KERESÉS search-close

összeköltözés

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összeköltözés"

Felborul a rend: Új lakók érkeznek Miklós lakásába

Miután Dorka elbúcsúzott Esztertől, azzal szembesül, hogy váratlanul három új emberrel kell osztoznia átmeneti otthonán...

Lali és Virág összeköltöznek!

Miután Lali és szerelme újra egymásra találtak, a fiú nagy lépésre szánta el magát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Bence és Rozina összeköltöznek

Bence felajánlotta Rozinának, hogy költözzenek össze...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Két év párkapcsolat után költöztek össze, Tamás itthon mindent feladott

Nóra és Tamás két év távkapcsolat után úgy döntöttek, összeköltöznek. A fiú mindent feladott. Özvegy édesapját hagyta itthon egyedül. Nóra már 4 éve él a Londontól körülbelül 60 kilométerre levő Readingben, amit az angol Szilícium-völgyként emlegetnek. Nórának beváltak a számításai – ha kell, itthonról dolgozik, ha megunja, bemegy a 20 percre levő irodába. És ezzel jól is keres. Vajon Tamásnak is bejön majd az itteni élet?

Hagyd el a pasidat és költözz hozzám!

Dani chippendale táncosként ismerte meg Esztert. Azóta mindig beszélnek, azonban a távolság és a lány barátja miatt nem lehetett közöttük több ennél. Ezen Dani most változtatni szeretne. A teljes adásból kiderül, mit szólt a srác meglepetéséhez Eszter!

NÁDAI ANIKÓÉK ÚJ OTTHONA: Már az elején elosztották a ház körüli teendőket

Anikó és Gergő márciusban ünnepelték az első évfordulójukat, ezért döntöttek úgy, hogy összebútoroznak. Bár a műsorvezetőnek nem volt könnyű az elején: saját bevallása szerint, újra kellett tanulnia az együttélést.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

Iza frászt kap a szőrtől…


szerző:
2019.07.16. 18:00
Iza frászt kap a szőrtől…

A lány nemrég költöztek össze barátnőjével, ám ezen a bizonyos dolgon sehogy sem tud továbblépni… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

VV Rolira ismét rátalált a szerelem… de mi a helyzet Adrival?

A ValóVilág9 powered by Big Brother negyedik helyezettje egy buliban ismerkedett meg Fannival, aki ideiglenesen már hozzá is költözött. Roli azonban azt szeretné, ha szerelme továbbra is nála maradna, és ennek érdekében kosarat készül adni Adrinak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Palvin Barbi összeköltözött a pasijával!

A magyar modell egyre nyíltabban beszél róla, hogy megtalálta az igazit Dylan Sprouse személyében, éppen ezért sem meglepő, hogy összebútoroztak.

Chris Pratt már össze is bútorozott menyasszonyával

A színész pár napja osztotta meg a nagyközönséggel a hírt, hogy szerelme, Katherine Schwarzenegger igent mondott neki. Bár az esküvőről még nem tudunk semmit, a közös életbe máris belevágott a pár.

Pintér Tenyát rávette barátnője, hogy elköltözzön a ló farmról

Fridának nem volt egyszerű dolga, hiszen a magyar Tarzan imád kedvenc lovai szomszédságában élni, de végül beadta a derekát. Na de, hogy mivel sikerült meggyőznie fiatal szerelmének és, hogy miért ápol még mindig szoros kapcsolatot exeivel, elárulja.

Dávid, a négygyermekes apuka?


szerző:
2018.06.26. 18:00
Dávid, a négygyermekes apuka?

Dávid már többet érez Leila iránt, mint puszta barátság, ráadásul szívesen összeköltözne a lánnyal. Sőt, mind a négy gyermeket együtt nevelné szerelmével!

Németh Kristóf összeköltözött a szerelmével!

Németh Kristóf nyáron lesz egy éve együtt kedvesével, akivel pár hete költözött össze. Az együttélésről a színházigazgató mesélt a Reggeliben!

Ex vagy sem?


szerző:
2018.05.28. 18:00
Ex vagy sem?

Roland nemrég költözött össze a barátnőjével, Krisztivel és a lány 7 éves kisfiával, ám az állandó veszekedések beárnyékolják a fiatal pár életét. Roland ugyanis úgy tudja, hogy barátnője visszajár az exéhez…

Natasa kettétörte Alizzal való barátságukat?

Rudi egy óriási meglepetéssel készült kedvesének, aki egyáltalán nem úgy reagált a dolgokra, mint ahogy azt várni lehetett.

Az összeköltözés megrontja a párkapcsolatot?

Emilie már nagyon össze szeretne költözni a párjával, Rolanddal, hiszen az eljegyzés előtt kíváncsi rá, barátja mit fog kezdeni az édesanyja pátyolgatása nélkül…

Tenya és Frida összebútoroznak?

Pintér Tenya barátnője, Friderika azt tervezi, nemsokára Budapestre költözik szerelméhez. Tenya és 23 évvel fiatalabb párja csak egy éve alkotnak egy párt, de már most biztosak abban, hogy együtt képzelik el a jövőjüket. A fiatal lánynak viszont most elsősorban az érettségire kell koncentrálnia!

Pintér Tenya összeköltözik Friderikával?

A színész egy szerelmes szerenáddal készült barátnőjének, és alig várja, hogy végre-valahára összeköltözzenek. Sőt, ezúttal nemcsak egy virágcsokorral, de egy lakáskulccsal is meglepte Friderikát.

Az összeköltözés végleg megölte a barátságot?

Marcsi és Hajni több éve elválaszthatatlan barátnők, és egy ideje már közös albérletet is bérelnek. Marcsinál viszont kezd betelni a pohár, ugyanis nem tudja már elviselni Hajni viselkedését. Állítása szerint barátnője szó nélkül hozzányúl a dolgaihoz, ráadásul a takarításban sem veszi ki a részét, így minden házimunka Marcsira marad. Sőt, Hajni a minap még a tölteléket is kiette a töltött paprikából. Ez volt az utolsó csepp a pohárban…

A szív és az ész harca - Dzsenifer melyikre fog hallgatni?

Dzsenifer és Csabi osztálytársak voltak, és bár hosszú ideig semmi sem volt közöttük, az iskola utolsó félévében mégis összejöttek. Ezután össze is költöztek, és lángolt közöttük a szerelem, de egy veszekedés következtében Csabi egyik napról a másikra eltűnt a lány életéből. Dzsenifer sejtette, hogy a fiú édesanyja mindig is ellenezte a kapcsolatukat, és szerinte ő befolyásolta a fiát. A lány szíve még mindig megdobban Csabiért, és szívesen visszafogadná őt, de lehetséges, hogy inkább az eszére fog hallgatni?

Szilvi eltűnt szerelmét keresi

Szilvi és Imre három hónapig voltak együtt, és kapcsolatuk már olyan komoly szintre emelkedett, hogy az összeköltözést tervezgették. Imre viszont egyik napról a másikra eltűnt Szilvi életéből. A nő akárhányszor kereste a férfit, sosem érte el. Vajon mi lehetett ennek az oka? Szilvi erre a kérdésre kereste a választ, és számonkérte volt párját…

Mi ez a cirkusz?


szerző:
2017.09.28. 18:00
Mi ez a cirkusz?

Pál egy film hatására lett kötéltáncos, és artistaként dolgozott egy cirkuszban. Most kedvesét, Editet szeretné elkápráztatni produkciójával, és rávenni arra, hogy költözzön hozzá Gárdonyba. A férfi nem egyedül érkezett a stúdióba, hiszen Karcsi, Csabi és Robika is elkísérte őt.

 Anett: „Hagyjál engem békén!”

Anett és Tibor a Facebookon ismerkedett meg. Néhány randi után össze is “bútoroztak”, de egy hét után Anett elköltözött a férfitől. Tibor ugyanis szenvedélyes kártyafüggő, amit a nő már nem tudott elviselni. Anett egyetlen vágya, hogy a férfi végleg kiszálljon az életéből, viszont attól tart, hogy a férfi akár képes lenne kárt tenni magában a szakítás miatt…

Gondolj bele: évente egyszer találkozol a pároddal. Te kibírnád?

Sándor és Ágnes 5 éve alkotnak egy párt, viszont a férfi állítása szerint évente mindössze egyszer-kétszer találkoznak egymással. Barátnője folyamatosan kitalál valami indokot, hogy miért nem tudnak találkozni, Sándor viszont azt gyanítja, hogy Áginak van valakije. Az elkeseredett férfi pontot szeretne tenni a hosszan tartó, viharos kapcsolat végére, de legnagyobb álma az, hogy összeköltözzön szerelmével.

Zsuzsi igent mondott András összeköltözési ajánlatára

András és Zsuzsi egy internetes társkeresőn ismerték meg egymást, és lassan egy hónapja alkotnak egy párt. A srác azért jött el az Anikó Show-ba, hogy komolyabbra fordítsa Zsuzsával a kapcsolatát, ugyanis a távolság miatt nagyon kevés időt töltenek együtt.

Tomi: „Nem úgy fogok rád nézni, mint egy rossz emlékre!

Dani és Tomi karácsonykor jöttek össze, és a fiatalok pár nap után összeköltöztek. Dani, Dani exe és Tomi hármasban éltek együtt Pécsett, aztán három hónap után Tomi és Dani Pestre költöztek. A fiatalok kapcsolata azóta véget ért, ugyanis Tomi többször félrelépett, de Dani szeretné tudni, miért jutottak el idáig.

Christopher retteg az apósától!

Christopher és Kata túlléptek a kezdeti nehézségeken, és kapcsolatuk kezd virágozni, azonban egyelőre nem tudnak magasabb szintre lépni és összeköltözni, mert közéjük állnak a lány szülei... A srác ultimátum elé állítja szerelmét!

Paula: „Ha száz strigula lenne ott, akkor is együtt maradnánk…”

Tamás kibúvót keres, hogy ne veszekedjenek Paulával, ezért lemondja a közös programot azzal a kifogással, hogy dolgoznia kell. Amikor lebukik ezzel Paula előtt, egy újabb strigula kerül a listára, és Paula „parancsára” végül mégiscsak együtt töltik a napot, ami aztán még egy strigulát eredményez.

Sándor nem szeretne mást, csak közösen eltöltött időt kedvesével

Sándor és Andrea gyermekként szerettek egymásba, azonban csak felnőttként jöttek össze. Már kilenc éve vannak együtt, de a nő fél az összeköltözéstől. Sándor arra szeretné kérni párját, hogy változtasson jelenlegi életén és költözzön hozzá.

Tamás: „Azt hittem az a lényege az összeköltözésnek, hogy együtt vagyunk”

Tomi és Paula új lakást találnak maguknak, de az öröm csak addig tart, amíg Paula fel nem vázolja az összeköltözéssel kapcsolatos elképzeléseit.

Kulissza: Évike szülei imádják Farm Gábort!

Gábor állítja, hogy mióta Évikét ismeri nem csajozik, de a lány egyelőre nagyon bizalmatlan. A fiatalok elárulták, hogy bár mindketten szerepeltek RTL-es műsorokban, sosem látták egymást a tévében, és az is kiderült, hogy Gábor egyelőre nem mutatta be Évikét a szüleinek...

Évike nem bízik Gáborban, és korainak tartja az összeköltözést

Farm Gábor azért jött el a műsorba, hogy egy lakáskulcsot ajándékozzon szerelmének, Évikének. A Farm győztese azt szeretné, ha barátnője odaköltözne hozzá, de Évikének erről egészen más a véleménye... 

Farm Gábor:

Gábor elmondta Évikének, hogy miért jött a műsorba, a lány viszont ahelyett, hogy elfogadta volna a lakáskulcsot, kérdőre vonta Gábort, amiért csajozik. Bár a Farm győztese próbálta szépíteni a dolgot, és megígérte Évikének, hogy megváltozik miatta, a lány nem fogadta el a kulcsot.

Fábián komolyan gondolja Virginiával, de a lány még az exét szereti

Fábián és Virginia Facebookon ismerkedtek meg, és bár először csak testi kapcsolatnak indult, Fábiánnak ma már komoly érzései vannak a lány iránt. Kapcsolatuk még csak pár hónapja tart, és bár Fábián azt állítja, hogy szereti a lányt, más csajoknak is csapja a szelet. A fiú azért jött el az Anikó #show-ba, hogy elmondja neki, vele szeretne élni, de Virginia határozott választ adott...

Erika nem szeretné, hogy lánya Gáborral kösse össze az életét

Gábor másfél évvel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Anna és Gábor azóta boldog párkapcsolatban élnek, de keveset találkoznak, ezért a fiú azt szeretné, hogy ha Anna elvégzi az iskolát, költözzön hozzá. A fiú nem is tétlenkedett, odaadta a lakácskulcsot Annának, a lány pedig rögtön igent mondott. Amikor megérkezett Anna anyukája, Erika, a fiatalok előadták neki jövöbeli terveiket, ő pedig bevallotta, hogy nem szeretné, ha lánya az első szerelme mellett horgonyozna le.

Tamás örömére Paula örökre megszabadul Márk emlékétől

Mivel Tamás minden albérletben talál valami kifogásolnivalót, Paula úgy dönt, hogy kézbe veszi a dolgot. Egy rituális matrac égetéssel kitörli Márkot a múltjából, és beköltözteti Tomit a lakásába.

Összeköltözés: Kinga szabályokkal bombázta Robit

Hazatértek nászútjukról, Barcelonából a friss házasok. Úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, hiszen ez egy újabb lehetőség arra, hogy megadják az esélyt kapcsolatuknak. Ám valószínűleg Robi nem erre számított, amikor kimondta a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt...

Erősödik Doma sértődöttsége?

Úgy döntöttek, hogy Adrienn csepeli lakásában költöznek össze. A feleség körbevezette férjét a lakásban, ám Soós István gyanúsnak tartja Doma ölelését.

Összeköltözések éve!


szerző:
2017.03.28. 17:25
Összeköltözések éve!

Idén ősszel Melania Trump és fia, Baron is beköltözik a Fehér Házba, így Donald Trump családja körében élhet a továbbiakban. Hivatalos közleményében tudatták: amint véget ér a tanév, a tizenegy éves Barront kiveszik az iskolából és magántanulóként folytathatja a tanulmányait.
Harry herceg is komoly döntésre szánta el magát: a színésznő Meghan Marklellel egy új szintre lépett kapcsolatuk, ezért ők is összeköltöznek. Állítólag bátyja közelében találtak egy megfelelő ingatlant, Harry pedig már alig várja az összebútorozást.    

 

Ági szövetségre lépett Gabo anyukájával!

Gabo anyukája boldogan gondolt vissza a régi szép időkre, amikor együtt ünnpepelték a karácsonyt Gabóval és Ágival, és megígérte a lánynak, hogy mindent megtesz azért, hogy fia komolyan vegye barátnőjét.

7. rész - Az asszony attól fél, hogy az anyja tönkreteszi az új kapcsolatát!

Amikor Sarolta idős édesanyja egy súlyos baleset következtében ápolásra szorul Sarolta kénytelen úgy dönteni, hogy ahelyett, hogy barátjával költözne új, közös lakásba, mindannyian Sarolta édesanyjához költöznek. Péter szájhúzva, de felvállalja, hogy Saroltával a nő anyjához költözzenek, amíg az jobban nem lesz. De egyre több nehézséggel kell szembenézniük...

Összeköltözött szerelmével a Barátok közt sztárja!

Ezen a napon, pontosan két évvel ezelőtt az akkor húszéves színésznő, Nyári Dia egy éve alkotott párt az egykori X-Faktoros Tóth Marcival, akiről kiderült, már nem külön él, ugyanis a fiatalok elárulták, összeköltöztek. A szerelmesek azt mesélték még, hogy az együttélés minden percét élvezik, még az sem zavarta őket, hogy olykor összekaptak egy-egy apró dolgon.

Tamás össze akar költözni Paulával

A fiú egy romantikus gesztussal lepi meg Paulát és arra kéri, hogy költözzenek össze, a lány teljesen elolvad, ezért nem viszi rá a lélek, hogy hegyi beszédet tartson a félelmeiről…

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25
Vajon kiállja a próbát Gabo és Ági kapcsolata?

Pumped Gabo és Sebestyén Ági is veszélyzónába kerültek. Ági azért nem szeretne kiesni, mert fél, hogy akkor visszatérnek Gabóval a megszokott hétköznapokba, és újra külön fognak élni.

Mikor költözött össze Szabó Zsófi a vőlegényével?

Honnan tudta Papp Gergő, hogy eljött az ideje, hogy minden reggel szerelme, Judit mellett ébredjen? Ezekre a kérdésekre adott választ a Fókusz tegnap esti riportja, melyben az összeköltözés ideális időpontjáról meséltek a Nyerő Páros szereplői.

Költözzünk össze! De mikor?

Költözzünk össze, de mégis mikor? Tesszük fel magunknak a nagy kérdést, amikor úgy érezzük, hogy párkapcsolatunk már megérett arra, hogy fellépjünk a következő lépcsőfokra. Az együttéléstől talán joggal tarthatunk, hiszen az előnyei mellett számos buktatót is rejthet magában. Megkérdeztünk egy lélekszakembert is erről!

Fókusz 2016-08-24


szerző:
2016.08.24. 18:55
Marci elbizonytalanodik Grétivel kapcsolatban

Kristóf rábeszéli Ritát, hogy segítsen ő is Marci és Gréti lakásának felújításában. A szerelmesek a festés közben összevesznek, Gréti elrohan, Marci pedig - Kristófék előtt - megkérdőjelezi közös jövőjüket.

Nyerő Páros: 8 sztárpár, akik bevállalták a közösködést

Vadonatúj valóságshow indul az RTL Klub műsorán. A Nyerő Páros című játékban ismert párok költöznek egy villába, hogy kiderüljön kik illenek össze leginkább.

Gréti és Marci kapcsolata új szintre lép?

Simon biztatására Marci megkérdezte Grétit, hogy szeretne-e összeköltözni vele, a lány azonban elég durván visszautasította. Este Joe hatására Gréta bocsánatot kért szerelmétől, és elfogadta az ajánlatát.

Fókusz 2016-06-06


szerző:
2016.06.06. 18:55
Puskás Peti összeköltözött a szerelmével

Puskás Peti és a szerelme már egy éve alkot egy párt és nem is olyan régen össze is költöztek. Hatalmas lépés volt ez az énekes számára, hiszen előtte még soha nem lakott együtt egyetlen barátnőjével sem. A szerelmeseket az együttélés nehézségeiről és a kapcsolatukról kérdeztük.
 

Pataki Szilvi és Nacsa Olivér összeköltözött

A Barátok közt egykori sztárja, Pataki Szilvia és a népszerű humorista, Nacsa Olivér tavaly tavasszal ismerkedett meg egymással, és azóta szinte sülve-főve együtt vannak. Nemrégiben össze is költöztek, és már az esküvőt tervezgetik.

VV Dennis és VV Fanni közt dúl a szerelem

A ValóVilág 7 szerelmespárjának senki sem jósolt nagy jövőt, Dennis és Fanni azonban a mai napig egy párt alkot. Mint mondják, hamarosan összeköltöznek, közös tetoválást azonban nem terveznek.

VV Dennis és Fannika az összeköltözést tervezi

A VV7 szerelmespárja már javában keresi közös otthonukat, és azt mondják a távolság csak megerősítette a szerelmüket. Dennist arról is kérdeztük,hogy bemutatja-e Fanninak a kislányát, valamint azt is megtudhattuk, hogyan képzelik el közös életüket.

Nagy Ricsi összeköltözik testvérével

Hogy ki viszi majd a háztartást és miért alakult így az életük, azt maguk mesélték el nekünk a keddi 8:08-ban. De vendégünk volt még Szabó Patrícia és Fésűs Nelly is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Bátyjával költözik össze Nagy Ricsi

Mivel a Nagy családban kicsi a korkülönbség a fiúk között, így a három srác: Ricsi, Rudolf és Tibi mindig sok időt töltött együtt. Az előbbi két fiúnál ez az időtöltés hamarosan még inkább megsokszorozódik, ugyanis nemsokára összeköltöznek. 

Reflektor 15-02-11


szerző:
2015.02.12. 00:25
Reflektor 15-02-11

Reflektor: Kétéves lett az Éjjel-nappal Budapest. Nyári Dia összeköltözött a szerelmével.

Nyári Dia összeköltözött a szerelmével

A Barátok közt húszéves színésznője egy éve alkot egy párt az egykori X-Faktoros Tóth Marcival, akivel nemrég össze is költözött. A szerelmesek azt mondják, az együttélés minden percét élvezik, még az se zavarja őket, hogy olykor összekapnak egy-egy apró-cseprő ügyön.

VV Gigi összeköltözött a szerelmével

Az egykori villalakó nagy lépésre szánta el magát, közel egy év együttlét után úgy döntött, összeköltözik a párjával, Gyulával. Bár a választottját egyelőre nem szeretné megmutatni, lelkesen mesélt riporterünknek a kapcsolatukról.

Reflektor 15-02-06


szerző:
2015.02.07. 01:30
Reflektor 15-02-06

Reflektor: Szerednyey Béla búcsút intett az agglegényéletnek. VV Gigi összeköltözött a szerelmével.

Megszoksz vagy megszöksz - az összeköltözés problémái

Az összeköltözés sok buktatót rejt. Csobot Adél elmesélte mennyire ment neki gördülékenyen, míg Kánya Kata elmondta, hogy miért sorsdöntő egy pár életében az összebútorozás.

Aurelio és Zsófi szerelme a Villán kívül teljesedett ki

Valószínűleg nem sokan fogadtak volna rá, hogy végül egymásra talál a ValóVilág legzűrösebb szerelmi viszonyának két főhőse. Ugye emlékeznek még? Miután Aurelio végighelikopterezte az összes nőnemű villalakót, valójában Zsófiért dobogott a szíve. Aztán megnyerte a játékot, és mindenki azt hitte, alsó hangon tíz év őrült agglegényélet következik. Ehhez képest elég gyorsan Zsófi lett a lakótársa.

Aurelio és Zsófi szerelme a Villán kívül teljesedett ki

Valószínűleg nem sokan fogadtak volna rá, hogy végül egymásra talál a ValóVilág legzűrösebb szerelmi viszonyának két főhőse. Ugye emlékeznek még? Miután Aurelio végighelikopterezte az összes nőnemű villalakót, valójában Zsófiért dobogott a szíve. Aztán megnyerte a játékot, és mindenki azt hitte, alsó hangon tíz év őrült agglegényélet következik. Ehhez képest elég gyorsan Zsófi lett a lakótársa.

 

VV Zsófika főzni tanul


szerző:
2014.08.07. 00:10
VV Zsófika főzni tanul

A cuki lányról a Villában már kiderült, hogy nem egy konyhatündér, sőt, van olyan zöldség, amit még hírből sem ismer. Egyik első kísérleténél a Reflektor stábja is jelen volt, a bevásárlástól a terítésig végigkövethettük az eseményeket.

Reflektor 14-07-25


szerző:
2014.07.26. 00:15
Reflektor 14-07-25

Reflektor: Budapesten járt a HIM. Szabó Ádám összeköltözött a barátnőjével.

Reflektor 14-01-08


szerző:
2014.01.08. 23:50
Reflektor 14-01-08

Reflektor: Lakótársak lettek az x-faktoros fiúk. Kibékült a ValóVilág 5 két fúriája.

Antal Timi összeköltözött szerelmével

Bár még csak négy hónapja vannak együtt, Antal Timi és párja úgy érezték, elérkezett az idő, hogy összeköltözzenek. Timi még soha nem élt együtt senkivel, így új neki a helyzet, de nagyon élvezi.

Reggeli - Csak csajok 12-06-28

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Tabáni István nagy lépésre készül

A Csillag Születik egykori nyertese két év után úgy tűnik, hogy összeköltözik szerelmével.

Reflektor 12-06-21


szerző:
2012.06.22. 01:10
Reflektor 12-06-21

Reflektor: VV Veronika hangulatát hajszíne mutatja. Tabáni István nagy lépésre készül.

Reggeli - Csak csajok 12-01-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Hívások miatt szájkaratézik Éva és Béci

Újra összecsaptak az indulatok: Éva és Béci kapcsolatát a villában is botrányok kísérték, és ez az igazi, való világban sem változott semmit. A bajok akkor kezdődtek, amikor Éva telefonszáma kikerült az internetre. Vajon ki tette ezt meg vele?

Varga Viktor fülig szerelmes és meg is mutatja

Bő négy hónapja tart a szerelem egy sminkes és Viktor között. Már össze is költöztek.

Összebútoroznak a botrányhősök

Gáspár Győzi a feleségével, az örök provokátor Benkő Dániellel, és a szexbomba Voksán Virággal beköltözik a Való-villába!

MC DC nagy lépésre szánta el magát

A rapper és kedvese úgy gondolták, kapcsolatuk újabb szintre léphet, ezért összeköltöztek.

Tóth Gabi összeköltözött Rolival

A vadóc rockerlány nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is együtt tud működni Rolival.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való