KERESÉS search-close

25 év

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "25 év"

Fókusz Anno: Huszonöt év után talált újra egymásra anya és fia

Tóth Márk és édesanyja a napokban találtak újra egymásra, negyed század után. Most szeretnének mindent bepótolni. Márkot édesapja hat évesen magával vitte Bangladeshbe, az ő szülőhazájába. Édesanyja ugyanis betegsége miatt nem tudott volna gondoskodni róla. Azt azonban nem gondolta, hogy soha többet nem hozza vissza neki. A fiú Mark Abdur Sardar néven nőtt fel, Bangladeshben és Kanadában.

25 évre is ítélhetik a késelőt

Legalább 25 évre rács mögé küldené az ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint tavaly júliusban Kőbányán megölte korábbi barátnőjét. A gyilkosság után Németországba szökött. Máig nem tett beismerő vallomást, pedig az RTL Híradó információi szerint a helyszínen megtalálták a DNS-ét, elfogásakor pedig egy levél is volt nála, amiben azt írta, hogy leszúrta a lányt.

Elvégezték az ezredik májátültetést Magyarországon

Elvégezték az ezredik májátültetést Magyarországon. A Semmelweis Egyetem Transzplantációs klinikáján végzett műtéttel egy 62 éves nő életét mentették meg. A klinika igazgatója azt mondta, a 25 év alatt, mióta májátültetést végeznek, a csaknem nyolc órás operáció ideje 2-3- órára csökkent és javultak a túlélési mutatók is.

100 napos nemzeti gyász Ruandában

Minden idők egyik legkegyetlenebb eseményére emlékezik a világ: 25 éve ezen a napon kezdődött a ruandai népirtás. Három hónap alatt legalább 800 ezer, egyes becslések szerint 1 millió embert, főként tuszi származásúakat és mérsékelt hutukat gyilkoltak le a kis kelet-afrikai országban. A térség a mai napig szenved a következményektől.

9 ezer babát segített a világra

Világrekorder lehet egy amerikai orvos, annyi újszülöttet segített a világra. 25 év alatt 9 ezer babát. A legutóbbi szülés levezetése után üdvrivalgással, dallal, tánccal köszöntötték kollegái a legendássá vált orvost, aki azt mondta: ez volt az utolsó szülés, a nyugodtabb életet szeretne, csak nőgyógyászként praktizál majd.

Pataky Attila egy 25 évvel ezelőtti titokról rántotta le a leplet

Kun Péter az Edda egykori gitárosa 93 nyarán szenvedett halálos balesetet. A végzetes éjszakán, Peti úton keresztbe fordult motorját épp utána siető testőre ütötte el.

FARAGÓ ANDRÁS: 25 év után megvált védjegyétől

A Fókusz megörökítette, miként alakult át a színész, akit az egész ország csak Topyként ismer.

Anikó: „Tudod-e, hogy ki az a hölgy, aki ott ül melletted?”

Gina 25 év után szeretné megismerni nagymamáját, Emmát, akivel most az Anikó Show stúdiójában találkozhatott. A lány alig várta a nagy pillanatot, viszont Emma fel sem ismerte őt…

EXKLUZÍV: Varázslatos interjú a szülinapos Quimbyvel!

Negyed évszázad! Bizony, az egy ember életében is rengeteg mindent felölel, nemhogy egy zenekaréban. 25 éve indult újtára a banda, egy igazán hosszú múltra tekint vissza. Erről mesélnek őszinte szívvel és lélekkel Kiss Tibiék.

A magyar társadalom középiskolás korban szakad ketté

Ma minden ötödik cigány fiatal érettségizik és százból öten egyetemre mennek. Az elmúlt huszonöt év közoktatása annyit ért el, hogy középiskolás korban szakad ketté a magyar társadalom a tudáshoz hozzáférő és a végzettség híján tartós szegénységre ítélt emberekre.

Enyhébb büntetést kapott a drogbanda

Összesen 25 év fegyház- és börtönbüntetést kaptak annak a drogbandának a tagjai, akik még 2007-ben buktak le Budapest határában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való