KERESÉS search-close

úszó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "úszó"

Hogyan borította fel Hosszú Katinka életét a koronavírus-járvány?

A koronavírus-járvány az élsportolókat sem kíméli, az elhalasztott versenyek és a bezárt edzőközpontok miatt teljesen felborult idén a versenyzők élete. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka az ötödik ötkarikás játékára készült.

Eltévedt úszás közben - egy kenus mentette meg az életét

Szerencsés véget ért egy részeg férfi éjszakai fürdése szerdán éjjel Fonyódnál. Sötétedés után ment úszni, 1500 méterre járhatott a parttól, amikor azon kapta magát, hogy már nem tud tájékozódni, fogalma sincs, merre induljon kifelé. Egy közelben kenuzó férfi hallotta meg a segélykiáltását.

BOHUS RICHÁRD: Azoknak a sportolóknak a legnehezebb, akik az olimpiára készültek

Legjobb formájában volt Bohus Richárd, amikor az edzőtáborból hazatérve rajta is elvégezték a koronavírus-tesztet. Pozitív lett. Rajta kívül még 9 úszó és edző kapta el a fertőzést, mindannyian megúszták betegség nélkül. Most visszatérhetett az uszodába - elkezdődtek az edzések. Rendkívüli biztonsági intézkedések mellett. Bohus azt mondta, az edzésnek mindenki örül. De az bizonytalanságban tartja a sportolók egy részét, hogy az elhalasztott olimpia miatt nemcsak a kvalifikációjukat vesztették el, de még azt sem tudják, mikorra kell újra csúcsformába hozni magukat.

Kapás Boglárka is koronavírusos!

Kapás Boglárka, olimpiai bronzérmes úszó a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy pozitív lett a tesztje. Azt mondja, jól van: tünetei sincsenek, ám egyelőre otthoni karanténban marad. Nem sokkal később Kozma Dominik is bejelentette, koronavírusos. Az Úszó Szövetség saját költségen végeztetett tesztet a sportolóknál, az RTL Híradónak azt mondták, több pozitív eredmény is lett.

Milák Kristóf, aki megdöntötte Michael Phelps 10 éves világrekordját

19 évesen világcsúcsot úszott 200 pillangón. Az úszófenomén Michael Phelps 10 éves világrekordját döntötte meg, aki azt mondta: megemeli a kalapját előtte. A világ és Európa-bajnok Milák Kristóf azt mondja nem érez nyomást az eredmény miatt. Reméli a teljesítménye jövőre, az olimpián is elég lesz az első helyre. Szavazzon ITT!

Patkás Tamás nemcsak önmagát győzi le, hanem másoknak is példát mutat

Patkás Tamás az egyetlen magyar nyílt vízi paraúszó. Miközben győri házának teraszán beszélgettünk, a kert végében sorra húztak el a vasúti szerelvények. „Ez az én keresztem!” Innen nem messze szenvedett tragikus munkahelyi balesetet 25 évvel ezelőtt. Tolatásvezetőként dolgozott, és éppen a kocsik között volt, amikor megtörtént a baj. Őt megmentették, a lábait azonban nem sikerült. Iszonyatosan nehéz volt az életerős férfinak újrakezdenie az életét. Kisfia akkor volt 8 hónapos, azt mondja, szinte egyszerre tanultak meg járni.

Szexuális zaklatással vádolják Kenderesi Tamást, több milliós bírságot is kaphat

Szexuális zaklatással vádolják Kenderesi Tamást, aki egy koreai szórakozóhely mellékhelyiségből a táncparkett felé haladva ért hozzá egy, a pultnál álló koreai táncos lány fenekéhez, erről ő maga számolt be közösségi oldalán. A legvalószínűbb, hogy az úszó pénzbírságot kap majd, de ez több millió forint is lehet.

Kenderesi Tamás fizetne, csak hazajöhessen

A koreai rendőrség vádemelést javasolt a szexuális zaklatással gyanúsított magyar úszó ellen. Kenderesi Tamás azt mondta a rendőröknek, hogy hajlandó letétbe helyezni a becsült bírság összegét, csak hazajöhessen Magyarországra. Az Úszószövetség azt mondja, akár a versenyzéstől is eltilthatják Kenderesit, ha bűnösnek találják. Az úszó Dél-Koreában várja a vizsgálat végét. Az egyik civil szervezet szerint Magyarországon is komolyabban kellene kezelni a nőket érő szexuális zaklatást.

 

Michael Phelps: Megemelem a kalapom Kristóf előtt

Megemelem a kalapom Kristóf előtt – ezt mondta Michael Phelps a New York Times-nak, miután a 19 éves magyar úszó megdöntötte csaknem tízéves világrekordját tegnap a vizes világbajnokságon. Milák Kristóf edzőjét, Selmeci Attilát meglepte, hogy tanítványa világrekordot úszott a kvangdzsui vébén. Az InfoRádiónak azt mondta: egy-két nap kell, amíg felfogja a történteket.

Lábak nélkül úszott a Fertő tavon

Lábak nélkül úszott a Fertő tavon Fertőrákostól az osztrák határkőig körülbelül 3 kilométert egy 47 éves férfi. Patkás Tamás 23 éves korában vesztette el a lábait, amikor munka közben egy vonat kerekei alá esett. Négy éve kezdett el aktívan úszni, átúszta már a Balatont és a Velencei tavat is. A Fertő tó pedig egy újabb kihívás volt neki.

Exkluzív: ezek voltak Hosszú Katinka rendkívüli pillanatai

Hosszú Katinka, háromszoros olimpia bajnokunk ritkán ad interjút, egy évvel ezelőtt viszont sikerült őt elcsípnünk egy több milliós adomány átadásakor, és az elmúlt hónapok sikereiről és nyári pihenőjéről kérdeztük.

Oroszlánmedúzák támadták meg Mányoki Attila hosszútávúszót

Kritikus állapotban van Mányoki Attila, miután tegnap ki kellett menteni a Skóciát és Írországot elválasztó tengerszorosból. A hosszútávúszót 9 óriási oroszlánmedúza támadta meg. A zalaegerszegi sportoló ennek ellenére tovább úszott, nem akarta feladni. Végül az őt kísérő hajó személyzete mentette ki a vízből. Teste lehűlt, és rengeteg tengervizet nyelhetett. Mányoki Attila a világ hét legveszélyesebb tengerszorosából korábban hatot már átúszott.

Medúzák miatt intenzíven az úszó

Kritikus állapotban van Mányoki Attila, hosszútávúszó. A zalaegerszegi sportolót óriási oroszlánmedúzák támadták meg, ezért tegnap úgy mentették ki a Skóciát és Írországot elválasztó tengerszorosból. Először nem akarta feladni, és tovább úszott. Végül az őt kísérő hajó személyzete mentette ki a vízből. Korábbi riportjainkat vele, megnézhetik ITT, ITT és ITT.

Verrasztó ittasan vezetett

Egy hónapon belül a második élsportolót érték ittas vezetésen a rendőrök. Verrasztó Dávid világ- és Európa-bajnok úszó a napokban egy rutinellenőrzésen bukott le.

Bernek Péter rejtélyes betegségének története

Hosszú ideig rejtélyes betegséggel küzdött világbajnok úszónk. Emiatt az EB-ről is lemaradt, de végre a gyógyulás útjára lépett, hogy augusztustól felkészülhessen a következő világkupára. A reggeliben mesélt betegségéről Bernek Péter!

TOP-on: Kenderesi vicces rendőr-videója

Rengetegen nézik a fiatal úszótehetség, Kenderesi Tamás vicces videóját, amelyet a rendőrséggel készített a nyári strandbalesetek megelőzésére. A Fókusznak mesélt a forgatásról. A vicces videót megnézheted itt!

Úgy tűnik, végleg vége Hosszú Katinka és férje kapcsolatának!

Ismét robbantotta a bombát Hosszú Katinka, ezúttal is közösségi oldalán. Csütörtök délelőtti posztjában bejelentette, hogy nem sikerült rendeznie Shane Tusuppal magánéleti problémáit, így a jövőben a közös munkát sem folytatja férjével, aki egyben az edzője is volt.

Gyurta Dániel: váltani kellett

Ünnepélyesen elbúcsúztatták a versenysporttól visszavonult Gyurta Dánielt. A Magyar Úszóközösség Debrecenben köszönt el az olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolótól, aki kedden jelentette be, hogy visszavonul.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Hónapok óta mindenkit az foglalkoztat, hogy hogyan alakul az ország legeredményesebb úszónője, Hosszú Katinka, és Shane Tusup kapcsolata. Ma azonban a Blikk azt írta: Katinka beadta a válókeresetet. A háromszoros olimpiai bajnok úszó öt éve ment férjhez amerikai edzőjéhez. Együtt érték el sikereiket, de mi történhetett karácsony előtt, amit Katinka nem tudott megbocsájtani?

Mi a helyzet Hosszú Katinkáékkal?

Már december vége óta foglalkoztatja az országot, hogy mi történik Hosszú Katinka és Shane Tusup között, sokan rebesgetik, hogy válságba került a házasságuk. Katinka nemrég érkezett haza Miaim-ból, ahova nem tréningezni utazott, és a férje sem kísérte el, ám most, hazatérése után sem jelentek meg együtt az edzéseken...

Mányoki Attila átúszta a Gibraltári-szorost

Embert próbáló teljesítmény: átúszta a Gibraltári-szorost egy zalaegerszegi hosszútávúszó. Mányoki Attila 4 óra 9 perc alatt ért Spanyolországból Afrika partjaihoz. A célja, hogy teljesítse az Ocean's Seven elnevezésű, nyílt vízi maratont, melynek résztvevői a világ hét legnehezebben leküzdhető tengeri csatornáját ússzák át. Ez volt a hatodik állomás.

Verrasztó Dávid főzött nekünk!


szerző:
2017.11.03. 07:20
Verrasztó Dávid főzött nekünk!

Főző vendégünk a kétszeres világbajnoki ezüstérmes és kétszeres Európa-bajnok úszónk, Verrasztó Dávid volt, aki ahogy a medencében, úgy a konyhában sem rémül meg!

Hosszú Katinka:

Hosszú Katinka nemcsak a medencében sztár, hanem a közösségi médiában is. Facebookon közel 502 ezer lájkolója van, míg Instagramon több mint 283 ezer követővel büszkélkedhet.

Fókusz 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 17:20
Az olimpián viselt ruhájával segített a bajba jutott családon

Gázrobbanás miatt otthonát vesztett családnak gyűjtött Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó. A riói olimpián viselt szabadidő ruháját is elárverezte. Összesen több mint fél millió forintot gyűjtött össze a Tolna megye Decsen élő Vaskó családnak. Házuk márciusban semmisült meg, most rokonoknál laknak, de már készülnek az újabb házuk építésére.

Verrasztó Dávid rácáfol a rosszhírére!

Ma reggel az Európa-bajnok úszó birkózik meg Stőhr Gréta vegán séf alapanyagaival. Dáviról kevesen tudják, de szakácsnak tanult. Lássuk a konyhában is olyan profi-e mint a medencében!

Egy héten belül már a második úszóbotránytól hangos a sajtó

Újabb úszóbotrány! A Bors írta meg, hogy a lapnak egy válogatott úszónőről készült intim, meztelen képeket akartak eladni. Híradónk úgy tudja, a fiatal tehetséget volt barátja zsarolhatta a korábban készült fotókkal. Az ügyben a rendőrség is nyomoz.  Néhány nappal ezelőtt pedig egy 16 éves sportoló lányról került fel szexvideó a netre. Úgy tudjuk, mit sem sejtett róla, hogy barátja csapattársai a debreceni uszoda öltözőjében filmre veszik őket. Ebben az ügyben is vizsgálatok folynak.

Risztov Éva:

Risztov Éva olimpiai bajnok arról beszélgetett Annáékkal, miért posztol fotókat smink nélkül, és mi a véleménye azokról az emberekről, akik retustált, szinte tökéletes fotókat posztolnak a közösségi oldalra nap mint nap.

Így indítja a reggelt Hosszú Katinka!

A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő nemrég fodrásznál járt, és a hétvége közeledtével egy bolondos, férjével közös képet töltött fel közösségi oldalára.

25 millióért népszerűsíti a Vb-t

Hosszú Katinka 25 millió forintért népszerűsíti a vizes Vb-t! A világ- és olimpiai bajnok úszó reklámfilmekben és eseményeken szerepel majd. Az RTL Híradónak nyilatkozó sportközgadász úgy látja: ez reális ár, de szerinte felvethető, hogy egy ilyen eseménynél kell-e az adófizetőknek külön is támogatniuk azokat a sportolókat, akiknek sokféle dolgot amúgy is a költségvetés áll.

GYURTA DÁNIEL:

Átadták a 2017-es nyári vizes világbajnokság uszodáját, a Duna Arénát. Az úszók ma már a medencét is kipróbálhatták. Gyurta Dániel azt mondta, külön jónak tartja, hogy a komplexum nemcsak a nézőket, hanem az úszókat és az edzőket is kiszolgálja.

Ismét rekordot döntött Hosszú Katinka

Páratlanul sikeres évet zárt Hosszú Katinka. És még mindig nincs vége számára az évnek. A világ legjobb úszónője a windsori rövidpályás úszó világbajnokságon újabb rekordot állított fel, hét aranyat és két ezüstérmet nyert. Soha, senkinek nem tudott még egy világbajnokságon ennyi aranyérmet szerezni.

MEGÁLLÍTHATATLAN: Hosszú Katinka versennyel vezet le

Alig ért haza a kanadai rövidpályás úszó vébéről, Hosszú Katinka már arról beszélt, hogy hétvégén Svájcba utazik egy újabb versenyre. Az ünnepek alatt is edzeni fog, de azért megpróbál majd a pihenésre is időt szakítani.
 

Újra Hosszú a legjobb úszó


szerző:
2016.12.05. 17:46
Újra Hosszú a legjobb úszó

Újra Hosszú Katinka és Michael Phelps lett az év úszója. A magyar olimpiai bajnok egymás után harmadszor, az amerikai úszó 2012 után másodszor érdemelte ki az elismerést. A trófeákat a most zajló rövidpályás világbajnokság helyszínén, a kanadai Windsorban adták át a Nemzetközi Úszószövetség gáláján. Hosszún kívül edzőjét, egyben férjét is díjazták a gálán: Shane Tusup lett az év női úszóedzője. Rajta kívül még kilenc másik edzőt és szövetségi kapitányt díjaztak.

17 év után hagyta ott az edzőjét

Állítása szerint az újságból tudta meg pénteken Széles Sándor, hogy tanítványa, Gyurta Dániel szakít vele és edzőt vált - ezt Széles mondta a Fókusznak adott interjújában. Az edző 17 évig foglalkozott a világ- és Európa-bajnok úszóval, aki szerint Széles egészségügyi állapota miatt nem tudta őt segíteni az elvárt szinten. Gyurta Dániel ezentúl Nagy Józseffel készül, Széles azért reméli, még lesz alkalma beszélni volt tanítványával.

Jakabos Zsuzsát edzés közben leptük meg

Az úszónő minden napja az uszodában kezdődik, de mindig friss és üde. Bombaformájának titkát is elárulta, és megtudtuk, hogy mivel lehet kihozni a sodrából.

TÓTH TAMÁS:

Tóth Tamás szerezete meg a magyarok első aranyérmét a riói paralimpián. Az úszó 100 méter háton végzett az első helyen. Azt mondja, még fel sem fogta, hogy ez megtörtént vele, de nagyon örül az elért eredménynek.

Gyurta Dani elárulta féltett titkát!

Ki ne emlékezne a tökéletes alkatú úszóra. A jóképű és izmos Danival a Reflektor stábja beszélgetett. A fiú nem szeretett sosem a magánéletéről mesélni, de most kivételt és felszabadultan beszélt terveiről, sőt hazánk büszkesége és számos fiatal példaképe még a lányokra is kitért.

Hosszú Katinka ennyire még sosem volt ideges

Pontosabban három évvel ezelőtt, ezen a napon teljesült legnagyobb álma az úszónőnek. Katinka akkor már túl volt a barcelónai világbajnokságon, de előtte állt élete legnagyobb eseménye. A felvételen jól látszik, mennyire izgul, hiszen épp az oltárhoz indult szerelméhez, Shane Tusuphoz.

KENDERESI: Hihetetlen, de ezt mondta még az olimpia előtt

A 19 éves fiú már 17 évesen ifjúsági Európa-bajnok volt pillangó úszásban. Most olimpiai érmet szerezhet. A Fókusznak májusban így mesélt a hétfői futamról.

RIO 2016: Elindult az első magyar sportolói küldöttség

Elindult az első magyar sportolói küldöttség Rióba. Nem sokkal hat óra után gépre szállt Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid úszó és két tornász, Kovács Zsófia és Hidvégi Vid. A Magyar Csapat szálláshelye az Olimpiai Faluban a Magyar Olimpiai Bizottság közlése szerint napról napra szépül. Bár a megérkezéskor még voltak hiányosságok és hibák, a brazil szakemberek folyamatosan dolgoznak, hogy mire minden olimpikon megérkezik a szobák hibátlanul működjenek.

 

Szemet vetett a monacói herceg Hosszú Katinkára?

Az Iron Lady 6 éremmel zárta az úszóversenyt. A győzelem után a herceg látta vendégül a magyar sportolót.

Szexi fotózáson lestük meg Jakabos Zsuzsát

Ez a nap most teljesen más, mint a többi – a délelőtti úszás ezúttal, ha nem is érdeklődés – de egy divatfotózás miatt elmaradt. Jakabos Zsuzsának van egy szusszanásnyi ideje, hogy kiélje magát a smink, a haj, a divat világában. Hogy az élsportoló egy kicsit halandó emberré változzon át, akit nem a hosszok, az iram, a szintidő, a tempószám, vagyis a teljesítménye foglalkoztat. Hanem egész egyszerűen a saját külseje.

Nincs sok esély a perújításra?

Nincs sok esély perújításra, így reagált Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak arra, hogy Kiss László újranézetné ügyvédjével a korábbi iratokat. Így látja az az egykori rendőr is, aki kihallgatta az úszókat a történtek után. Martinkó Károly a Népszabadságnak beszélt erről Takáts Zsuzsa interjúja után. A Fókusznak pedig egy mesteredző azt mondta, azért nem beszéltek kollégái, mert féltek a következményektől.

Kiss László-ügy: a másik oldal

A nemi erőszak  mindig is súlyos bűncselekménynek számított. Kiss Lászlóék ügyében az a kérdés is felmerült, hogy lehet, hogy ilyen enyhe büntetést kaptak a csoportosan elkövetett erőszakért.  És lehetett-e koncepciós per áldozata Kiss László és két úszótársa?  Kameránk elé állt egy ügyvédnő, aki Kissékkel úszott, és akinek apja védte a nemi erőszak ügyben az egyik sportolót.

Fókusz 2016-04-05


szerző:
2016.04.05. 17:25

Fókusz 2016-01-08


szerző:
2016.01.08. 18:55
Dagad a botrány, lemondott a kapitány

„Ne engedd, hogy a félelmeid határozzák meg a jövődet.” Ezt üzente csütörtökön Hosszú Katinka az interneten, egy nappal azután, hogy a sajtó előtt, nyilvánosan tépte össze az Úszószövetség neki kínált szerződését.

Katinka széttépte a 12 milliós szerződést

Betelt a pohár, és széttépte a szövetség 12 milliós ajánlatát Hosszú Katinka. A világ- és Európa-bajnok úszó azt mondta, el akarták hallgattatni a pénzzel. Szerinte a Magyar Úszó Szövetség nem végzi a munkáját. A jövőben magánzóként készül, és továbbra is magyar színekben versenyez.

Cseh László idén sporttörténelmet írt

Tíz év után újra világbajnok lett, és sporttörténelmet írt azzal, hogy sorozatban hetedik vébéjén is érmet szerzett Cseh László. A csaknem 100-szoros magyar bajnok úszónak mozgalmas éve volt. Majdnem 20 év után edzőt és egyesületet váltott, a nyáron pedig megnősült. Az idén 30 éves sportoló 2016-ban szeretné megszerezni első olimpiai aranyát Rióban.

HOSSZÚ KATINKA: Betelt a pohár

Mosolyogva érkezett a sajtótájékoztatóra Hosszú Katinka, de amikor elkezdte több oldalnyi, előre megírt szövegét, nagyon komollyá vált. A teljes beszédet hallhatják most.

50 ezren ünnepelték Amerikában Kovács Ágit

Az Arizonai Egyetem halhatatlanjai közé választották Kovács Ágnest. Olimpiai bajnok úszónk 4 évig járt az intézménybe, és tagja volt az úszócsapatnak is. A beiktatási ünnepséget a hétvégén tartották, Kovács Ági 6 másik sportolóval került be a legnagyobbak közé.

Edzőt és klubot vált Risztov Éva

Alig 10 hónappal a riói olimpia előtt edzőt és klubot váltott Risztov Éva. A londoni olimpia 30 éves győztese többet szeretné látni családját, ezért Debrecenből korábbi fővárosi csapatához igazolt. Egy év alatt csaknem fél tucat válogatott úszó igazolt más egyesületbe, a szövetségi kapitány szerint a változások ellenére továbbra is erős a magyar úszóválogatott.

Reflektor 15-08-04


szerző:
2015.08.05. 01:40
Reflektor 15-08-04

Reflektor: Risztov Éva élete negyedik olimpiájára készül. VV Fanni lemondott a szolikirálynő címről.

Úszni indult, belefulladt a Tiszába

Belefulladt egy férfi péntek kora reggel a Tiszába Csongrádon. A szemtanúk szerint az áldozat fürdőnadrágban ugrott be a folyóba, majd úszni kezdett, de a túlparttól néhány méterre elmerült.

Csókbetegsége miatt nem úszhat a vb-n

Bár a világ idei második legjobb idejét úszta 200 méter pillangón Kenderesi Tamás, mégsem lesz ott jövő héten a kazanyi úszó világbajnokságon. A 19 éves versenyzőnek ugyanis mononukleózisa, közismertebb nevén csókbetegsége van.

„Soha nem doppingoltam”


szerző:
2015.05.26. 18:55
„Soha nem doppingoltam”

Nincs az a pénz, amiért eladná a lelkét, és soha nem szedett tiltott szereket – ezt mondta Hosszú Katinka. Az úszó a Swimming World magazin internetes oldalán múlt szerdán megjelent doppingvádakra válaszolt. Azt is mondta, hogy személyesen is szeretné elmondani a cikk írójának hogy tévedett, és megsértette őt.

HOSSZÚ KATINKA: “Iron Lady az úszásért él”

A háromszoros világbajnok a Swimming World magazin internetes oldalán múlt szerdán megjelent doppingvádakra reagált. Egy nyilatkozatot olvasott fel, amelyet ügyvédei is jóváhagytak.

Hosszú Katinka


szerző:
2014.12.29. 18:41
Hosszú Katinka

Négy világbajnoki cím, három Európa-bajnoki elsőség, több mint ötven világkupa győzelem és 9 világcsúcs: ez Hosszú Katinka idei mérlege. A 25 éves bajai úszót a nemzetközi szövetség az év úszónőjének választotta, Magyarországon pedig sorozatban másodszor ő lett az év női sportolója.

Ha nem történik valami rossz, nincs változás

Az Év úszónője lehet. Ezt a nemzetközi címet idén a hamarosan kezdődő dohai világbajnokság előtt ítélik oda, de őt nem ez érdekli, csak az, hogy kihozza magából a maximumot. Valami megváltozott Hosszú Katinak sportpályafutásában és magánéletében egyaránt.

Hosszú Katinka: Minden rosszban van valami jó?!

Az Év úszónője lehet. Ezt a nemzetközi címet idén a hamarosan kezdődő dohai világbajnokság előtt ítélik oda, de őt nem ez érdekli, csak az, hogy kihozza magából a maximumot. Valami megváltozott Hosszú Katinak sportpályafutásában és magánéletében egyaránt.

Kovács Ági kisfia sportos családba született

Olimpiai bajnok úszónk számára mindig is fontos volt a rendszeres mozgás, így nem csoda, hogy néhány hónappal a szülése után már újra a napi rutin részévé vált a sport, amit sokszor kisfiával, Dominikkel együtt végzett, és végez a mai napig.

 

Több, mint százmilliót keresett Hosszú Katinka

Könyvet ír, de közben már a következő versenyre készül Hosszú Katinka, aki az elmúlt hetekben három Európa-bajnoki aranyat szerzett Berlinben.

Hosszú Katinka egy éve él boldog házasságban

Hosszú Katinka éppen egy éve, a mesés Seyschelle-szigeteken mondta ki a boldogító igent a szerelmének, Shane-nek, aki immár nemcsak a férje, de az edzője is. A világklasszis sportolóval két bajnokság között, egy edzés után beszélgettünk.

Veszélyes nyaralóhelyek: támadnak a cápák!

Kaliforniában, Manhattan Beachen egy férfit úszás közben támadott meg egy nagy fehér cápa. Melyek a világ legveszélyesebb helyei? És veszélyeztetett-e az Adria, így nyaralni igyekvő magyarok?

Fertőző a Balaton vize?


szerző:
2014.06.23. 17:00
Fertőző a Balaton vize?

Egy kürtszóval kezdődött a 10 km-es úszóverseny szombaton Balatonfüreden a Magyar Úszás napján. A verseny után néhány órával több úszó is kórházba került, miután feltételezhetően egy vírus támadta meg őket.

Kovács Ági halhatatlan lett


szerző:
2014.06.21. 19:30
Kovács Ági halhatatlan lett

Kovács Ági még mai is élvezi a vizet, pedig már évekkel ezelőtt visszavonult. Most viszont újra elismerték, hogy egykor ő volt a legjobb: beválasztották a halhatatlanok közé!

Kovács Ágit halhatatlanná avatták

Az olimpiai és világbajnok úszónő, Kovács Ági a hétvégén hivatalosan is bekerült a nemzetközi hírességek csarnokába. Ági. aki a floridai Fort Lauderdale-ben személyesen vehette át az elismerést, a kiutazása előtti napokban adott interjút a Reflektornak.

Darnyi Tamást teherautó gázolta el

Négy olimpiai aranyérmet szerzett, az úszósport élő legendája ő, Darnyi Tamás a sportsikerek után visszavonult a nyilvánosságtól és manapság Amerikában edzősködik. Mindenki felkapta fejét a hírre, hogy Floridában elütötte egy teherautó, kulcs-csonttörést szenvedett.

Hetvenszeres bajnokot faragott a kórházban hagyott kislányból

A 19 éves Zsanett példaértékű története és boldog élete, hála a nevelőszüleinek és egy áldozatos gyógytornásznak.

La Manche-csatorna átúszás: 25 óra a 15 fokos vízben

Mányoki Attila Calais partjainál. Épp egy perccel azután, hogy 10 óra folyamatos úszás után átkelt a La Manche-csatornán. Ezeket a felvételek még senki sem láthatta. Óriási teljesítmény. Lássuk, hogy is készült fel, élete eddigi legfontosabb úszására.

Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen vasárnap, a barcelonai vizes világbajnokság zárónapján. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen végzett.

Kovács Ági újabb kihívás elé néz

Olimpia bajnokunk három diplomájával a zsebében a doktori címre hajt. Felvételizett és felvételt is nyert a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudomány karára, ezért újra iskolapadba ül. Hogy a tanulást, hogyan tudja összeegyeztetni az anyasággal arról a 8:08 – Minden reggel műsorvezetői faggatták.

Szembesítés: 30 éves sérelmek törtek felszínre

Fontos mérföldkő lehet a zaklatások történetében, ha az állítólag molesztált unokahúghoz hasonlóan további nők jelennek meg a kamerák előtt, és elmesélik történt-e a legendás masszőrhöz köthető további abúzus.

Reflektor 13-05-02


szerző:
2013.05.03. 00:35
Reflektor 13-05-02

Reflektor: Cseh László mos, vasal, takarít – de nem szereti. Szikora Róbert, az X-Faktor új mentora több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött várja az új tehetségeket.

Cseh László nem rajong a vasalásért

Világklasszis úszónk egy éve költözött össze a barátnőjével, Diával, akivel már hat éve alkotnak egy párt. Laci azt mondja, nagyon élvezi, hogy együtt él a szerelmével, a házimunkáért azonban nem kifejezetten rajong.

Ezrek tapsoltak állva Gyurta Daninak

Olimpiai bajnokunk szombat este Norvégiában átadta elhunyt úszótársa szeretteinek azt az érmet, amelyet külön erre az alkalomra készíttetett. A norvég Év sportolója gálán a közönség állva tapsolt Daninak.

Reflektor 13-01-14


szerző:
2013.01.14. 23:40
Reflektor 13-01-14

Reflektor: Ezrek tapsoltak állva Gyurta Daninak. Zámbó Krisztián kibékült a szerelmével.

Kovács Ági kisfia imádja a vizet

A kis Dominik már most a víz szerelmese, a mamája legnagyobb örömére. A vízimádó anyukát és fiát a Reflektor riportere elkísérte egy kis vízi kalandra.

Cseh László bronzérmes 200 m vegyesen

Cseh László bronzérmet nyert 200 méteres vegyesúszásban csütörtökön a londoni olimpián.

Halott barátjának ajánlja aranyát Gyurta

Halott úszóbarátjának és riválisának, az olimpia előtt betegségben elhunyt norvég Alexander Dale Oen-nek ajánlotta olimpiai győzelmét Gyurta Dániel.

Cseh Laci segítsége megérkezett Londonba

Cseh Laci édesanyja talán most a legnagyobb segítség Lacinak. A nagymamával együtt azért mentek Londonba, hogy lelket öntsenek a fiúba, aki olimpiai szereplése miatt most úgy érzi, az egész ország rossz szemmel néz rá.

A magyar olimpikonok legfurább legjei

Már csak néhány nap és teljes lesz a Londoni Olimpiára induló magyar csapat. Eddig 148 sportolónk kvalifikálta magát: 91 férfi és 57 nő. Bemutatjuk a legifjabbat, a legöregebbet, a legkisebbet, a legnagyobbat és aki teljesen ismeretlen sportolóként lett a magyar csapat tagja.

Fókusz Plusz 12-06-16


szerző:
2012.06.16. 19:30
Fókusz Plusz 12-06-16

Fókusz Plusz: A halál torkában - A világ leghírhedtebb börtönében ült Bangkokban. Egy magyar férfi hihetetlen története, aki Dél-Afrikában mesélte el nekünk megdöbbentő emlékeit. A legjobbak csatája - Kásás Tamás a negyedik aranyra hajt. Bemutatjuk a legifjabb, legidősebb, legkisebb és legnagyobb olimpikonjainkat és a keret egyik nagy meglepetését is.

Reggeli - Csak csajok 12-05-17

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 12-05-08


szerző:
2012.05.08. 20:50
Fókusz 12-05-08

Fókusz: Mindent a pénzért! - A legnagyobb lottócsalások. Bemutatjuk a legelképesztőbb próbálkozásokat az óriási pénznyeremények megszerzéséért. Édes fogyókúra - A csokoládé tényleg karcsúsít? Teszteltük a csokidiétát VV Kinga és VV Péter segítségével. Sztárok viadala - Kik voltak a legjobban játszó celebek? De felidézzük A Széf legviccesebb és legdrámaibb pillanatait is.

Reflektor 12-05-07


szerző:
2012.05.08. 00:50
Reflektor 12-05-07

Reflektor: A kiscsillagok meghökkentő képességei. Európa-bajnok úszólányok bikiniben.

Portré 12-02-05


szerző:
2012.02.06. 01:15
Portré 12-02-05

Portré: Mai napig ő tartja az országos csúcsot az összes női mellúszó számban. De hogyan tanítja úszni 8 hónapos kisfiát? A Portré vendége Kovács Ági.

Kovács Ági nem tervezte, hogy élsportoló lesz

A 2012-es olimpiának „csak” szemlélője lesz, gyermekével a karján. A jelenleg is a magyar mellúszás csúcstartója, olimpiai bajnokunk, Kovács Ági beszélgetett Barabás Évivel.

Megmásztuk Clark Ádámot, a daruk gigászát

Mindent megmászó riporterünket is visszavonulásra kényszerítette Közép-Európa óriása. A monstrum tetejére operatőr kollégánk egyetlen kis kamerával jutott fel, így most egyedülálló felvételeket készített a hídépítők sztárjáról.

Medúzák fosztották meg a világrekordtól

86 kilométert úszott a tengerben egy magyar versenyző, Mányoki Attila. Medúzacsípések miatt mégis fel kellett adnia kísérletét.

Fókusz 11-09-07


szerző:
2011.09.07. 20:45
Fókusz 11-09-07

Fókusz: Valóra vált álom - Barna Gergő ezentúl nemcsak a bolti raktárban, a The Rocktenors pedig nemcsak a vízparton énekelhet. Újrakezdték - Som Lajos régi szenvedélyéről, Slamó pedig Pataky Attiláról is mesélt. Öreg rockerek Mick Jagger nyomában. Nem adta fel - Bastiennek eltört a gerince, lebénult, mégis folytatta a wakeboardot, káprázatos trükkökkel.

Gyurta Danit saját képmásával lepték meg

Bő egy hónapja Gyurta Dániel megnyerte élete második világbajnoki aranyát Shanghajban. Azóta Dani jól megérdemelt nyaralását tölti. A 22 éves sportoló éppen úgy pihen, mint korabeli társai, talán csak egy kicsit több a fotós körülötte.

Portré 11-08-07


szerző:
2011.08.08. 01:55
Portré 11-08-07

Portré: Egészen 40 éves koráig otthonülő, már-már lusta ember volt. Aztán megtanult úszni, elkezdett rendszeresen edzeni, majd hirtelen az ultratriatlon élvonalában találta magát. Szőnyi Ferenc a Portré vendége!

Fókusz 11-08-04


szerző:
2011.08.04. 20:20
Fókusz 11-08-04

Fókusz: Összejöttek! - Nikolas, Vastag Tomi és Király L. Norbi az X-Faktor óta először találkoztak mentorukkal. A buli hatalmas éneklésbe torkollt. Íme a világbajnok! - Gyurta Dani a nemzet új hőse. Kipihente magát és első interjúját a Fókusznak adta. A cunami után - Magyarok tettek csodát Srí Lankán. Exkluzív riport Ázsia gyöngyszeméről.

Jakabos Zuzsa, az „örök második”

Hogy mennyi ideje jut a családra sportkarriere mellett, mit tervez a jövőben, és vár-e érmet Londontól a sportolónő, elmeséli vasárnap éjjel 1:25-kor a Portréban.

Portré 11-05-15


szerző:
2011.05.16. 02:00
Portré 11-05-15

Portré: Rajongói Angelina Jolie-hoz hasonlítják. Úszó berkekben a londoni olimpia egyik favoritjaként emlegetik. Az ország egyik legszebb sportolónője, Jakabos Zsuzsa a Portréban.

A parton fulladt meg kishíján az úszóbajnok

Hatvan embernek kellett kimentenie az osztrák olimpiai válogatott úszóját a homokból Floridában.

Csak Csajok 10-09-16


szerző:
2010.09.16. 09:05
Csak Csajok 10-09-16

Csak Csajok: Az anyától való elszakadás lelki betegség kialakulását okozhatja mind az anya, mind a gyermek életében. Hogy hogyan kell helyesen kezelni ezt a kritikus időszakot, arról Dr. Belső Nórát faggattuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való