KERESÉS search-close

5. rész

56 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "5. rész"

Vicces kulisszatitkok: Így készültek az Apatigris fotói a társkeresőre!

A lányok profi képeket lőttek édesapjukról, hogy Péter minél több nő érdeklődését felkeltse a társkereső alkalmazásban. Íme a fotózás legjobb pillanatai!

Péter rajtakapta Dorkát egy másik pasival!

Hiába igyekszik más nőkkel is megismerkedni, Péter minden gondolata Dorka körül forog. Dorka azonban úgy tűnik, hogy továbblépett!

Gáspár Laci visszatérésének legviccesebb pillanatai egy videóban!

Összegyűjtöttük Gáspár Laci legviccesebb pillanatait, amiből az is kiderül, hogyan heccelték őt nyomozótársai és Istenes Bence a visszatérésekor!

Földöntúli tippek Sebestyén Balázstól: Auralátó Tibi vagy Pénzenergia Feri van a maszk mögött?

A Nyomozók a spirituális vonalon elindulva megpróbálták kitatálni, hogy kik rejtőzhetnek az álarc alatt! Figyelem, a következő képsorok láttán garantált a nevetés!

„A Maki ma kimarad, menjen a Kakas!” - Extra videó a Nyomozók végső döntéséről

Ami az adásból kimaradt: ezért a Kakas leplezte le magát az Álarcos énekes legutóbbi részében!

Leleplezve! Ő volt a Kakas álarc alatt | 5. adás

A közönség szavazatai és a Nyomozók döntése alapján az Álarcos énekes ötödik adásában a Kakas fedte fel magát.

Rocksztár lett a Makiból, vajon bevitte ezzel a Nyomozókat a dzsungelbe?

Hosszú hajjal érkezett a Maki az 5. adásba és egy kőkemény rockslágert adott elő. Hargitai Beának új tippje van a látottak alapján, de Gáspár Laci és Sebestyén Balázs továbbra is kitart korábbi elképzelése mellett.

A Maki bemutatja: „Welcome To The Jungle” (Guns N' Roses) | 5. adás

A Maki az Álarcos énekes új évadának ötödik adásában a Guns N' Roses „Welcome To The Jungle” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Maki | 5. adás

Íme a legújabb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Maki álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Hargitai Bea és Csobot Adél is letámadta volna a Zebrát a színpadon

Egy komplett tangó show-t láthattunk az Álarcostól az 5. adásban, ami csak még jobban összezavarta a Nyomozókat az eddig is kiválóan rejtőzködő Zebrával kapcsolatban.

A Zebra bemutatja: „Sohase mondd” (Hernádi Judit) | 5. adás

A Zebra az Álarcos énekes új évadának ötödik adásában Hernádi Judit „Sohase mondd” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Zebra | 5. adás

Íme a legújabb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Zebra álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Hargitai Beának őrületes tippje van a Kakasra!

A Nyomozók minden adásban új neveken gondolkodnak, amikor felbukkan a Kakas. Hargitai Beát most a nyomok vitték új utakra, Nyomozótársai viszont kibuktak rajta, hogy honnan tud ennyi mindent?

A Kakas bemutatja: „Shake It Off” (Taylor Swift) | 5. adás

A Kakas az Álarcos énekes új évadának ötödik adásában Taylor Swift „Shake It Off” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Kakas | 5. adás

Íme a legújabb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Kakas álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Az Egérnek állva tapsoltak a produkciója után, de már azt sem tudják, hogy fiú-e vagy lány

Az Egér egy sajton csónakázva énekelte el A boldogság és én című dalt, amivel elrabolta a közönség és a Nyomozók szívét. Utána viszont komoly vita alakult ki arról, hogy férfi vagy nő rejtőzik az Álarc mögött?

Az Egér bemutatja: „A boldogság és én” (Cserháti Zsuzsa) | 5. adás

Az Egér az Álarcos énekes új évadának ötödik adásában Cserháti Zsuzsa „A boldogság és én” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Egér | 5. adás

Íme a legújabb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt az Egér álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

A Bika újabb oldalát mutatta meg a Nyomozóknak

A Bika megint egy új oldalát mutatta meg a Nyomozócsapatnak, akiknek a tagjai egyre biztosabbak a saját megérzésükben - csak épp mindenki másban.

A Bika bemutatja: „Jogi” (Panjabi MC) | 5. adás

A Bika az Álarcos énekes új évadának ötödik adásában Panjabi MC „Jogi” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Bika | 5. adás

Íme a legújabb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt a Bika álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Sebestyén Balázs úgy felhúzta az Elefántot, hogy bemutatott neki

Az Elefánt alaposan megdolgoztatja a Nyomozókat, eddig biztosak voltak benne, hogy férfi, de ez az elmélet megdőlni látszik. Azt viszont nem gondolták, hogy könnyen kimozdítják a nyugalmából a cuki Elefántot.

Az Elefánt bemutatja: „Nem táncolsz jobban, mint én” (Lóci játszik) | 5. adás

Az Elefánt az Álarcos énekes új évadának ötödik adásában a Lóci játszik „Nem táncolsz jobban, mint én” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Elefánt | 5. adás

Íme a legújabb nyomok, amik segíthetnek megfejteni, hogy kit rejt az Elefánt álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Ő leplezte le magát idő előtt az Álarcos énekesben!

Skype-on keresztül történt meg a nagy leleplezés. A híresség elmondta, 20 éve nem vállalt el ilyen műsort és most sem tud rendesen kiesni, egy egész világjárvány kell hozzá, hogy kisöpörje belőle.

Istenes Bence lenyúlta Gáspár Laci Lambóját?

Visszatért a Nyomozók közé Gáspár Laci, aki az előző két adásban csak Skype-on jelentkezett be. Laci jóvá akarta tenni, hogy Nagy Ervinnek megadta a lehetőséget a távolmaradásával arra, hogy beüljön a székébe, Csobot Adél mellé. Bence a lila Lamborginit kérte cserébe... 

Gáspár Laci kapja az ívet a visszatérése után!

Sebestyén Balázs és Istenes Bence nem kímélik a Nyomozót a következő adásban! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Az Elefánt bemutatott Sebestyén Balázsnak!

Sebestyén Balázs olyat mond az Elefántról a következő adásban, ami felbosszantja a maszkost! Álarcos énekes vasárnap 19 órától az RTL Klubon!

Váratlan fordulat: Ilyenre még nem volt példa az Álarcos énekesben!

Ezen a héten az Álarcos énekesben az események olyan váratlan fordulatot vesznek, amire még nem volt példa a műsor történetében. Álarcos énekes vasárnap 19 órakor az RTL Klubon!

Misi végre jól beintett a legnagyobb riválisának

Eljött a régóta várt asszonycipelő verseny ideje, a fiatal, vékony lányokat pedig sikerült rávenni, hogy vegyenek részt rajta. Misi is rajthoz állt. A Drága örökösök 4. évadának 6. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Előzetes:  A feszültség a tetőfokára hág a Villában! (09.25.)

Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. A 4. évadban is próbára teszik a szerelmüket! A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. A sztárpárshow idei versenyzői: Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja, Bakos Gergő designer asztalos, akit a nézők a Konyhafőnök versenyzőjeként már láthattak. A Konyhafőnök akkori civil évada meghozta a boldogságot Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek, A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP zsűritagjának, hiszen a verseny során ismerkedett meg Gyuricza Dóra vloggerrel, akivel rövid időn belül egymásba szerettek. Szintén egy népszerű műsor hozta meg a boldogságot az X-Faktor mentorainak, Dallos Bogi énekesnek és Puskás Peti énekesnek, a Biebers frontemberének. Az X-Faktorban való részvétel után a versenyzés Zámbó Krisztián énekes számára sem idegen, aki most párjával, Takács Zsuzsika fitneszedzővel, influencerrel vág neki a megmérettetésnek. A rockzenész Czutor Zoli , a Belmondo zenekar frontembere és felesége, Czutor-Kilián Zsanett termékmenedzser is a trófeára hajt a Nyerő Páros versenyében. Többek között a Mellékhatás című sorozatból és a Szenzációs Négyes című show-műsorból ismert népszerű színész, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz filmes vágó is ringbe száll, ahogy Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Jászai Mari-díjas színművész és felesége, Járai Kíra szinkronrendező is mindent megtesz a győzelemért. Szintén felveszi harcot a sport világából ismert Dudás Miklós világbajnok kajakozó és kedvese, Szigligeti Ivett szépségkirálynő-jelölt, aki jelenleg műköröm-építéssel foglalkozik. Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. Nyerő Páros - az RTL Klubon!

EXKLUZÍV! Zsóka toborzása az asszonycipelő versenyhez kudarcba fullad?

 Közeledik az asszonycipelő verseny időpontja, Zsóka pedig igyekszik felkutatni a legerősebb férfiakat a faluban. Vajon szerencséje lesz? A Drága örökösök 4. évadának 5. epizódját már láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon minden hétköznap 20 órakor láthatod ökörapáti lakóinak legújabb kalandjait!

Előzetes: Zsóka Subiczot is megkörnyékezi egy visszautasíthatatlan ajánlattal (09.25.)

Nagy izgalomban a falu, minden férfi és nő az asszonyfuttató versenyre készül. Az új epizódot már most megnézheted az RTL Most+-on, vagy pénteken 20 órakor az RTL Klubon!

Vasvári Vivit figyelmeztette egy asztrológus, hogy el fogja veszíteni Fecsót, ha így folytatja

Dalma asztrológust hívott a barátnőivel közös vacsorára, aki kimondta, amit Bogi, Babett, Rita és Dalma nem mert. De Vivien ezek után is hajthatatlan maradt. A teljes adást itt láthatod!

Háborgott a tenger – Cápák csaptak össze

A Cápák között ötödik adásában nem csak összeszólalkoztak, de össze is csaptak a Cápák. Ezúttal is kíméletlen döntések születtek!

Ajaj! Moldován András testsúlyára tesz megjegyzést az egyik vállalkozó

Az RTL Klub-on a Cápák között második évada, mely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora! A már jól ismert show vadonatúj Cápája Tomán Szabina, a sikeres üzletasszony, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását. A Toman életmódprogram megalkotója, az egészséges és fenntartható fogyás elkötelezett szószólója amellett, hogy nagyívű karriert épített, két gyermek édesanyja. Az első évadból megismert és megszeretett Cápák: Balogh Levente , a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo termékek forgalmazója; Balogh Péter angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője; Fehér Gyula , a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke; Moldován András , a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa; mind készen állnak, hogy újra „,körbeúszhassák” a vállalkozókat és döntést hozzanak arról, hogy kibe érdemes belekóstolni… A nemzetközileg elismert, milliárdos befektetők, azaz a Cápák előtt ezúttal is vállalkozók pitch-elnek, akik megmérettetnék, fellendítenék, vagy éppen megmentenék üzletüket, terméküket. A Cápák az új évadban is saját pénzüket fektetik be a kiszemelt vállalkozásokba. Cápák második évad - az RTL Klub műsorán!

Egymásnak feszülnek a Cápák a stúdióban!

A Cápák között következő részében Fehér Gyula megsértődik Balogh Péter váratlan húzásán. Részletek hétfőn 21 órakor az RTL Klubon!

Sorsszerű találkozás: egymás mellett születtek, majd évekkel később összeházasodtak

A Cápák között következő részében bemutatkozik egy páros, akik mágikus történetükkel lenyűgözik a Cápákat.

Nézd meg a Segítség! Itthon vagyok! 5. részének bakijait!

Összegyűjtöttök a legviccesebb bakikat a 5. rész forgatásáról! Nektek melyik a kedvencetek? 

Előzetes: Vasvári tanár úr autólopásba keveredik? (05.09.)

Ez vár rád az 5. részben!

PREMIER ELŐTT! Már láthatod A Tanár 3. évadának 5. részét az RTL Most +-on!

Vasvári Szilárd tanár úr a 3. évadban is megküzd a gyerekekért és a szerelmért, erről pedig ti sem maradhattok le! Minden szombaton új rész jön az RTL MOST+-on.

Előzetes: Péter élete beindul a netes randizással (Apatigris 5. rész)

A sorozat 5. része már elérhető az RTL MOST+-on! Ne hagyjátok ki a folytatást! Az Apatigrisről itt még többet megtudhattok!

EXKLUZÍV! András bosszút forral az exfelesége ellen

Az André és a Présház csatája egyre kiélezettebb, Éva még András legénybúcsús csapatát is elhappolta.

Előzetes: Zita mama alaposan megnehezíti Éva dolgait (03.21.)

Zita néni a csődtől félve átveszi az irányítást az André étterem felett és sajátos módszerekkel akarja bővíteni a vendégkört. Eközben a két fiatal, Peti és Sári megvalósítja András régi álmát: házi hamburgert sütnek a parton. Egy legénybúcsús társaság eltévedése újabb bonyodalmakat szül.

Mónika szexi melltartót villantott, amikor Subicz rányitott

A polgármester nem sokat teketóriázott, mielőtt berontott Mónika szobájába...

Előzetes: Puskával készül bosszúra Sándor és Mihály? (01.08.)

Mihály életében nagy változás következik be, Stefi átgondolja a dolgokat, Kata is beszáll a nyomozásba, a faluban pedig egyre jobban eluralkodik a pánikhangulat, de Subicz és Mónika a segítségükre sietnek.

Gyula veszélybe sodorja az iskolát és a tanárait

Néhány napja Szilárd problémás diákja, Gyula távolságtartóan viselkedik, és kétes alakokkal találkozik. Egy rendkívüli tanári értekezleten már attól tartanak, hogy Gyula esetleg visszaesett. Szilárd természetesen ezt nem hajlandó elhinni és hamarosan rájön Gyula viselkedésének igazi okára, ugyanis a fiúnak családi gondjai vannak.

Szilárd becsajozik, Lilla pedig újra randizni kezd?

Miközben Szilárd régóta várt ápolását élvezi, Lilla sem tétlen ezen a fronton: egy főorvossal randizik, amiről édesanyja zavartalanul kifaggatja.

Szérum - 5. rész


szerző:
2015.12.25. 23:30
Szérum - 5. rész

Pierre azon töri a fejét, hogyan tudna meglépni a bizonyítékkal a labor zárt szobájából.

Tamásnak most sem sikerült betörnie a nemzetközi piacra

Hiába Kata minden igyekezete, a fiú megfeneklik a dalírásban, de ahogy a példa is mutatja, ebből is lehet zenét kovácsolni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Megszületett az ítélet:

A bíróság bűnösnek találta a kritikust, mert a véleménynyilvánítás szabadságába nem beletartozó szavakkal illette Hajdú Pétert. A bíróság szerint takonygerincű igen, de szarkupac már nem lehet Hajdú. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Ada meghozta a döntést


szerző:
2015.06.12. 23:00
Ada meghozta a döntést

A lány barátnői rengeteg érvet találtak a stuttgarti utazás mellett, ráadásul pont az az egyetlen szabad hétvégéje, így gyorsan elintézte a gyerekek felügyeletét, hogy Máténak igent mondhasson. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A gyötrő magány ellen is van orvosság

Jelen esetben Edina személyében, aki a Pestre visszatérő Robi mélydepresszióján próbál segíteni társaságával. Végül is nincs abban semmi, ha az ember együtt tölt pár napot a legjobb lánybarátjával! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

"Nincs más dolgom, mint várni"


szerző:
2015.06.12. 23:00

Grétának minden egyes nap egyedül kell helytállnia, amíg férje távol van. A sok-sok apró probléma megoldásában csak magára számíthat. Nikosz ismét késő este ér haza, és a mélyponton lévő páros hiába próbál megoldást találni, a beszélgetés ingerült civakodásba fullad. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gabinak hiányzik férje szerelme


szerző:
2015.06.12. 23:00
Gabinak hiányzik férje szerelme

Az énekesnő szerint még rengeteget kell tenniük házasságuk helyreállításáért, mert az utóbbi időben lecsökkent az érdemi együttlétek száma, és mintha elszoktak volna egymástól férjével. Gabi a könnyeivel és szeretethiányával küzd. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyesek külföldre indulnak, mások a négy fal közül sem mernek kilépni

Sőt, olyan is van, akit rácsok mögé kívánnak. A Szelfi ötödik epizódja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való