KERESÉS search-close

így készült

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "így készült"

Kulisszatitkok: így készült a Super Mario karantén változata!

Érlaki Gitta egy hihetetlenül frappáns videóval nevezett be a Made in Karanténba. A fiatal YouTuber lány újragondolta gyermekkora kedvenc játékát, és megalkotta a Super Mario koronavírusos kiadását. Bár nem ő nyerte az 1 millió forintot, most megmutatjuk, hogyan készült a videója, és az is kiderül, hogyan éli a mindennapjait világutazóként.

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a szülőfalujába, és – a helyiek nagy örömére – körzeti orvosként kezd dolgozni. A fiatalkori szerelme és gyerekkori legjobb barátja viszontlátása megérinti a biztonságos környezetéből kiszakadt doktort, ám a faluban nemcsak pozitív élmények érik: olyan kisstílű, de ártalmas politikai csatározásokba is belekeveredik.

Így készült Sándor égési sérülése! - a videó felkavaró lehet

Hogy a zsandárokat kijátsszák, Katica csúnyán megsebesítette a fiatal Torzsa karját - a látvány pedig magáért beszél... 

Így készült a partra vetett holttest a Bátrak földjében!

Lehull a lepel! A rokocai lakosság kedélyeit felborzoló vízihulla nem egy bábú volt…

Exkluzív: így készült Kenderes Csaba életveszélyes sérülése!

A sorozat fiatal rebellise egy olyan csúnya sebet szerzett, ami akár az életébe is kerülhet: most pedig bepillanthatsz a kulisszák mögé, és megnézheted, hogyan varázsolták a színész karjára a nem mindennapi lőtt sebet.

Egy telenovella születésének kulisszatitkai: Így készült a Bátrak földje!

A magyar televíziózás történetében először készítettek napi kosztümös sorozatot. A Bátrak földje egy igazán bátor vállalkozás volt a 130 fős csapat részéről. De mik voltak a közel hat hónapig tartó munka legnagyobb kihívásai? Mutatjuk!

Így készült a Seveled!


szerző:
2019.12.04. 23:50
Így készült a Seveled!

A romantikus vígjátékot a Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes jegyzi. A főszerepben Mészáros Béla, Tenki Réka, Básti Juli látható, de többek közt Bodrogi Gyula és Cserhalmi György játékát is élvezheti a néző.

WERK - Így készült a Virágról virágra játék a Love Islandben

Sokan kérdezték, hogy Lali műsorvezető létére miért szerepel olyan keveset a Love Islandben. A válasz nagyon egyszerű: ebben a műsorban kevesebb szerep jut a külső szereplőknek, inkább a párkeresőkön van a hangsúly. Viszont ma újabb feladatot kapott Lali, amit meg is mutatott a Love Story nézőinek.

Így készült a Rossz versek!


szerző:
2019.02.05. 13:56
Így készült a Rossz versek!

Akár láttad már a filmet, akár nem, ezt midenképp érdemes meglesned!

Ettől benedvesedsz: kulisszák mögötti videón az Aquaman!

És akár hiszitek, akár nem: kevesebb a kék hátterezés, mint gondoltuk volna!

Így készült: az 50+-osok horrorisztikus vámpírshow-ja

A Szenzációs Négyes 4. adására egy nem mindennapi, fektetett színpados performansszal készült Oszvald Marika csapata. Lelepleztük a látványos előadás trükkjeit!

Így készült: a 30+-osok táncshow-ja

Tóth Gabi különleges ötlettel állt elő, amikor csapatkapitányként rákerült a sor. Less be a 30+-osok gardróbjába!

Nem The Rock lesz a Felhőkarcoló igazi főszereplője?!

Új, magyar feliratos videó érkezett a nemsokára debütáló Felhőkarcolóból, amiből kiderül, ki is a film igazi főszereplője!

Így készült: Oltári csajok

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A gyártási folyamat szinte összes mozzanatát végigkövette a stáb, ott voltak minden különleges jelenet forgatásakor, valamint az utómunkáknál is, így számos exkluzív kulisszatitkot és érdekességet megtudhatnak a nézők a werkfilmből. Egy sorozat születésének kulisszatitkai!

Így készült: Oltári csajok 2017-10-28

Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A gyártási folyamat szinte összes mozzanatát végigkövette a stáb, ott voltak minden különleges jelenet forgatásakor, valamint az utómunkáknál is, így számos exkluzív kulisszatitkot és érdekességet megtudhatnak a nézők a werkfilmből. Egy sorozat születésének kulisszatitkai!

Kulisszatitkok! – Így született a Shrek színdarab!

Nem könnyű egy embernek Shrekké változnia - tudta ezt Feke Pál is, aki a teljes átalakulásért természetesen mindent eltűrt, kibírt és elviselt. Tavaly megmutattuk, hogyan lett nagy zöld feje és ormótlan alakja. Persze a szamár is előttünk született meg Csonka Piciből, meg az összes többi szereplő a világ egyik legkedveltebb meséjéből, amit musicalként láthatunk Budapesten.

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
Így zajlott a Kapcsolat című sorozat forgatása!

Az októberben indult Kapcsolat készítői és szereplői mesélnek a sorozatról, a karakterekről, dilemmákról és megoldandó feladatokról, ami a szereplőkre vár. Ha kíváncsi vagy, mit gondol sorozatbeli énjéről Peyton List vagy Riley Smith, nézd meg a videót!

Story Extra 2016-10-24


szerző:
2016.10.24. 16:55

Így készült: Dumapárbaj


szerző:
2015.01.14. 23:45
Így készült: Dumapárbaj

Így készült: Dumapárbaj - A Hadházi László és Kiss Ádám nevével fémjelzett vígjátékban két stand upos csap össze a nézők kegyeiért. Így készült az őrületes vígjáték!

Így készült: Szegedi Szabadtéri Játékok 2014

Így készült: Szegedi Szabadtéri Játékok 2014: Magyarország legnagyobb szabadtéri színpada. 65 ezer néző és 1300 művész, köztük egy világsztár, a Nemzeti Színészei és Kossuth-díjas művészek. Nézze meg, hogyan került színpadra egy forradalmian új táncprodukció, éledt újjá egy grandiózus magyar opera, és hogyan készültek a művészek a világ egyik legsikeresebb musicaljének magyarországi ősbemutatójára.

Így készült: Fehér isten


szerző:
2014.06.16. 00:10
Így készült: Fehér isten

Így készült: Fehér isten - Mundruczó Kornél új filmje Psotta Zsófia, Zsótér Sándor, Monori Lili, Thuróczy Szabolcs főszereplésével. A legrégebbi szövetségek is felbomolhatnak. A hosszú békét is követheti háború. Az ember legjobb barátja a kutya: de ha rosszul bánik vele, a hű társ a gazdája ellen fordulhat. És mert erősebb, gyorsabb, vadabb nála, nagyon veszélyes ellenfél válhat belőle. Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. De a régi gazdi nem adja fel. Ő szembe akar nézni egykori barátjával, még akkor is, ha az addigra félelmetes, pusztító fenevad lett.

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát

Így készült: Megdönteni Hajnal Tímeát - Mindenki ugyanazt akarja: Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Így készült: Coming out


szerző:
2013.12.09. 00:15
Így készült: Coming out

Így készült: Coming out - Erik (Csányi Sándor) az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. A napi atrocitásokat könnyedén kezeli, nem zavarja a reggelente fejéhez vágott tojás a szerkesztőségnél vagy a mogorva szomszéd, Pecsák úr (Mucsi Zoltán) ellenszenve sem, derűs jelleme pedig nem csak a műsorába telefonálóknak segít elfogadni önmagukat, hanem a körülötte élőknek is egyfajta példaképként szolgál. Erik lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), ám egy balesetet követően váratlanul szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa (Tompos Kátya) is.

Így készült: Isteni műszak


szerző:
2013.10.26. 00:25
Így készült: Isteni műszak

Így készült: Isteni műszak - Az Isteni műszak című vígjáték abszurd humorral meséli el egy mentőápoló alászállását az éjszakába, ahol beavatást nyer a halottas bizniszbe és az ahhoz kötődő kegyetlen elvbe: a halál nem válogat, az ember igen. Milán (Ötvös András) a félig horvát, félig magyar srác a horvát seregből dezertálva 1992-ben, a délszláv háború második évében szökik át Jugoszláviából Magyarországra, és mint korábbi orvostanhallgató, a budapesti mentőknél szerez magának munkát. Két állandó társa Kistamás (Keresztes Tamás), a mentőautó sofőrje és Fék doktor (Rába Roland), a háromfős éjszakai rohammentő csapat főnöke. A lelkes és lelkiismeretes ápolófiút hideg zuhanyként éri, mikor kiderül, hogy társai válogatnak a betegek között. Miközben életeket mentenek meg, időnként hagyják meghalni az időseket és a gyógyíthatatlan betegségben szenvedőket, sőt még az is előfordul, hogy siettetik a halálukat. Milán számára kiderül, hogy a mentőautó hátuljában zajló illegális eutanáziáknak van üzleti oldala is. A pénzre neki is szüksége van, mert ki akarja szabadítani a szarajevói ostromgyűrűben rekedt bosnyák menyasszonyát, ezért alkut köt társaival. A bűnbe és a borzalmakba fokozatosan sodródik bele. Úgy válik gyakorlott mentőssé, és éli át az életmentés euforikus pillanatait, hogy közben a halál számtalan arcát is megismeri. Bodzsár Márk első nagyjátékfilmje 2013 októberében kerül a hazai mozikba.

Így készült: Magic Boys


szerző:
2012.10.17. 23:50
Így készült: Magic Boys

Így készült: Magic Boys - A Magic Boys című vígjáték Koltai Róbert legújabb filmje, amely idén készült - többek között Pindroch Csaba, Szabó Győző, Michael Madsen, Vinnie Jones, Tompos Kátya, Hujber Ferenc és Nagy Sándor főszereplésével.

Beléphetünk Harry Potter varázslatos világába

Az „Így készült a Harry Potter” nevű stúdióban mind a 8 film díszleteit és kellékeit kiállítják, és megmutatják, hogy hozták létre a varázslatot.

XXI. század 11-08-09


szerző:
2011.08.10. 00:05
XXI. század 11-08-09

XXI. század: A nézők kevesen és legfeljebb csak kivételes alkalmakkor pillanthatnak bele a híradó szerkesztőségébe. Nem láthatják, hány ember dolgozik a háttérben este hétig, amikor felharsan a szignál. Békéssy Olga filmje az RTL Híradójának szerkesztőségéről a XXI. században.

Így készült: Casino


szerző:
2011.02.13. 23:40
Így készült: Casino

Február 15-én, kedden 21:25-kor indítja el az RTL Klub új sorozatát, a Casinót. A forgatókönyvet a legendás Família Kft., az Angyalbőrben rendezője, Szurdi Miklós és Moravetz Levente írta. A televíziós sorozatot Szurdi Miklós rendezi, a Major István producer által vezetett Filmteam gyártja, operatőre pedig Győri Márk.

Így készült: Zimmer Feri 2.


szerző:
2010.12.01. 00:30
Így készült: Zimmer Feri 2.

Így készült a Zimmer Feri 2. című film.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való