KERESÉS search-close

újrakezdés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "újrakezdés"

Gyebnár Csekka: „Én azt gondolom, Gizire már nagyon ráfért”

A színésznő elárulta, miért ért egyet a karaktere érzéseivel, és azzal a változással, amin most Gizi keresztül megy.

A Drága örökösök sztárja 9 év után szakított párjával

Molnár Gusztáv 9 év után szakított gyermeke édesanyjával. Mostanra ismét boldog párkapcsolatban él, és az is kiderült, hogy kisfiával is csodálatos a kapcsolata, ugyanis a karantén során rengeteg időt tudtak együtt tölteni.

Mutatjuk, hogyan készültek a kihagyás utáni első előadásokra a színészek

Négy hónap szünet után, újra benépesült több fővárosi színház is, legalább is azok, ahol 500 főnél kisebb a nézőtér. Így ismét teltházak előtt lépett színpadra, Hernádi Judit, Molnár Piroska, Szulák Andrea és Gálvölgyi János is. Több színházban is ott voltunk az első előadásokon és megmutatjuk, hogy miként készültek a színészek a visszatérésre.

SZULÁK ANDREA: Néha olyan volt, mint egy kényszergyógykezelés

Ahogy mindannyian, úgy a színészek is sokféleképpen élték meg az elmúlt hónapokat, volt, aki könnyedebben, egy hosszabb nyári szünetnek fogta fel, míg másoknak egy idő után már nagyon hiányzott, hogy a hivatását gyakorolja. Szulák Andrea elmondása szerint az ő életében is voltak hullámvölgyek a karantén alatt.

Előzetes: Nem adták fel, de nagy árat fizettek az újrakezdésért

Elvált szülők, hitelcsapda, betegség, pénztelenség. Henriettnek lépnie kellett, nem adta fel, de nagy árat fizetett az újrakezdésért. Dorináéknak mindenük megvan, a szívük mégis hazahúzza őket, de tudják, hogy még maradniuk kell. Miért? Csupa emlék a ház és a kert, mégis megváltak tőle. Tóthék sírva és félve kezdik új életüket Svédországban. Isten veled, Magyarország kedden 21 órakor az RTL Klubon.

A következő adásban: Henriett nem adta fel, de nagy árat fizetett az újrakezdésért

13 évig tervezték, most belevágtak egy kisbusznyi gyerekkel. Elkísértük a Tóth családot és megmutatjuk, hogyan kezdenek új életet Svédországban. | Dorináék sokat küzdöttek, mire idáig jutottak, a szívük mégis haza húzza őket, de tudják, hogy még maradniuk kell. | Elvált szülők, hitelcsapda, pénztelenség, betegség. Henriett nem adta fel, de nagy árat fizetett az újrakezdésért.

Karesz és Mesi újra együtt?

A srác teljesen kifordult magából reménytelen szerelme miatt, ám Mesi egyszer csak felbukkant nála a hajón… ráadásul egy csók is elcsattant!

Véget ért Szonja és Dani kapcsolata?

Egyelőre úgy tűnik, a fiataloknak van mit megemészteniük...

Damu Roland visszatért a színpadra!

Egyedül kezdi újra Damu Roland, négy és fél évvel azután, hogy szabadult a börtönből újra színpadon áll. Szemünk előtt járta meg a poklot, pedig volt idő, amikor az egyik legfoglalkoztatottabb színész volt. Nem szégyelli, hogy mosogatásból is élt, úgy érzi: van ereje ahhoz, hogy abból tartsa el magát, amihez igazán ért.

Mindenki megérdemel egy második esélyt?

Tibor az exét szeretné visszakapni, aki feltehetőleg hűtlen volt hozzá. A férfi azonban mégis kibékülne volt párjával. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Milliomosból lett medvepásztor, és jól érzi magát a bőrében

Egy hajszálon múlott, hogy 16 évvel ezelőtt Szin János mindenét elveszítse, a sors azonban kegyes volt hozzá, és nem csak elvett tőle. Egy sokkal boldogabb életet kapott a vagyonáért cserébe. Mindössze 18 éves volt, amikor szinte egyik pillanatról a másikra meggazdagodott. Hatalmas, 350 négyzetméteres házban élt, amelyben egy 4 tagú személyzet szolgálta a kényelmét, aztán jött egy váratlan fordulat.

Dávid még egyetlen barátnőjéhez sem volt hűséges

Barátai szerint nem való a fiúnak párkapcsolat, mert előbb-utóbb minden nőt megbánt. Így tette ezt négy éve Csengével is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

A mozgás volt az élete, újra fel akar állni a kerekesszékből a tragédia után

A tánc és a mozgás volt az élete, aztán egy felelőtlen autóbaleset talán minden álmát elvette tőle. Gina Fit-Kid bajnok volt és nemzetközi versenyeken is jól szerepelt, ám az életrevaló lány most már csak az akaraterejében bízik, hogy felállhasson kerekesszékéből.

Három év után ismét együtt?

Márk évek múltán újra szeretné kezdeni exével. Vajon ennyi idő után ismét lángolhat a szerelem? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben!

Hónapok óta megy a találgatás arról, hogy Szőke Zoltán kiszáll-e a sorozatból, vagy sem: nincs jó hírünk!

Gubás Gabi nagy bejelentést tett a Reggeliben!

Gubás Gabi hisz a sorsszerűségben, és fontosnak tartja, hogy mindig kövesse azt, hogy épp merre van az ő útja. A színésznő útja egyenesen a Gödöllői Királyi Kastélyba vezet, ugyanis december 22-én mutatják be a Sissit, melyben ő alakítja majd a királynét.

Nyíregyházi nélkülözésből a saját családi vállalkozásig – Angliában

Kovácsék évek óta Angliában élnek, és immár két éve saját építőipari vállalkozásukat vezetik. Laci jött ki először 12 éve - azt mondja, hosszú és göröngyös út vezetett idáig. Kezdetben kisebb munkákat vállalt festőként, majd nagyobb helyi cégekhez is elszegődött. Az elején persze a nyelvvel is akadtak problémái. A külön töltött évek nagy kihívást jelentettek Lacinak és Mónikának. Ezért 5 év után úgy döntöttek, az egész család költözik Laci után. A cég igazi családi vállalkozás, Laci a főnök, Bence menedzseli a projekteket, Mónika pedig a papírmunkát intézi.

Fizikai munkával kezdte, ma már egyedül vezeti a cégét a fiával

Otthon rémálmai voltak a bizonytalanság miatt, ezért neki vágott Angliának. Angolul nem tudott, de mindent meg akart adni a családjának. Fizikai munkával kezdte, ma már egyedül vezeti cégét a fiával. Milyen út vezetett idáig?

Rácz Jenő nem engedett: Zsolt újrakezdte az ételét

Zsolt nehezen boldogult a tésztájával, amit sehogy sem tudott kijavítani. Végül Rácz Jenő segített neki pár tippel, a feladat részt azonban előlről kellett ehhez kezdenie.

Rékasi Károly: „Egy kicsit beledöglök!”

A Barátok közt színészének nehéz döntést kellett meghoznia...

Drámai sorsok az „Isten veled, Magyarország!” második részében!

Három új történettel folytatódott az RTL Klub legújabb doku-reality sorozata, melyben ismét sorsfordító történeteket ismerhettek meg a nézők.

SZVITACS ALEXA: Szeretnék paralimpiai bajnok lenni

Fél éve még élet-halál között lebegett, most paralimpiai bajnoknak készül az a fiatal asztaliteniszező, akinek egy súlyos betegség miatt nyáron amputálták az alkarját és a lábujjait. Szvitacs Alexa vérmérgezést kapott. Életmentő műtéten esett át, hónapokig volt az intenzív osztályon. Azóta már hazamehetett, most otthon gyógyul. Sporttársai gyűjtést indítottak neki, hogy hozzájuthasson egy 14 millió forintba kerülő robotkarhoz. Ezzel már részt venne a jövő évi paralimpián, karrierjét ugyanis nem adja fel.
Alexának ezen a számlaszámon tud segíteni: Erste Bank: 11600006-00000000-82023658
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Negyven év munkája veszett oda negyedóra alatt, most van remény az újrakezdésre

Az újrakezdésben reménykedik az asztalos, akinek a műhelye novemberben égett porrá Zalaszabaron. Negyven év munkája veszett oda negyedóra alatt – ezt nyilatkozta a tűz másnapján az RTL Híradónak a tulajdonos, aki akkor kilátástalannak látta a helyzetét. Csakhogy rengeteg segítséget kapott, még Németországból is.

Újrakezdés - sokadszor


szerző:
2018.11.06. 16:20
Újrakezdés - sokadszor

Több hónapig kezelték rehabilitáció intézetben Demi Lovato-t, de a napokban elhagyhatta a kórházat.

X-Faktor: itt a nagy visszatérés!

Láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra két évvel ezelőtt például arról mesélt, hogy a mérhetetlen szomorúság, és csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy, és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni. 2016-ban egy volt vetélytársa tért vissza, a tett helyszínére, aki nem volt más, mint Jáger Kinga.

Rékasi Károlyt meglestük az első forgatási napján!

A színészre egy évvel ezelőtt rengeteg feladat várt: tele volt a naptára színházi előadásokkal, és szép lassan kezdte bepótolni, ami az elmúlt években a motorbaleset miatt kimaradt. A rajongók pedig már izgatottan várták, hogy a Mexikóból hazatérő Bartha Zsolt milyen meglepetéseket tartogatott a számukra.

Elképesztő újrakezdők


szerző:
2018.09.22. 20:00
Elképesztő újrakezdők

Dani még 18 évesen bénult le egy autóbalesetben, teljesen megváltozott az élete, és elmondása szerint visszanézve egyáltalán nem büszke arra, ahogy azelőtt élt. Három ember elképesztő története jön most, akik a lehető legnehezebb helyzetből kezdték újra az életüket.

Marcit részegen késelték meg

Joe reménykedni kezdett abban, hogy lehet esélye Gingernél. Orsi és Bence újra találkoztak. Dalma és Laura között újabb konfliktus alakult ki.

Marci: „Ha apám meghal, az az én hibám…”

Tamara összeomlott a Teóval történtek után. Marci és Bence közelebb kerültek egymáshoz Teó balesete után. Dani és Lili közösen mentek el vásárolni.

 Ha újrakezdhetnéd az életed, mit csinálnál másképp?

Élj úgy, mintha ma lenne az utolsó napod. Tanulj úgy, mintha örökké élnél. Gandhi szerint -egyebek mellett- ez a boldog élet záloga. Mégis, biztosan többekkel előfordult már, hogy nem tudták megélni megfelelően a pillanatot vagy mai fejükkel másképp döntöttek volna egy vitás helyzetben.

Legyünk újra egy család!


szerző:
2018.07.12. 18:00
Legyünk újra egy család!

Józsi és Juli a sok veszekedés miatt külön utakon folytatták, de a férfi még mindig szereti az exét. Ráadásul egy közös kislányuk is van, akit nem is látott a szakítás óta…

Cecília, a zugívó


szerző:
2018.06.19. 18:00
Cecília, a zugívó

Roland nemrég szakított Cecíliával, aki amellett, hogy titokban iszik, egyszer még a fiú unokahúgát is lefejelte. Mivel Roland még mindig szerelmes, elhatározta: ha a lány megváltozik, visszafogadja.

Három év után újra együtt?


szerző:
2018.06.19. 18:00
Három év után újra együtt?

István hosszú évek után sem tudja elfelejteni az exét, Krisztit, akivel szívesen megpróbálná az újrakezdést. Ehhez persze a lány jelenlegi barátjának is lesz egy-két szava…

Hogy ítéli meg magát Ambrus Attila?

Az egykori elítélt ma már jó útra tért és fazekasmesterré képezte magát, de állítja, egy a börtönben készített váza minden nap emlékezteti arra, mennyi rossz döntést hozott élete során és, hogy sosem szabad vissza kerülnie a rácsok közé…

Mit tennél másképp, ha újrakezdenéd az iskolát?

Sokaknak visszatérő rémálma, hogy bár évek óta nem járnak már iskolába, mégis egy tanórán találják magukat felelés közben. Ezek általában izzasztó élmények, mégis arra kértük sztárvendégeinket, gondoljanak bele, hogy mit csinálnának másképp, ha újrakezdhetnék az iskolát.

Jakupcsek Gabriella olyan nőket keres, akiknek inspiráló a története

A Richter Főnix Közösség a Richter a Nőkért program részeként induló új kezdeményezés, amelyet közösségépítő szándékkal hívtak életre. Programukkal olyan inspiráló - elsősorban női – élettörténeteket kívánnak felkutatni és bemutatni, amelyek az újrakezdésről, a megújulásról szólnak.

Új életet kezdett VV Cristofel?

Már három évvel ezelőtt is nehéz volt elhinni, hogyVV Cristofel megjavult, legalábbis azt mondta a Fókusz riporterének. Kiderült, hogy rendes állása van, több szakmát is kitanult, és már nem balhézik a nőkkel.

Bartha Krisztián: „Leszel a feleségem?”

A Rózsa üzletvezetője egy váratlan helyzetben meglepő döntést hoz…

Kiderült, kivel randizgat Brad Pitt!

Úgy tűnik, a válás nehézségein már túl van az amerikai színész, és ismét rátalált a boldogság...

Miket rejtenek a színes tojások?

Móni azért érkezett, hogy rendbetegye kapcsolatát az exével, Antival. A lány színes tojásokat is hozott magával, amik a fiú egy-egy hibáját rejtegetik. Móni ugyanis elhatározta magát: ha Anti képes a változásra, akár ismét egy pár lehetnek...

A szerelem, ami 12 éve tart


szerző:
2018.03.29. 18:00
A szerelem, ami 12 éve tart

Gábor a 12 éve tönkrement párkapcsolatát szeretné helyretenni. A férfi ugyanis egykoron úgy értesült, hogy egy barátja akkoriban lefeküdt a barátnőjével, de nemrég tudta csak meg, hogy mindez csupán hazugság volt…

Újra rátalált a szerelem Polyák Lillára?

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon először szólalt meg azóta, hogy párjával bejelentették, zátonyra futott a házasságuk. Polyák Lilla majdnem húsz évig volt együtt Homonnay Zsolttal. Két évvel ezelőtt derült ki, hogy akkor már fél éve kezdett új életet, amelyet ma már új szerelmével is megoszt.

Story Extra 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 16:15
Újrakezdeni sosem késő! – Kriszta, László és családjuk igaz története!

A gyermek akkor boldog, ha az anyuka is az, mondják. De mi van akkor, ha az édesanya már nem érzi jól magát a gyermekei apjával, és közben váratlanul rátalál az igaz szerelem? Erről mesél Kriszta és László, akik harmadik közös babájukat várják épp most.

A Barátok közt Gigije érettebb nőként tér vissza 2018-ban?

Görgényi Fruzsinak az idei év elég különösen alakult: nem érték hatalmas változások a karrierjében, sem a magánéletében, viszont lélekben óriási átalakuláson ment keresztül. Az érdekesség, hogy a karaktere, Gigi is sok mindenben fog fejlődni és változni jövőre.

Egy új élet kezdete – Barbi, Gábor, Fanni, Maja és Olívia története!

A múlt fájdalmas történésein ugyan túl van már Barbara, de nyolc évvel ezelőtt sosem gondolta volna, hogy egy szörnyű házasság után rátalál majd egyszer az igaz szerelem, és az újabb gyermekáldás.

A Séf újracsináltatta Gabival a zseléjét

A műsorvezető próbált minden elemet tökéletesen elkészíteni, azonban a zselével meggyűlt a baja. Ezt a Séf is észrevette, és nem hagyta, hogy elengedje ezt az elemet: újra kellett kezdenie.

Nem csak a vakbélműtét vak


szerző:
2017.10.27. 18:00
Nem csak a vakbélműtét vak

Habár Csilla szakított Ferivel, a lány még mindig szerelmes, így most mégis vissza szeretné kapni volt párját. A férfi a rutinműtétje után olyan érzelgőssé vált, hogy teljesen kikészítette Csillát, aki ennek ellenére most mégis adna egy újabb esélyt a kapcsolatuknak.

Bréking: Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

A színész a ma Reggeli műsorban elárulta, hogy hamarosan újult erővel forgathat a „Mátyás király téren.”

Hanna: ˝én lezártam, ami kettőnk között volt˝

Úgy tűnik, most már valóban lezárult Peti és Hanna kapcsolata.

Újra együtt vannak a VV szerelmesei!

A villa lakóinak kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, de a srác kitartóan ostromolta szíve választottját, aminek meg is lett az eredménye. Az akkor még kapcsolatban élő lány végül beadta a derekát a hősszerelmes vetélytársának.  

Dolly bemutatja legújabb formációját

Újrakezdés harmincnégy év után. Megújulva, elképesztő energiával mutatkozik be Dolly legújabb formációja. A Dolly Plusz stílusáról, új tagjairól és hatalmas terveiről mesélt nekünk az énekesnő.

Story Extra 2017-05-03


szerző:
2017.05.03. 16:55
Hogyan mentsünk meg egy menthetetlen kapcsolatot - mielőtt túl késő lenne?

​A kapcsolatok csodálatosan indulnak. A vonzalom előbb rajongássá, majd szerelemmé alakul. Érezzük a köteléket, dolgozunk rajta, és beépítjük a mindennapi életünkbe. Mindig egy tökéletes kapcsolatot kerestünk, és úgy gondoljuk, végre találtunk egyet. Ám ahogy a hónapok és az évek telnek, a rajongás - ami vonzóvá tett minket egymás számára-, elkezd fogyatkozni. A megszokás felüti a fejét, és kezdetét veszi az elhidegülés.

Zsolti művészeti válságba került főzés közben

Zsolti kicsit kiborult a pirospaprikától, Adri pedig a májas hagymás trutyit látva úgy döntött, újrakezdik a főzést, ugyanis a libamáj májkrémmé alakult át.

Van, amit másképp csinálnál?

Képzeljék el, hogy van egy időgépük, amivel vissza tudnak menni a múltba és meg tudják változtatni az akkor hozott döntéseiket. Van, amit másképp csinálnának?

Gyász és végrendelet a Barátok köztben

Ezen a napon, hat évvel ezelőtt Berényi Claudia szörnyű tragédián ment keresztül. Sok év után végre talált egy férfit, aki mellett megtalálta a szerelmet, a barátságot, a hű társat. Minden szépen alakult addig, míg a boldogságban úszó nő, holtan találta Valtert, a kedvesét. A végrendeletben pedig döbbenetes dologra kérte Claudiát az elhunyt férfi.

Újra az éterben Geszti Péter!

Geszti Péter több mint tizenöt év után tér vissza a rádiózáshoz, reggeli műsorában a ’90-es évekről szól minden. Az újrakezdésről jubileumi koncertje előtt beszélgettünk a showman-nel.

Nyári Dia: „Szakítottunk”

A Barátok közt gyönyörű színésznője, két évvel ezelőtt őszintén mesélt az akkori párkapcsolatáról. Kiderült, akkor több mint négy évig alkotott egy párt a barátjával, Dáviddal, viszont az akkori interjú előtt néhány héttel úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Dia őszintén mesélt riporterünknek a szakítás okairól.

A lezárások és elengedések éve volt

A számmisztikusok és az asztrológusok azt mondják, 2016 a lezárások és az elengedések éve. És tényleg csak tátottuk a szánkat, mert idén az eddigi évösszegzésekhez képest sokkal több szakítás volt, és nagyon kevés új, bimbózó szerelem.

Visszatér Berényi Claudia? – VIDEÓ!

Két évvel ezelőtt derült ki, hogy a Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit visszatért a sorozatba, és mint mondta, nagyon élvezte, hogy újra forgathatott. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

Ez volt az év békülése! Az énekes mindenkit meglepett!

Három évvel ezelőtt derült ki, Szabó Ádám újra megtalálta a boldogságot, de nem ám valaki más oldalán, hanem az exe mellett izzott fel ismét a szenvedély. Mire jó a sok közös munka? Hát arra biztos, hogy Ádámék rádöbbentek, nem bírnak egymás nélkül élni.

Mégsem szakít az álompár? – VIDEÓ!

Mindig nagyon elszomorítóak azok a hírek, mikor egy-egy álompár szakításáról olvashatunk. Így volt ez az énekesnőnél is. Először jött a lesújtó hír, Lola és szerelme, Bence szakítottak, sőt már az eljegyzésüket is felbontották. Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon viszont jött egy újabb hír, miszerint mégsem szakítottak a szerelmesek, inkább csak egy kisebb fajta mosolyszünet volt közöttük. De inkább maga az énekesnő meséljen az esetről. Nézzétek:

Karola visszatér régi munkahelyére

A lány kénytelen félretenni a büszkeségét, és visszakéri Krisztiántól a régi munkáját. Ám ahhoz, hogy visszakaphassa, össze kell mérnie magát egy új kollégával.

Karola mindent az elejéről kezdhet?

Karola remélte, hogy végre megveheti a saját tetováló szalonját. Amikor megkapta a hitelt a banktól, már azt hitte, hogy minden sínre került. Ám sajnos tévedett…

A héten legendák születtek és buktak el – Egyszerre sírtunk és nevettünk!

Itt van az ősz, itt van újra! Bizony, már szeptembert írunk a naptárunkban! Icipicit lehet érezni az évszakok változását, a napsugár aranysárgább lett és a hajnali levegő már csípős. Sztárjaink már csodálatos outfitben pompáznak, ők is készülnek a hidegebb hónapokra. Heti összefoglalónk jön!

Nóra kétségbeesik, mikor meglátja Mikit Judittal

Miklóst jól meglepi Judit kedvessége, és az apró játékos meglepetése is. Nóri meg véletlenül pont arra jár, és igencsak látszik, egyáltalán nem örül annak, amit lát. 

A ValóVilág szőkesége nem adta fel!

A Fókusz stábja négy évvel ezelőtt igazán kíváncsi volt a ValóVilág egykori gyönyörűségére, Seherezádéra, vagyis arra, hogy milyen irányt vett a fiatal lány élete. A kérdés jogos volt, mi történhetett a lánnyal, mi lett DJ karrierjével, és az összetört szívével.

Nagy bejelentést tett Vastag Csaba

A 2010-es X-Faktor győztese eddig szó nélkül hagyta az őt ért pletykákat, de csak mostanáig. Kendőzetlen véleményét saját közösségi oldalán osztotta meg.

Tragédia: Fájdalmas újrakezdés

Két évvel ezelőtt a Fókusz meglátogatta azt a családot, akik borzalmas tragédiát éltek át. Egyik februári napon robbanásra ébredt az akkor hat éves Kristóf. A családfő hősként menekítette ki az égő házból feleségét, Évát és kisfiát. Sajnos József belehalt sérüléseibe. Az ország összefogott Kristófért és Éváért. Megrázó videó következik! 

 Kristóf vs. Margó – Mi lesz ebből?

Zsófinak kitűnő ötlete támadt, szeretne ismét jóban lenni „anyósával”, és tiszta lappal indítani a kapcsolatukat. Tóbiás először örül az ötletnek, de mikor rádöbben, hogy így Kristófot is be kell mutatnia édesanyjának, nagyon megijed.

Ez a nagy szakítások és a szerelmes románcok nyara?

Négy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak Szabó Ádám, Baricz Gergő és Voksán Virág. Mégpedig arról, hogy milyen nehéz szakítani, illetve arról, hogy milyen nehéz újrakezdeni. A külföldi sztárokat sem hagytuk ki a sorból.

Aliz kitiltja Irmát


szerző:
2016.06.30. 21:25
Aliz kitiltja Irmát

Bözsi csak az elmúlásra tud gondolni, és arra, ha ő már nem lesz, akkor biztos Irma lesz Vili bácsi új párja. Aliz hallani sem akar erről az egészről, és mikor a fiatal lány találkozik Irmával, rögtön elmondja neki a véleményét. 

Egy zsúfolt hétvége: Alföldi Róbert nyomában

Pontosan három éve történt, hogy a Fókusz végigkövette Alföldit, ahogy búcsút vesz a Nemzeti Színháztól, és elkísérte egyenesen az RTL Klub székházáig is, ahol részese volt az X-Faktor első felvételeinek.

Miley Cyrus most aztán jól bemutatott – Vagy csak átvert mindenkit?

Tudjuk, tudjuk, az énekesnő inkább botrányairól híres, vagyis pucérkodásairól, a drogtól és az alkoholtól szétcsapott estéiről. Kivételesen most teljesen más okból került terítékre a fiatal lány. Egy nagyon furcsa jelenség tartja lázban a rajongókat. Te se hagyd ki!

Véget ért egy korszak: bezárt a Józsefvárosi piac

Két éve már annak, hogy óriási vihar kavart a Józsefvárosi piac bezárása. A Fókusz stábja kilátogatott a helyszínre azon a szomorú hétfőn. 

Hajléktalanok, akiknek sikerült az újrakezdés

Hajléktalanok sikertörténeteiből nyílt fotókiállítás egy budai kávézóban. A "Mentés másként" című tárlat képein olyan emberek szerepelnek, akik közösségi adományokból kaptak segítséget életük újrakezdéséhez. Volt, aki láncfűrészt vagy laptopot kért, hogy ezek segítségével lábalhasson ki kilátástalannak tűnő helyzetéből. Mindennapjaikat hónapokon át fotósok követték.
 

POLYÁK LILLA:

Közel húsz év együttlét és tizenhat, házasságban eltöltött év után, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt útjai külön váltak. A színésznő beszél élete legfájdalmasabb időszakáról, az újrakezdésről, és arról, hogy mitől kapott új erőre és jött bombaformába.

Előző rész (2016. január 14.)

Elosztja Nikol és Krisztián az egymilliót? Ádám újra szeretné kezdeni Hannával, de Hanna ezt nem akarja. Júlia gyanúsítottá lép elő Róbert ügyében a sporttáska miatt.

Első közös születésnapjukat ünnepelték az ikrek

Az 56. születésnapja az ikerpárnak, de csak egy gyertya ég, hiszen ez az első közös bulijuk, korábban nem is ismerték egymást. Az ikrek az egyesítés óta folyamatosan tartják a kapcsolatot, megismerték egymás családját, és ennyi év után együtt ünnepelték a születésnapjukat.

Visszaszerezhetjük az elveszett szerelmet?

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, hangzik el sokszor a mondat, amikor a kapcsolatok újrakezdéséről beszélünk, és valóban eléggé megosztja, mind a nőket, mind pedig a férfiakat a kérdés, hogy vajon, ami elmúlt, azt vissza lehet-e hozni, újjá lehet-e építeni egy tönkre ment kapcsolatot. Kánya Katával most ezt próbáltuk megfejteni.

Felmelegítve csak a káposzta jó?

Nem feltétlen igaz a mondás, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Az ember különböző életszakaszokat él meg, és a fontossági sorrend mindig változik, ám nem törvényszerű, hogy ezeket a szakaszokat a párok ugyanakkor élik meg. Vajon mindig jó egy párkapcsolat újrakezdése? Egyáltalán hogyan lehet vagy érdemes? Erre kerestük a választ Orbán Nóra, párkapcsolati szakértővel.

SZANDI: „Három napig voltam kómában”

Az énekesnő visszaemlékezett súlyos lovas balesetére. Azt mondja, nem hisz a véletlenekben, a balesetnek „meg kellett történnie” ahhoz, hogy végül az énekesi karriert válassza és ne zsokénak álljon.

Nikosz szerint butaság lenne nem megpróbálni megoldani a problémát, és bár Gréta szerint egyáltalán nem biztos, hogy túl tudnak ezen lendülni, mégis haragudna magára, ha nem adna még egy esélyt férjének. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Fókusz Plusz 15-06-06


szerző:
2015.06.06. 19:10
Fókusz Plusz 15-06-06

Fókusz Plusz: Biztonságban vagyunk? - Mennyire biztonságosak a magyarok által közkedvelt turistaparadicsomok? Nyaralás a terrortámadás félelme nélkül. Mindent elölről - Kerekesszékbe kerültek, most mégis boldogabb és teljesebb életet élnek. Hogyan lehet újrakezdeni egy súlyos baleset után?

Damu Roland: visszavágok!


szerző:
2015.04.09. 18:55
Damu Roland: visszavágok!

Nemi erőszakért és egyéb bűncselekményekért ült, Damu Roland 3 év után szabad. A Fókusznak adott első interjújában arról is beszél, hogy perújrafelvételt akar. Azt mondja, nem hagyhatja annyiban, hogy ártatlanul ült három évet. Hogy hogyan bírta ki a börtönt, szerelmével hogyan tartották egymásban a lelket és hogyan készül a visszatérésre színészként? Ezt is elmesélte.
 

„Mindent megkaptunk az újrakezdéshez”

Szinte mindent megkaptunk, ami kell az újrakezdéshez – ezt mondta az RTL Híradónak az a fiatal pár, akiknek a lakása szenteste előtt egy nappal égett ki Makón. A fiatalok az egyik önkormányzati idősek otthonában töltötték a karácsonyi ünnepeket, de napokon belül új bérlakásba költözhetnek.


 

Srí Lanka: Harc a démonokkal


szerző:
2014.04.12. 20:00
Srí Lanka: Harc a démonokkal

Pintérék nagy fia érthetetlenül agresszív lett, szinte nem ismertek rá saját gyerekükre, ahogy a fiú sem önmagára. Miután itthon hiába próbáltak segíteni nekik, Tomi egy különleges terápiát vállalt, Srí Lankára utazott, megváltozni.

Felébredt a kómából, más ember lett

Arany-Tóth Zita egy súlyos autóbaleset következtében 10 hónapig volt kómában. Balatonalmádiból elindulva az úton egy kamionos rohant az autójukba. Azt mondja, valószínűleg egy angyal vigyázott rájuk, hiszen mögöttük egy mentőautó volt.

VV Éva már hatvanadik napja ellenáll a kísértésnek

Ott voltunk, amikor belevágott az alkohol elvonó kúrába. Hetekkel később a Szigetre is vele mentünk, ahol hiába próbálták elcsábítani. Lehet, hogy a botrányhősnőnek sikerül az, amivel sokan hiába próbálkoznak?

Fókusz 13-09-04


szerző:
2013.09.04. 19:50
Fókusz 13-09-04

Fókusz: Megtalált boldogság? - Rékasi Károly a hírek szerint visszaköltözött feleségéhez! Házaspárok, akiknek sikerült az újrakezdés, és akiknek nem. Tesztoszteron-találkozó - Felforgatták Budapestet, aztán testsúlyuk sokszorosát. A világ legerősebb emberei kameránk előtt bizonyítottak. Botrányos videó - Börtönben marad a négy éve Bolíviában raboskodó magyar informatikatanár! Tóásó Előd tolmácsa alig beszél magyarul!

Fókusz 13-04-04


szerző:
2013.04.04. 20:00
Fókusz 13-04-04

Fókusz: Utolsó esély - Bemutattuk az életét, majd egy jótevő jelentkezett. Előttünk kezdett új életet egy hajléktalan férfi. Cukik voltak - Soha nem látott gyerekkori videók Oláh Gergőről, Muri Enikőről és Istenes Bencéről. De mit szóltak ők magukhoz? Imádkozó kutyák - Meghökkentő felvételek! Meddig mehetünk el egy kutya nevelésénél, és hogyan tanítsuk kis kedvenceinket?

Fókusz 13-01-09


szerző:
2013.01.09. 20:45
Fókusz 13-01-09

Fókusz: Add ide a didit! - Pákó felnőttfilmben szerepelt? A nyilvánosságra került videó ellenére az előadó mindent tagad. Tragédia után - Fel lehet-e dolgozni Fehér Sándor elvesztését? Miben tud segíteni az ügyvéd a Costa Concordia áldozatainak? Híradós baki - Miért kapott nevetőgörcsöt Erős Antónia adás közben? Hogyan segített Szellő István?

Müller Attila új életet kezdett


szerző:
2013.01.09. 19:00
Müller Attila új életet kezdett

Müller Attilának 2011 húsvét hétfőjén égett le a háza. Ráadásul a tragédiáért csakis saját magát okolhatta, mert égve hagyott egy gyertyát, ami a tüzet okozta.

Fókusz 12-06-08


szerző:
2012.06.08. 20:55
Fókusz 12-06-08

Fókusz: Váratlan fordulat - Elsőként a Fókuszban beszél a nagy változásról. Németh Kristóf meglepő bejelentésre készül. Bermuda-háromszög - Mi az igazság az utóbbi évek rejtélyes haláleseteiről? A Hajógyári-sziget titkai. A terrorizmus árnyékában - Bemutatjuk a világ egyik legveszélyesebb munkahelyét, ahol magyarok is dolgoznak. Exkluzív riport Pakisztánból.

Fókusz 12-06-06


szerző:
2012.06.06. 20:55
Fókusz 12-06-06

Fókusz: Falnak csapódtak - Ákos amszterdami koncertjén árulta el, hogy nemrég súlyos autóbalesetet szenvedett. Sztárbúvóhelyek - Budapest, ahogy a hírességek szeretik. Hol esznek, alszanak vagy varratnak maguknak, amikor nálunk járnak? Tiltott mondatok - Hogyan ne fegyelmezzük gyermekeinket! Híres szülők és csemetéik mesélnek arról, náluk milyenek a nevelési módszerek.

Fókusz Plusz 12-02-04


szerző:
2012.02.04. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-04

Fókusz Plusz: Mi a titok? - Szűcs Judith, Sütő Enikő és Kóbor János felesége hosszú évtizedeket vártak a boldogságra. Hogyan maradtak fiatalok? A sikertelenség átka - Nincs esélyük a győzelemre, mégis ez az életük. Síugrás, tollas és trambulin. Jönnek az elátkozott sportágak!

Fókusz Plusz 11-11-12


szerző:
2011.11.12. 19:30
Fókusz Plusz 11-11-12

Fókusz Plusz: Áll a bál? - És ki fizeti a számlát? Vannak, akik milliókat kaszálnak és akad, aki semmit sem kap a szerzői jogdíjakból. Hova tűnik a pénz? Újrakezdték - Mihez kezdjen az, aki elveszti a munkahelyét? Sikersztorik és jótanácsok azoktól, akik felálltak a padlóról.

Nők, akikre érdemes odafigyelni


szerző:
2011.11.04. 07:35
Nők, akikre érdemes odafigyelni

Eszenyi Enikő, Udvaros Dorottya, Kubik Anna. Erős nők, akiknek többször újra kellett építeniük az életüket. A megújult Csak csajok vendégeit az újrakezdésről kérdeztük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való