KERESÉS search-close

1. feladat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "1. feladat"

Róka Adri túlszárnyalta Kabát Petit?

A zsűrit lenyűgözte első ételével, amit begyakorolt ugyan, de a séfek így is sok lehetőséget láttak benne.

Sárközi Ákos és Zé röhögőgörcsöt kaptak Rácz Jenő dumájától

Rácz Jenő csak kétértelmű mondatokkal tudta értékelni Farkas Ágó ételét, ami miatt zsűritársai elvesztették a kontrollt. Nem bírták nevetés nélkül a megjegyzéseit.

Rácz Jenő piros köténye könnyeket csalt a versenyző szemébe

Rácz Jenő újabb hölgynek adott esélyt, hogy a csapatában bizonyíthasson és tanulhasson tovább. A versenyző annyira boldog volt, hogy majd kibuggyantak a könnyei.

Zé újra feláldozta magát: olyat evett, amit senki sem akar

A zsűritag szembenézett a sokszor használt, ehető virágok egyikével... Vajon olyan íze van, mint amilyennek azt a versenyző elképzelte?

A séfek ringbe szálltak az egyik versenyzőjelöltért

Az egyik versenyző annyira jól teljesített már az első feladatban, hogy Rácz Jenő és Sárközi Ákos játékkal döntöttek róla, melyikük ad kötényt a srácnak.

Rácz Jenő csak egy esetben ad kötényt

Eisler Zsolt minden vágya volt egy kötény, amit Zé is szívesen látott volna rajta. De mit gondoltak a versenyző munkájáról a séfek?

Zé: „Ha bármi jót mondok rád… az egész ország fel lesz háborodva”

Az első kóstoláson Yvett aggódva várta, hogy mit is mond majd az ételéről a zsűri és legfőképpen Fördős Zé.

A Séf büszke volt a versenyzőkre: felvették a tempóját!

Az őrületes rohanás és diktálós főzés után a zsűrin volt a sor, hogy megkóstolja az ételeket. A Séf még a kóstolás elején mindenkit megdicsért, hiszen derekasan helytálltak a rohamban. De milyenek lettek az ételeik?

Vajon a versenyzők megugrották a 2 Michelin-csillagos étel kihívásait?

Az újragondolt halászlé mindenkinek feladta a leckét, nem is meglepő, hiszen Mészáros Ádám hihetetlen ételt villantott nekik. A kóstoláson eldőlt, kinek, hogyan sikerült megugrania ezt a kihívást.

Márk mindent félredobott: beszippantotta a tészta

Márk a Séf tanácsára megpróbálta kijavítani a száraz tésztáját, azonban annyira nem boldogult az állagával, hogy szinte a feladat utolsó perceiben is csak ezzel foglalkozott. Vajon a többi elemet sikerül kitálalnia?

Ilona elúszott: minden az utolsó pillanatra maradt

Amikor a Séf lement Ilonához, hogy megnézze, hogyan is, döbbenten látta: az elemek nem állnak túl jól. A tésztát és a hagymákat is javítania kellett, sőt a halat csak az utolsó utáni pillanatban vette ki a sütőből.

Mészáros Ádám étele láttán mindenkinek elakadt a szava

Óriási megtiszteltetés és sokk érte az első feladatban a versenyzőket, hiszen Mészáros Ádám, az ország első két Michelin-csillagos éttermének séfe főzött nekik egy újragondolt halászlevet.

Eljött a nap: a zsűrinek már dicsérni sem volt kedve

Voltak látványkonyhába való, vicces párosok, elkószált Séfek és sírós, feszült duók is. A pirosak olyan negatívan álltak hozzá a saját ételükhöz, hogy még Zének is elment tőle a kedve, hogy jókat mondjon róla...pedig tudott volna.

Két Tarzan megfér egy csapatban?

Az aggódás és az izgalom két nagymestere egy csapatba került. Tibi és Gábor szinte semmiben sem értettek egyet, pont ezért eléggé hangosan és látványosan estek neki a gombócoknak.

Vajon a szuperdöntősöknek sikerült lemásolniuk Bea 10 milliós főételét?

A zsűri mindenkinek felhívta a figyelmét: ebben a versenyben már tényleg mindenki a legapróbb részleteken bukhat el. Ennek fényében elemezték ki a tányérok lemásolt elemeit.

Séf: „Ettől kihalnak az ízlelőbimbóim!”

A Séf megnézte, László hogyan halad a feladattal, és egy-két elemnél észrevette, hogy még javítani kell őket. Azonnal fel is hívta a versenyző figyelmét a hibáira.

Ilonát figyelmeztették: minden a részletekben rejlik!

Ilona borzasztó örömmel fogadta, hogy újra versenybe szállhat. Mindent meg is tett, hogy továbbjusson, azonban egy-két elemmel meggyűlt a baja, ami a zsűrinek is feltűnt.

Bea: „Ez egy 10 millió forintot érő kaja!”

Az első körben főző versenyzőknek Bea finálés főételét kellett lemásolniuk. Mielőtt nekikezdtek volna a feladatnak, Bea elmondta, mi is található a tányéron és persze meg is kóstolhatták az ételt.

A Séf félve vállalná be, hogy a családjával főzzön

Ugyan a versenyzők közeli barátokkal és családtagokkal próbálták megugrani az első feladatot, nem mindenkinek sikerült olyan tavaszi tányérokat alkotnia, amire a zsűri számított. Vajon mit szóltak az ítészek az ételekhez és a csapatmukához?

Máté: „Anyu, kicsit elvesztem!”

Máté nagyon örült, hogy az anyukájával főzhet, azonban az egyik köretelem elrontása után valami elpattant benne, minden elromlott, amihez csak hozzákezdett. Édesanyja pedig már nem tudta, hogyan nyugtathatná meg a kisfiát.

Zsófi a lelkitársát választotta kiskuktának

Zsófi úgy volt vele, hogy nemcsak az számít, ki hogyan főz a konyhában, de az talán még annál is jobban, mennyire tudnak együtt dolgozni. Ez be is vált, hiszen Gyuri végig a keze alá dolgozott.

Tomi és Viki végig poénkodták az egész főzést?

Úgy tűnt, hogy Tomiék feszültségmentesen, kifejezettten nyugisan vették a közös akadályt. Vikivel jó hangulatban haladtak az ételeikkel. Vajon ez azt jelenti, hogy tarolnak majd a kóstoláson?

Kivel főznétek együtt a Konyhafőnökben? A döntősök választottak!

Az első feladatban újra csapatban főzhettek a versenyzők, hiszen mindannyian hozhattak egy-egy segítőt. Zsófi az egyik legjobb barátját, Gyurit, Tomi a baráti társasága legjobb szakácsát, Vikit, Máté pedig az édesanyját kérte fel egy kis főzésre.

Emerencia: „Lehetetlen sztorinak tűnik a cápa!”

Emerencia egyenesen undorodott a cápáktól, hozzáérni sem akart az állatokhoz, végül azonban rávette magát, hogy valahogy kifilézze őket. Többek között Tomiról leste le, hogyan is essen nekik.

Vajon ki lett a második legjobb az első feladatban?

A kóstoláson nemcsak az derült ki, hogy Zé élete 41 évében nem evett ennyi espelette paprikát, de mellette még az egész konyhában a füst is gomolygott. Vajon ki követte a legjobban a Séfet?

Séf: „Előjövünk a döntőben egy ilyennel?!”

Akadtak zseniális főételek és elhanyagolt desszertek, pánikolós versenyzők és nyúlós krémek. Vajon mit szólt a zsűri a versenyzők uborkás ételeihez?

Emerencia: „Ez az uborka nagyon bonyi!”

Emerencia sokkot kapott az uborkák láttán, nem igazán tudta, hogyan lehetne ezekből desszertet és főételt is készíteni. A Séf próbált neki segíteni pár tanáccsal, de Emerenciában túl nagy volt a félelem.

Zsófi túlpörögte magát a stressz miatt

Zsófi a hétfői nap kudarca után még inkább bestresszelt, ez pedig maga után vonta, hogy figyelmetlenebb lett. Kapkodott, és a végső tányérok se igazán jelentek meg a fejében...

Dórát kigáncsolhatja pár békacomb?

Dóra nagyon dühös volt, hogy ő ért utoljára a piactérre, hiszen a húsok közül már csak békacomb maradt neki.  Még sosem dolgozott ezzel, így a főzés alatt folyton csak halogatta ezt az elemet. Később ráadásul még a panna cottája is megmakacsolta magát....

Uborkából főétel és desszert? Ez várt a döntősökre!

Meglepő látvány fogadta a versenyzőket az első feladat előtt, hiszen egyféle zöldség volt csak a pulton: uborkák. Természetesen a Séf adott nekik pár ötletet, hogy milyen irányba is indulhatnak el.

Közös fotók, áttálalások és vega sikerek a kóstoláson!

Voltak olyan ételek, amelyek új külsőt kaptak a Séfnek köszönhetően, de az elsőre eltalált fürjek, az aranyozott kedveskedések is meglepték a zsűrit. Olyannyira, hogy Bea még egy közös képet is kért az egyik versenyzőtől.

Emerencia tányérja kevés lehet a zsűrinek?

Emerencia sosem dolgozott még fürjjel, ráadásul nem állt össze a fejében a kész koncepció a tányérjáról. Erre Zé és a Séf is figyelmeztették, hiszen úgy látták: túl kevés elemmel készül az első feladatban.

Sovinál minden romokban hevert?

Amikor a Séf odament Sovihoz, hogy megnézze, hogyan is halad, megijedt: a mártás furcsa ízű volt és a kacsamáj is túlsült... Sovinak nagyon gyorsan ki kellett találnia egy B tervet.

Séf: „Kötelességetek felismerni ezeket az alapanyagokat!”

Az első feladatban egy prémium termékekkel telepakolt pult várt a versenyzőkre. Mindegyik különlegességgel találkozhattak már a verseny folyamán, így a Séf figyelmeztette őket: nincs lehetőségük hibázni.

A zsűri megijedt: visszatért a régi Sovi!

Sovi folyamatosan újratervezte az ételét, ráadásul fel-alá rohangált a pultjában, akárcsak az elődöntők alatt. A zsűri aggódott, hogy a nagy stresszelésnek rossz vége lesz.

Emerencia: „Minden, aminek nekiálltam, sz*r lett!”

Emerencia vegaként nem bírta feldolgozni, hogy egy tányéron, hogyan férhet meg egymás mellett háromféle hús is. A velőt ráadásul csak hírből ismerte, a kapkodásnak és a stressznek végül sírás lett a vége.

Zé felfedezte a Séf csipeszének titkát!

Ugyan óriási tétje volt az első feladatnak, a zsűri így is megtalálta a tányérok vicces részleteit. Zé kiderítette, hogy a Séf ereje a szent csipeszéből fakad, és ezt Zsófi zavara is ráerősített.

Háromfogásos menüsor várt a csapatokra

Óriási feladat hárult a csapatokra, hiszen a zsűri búrái alatt megbújó előétel, főétel és desszert főelemeiből kellett megalkotniuk az ételsorukat. A sárgáknál Zsófi és Máté, míg a zöldeknél Andrea és Tomi szaladtak a piactérre ötletelni.

Újra összeálltak a dreamteamek!

A versenyzőknek ismét csapatban kellett dolgozniuk. Tomi és Máté - az előző napok legjobbjai - dönthettek róla, hogy kikkel szeretnének együtt dolgozni, majd a szokásos tésztás módszerrel dőlt el, hogy kik lesznek a konyhafőnökök. Nagy volt a tét, egy valaki egyeneságon a döntőbe juthatott.

Kiderült, ki lett az első kör legjobbja!

A paradicsomlevesek főzése és kóstolása után újra a zsűrin volt a sor, hogy eldöntse, ki volt a feladat legerősebb és leggyengébb versenyzője.

 Dóra és Dávid „románca” újra előkerült a kóstoláson

Az autóbalesetet szenvedett ételek mellett akadt egy kis őszies világ is a versenyzők között. Dávidot azonnal kiszúrta a zsűri, és meggyanusították, hogy Dóra nélkül nem lehet nála tavasz...

Péter steak zseléje a vesztét okozhatja?

Péter szeretett volna minél több technikás elemet mutatni a zsűrinek, azonban a steak-es elemével kapcsolatban még a Séf is elbizonytalanodott. Ráadásul kiderült, hogy nem igazán mozog otthonosan a paradicsom levesek világában.

Flóra és Andrea konyhafőnökként is semmibe vették Pétert!

Hiába volt Péter a konyhafőnök, nehezen haladt a feladataival. Életlen késekkel küzdött, olyanannyira, hogy a végén a saját kezét is elvágta főzés közben. A Séf és a csapattársai egy emberként utasították, hogy pörögjön gyorsabban... míg Péter az asztalra nem csapott a késével.

Zé: „Ez most legalább nem fityeg!”

A kóstoláson akadtak büszke pillanatok: Bea teljesen odáig volt a zöld csapat éttermi minőségű ételeiért. A pirosaknál viszont jóval megosztottabbak voltak a vélemények: furcsa céltáblák, túltolt pürék és nem fityegő répák pihentek a tányérjaikon.

A piros csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

Zsófi és Sovi egy emberként üvöltöttek Emerenciával

Emerencia nem igazán tudott mit kezdeni első hallásra a feladattal, ezért Zsófi próbálta ötletekkel segíteni. Végül nagyon feszes lett a tempójuk a konyhában, amitől Zsófi és Sovi is pánikolt, főleg Emerencia miatt, aki nem siette el a tálalást, hiába teltek gyorsan a percek.

A zöld csapat borjúszűzből és tonhal konzervből készült étele

Az első feladatban szűzből és tonhal konzervből kellett főételt alkotnia a csapatoknak. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek az ételeik? Nézd meg itt a kóstolást!

Zének fel rémlettek az otthoni gyors főzései a tányérok láttán

Az első feladat után jöhetett is a kóstolás. Noha, akadtak ötletes dolgok a csapatok tányérjain, Zé megjegyezte, hogy hasonló dolgokat akkor szokott összedobni, amikor fáradtan hazaesik este...

Andrea és Flóra kifigurázták a konyhafőnöküket

A zöld csapat most először főzött együtt a konyhában, azonban Péter nehezen boldogult a lányokkal. Andrea és Flóra a hátsó pultban ügyködtek, kihagyva mindenből Pétert, sőt ki is nevették, amikor a konyhafőnökük rájuk szólt.

A zsűri megfejtette a sárgák vitáit: itt egy szerelmi dráma folyik...

Zé, Bea és a Séf egyszerűen nem tudták elképzelni, miért esnek egymásnak folyton a sárgák: Dóra és Dávid már az első feladat legelején összekaptak, és a helyzet a későbbiekben sem javult. Zének viszont leesett, mi is mehet itt igazából.

Dinótojások és libamáj együtt? Ez volt az első feladat!

Mikor már megörültek a versenyzők a libamájnak, a zsűri előkapta a nagy meglepetést: óriási jackfruitokkal kellett dolgozniuk a csapatoknak. Persze, a dinótojások - Beát inkább erre emlékeztették - feldolgozását a Séf még bemutatta a főzés előtt.

Féldisznók szálltak alá a magasból!

Az első feladatban meglepő látvány fogadta a csapatokat, hiszen két óriási féldisznót engedtek le eléjük a magasból. Zé elmondta: háromféle húsrészt kell kivágniuk az állatokból és ezekből kell ételt kreálniuk.

Megúszós vagy beúszós tányérok? Ilyen volt a kóstolás!

A zsűri érdekes tányérokat kapott a középdöntő kapujában: akadtak deja vu tálalások, lehagyott főelemek, érthetetlen művészeti alkotások és persze megfontolandó tanácsok is.

Bence egyetlen elemet sem tudott kitálalni?

Bence kapkodva próbált mindennel elkészülni a karalábés feladatban, azonban az utolsó percekben mindennel elcsúzott. Vajon kitálal egyetlen főelemet is a zsűrinek?

Uborka mindenhol, de hol van a főelem Andrea?

Andrea nagyon rápörgött a karalábés feladatra, egy gond volt csupán: a karalábé sehol sem volt a pultjában. A zsűri nem tudta eldönteni, hogy titkol valamit, vagy fogalma sincs róla, mit is akar főzni nekik.

Dóra pattogva és végre egyedül bizonyított a pultban

Dóra most először mutathatta meg, hogyan is főz egyedül a konyhában. Próbálta a karalábé minden részét felhasználni, ennek majdnem rossz vége lett...

Andrea nem bírta tovább: elsírta magát a kóstoláson!

Az első feladat nagyon rossz eredményeket hozott a csapatoknak, hiszen mind a zöld, mind a piros páros rosszul dolgozott. A Séf akkorát csalódott Andrea munkájában, hogy kemény szavai hallattán könnyek potyogtak a piros csapatban.

Főszerepben a sajtos finomságok!

Az első feladatban sajtos különlegességeket kellett készítenie a versenyzőknek: 3 szuflét, 6 arancinit és egy céklás-kecskesajtos raviolit. Ti melyiktől paráztatok volna a legjobban?

A tiltott pürék nyomában: összeállt a Konyhafőnök-bíróság

Meglepő hamburger-csavarok, fiatalos lendület és őszi víziók is akadtak az első kóstoláson. Mégis, a zsűri legfőbb feladata az volt, hogy kikutassa a tányérokon elrejtett püréket.

Zsófi megijesztette a zsűrit a főzésével

Zsófi nagyon elúszott a feladataival, így csak félidő után tette oda a zuza pörköltet. Zé ezt látva beparázott, hogy elkészülhet-e időben a lány. Ráadásul még egy kósza pürét is felfedezett a pultján...

Andrea szexi-csajos tányért alkothat az óriási disznófejből?

Eredetileg egy csinos kis galambbal dolgozott volna, azonban a hátrányként kapott disznó mindent megváltoztatott. Andreának a cuki kis virágszirmait kellett összepárosítania ezzel a kifejezetten sem szexi főelemmel...

Bea ölelgetve próbálta megvigasztalni a pityergő Zsófit

A kóstolás során eltörött a mécses, amikor Zsófi került sorra, hiszen az utolsó percekben eluralkodott a pultján a káosz és alig tudott kitálalni. Emiatt könnyezve próbált magyarázkodni a zsűri előtt. Végül Beának megesett rajta a szíve.

Bea: „Ha így főzök 19 évesen, én jövök most Sanghajból”

Izgalmasra sikeredett az első kóstolás, hiszen nemcsak újabb nassolók után kutatott a zsűri, de a bátor és bevállallós versenyzőket is keresték. Könnyek, kacajok és jövőbeli tehetségek tarkították tehát az értékelést.

Eszter győztes példaképet választott: Dobó Ágit!

A kétgyerekes anyuka mindenki meglepetésére magassarkúban vágott neki a főzéseknek. Szerette volna bebizonyítani, hogy fiatal anyukaként ő is elérheti azt, mint példáképe, Dobó Ági. A győzelmet.

Imre adrenalinbombát kapott a nyers hústól

Hiába van Imrének egy tapasztalt mentora - Bence, a kisfia, aki második lett a Konyhafőnök Juniorban -, hiszen így is meggyűlt a baja az elemekkel a főzés alatt. Kifogott rajta a szuvid kád és nyers maradt a roládja...

Ilyen volt Zsófi káposzta-ámokfutása

Zsófi nagyon szeretett volna bizonyítani a zsűrinek, azonban a nagy elhatározásnak rossz vége lett: túlvállalta magát. A feladat vége felé szinte semmivel sem volt készen, ezért kitört a káosz a pultjában.

Péter káposztás főétele

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!

Bea megtalálta a tökéletes fiút a lányának? Ilyen volt a kóstolás!

Az első kóstoláson nemcsak az derült ki, hogy az új versenyzők kreatívan és ügyesen vették az első akadályt, de Bea is kipécézte magának, pontosabban lányának az egyiküket...

Imre első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Imre első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Andrea első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Andrea első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Péter első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Péter első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Dávid első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Dávid első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Dodi első étele


szerző:
2018.04.09. 21:10
Dodi első étele

Az első feladatban a versenyzők választhattak, hogy Bea vagy a Séf alapanyagaival szeretnének inkább dolgozni. A kóstoláson persze eldőlt, hogyan teljesítették a kihívást.

Igazi olasz mammák lettek a versenyzőkből? Ilyen volt a kóstolás!

Az első feladatban gombák felhasználásával kellett házi tésztát készítenie a versenyzőknek. A zsűri vagány és szexi tányérokkal is találkozott, sőt olyan is akadt, aki akár egy olasz étteremben is megállta volna a helyét.

Orsinak Bálint kellett, hogy feléledjen

A csapatverseny alatt Orsiból kitört az addig elnyomott pörgés, a zsűri ennek csak örült, hiszen ezerrel tepert a konyhában. Vajon ez elég lehet ahhoz, hogy tökéletes tésztát készítsen?

Tomi majdnem leszakította a tésztanyújtót

Tomi mindenképpen bizonyítani akart a zsűrinek, ezért akkora gőzzel esett neki a tésztanyújtásnak, hogy majdnem szétszedte a gépet. Később azonban szembesülnie kellett a rossz hírrel, amit a Séf hozott: „Ebből nem lesz tészta”.

Csalódott zsűri és kidobott street food-ok a kóstoláson

Az ítészek nem voltak elégedettek a csapatok teljesítményével, félig feltöltött tálakat kaptak, amelyeknek egy része a kukában landolt. Ezek után vajon kik kaphatják meg az előnyt?

Gourmet street food-ok a pultokon!

Új vizekre evezhettek a csapatok az első feladatban, hiszen háromféle finomságot kellett készítneiük: hot-dogot, töltött lángost és tacót. Persze, a zsűri adott nekik pár hasznos tanácsot a főzés előtt.

Véradás és zsebsárkány tanfolyam a kóstoláson?

Izgalmas elő- és főtélek várták, hogy a zsűri megkóstolja őket, azonban az ítészeknek nem egy tanácsot is adnia kellett a versenyzőknek. Volt, akinek vérfrissítést javasoltak, mások zsebsárkány bőrfőző órán vettek részt, de természetesen szép megoldások is akadtak a tányérok között.
 

András tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Tomi tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Nemcsak a víz, de Brigi agyvize is felforrt

Brigi hihetetlen küzdelmet folytatott az első pultban, hiszen a polippal és a hollandi mártással is meggyűlt a baja. De nem adta fel, többször is neki veselkedett a hollandinak. Egy kérdés maradt csupán: ki is tálalta az idő lejárta előtt?

Brigi tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Flóra tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Orsi tengeri élőlényekből készült ételei

Az első feladatban egy tengeri pult várt a versenyzőkre, akiknek a Séf bemutatója és a válogatás után egy előételt és egy főételt kellett alkotniuk. Nézd meg itt a kóstolást!

Necces tányérok és irigykedő zsűri - jöjjön a kóstolás!

Az első feladat újra gondolt gulyásai közül, nem mindegyiknek sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Miközben akadtak ügyes és fantáziadús megoldások is a tányérok között, voltak röppályára tévedt receptek is.
 

Tomi alig állt be a pultba, máris elfogta a régi pánik

A negyedik széria egykori középdöntőse magabiztosan kezdett neki az első főzésének, azonban Zének bevallotta: ezerrel dobogott a szíve. Ráadásul, később a húshoz megálmodott redukciója is kicsit más lett, mint amit elképzelt. Így is az övé lehet az előny?

Bea és a Séf gulyáslevesekkel kápráztatták el a versenyzőket

Először Bea házias, füstös gulyáslevesét kóstolták meg a versenyzők, azonban az izgalmakat még a Séf is képes volt tovább fokozni: bemutatta a saját újragondolt gulyását. Vajon a versenyzőknek is sikerül megálmodniuk a saját verziójukat?

Máté vega főétele


szerző:
2018.04.02. 21:00
Máté vega főétele

Elindult a második elődöntő hét is! Az új versenyzőket azonnal a mélyvízbe dobta a zsűri, hiszen vegetáriánus főételeket kellett készíteniük. Persze, nem rajtuk, hanem a szerencsén múlt, milyen alapanyagokból.

Könyvtár ízű gombák és megalázott ételek -  a zsűri nem kímélte a versenyzőket

A zsűri izgatottan és félve várta a vegetáriánus főételeket, hiszen egyik versenyző sem érzett rá igazán a feladatra. A kóstoláson persze kiderült, hogy a mellényúlások között azért akadtak ötletes és jó megoldások is.

Egy omlett elég lehet a továbbjutáshoz?

Józsi igazi húsos embernek tartja magát, pont ezért is sokkolta, hogy most csak zöldségekkel foglalkozhat. Nem tudta, mit csináljon, így egy omlett mellett döntött... Vajon ez lehet a jó irány?

Kristóf feltalálta a vízzel átmosott rizottót?

A grafikusként dolgozó srác nem igazán pörgött fel a konyhában, később viszont nemcsak a lassúságával akadtak gondok. A Séf szembe találkozott a rizottójával, és ezek után minden borult...

Bea és a Séf is vega főételekről álmodtak!

Az első feladatban a versenyzők két láda közül választhattak (pontosabban a szerencse döntött helyettük): az egyikben Bea, míg a másikban a Séf vega alapanyagai pihentek. Ti melyiknek örültetek volna jobban?

Kóstolás: „Leeszed a frankót, a többit meg kihozod?”

Az első feladat után jöhetett is a kóstolás, ahol nemcsak bogyózó nyúl sztorik, de óriási dicséretek is repkedtek. Egy fontos tanács is felmerült: a versenyzők jobban teszik, ha a tökéletes elemeiket nem kóstolgatják el az ítészek elől.

Egy egész marha a Konyhafőnök konyhájában?

Az első feladatban meghökkentő látvány fogadta a versenyzőket. Marha részekkel kellett dolgozniuk, mielőtt azonban neki kezdtek volna a főzésnek, választottak az állatból.

Romlott köptetők, fityegő tekercsek és nevető zsűri - jöjjön a kóstolás!

Az első kóstoláson sok volt a kacaj, hiszen nem egy csapat prezentált lefittyedt tekercseket, sőt még rejtélyes köptetős mártások is felsejlettek a pultjaikon. Kíváncsi vagy, hogyan értékelt a zsűri?

Félelem és pánik: a zöldek kiborultak!

Emerencia és Kinga végig pánikolták az első főzést, hiszen nagyon le voltak maradva. Az utolsó percekben egyszerre töltötték és sütötték a tekercseket, és mártogatóssal küzdöttek. Vajon elkészültek időre?

Zsófi Sovinak: „Ne a lábad remegjen, hanem a kezed pörögjön!”

Szovi – szokásához híven – megint elkezdte túlpörgetni magát, így Zsófi elsődleges feladata az volt, hogy valahogy lenyugtassa csapattársát. Ez nem mindig jött össze… főleg, mert sosem értettek egyet.

A sárga csapat tekercsei


szerző:
2018.03.29. 20:50
A sárga csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

A zöld csapat tekercsei


szerző:
2018.03.29. 20:50
A zöld csapat tekercsei

Az első feladatban ismét Ásziában kalandozhattak a versenyzők. Csapatokban kellett tavaszi és nyári tekercseket készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítettek? Nézd meg itt a kóstolást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való