KERESÉS search-close

10 év

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "10 év"

10 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

Harangozással és koszorúzással emlékeztek a vörösiszap katasztrófára, amelyben tízen meghaltak, és több mint kétszázan megsérültek. Éppen vasárnap 10 éve, hogy több mint egymillió köbméter maró vörösiszap öntötte el a környező településeket. A felelős MAL Zrt. cég több korábbi vezetőjét elítélték, de még mindig vannak olyan sérültek, akik nem kaptak kárpótlást. Egy friss kutatás szerint ráadásul megugrott a környéken a krónikus betegek száma.

Nem túl rózsásan indult kapcsolatuk, ma már 10 éve házasok Laky Zsuzsiék

„A legjobb dolog vagy az életemben! A gyerekeim apja, a szerelmem, a lelki támaszom, a váram!” – ezekkel a szavakkal vallott szerelmet Laky Zsuzsi férjének a 10. házassági évfordulójuk alkalmából. Kiderítettük, hogyan látják magukat, szerelmüket és már-már mesébe illő történetüket 10 év távlatából.

A New York-i terrortámadás 10. évfordulóján egyedüli magyar stábként forgatott a Fókusz

2001. szeptember 11-e egy mindenki fejéből kitörölhetetlen emlék. 10 évvel később New York-ban hihetetlen biztonsági intézkedések mellett nagyszabású megemlékezést rendeztek. Egyedüli magyar stábként a Fókusz lehetett ott a helyszínen. Anno rovatunkban ottani magyarok is mesélnek nekünk, hogy hogyan élték meg a katasztrófát.

Fiú született abban a lengyelországi faluban, ahol már tíz éve kizárólag lányok jöttek világra

Megtörtént a csoda, fiú született abban a lengyelországi faluban, ahol már tíz éve kizárólag lányok jöttek világra. A helyi polgármester betartotta tavalyi igéretét, és megjutalmazta az évtizedes hiánynak véget vető családot. A csak lányokból álló helyi önkéntes tűzoltócsapat már nagyon várja az erősítést.

Ma este startol az RTL II-n a Showder Klub legújabb szezonja

10 sikeres éven van túl a népszerű stand-up show, a Showder Klub és a kerek évforduló alkalmából új főcímet is forgattak. Ebből részleteket elsőként itt a Story Extrában láthatnak, amelynek a kulisszái mögé is beleshetnek velünk.

A három nővér újra együtt?


szerző:
2018.06.22. 18:00
A három nővér újra együtt?

Vivien a testvéreivel szeretné újra felvenni a kapcsolatot, akikkel több mint 10 éve nem találkozott. Ám a nővérek valamiért nem ugrottak ki a bőrükből Vivien láttán…

Fábry Sándor és Puzsér Róbert visszatértek!

Rendhagyó adással ünnepelte a Showder Klub a 10 éves születésnapját, hiszen tegnap este mindkét ikon színpadra állt!

Így nyomtuk 10 éve: Bödőcs Tibor

Részlet a 21. évad harmadik részéből:

Nosztalgiázzatok együtt a 10 éves Showder Klubbal! Íme Bödőcs Tibor produkciója!

Nézd vissza itt a teljes adást!

Így nyomtuk 10 éve: Kovács András Péter

Részlet a 21. évad második részéből:

Nosztalgiázzatok együtt a 10 éves Showder Klubbal! Íme KAP produkciója!

Nézd vissza itt a teljes adást!

 Zoltán 10 éve várt erre a pillanatra

Zoltán évek óta nem látta a húgát, Évát, így azért érkezett, hogy újra felvegyék a kapcsolatot. A fiú 9 évesen lett drogfüggő, később pedig zűrös ügyekbe keveredett, ami miatt nevelőintézetbe került. A két testvér ezért távolodott el egymástól, ráadásul a nevelőszülők eltiltották Évát a bátyjától.

Egy kudarcba fulladt dal története

Klaudia a húgával, Dzseniferrel szeretne kibékülni, akivel úgy megromlott a kapcsolata, hogy már több mint 4 éve nem beszélnek egymással. A 10 éves korkülönbség miatt sosem jöttek ki egymással, pláne azért, mert Dzseni mindig is úgy érezte, hogy nővére anyáskodni próbál felette, és még a meglepetés dalt sem volt hajlandó meghallgatni tőle.

Egyre öregebb az autópark

Minden eddiginél öregebb autók közlekednek a magyar utakon - derült ki a használtautó.hu elemzéséből. A portál szerint tavaly megközelítette a 14 évet az itthon használt kocsik átlagéletkora. Az RTL Híradónak nyilatkozó autókereskedő szerint a legtöbb vásárló a tíz év körüli kocsikat keresi - mert újabbra nincs pénzük. Ebből viszont az következik, hogy tovább emelkedhet a kocsik átlagéletkora.

10 éve volt az őszödi beszéd

Elárultak - ezt mondta Gyurcsány Ferenc a pont 10 évvel ezelőtti őszödi beszédére emlékezve. A később zavargásokat is kiváltó beszédről - melyben a volt miniszterelnök azt mondta, hazudtak éjjel-nappal - most azt állította, igaz beszéd volt és jó szándékkal mondta el. A Fidesz szerint a Gyurcsány kormány a hazugságokkal tönkretette az országot.

Előzetesben a tizenéves rablók

Előzetesben vannak a kötözős rablók. Akár 10 évre is börtönbe kerülhet az a 4 fiatal, akik a gyanú szerint betörtek egy idős férfihez a Borsod megyei Felsőzsolcán. A nyugdíjast bántalmazták és miután nem találtak semmilyen értéket, kikötözték, majd magára hagyták. A magatehetetlen férfira csak 2 nappal később találtak rá. Sérülései miatt még mindig kórházban ápolják, a rendőrség sem tudta kihallgatni.

Sikerekben gazdag 10 évet zárt a Csányi Alapítvány

Az ország második leggazdagabb embere, Csányi Sándor 10 évvel ezelőtt 1 milliárd forintot áldozott azért, hogy létrehozza alapítványát, amely tehetséges, de hátrányos helyzetű gyermekek tanulmányait támogatja, ötödikes koruktól egészen a diplomáig. Gál Petra riportja.

Különleges biztonság 9/11 évfordulóján

Egy terrortámadás, amely megváltoztatta a világot. 4 repülő, 4 támadás és 19 merénylő. 3000 vesztették el az életüket, a World Trade Centernél a támadásban, és milliók nézték végig élőben a tragikus eseményt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való