KERESÉS search-close

ünnepség

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ünnepség"

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek

Szájmaszkos, hagyományos és online tanévnyitó ünnepségek - szinte mindenhol másként kezdődik az új tanév. A diákok többsége azonban újra hagyományos tanévre vágyik. Szerintük lehet online tanulni, de már nagyon vágynak a többiek társaságára.

Tízezredik epizódjához érkezik ma este a Barátok közt!

Ünnepel a Barátok közt csapata és erre minden okuk megvan, hiszen szerdán láthatják a nézők a sorozat 10 000. epizódját, a páratlan jubileumra több izgalmas és korábban nem látott fordulatot találtak ki az írók. Megmutatjuk, hogyan készültek az izgalmas repülős jelenetek, és ott voltunk a házi ünnepségükön is, valamint csak itt a Fókuszban láthatják az elmúlt évek legjobb bakijait is.

Több rendezvényt is elhalasztanak a koronavírus miatt

A március 15-i állami ünnepséget ugyan lefújták a koronavírus miatt, az operatív törzs szerint a nagyobb sportrendezvények, vagy koncertek betiltására egyelőre nincs szükség. Azt mondták, ez is megtörténhet, ha nő a betegek száma. Közben a szervezők bejelentették, nem tartják meg március 15-én a nemzeti alaptanterv elleni tiltakozást. Budapesten elhalasztják a közép-európai divathetet és egy autókiállítást is.

A Puskás Aréna története, nyitórendezvény akkor és most

Bár 66 év eltelt, sok minden nem változik a Népstadion és az új Puskás Aréna megnyitóünnepsége között. Most is az ország egész területéről érkeznek szurkolók és közel 70 ezren ülnek majd a nézőtéren, ami több, mint Magyarország 13. legnépesebb városának, Tatabányának a lakossága.

Az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérniük

Az egész iskola előtt kellett bocsánatot kérnie egy tanárnak és több diáknak egy keszthelyi gimnáziumban. Az egy osztályba járó tanulók egy iskolai ünnepségen eljátszott előadásukban viccet csináltak abból, hogy egy korábbi tanáruk összejött egy korábbi diáktársukkal. Bár az érintett tanár az eset miatt már nem dolgozik az iskolában, az édesanyja, aki ott tanít, zokon vette az előadást, ezért kényszerítették bocsánatkérésre a diákokat és osztályfőnöküket.

Áder János: A magyarok joggal büszkék

Harminc évvel a rendszerváltás után a magyarok joggal büszkék az elért eredményekre - erről beszélt augusztus 20-a alkalmából Áder János. A köztársasági elnök a Kossuth téren tartott állami ünnepségen azt mondta: akkor, 1989-ben tért vissza a remény, hogy a magyarok maguk hozhassák törvényeiket és kitessékelhessék az idegen, barbár eszméket.

Videón az iskolai tolvaj

A rendőrök nyilvánosságra hozták annak a férfinak a képét, aki a gyanú szerint pár nappal ezelőtt telefonokat és pénzt lopott az éppen évzárón lévő gyerekektől a budapesti Németh László Gimnáziumban. A tolvaj a nyitott osztálytermekbe ment be, a diákok pedig csak az ünnepség után vették észre, hogy mi történt. Azóta kiderült, egy másik budapesti iskolából is loptak az évzáró alatt.

 

Évzáró alatt loptak mobilokat

Évzáró alatt lopták el a diákok értékeit a Budapesti Németh László Gimnáziumban. A kedd esti ünnepség után többen arra mentek vissza a tantermükbe, hogy felforgatták a holmijukat. Majdnem 30 telefon és több százezer forint készpénz tűnt el. A rendőrség nyomozást indított.

Megkoronázták a thai királyt

X. Ráma néven megkoronázták Thaiföld új királyát. A ceremónia hatalmas tömeget vonzott a bangkoki királyi palota elé, hiszen ilyen eseményre 70 éve nem volt példa az ország történelmében. Az új király ugyan már 2016-ban elfoglalta a trónt, de akkor kért 2 év türelmi időt, hogy méltóan meggyászolhassa 70 évig uralkodó apja halálát.

Igazolással lehet csak hiányozni a március 15-i ünnepségről Körmenden?

Igazolás kell, ha valaki nem akar ott lenni a március 15-i városi ünnepségen – ezt üzente egy körmendi osztályfőnök az ötödikesek szüleinek szerdán. Az esetről a 444.hu számolt be. A Somogyi Béla Tagiskola vezetője szerint az osztályfőnök szerencsétlenül fogalmazott. Az ünnepségen senkinek nem kötelező ott lennie.

Mosolyra késztető közjátékok Párizsban

Megmosolyogtató jelenetek zavarták meg a francia nemzeti ünnep fő eseményét, Párizsban.

Dani meglőtte a sógorát


szerző:
2017.11.10. 18:00
Dani meglőtte a sógorát

Dani az augusztus huszadikai ünnepségen egy kissé felöntött a garatra, és mikor egy céllövöldében díjat szerzett magának, úgy fellelkesült, hogy a nem várt siker hevében – és enyhén ittas állapotában – tarkón lőtte sógorát a kezében tartott játékpuskával. Dani nem is érti, hogy egy ilyen parányi tréfa miatt sógora miért szakított meg vele minden kapcsolatot…

Elballagott Gáspár Laci nagylánya!

Az X-Faktor mentorának az elmúlt napokban volt oka az ünneplésre. Nemrégiben születésnapja alkalmából utazott Olaszországba családjával, tegnap pedig lányát ünnepelte az énekes.

Berényi Miklós a Barátok közt szívtiprója?

Hatalmas ünnepség volt tegnap az RTL Klub székházában. Napra pontosan 18 évvel ezelőtt vetítették le a sorozat első részét, ekkor csöppentünk bele Berényiék és a Mátyás király tér lakóinak életébe.

Milyen idő várható ezen a napon?

Egy évvel ezelőtt megint nem volt kegyes hozzánk az időjárás, ugyanis a 20-ai délelőtti programokat csúnyán elmosta a vihar. Kiderült, a fővárosban kevesen merészkedtek ki az esőbe, csak később, délután gyűlt össze a tömeg a Várkert Bazár előtt, ahol először lehetett megkóstolni az Ország Tortáját, és Magyarország Cukormentes tortáját. Majdnem 30 ezer szelet fogyott. Aznap bárki bemehetett Parlamentbe, volt, aki két órát várt, hogy bejusson.

Történelmi pillanat! A Barátok közt 8000. részéhez értünk! Szívszorító jelenetek következnek!

Elérkeztünk a bűvös nyolcezredik részhez, amely rengeteg izgalmat, szenvedélyt és kalandot tartogat számunkra. Többek között Vilmos az, aki óriási meglepetést okoz. 

Felfedjük a titkot – Bemutatjuk a Barátok közt „házat”!

A sorozat beköszönő képkockáin mindig feltűnik az a épület, melyben a lakók sokszor vicces, szomorú, tragikus, avagy boldog élete zajlik. De hol található ez az ingatlan? Létezik egyáltalán?

Előző rész (2016. május 02.)

Megtartják-e az ünnepséget annak ellenére, hogy a Kft. a csőd szélére került? Hová fajul Gizella és László veszekedése? Ezúttal milyen következményekkel jár Péter drogfüggősége? Hogyan ismerkedik meg Irma és Vilmos?

Így ünnepeltek sztárjaink – megható képek!

Szinte repül az idő, főleg, ha azt családunkkal tölthetjük. Így vannak ezzel a sztárok is, akik meg is örökítették a megható anyák napi pillanatokat, és képeikkel árasztották el a világhálót.

Nyári Dia köszöntője


szerző:
2016.05.01. 13:00
Nyári Dia köszöntője

Nyári Dia boldogan köszönti a világ összes édesanyját.

Varga Izabella tündérien dalol

Iza csodálatos dalocskával készült az anyák napjára.

Mérai Katalin üzenete


szerző:
2016.05.01. 13:00
Mérai Katalin üzenete

Kata kislányként egyszer mezei virágokkal köszöntötte édesanyját, viszont nem ment minden simán.

Mezei Léda meglepetése


szerző:
2016.05.01. 13:00
Mezei Léda meglepetése

Léda ritkán tud hazautazni, de ha megteszi, akkor bizony olyan meglepetéssel készül, hogy mindenkinek tátva marad a szája.

Józan László és Süti kedveskedése

László és Süti együtt kívánnak nagyon boldog anyák napját minden édesanyának.

Meglepetéssel készültünk – Boldog anyák napját!

A Barátok közt szereplői összefogtak, és nagy titokban készítettek egy kedves kis köszöntőt az anyukák számára, amit nektek is megmutatunk.

Boldog anyák napját kívánunk!

Ezzel a kedves köszöntéssel szeretnénk nagyon boldog anyák napját kívánni!

Orbán Viktor elárulta nekünk, hogy mi a gyerekkori álma

Szép, de kicsit rövid az útvonal - ezt mondta a miniszterelnök a felcsúti kisvasútról, miután átadta. Orbán Viktor interjút adott az RTL Híradónak. Szó volt a további tervekről, és még a miniszterelnök gyermekkori álmára is fény derült.

Farm Felező Buli - Falunapi mulatságot kaptak a farmerek

Félidőhöz érkeztek a játékosok, ezért eljött az idő, hogy ünnepeljenek. Ezúttal a hagyományostól eltérő mulatságon vehettek részt. Volt előadás, tombola, és hajnalig tartó eszem-iszom, dínom-dánom.

Megünneplik az öt éves alaptörvényt

Ünnepségsorozatot rendelt el a kormány az alaptörvény ötödik születésnapjára. A Magyar Közlönyből derült ki, kiemelt fontosságú eseménnyé nyilvánították az évfordulót. A központi ünnepség április 25-én lesz, 5 éve Schmitt Pál köztársasági elnökként azon a napon írta alá a csak a kormánypártok által elfogadott új alkotmányt. Az ellenzéki pártok most azt közölték, távol tartják magukat a programoktól. Az MSZP szerint saját hibáit készül megünnepelni a Fidesz.

Elnézést kért a pofozkodó vállalkozó

Közleményben kért elnézést a nyugdíjas vállalkozó, aki pofon vágott egy idős nőt a józsefvárosi augusztus 20-ai ünnepségen. A férfi, akiről szombaton derült ki, hogy korábban sok tízmilliós megbízásokat kapott az önkormányzattól, azt írta, nem áll kapcsolatban Kocsis Máté polgármesterrel, akitől szintén bocsánatot kért.

Kocsis kivizsgáltatja a pofozkodást

Garázdaság gyanúja miatt eljárást indított a rendőrség, miután megütöttek egy Kocsis Máté ellen tüntető idős nőt Józsefváros augusztus 20-i ünnepségén. A rendezvényen civil ruhás, erős testfelépítésű férfiak akadályozták meg, hogy a tüntetők bejussanak a helyszínre. A helyi közterület-felügyelet vezetője elismerte, ő hívta őket, de ma már azt állította, nem rájuk gondolt, és nem ismeri a csoport tagjait. Kocsis Máté is vizsgálatot indított.

Így készülődnek az augusztus 20-i tűzijátékra

Négy év után újra a Gellért hegyről lövik fel az augusztus 20-i tűzijátékot, jelentette be az ünnepség főszervezője. A látványosság miatt a tűzoltóság, a mentők és a rendőrök is a szokásosnál nagyobb lesz a készültség, a tűzijáték idén 128 millió forintba kerül.

Szulejmán - 126. rész


szerző:
2015.06.03. 21:20
Szulejmán - 126. rész

Megszületik Nigar gyermeke, ám a nő nem láthatja. Hatidzse közli vele a rossz hírt, miszerint a gyermek halva született. Hürrem számára sem alakulnak jól a dolgok, az uralkodó távolságtartóan viselkedik irányában, ráadásul beleegyezik, hogy ünnepséget rendezzenek a tiszteletére, ahol az új lányokat is bemutatják. Iszkender taktikát vált, megpróbálja elérni, hogy Ibrahim kudarcot valljon a hadjáratban. Musztafa megismerkedik a szép Helenával, aki alaposan kiosztja a származását titkoló herceget.

Szulejmán - 125. rész


szerző:
2015.05.27. 22:05
Szulejmán - 125. rész

Hürrem hatalma alapjaiban meginog, az uralkodó ugyanis nem hajlandó megbocsátani asszonyának, aki a valide lakosztályával kijátszotta. Hatidzse és Mahidevran nem haboznak megragadni a lehetőséget, és kihasználják a helyzetet. Megbízzák Afife asszonyt, hogy a legnagyobb titokban szervezzen egy ünnepséget az uralkodó tiszteletére, aki csatlakozni készül a hadjárathoz. Hürrem Nigarral kapcsolatos tervei sem válnak be, és úgy tűnik, Iszkender cselebi sem bír el Ibrahimmal.

Moszkva megmutatta a világnak


szerző:
2015.05.09. 18:20
Moszkva megmutatta a világnak

A győzelem napi ünnepségen Oroszország nemcsak látványos katonai parádét rendezett, hanem legújabb fegyvereit is fölvonultatta. Több mint 16 ezer katona masírozott a Vörös téren, tankok, rakéták gördültek végig a kövezeten, miközben harci gépek rajzolták az égre az orosz trikolort és a 70-es számot. Mindezzel arra emlékeztek, hogy a Szovjetunió és szövetségesei 70 éve legyőzték a náci Németországot. Hiába a nagyszabású parádé, a nyugati vezetők nem vettek részt rajta az ukrán válság miatt.

Már elkezdődtek az ünnepségek

A Parlamentben nyílt nap volt, bárki ingyen bemehetett és megnézhette a kupolacsarnokot és a szent koronát. Holnap a hagyományos zászlófelvonással és a díszünnepséggel folytatódik a megemlékezés. Délután háromkor pedig több civil szervezet közös tüntetést tart.

Jubileumi bulira készül az Illés zenekar

A legendás Illés együttes tagjai, fiatal zenésztársaikkal, Tóth Gabival, Vastag Csabával és az Anna and the Barbies-zal készülnek az ünnepségre. 2014-ben lesz ugyanis 50 éve annak, hogy megalakult az Illés.

Keresztes a könnyeit, Jáksó az állkapcsát adta az RTL-ért

Az RTL Klub legnépszerűbb arcai idézték fel az elmúlt 15 év legnagyobb és legviccesebb pillanatait. Akadt, aki 3 éves volt a televízió indulásakor! Ott voltunk a születésnapi party-n, ahol fergeteges volt a hangulat. A dupla RTL ünnep Hajós András vezetésével óriási ünnepséggé kerekedett.

Leszállt az Aranygép!


szerző:
2012.08.13. 19:36
Leszállt az Aranygép!

Népes küldöttség szállt buszba a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy az első nagy ünneplés helyszínére megérkezzen. A Syma csarnok csordultig telt szurkolókkal, a himnusz alatt pedig mindenki újra átélhette a felejthetetlen londoni élményeket.

Rolling Stones: Tisztelgés a rock dédnagyapjai előtt

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood, vagyis a Rolling Stones, akik már 50 évvel ezelőtt egy londoni klubban léptek fel először. Sztárok és szakértők, na és mi a Fókusz is tisztelgünk a talán legnagyobb élő zenész csapat előtt.

300 millióba kerül az ünnep


szerző:
2011.08.18. 19:24
300 millióba kerül az ünnep

Összesen 16 ezer bombát lőnek az égbe az idei augusztus 20-i tűzijátékon.

A megmentettekkel ünnepeltek a barlangi mentők

200 baleset, 300 megmentett ember. Ez az idén ötvenedik évfordulóját ünneplő Magyar Barlangi Mentőszolgálat mérlege.

Mit jelent a március 15-e külföldön?

Több külföldi országban is koncerteket, irodalmi esteket, filmvetítéseket tartanak azoknak, akik nem itthon ünneplik március 15-ét.

Ég az első gyertya az óriási adventi koszorún

Nagykanizsán rekord méretű adventi koszorút készítettek az általános iskola diákjai.

Tömegtragédia egy kambodzsai fesztiválon

A pánikban a legkevesebb 378-an haltak meg, a sérültek száma pedig csaknem 800.

Libakergetés és lakoma szerte az országban

Liba a rajtnál, futás közben, és liba a lábasban: Márton-napi ünnepségeket tartottak az országban.

Fellobbant a forradalom lángja

A Budapesti Műszaki Egyetemnél több egykori politikus emlékezett az 56-os forradalom áldozataira.

20 éve van újra Németország

Emléktábla felavatásával tisztelegtek a német újraegyesítési szerződés aláírásának évfordulóján.

Újjászületett a Monarchia hadihajója

Ünnepélyesen újraavatták pénteken a Lajta monitort a Parlament épülete előtt.

Hollywoodi csillagot kapott Emma Thompson

A színésznőt az ünnepségre elkísérte egyetemi szerelme, Hugh Laurie is.

Az árvíz hőseit ünneplik


szerző:
2010.07.13. 17:36

Húsvétol az egész ország!


szerző:
2010.04.04. 17:31
Húsvétol az egész ország!

Nem múlt el izgalom nélkül a húsvét vasárnap, az ünnep apropóján rengeteg programot szerveztek az országban.

Spanyoloszág az EU soros elnöke

Ünnepélyes keretek között vette át Svédországtól az Európai Unió soros elnökségét Spanyolország.

Robert Downy Jr. az örökkévalóságé lett

Cementbe öntötték a népszerű színész kéz- és lábnyomát.

Tömegpánik a karácsonyi ünnepségen

Több ezer ember törte át a kordonokat Birmingham főterén. Hatvanan sérültek meg.

Víziszínpad és rockopera az ünnepen

A tűzijáték mellett Miklósa Erika és Fekete Attila duettje, valamint egy rockopera is lesz.

Ünnepség a csapatkivonás tiszteletére

Hatalmas ünnepséget rendeznek Irakban, hogy kivonulnak a városokból az amerikai katonák.

Húsz éve vágták át a vasfüggönyt

Most a behajtani tilos táblákat kellene eltüntetni a határról Sólyom László szerint.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való