KERESÉS search-close

ünnepek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ünnepek"

Nem fogod elhinni, mi volt Józan Laci újévi fogadalma!

Az RTL Klub Reggeli műsorának egyik vendége volt a színész, aki örömmel mesélt arról, hogyan töltötte az ünnepeket, illetve azt is elárulta, mit ígért meg magának 2019-re.

Hogyan szabaduljunk meg az ünnepi plusz kilóktól?

Van, aki kék dolgokkal veszi körül magát evés közben, más csak egyféle ételt eszik, úgy tűnik, mindig kitalál valaki új őrült és veszélyes fogyókúrás módszert, ami aztán terjed, mint egy vírus. A karácsonyi kajakóma után máris itt a farsangi időszak fánkkal és kolbásszal, mi azért néhány követhető praktikát adunk azoknak, akik vigyáznának alakjukra és testsúlyukra.
Tánczos Lilla modell és edző ide kattinta mutat pár gyakorlatot a plusz kilók leküzdéséhez.

A Barátok közt színésznőjének valóra vált az álma!

Görgényi Fruzsina egyszerűen nem tudta abbahagyni a sírást, amikor kiderült, milyen ajándékot kapott karácsonyra párjától, Vastag Csabától...

Sokan hívták a lelkisegély-szolgálatokat karácsonykor

Ugrásszerűen megnőtt a telefonos lelkisegély-szolgálatoktól segítséget kérők száma karácsony környékén. Egy hét alatt 2500 hívás érkezett hozzájuk, ez jóval több, mint az év más időszakában. A legtöbben a magánytól szenvednek az ünnepek idején.

A 2018-as Survivor győztese elárulta, hogy miért várja az idei karácsonyt!

Survivor Dávid nem különösebben rajong az ünnepekért, idén azonban megváltozott benne valami! Hogy mi, arról ő maga mesélt videónkban!

Egyre többen karácsonyoznak szállodában

Egyre többen döntenek úgy, hogy nem sütnek-főznek otthon, inkább szállodában karácsonyoznak. Sok hotel most is teltházzal működik. Az egyik szállásfoglaló portál adatai szerint idén karácsonykor 85 százalékkal nőtt a forgalom egy átlagos hétvégéhez képest.

 

Megható: Üzentek a villalakók a szeretteiknek és a nézőknek!

Ha hosszabban is megnéznéd, hogy ki mit üzent a hozzátartozóinak, kapcsolj 22 órakor az RTLII-re a ValóVilág9 powered by Big Brother karácsonyi adásáért!

Survivor Alexandra: „Nem csak karácsonykor kell szeretni egymást!”

A Survivor játékosa az év minden napján szereti a családtagjait, ezért számára nem annyira fontos ünnep a karácsony.

Survivor Tomi egyszerre ünnepli a karácsonyt és a születésnapját!

A 2018-as Survivor játékosa, Tamás december 24-én született, ezért karácsonykor duplán ünnepel!

Survivor Robi: „Nekem nagyon boldogan fog telni a karácsony!”

Ha kíváncsi vagy, hogy miért mondta ezt Robi, nézd meg a videót!

Survivor Fanni: „Számomra a karácsony a család és a szeretet szóval azonosul”

A 2018-as Survivor finalistája elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt, és egy üzenetet is tartogatott a nézők számára.

Idén Survivor Gábor lesz a Grincs?

A Survivor 2018 megosztó karaktere elárulta, hogy milyen érzelmek fűzik őt az ünnepekhez!

Hogyan kerüljük el a stresszt karácsonykor?

Meglesz-e mindenkinek az ajándék, örülni fognak-e a meglepetésnek, sikerül-e a karácsonyi menü. Ezen stresszelnek, leginkább a Híradónk által megkérdezett emberek. Ma az egyik legnagyobb budapesti plázában jártunk, hétköznap ellenére rengetegen voltak az üzletekben. A híradónk által megkérdezett pszichológus szerint tudatosan kell örömet okozni saját magunknak is az ünnepi hajtásban, hogy bírjuk a stresszt.

Fenyőmustra: milyen fát vegyünk karácsonyra?

Napjainkban egyre fontosabbá vált a környezettudatos életmód, és ez alól ünnepek sem képeznek kivételt. A vita általában arról szól, hogy az igazi vagy a műfenyő okoz-e több környezeti kárt?

Csokinyúl, sonka – megkezdődött az utolsó roham

Még most várják az utolsó, nagy rohamot húsvét előtt a kereskedők. A piacokon és az áruházakban is sokan válogatnak a csokinyulak és a sonkák között. A tojást sokan még csak ezen a héten veszik meg. Akik így döntöttek, valószínűleg jobban jártak, a piacon ugyanis most 32-35 forintért is lehet tojást vásárolni, míg 2 héttel ezelőtt 50 forintot is elkértek darabjáért.

Ne vezessünk ittasan húsvétkor!

Húsvétkor se vezessünk ittasan, ne szálljunk be olyan sofőr mellé, aki ivott és főleg ne kínáljuk autós vendégeinket alkohollal – ezt tanácsolja a rendőrség az ünnep előtt. Idén sem lesz kiemelt húsvéti razzia, de ettől még bárkit ellenőrizhetnek a rendőrök az utakon, és ha valakinél jelez a szonda, büntetésre számíthat, akár a jogosítványát is elvehetik.

A Barátok közt

A sorozat Natasáját és Rudiját alakító színészek, Mezei Léda és Csórics Balázs elmesélték, hogyan is telt náluk a karácsony, szoktak-e újévi fogadalmat tenni, de emellett azt is elárulták nekünk, hogy a karakterük számára hogyan alakult a tavalyi év, mit szólnak a sorozatbeli kapcsolatukhoz, és mit hozhat számukra a jövő.

Újabb roham a boltokban!


szerző:
2018.01.02. 05:00
Újabb roham a boltokban!

Újraindult a roham a boltokban, két évvel ezelőtt is. Bár sok üzletben már a két ünnep között is akcióztak, a nagy leárazások ezen a napon kezdődtek. Ez az üzleteknek azért volt jó, mert így el tudták adni a karácsony előtt felhalmozott készleteket, másrészt így próbálták kompenzálni az év eleji kisebb forgalmat.

Serena Rigacci számára egy a fontos szilveszterkor: együtt lenni a barátaival!

A 2017-es X-Faktor döntőse elárulta nekünk, hogyan szokta ünnepelni a szilvesztert, és milyen fogadalmakat szokott tenni ilyenkor. Nézd meg extra videónkat!

Kiss Ramóna szereti a négy fal között tölteni az év utolsó napját

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője tinikorában még bulival köszöntötte az újévet, azonban most már inkább otthon szereti ünnepelni a szilvesztert. Nézd meg, hogy mit gondol Kiss Ramóna az év utolsó napját övező felhajtásról és az újévi fogadalmakról!

Hartai Petra:

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő nem szereti, ha kötelezően buliznia kell, ezért sokszor inkább a családjával ünnepli a szilvesztert. Petra ráadásul az újévi fogadalmakért sem rajong. Hogy miért? Azt ő maga árulta el nekünk!

Gulyás Roland eddig mindig átaludta a szilvesztert...

Gulyás Roland nem szeret bulizni szilveszterkor, ezért általában a családja körében tölti az év utolsó napját. Idén azonban egy igen komoly fogadalmat akar tenni a fiú!

Lukács Miki:

Ebben a videóban Peller Anna férje számos jó tanáccsal látja el azokat, akik nem tudják, hogyan töltsék az év utolsó napját! Következzenek Lukács Miki szilveszteri tippjei!

Újév, új élet? Az Oltári csajok Karoláját alakító színésznő válaszol!

Fehér Adrienn régen úgy gondolta, hogy az újév a változások ideje, az idő múlásával azonban rájött, hogy az ember bármikor képes változtatni az életén, mindez csak elhatározás kérdése. Nézd meg, hogy mivel tölti idén a szilvesztert a színésznő!

Így vélekedik Ricco&Claudia az újévi fogadalmakról!

A 2017-es X-Faktor győztesei úgy gondolják, hogy fogadalmat bármikor tehet az ember, nem kell ehhez az újév. Ricco&Claudia üzent Neked a kameránkon keresztül! Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, hogy mit!

Fehér Tibi nem szeret muszájból bulizni

A Reggeli műsorvezetője általában a színházban szokta tölteni a szilvesztert, és ha teheti, utána egyből hazamegy, mert nem kedveli a kötelező ünnepeket. És mi a helyzet az újévi fogadalmakkal? A videóban ezt is elárulja Tibi!

Peller Anna idén végre a családjával tölti a szilvesztert!

A Reggeli műsorvezetője eddig mindig a színházban töltötte december 31-ét, idén azonban Mikikével és Annabellával fogja köszönteni az újévet! Ha kíváncsi vagy, hogy mi Peller Anna újévi fogadalma, nézd meg extra videónkat!

„Puszi-puszi Cicciolina!”


szerző:
2017.12.28. 17:00
„Puszi-puszi Cicciolina!”

Gondoljon bárki bármit, Cicciolina nagyon is odavan a családjáért, pont ezért most nem a mászkáláson lesz a hangsúly az ünnepek alatt. Egy megható karácsonyozást tervez a szeretteivel. Sőt, azt is megsúgta, kivel dísziti majd fel a fájukat.

Pintér Tiboréknál együtt pulzál majd az egész család

A kétszeresen elvált apuka, Tenya az ünnepek alatt folyamatos mozgásban lesz, hiszen mindegyik családjával ünnepel majd. Nem csoda ez a lelkesedés, hiszen a színész elmondta: számára kifejezetten fontosak azok a karácsonyi hagyományok, melyeket a szüleitől látott gyerekként, és eltökélt szándéka ezeket tovább is adni. De milyen meglepetésekkel készül még a szeretteinek?

Fehér Tibiék két karácsonyfát szoktak feldíszíteni az ünnepekkor

A Reggeli műsorvezetője elárulta nekünk, hogy miért duplán díszítenek karácsonyfát, milyen szerepet tölt be náluk az alma karácsonykor, és mi szokott szenteste az asztalra kerülni náluk!

Klaudia családja mindig bulival zárja a szentestét

A Survivor versenyzője is imádja a nyugis, szerettetteljes hangulatot, ami minden évben kialakul a fa körül, azonban náluk a legtöbbször kettéválik az ünneplés. A visszafogott ebéd vagy vacsi után a keménymagé lesz a terep, és jöhet a parti!

Alexa mindig kimaxolja a karácsonyt

Alexának bizony mindig a december a legnyugisabb hónapja, pont ezért, ilyenkor minden a családról, a barátokról, az italozásról és természetesen a zabálásról szól. Persze, elárulta a tökéletes karácsony receptjét is!

Herczeg Zoli már nagyon várja, hogy saját családja legyen

A stylist békés-nyugodt, szűkkörű karácsonyt tervez idén is: szüleivel, bátyjával és annak családjával ülnek majd együtt a fa alatt. Persze, azt ő is bevallotta, hogy már nagyon vágyik rá, hogy kibővüljön egy kicsit a családja.

Kiderítettük, hogy mi Fehér Adrienn kedvenc karácsonyi étele!

Az Oltári csajok Karoláját alakító színésznő számára a karácsony a legnagyobb ünnep, és ez hatványozottan igaz, amióta gyermekei vannak. Adrienn azt is elárulta nekünk, hogy milyen fogások szoktak az asztalra kerülni az ünnepekkor!

Gulyás Roland szerint régen nagyobb értéke volt a karácsonynak

A 2017-es X-Faktor döntőse gyermekként jobban készült a karácsonyra, manapság az ajándékok helyett azonban sokkal fontosabb számára az, hogy nugalom legyen körülötte, és a családjával tölthesse az ünnepeket.

ÉLMÉNYREPÜLÉS: gyerekotthonban élő gyerekek repülhettek

Meglepetés repülést kapott ajándékba 9 gyerekotthonban élő gyerek, karácsonyra. Az Age of Hope alapítvány szervezett nekik négynapos tábort, ennek utolsó része volt a keddi repülés. A szervezők azt mondják: szebbé akarták tenni a karácsonyt azoknak a gyerekeknek, akik még az ünnepekre se mehetnek haza. Az Age of Hope alapítvány nemcsak ezt a tábort szervezte. Önkénteseik minden évben karácsonyi ajándékokat is gyűjtenek. Idén 1200 gyerek kapott ajándékot.

Tóth Andi most először tölti egyedül a karácsonyt

Az énekesnő „szingli csajosan” megy neki az ünnepeknek: a lazítás, a filmezés és a főzés kiemelt helyen szerepelnek a listáján, de egy baráti bulizás is benne lehet a pakliban. Hogy mit imád a legjobban a karácsonyban? Elárulta!

Lukács Miki: „Együtt fogunk sütni-főzni!”

Végre beköszönt az ünnepi nyugalom és a béke – ez az, amit Miki a legjobban vár idén karácsonykor, ráadásul most több időt is együtt tölthet a családjával, aminek minden pillanatát kihasználják majd.

Köllő Babett újra rátalált a karácsony lényegére

A színésznő régóta kereste már azt a karácsonyt, amit gyerekkorában annyira szeretett, és a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt végre meglelte. De mi hiányzott eddig?

Egy időben Hartai Petra volt a Jézuska!

Az Oltári csajokban Hajnalt alakító színésznő régebben a nővérével díszítette fel a karácsonyfát, a kisöccsük azonban azt gondolta, hogy a Jézuska járt az otthonukban, hogy ünnepi ruhába öltöztesse a fenyőfát. Ha még több kedves történetre vagy kíváncsi Hartai Petra karácsonyozásával kapcsolatban, nézd meg exkluzív videónkat a színésznővel!

Így ünnepli Serena Rigacci a karácsonyt!

Serena Rigaci beavatott minket az olasz szokásokba, és elárulta, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt a családjával, milyen fogások szoktak az asztalra kerülni, és ki díszíti fel a fát!

Vajon a dzsungelkirály Kabát Peti hol ünnepli a karácsonyt?

Petiéknél két dolog biztos az idei ünnepekkel kapcsolatban: párja, Adri végre ott lesz mellette, illetve egy jól betervezett nyaralást is beiktatnak a hideg napokra. Hogy kinek a családjánál lesznek szenteste? Ez még a jövő zenéje.

Peller Anna máig tisztán emlékszik a gyermekkori karácsonyi élményeire

A Reggeli műsorvezetője elmesélte kameránknak, hogyan töltötte gyermekként a karácsonyt, és milyen hagyományokat ültetett át ezekből a jelenkorba. Extra videónkból kiderül továbbá, hogyan szokta ünnepelni a karácsonyt Peller Anna és családja!

Piros egy Kornéllal közös karácsonyról álmodik!

Michl Juli eljátszott a gondolattal, hogyan töltené a karácsonyt az Oltári csajok Pirosa és Kornélja. Nézd meg exkluzív videónkat, ami egy ünnepi produkcióval ér véget a legkisebb Erdész lányt alakító színésznő és Ember Márk előadásában!

Ricco&Claudia karácsonyi menüjétől garantáltan eláll a szavad!

Ha kíváncsi vagy, hogy mi szokott Claudiáéknál az asztalra kerülni karácsonykor, nézd meg extra videónkat, amiből továbbá az is kiderül, hogy Ricco miért szokta általában már december 24-e előtt odaadni az ajándékokat a szeretteinek!

Puskás Peti alig várja, hogy a karácsonyfa mellett sztorizhasson

Peti épphogy hazaér majd az ünnepekre Dél-Afrikából, úgyhogy előre megjósolta, hogy náluk idén a nagy beszámolók ideje lesz a karácsony. Amúgy sincs oda különösebben az ajándékokért, így most is azt várja a legjobban, hogy az egész családja együtt lehessen.

Mit jelent Pumped Gabónak a karácsony?

Gyerekként még Gabo is az ajándékok miatt izgult, mostanra viszont sok minden átalakult benne. A versenyben rájött, hogy az a legfontosabb, hogy meghittek legyenek a családjával. De mi lesz akkor a gyorsan vett meglepikkel?

Lukács Miki az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi vásárlást

Lukács Miki a dzsungelben töltötte idén a karácsony előtti időszakot, így kénytelen volt minden ajándékot az utolsó pillanatban beszerezni, azonban az előző évek tapasztalatai alapján a Celeb vagyok, ments ki innen! nélkül is december 23-ra hagyta volna a bevásárlást. Ha kíváncsi vagy, hogyan telnek az ünnepek Peller Annánál és Lukács Mikikénél, nézd meg extra videónkat!

Exkluzív - Hallgasd meg Ember Márk karácsonyi énekét!

Az Oltári csajok Kornélja elárulta kameránknak, hogyan fogja ünnepelni idén a karácsonyt, majd egy meglepetés produkcióval is készült!

Veszélyes az ünnepi stressz

Jóval több a szívinfarktus karácsonykor, mint az év többi napján. Mindezt a stressz és magány okozhatja - a Híradónknak nyilatkozó kardiológus szerint. A kórházak megerősített ügyelettel készülnek az ünnepekre.

Műfa vs. igazi fenyő?


szerző:
2017.12.20. 06:00
Műfa vs. igazi fenyő?

Már tavaly is feltettük a kérdést: igazi, vagy mű legyen a karácsonyfa? Mert már akkor úgy tűnt, szinte semmi nem osztja meg az embereket annyira, mint ez. A természetes fákat nem akarják kivágatni a műfenyősök, a valódi, illatos karácsonyfáért harcolók viszont azt mondják, sokkal több káros anyag keletkezik egy műanyag fával, mint amennyi kárt az igazi kivágása jelent.

Exkluzív: Kiss Ramóna így készül az ünnepekre!

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője idén rendhagyó módon hangolódik a karácsonyra, ugyanis majdnem egy hónapra Dél-Afrikába utazott, hogy ő legyen a dzsungelreality háziasszonya. 

Így töltik a karácsonyt a Barátok közt sztárjai!

Három évvel ezelőtt, a híres sorozat szereplőit megleste a Fókusz, miközben játszottak, etettek, ittak. Mivel akkor már egy hét sem volt karácsonyig, arról is meséltek nekünk, hogy töltik majd ünnepeket!

Több véradóra van szükség karácsony előtt

Mivel december 23 és 26 között nincs véradás, a vérkészleteket előtte kell feltölteni, az ünnep után pedig újból pótolni kell, főleg azért, mert több véralkotóelemet csak 5 napig lehet felhasználni. Emiatt év végéig több száz helyszínen szerveznek véradást. Egy egység vér akár három betegnek is segíthet.

10 százalékkal drágult a hal

A halasok főleg a takarmány drágulásával magyarázzák az átlag feletti áremelést. A vevőknek jobban ki kell nyitniuk a pénztárcájukat, pedig a magyarok ilyenkor, a karácsonyi vacsorához vásárolják meg az egész évben elfogyasztott halmennyiség több mint egyharmadát.

 

Fehér Tibi gyakran beszél elhunyt nagyapjához

Ha karácsony tájékán valaki a háláról beszél, lehet sokan elsőre elcsépeltnek gondolják - pedig jó néha számot vetni az embernek, miért is lehet hálás az életében. A hála nem csak erősíti az önbecsülésünket, hanem jobban is érezzük magunkat tőle - és mikor legyünk igazán boldogok, ha nem karácsonykor? A témával kapcsolatban Gubás Gabi, színésznő volt a Reggeli vendége - a beszélgetés közben Tibi is elmesélt egy megható történetet.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Mikulásnak öltözött!

Négy évvel ezelőtt, kaptuk meg azt a videót, mely a Vundersőn és Zuperszexi kilencedik adásának kimaradt jelenete volt. A bejátszóban megtudhatjuk, honnan jön a Mikulás, hogy juthat el egyidőben a világ összes gyerekéhez, emellett milyen nehezített körülmények között kell dolgoznia. Vigyázat, ezt a videót ne mutassák meg a gyermekeiknek!

Tarol a karácsonyi e-kereskedelem

Az e-ker piacán idén 500 miliárd forintnál is több folyhat be, ebből 120 miliárd csak az utolsó három hónap alatt, főleg a Black Friday-nek és a karácsonyi bevásárlásoknak köszönhetően.

Sok ajándékállat menhelyre kerül

Ne vegyünk kisállatot karácsonyi ajándéknak. Ezt kérik az állatvédők. A tapasztalatok szerint ugyanis a meglepetésnek szánt kedvencek több mint fele az ünnepek után menhelyen köt ki, mert nem tetszik a megajándékozottnak. A győri állatmenhely ezért már évek óta nem ad örökbe karácsonyra kisállatot.

 

9 halott az utakon húsvétkor

Szomorú összegzés: kilencen haltak meg az utakon, a hosszú hétvégén. 169 olyan baleset történt, ahol megsérült valaki, 39-en súlyosan. A mentők azt mondják a szokásosnál is több balesethez riasztották őket. A rendőrök csaknem 400 ittas vezetőt állítottak meg az ünnepek alatt.

Nézd meg te is, hogyan ünnepelnek kedvenceid!

Ahány ház annyi szokás, nincs ez másként a hírességekkel, valamint a húsvéti készülődéssel sem! Kinek, mi kerül ilyenkor az asztalára és, hogyan töltik a szabadidejüket a közszereplők? Megmutatjuk!

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Boldog karácsonyt kívánunk!


szerző:
2016.12.25. 14:30
Boldog karácsonyt kívánunk!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin úgy gondolta, egy kis meglepetést szerez hűséges nézőinek, és egy szép csokorba gyűjtötte az RTL Klub sztárjait, akik nagyon kedves karácsonyi üzenetet küldtek.

Karácsony sterilszobában


szerző:
2016.12.24. 18:20
Karácsony sterilszobában

Kislánya többet volt kórházban mióta megszületett, mint otthon. Ezt mondta az RTL Híradónak egy apa, akinek egy éves gyermeke az ünnepekre se mehet haza. Nemrég kapott új csontvelőt, ezért a budapesti Szent László Kórház speciális épületében tölti az ünnepeket családjával. Vannak azonban gyerekek, akik sterilszobában, üvegfal mögött várják a karácsonyt.

Mit nézünk ma? - Szombat (12. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szilvinek elmaradt a karácsonyi csodája, Botond elhagyta őt

Miután Szilvi az éjszakát Botondnál töltötte, reggelre a férfinak hűlt helyét találta, és telefonon sem tudta utolérni. Később Szilvi kénytelen volt ráébredni, hogy Botond hazudott neki...

KARÁCSONY BARÁTOK KÖZT: Gyakran cserélnek recepteket

Mérai Kata és Domokos László közös szenvedélye a főzés, gyakran cserélnek recepteket, a színésznő évek óta például Laci erdélyi receptje szerint készíti a töltött káposztát. A Mérai családban az ünnepek előtt saját készítésű tárgyakkal díszítik fel a lakást, idén teniszlabdákból készítettek rénszarvasfigurát.

Idén is együtt karácsonyoznak az ÉNB sztárjai

2016-ban is együtt ünnepelik a Karácsonyt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. Igaz, nem egy nagy közös fenyőfánál, de akik együtt laknak, állítottak fát.

A Barátok közt színésznőjének egy álma vált valóra – VIDEÓ!

A művésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet az egész család. Kiderült, szilveszterkor sem tétlenkednek, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára. Sőt Ottilia azt is elárulta a sorozat rajongóinak, hogy idén milyen fantasztikus ajándékban részesült. 

Story Extra 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 17:25
Így várja a karácsonyt Csórics Balázs és Józan László - VIDEÓ!

A Barátok közt színészei már javában készülnek az ünnepekre, habár most nekik inkább munkával fog telni, de ezt egyáltalán nem bánják. Laci már tudja, kinek mit vesz, Balázs pedig idén az otthonát is feldíszítette. A szilveszter pedig egy újabb nagy kérdés…

Elcsíptük a Barátok közt színészeit – Üzentek is a Celebklub olvasóinak!

Csórics Balázs és Józan László épp megpihentek két forgatás között, mikor odaosontunk hozzájuk és gyorsan megkérdeztük tőlük, mit terveznek az ünnepekre, megvették-e már a karácsonyi ajándékokat, illetve, azt is kiderítettük, szilveszter estéjén merre járnak majd.

Érzed már a karácsonyt? Ünnepelj az RTL Klubbal!

Ugyan még nem hullik odakinn a hó, de már mindenkiben felbugyogott az ünnepi hangulat. Édes karácsonyi fények pihennek a lakásban, szaloncukor itt-ott, vasárnaponként égnek az adventi gyertyák, és lassan a fa is előkerül. Ehhez már csak jó kis bekockulós filmek hiányoznak!

Kiss Ramóna így várja a karácsonyt – VIDEÓ!

A színésznővel tavaly készített egy igen kedves riportot a Reflektor magazin. Ramóna épp a Mikulás varázslatos birodalmában járt, mikor a stáb elkapta őt egy pár percre. Kiderült, a Barátok közt Zsófija minden évben megpróbálja időben beszerezni az ajándékot, de valahogy sosem sikerül neki. Pont egy évvel ezelőtt is hasonló cipőben járt.

A Barátok közt színésznője, Mérai Kata már a karácsonyra készül

Kiderült, Mérai Kata családjában már hetekkel a karácsony előtt elkezdődik az ünnepi készülődés, amelynek első lépéseként a színésznő és hétéves kisfia, Bálint elkészíti a karácsonyfadíszeket. Akkor a Barátok közt sztárjával egy különleges fotózáson beszélgettünk.

Kígyózó sorok a boltokban


szerző:
2016.12.04. 18:15
Kígyózó sorok a boltokban

Már bronzvasárnap is megteltek az üzletek. Kígyózó sorok voltak szinte mindenütt. Ez alapján, a Kereskedelmi Szövetség a következő napokban még nagyobb forgalomra számít. Úgy számolnak, az ünnepi menüre és az ajándékokra egyaránt 90 milliárdot költenek a családok. Az általunk megkérdezett vásárlók nagyjából 40-50 ezer forintot szánnak az ünnepre.

ÜNNEPI: Idén is elindult a Mikulástroli!

Az ünnepi járat mától egészen december 23-ig járja Budapest utcáit és gyűjti az adományokat. A csomagok a Mikulásgyárba kerülnek, ahol a nehéz sorsú gyerekeknek készítenek belőlük sok-sok doboznyi karácsonyi meglepetést. Aki felszáll a trolira, nemcsak a Mikulással és a Krampusszal, hanem sztárokkal is találkozhat.

Karácsonykor diéta? Na még mit nem!

Karácsonykor nyilván senki nem szeret hallani egészséges táplálkozásról és a kalóriákat sem szívesen számolgatjuk. De hogy vannak ezzel hazánk legszebb hölgyei? Ők mire figyelnek ebben az időszakban? Közelednek az ünnepek, amikor sokan nemhogy megszegik, de el is felejtik a fogyókúrát, mert nem tudnak ellenállni az ínycsiklandozó falatoknak. Na de léteznek rendkívül erős kivételek.

Szabó Zsófi mindent megosztott követőivel

A Story Extra háziasszonya hétfő délután élőben jelentkezett be közösségi oldalán, ahol több mint 1800-an követték nyomon netes élménybeszámolóját.

Húsvétolás: mindenki másképp csinálja

Tegnap megmutattuk, hogyan ünneplik a hollywoodi hírességek a húsvétot, most pedig csokorba szedtük hazai sztárjaink ünnepi posztjait.

Németh Kristóf megszökött párjával és kisfiával

A Barátok közt színésze megtalálta a boldogságot. Szerencsére nemcsak Németh Kristóf, de kisfia is jól kijön szerelmével, aki még saját testi épségét is feláldozza Lóciért. Nemrégiben pedig hármasban szöktek el a brit fővárosba.

Lola másodszor is jeggyűrűt kapott karácsonyra!

Amíg mi a bejgli túladagolás miatt kialakult cukor sokkban énekeltük a Csendes éjt, addig Szabó Zsófinak eljegyzést hozott a Jézuska. A színész-műsorvezetőnő elsőként a Fókuszban mesélt új szerelméről.

Kevesebb dolga volt a tűzoltóknak

Gyomorpanaszok, allergiás tünetek és fulladás. Főleg ezekkel a panaszokkal mentek a sürgősségire az emberek az elmúlt két napban. A Honvédkórház főorvosa szerint sokan még mindig mohóak és nem tartják be az alapszabályokat. A tűzoltókat is sok helyre riasztották: öt ház vált lakhatatlanná a tűz miatt az elmúlt két napban.

Megajándékozzák a beteg gyerekeket

Együtt díszítik a fát az orvosokkal és a nővérekkel, családjuk akár egész éjszaka velük lehet, és ajándékkal is kedveskednek a beteg gyerekeknek több kórházban is. Híradónk fővárosi és vidéki gyerekosztályokra is ellátogatott. Volt olyan kislány, aki sírva fakadt kameránk előtt, amiért nem töltheti otthon az ünnepeket.

Hogyan reagáljunk a kínos ajándékokra?

Mindjárt itt az ajándékozás ideje, és lássuk be, nem mindig azt kapja az ember, amit szeretett volna, de minden ajándékhoz illik kedves arcot vágni. Jöjjön most néhány ötlet, hogy milyen trükkökkel rejtsük el csalódottságunkat, ha az ajándékozó nagyon mellétrafált.

12 év után valaki elhagyja a Mátyás király teret

A karácsonyra készülnek a Barátok közt szereplői is! Az ünnepi készülődésben Kiss Ramóna most először mesél életének egyik nagy változásáról. Közben a sorozatban egy régóta várt esküvőt láthatnak a nézők, amelynek forgatásán a Fókusz is ott volt.

Mit tegyünk, ha ciki az ajándék?

Mindjárt itt az ajándékozás ideje, és lássuk be, nem mindig azt kapja az ember, amit szeretett volna, de minden ajándékhoz illik kedves arcot vágni. Jöjjön most néhány ötlet, hogy milyen trükkökkel rejtsük el csalódottságunkat, ha az ajándékozó nagyon mellétrafált.

Saját készítésű Karácsonyi sütikkel érkeznek hozzánk a Konyhafőnök Junior kis séfjei

Sokak számára meglepő lehetett, hogy a Konyhafőnök Junior kis séfjelöltjei milyen ügyesen tüsténkedtek a konyhában hétről hétre. Adódik tehát a kérdés: Vajon otthon, most Karácsonykor ők készítik-e a menüt a családnak? Meghívtunk a Konyhafőönk Juniorból már ismert négy kis szakácsjelöltet: Vörös Lilit, Erdélyi Kristófot, Ács Csabit és Bereczky Balázst, akik nem érkeztek üres kézzel, a mi legnagyobb örömünkre, mindenki elkészített egy igazi karácsonyi sütit, amit végig is kóstoltunk!

Czutor Zoliéknál hangos a Karácsony

Czutor Zoli már számtalanszor mesélt nálunk a családjáról, most viszont el is hozta magával őket, azonban legnagyobb fia, Levente igazoltan van távol, megtudtuk, hogy pontosan miért, ahogy azt is, hogy idén miért is lesz igazán különleges karácsonya a Czutor famíliának!

Biztonsági tanácsok a téli sportokhoz

Már javában tart a síszezon, egyre többen hódolnak valamilyen téli sportnak. Éppen ezért szeretnénk most felhívni a figyelmet a veszélyekre, vészhelyzetekre, amelyek bizony előfordulhatnak. A jó hír, hogy vannak óvintézkedések, amelyeket, ha megteszünk, akkor elkerülhetjük, hogy nagyobb baj történjen. Biztonsági tanácsokkal látott el bennünket Kovács István, síoktató! 

Látogatóban a Mikulás és két rénszarvasa

Messzi földről érkeztek, mindannyiunk nagy örömére. Bár még sok dolguk van, útba ejtették a 8.08 stúdióját: Köszöntjük Rudolfot és Csillag Juniort, akik szélsebesen repítették ide a Mikulást a és manóit. De mit kell tudni ezekről a jábor jószágokról? Kuli Bálint segített picit jobban megismerkedni a gyerekek nagy kedvencével, Rudolffal és Juniorral!

Ünnepi körömdivat


szerző:
2015.12.22. 09:54
Ünnepi körömdivat

Az ünnepek közeledtével nem  csak a lakásunkat kell feldíszíteni, hanem bizony időt kell fordítani magunkra is. Ki kell találni, hogy mit viseljünk, hogy milyen legyen a hajunka, a sminkünk és természetesen a körmeinkről sem szabad megfeledkezni. Maninűrösünk, Kudomrák Gréta mutatta meg, milyen körmökkel lehetünk az ünnepek alatt igazán divatosak.

Élő állat karácsonyra?!

A Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy kutyát, cicát vagy más kisállatot ajándékozzanak szeretteiknek. A legtöbb esetben azonban, az örömből üröm lesz, hiszen egy nem várt jövevény hatalmas terhet róhat arra, aki kapja. A felelős állattartásra szerettük volna felhívni a figyelmet Schneider Kingával.

Sztárok legemlékezetesebb karácsonyi pillanatai

Mint mindenkinek természetesen a sztároknak is vannak olyan vidám, meglepő, vagy éppen szomorú karácsonyi történetei, ami valami miatt még évek múltán is emlékezetesek maradtak. Hogy milyen emlékei vannak Zoltán Erikának, Roby D-nek, Nyertes Zsuzsának és lányának, illetve ők hogyan töltik az ünnepeket, erről faggattuk.

Varnus Xavér 39 fokos lázzal jár fellépni?

Varnus Xavér jobban szeret adni, mint kapni. És ez nem csak karácsonykor jellemző rá. Az elmúlt 2 hónapban például az sem zavarta, hogy közel 40 fokos lázzal koncertezett azért, hogy ne okozzon szomorúságot rajongóinak. Erről és a jövő évi terveiről mesélt nekünk.

Kinél legyünk Karácsonykor? Párkapcsolati stressz az ünnepek alatt

A Karácsonyt a szeretet ünnepeként emlegetjük, ám a legtöbb konfliktus és stressz ilyenkor éri az embert, legyen szó a családi viszonyokról, vagy a párkapcsolatról. Sok párnál okoz problémát, hogy ilyenkor hol töltsék a karácsonyt, melyik nap kinek a családjához menjenek, vegyenek-e ajándékot, vagy ne. Hogyan kell ezt a helyzetet helyesen kezelni? Párkapcsolati tanácsadónk, Orbán Nóra segített a megoldásban, Lola pedig arról mesélt, idén ők hogyan ünneplik a karácsonyt.

Judy őrzi a karácsonyi hagyományokat

A Groovehouse két tagja közül Judy az, aki egy picivel jobban készül a karácsonyra, hiszen minden régi hagyományt szeretne úgy átadni neki, ahogy arra kislánykorából emlékszik. Persze ez nem jelenti azt, hogy Zsolt kevésbé várná az ünnepeket. Erről beszélgettünk velük.
 

Előzzük meg a karácsonyi lakástüzeket!

Az adventi és karácsonyi időszakban majdnem minden háztartásban különleges szerephez jutnak a gyertyák, csillagszorók és egyéb égő hangulatelemek, amelyek sokszor vezetnek tragédiához, hiszen egy égve felejtett gyertya, akár az egész házat lángba boríthatja. Hogy mire figyeljünk, hogy megelőzzük a karácsonyi lakástüzeket, arról Hajdu Mártont, a katasztrófavédelem szóvivőjét kérdeztük.

Lássuk, kik és hogyan ünneplik a karácsonyt

Szörföző Mikulás, bőrönddel rohangáló ünneplők, feldíszített banánfa, piros és sárga fehérnemű. Csak néhány érdekesség a nagyvilágból a karácsonyi és szilveszteri szokások közül. Lássuk, hogy ünnepelnek most a nálunk élő olaszok, spanyolok és más nemzetiségűek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való