KERESÉS search-close

ételkritikus

90 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ételkritikus"

Herczeg Zoltán pusztított: sorra dobta ki a versenyzők ételeit

A Tábor hét első kiképzője is lenézett a versenyzőkhöz főzés közben és nem fogta vissza magát: mindentől megszabadult, ami nem ütötte meg a színvonalat.

Vajda Pierre az Oltári csajokban!

Hajnal újabb kihívás előtt áll. Karola benevezte a Bürót, és ezáltal a fiatal séfet is egy versenyre. És akinek mérvadó lesz a véleménye, az nem más, mint a híres ételkritikus, Vajda Pierre! 

Néhány dolog, amit biztosan nem tudtál Pierre-ről és Bencéről!

Hallhattuk már, hogyan énekli Vajda Pierre a Halott Pénz egyik legnagyobb slágerét, és láthattuk, ahogy Pierre és Bence egy képfelismerő verseny keretein belül mérik össze a tudásukat. A Hagyjál főzni! két nagyágyúja most valami egészen mást játszottak: amíg az egyikük állításokat olvasott fel, a másiknak el kellett döntenie, vajon igaz-e az állítás. Kiderült például, hogy Bence az oviban összeházasodott a szerelmével, Pierre pedig kezet fogott Fidel Castroval.

Nem jött össze!


szerző:
2016.12.06. 17:25
Nem jött össze!

Istenes Bence meglátogatta sérült barátját, Vajda Pierre ételkritikust, hogy főzzön neki. De nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt a műsorvezető elképzelte.

Kedvenceinek gyakorlási lehetőséget biztosít Pierre

Őket nem lehet elfelejteni, az biztos, hiszen ha ízletes ételt, azt nem is tettek le az asztalra, de vicces pillanatokat mindenképpen szereztek a nézőknek. Az ételkritikus Pierre pedig sokszor az elszenvedője volt a kóstolásoknak. Hétfőtől jönnek az ő kedvencei a Hagyjál főzni műsorában.

 

Vivi: „Pierre olyan aranyos kis kopasz, nekem bejön

Vivi elárulta Bencének, hogy Pierre neki nagyon szimpatikus, mint férfi, főleg a kopasz feje és a szemüvege, ellenben Istenes Bence nem hatja meg.

Rejtélyes hangok a Hagyjál főzni!-ben

Vajda Pierre asztalánál rengeteg étel fordul meg a műsor folyamán. Tegnap már megmutattuk ítészünk sokarcúságát, és egy furcsa hangra lettünk figyelmesek. Hallgassák csak!

Vajda Pierre, a mi sokarcú ítészünk

Így kóstol Vajda Pierre, a mi egyetlen és utánozhatatlan ételkritikusunk, aki nem mellesleg úgy grimaszol, ahogy senki más.

Lecsós vajhal-paprikás túrós házi tésztával

Pierre szerint minden ehhez hasonló étel - a házitészta elkészítése miatt- sok hibalehetőséget hordoz magában. Réka tésztája nem főtt meg, a hal íze pedig abszolút nem illik a lecsós körethez.

Sült pisztráng gombás rizzsel, salátával, vinegrette dresszinggel

Pierre nagyon megharagudott a Popovics családra, ugyanis az aránylag jól készült pisztrángot újra íztelen körettel tálalták.

Pierre-nek elege lett Bencéből?

Legutóbbi találkozásuk nem sikerült tökéletesre, ám most itt volt a javítási lehetőség!
Április 4-től minden hétköznap 20.30-tól Hagyjál főzni! az RTLII-n.

Vajda Pierre


szerző:
2016.03.25. 15:08
Vajda Pierre

Vajda Pierre vagyok, ételkritikus. Szenvedélyem a főzés és a gasztronómia. Végigkóstoltam a világot, voltam Michelin-csillagos étteremben és út menti kifőzdében is, de most amire igazán vágyom, hogy házias ízeket kóstolhassak. Magam is főzök minden nap, így át tudom érezni az otthoni főzés  izgalmát, ismerve minden buktatóját is.

Vajda Pierre


szerző:
2015.11.09. 21:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való