KERESÉS search-close

énekesnő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "énekesnő"

Madonnát már alig lehet felismerni rengeteg plasztikája után

Madonna mindig tud kisebb, de inkább nagyobb meglepetést okozni kinézetével, ez a védjegye. Viszont ahogy telik az idő, egyre több plasztikai beavatkozást lehet észrevenni az arcán, a vonásai alig felismerhetők már a közösségi oldalaira posztolt videóin, és a rajongók sem rejtik véka alá a véleményüket, kommentekben kérdezgetik a sztárt, hogy miért csinálja ezt magával.

Egyre inkább aggódnak rajongói Britney Spears-ért

Britney Spears már több mint 12 éve apja, Jamie Spears gyámsága alatt áll, de elege van belőle, teljes jogkörű felnőtt szeretne lenni, ezért fordult ügyvédjével a bírósághoz. Spears rajongói a közösségi felületeken elindították a free Britney, vagyis szabadítsátok fel Britney-t kampányt. Britney továbbá nem szeretne többet színpadra lépni, de édesapja állítólag nem akarja hagyni, hogy befejezze karrierjét.

Danics Dóra a pop és a világzene után a rockzenében is kipróbálta magát!

Danics Dóra egy egészen új zenei műfajban próbálta ki magát, de hogy mi is ez, arról az énekesnőt kérdezzük!

Szandi lánya Amerikába készül, hogyan éli meg az énekesnő az elválást?

Az anya-lánya kapcsolatok trükkösek. Gyermekkorban ott a rajongás, majd a kamaszkorban a lázadás, a felnőtté válás küszöbén pedig a leválás. Szandi lánya már felkészült az önálló életre és, hogy, hogyan élik meg az elválást, arról készítettek egy videóklipet is.

Mohamed Fatimára újra rátalált a szerelem

Újra rátalált a szerelem Mohamed Fatimára, aki ettől szemmel láthatóan úszik a boldogságban. Az énekesnő őszintén elmondta, hogy korábban volt egy 3 évig tartó, rossz kapcsolata. Később azonban egy közösségi oldalon megismerte Gábort, akivel hónapokig leveleztek, majd amikor először találkoztak személyesen, úgy érezte, ez bizony szerelem első látásra.

10 év szünet után, teljesen megújulva tért vissza Sárközi Anita!

Több, mint 10 éve alig hallottunk róla, alig láttuk és hallottuk dalait, de most úgy döntött, hogy egy hosszú szünet után, teljesen megújulva, visszatér.

Továbbra is gyámság alatt marad Britney Spears

A 38 éves énekesnőt 2008-ban, idegösszeomlása után helyezték édesapja felügyelete alá, de Jamie Spears idén augusztusban megosztott gyámságot kért. Britney jogait így most már nem csak ő, hanem korábbi vagyonkezelője, Andrew Wallett is gyakorolhatja.

Ötven kilótól szabadult meg Adele

Nem kevesebb mint fél mázsa túlsúlytól szabadult meg Adele az elmúlt hónapokban. Az énekesnő egy megengedő, ugyanakkor mégis szigorú fogyókúrával próbálkozott, sikerrel. Lényege, hogy sok mindent lehet fogyasztani, amit más diétákban nem.

Király Linda is elkapta a koronavírust!

Király Lindát három héttel ezelőtt teljesen váratlanul érte a hír, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. Mivel évek óta allergiás, az első tünetek után még nem gondolta, hogy elkapta az egész világot érintő betegséget.

Újabb műtét és sugárkezelések után jól van Karda Bea

Karda Beánál tavaly novemberben diagnosztizáltak másodszor melldaganatot. Azon a bizonyos őszi napon kora reggel egy tévéfelvétel előtt kapta meg a szörnyű diagnózist, amiről a stúdióban senkinek sem beszélt. Profiként tette a kötelességét, és mosolyogva vitte végig a forgatást, ám belül ordítani tudott volna. Az énekesnő betegségéről hosszabban is mesélt, mit megnézhetnek IDE kattintva.

KARDA BEA: Újabb melldaganata után öngyógyításba kezd

Karda Beának 2007-ben találtak a mellében először daganatot, ám ezt évekig magában tartotta. 7 évvel később is csak félve beszélt állapotáról. Bár a kemoterápiát most is megúszta, a sugarat és a műtétet nem. Szerencsére a nehezén már túl van, pontosan fél éve tünetmentes. 

Eljegyezték a többszörösen Grammy-díjra jelölt Demi Lovatót

Öt hónap után eljegyezték a többszörösen Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnőt, Demi Lovatót. Az örömhírt Instagram oldalán közölte, ahol a gyűrűjét is megosztotta a rajongóival.

Gyermeket vár Nicki Minaj


szerző:
2020.07.21. 19:50
Gyermeket vár Nicki Minaj

Az énekesnő egy meglehetősen merész fotósorozattal tudatta követőivel, hogy hamarosan bővül a családjuk: az egyik képnek a Szűz Mária címet adta.

Ikerfiai után újabb kisfiút hord a szíve alatt Kollányi Zsuzsi

Az énekesnő szeptemberre várja harmadik fiát, akinek érkezésében már akkor biztos volt, amikor még csak az ikrekkel volt várandós. Azt mondja, nem kizárt, hogy lesz még gyerekük, de most Bogdán fogadására készül. Férjével apás szülést terveznek. A kétéves Bence és Bálint még nem sejti, hogy nemsokára jön a kistesó, pedig véleményük biztosan lenne róla.

KOLLÁNYI ZSUZSI: „Jól érzem magam a férfi energiában”

Kollányi Zsuzsi hamarosan igazi királynőnek érezheti majd magát, ugyanis hetedik hónapja a szíve alatt hordja harmadik kis lovagját, azaz harmadik kisfiát. Bogdán érkezését nem csak hogy tervezték a párjával, hanem kifejezetten várták is.

Egy videó miatt rendelte el Mekka kormányzója egy szaúd-arábiai énekesnő letartóztatását

Elrendelte egy fiatal szaúd-arábiai énekesnő letartóztatását Mekka kormányzója, mert egy rap-videóban arról énekel, hogy a mekkai lányok a legszebbek. Bár a klipben hajat eltakaró fátylat visel, és a dal ártalmatlan szövege sem nyújt elvileg támadási felületet, a hatóságok szerint mégis megsértette az iszlám szent városát.

PÁSZTOR ANNA: Ne csináld!


szerző:
2020.01.27. 18:44
PÁSZTOR ANNA: Ne csináld!

Pásztor Anna talán még sosem volt annyira nyers és lángolóan őszinte, érző és igaz, mint most. Az Anna and the Barbies énekesnője mögött hosszú és zavaros hónapok állnak, traumatikus élményét pedig a közönség elé tárta: zaklatójáról írt egy dalt. Azt mesélte, amikor először énekelte el a számot közönség előtt annyira izgult, hogy a mikrofonba kapaszkodott. A fogadtatás pedig egészen elképesztő volt.

PÁSZTOR ANNA: Ha a meztelenség nem feltétlen a világ érdekeit szolgálja, bevonzhatja a negatív dolgokat

Az énekesnő szerint, amikor az öltözéke nem volt egyensúlyban a mondanivalójával, azonnal bevonzotta a disszonáns személyiségeket és ez egy nagy tanulság volt számára.

Nézd meg ÉNB Karola első klipjét!

Lali után most ÉNB Karola állt be az énekesek sorába az Ideje megbocsájtani című számával, melynek klipjét már meg is nézhetitek!

ÉNB Karola - Ideje megbocsájtani (Dalszöveggel)

Megérkezett ÉNB Karola első klipje, az Ideje megbocsájtani című számához!

Dalszöveg:

Túl vagyunk már mindenen.
Miért is kéne szenvednem?
Szerethetem önmagam, a harag mit sem ér,
a béke visszatért.

Féltem egyedül megélni, pedig megpróbáltam repülni.
Leesnék szárny nélkül én.
A szenvedésből építek.
A tegnap már nem téphet meg.
Nem engedlek el boldogság.

A csatáinkból sok volt már, az új utam már rám talált.
Mindkettőnknek jobb ez így, csak ez számít már.
Hálás vagyok kettőnkért, mert erős lettem, pont ezért.
Ma is, holnap is ez segít nekem.

Féltem egyedül megélni, pedig megpróbáltam repülni.
Leesnék szárny nélkül én.
A szenvedésből építek.
A tegnap már nem téphet meg.
Nem engedlek el boldogság.

Azt kell tennem, mitől ragyog a lelkem.
Nem kell félnünk, hiszen tovább léptünk.
A sorsunk, aki tudja, valahol van egy Te és Én.

Nem számítanak a tegnapok, lesznek még holnapok.
Egy új élet vár, ahol minden más. Viszlát.

Féltem egyedül megélni, pedig megpróbáltam repülni.
Leesnék szárny nélkül én.
A szenvedésből építek.
A tegnap már nem téphet meg.
Nem engedlek el boldogság.

Elhunyt a legendás svéd együttes, a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában, 2019. december 9-én hunyt el a Roxette énekesnője. Marie Fredriksson hosszú ideje súlyos betegségben szenvedett, agydaganata volt. A Roxette többször koncertezett Magyarországon, utoljára 2015-ben, Marie élete utolsó éveiben már csak ülve volt képes végigénekelni a fellépéseket.

Ma este debütál ÉNB Karola első klipje!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja nem mindennapi énekhanggal lett megáldva, ezt most első klipjével is bizonyítja.

Erika álmát a saját öccse teszi tönkre?

A fiatal lány szinte az egész életét tette fel arra, hogy énekesnő lehessen – az álma azonban hamar kettétört.

Tehetségről, kitartásról és alázatról mesél Dallos Bogi a vasárnapi Portréban!

A Fonogram-díjas Dallos Bogi elmeséli a vasárnapi Portréban azt is, hogy került fel az internetre első éneklős videója, aminek köszönhető, hogy mindössze 14 éves korában felfedezte egy zenei menedzser. Azt is megtudhatjuk, hogy milyen út vezetett ahhoz, hogy ő legyen a 2019-es X-Faktor új női mentora és azt is, hogy milyen a mentortársaival való kapcsolata!

Csúnyán rászedték Tóth Andit


szerző:
2019.11.17. 10:00
Csúnyán rászedték Tóth Andit

Három évvel ezelőtt derült ki, hogy alaposan átverték az X-Faktor győztesét: az énekesnő nem akart mást, csak új albérletbe költözni, de csúnyán megjárta. Andi több százezer forint előleget fizetett ki egy háromszobás lakásért, aminek bottal üthette a nyomát.

Radics Giginek életre szóló élményben volt része Ausztráliában

A gyönyörű énekesnő élete egyik legszebb és legkalandosabb utazásáról egy évvel ezelőtt ezen a napon számoltunk be. Gigi Ausztráliában és Új-Zélandon 12 napot töltött, de az élményekhez vezető út nem volt egyszerű: több mint két napig kellett utaznia, mire elérte a végsőállomást, és még koncert közben is érte egy kellemetlen meglepetés.

Lady Gaga újra szingli


szerző:
2019.10.22. 19:38
Lady Gaga újra szingli

Az Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga újra szingli. Nemrég még a hangmérnök, Dan Horton oldalán kapták lencsevégre a lesifotósok, ám a románc néhány hónap után zátonyra futott.

Lady Gaga lezuhant a színpadról

Előadás közben lezuhant a színpadról Lady Gaga. A 33 éves amerikai énekesnő egy rajongójával táncolt a Las Vegasban. Amikor felugrott az ölébe, a fiatalember kibillent az egyensúlyából, lelépett a színpadról, és mindketten a mélybe zuhantak. Egyikük sem sérült meg komolyabban. Lady Gaga azonnal folytatta a show-t, és azt mondta a közönségének, hogy a rajongójával olyanok voltak, mint a Titanic című film két főszereplője.

Desperado Bettinek saját dalát énekelte el rajongója

Kriszti nemcsak ajándékkal lepte meg a zenekar énekesnőjét, de dalra is fakadt. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Radics Gigi: Az X-Faktorban váltam én is felnőtté

Két évig volt az X-Faktor mentora, az idei szériát azonban már nem vállalta. Szeretett volna a saját karrierjére koncentrálni: több koncertet adni és új dalokat gyártani a rajongóinak. Azért az idei szériát  is nézni fogja. Nagyon kíváncsi rá, hogy milyen tehetségek veszik a bátorságot, hogy megmutassák énektudásukat a megújult mentorcsapat előtt.

Soványsága miatt zaklatják Mihályi Rékát!

A tomboló nyárban lekerülnek a testet jótékonyan takaró ruhadarabok, ám nem mindenkinek a plusz kilók okoznak gondot. Az is problémát jelenthet, ha túl karcsú valaki. Így van ezzel Mihályi Réka énekesnő, színésznő is, akit vékony alakja miatt kezdtek ki.

Flóra megpróbálta rávenni Tamást, hogy árulja el Bécy-t

Vitya vallomást tett Diának. Karola interjúra ment. Flóra arra bíztatta Tamást, hogy vágjon vissza Bécy-nek.

Bécy szerződtetné Karolát énekesnőként?

Karola megdöbbent, amikor kiderült, hogy Bécy-é a kiadó, ami alkalmazni szeretné őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kis mellekkel is lehet szexis egy nő?

Dér Heni és Kis Hegedűs Réka is kapott kéretlen beszólásokat, illetlen jelzőket az alakjára. Szerencsére bennük a deszka, vagy a túl pici a cici megjegyzések nem okoztak mély lelki sebeket. Önelfogadásról beszélgettünk a híres magyar modellel és énekesnővel! A Dér Henivel készült teljes interjú visszanézhető:ITT!

DÉR HENI: ”Engem még nem ért szike!”

Kevesen gondolnák a szexi énekesnőről, Dér Heniről, hogy tini korától kezdve folyamatosan piszkálták a külseje miatt. Hol teltebb ajkai, hol fülei váltották ki másokból azt a késztetést, hogy beszóljanak neki, de melle sem maradhatott ki a sorból. A nagyszájú rapper-énekes manapság az önelfogadásról tart előadásokat, és nagyon büszke arra, hogy testén nem végzett el semmilyen plasztikai beavatkozást! A teljes riport visszanézhető: ITT!

Elhiszed, hogy Jennifer Lopez 50 éves?

A mai napig nagyon izgul minden fellépése előtt. Pedig ő az egyik legnagyobb világsztár, akit 2011-ben a People magazin a Föld legszebb nőjének választott. Ezt követte egy évvel később a Forbes magazin,  ami a világ legbefolyásosabb nőjének kiáltotta ki Jennifer Lopezt, aki –hihetetlen- de ma 50 éves. Jlo 1969. július 24-én, puerto rico-i családba született, és  New York Bronx negyedében éltek. Kislánykorától fogva arról álmodozott, hogy előadó lesz, ezért táncórákra járt, és megállíthatatlan volt.

Újra Budapesten énekelt Zaz

Három évvel első Budapest parkos koncertje után ismét itt volt Zaz, a világhírű francia énekesnő. Szinte kizárólag csak anyanyelvén énekel, mégis óriási rajongótábora van nálunk is. Teltházas koncertet adott a hétvégén.

Celine Dion ismét bebizonyította, hogy a hangja csodákra képes!

Nem csak élő legenda, 51 éves korára divatikon is lett. Minden alkalommal ő csinálja a show-ira a saját sminkjét. Viccesen azt mondja, a háta a legjobb szög, ha fotózzák. Soha nem használ piros rúzst, mert szerinte nincs szája.  Pedig igenis van szája, amiből földöntúli hang árad. Céline Dion 4,5 oktávos hangjáért egy városnyi, 60 000 ember jött el pénteken Londonba a Hyde Parkba, ahol az énekesnő fergeteges koncertet adott.

Nicole Scherzinger nylon zacskó-kampánya

Halak helyett nylon zacskókat halászott ki a vízből Nicole Scherzinger. A hawaii származású énekesnő szülőhazájába utazott pihenni, ám a kellemest összekötve a hasznossal egy sárga bikiniben hívta fel a figyelmet arra, hogy évente 1 milliárd műanyag zacskót dobnak ki az amerikaiak, amivel több vízi élőlény életét is veszélyeztetik.

Karolát felkereste egy zenei kiadó

Bagoly elkísérte Karolát egy zenei kiadóhoz, aki ajánlatot tett a lánynak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Boldizsár énekesnői munkát ajánlott Karolának

A tegnapi fellépést követően Boldizsár ajánlatot tett Karolának…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bagoly féltékeny Karolára?

Flóra nem bízott Tamásban. Boldizsár ajánlatot tett Karolának. Evelinnek elkezdte az üzleti iskolát.

Tóth Gabi levette a lábáról Mr. Biget!

Bizony igaz volt a hír, hogy három évvel ezelőtt az énekesnőt felfedezte magának Chris Noth, a Szex és New York című sorozat sztárja: a világsztár egy budapesti bárban énekelt együtt Tóth Gabival.

Rihanna lett a leggazdagabb énekesnő a világon

A 31 éves Rihanna lett a leggazdagabb énekesnő a világon 600 millió dolláros becsült vagyonával, ez úgy 171 milliárd forint. Mindezt úgy, hogy 3 éve albumot sem adott ki és igaziból teljesen eltűnt, talán éppen a pénzét költi el egy luxusparadicsomban...

Dallos Bogival bővült a 2019-es X-Faktor mentorcsapata

Dallos Bogival bővült a 2019-es X-Faktor mentorcsapata. Szerda délben egy rendhagyó sajtótájékoztatón jelentették be, hogy idén a még csupán 22 éves énekesnő ülhet a női mentorszékbe. Mi elkísértük és megmutatjuk, hogyan zajlik Bogi egy napja.
Ide kattintva elmondja mit vár a legjobban új feladatában és mire számíthatnak tőle mentortársai.

Kövérnek tartották az énekesnőt, ezért nem varrtak neki ruhát!

Bebe Rexha keserű szájízzel emlékezhet vissza az idei Grammy-díjátadó gálára. Az amerikai énekesnőt két kategóriában is jelölték, ezért nem volt kérdés, hogy meg fog jelenni a gálán. Ám ez nem ment olyan simán. A 29 éves énekesnő ruhák iránti kérelmét ugyanis sorra utasították vissza a legnagyobb divatházak, mivel a designerek szerint Bebe teste túl nagy.

Top 7 - Pásztor Anna, akit várandósan sem érdekelt sem a kora, sem a kritikák

Az Anna and the Barbies énekesnője és párja 27 éve, gimnázium óta szerelmesek egymásba. Anna soha nem akart görcsösen gyereket, de azt tudta, hogy egyszer szeretné átélni az anyaság örömét. Első gyermekét 41 évesen szülte.  De várandósan sem foglalkoztatta a kora, és azok a kritikák sem, hogy egy negyvenes nő már nem egészen fiatal az anyasághoz. Kéttgyermekes anyukaként is ugyanolyan életet él, mint korábban. Legfeljebb a fellépések és a próbák közé bekerült még néhány plusz tennivaló.

PÁSZTOR ANNA: Ha kiengedik, akkor felkészülök bármire

A bíró szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy nem emberölésre készült-e Pásztor Anna zaklatója. Az énekesnőt szerelmével üldöző férfi szerdán azt mondta a bíróságon, hogy játéknak gondolta az egészet. Az Anna and the Barbies énekesnőjét fenyegő férfit tavaly egy koncerten fogták el, a cipőjében kést találtak.

Nagyot fordult a világ Tamáska Gabival!

Az X-Faktor különleges hangú énekesnőjének teljesen megváltozott az élete a tehetségkutató óta. A Fókusz stábja meglátogatta a fiatal lányt, aki elmesélte, mi történik vele mostanában.

Britney Spears a karácsonyfa mellett is menthetetlenül szexi!

A szinte folyton aktív Britney Spears is szünetet tart az év végén: saját karácsonyfája mellől üzent rajongóinak. Feszülős latex dresszében azt mondta, sikeresen tekint vissza 2018-ra, és nem lehet elég hálás ezért a rajongóinak.

Dér Heni izgalmas kulisszatitkokat árult el legújabb videoklipjéről!

Az énekesnő az RTL Klub Reggeli műsorában avatta be a nézőket a forgatáson történt izgalmas pillanatokba, és az utómunkálatokba.

Demi Lovato gyönyörűbb, mint valaha – itt a bizonyíték!

A világhírű énekesnő egy szelfivel adta a rajongók tudtára, hogy él és virul, és tényleg rendben van.

Miley Cyrus visszatért, és nem is akárhogyan!

Az énekenő még júliusban tűnt el a közösségi odalakról, de most azonban megtörte a csendet, és üzent is a rajongóinak.

Akár két évre is börtönbe kerülhet Pásztor Anna énekesnő zaklatója

Az ügyészség most emelt vádat erőszakos zaklatás miatt a 40 éves férfi ellen. A vádiratban az áll, hónapokon keresztül naponta üzenetekkel bombázta az énekesnőt, később megfenyegette, hogy megöli. Végül az Anna and the Barbies egy augusztusi, budapesti koncertjére egy cipőjébe rejtett késsel érkezett.

 

Dorina és családja felvették a harcot az álhírekkel

A fiatal énekesnőről egyre több olyan álhír jelent meg az utóbbi időben, amit családja nem hagyhatott figyelmen kívül.

Katy Perry lett 2018 legjobban kereső énekesnője!

Katy Perry 83 millió dollárt zsebelt be egy év alatt, ez közel 22 milliárd forintnak felel meg.

Shakira lelkes anyuka


szerző:
2018.11.16. 16:33
Shakira lelkes anyuka

Az énekesnő hétköznapjai mostanában úgy telnek, mint egy átlagembernek: például a gyerekeit viszi az edzésre és pont úgy izgul az oldalvonal mellett, mint a legtöbb anyuka.

Borzasztó tragédia történt Miley Cyrus-szal!

Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg, hogy min kellett keresztül mennie...

Demi Lovato ezzel a poszttal tért vissza!

Az amerikai énekenő most osztott meg először képet magáról a közösségi oldalán, mióta kijött a rehabilitációról.

FOTÓ: Demi Lovato elhagyta a rehabot!

A fiatal énekesnő július 24-én került kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. Szerencsére, azóta már jobban van a világsztár és úgy tűnik, 90 nap után elhagyhatta az elvonót, és jobban néz ki, mint valaha.

Mariah Carey hivatalosan is halhatatlan?

A 48 éves énekesnő tavaly november elsején hagyta ott kéznyomát a TCL Kínai Színházban. Carey nem a - tőle már megszokott - mély dekoltázsa miatt került be a halhatatlan sztárok közé, hanem 18 toplistavezető dalával akkor a második legnépszerűbb előadónak számított a világon a Beatles után.

Radics Gigi nemzetközi karrierre tör!

Az X-Faktor mentora egyszer már lenyűgözte hangjával Jamie Foxxot. Gigi egy évvel ezelőtt ismét egy privát koncertet adott a világsztárnak egy szál zongora kíséretében, később pedig Jamie is mikrofont ragadott. Mutatjuk!

Exkluzív: nézd meg Palya Bea legújabb vidoklipjét!

Az énekesnő a Reggeliben mutatta be a Két Ház című dalhoz készült kisfilmet, mely egy igen nehéz és szomorú időszak után íródott.

Így még biztosan nem hallottad Britney Spears slágerét!

Az énekesnő egyik legismertebb dala, a Baby one more time pontosan 20 éve robbant be a köztudatba. A Story Extra pedig utánajárt, miért is szokatlan a híres dal szövege.

Megható: Madonna így köszöntötte fel a lányát!

A popsztár különleges ajándékkal lepte meg Lourdest, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

Nosztalgia: Karda Beát sok csapás érte, de a mosolyát sosem veszítette el

Rég nem látott fotókkal és egy gyerekkori helyszínnel idéztük fel Karda Beával a múltat, akinek arcára szó szerint rá van fagyva a mosoly. Úgy fogalmaz, a mimikai ráncokért keményen meg kellett küzdenie. A múlt emlékei között kutatva a művésznő mesélt gyerekkoráról, Som Lajosról és egy olyan nagy teherről is, amitől 12 éve sikerült megszabadulnia.

Így nézett ki Katy Perry 18 évvel ezelőtt!

A gyönyörű énekesnő közösségi oldalán egy 2000-ben készült fotót osztott meg magáról a rajongók nagy örömére.

X-Faktor: itt a nagy visszatérés!

Láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra két évvel ezelőtt például arról mesélt, hogy a mérhetetlen szomorúság, és csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy, és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni. 2016-ban egy volt vetélytársa tért vissza, a tett helyszínére, aki nem volt más, mint Jáger Kinga.

Újra kórházba került Selena Gomez!

A fiatal énekesnőt másodjára szállították kórházba, és úgy tűnik, elég nagy a baj.

Taylor Swift politikai állásfoglalása

Az énekesnő arra buzdította rajongóit, hogy minél többen regisztráljanak egy szavazásra, és válasszák a legszimpatikusabb jelöltet. A poszt utáni két napban 18-29 éves választók tömegei mozdultak meg a felhívásra.

8 év után 3 gyerekével és nigériai származású férjével tért haza az énekesnő

Shodeinde Dorkát az X-Faktorban ismerhette meg az ország. A lány azóta már három gyermek édesanyja, úgy, hogy közben megjárta a világot. A sokáig Birminghamben élő Dorka és családja most úgy tűnik végleg hazaköltözött, méghozzá Százhalombattára.

Az énekesnő a Fókusztól kért segítséget!

Hajni nem szeretett volna mást, mint élményt adni az embereknek, szervei azonban egymás után mondták fel a szolgálatot. Családtagjait, akikre számíthatott, szinte egymás után veszítette el, ideiglenes lakásából mennie kellett, és a barátok lehetőségei is elfogytak akkor már. Két évvel ezelőtt készült a gyönyörű hangú lánnyal a riport, melyben a nézőktől kért segítséget Hajni.

Tóth Bettit új oldaláról ismerhetik meg a rajongók

A 2017-es X-Faktor egyik megosztó figurája volt, most legújabb dalával végképp bebizonyítja: bizony van helye a popzene csillagai között. És nem csupán látványvilága miatt lesz rendhagyó Tóth Betti legújabb videója.

Így készül Tóth Gabi legújabb videoklipje!

Az énekesnő minden vasárnap helytáll a Szenzációs Négyes – A generációk csatája színpadán, miközben a hétköznapokban is megállíthatatlan: most épp legújabb dalához készülnek egy nem mindennapi meglepetéssel.

Tóth Gabi megállíthatatlan!

Tóth Gabi minden vasárnap helytáll a Szenzációs Négyes megpróbáltatásaiban, de a hétköznapokon is halad munkáival: most épp legújabb videóklipjén dolgozik. Instagramjáról derült ki, hogy az Énidőhöz forgatnak videót, melynek látványvilága a szintén énekes, dalszerző Marge fejéből pattant ki. Gabi ruháinak egy része ráadásul újrahasznosított anyagokból készült. A dal a rohanó világban is magunkra fordított időről szól, kíváncsian várjuk, hogyan mutatják ezt be mozgóképben is - hamarosan kiderül! 

Beyoncé: „Szeretlek titeket!”

A popsztár most ünnepelte 37. születésnapját és ennek apropójaként egy szívhez szóló posztot tett ki a közösségi oldalára.

Így nosztalgiázott Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger egy Ohio-i egyetemre járt, ahol színházi művészetekkel ismerkedett meg és a tánc alapjait is  elsajátította. Ez olyan jól ment neki, hogy végül évfolyamelsőként diplomázott - karrierje pedig azóta is töretlen.

Óriási bulit csapott Christina Aguilera a metróban!

Jimmy Fallon és az énekesnő jól meglepte az utca emberét, akiknek hihetetlen élményben volt részük az egyik nap...

Megható: megszólalt Demi Lovato húga az énekesnő drogtúladagolása után!

A napokban egy szívszorító bejegyzésben köszöntötte fel az énekesnőt a testvére, aki nem tud elég hálás lenni, amiért a világhírű nővére életben van.

60 éves a popkirálynő

Madonna 60 éves. A popkirálynő 1983-ban adta ki az első szólóalbumát, és attól kezdve nem volt megállás a világhírnév felé. Botrányokkal zsúfolt karrierje során több mint 300 millió lemezt adott el, és az éneklés mellett rendezett és több filmben is szerepelt.

Boldog születésnapot, Madonna!

A világ legsikeresebb énekesnője tegnap töltötte be a 60. életévét. Hogy méltón megünnepeljük a popdívát, összegyűjtöttünk néhány érdekességet a karrierjéről, a magánéletéről és a féltett titkairól.

Madonna: 60 éves a csodálatos, utánozhatatlan popkirálynő!

Egyik kedvenc filmje a magyar grófról szóló Angol beteg. Egyes pletykák szerint utált Budapesten forgatni és itt jelentette be, hogy 3 hónapos terhes. Több mint 300 millió lemezt adott el világszerte, ő a legsikeresebb énekesnő a világon, a pop királynője. Madonna ma ünnepli 60. születésnapját, a Fókusz ezért olyan magyarokkal forgatott, akiknek különleges története van Madonnával.   

Meghalt Aretha Franklin, a soul királynője

Az énekesnőnél 8 éve diagnosztizáltak rákot, a napokban már tudni lehetett, hogy nagyon leromlott az állapota. Aretha Franklin több mint fél évszázados pályafutása alatt 18 Grammy-díjat nyert, és három amerikai elnök beiktatásán is énekelt. Legutóbb 2009-ben, Barack Obamáén. Utoljára tavaly novemberben lépett fel. Aretha Franklin 76 éves volt.

Meghalt Aretha Franklin

Meghalt Aretha Franklin, a soul-zene királynője. Az énekesnő 76 éves volt. Évek óta küzdött a rákkal, 2017 óta már fel sem lépett közönség előtt.

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szereplőjét!

Mihályi Réka. Nem véletlenül csenghetett sokaknak ismerősen a név. Réka ugyanis eredetileg énekesnőként lopta be magát a rajongók szívébe. Most azonban egyik titkon dédelgetett álma vált valóra.

Így pihente ki Dua Lipa a Szigetet

A fesztivál vasárnapi sztárfellépője Törökországban talált egy kis időt arra, hogy kikapcsolódjon.

Aretha Franklin egyik legnagyobb slágere

Aretha Franklin egyik legnagyobb és legismertebb slágere az 1967-es Respect, vagyis tisztelet. Az énekesnő egy 2005-ös interjúban így beszélt erről a dalról.

Aretha Franklin súlyos beteg


szerző:
2018.08.14. 14:25
Aretha Franklin súlyos beteg

Szomorú hírek érkeztek Aretha Franklinről. A 78 éves legendás énekesnő súlyos beteg, családja már összegyűlt detoriti otthonban, hogy elbúcsúzzon tőle.

Ez volt Rihanna legrosszabb bulija?

Egy szava sem lehet senkinek, hiszen Rihanna pontosan leírta már a turnéjának nevében is. Anti World Tour – azaz ne várjatok ettől semmi jót. A barbadosi énekesnő tartotta is magát az előre bejelentetthez. Bár a szervezők elhozták a Sziget történetének egyik legnagyobb fellépőjét és mindent megtettek a kényelméért is, ő késett, alig énekelt, playbackelt és borzasztóan unalmas volt. Ez történt egy évvel ezelőtt a Szigeten!

Christina Aguilera egy izgalmas titkot árult el magáról!

Az énekesnő a napokban Dublinból posztolt képet magáról, ami több szempontból is érdekes a rajongói számára…

Csak az RTL stábja forgathatott Pinkkel!

Vagány öltözék, tiszta hang, még akkor, ha éppen repül és pörög a közönség felett – Pink hatalmas show-val nyitotta meg a jubileumát ünneplő Sziget fesztivált az egy évvel ezelőtti éjszakán. Magyarországon csak az RTL Klub kapott engedélyt, hogy forgasson az amerikai énekesnő koncertjén. Pink lemezt dedikált és elkérte egy rajongója telefonját is, amivel lefotózta magát.

Egymást váltják a világsztárok Olaszországban!

Nem csak a magyarok, hanem a legnagyobb világsztárok körében is úgy tűnik, alaposan felértékelődött Olaszország, mint nyaralási helyszín: Samuel L. Jackson, George Clooney és Hugh Jackman után Jennifer Lopez is a mediterrán országban pihen kedvesével.

Christina Aguilera büszke ír gyökereire!

Christina Aguilera Dublin-ból posztolt egy képet Instgramján tegnap, ami több szempontból is érdekes rajongói számára. Például sokan csak most tudták meg, hogy az amerikai énekesnő anyai ágon egynyolcad részt ír származású, és erre kifejezetten büszke is

Beyoncé életveszélyes állapotba került a terhessége alatt?

Az amerikai énekesnő először vallott élete legnehezebb pillanatáról: az ikergyermekeit sürgősségi császármetszéssel kellett a világra hoznia.

Katy Perry-nek megint új pasija van?

Az énekesnő és Orlando Bloom között nagy szerelem indult egy évvel ezelőtt, de a kapcsolatnak - bennfentesek szerint - nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A szőke, rövid hajú énekesnő a legfrissebb hírek szerint Robert Pattinsonnal vacsorázott együtt a minap romantikus hangulatban.

BREAKING: Kórházba szállították Pinket!

Az énekesnőnek le kellett mondani az Ausztráliai turnéja több koncertjét is, jelenleg bent tartják a kórházban.

Meg akarták ölni Pásztor Annát?

Az Anna and the Barbies énekesnőjét egy elvakult rajongó akarta megkéselni az egyik koncertjén.

Késsel akart Pásztor Annára támadni

Elvakult rajongója akarta megkéselni Pásztor Anna énekesnőt egy budapesti koncerten. A férfi a cipőjébe rejtette a kést – azzal támadt volna pénteken az Anna and the Barbies frontemberére egy szórakozóhelyen.  A rendőrök elfogták, őrizetbe került. Holnap letartóztathatják. Pásztor Anna egy Facebook-videóban mesélte el, hogy a férfi már egy éve bombázta szerelmes üzenetekkel.

Romlott az állapota Demi Lovatónak?

Az énekesnőt több mint egy hete szállították kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. A hírek szerint azóta sincs jó állapotban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való