KERESÉS search-close

6 év

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "6 év"

6 év után találkoztak a fivérek

Zoltán évek óta nem látta testvérét, Tamást, akivel a drog-és alkoholproblémák miatt több alkalommal is komoly összetűzésbe került. Bár nagy ritkán beszélnek egymással telefonon, 6 éve egyszer sem találkoztak személyesen.

Bántalmazás zárt ajtók mögött


szerző:
2011.09.16. 20:30
Bántalmazás zárt ajtók mögött

Damu Roland csütörtökön nyilatkozta, hogy sokan már azelőtt elfordultak tőle, hogy jogerősen bűnösnek mondták volna ki. Riportunk után pedig a családon belüli erőszak kapcsán kérdeztük nézőinket, beszédes végeredmény született. Úgy döntöttünk, tovább kutatunk a témában.

Exkluzív interjú Damu Rolanddal


szerző:
2011.09.15. 20:01
Exkluzív interjú Damu Rolanddal

Nem akar kárt tenni magában, és nem akarja elhagyni az országot. Damu Roland csütörtökön adott a Fókusz munkatársának exkluzív interjút, amelyben a kamerák előtti összeroppanásából nemiképp felépülve mesélt életének legkritikusabb időszakáról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való