KERESÉS search-close

12. rész

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "12. rész"

"Nem vagyok büntetett előéletű!"


szerző:
2015.07.07. 23:00

Puzsér Róbertől azt állították egy napilap címlapján, hogy büntetett előéletű, ez azonban a kritikus szerint egy szemenszedett hazugság, és az sem igaz, hogy száguldozott autójával. Eljött a szembesítés ideje, Puzsér felkereste az újságírót! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Úgy tűnik, egyre nehezebben megy a közös munka a szerelmeseknek. Először Tomi lustasága volt a gond, majd végre elkészült a dal a fiú fáradtságos munkájával, és fordult a kocka, most Kata nem fektet kellő energiát az éneklésbe. Ez újabb konfliktust eredményez, amit a lány ki nem állhat, mert utál a szerelmével vitatkozni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Majd a bébisintér mindent megold


szerző:
2015.06.24. 23:00
Majd a bébisintér mindent megold

Remélhetőleg Apa hisztijét is. Ádám kezd besokallni a mindennapoktól, Gabi segítene neki, de nem tudja, hogyan. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Közös próba a Hiperkarmával


szerző:
2015.06.23. 23:00
Közös próba a Hiperkarmával

Idén először a banda egy próba keretein belül találkozott, ahol jó pár felest elfogyasztottak. Robi édesanyja ezt kiszimatolta, majd kezébe vette az irányítást fia lakása és életvitele fölött. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

„Megteszed, hogy holnap inkább a kutyusodat hozod?”

Adának nincs más választása, magával kell vinnie az ikreket is a munkába. A két srác ugyanolyan rosszcsont, mint anyjuk volt ennyi idősen. Ada most ugyanabba a helyzetbe csöppent, mint annakidején a szülei. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gréta még sohasem érezte magát ennyire magányosnak

Ezért úgy dönt, hogy igent mond a találkozóra és megiszik egy pohár bort egyik férfi ismerősével. A lánynak szüksége van a törődésre és abban bízik, hogy így megkapja azt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Minden relatív, és mindenki bunkó


szerző:
2015.06.23. 23:00
Minden relatív, és mindenki bunkó

A Szelfi mai epizódjában mindenki megtanulja, hogy leginkább saját magával szemben kell őszintének lennie.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való