KERESÉS search-close

4 ütem

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "4 ütem"

Miért választotta Peller Anna Sub Bass Monster dalát?

Anna Sub Bass Monster Négy ütem című dalát azért választotta, mert nem értette miről szól, viszont szerette volna megérteni.

Hogy milyen lett végül a produkció? Nézd vissza ide kattintva!

6600 köbcenti, 632 lóerő és 85 millió forint

Ez a Rolls-Royce Wraith, amiből összesen 20 darabot gyártottak, de mi megkaparintottunk egyet, hogy lenyűgözhessük önöket.

A formatervezők gyöngyszeme


szerző:
2013.08.30. 13:32
A formatervezők gyöngyszeme

Megmutatjuk az Opel formatervezőinek egyik gyöngyszemét, az Opel Cascadat, amelyet Ada is kipróbált. Gergő az új Civic kombi bemutatójára Frankfurtba utazott. Megérkezett a Juke sportmodellje is, végül Czollner Gyula foglalja össze a sportvilág aktualitásait.

A svéd dizájn


szerző:
2013.08.02. 11:06
A svéd dizájn

Műsorunkban az újraértelmezett svéd dizájnt a Volvo V40-es képviseli. Ellátogatunk Mallorcara, ahol elsők között vezethettük a Toyota Auris Touring Sports-ot illetve az új Corollat, majd a Mazda 6-os bizonyítja, hogy egy kombi is lehet sportos.

Biztonságtechnika Polyák Lillával


szerző:
2013.06.22. 13:10
Biztonságtechnika Polyák Lillával

Adásunkban a nem csekély terepképességekkel rendelkező Subaru Forester bemutatásán kívül a biztonságos motorozásra oktattunk, majd összehasonlítottunk két francia szedánt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való