KERESÉS search-close

összeesküvés

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összeesküvés"

Véletlen? Aligha! - önjelölt nyomozókkal jártunk utána a legképtelenebb teóriáknak

Világméretű összeesküvések, titkos háttérhatalmak és megmagyarázhatatlan misztikus jelenségek. Évek óta reneszánszukat élik a különböző konspirációs teóriák olyan kérdésekről, melyek mindenki fantáziáját izgatják. Rejtélyes helyszínek és történelmi események részletes elemzése, ahol minden mindennel összefügg.

Szulejmán halálos ítéletet mért Ahmed pasára

Úgy tűnt, Fatma szultána most nagyon biztosra ment, és eszébe se jutott, hogy az újabb Hürrem elleni harcban a férje fog veszélybe kerülni: Ahmed pasát halálra ítélte Szulejmán, és egy percig sem gondolkodott azon, hogy fővezére ártatlan lenne.

Szilárd: „Van kedvetek átverni az igazgatót?”

Noha Szilárd az osztálya előtt is megpróbálta titkolni, hogy bébicsősz lett, ez végül nem jött össze. Összefogott inkább a diákokkal, hátha együtt könnyebben elterelhetik az igazgató figyelmét.
 

Veintraub Barna a Berényi vizet akarja?

A férfinak kész terve van arra, hogy csődbe vigye Miklósékat.

Ilyen egy összeesküvés-elmélet a Barátok köztben!

Emlékeztek még a Mátyás király tér rosszfiújára, Kertész Gézára, és Berényi Claudiára? Nos hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Claudia egy teljesen félreérthető helyzetben látta meg Gézát. Hogy pontosan, mit is látott, az a videóból kiderült!

Musztafa: „Ha mit sem ér neked életem, hát tessék, vedd el!”

A herceg majdnem az életét veszítette az uralkodó ajándékától, a méreggel átitatott kaftántól. Musztafa szíve összetört, és csalódottságában úgy döntött, szemtől szembe szeretne apjával találkozni, és megtudni, vajon tényleg meg akarta-e ölni őt.

Bécy: „Magdi te vagy a legjobb bejáró csajom!”

Egy trükk segítségével Tamás eléri, hogy Bécy döntést hozzon Magdával kapcsolatban, a dolog persze nem megy könnyen Bélával…

Hürrem vérbosszúért kiállt

Így még senki sem leckéztette meg a Hürremet. Kegyetlen játékot űzött vele Sah szultána, azért, hogy a valide ráeszméljen, kemény ellenfélre lelt. A bosszú elkezdődött.

Videó – Tragédia! Hürrem majdnem odaveszett

Sosem szabad félvállról venni az ellenséget, főleg, ha az ellenség Sah szultána, vagy Hatice bőrébe bújt. Nem sokon múlt, hogy a palotában kegyetlen vérfürdő vegye kezdetét.

A Berényi testvérek összefogtak

Ludwig most tényleg túllőtt a célon. A Berényi testvérek ellenlépésre szánták el magukat.

Mi lesz most? Ludwignak befellegzett?

Még mindig nincs érdemleges fejlemény Robi halálával kapcsolatban, emiatt a Mátyás király tér lakói között a feszültség egyre csak nő. Úgy tűnik, Ludwignál végképp betelt a pohár, és olyat tesz, amit talán még maga is meg fog bánni.

9. évad, 24. rész - Nagyok játszmája

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.

Mégsem a Titanic süllyedt el?


szerző:
2014.10.22. 20:19
Mégsem a Titanic süllyedt el?

Szinte semmi sem igaz a Titanic legendás katasztrófájából - állítja egy lelkes magyar fiatalember. Pap Zoltán évek óta megszállottan kutatja a luxushajó tragédiáját, és szilárd meggyőződése, hogy valójában nem is a Titanic süllyedt el 1912. áprilisában. A kutató szerint biztosítási csalás történt.

Összeesküvés elmélet: mégsem a Titanic tűnt el?

Szinte semmi sem igaz a Titanic legendás katasztrófájából - állítja egy lelkes magyar fiatalember. Pap Zoltán évek óta megszállottan kutatja a luxushajó tragédiáját, és szilárd meggyőződése, hogy valójában nem is a Titanic süllyedt el 1912. áprilisában. A kutató szerint biztosítási csalás történt.

Összeesküvés-elméletek, amelyek lázban tartják a világot

A Fókuszban megszólalnak azok is, akik állítják, a repülőgépek kondenzcsíkjaival is manipulálják az emberiséget.

HAARP: titkos katonai kísérletek?


szerző:
2014.05.22. 17:00
HAARP: titkos katonai kísérletek?

Az ionoszférakutató programban sokak szerint a tudományálcájába bújtatva titkos katonai kísérletek végeznek. Az összeesküvés elmélet hívői azt mondják földrengések és szökőárok előidézése valamint az emberi elme manipulációja is lehetséges lehet az antenna mezőnek a segítségével.

Fókusz 14-02-12


szerző:
2014.02.12. 19:55
Fókusz 14-02-12

Fókusz: Megható vallomás - Pikali Gerda először beszél élete nehéz időszakáról, és a nagy Ő-ről, Rékasi Károlyról! Átalakulás - 40 kilót fogyott egyetlen év leforgása alatt. Klaudiára a barátai sem ismertek rá! A vesztébe rohan? - Dávid veszélyes játéka már sok elődjét kiejtette. Vajon nála bejön az összeesküvés?

Lehull a lepel a ByTheWay-titokról


szerző:
2013.11.14. 19:00
Lehull a lepel a ByTheWay-titokról

Egy bejegyzés a ByTheWay közösségi oldalán, amely felháborodást váltott ki és összeesküvés elméletek tucatjait szülte. Vajon kiesésük után min dolgoztak Szikora Róberttel egy egész éjszakán át, amikor még nem is tudták, hogy visszatérhetnek az X-Faktorba?

XXI. század 11-10-25


szerző:
2011.10.25. 23:25
XXI. század 11-10-25

XXI. század: Bérgyilkosok a magyar fővárosban. A rendszerváltás előtt nem jártak az országban, csak egy alkalommal, 1987-ben. Egy kolumbiait kellett megölniük. - A magyar ellenzék honnan tudta, mit kell csinálnia? Egyáltalán, hogyan szervezték meg találkozóikat, amikor államellenes összeesküvéssel vádolhatták volna őket?

Tömeges állatpusztulások jelzik a világvégét?

A kutatók, a vallási fanatikusok és az összeesküvés-elméletek gyártói különféle magyarázatiokat találnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való