KERESÉS search-close

2. feladat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2. feladat"

Cinthya Dictator puskázott a Konyhafőnök VIP-ben

A kóstoláson Zé mindenképpen meg akarta kérdezni, mit olvasgatott annyi ideig a piactéren… nagy titokra derült fény.

A zsűri már az első napon sokkolta a sztárokat

Mindenkinek a szerencséjén múlt, hogy milyen fő alapanyaggal kellett dolgoznia… tollas, zsigerelt vagy éppen egy egész liba? Nem mindenki örült…

Ennyire undorító látvány még sosem fogadta a versenyzőket

A második feladatban nemcsak vérrel és malacfüllel kellett dolgozniuk a versenyzőjelölteknek, de még egy óriási láda is alá szállt az égből, hogy még több ajándékot kapjanak.

Fördős Zé: „Azt javaslom a két séfnek, hogy vesszenek össze rajtad!”

Eisler Zsolt szembement Fördős Zé véleményével főzés közben, a zsűritag utólag mégis megdicsérte. A kérdés már csak az volt: vajon a két séfnek is bizonyított?

Rácz Jenő nem értett egyet zsűritársai döntésével

Volt egy versenyző a második főzés után, aki miatt még a zsűriben is feszültség támadt. Miközben Zé és Ákos határozottan nemet mondtak, Jenő teljesen mást gondolt...

Két versenyzőnek is szembe kellett néznie a legnagyobb rémálmával

Miközben Jóni Ricsi egy óriási harcsa látványától ijedt meg, Viczián Viki az élő rákoktól félt a legjobban. Bármennyire nem akarták, a szerencse úgy hozta, hogy ezekkel kell dolgozniuk.

Sárközi Ákos mindenkit meglepett a döntésével

Az egyik versenyzőt sok kritika érte az első és a második főzése után is. Rácz Jenő és Zé bizonytalan volt vele kapcsolatban. Vajon Sárközi Ákos mit gondolt a versenyzőről?

Rácz Jenő: „Ha engem meg szeretnél nyerni, akkor főzzél valódit”

Yvett a második ételében már nem Zét, hanem Sárközi Ákos egyik ételét idézte meg. Ehhez viszont volt pár szava Rácz Jenőnek is.

Tibor éppen a vége előtt csúszott meg egy banánhéjon

Tibor jól haladt a desszert elkészítésével, azonban nem sokkal a vége előtt elejtette az eperkaviárjait. Itt pedig nem ért véget a balszerencse, hiszen a zseléje és az egész desszertje megmakacsolta magát.

Séf: „Többször nem akarlak sírni látni!”

A második feladat kóstolásánál a zsűri szerencsére nemcsak minősíthetetlen tányérokat talált, de kiderült, hogy a visszafogottabb versenyzők is szívvel főznek, új szabályokat vezettek be Gábornak, sőt a Séf még a könnyeknek is megálljt parancsolt.

Gábor az első versenyző, aki örült a hátráltatásnak?

Tibornak köszönhetően öt percig nem csinálhatott semmit a feladat elején, de egyáltalán nem ijedt meg ettől. Felspanolta, hogy még jobban teljesítsen, és igazi bókként fogta fel Tibor hátráltatását, még akkor is, amikor kiderült, hogy nem is erről volt szó...

Eszter még a madárfóbiáját is félredobta a győzelemért

Eszter sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egy egész fácánt is fel kell dolgozniuk a második feladatban. A könnyeivel küzdve, kiborulva próbálta meg szétkapni az állatot, miközben bokáig állt a tollban.

Zé: „Ez olyan messze van a croquambouche-tól, mint ide a Halálcsillag!”

A második feladat után a zsűri belevetette magát az óriási égetett tészta tornyokba. Voltak meglepően szép és meglepően újszerű megoldások, mégis a leglátványosabb golyók a földön landoltak.

Íme egy zöld, újragondolt croquambouche torony

Gábornak és Tibornak nem igazán akart összejönni az égetett tészta, ezért kétszer is nekiugrottak a feladatnak. Emiatt azonban annyira megcsúsztak, hogy az utolsó pillanatban dobálták egymásra a golyócskákat...

Ilona megsértődött és egy szót sem szólt Eszterhez

Mindenki azt hitte, hogy a könnyek után a pirosak végre zöldágra vergődnek egymással... nem így történt. Ilonának annyira elege lett Eszterből, hogy nem volt hajlandó hozzászólni, és a félbehagyott feladatait sem folytatta, egészen Zé érkezéséig.
 

Kié a szebb espelette pötty, Bea? Bevallod?

A második feladat is nagy kihívás volt a versenyzőknek, persze akadtak olyanok, akik (Bea szerint még a Séfet is felúlmúlták egy-egy elemnél. Vajon mit szól ehhez Rácz Jenő?

Tibor fújtatott, megcsúszott és harcolt az idővel

Tibor az utolsó percekben nagyon elcsúszott az elemeivel, hiszen későn tette be a sütőbe a karfiol royal-t, ráadásul még ezen kívül is rengeteg elemet elő kellett készítenie. Ki is tört rajta a fújtatós pánik!

Tudod követni a Séfet? Számold össze mennyi elemből áll az étele!

A második feladatban egy séffőzés várt a versenyzőkre, végignézték ahogyan a Séf elkészíti a különleges karfiolos ételét. Ezután pedig precízen és nagyon pontosan le kellett másolniuk az ételét.

Bea: „Fiam, mit csináltál?!”

Több kiakadás is akadt a második kóstoláson: Bea nem hitt a szemének, amikor meglátta Tomi tányérját, később pedig Emerencia potyogtatott könnyeket bánatában.

Zsófi zsebséfként irányította a Séfet

Zsófi előnyként bármikor lehívhatta magához a Séfet, aki azt tette utána, amit csak mondott. Egy volt a gond: a rizikós cápafilézést Zsófinak kellett irányítania, hiszen a Séf magától semmit sem csinált meg.

Vajon hogyan másolták le Huszár Krisztián ételét a versenyzők?

A második feladat is tartogatott izgalmakat - köztük egy különlegesen sütött mangalica gombócot is -, ami megnehezítette a top 5 versenyző dolgát. Ezek után a zsűrin volt a sor, hogy megkóstolja a lemásolt ételeket.

Zsófit éppen Tomi hátránya rángatta ki a gödörből?

Zsófi már jó ideje nem találta régi önmagát a konyhában, és pont ekkor kapta meg Tomitól a hátráltatást: nem láthatta végig Huszár Krisztián főzését. Szerencsére az elemezgetéseivel és a leskelődésével behozta a lemaradását.

A Séf aggódott Soviért...

Sovi egyre idegesebb lett a második feladatban, hiszen semmiképp sem szeretett volna kiesni a versenyből. Azonban a régi kapkodás és a bizonytalanság úgy tűnt, az útjába állnak. A Séf aggódva nézte végig, miket is készít a pultjában.

Tomi lett a főnök: ő választott mindenkinek feladatot!

Miután az első feladatban Tomi étele sikerült a legjobban, a másodikban eldönthette, hogy a zsűri kedvencei közül, mivel kell majd dolgoznia a versenytársainak.

Négytagú, meglepetés zsűri várta a versenyzők ételeit!

Wossala Rozina, Zsidai Roy, Vajda Pierre és Gerendai Károly döntöttek róla, hogy melyik versenyző kolbászkái sikerültek a legjobban. A rendhagyó kóstolásra egyenként léphettek be a középdöntősök.

Máté szíve szerint kiszaladt volna a konyhából

Előnnyel indult, magabiztosan kezdett neki a főzésnek, Máté mégis kiborult a végére. Mindegyik kolbászkája szétrobbant, arra viszont már nem volt ideje, hogy újakat készítsen... pláne remegő kezekkel.

Sovi Máténak: „Csak azért is megcsinálom!!!”

Sovi egy óriási disznófejet és farkakat kapott Mátétól hátráltatásként, de a mindig pánikoló versenyző mindenkit meglepett: teljesen koncentrált volt és lazán betöltötte a kolbászt. Az óriási lendületben még Máténak is oda üvöltött.

Emerencia viszolygott az alapanyagoktól

Emerencia kesztyűben látott neki a munkának, hiszen vegaként szinte már a hányinger kerülgette ennyi disznó alkatrész láttán. Ráadásul a hurkatöltéssel is meggyűlt a baja, szerencsére örök csapattársa, Sovi ott volt mellette a bajban.

Most először nem a zsűrinek főztek a versenyzők!

A második feladatban a zsűri egy látványos disznótoros pulttal készült, ráadásul sokkolták is a versenyzőket, hiszen kolbászt vagy hurkát kellett készíteniük. Persze, a meglepetések itt még nem értek véget.

Vajon ki lesz majd Bea házi cukrász mestere?

A versenyzők nagy elánnal vetették bele magukat a tortás feladatba, végül a kóstoláson el is dőlt, hogyan sikerültek az alkotásaik. Vicces kalapok, benézett tojáshabok és gigászi mentések is akadtak a zsűripulton.
 

Dóra krumplinyomóval esett neki a krémjének

Dóra megszeppent a tortás feladat láttán, de Zé megpróbálta felpörgetni, hogy boldogan sütögessen. A sokkhatás után jól vette a piskótás akadályt, azonban a zselévé alakult krémjével kicsit meggyűlt a baja.

Dávid puzzle-t csinált a piskótáiból?

Dávid nem örült a desszertes feladatnak, hiszen ezekben nem mozog túl otthonosan. A piskótái olyan későn kerültek ki a sütőből, hogy nem volt idejük kihűlni... Vajon össze tudta állítani a tortáját?

Vajon a versenyzők megszerettetik Beával a gyűlölt alapanyagait?

A kóstoláson nehéz helyzetben voltak a versenyzők, hiszen olyan ételeket kellett az ítészek elé vinniük, amelyeket Bea kifejezetten utál. Nagy volt a teher és az izgalom is...

Dávid bizonyítani akart az éttermi fiaskó után!

Dávid egy az egyben magára vállalta az éttermi hibát, hiszen konyhafőnökként benézte az adagokat... Éppen ezért a második feladatban egy zseniális rizottóval akart brillírozni. A zsűri azonban kételkedett: ez elég lehet a továbbjutáshoz?

Orsi vajon szembenéz a gyűlölt belsőségekkel?

Hiába jött rá Orsi, hogy egyezik az ízlése Beáéval, hiszen a gyűlölt alapanyagokkal pont ezért neki is meg kellett küzdenie. A főzés vége felé mégis úgy tűnt, hogy a tojástalansággal gyűlt meg inkább a baja.

Tomi túl akart jutni a rizikó napján!

Az előző évadban éppen egy ilyen versenynapon kellett feladnia a versenyt, ezért Tomi annál is inkább szeretett volna bizonyítani a zsűrinek. Bea le is ugrott hozzá, hogy megnézze, miken ügyködik éppen.

Tomi Bea utált alapanyagaiból készült főétele

A második feladatban a versenyzőknek egy szerencsekeréken kellett kipörgetniük, hogy melyik zsűritag utált elemeiből főzzenek. Végül mindenki Beát pörgette magának. Kíváncsi vagy, mit szólt Bea az elkészült ételekhez?

Nézd meg, kik lettek a legjobbak a második körben!

Az első feladathoz hasonlóan a második után is el kellett döntenie a zsűrinek, hogy ki volt a legjobb és ki volt a leggyengébb a főzés alatt. Nemcsak a párbaj esélye miatt volt nagy a tét, de a legjobbak akár egy napot is kihagyhattak.

Egy ilyen kóstolás után a Séf tutira nem randizik

A kóstoláson Orsi túltolt fokhagymája miatt a Séfnek sajnos le kellett mondania a randikról, de nemcsak ez derült ki az ítészről: egy gyerekkori sztorija is felsejlett az egyik tányér láttán.

Zsófi újra egy hús miatt úszik el?

A zsűri feszült figyelemmel nézte, hogy Zsófi húsa nem a megfelelő hőfokon fürdőzik az edényben... már csak reménykedni tudtak benne, hogy a lány időben észreveszi ezt és egy serpenyőben megmenti a főelemét.

Sovi szifonkirályból akár még zselékirály is lehet?

Sovi úgy tűnt, hogy lehiggadt kicsit a csapatos feladatok után, végül azonban újra visszatértek a régi parái. Kétségbeesetten próbálta megmenteni a kísérleti zseléjét, miközben még a szeretett szifonja is megviccelte.

Mindent főzhetsz a Séf ételén kívül!

A második körben a versenyzőknek a Séf ételét kellett elkészítenie... vagyis mégse. Az inspirációt és az alapanyagokat megkapták ugyan, de az ő feladatuk végül az lett, hogy valami újat alkossanak belőle.

„Caramba! Kezdjük a kóstolást!”

A főzés után indulhatott is a mexikói fiesta a zsűripultban. Vajon az alkoholos, mahi mahis főételek lenyűgözték az ítészeket?

Flóra azonnal tudta: Pétert küldi ki a konyhából

A zöldek tudták, hogy a kékek bármikor felszólíthatják őket, hogy a konyhafőnökük állítson ki valakit a csapatból 10 percre. Flóra nem teketóriázott, a sérült Pétertől vált meg... 

Irány Mexikó! Folyjon a tequila!

A második feladatban egy nagyon izgalmas kis pult várta a csapatokat, a közepén egy óriási mahi-mahival és természetesen egy kis alkohollal... Vajon mire csapnak le a kékek és a zöldek?

Jó csajok között nyugisabb a kóstolás

Bizarr polip zselék, feszült izgalom és finom ízek. A második kóstoláson a zsűri górcső alá vette a csapatok vízparti növényekből készült ételeit.

Soviból kirobbant a pánik!

A pirosak konyhafőnöke szokásos pörgése most is megvolt, azonban végre megpróbált a káosz közben a társaira is odafigyelni. A néha nyugodtnak tűnő Sovi azonban nem egyszer vulkánként tört ki, és üvöltve pánikolt.
 

Andrea és Flóra kirekesztették Pétert a csapatból?

Hiába mondogatta Péter, hogy nagyon profi vajmártás készítésben, a lányok nem foglalkoztak a tanácsaival. Sem a mártás, sem a hús készítésénél nem foglalkoztak a véleményével.

Emerencia majdnem rosszul lett a hátráltatásuktól!

Miután a zöldek húzták be az első pontot, ők mehettek a titokszobába a zsűrivel. Itt különféle főelemeket választhattak a pirosaknak, ők végül a polipra szavaztak. Emerencia bánatára...

Merülj el a Séffel a vízparti növények világában!

Vizi gesztenye, torma, spárga vagy éppen algák? A második feladatban ezeknek az alapanyagoknak a felhasználásával kellett főételt alkotnia a csapatoknak. A Séf mindegyik elemről mesélt, hogy a versenyzők felkészülten láthassanak neki a főzésnek.

A zöld csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

A piros csapat vízparti növényekből készült étele

A második feladatban vízparti növények vártak a csapatokra, de mielőtt nekikezdtek volna a főzésnek, a Séf adott nekik poár tippet. Kíváncsi vagy a kóstolásra?

A sárgák majdnem elhányták magukat a hátrányuktól

Miután a pirosak voltak a jobbak az első feladatban, ők mehettek a Titokszobába a zsűrivel és eldönthették, milyen plusz alapanyagot sózzanak a sárgák nyakába. Végül a durianra esett a választásuk... a büdös kanális szagú gyümölcsre...

Flóra nem kért Péter segítségéből

A zöldeken nagy volt a nyomás, Flóra ezért igyekezett minél határozottabban irányítani a csapattársait. Egyetlen embernek volt csak gondja ezzel: Péternek, aki úgy érezte, egyáltalán nem kap elég feladatot.

A Séf a Közel-Keletre repítette a csapatokat

A második feladatban idegen ízekkel és fűszerekkel kellett megbarátkoznia a versenyzőknek. A Séf persze bemutatott nekik pár különlegességet a pultról, hogy a csapatok még jobban képbe kerüljenek.

Dávid és Dóra harca egyre jobban elmérgesedett a sárgáknál

Dávid a második feladatban már odáig jutott, hogy Dórit semmibe véve (ő volt a konyhafőnök) osztogatta az utasításokat Péternek. A zsűri nem értette, hogy most akkor ki is náluk a főnök, ezért a Séf lement megnézni, mi a helyzet... sajnos a legrosszabbkor érkezett.

Vajon milyen különlegességek bújtak meg a piros pulton?

A második feladatban a színek, azon belül is a piros volt a főszereplő. A csapatoknak olyan ételeket kellett készíteniük, amelyeknek minden eleme ebben az árnyalatban pompázik. A főzés előtt a Séf adott nekik pár tippet.

A sárga csapat piros főétele

A második feladatban egy piros pult várt a csapatokra. A fő feladatuk az volt, hogy piros színű főételt alkossanak. A Séf persze adott nekik pár tippet a főzés előtt. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a tányérok? Nézd meg itt a kóstolást!

A kék csapat piros főétele

A második feladatban egy piros pult várt a csapatokra. A fő feladatuk az volt, hogy piros színű főételt alkossanak. A Séf persze adott nekik pár tippet a főzés előtt. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a tányérok? Nézd meg itt a kóstolást!

Ilyen volt Tomi és az avokádó lehetetlen szerelme

Tomi nagyon határozottan irányította a kékeket a második feladatban. Miközben leosztotta a fő elemek elkészítését a többiek között, ő egész idő alatt egy avokádós díszítő elemmel bajlódott... ami végül a kukában landolt.

Dóra előnye végül hátránnyá változott?

Hiába kapta meg előre a bíbelődős articsókát, Dóra mégis küszködött a második feladatban. A Séf étele annyi elemből állt össze, hogy főzés közben teljesen elvesztette a fonalat.

Bence sminktükörrel leste meg, hogyan is főzött a Séf

Dóra Bencét hátráltatta a második feladatban. A fiatal fiúnak egy apró sminktürkörből, háttal állva kellett kilesnie, mit is készít a Séf a pultjában. Az articsókás különlegesség a Séf szokásához híven rengeteg elemet tartalmazott.

Nyári Dia a Konyhafőnök zsűrijében!

A cupcake és cakepop sereg készen állt, hogy a zsűri és természetesen a Barátok közt Hannája végigkóstolják őket. Vajon Dia megrendelné a finomságokat a babaváró bulijára?

A kékek megküzdöttek a forró, nyúlós sütinyalókákkal

Dóra és Dávid úgy tűnt, ismét jól haladnak, azonban a sütés végén minden borult: túl későn készült el a piskótájuk, így forró masszából kellett cakepopokat gyúrniuk...

Tányér-szelfik és kolbász izgalom a második kóstoláson!

Akadtak majdnem kiváló tányérok, káosz kapitányok és persze olyan alakú ételek is, amelyekkel szelfiznie kellett a zsűrinek. Az már csak hab volt a tortán, amikor Bea búgni kezdett a kolbász láttán.

Séf: „Zsófi, túlvállaltad magad!”

Zsófi rengeteg alapanyagot gyűjtött össze a piactéren, azonban a zsűri figyelmeztette: ennek rossz vége lesz, nem készül majd el minden elemmel. A Séf rá is szólt, hogy foglalkozzon a fő elemekkel.

Eszter meg akarta bosszulni Andrea húzását

Piros kiütésekkel és vöröslő szemekkel vetette bele magát a hal pucolásába, annak ellenére, hogy brutális allergiája van. Eszter mégis bizonyítani akart és a benne fortyogó gyűlölettől teljesen felpörgött.

A zsűrinek elege lett a zöldségpürékből!

A három ítész fontos dolgot fedezett fel a második napon: a versenyzők folyton pürékkel bombázzák őket. A kóstoláson nemcsak erre hívták fel mindenki figyelmét, de az elkészült vadételeik hibáira és pozitívumaira is.

Gyónás, elnassolt alapanyagok és harcias hősök a kóstoláson!

Voltak versenyzők, akiket nem is kellett kritizálni, hiszen idő előtt feldobták magukat és meggyóntak Zé atyának, de akadtak sonka-falatozók és meghatott versenyzők is. Ilyen volt a második kóstolás.

Bálint belefulladt a kapkodásba és a séf ételébe is

Annyi volt a teendő a séf ételével, hogy Bálint szinte már saját magát sem tudta követni a folyamatok közben. A rengeteg elem közül vajon minden a tányérjára kerül?

Séf: „Mindenkinek lehet egy kérdése!”

Miután a Séf észrevette, hogy a versenyzők ezerrel pörögnek a pultjukban, megenyhült és mindegyiküknek felajánlotta, hogy egyetlen dolgot kérdezhetnek a főzéséről. A segítségét egyedül Máté utasította el...

A Séf megenyhült, segített a hátránnyal küzdő Tominak

Miután szinte semmit sem látott a séf főzéséből, Tominak még jobban oda kellett figyelnie a bonyolult lépésekre. Magában mantrázott, hogy mindent megjegyezzen. Így is akadt egy kis gondja a pultjában, de a Séf gyorsan leszaladt hozzá.

Zé úr és zsűritársai szemügyre vették a karamell-küldeményeket

Vazelines és amorf karamellek, lassan szervírozott édességek és meglepő protokoll küldemények. A zsűrire kalandos utazás várt a második kóstoláson.

Séf a pirosaknak: „Szedjétek már össze magatokat!”

Tomi és Brigi a második feladatban is nagyon megcsúszott, de itt már Tomi próbált nagyobb teret engedni csapattársának. Főleg, hogy kifejezetten szüksége volt egy kis női megnyugtatásra.
 

Orsi egyáltalán nem bízott Bálint ötleteiben

A zöldeknél a második feladatban sem javult a helyzet, Orsi folyamatosan hajtotta Bálintot, aki a stresszelés és parancsolgatás helyett inkább csapatban dolgozott volna.

András zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Flóra zöldség textúrái


szerző:
2018.04.04. 21:10
Flóra zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Tomi zöldség textúrái


szerző:
2018.04.04. 21:10
Tomi zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Orsi zöldség textúrái


szerző:
2018.04.04. 21:10
Orsi zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Brigi zöldség textúrái


szerző:
2018.04.04. 21:10
Brigi zöldség textúrái

A második feladatban a versenyzőknek egyféle zöldségből kellett a legtöbbet kihozniuk: különböző textúrákban kellett megmutatniuk az ételükben. Persze előtte a Séf is adott egy kis inspirációt. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Kóstolás -  „Hová tudsz még fejlődni?!”

Nagy csalódások és meglepetések várták a zsűrit a második kóstoláson. A versenyzőknek diófélékkel kellett főételeket megálmodniuk, azonban nemcsak hihetetlen, de perverz ízkombinációk is voltak a tányéraikon.

Egy óriási pulykanyak nyomta Máté vállát

Máté elképesztően kényelmetlenül érezte magát a kapott alapanyagok miatt. Nem tudta, hogy mit főz majd belőlük, ez az érzése pedig később sem változott. Elveszett a konyhában.

Tudj meg mindent a diófélékről! A Séf felkészítette a versenyzőket!

A második feladatban egy óriási dió pult várta a versenyzőket. Mielőtt neki veselkedtek volna a különleges feladatnak, a Séf adott pár tippet a kedvenc alapanyagairól és úgy általában a diófélék felhasználásáról.

Vajon a versenyzők le tudták másolni a Séf tányérját?

Miután végignézték a Séf főzését, a versenyzőknek is reprodukálniuk kellett az ételt. A kóstoláson eldőlt, hogyan sikerült összehozniuk.

Séf: „Úgy néz ki, hogy haza fogsz menni…”

Miután a Séf észrevette Rebeka pontatlanságait, figyelmeztette: ha nem figyel, akár véget is érhet számára a verseny. Ezek után ráadásul az idő is elszaladt a lány mellett, aki félt, hogy nem tud majd kitálalni...

Kristóf teljesen elveszett, vajon Bea fel tudja pörgetni?

Kristóf nagyon elveszett a második feladatban, hiszen ő kapta a hátráltatást Andrástól: így előtte nem lehetett ott a Séf kóstoló tányérja. Bea viszont már nem bírta nézni, ahogyan tanácstalankodik, ezért lement hozzá.

A Séf egy újabb hihetetlen étellel készült a versenyzőknek!

A versenyzőket még inkább a mélyvízbe dobta a zsűri a második feladatban, hiszen le kellett másolniuk a Séf egyik ételét. Már a pulton felsorakozó alapanyagok mennyiségétől a fejükhöz kaptak.
 

A gyengék elhullanak, az erősek továbbjutnak - ilyen volt a kóstolás!

A középdöntő kapujában még nagyobb volt az izgalom a második kóstoláson. Voltak, akik bizonyítottak, mások azonban újabb rossz kritikákat gyűjtöttek be. Vajon kik jutnak tovább?

Vajon Sovi felülemelkedik a hátráltatásán?

Miután Sovi csak nézhette, hogyan főzött a Séf, fel kellett kötnie a gatyáját a második feladatban. Már az első percekben rossz sorrendben kezdett neki a főzésnek, Zé viszont megsúgta neki: jobb lenne, néha lesni a többiekről.

Házassági tanácsadás és plöttyedt fánkkalauz a második kóstoláson!

Fánk hadak várták, hogy a zsűri értékelje őket. Persze, az ítészek nemcsak az édességeket elemezték ki, de egy-két párkapcsolati tanácsot is elszórtak a csapatoknak.

A kékek feltalálták a lapos fánk-lepényt!

Ákos és Peti valamit nagyon benézhettek az égetett tésztájukkal, hiszen ahelyett, hogy szépen feljöttek volna a sütőben, elterültek, mint a palacsinta. Vajon mi lett a sorsuk az újhullámos édességeiknek?

Zöldek vs fánkok - vajon ki lett a győztes?

Emerencia és Kinga nem igazán voltak otthon a fánksütésben, tanácstalanságukból végül Bea segítette ki őket, aki finoman rávezette őket az égetett tészta titkára.

Egy többéves házasság kezdete? A sárgák összevesztek!

Hangosra és igazán feszültre sikeredett Zsófi és Szovi második közös főzése. Semmiben sem értettek egyet, aminek az lett a vége, hogy a fánkhegyek között üvöltöztek egymással.

A sárga csapat fánkjai


szerző:
2018.03.29. 20:50
A sárga csapat fánkjai

A második feladatban a rettegett desszertek egyikével kellett szembenézniük a versenyzőknek: egy fánk pult várta őket. Csöröge, szalagos és képviselő fánkokat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy a kóstolásra? Nézd meg itt!

Röppályás csirkék repültek a zsűri tányérokra

A második feladat után jöhetett is a kóstolás, a zsűri a versenyzők mindhárom főételét és tökéletesen elkészített húsát leellenőrizte. Vajon ki ugrotta meg a legjobban a kihívást?

Sovit Zé mentette meg az életveszélyes ötletétől?

A második feladatban újra kitört a pánik Szovi pultjában, mielőtt azonban még nagyobb lett volt a káosz, Zé figyelmeztette: ne hazárdírozzon! Az utolsó percek azonban így is kapkodósra sikerültek.

Zé: „András, téged kipécéztek!”

Andrást ismét elérte az átok, hiszen a szardínia konzervek után, kapott egy újabb hátráltatást, ami tofu formában érkezett. Szovi neki adta a rettegett alapanyagot, amivel eléggé ki is zökkentette a lelkibékéjéből ellenfelét.

Egyszerre 3 főétel? A versenyzőknek feladták a leckét!

A második feladatban három búra várt a versenyzőkre, hiszen kiderült: tökéletesen el kell készíteniük egy kacsa- és egy csirkemellet, sőt még egy bélszínt is. Az óriási feladatnak nagy volt a tétje is, hiszen a legjobb rögtön a pénteki versenynapra juthatott.

Egy szardínia vajon csodát hozhat? És a tőkehalak?

A második feladatban tőkehalakkal dolgoztak a versenyzők, kivéve Andrást, akit Zsófi megajándékozott pár szardínia konzervvel. Vajon hogyan sikerültek az ételeik? Így értékelt a zsűri!

Pánik üzemmód: Sovi össze-vissza rohangált a konyhában

Szovi a második feladat alatt sem tudott lenyugodni: miután többször is neki veselkedett a filézésnek, és az alapanyaggyűjtésnek, még az idő is elszaladt mellette. Az utolsó percekben pedig már a zsűri is hangosan bíztatta, hogy tálaljon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való