KERESÉS search-close

2. rész

61 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2. rész"

Ezért vállalta el Nagy Ervin és Borbély Alexandra az Életünk története felkérését

Kellemes emlékek, gyerekkori álmok és egy példakép – ez mind szerepet játszott abban, hogy a két színész vállalta az öregítést és a kitárulkozást a nézők előtt. Életünk története vasárnap az Álarcos énekes után 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

A mi kis bakink - 5. évad 2. rész!

A Polginak betett a másfél liter tömény - na de ennyivel később is? Az első rész bakijait itt láthatod! Az 5. évad 2. részét pedig itt

Kati teljesen kiakadt a Polgármesterre!

Nagy bajba kerülhet Laci a Polgármester miatt, de a Polgi is sokat veszíthet, ha Laci rosszkor írja alá a válóperes papírokat. Katinál betelt a pohár! A mi kis falunk 5. évadának 2. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

Előzetes: Óriási cirkusz nem csak Pajkaszegen! (09.26.)

Pajkaszeg állatorvosa kénytelen szembenézni legmélyebb gyerekkori félelmével. De mit keresnek a közmunkások az orvosi rendelőben és a cirkusz vadjai között? Ha kíváncsi vagy, nézd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Stoki a Jófiúk között talált példaképet magának

Pajkaszeg kedvenc rendőre tesztelte a kisbolt biztonsági rendszerét, vajon mit talált? A mi kis falunk 5. évadának 2. részét szombat este 20 órakor láthatod az RTL Klubon!

A Vastag-tesók belelátnak a szőke nők agyába?

Vastag Csaba és Tamás igazán erős párost alkotnak együtt! Az Észbontók 4. évadának 2. részében Horváth Évával és Völgyi Zsuzsival szálltak versenybe. A kérdés ezúttal az volt: igaz-e hogy a vatikáni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját mindig a pápa tölti be? A teljes adást itt láthatod!

Előzetes: Horror bohóc támad Bakira és a Dokira! (09.26.)

Mit akar a bohóc Pajkaszeg állatorvosától és a közmunkástól? Kiderül A mi kis falunk 2. részéből szombaton 20 órakor az RTL Klubon!

Hoppá! Zsóka fiatal lányoknak fizetne, hogy jöjjenek Ökörapáti férfijaihoz!

Misinek nem sok kedve van az asszonycipelő versenyhez, de Zsóka mindenképpen le akarja győzni a lenkeháziakat. És támadt is egy remek ötlete, hogyan lehetne végre beinteni a konkurenseknek. A Drága örökösök epizódjai egy nappal hamarabb elérhetőek az RTL Most+-on, mint a tévében! Ha pedig az RTL Klubon szeretnéd nyomon követni ökörapáti lakóinak életét, nézd minden hétköznap 20 órakor a vadonatúj részeket!

Exkluzív! Így folytatódik az új évad - Renátó a kegyetlen!

Vajon mit csinál majd Renátó Szlávennel? Az RTL Most+-on már most megnézheted, az RTL Klubon pedig kedden 20 órakor láthatod a Drága örökösök második részét!

Előzetes: Subicz fiatal nőket rendel magának? (09.22.)

Vajon mire kellenek Ökörapáti polgármesterének a hölgyek? Nézd az RTL Klubon a következő epizódot kedden, 20 órakor és megtudod! Vagy kattints az RTL Most+-ra és nézd meg 1 nappal a tévés premier előtt!

Kimaradt jelenet: Mindenki táncol - de nem úgy, mint Gáspár Laci!

Az Elefánt produkciója közben Gáspár Laci képtelen volt egy helyben ülni, táncra perdült a Majka dal hallatán. Íme a tánc vágatlanul! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Kimaradt jelenet: Ezért lett a Cica a leleplezett!

A Nyomozók döntése alapján a Cica fedte fel magát a legutóbbi adásban. Mutatjuk, hogy miért! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Béres Alexandrát rejtette a Cica-álarc!

Az Álarcos énekes második adására az új széria összes maszkja bemutatkozott. 14 álarc maradt versenyben, ezúttal a Cica lepleződött le, a Nyomozók pedig egyelőre sikeres gyanúsítás nélkül folytatják a munkát.

Akkorát énekelt a Banán, hogy az egész stúdió állva tapsolta!

A Banán produkciója mindenkit lenyűgözött, Csobot Adél el is szégyellte magát, hogy korábban kinevette az Álarcost...

A Banán bemutatja: „Bírnom kell a célig” (Herkules) | 2. adás

A Banán az Álarcos énekes új évadának második adásában a Herkulesből a „Bírnom kell a célig” című rajzfilmslágert adta elő.

Rejtélyes nyomok: Banán | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Banán álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Elefánt: középkorú nő vagy idősebb férfi?

Az Elefánt annyira megtévesztő, hogy a Nyomozók szerint Charlie, Friderikusz Sándor, Dombóvári István és Palya Bea is lehet a maszk mögött.

Az Elefánt bemutatja: „Mindenki táncol /90'/” (Majka) | 2. adás

Az Elefánt az Álarcos énekes új évadának második adásában Majka „Mindenki táncol” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Elefánt | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt az Elefánt álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Istenes Bence megcsókolta a Kakast!

Míg a Nyomozók azon agyaltak, hogy ki lehet a Kakas, a műsorvezető lekapta az Álarcost! Ha kíváncsi vagy a forró pillanatra és Csobot Adél reakciójára, nézd meg a videót!

A Kakas bemutatja: „Focus” (Ariana Grande) | 2. adás

A Kakas az Álarcos énekes új évadának második adásában Ariana Grande „Focus” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Kakas | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Kakas álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Cica bemutatja: „I'm Too Sexy” (Right Said Fred) | 2. adás

A Cica az Álarcos énekes új évadának második adásában a Right Said Fred „I'm Too Sexy” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Cica | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Cica álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Sebestyén Balázs megérkezett a műsorba: a Röfi leleplezte magát ikonikus mozdulatával?

A Nyomozók egyöntetűen úgy gondolják, hogy a Röfi maszk mögött Liptai Claudia rejtőzik. Sebestyén Balázs ráadásul egy szemtelen megjegyzést is tett a színésznő műsorvezetőre!

A Röfi bemutatja: „Ding-Dong & Állj meg kislány” (Csonka András) | 2. adás

A Röfi az Álarcos énekes új évadának második adásában Csonka András „Ding-Dong” és „Állj meg kislány” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Röfi | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Röfi álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Zebra bemutatja: „Hello” (Shygys) | 2. adás

A Zebra az Álarcos énekes új évadának második adásában az Shygys „Hello” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Zebra | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Zebra álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Méhecske bemutatja: „I Like It” (Cardi B, Bad Bunny & J Balvin) | 2. adás

A Méhecske az Álarcos énekes új évadának második adásában Cardi B, Bad Bunny & J Balvin „I Like It” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Méhecske | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Méhecske álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Robot után máris megvan Csobot Adél 2. évados hódolója?

Több közös tulajdonság is van Csobot Adélban és a Bikában. Lehet, hogy a második évadban a Bika veszi át a Robot helyét?

A Bika bemutatja: „The Fox (What Does The Fox Say?)” (Ylvis) | 2. adás

A Bika az Álarcos énekes új évadának második adásában Ylvis „The Fox (What Does The Fox Say?)” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Bika | 2. adás

Íme az első nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Bika álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Istenes Bence szettje mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

Sebestyén Balázs nem tudta szó nélkül hagyni az Álarcos énekes műsorvezetőjének e heti ruháját.

Sebestyén Balázs kiakad Csobot Adélra!

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött? Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik legsikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát. Nem lenne a világ legrejtélyesebb show-műsora, ha nyomozás nélkül fednék fel a televíziózás történetének legféltettebb titkait! Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi! Az országos találgatás mostantól egy Nyomozó azonosítására is kiterjed! Ki lesz a negyedik, aki hétről hétre minden erejével azon fog dolgozni, hogy kiderítse, kit rejtenek az álarcok? Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról. Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Exkluzív: Bence kihúzza Adélnál a gyufát!

A férfi Nyomozók próbálnak az Álarcra koncentrálni, de valahogy nem megy nekik... Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Istenes Bence féltékennyé teszi Adélt: „Ne flörtölgess!”

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött? Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik legsikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát. Nem lenne a világ legrejtélyesebb show-műsora, ha nyomozás nélkül fednék fel a televíziózás történetének legféltettebb titkait! Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi! Az országos találgatás mostantól egy Nyomozó azonosítására is kiterjed! Ki lesz a negyedik, aki hétről hétre minden erejével azon fog dolgozni, hogy kiderítse, kit rejtenek az álarcok? Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról. Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes vasárnap esténként, 19.00 órától - az RTL Klubon!

Extra: Először szólalnak meg az Álarcos énekes következő adásának versenyzői!

A Cica, a Bika, a Röfi és a Kakas exkluzív interjúban árulták el, mit szólnak, hogy szerepelhetnek az Álarcos énekes második évadában, és hogyan készülnek a megmérettetésre. Vasárnap 19 órától Álarcos énekes az RTL Klubon!

Exkluzív jelenet: „Mi a fenére vagy te ennyire laza és magabiztos?”

Ami Moldován Andrásnak nem tetszik a Snack Garden tulajdonosában, az Balogh Leventének nagyon is bejön! Folytatás hétfőn 21 órakor az RTL Klubon!

Moldován András összetűzésbe keveredik két női vállalkozóval!

Május 4-én új résszel folytatódik a Cápák között! Íme egy kis ízelítő a következő adásból, melyben az egyik Cápa keményen bekérdez!

Előzetes: „Téged szét kéne tépjenek ezért!” (05.04.)

Íme egy kis előzetes az üzleti showműsor új évadának következő részéből! Ne feledd, hétfőnként 21 órakor Cápák között az RTL Klubon!

Ne a gyerek előtt! Eldurvult András és Éva vitája

Nem az a kérdés, hogy ki, hanem hogy melyik fél miben szabotálja a másikat. Ennek a harcnak itt még biztos nincs vége…

Előzetes: Évának több kell a vagyonból, mint az étterem? (03.07.)

Éva ügyvédje ad egy tippet az elkeseredett, megcsalt nőnek. De vajon eljut-e addig, hogy teljesen tönkre akarja tenni Andrást?

Vali tényleg urológiára küldi Tibit?!

Szappanos Tibi - akinek a fizikumát szerinte a nyekenyóka 30-asok is megirigyelhetik - nem fogadta kitörő örömmel, hogy a felesége kivizsgálásokra küldi, és még az ételt is megvonja tőle. Ráadásul a kórházban a saját lánya is vizsgálni fogja.

Krisztián fülest adna a rendőrségnek Ökörapáti titkos drogültetvényéről

Nehezen szabadul a múltjától Endrődi Krisztián, akinek még mindig egy felügyelőtiszt figyeli minden lépését. Ő azonban alkut ajánlott, és nem is akármilyet, hogy végre békén hagyják.

Drámai fordulat! Könnyekben tört ki Zsolt gazda!

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy - Demjén Niki - és 4 úr - Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi - a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad bevezető része a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé - ilyen, amikor megütnek egy hamutartóval

A sorozat második része után Kecsmár Alexandra Molnár Leventével ült le beszélgetni a színész karakteréről, Steve-ről és természetesen a látványos Szabó Győzős jelenetéről.

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

A Tanár: „Kerekesszékbe akarsz kerülni?!”

Szilárd diákja, Júlia már teljesen megtervezte az életét és most mindent ahhoz igazít, hogy sportolóként profi karriert csináljon. Amikor a suliban balesetet szenved, a lány olyan tényekkel szembesül, ami gyökeresen változtatja meg a terveit. Szilárdnak pedig az a feladata, hogy elfogadtassa vele a kialakult helyzetet.

Egyszerre két tanár is csapja a szelet Lillának!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár. Miközben Szilárd folyamatosan bókokkal bombázza exét, kiderül, hogy kollégája Szeverin pedig elhívta randizni Lillát.

A Tanár folytatódik - Kerekesszékbe kerül az egyik diák?

Múlt héten elindult a sorozat második évada, ami most szombaton is tovább menetel: jön a második rész! Kíváncsi vagy, milyen bonyodalmak várnak A Tanárra?

A mi kis bakink - 3. évad 2. rész!

A 3. évad 1. rész bakijai után következzenek a második epizódé - a neventés most is garantált!

Szérum - 2. rész


szerző:
2015.12.22. 23:30
Szérum - 2. rész

A Szenátornő a kórház vegyi részlegén tart beszédet, amiből kiderül, hogy éppen itt készítik annak a kísérleti vakcinának az első adagját, amit az óriási Pharmaglobe Gyógyszergyár készül piacra dobni.

A gyermekkor vége


szerző:
2015.06.09. 23:00
A gyermekkor vége

Van, aki a múltjával próbál szembenézni, van, aki a jövőjét próbálja építeni, és van, aki nem tudja, hogy mit kezdjen a jelennel. A Szelfi második epizódja.

"Akkor most jártok?"


szerző:
2015.06.09. 23:00

Van az a helyzet, amikor nem is annyira egyszerű választ adni egy ilyen kérdésre. Például ha az ember már harminc fölött jár, és épp hogy túl van az első randin valakivel. Adával pontosan ez történt. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

Bérczesi Robi visszautazik a múltba, ahonnan annak idején elindult, és végül a drog mellett kötött ki. Ez a gyermekkor azonban már furcsa, távoli, és idegen a számára. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

A legjobb bédekker Kínához...


szerző:
2015.06.09. 23:00
A legjobb bédekker Kínához...

...nem más, mint valaki, aki már élt Kínában egy ideig. A kivándorlás előtt álló fiatalok minden információt és hasznos kapcsolatot igyekeznek begyűjteni, miközben félelemmel tölti el őket a költözés gondolata. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

Puzsér már nagyon nehezen viseli az együttélést saját magával

"Utálom a konfliktusosságomat!" - vallja be a kritikus, aki egyre többet gondolkozik azon, hogy vajon miért nincs családja. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

Vajon megmérgezhet-e az alkotói válság egy kapcsolatot? Völgyesi Gabi nem találja a kiutat abból a helyzetből, melybe férjével jutottak. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

Gréta számára a bizonytalanság jelenti a legnagyobb problémát: nem tudja, hányadán állnak férjével, és helyrehozható-e még kettejük kapcsolata. Kíváncsi vagy a folytatásra? Ide kattints!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való