KERESÉS search-close

énekesek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "énekesek"

A Halászbástyánál tartottak flashmobot a magyar zenészek

Budapest egyik legnépszerűbb turistalátványosságánál, a Halászbástyánál gyülekeztek a népszerű magyar zenészek és az énekesek. Azért érkeztek ide, hogy egy figyelemfelhívó flashmobot, azaz villámcsődületet tartsanak. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy minél többen jöjjenek a látványossághoz és gyönyörködjenek a nem mindennapi látványban.

Fókusz Anno: énekesek, akik elődeik slágereiből profitáltak

Kísértetiesen hasonlít Zámbó Jimmy hangjára Luigié, aki büszke arra, hogy a Jimmy dalai által őt is felfedezték. 2007-ben nem csak vele, hanem Máté Péter egykor technikusával ás egykori kísérőzenekarával is forgattunk, ők igaz külön-külön, de Máté Péter örökségét vitték tovább, és nehezen eldönthető, hogy koncertjeiken kinek is szólt a taps.

Aranyhajtól a Despacitóig: énekesek a Made in Karanténban!

Kamilla, Renáta, Laura és Dorina a hangjukkal igyekeztek meggyőzni a zsűrit. Azonban a siker és az 1 millió forint ezúttal elmaradt.

Öröm és bánat - ott voltunk az X-Faktor kulisszái mögött

1.100.000 ember követte az év eddigi legnézettebb televíziós műsorát és soha nem estek még ki ennyien az X-Faktor élő showjából. Ez meg is tette a hatását: hatalmas dráma volt a színfalak mögött a vasárnap hajnalig húzódó adás alatt. Kora estétől végig követtük az eseményeket, ott voltunk a legfontosabb pillanatokban és a nagy találkozásokkor is.

Az X-Faktor énekeseit a szerelmi életükről kérdeztük!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja megkérdezte a versenyzőket arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a szerelemmel kapcsolatban.

Megmutatjuk, hogyan változtak át az X-Faktor versenyzői

Több ezer jelentkezőből ők bizonyultak a kilencedik X-Faktor legjobbjainak. Ők azok, akik a válogatón, a Táboron és a Mentorházon is túljutottak. Ahogy azt a héten már többször hangoztattuk, hetek óta arra készülnek, hogy végre élőben is megmutassák tehetségüket és azt, hogy mennyit fejlődtek, mióta először színpadra álltak a műsorban.

X-FAKTOR: Határtalan izgalom az első élő show előtt

Több ezer jelentkezőből ők bizonyultak a kilencedik X-Faktor legjobbjainak. Hetek óta arra készülnek, hogy végre élőben is megmutassák tehetségüket és azt, hogy mennyit fejlődtek, mióta először színpadra álltak a műsorban. Most megmutatjuk mi jár a fejükben az első élő show előtt.

Hogyan készül a mentorházba a kazah, az erdélyi és a csepeli lány alkotta trió?

Gáspár Laci és ByeAlex is dalt írna nekik, Puskás Peti mentoráltjait állva ünnepelték a tábor végén. Hogyan készül a mentorházba a kazah, az erdélyi és a csepeli lány alkotta trió?

Idén sem volt hiány az elégedetlenkedőkből az X-Faktor színpadán

Az X-Faktor kilencedik évada már a harmadik válogatójához érkezik ma este és hatalmas izgalmakat tartogat. Tavaly Miriam volt az, aki nem bírta elviselni a mentorok kritikáját, idén is akadtak „elégedetlenek”. Mielőtt egy versenyző kiállhat a mentorok elé, hosszas előválogatókon kell részt vennie a szerkesztői csapat előtt. Ennek ellenére a műsor készítői arra nem tudnak felkészülni, hogy mit válthat ki az énekesekből a mentorok értékelése.

DALLOS BOGI: Az is a titka ennek a műsornak, hogy itt mentorok vannak, nem pedig zsűri

Dallos Bogi évekkel ezelőtt sztárfellépő volt az X-Faktorban, most mentorszékből kíséri figyelemmel a versenyzőket. A szelídnek és visszafogottnak tűnő énekesnő azt mondja, tud ő nagyon is kemény lenni. Erre azért lehet szükség, mert szerinte nagyon fontos, hogy az ember őszintén fogalmazza meg a kritikát.

Dalok, amiket össze-vissza énekel mindenki

Mit szólnak a zenészek, énekesek ahhoz, amikor a rajongók félrehallják, átköltik dalaikat és valami teljesen szürreális sül ki ebből. Viccesnek találják vagy inkább megsértődnek rajta? Megkérdeztük!

Kíváncsiak voltunk, hogyan alakult az X-Faktorosok karrierje, meglátogattuk őket

Azt már láthattuk, hogy mekkora népszerűség és rajongás övezi a dobogós X-Faktor szereplőket. Kíváncsiak voltunk a többiek karrierjének alakulására is, és persze a kulissza- és egyéb titkokra. Például van, akit a műsor után Ámor nyila is eltalált...
Ha úgy érzed a színpadon a helyed és megmutatnád magad a mentoroknak, kattints ide a jelentkezéshez.

Anyukák, nagyapák és egy ikertestvér az X-Faktor nézőterén

Anyukák sírtak, nagyapák büszkélkedtek, mi meg nem hittünk a szemünknek, amikor az X-Faktor versenyzőjének ikertesóját megláttuk. Tamáska Gabi nővére akár a színpadra is felmehetett volna, ha a hajszíne nem árulja el. Hogyan reagált Kiss Ramóna, amikor megleptük, és miféle csalódás húzódik a Stolen Beat klipjének hátterében a riportból kiderül. (Ide kattintva a fiúk elmesélik, hogyan született meg "Hol vagy" című daluk.)

Kinek hálásak az X-Faktor versenyzői?

A harmadik élő shown is túlvannak az X-Faktor versenyzői. Megkérdeztük, tehetségükön és szorgalmukon túl kinek hálásak, hogy eddig jutottak.

X-FAKTOR: Így élik meg a friss népszerűséget az énekesek

Az X-Faktor top 6-ba jutott versenyzői maguk sem tudják elhinni még, hogy rövid időn belül milyen népszerűek lettek. Hihetetlenül sok biztató üzenetet kapnak, de lehetséges az összes szeretetet viszonozni, és minden rajongói levélre válaszolni?

Rendhagyó jógaórára kísértük az X-Faktor döntőseit

Egyre kevesebben vannak versenyben, ezzel együtt a tét is folyton növekszik. Hogy a tehetségek kicsit kikapcsolódjanak a nagy hajtásban, jógázni vittük őket, ahol azt is elárulták: ki az utolsó, akire színpadra lépés előtt gondolnak!

Kulisszák mögött: X-Faktor győzelem, és ami mögötte van

2017-ben Ricco&Claudia lett az X-Faktor győztese. Ezzel pedig egy új korszak kezdődött a tehetségkutatóban: a tavalyi győzelemmel már minden kategóriában nyer versenyző az elmúlt hét évben. Mutatjuk, hogy egy évvel ezelőtt pontosan mi is történt a kulisszák mögött.

Nem fogod elhinni, kire bukkantunk az X-Faktor stúdiójában!

A tehetségkutató második Élő show-jára rengetegen voltak kíváncsiak: a nézőtéren pedig egy meglepetés vendég is helyet foglalt.

X-Faktor: indulatok a színfalak mögött!

Könnyekkel, feszültséggel, és az X-Faktor egyik legkomolyabb vitájával indult a 2018-as tehetségkutató.

Szombaton már élőben bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői

Szombaton màr élőben bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői, és rögtön 4 versenyzőtől búcsúzhatnak a nézők. Az izgalmas új szabályokat is ismertetjük.

Öröm és csalódottság az X-Faktor Mentorházában

Mennyit árt vagy épp mennyit segít az izgalom a versenyzőknek? Komoly döntések és nehéz választások után megvannak a csapatok és irány az élő show! Mi számít majd igazán?

Páratlan hangú énekesekkel telt meg a Mentorház

Gáspár Laci és Gigi a jó hangokat, ByeAlex és Peti az egyéniségeket kereste a versenyzőkben. Ezen a ponton már nem egyszerű a döntés, ráadásul kategóriánként két versenyző közül egyet a más szempontokat képviselő mentortársakra kellett bízni.

Gáspár Laci hét lányversenyzővel fordul a Mentorházba

A tehetségkutató magyar történetében másodszor a Tábor végén 25 produkciót juttattak tovább a mentorok, mert Gáspár Laci 7 lánnyal érkezik a hétvégi a Mentorházba.

Peti megsúgta, hogy idén Gáspár Laci kaphatná az X-Faktroll címet

Hétvégén az X-Faktor idei, nyolcadik évadának talán legizgalmasabb dupla adása következik. Elérkezett a Tábor ideje, ahol kiderül, hogy a mentorok melyik kategóriát kapják, illetve az is, hogy kik kerülnek még egy lépéssel közelebb az élő showhoz.

X-Faktor: fokozódik a feszültség!

Egy évvel ezelőtt a mentorok szerinti leggyengébb és legerősebb produkció távozott szombat este az X-Faktornól, ami azt is jelentette, hogy Bereznay Dániel Gigit hibáztatta a kiesése miatt.

X-Faktor: beszólnak, magyarázkodnak, és nem hagyják magukat

Az X-Faktor magyar történetében számos balhé volt már a mentorok és a versenyzők között. Idén már volt mikrofondobálás, sértődés, hiszti, biztos, hogy nagyon nehéz lehet a versenyzőknek, de azért a mentorok is keményen megedződnek.

Milyen szakmát szántak neked?


szerző:
2018.10.08. 16:20
Milyen szakmát szántak neked?

Amikor egy zenekar frontemberét a színpadon látjuk, úgy érezzük, hogy ez a természetes közege. De vajon mindig így volt ez? Vajon milyen szakmát szántak nekik a szüleik?

Ő volt az X-Faktor eddigi legnagyobb füllentője!

Anastasia állítólagos asszisztense nem csak a magyar X-Faktorban lódított hatalmasat. Ács Norbert éneklése miatt nem lesz emlékezetes, de kiderült, hogy egy svéd tehetségkutatóban egyszer színészként, máskor felszolgálóként, megint mások filmproducerként mutatkozott be. De nem csak miatta volt emlékezetes az egy évvel ezelőtti adás. Döbbent, síri csend volt a stúdióban, Laci pedig könnyekig hatódott. Abaházi Nagy Lívia csodálatos opera éneklése végén a mentorok állva tapsoltak.

Ilyen volt az X-Faktor első válogatója!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a tavalyi X-Faktor válogatóján furábbnál furább fazonokba botlottunk, akikre a mentor különösen kíváncsiak voltak. Az is kiderült, hogy Tóth Gabi helyett már Radics Gigi vonult a hatalmas tömegben a vörös szőnyegen és mindent az új műsorvezető, a tökéletes formát hozó Kiss Ramóna irányított.

Erdélyben és Londonban is castingol az X-Faktor

A 2018-as X-Faktorra jelentkező londoni magyarok válogatói után a műsor készítőit egy 5 napos erdélyi válogatásturnéra is elkísértük. Volt, ahol egy család minden tagja bemutatkozott külön-külön és találkoztunk azzal a jelentkezővel is, aki nyolc évvel ezelőtt a Vastag testvérek mellől esett ki.

Kivel énekelnél szívesen?


szerző:
2018.05.08. 16:50
Kivel énekelnél szívesen?

Megkérdeztük a Muzsika tv sztárjait!

Heten egy célért!


szerző:
2018.03.13. 16:50
Heten egy célért!

A Seven tagjai Magyarország profi szóló férfi énekesei, akik most egy közös cél érdekében összeálltak. Bepillanthattunk a koncert előkészületeibe. Megmutatjuk, kiket és mit láttunk!

Fókusz 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 19:05
Megmutatjuk, hogy szilvesztereztek az X-Faktor sztárjai!

Három évvel ezelőtt megnéztük, hogy ki volt a legnagyobb partyarc szilveszter éjszakáján. Annak is utánajártunk, hol és hogyan léptek át az újévbe az X-Faktor győztesei. Vastag Csaba, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Danics Dóra és videózott a pezsgőbontás körül.

Nézd vissza a 2014-es X-Faktor döntőseinek közös produkcióját!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon lépett színpadra a tehetségkutató négy döntőse, akik egy igen ütős közös produkcióval készültek az estére. Tóth Andi, Horányi Juli, Nagy Richárd és Le Quang Huy – Benji egy Marron 5 számmal lepték meg a közönséget és a nézőket.

Ilyet még nem láttál: árva kutyusokkal fotózkodtak az X-ek!

Hat évvel ezelőtt a Fókusz stábja, és a 2011-es X-Faktor versenyzői extra cukisággal lepték meg a nézőket. Elárvult kutyusokkal fotózkodhattak az énekesek, akik szívük szerint hazavitték volna a kis szőrös gombócot, vagy a nyakigláb munkatársat, akit maguk mellé kaptak.

Fókusz Plusz 2017-11-11


szerző:
2017.11.11. 18:50

Story Extra 2017-11-10


szerző:
2017.11.10. 15:45

Fókusz 2017-11-09


szerző:
2017.11.09. 17:20
Az énekes úgy döntött, kiszáll az X-Faktorból!

Négy évvel ezelőtt olyan dolog történt a tehetségkutató színpadán, amire még egyáltalán nem volt példa. Bozsek Márk, akit a közönség a Barátok köztből ismerhetett az X-Faktor előtt, az egyik pillanatban úgy döntött, nem szeretné tovább folytatni a versenyt, és kiszállt a 2013-as X-Faktorból. A Fókusz annak járt utána, hogy a fiatal énekes miért is döntött így.

Így állt össze a Trip to the moon csapata!

Mák Roland úgy döntött, hogy egy igazán színes csapatot toboroz, hogy a legkülönfélébb műfajok képviselői közösen valami fergetegeset alkothassanak. Így került kiválasztásra Hien, Kállay-Saunders András, Nagy Ricsi, Antonia Vai, Mórocz Tomi, Gorbunov Dmitrij és Ian O'Sullivan!

Így alakultak át az X-Faktor versenyzői!

Három évvel ezelőtt indult újra a 2014-es tehetségkutató élő show-ja. A Fókusz stábja beleshetett a főpróbára, és megmutatta, milyen óriási átalakuláson mentek keresztül a válogatókon keresztül ment tehetségek.

Kirobbant az X-háború!


szerző:
2017.10.12. 05:00
Kirobbant az X-háború!

Öt évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a Fókusz mutatta be, hogy az X-Faktor két heves természetű versenyzője egy fedél alatt úgy élt, mintha egy szappanoperába csöppent volna, és rájuk írták volna a fő szerepeket. Stone és Zámbó Krisztián az első perctől kezdve kóstolgatták egymást, és ez nem is csillapodott.

Így robbantotta fel a színpadot a ByTheWay!

Négy évvel ezelőtt lépett a tehetségkutató színpadára az a csapat, akik gyönyörűen meneteltek az Élő show-ig. A fiúk szívvel-lélekkel küzdöttek, amit a közönség és a mentorok is nagyon értékeltek.

Megférhet-e egy testben a vagány energiabomba és a törékeny nő?

Eltérő szerepek! A színpadon féktelenül tombolnak, máskor viszont csendesen visszahúzódnak a rock dívák. Milyen az igazi énje Pásztor Annának és Keresztes Ildikónak?

 

X-Faktor: Jöjjenek, nosztalgiázzunk kicsit!

Szombaton az X-Faktorban már Kiss Ramóna vezeti a műsort, a zsűri női mentora pedig Radics Gigi lesz! A válogatón, ahogy eddig is megszokhattuk jönnek a legérdekesebb és legmegdöbbentőbb hanggal megáldott figurák, akik között már a leendő győztes is ott lapul! Most a korábbi mentorokkal és egykori győztesekkel nosztalgiázunk.

A teljes adást IDE kattintva nézheti meg!

Fókusz 2017-09-01


szerző:
2017.09.01. 17:20

Story Extra 2017-09-01


szerző:
2017.09.01. 16:50
Csúcson az X-Faktor sztárjai!

Hat éve, hogy a tehetségkutató négy legjobb énekese egy éven belül már a második lemezzel rukkoltak elő. Mind a négyen további nagy dobásról álmodtak, ami valakinek bejött, valakinek azonban nem.

Fókusz 2017-05-17


szerző:
2017.05.17. 17:25
Ő lesz az X-Faktor új mentora?

Két évvel ezelőtt mindenki X-Faktor lázban égett, és azon ment a tanakodás, hogy ki is lesz az akkori év új mentora. A felsoroltak között Ákos neve is szerepelt, aki őszintén vallott a Fókusz kameráinak erről a kérdésről.

Kik a példaképei az X-Faktor tehetségeinek?

A fiatal, feltörekvő művészek esetében különösen fontos, hogy legyen valaki, akire felnézhetnek, aki inspirációt nyújt nekik - vagy akár segíti őket karrierjük során. Az X-Faktor tehetségeit is erről kérdeztük: nekik ki a példaképük?

Sztárszilveszter: Óriásit buliztak az X-Faktor énekesei!

Hiába, ha az ember olyan szakmát választ, ahol nincsen ünnepnap, avagy szabadnap, akkor bizony meg kell szokni, hogy éppenséggel szilveszterkor sincs megállás. Három évvel ezelőtt a Fókusz stábja utánajárt annak, hogy vajon az akkori X-Faktor énekesei, hogyan búcsúztatták az óévet. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, leginkább munkával telt a szilveszterük.

Fókusz 2016-12-14


szerző:
2016.12.14. 19:00
Eldőlt: Egyéni nyertese lesz az X-Faktornak!

A döntő kapujában esett ki a Ham Ko Ham, így Mata Ricsi, Opitz Barbi és Gorbunov Dmitrij között dől el, ki nyeri idén a tehetségkutatót. Ricsi táncoló banánokkal nevettette meg a zsűrit, Opitz Barbi Enyaként is helyt állt, Dmitrij pedig hatalmas kalapban varázsolta el a női szíveket. A Ham Ko Ham is kitett magáért: miközben a Szájbergyerek című dalt adták elő, a közönség ütemes tapssal bíztatta őket.

Erre a duettre mindenki emlékezni fog – X-Faktor!

Már négy éve, hogy két nagyon tehetséges énekest kértek fel arra, hogy egy színpadon, párban daloljanak. Kiderült, Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor egyik legtehetségesebb versenyzője Takács Nikolast kapta maga mellé a duett feladatban. A könnyek nem maradtak el…

Pillants be az X-Faktor titkaiba! VIDEÓ!

Hétről hétre nyomon követhetjük az X-Faktor énekeseit, akik minden adásban a szemünk előtt válnak sztárrá. Nem is gondolnánk, de a színpad másik oldalán rengetegen dolgoznak szívvel-lélekkel azon, hogy minden rendben menjem. A Fókusz kamerái két évvel ezelőtt szépen körbejárták a kulisszát és megismerhettük a stábnak azt a részét, akit eddig nem ismertünk.

Miért esnek ki a csapatok az élő showból?

ByeAlexet sokkolta, hogy újabb csapatát veszítette el az X-Faktorban. Így most ő az a mentor, akinek a harmadik élő showra egyetlen még talpon lévő versenyzőjével, bandájával csodát kell tenni, hogy ezer százalékig továbbjuthassanak. Szombaton minden a szerelemről szólt a műsorban!

X-Faktor dráma – Mi történt a kulisszák mögött?

Egyik tehetségkutató sem könnyű, érzelmileg és mentálisan is megviseli az embert. A legkeményebb perceket valószínű a párbajozók élhetik át, hiszen szembe kell nézniük a kiesés tényével. Az érzelmek vihara sokszor akkor is tart még, mikor már véget ért a műsor. A Fókusz stábja a kulisszák mögött forgatott, és igen megrázó dolgok derültek ki.

Sokat készülnek, de némi szórakozásra is marad idejük az X-Faktor versenyzőinek!

A két évvel ezelőtti tehetségkutató is jobbnál jobb énekeseket gyűjtött össze. Az élő show-ra bizony mindig készülniük kellett, ami azt jelentette, hogy vagy táncpróbán voltak, vagy énekórán. Szerencsére a zsűri szíve megesett az énekeseken, így némi szórakozásra is maradt idő.

Gáspár Laci sokkolódott – Balogh Eszter távozott az X-Faktorból

Túl vagyunk a tehetségkutató első élő show-ján. Hihetetlen izgalmakat és meglepetéseket tartogatott a műsor, melyre még a mentorok sem tudtak felkészülni lélekben.

SZELECZKI DÁVID:

Végre végett ért minden izgalom a mentorok háza után. Az X-Faktor 12 döntőse pedig elindulhatott beköltözni szállásukra még szeptember végén Budapesten. A később botrányos viselkedő Petics Kristóf már megérkezésekor a szokásos stílusát hozta. A balhék már az első napokban elkezdődtek. Erről mesélnek az énekesek.

X-Faktor: Volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe. Ki is akadt mindenki. Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes a többi mentor. A tábor végén tapintható volt a feszültség.

X-Faktor: Csúnyán összeveszett a zsűri az egyik énekes miatt!

Puskás Peti egyik versenyzője, Petics Kristóf igen gyengén teljesített a Táborban, de a mentor nem adta fel és székkel kínálta a fiút. Gáspár Lacinak több se kellett, és kirobbant a vita!

Fókusz 2016-10-21


szerző:
2016.10.21. 17:25
Peti lett az énekes kategória győztese!

A kistehetségek után az énekeseken volt a sor, hogy megtudják, melyikük lett a győztes. Miután a zsűri kimondta Peti nevét, zokogva hullott a földre örömében.
 

A Kicsi Óriások énekesei: Drag Me Down (One Direction)

Az eredményhirdetés előtt az énekesek még utoljára együtt énekeltek egyet, hogy a One Direction dallal mindenkinek könnyeket csaljanak a szemébe.

Kicsi Óriások: Don't Stop Movin' (S Club 7)

Elérkezett az utolsó adás, a Kicsi Óriások Fináléja! A műsort az énekesek, a táncosok és a kistehetségek egy közös produkcióval nyitották meg!

Ők jutottak be a Mentorházba!

Pontosan két évvel ezelőtt ez történt az X-Faktorban: „Drámai könnyek, elkeseredett énekesek, gondterhelt mentorok – hétfőn bemutattuk a Tábor egyik arcát. Most pedig jöjjön a 24 legjobb énekes, akik önfeledten ünnepeltek rokonaikkal a döntés után. És megmutatjuk hogyan készítette fel őket a mentoruk a következő fordulóra.”

Fókusz Plusz 2016-09-24


szerző:
2016.09.24. 18:50
A Kicsi Óriások énekesei & Mohamed Fatima

Az énekes tehetségek sem maradhattak ki az extra buliból, ők Mohamed Fatimával léptek a színpadra.

Mező Misi: „A gyerekeknek biztonságot kell nyújtani”

Az énekes nagyon élvezte a közös munkát a gyerekekkel, és már most látta rajtuk, hogy hiába friss nekik a színpad, mégis feszegetik a határait. Lotfi Begivel az Akadémiára is ellátogattak, hogy jobban megismerjék a tehetségeket.

Űr-Faktor és szerelem az X-Faktor színpadán

Nem múlt el úgy X-Faktor, hogy ne találkoztunk volna furcsa, vicces, netán megható emberekkel a színpadon. Két évvel ezelőtt is pont ez történt. Először a zsűrit igencsak megsiratta  egy nagyon cuki és érzelgős fiatal párocska, utána pedig egy elég megdöbbentő dolog történt. A Tha Shudras lépett színpadra, akik nemcsak kinézetükkel ijesztették meg a nézőket, hanem a furcsa beszédjükkel is.

Így zajlott Kiss Ramóna énekes válogatója

Sok tehetséges énekes mutatta be mit is tud, Ramóna előtt, a színésznő végül Tíciát és Petrát választotta be a csapatába.

Az X-Faktor négy győztese meglepte a mentorokat

A Reflektor kamerája bepillantott a két évvel ezelőtti X-Faktor válogatóba, ahol a tehetségkutató eddigi négy nyertese is jelen volt. Kiderült, egy csodás meglepetéssel is készültek az énekesek. Megható pillanatok következnek!

A fiúk hármasban folytatják tovább! Sztárhír!

Két éve nyáron a híres zenekar, a ByTheWay az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett. A srácok csak hárman érkeztek, Oliver nélkül. Az énekesek elmesélték, mi történt a bandával, miért szakadtak szét. Őszinte interjú következik!

Csúcson az X-Faktor legjobbjai!

Bizony már öt éve annak, hogy egy dedikálás erejéig összegyűlt az a négy énekes, akiket a legjobban szerettek a nézők. Takács Nikolas, Janicsák Veca, Vastag Csaba és Király L. Norbi. Ők voltak azok, akik egy éven belül már a második lemezzel rukkoltak elő. Mind a négyen további nagy dobásról álmodtak. Imádjuk őket!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való