogy novemberben érkező új lemeze lesz az utolsó.

Ez az utolsó felvétel a Linkin Park énekesétől

Pontosan egy évvel ezelőtt elérhetővé vált az utolsó tévé felvétel Chester Benningtonról, ami 6 nappal halála előtt készült. A Linkin Park énekese 2017. július közepén vetett véget életének, ami sokkolta az egész zenei világot. Chester a Carpool Karaoke műsor felvételein vidáman nevetgélt és énekelt a zenekar többi tagjával, valamint a műsorvezetővel a Másnaposok filmekből ismert Ken Jeonggal.

Justin Bieber ingyen koncertet adott!

A világhírű énekes legutóbb Amerikában, a Central Parkban örvendeztette meg a járókelőket, most viszont Londonban okozott nagy meglepetést az utca emberének.

Radics Gigi álruhában énekelt, de miért?

Rendhagyó, titkos koncertet adott Budapest legforgalmasabb pályaudvarán az X-Faktor egyik mentora. A mini álruhás fellépésen természetesen stábunk is ott volt, és teszteltük, hogy hányan ismerik fel csupán a hangjáról Radics Gigit!

BARÁTOK: Presser ilyennek látja Ibolyát

Presser Gábor és Oláh Ibolya közösen gyakorolják az énekesnő legújabb dalát. A szívbemarkoló Voltam Ibolyka című nótának Presser nem csak a zenéjét szerezte, de a szövegét is ő írta. Azt mondja, ő ilyennek látja a 40 éves énekesnőt.

Justin Bieber mindenkit átvert!

A kanadai énekes mesteri módon vágta át a Central Park járókelőit, amelyről szerencsére még videofelvétel is készült.

Mit titkolnak Oláh Gergőék?

Oláh Gergő már az X-Faktorban megmutatta nekünk hatalmas szívét. Két gyerekes apukaként érzékeny tehetségével a szebb, biztosabb jövőért küzdött, hogy családját végre jólétben tudhassa, és soha többé ne kelljen nélkülözniük. Nem csoda hát, hogy három évvel ezelőtt a harmadik gyermekük érkezéséről olyan szépen beszélt, mint ahogyan csak nagyon ritkán hallani egy erős apukát.

Óriási bulit varázsolt Ricky Martin a magyar közönségnek!

Aki ott volt Ricky Martin tegnap esti koncertjén, képzeletben el is utazhatott a forró ritmusok hazájába, Latin-Amerikába, hisz Mr. Martin nem bízta a véletlenre a hangulatot és betartotta ígéretét. Egy kis felvezető videó után egy 1995-ös dallal kezdte a koncertet.

Ricky Martin szerelmes lett Budapestbe

Az énekes a minap adott koncertet a fővárosban, előtte pedig meglepte magyar rajongóit közösségi oldalán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való