KERESÉS search-close

A Konyhafőnök Junior

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "A Konyhafőnök Junior"

Kökény Anita ismét megmérettette magát a konyhában!

A Konyhafőnök Junior második évadának vadonatúj nyertese, Kökény Anita érkezett a konyhába, aki egy különleges melegszendviccsel lepte meg a műsorvezetőpárost. A győztes a versenyben való élményeiről mesélt Ramiéknak, ráadásul egy nagy titokról is lehullt a lepel: gondoltad volna, hogy Anita egyáltalán nem eszik húst?

Exkluzív: less be velünk a finálé utáni tortapartiba!

Ugyan akadt pár könnycsepp is az eredményhirdetés után, nagyon jó volt a hangulat: áradt a konfetti és az összes junior nekiesett a győzelmi tortának. Nemcsak a finalistákat, de a zsűrit is megkérdeztük a nagy döntésről!

És a Junior Konyhafőnök nem más, mint: Kökény Anita!

Rengeteg feladat és sok-sok hasznos lecke vezetett a fináléig, ahol Bence és Anita mérkőztek meg egymással a konyhában. Végül csak egy valaki győzhetett. Anita könnyek között próbálta elhinni: ő nyerte a Konyhafőnök Junior második évadát!

Így jutott el Bence a fináléig

Rengeteg feladaton és kihíváson kellett átküzdenie magukat a finálistáknak. Nemcsak egyedül, de csapatban is főztek, rengeteg meglepő és ismeretlen alapanyaggal ismerkedtek meg. Vajon melyek voltak Bence legemlékezetesebb pillanatai?

Így jutott el Anita a fináléig

Rengeteg feladaton és kihíváson kellett átküzdenie magukat a finálistáknak. Nemcsak egyedül, de csapatban is főztek, rengeteg meglepő és ismeretlen alapanyaggal ismerkedtek meg. Vajon melyek voltak Anita legemlékezetesebb pillanatai?

Kóstold végig a zsűrivel a finalisták menüsorát!

A két és fél órás feszített munkát egy nagy és elegáns kóstolás követte. A zsűri végigkóstolta Anita és Bence összes ételét, előételtől a desszertig. Szerinted, hogy ízlettek nekik a finalisták ételei?

Bence teljesen felszabadult a két kis kuktája mellett

A fiú csapat szorgosan és jókedvűen esett neki Bence háromfogásos menüjének. A konyhafőnök mindent leosztott és jó ütemben haladtak a cél felé. Vajon a Danira bízott rizottó sikert arat a zsűrinél?

Beütött a baj: Anitának újra kellett terveznie!

Nyugodtan indult a főzés, mégis, egyszercsak beütött a káosz. Először a levesbetétnek szánt körte tűnt el, majd az utolsó 10 percre torlódott minden. Anita elszántan sütötte a kacsát, miközben kitálalta a háromfogásos menüsorát.

Lányok kontra fiúk a fináléban?

A két finalista, Anita és Bence segítőket is kaptak az utolsó nagy főzésükre: ők dönthették el, hogy Valival, Vikivel, Danival vagy Petivel szeretnének együtt dolgozni. Végül hamar kitalálták: a finálé nemcsak az ő csatájuk lesz...

Nézd vissza a finálé legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök Junior legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Eldőlt, kik küzdhetnek meg a Konyhafőnök Junior címért a fináléban!

Az eredményhirdetés még sosem volt ennyire izgalmas, hiszen kiderült, kik teljesítettek a legjobban ahhoz, hogy megmérkőzzenek a fináléban. Könnyek és ugrálós öröm fogadta Zé szavait.

Jöjjön egy kis nyalánkság: macaronok a zsűri pulton!

A gyerekeknek édességeket, még pontosabban macaronokat kellett készíteniük a finálé kapujában. Ráadásul nem is akármilyen alapanyagokból kellett elkészíteniük a krémeket.

Újra kitört a harc: Anna nem bírt a kutterrel

Anna egyszer már megküzdött a kutterrel a csicsóka pürésítésénél, most viszont újra előjöttek a gondok a lila káposztával is. A Séf szerencsére gyorsan odahuppant és segített neki.

Anitát megszállta a macaron-nyugalom?

Hiába tűnt úgy, hogy Anita van a legjobban lemaradva a macaron-készítéssel, a junior mindent kizárt maga körül. Egyedül az édességekre és a töltelékeikre koncentrált.

Zé megmondta: ekkora meglepetés még sosem volt a Konyhafőnök Juniorban!

Mielőtt a juniorok nekikezdtek volna a második feladat izgalmainak, először át kellett élniük a verseny eddigi legmeglepőbb élményét! Vajon mi várt rájuk az óriási ládák alatt?

Zé elámult a Séf ételétől: vajon a gyerekek főzelékei is taroltak?

Egy száguldó első feladat után jöhetett is a kóstolás. Mielőtt azonban nekiláttak volna a juniorok ételeinek, Zé és Rozina először a Séf főzelékét kóstolták meg. Vajon mindegyik tányér annyira zseniális lett, mint Sárközi Ákosé?

Anna nem bírta követni a Séfet

Hiába próbált minden egyes lépést gyorsan végrehajtani, egy ponton összekeverte az alapanyagokat, később pedig még a hideg olaj is hátráltatta. Anna nem bírta tartani Sárközi Ákos tempóját.

Együtt főzni a Séffel? A gyerekek próbálták tartani a tempót!

Az első feladat még a szokásosnál is tempósabb votl, hiszen a junioroknak szimultán kellett főzniük Sárközi Ákossal. A karalábé főzelék steak-kel még sosem lehetett ennyire nehéz!

Nézd vissza a 19. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök Junior legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Figyeltél a Konyhafőnök Junior negyedik hetén? KVÍZ!

Máris véget ért a verseny negyedik hete, mielőtt azonban belevágnánk az utolsó két nap izgalmaiba, teszteljük, mennyire figyeltetek! Szemfüles voltál? Láttál minden részt? Akkor tudnod kell a válaszokat!

Fricskák, jó döntések és nyers kacsák? Ilyen volt a kóstolás!

A második feladatban Wolf András ételét kellett lemásolnia a gyerekeknek, vajon minden részletet sikerült pontosan leutánozniuk?

Anita totál felpörgött a második feladatra

Az első főzés kudarca után Anita felszívta magát, hiszen mindenképpen meg akarta mutatni a zsűrinek: neki aztán ott van a helye a fináléban!

Bence nem volt rest, kihasználta az előnyét, Wolf Andrást

Miután Bence kapta az előnyt az első feladatban, lehetősége volt rá, hogy ha elakad a másolásban, egy kérdésben segíthet neki a vendégséf. Ki is tört a mártás-para, Wolf András pedig azonnal jött és segített neki.

Anna ellen fellázadtak a csicsókák!

A kislány időspórolásból kevesebb csicsókával kezdett el dolgozni a másolás alatt, azonban később pont emiatt nagy bajba került. A Séf vette észre, mi is a gond! Vajon sikerült kijavítania?

Wolf András egy egyszerű kacsamellel ijesztette meg a juniorokat

A vendégség egy igazán friss és könnyed receptet hozott a gyerekeknek, amit a versenyzőknek le kellett másolniuk. Szerinted minden apró részletet megjegyeztek?

Eltörött a mécses a kóstoláson: „Szétesni? Pont most?”

Az első feladat nem volt kapkodásmentes. Volt, akinek el kellett hagynia az ötletét, más viszont pont egy hirtelen jött ihlet miatt került bajba. De mit szólt ehhez a zsűri?

Anita az utolsó pillanatban pecsételte meg az étele sorsát?

Anita haladt a legjobban a hal előkészítésével, mégis a feladat második felére elszaladtak mellette a teendők. Ráadásul még a lazacával is gondok adódtak az utolsó percekben.

Anna most először elveszett a konyhában?

A kislány tanácstalanul figyelte az óriási lazacot, nem tudta, hogyan vágja le a fejét. A Séf persze gyorsan odaszaladt segíteni neki. A kapkodás azonban később is megmaradt: rosszul osztotta be az idejét.

Lazac filézés kontra juniorok: hogyan kezdjünk neki?

Miután kint megtalálták az óriási halakat, a gyerekek meglepődve fogadták, hogy ezeket bizony nekik is kell kifilézniük. Persze, nem teljesen egyedül, a Séf előtte megmutatta nekik a tuti technikát!

A gyerekek mai meglepetése egészen Norvégiából érkezett

Egy különleges alapanyag várt a gyerekekre, azonban a Norvégiából érkezett ínyencséget sehol sem találták. Igen ám: meg kellett dolgozniuk érte!

Nézd vissza a 18. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök Junior legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Eljött az idő: a juniorok kiérdemelték a séfkabátokat!

Rengeteget dolgoztak, bizonyítottak, ezért a Séf megajándékozta a gyerekeket egy-egy séfkabáttal. Persze, ez még az eddigieknél is nagyobb felelősséget jelentett.

Bence  lazacsteak-je citrusos gyümölcskörettel

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Bencétől, nézd meg a receptjét

 Zalu pirított lazaca, gombamártással és citrusos zöldségsalátával

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Zalutól, nézd meg a receptjét.

Anna olaszos lazaca rusztikus céklapürével

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Annától, nézd meg a receptjét.

Anita: sült lazaca, zeller és répa textúrákkal

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától, nézd meg a receptjét.

A Konyhafőnök Junior 2017-09-29

Az első évad sikere után az RTLII-n A Konyhafőnök Junior legújabb, második évada az RTLII-n! Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában újra 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák a zsűri tagjainak: Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni. Mindezt rengeteg jókedvvel, huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.

Milyen jelmezbe bújtatnátok a Konyhafőnök zsűrijét?

A Konyhafőnök Juniorban a rengeteg feladat és az igazán nehéz kihívások mellett azért mindig akad egy kis idő a mókára is.  A zsűri ugyanis mindig benne van a meglepetésekben. Számtalanszor huppantak már jelmezbe is, melyik volt a kedvencetek?

Már csak négyen küzdenek a Konyhafőnök Junior címért!

Az eredményhirdetésen eldőlt, melyik csapat szerezte a legkevesebb fakanalat az elmúlt két napban: a tagjaitól sajnos el kellett búcsúznia a zsűrinek.

Superfood-ból szuper ételek? Így értékelt a zsűri!

A második feladatban szuper alapanyagokkal dolgoztak a juniorok. Volt egy kis sírás és elkeseredés, azonban mindhárom csapat a végsőkig küzdött. Ezek után jöhetett is a kóstolás!

De akkor mi legyen az osztrigával?

A kék csapat kicsit magabiztosan kerülgette a kiválasztott osztrigájukat, hiszen még sosem készítettek ilyet. Vajon nyersen vagy egy krémmel megspékelve tálaltak a zsűrinek?

Áron összeomlott: elment a kedve a főzéstől?

Áron nagyon a szívére vette, hogy ők állnak a legrosszabbul a csapatok közül, ezt nem is iagzán tudta leplezni. Zé és Hanna együttes erővel próbáltak lelket önteni belé.

Anna annyira kiborította Bencét, hogy a kisfiú elsírta magát

A feszkó a második feladatban is ott volt Anna és Bence között. Ráadásul annyira nem jutottak dűlőre egymással, hogy Bence kiborult és elsírta magát Zé előtt.

Bejött Zé mondása? Rántva tényleg minden jobb?

Újra előkerült a rántott dolgok kérdése. Most végre a Séf is beszállt a buliba, és választ adott a nagy rejtélyre. Persze, nemcsak erre derült fény a kóstoláson.

Áron inkább Hannára bízta a konyhafőnökséget

Áron tanácstalan volt az első feladatban, ezért inkább hagyta, hogy csapattársa döntsön helyette mindenben.

Anna és Bence között kitört a háború!

A sárga csapatban óriási volt a feszkó, amit Zé még a zsűri pultból is észrevett. Anna és Bence semmiben sem értettek egyet, így az egész főzés alatt az étel elemein vitáztak.

Néha kétszer sem elég nekifutni egy hússütésnek

Anita és Zalu karajjal dolgoztak az első feladatban, azonban a sütőben sütött verzió mellett egy B tervet is kieszeltek. Egy gond volt, mindkét hús balul sült el... vajon a harmadikkal lenyűgözték a zsűrit?

Anita és Zalu superfood étele

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a kékektől, nézd meg a receptjüket

Hanna és Áron superfood étele

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a zöldektől, nézd meg a receptjüket

Anna és Bence superfood étele

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket

Az első feladatban a piros volt a jelszó

A gyerekeket már az első feladatban egy izgalmas pult várta, amin rengeteg gyümölcs pihent. A cél pedig nem volt más, mint a piros szín kiemelése a tányérukon. A Séf persze ellátta őket pár jótanáccsal a főzés előtt.

Nézd vissza a 17. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök Junior legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Hanna és Áron piros főétele és desszertje

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a zöldektől, nézd meg a receptjüket

Anita és Zalu piros főétele és desszertje

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a kékektől, nézd meg a receptjüket

Anna és Bence piros előétele és főétele

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a sárgáktól, nézd meg a receptjüket

A Konyhafőnök Junior 2017-09-27

Az első évad sikere után az RTLII-n A Konyhafőnök Junior legújabb, második évada az RTLII-n! Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában újra 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák a zsűri tagjainak: Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni. Mindezt rengeteg jókedvvel, huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.

Solti Ádám is beállt kicsit kóstolni a Konyhafőnök Junior zsűrijébe

A Barátok közt színésze három kétemeletes tortát is kapott a csapatoktól a születésnapjára, így ő sem hagyhatta ki, hogy mindegyikbe jól belekóstoljon. Szerinted hogy ízlett Ádáméknak a rengeteg édesség?

Marcipán-átok: Anna és Bence összevesztek a dekoráción

A sárga csapatban nem volt egyetértés, hogyan is kellene feldíszíteniük az Ádámnak szánt tortájukat. Végül Anna önállósította magát, amikor Bence nem figyelt.

Kávé vagy kakaó? Áronék a véletlenre bízták a tortájukat?

Hanna nagy elánnal szórta bele a kakaóport a tésztaalapjukba, azonban valami nem stimmelt vele... a turpisság már csak akkor derült ki, amikor kiszedték a megsült tésztát a sütőből: néha a kakaó inkább kávé!

Anita világbajnok tésztája most is győzedelmeskedni fog?

Zalu és Anita határozott tervvel estek neki a szülinapi tortának, ezt látva Zé is benézett hozzájuk lecsekkolni, jó úton haladnak-e!

Milyen tortával lepnéd meg Solti Ádámot?

A második feladat elején vendég érkezett a konyhába: Solti Ádám! A Barátok közt színésze a juniorokkal ünnepelte a születésnapját, pont ezért a kicsiknek kétemeletes tortákat kellett készíteniük Ádámnak.

Vajon a juniorok átmennek a kémia-fizika vizsgán? Kóstolás!

A csapatoknak a Séf különleges carbonara spagettijét kellett lemásolniuk, ráadásul úgy, hogy még a molekuláris gasztronómiát is kipróbálták! A zsűri a kóstoláson értékelte az izgalmas ételeket.

A túl sötét sajtcsipszek titka

Anita egy picit tovább hagyta sülni a csipsznek szánt sajtreszeléket: túlbarnultak! A másolás miatt újra nekikezdtek a műveletnek. Vajon sikerült összehozniuk a tökéletes állagot és színt?

Érzésből űzni a molekuláris gasztronómiát? Ebből baj lehet!

Bence nem mérte ki az alapanyagokat és csak érzésből keverte össze az olívaolaj por elemeit. Meg is lett az eredménye: por helyett krém lett a dologból. Anna csak a fejét fogta, hogy ezt elrontották.

Áron és Hanna tésztái kirobbanva támadták meg őket

A zöld csapatnak meggyűlt a baja a parmezános tésztácskákkal: megállíthatatlanul lőttek ki a csőből! És ha ez nem lett volna elég, a zselés tojásokkal is végtelen küzdelmet vívtak.

Sárközi professzor különleges órát tartott a gyerekeknek

Ilyen carbonara spagettit még biztosan nem látott senki a Konyhafőnök Juniorban: a professzor bemutatta, hogyan kell elkészíteni a parmezán spagettit, az olívaolaj port és a roppanós kis pörcöket. Hiszed, ha látod!

Küzdelem a pontokért: a gyerekek ismét csapatokba rendeződtek!

A döntő első két napjában csapatokban mérkőznek meg egymással a juniorok, hogy pontokat gyűjthessenek. Az egykori legjobb sárga csapat tagjai dönthették el, kivel szeretnének együtt dolgozni.

Nézd vissza a 16. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök Junior legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Indulhat a mai kémia óra?

A zsűri helyét tanári kar vette át Zé doktorral, Sárközi professzorral és Rozalinda doktornővel, ugyanis a gyerekeknek az első feladatban a molekuláris gasztronómiával kellett megismerkedniük. Kémiára és fizikára fel!

Anita és Zalu vaníliás és epres, fehércsokis krémmel töltött tortája

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától és Zalutól, nézd meg a receptjüket.

Hanna és Áron epres-áfonyás-szedres tortája

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától és Árontól, nézd meg a receptjüket.

Anna és Bence áfonyás és fügés tortája

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Annától és Bencétől, nézd meg a receptjüket.

A Konyhafőnök Junior 2017-09-26

Az első évad sikere után az RTLII-n A Konyhafőnök Junior legújabb, második évada az RTLII-n! Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában újra 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák a zsűri tagjainak: Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni. Mindezt rengeteg jókedvvel, huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Irány a Konyhafőnök Junior döntője!

Két nehéz feladatban kellett bizonyítania a versenyzőknek, hogy bejuthassanak a Konyhafőnök Junior döntőjébe. A főzések és a kóstolások után jöhetett a döntés és az eredményhirdetés.

Karamell karmesterek és krém szimfóniák - Ilyen volt a kóstolás!

Krémmel töltött fánktorony, karamellel leöntve. Ez volt a második feladat. Vajon a juniorok lenyűgözték a zsűrit az izgalmas desszertjükkel?

Viki teljesen kiborult: feladta a fánkos feladatot?

Viki többször is megpróbálkozott a krémmel, azonban a Séf és Zé segítségével sem akart összeállni a finom töltelék. Végül már a könnyeivel küszködve dobta le a lábast. Vajon a Séf még képes volt lenyugtatni a kislányt?

Séf: „Főnök, jelentkezem munkára!”

Bence előnye az volt, hogy 10 percre megkapta Sárközi Ákost zsebséfnek. A legelveszettebb pillanatban kérte a segítségét: gondok adódtak az égetett tésztával. Vajon együttes erővel már megoldották a problémát?

Ekkora fánktornyot még sosem láttál!

A második feladatban egy gigantikus croquembouches torony várt a gyerekekre. Az égetett tésztából készített különlegességet nekik is el kellett készíteniük, persze sokkal kisebb méretben.

Másolás egy kicsit másképp: vajon a juniorok eltalálták a Séf ízeit?

Az első feladat egy igazán különleges kihívást hozott: bekötött szemmel kóstolva kellett kitalálnia a gyerekeknek, milyen ételt készített Sárközi Ákos. A kóstoláson eldőlt, mennyire voltak ügyesek.

Anita nem bízta a véletlenre: püré-túltengése lett

Anita nem tudta eldönteni, hogy a Séf fehérrépa vagy zeller pürét készített, ezért inkább mindkettőből összehozott egy köretet. Amikor a Séf odahuppant hozzá, közösen kilogikázták, melyiket is kellene használnia.

Hanna és a Séf pesto-barkóbába kezdtek!

Bolognai, pepperoni? Jaaaa, hogy pesto! Hanna nem volt benne biztos, hogy hogyan is került a húsra a bazsalikom, de a Séf egy jó kis játékkal rávezette a kislányt a helyes megoldásra.

Peti mindent jobban érez a szemével

Másolás, de látás nélkül? Peti kicsit bizonytalannak érezte magát, de Zé kifaggatta, mégis milyen ízeket érzett a Séf ételében, és úgy tűnt, jó úton halad.

Másold le a Séf ételét, de nem láthatsz semmit!

A gyerekeknek ismét Sárközi Ákos ételét kellett elkészíteniük, azonban volt egy kis csavar a dologban: nem láthatták az ételt. Bekötött szemmel kóstoltak, pont emiatt a kezüket is bevetették!

Nézd vissza a 15. adás legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök Junior legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza az adás legizgalmasabb pillanatait!

Dani bazsalikomos szűzérméje fehérrépa pürével és almával

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a Danitóltól, nézd meg a receptjét.

Bence rozmaringos szűzérméje, fehérrépa pürével, pestóval és almával

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Bencétől, nézd meg a receptjét.

Viki rozmaringos szűzérméje

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Vikitől, nézd meg a receptjét.

Anita rozmaringos szűzérméje

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Anitától, nézd meg a receptjét.

Peti rozmaringos szűzérméje

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Petitől, nézd meg a receptjét.

Hanna rozmaringos szűzérméje

Izgalmas étel várt a kicsikre. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától, nézd meg a receptjét.

A Konyhafőnök Junior 2017-09-25

Az első évad sikere után az RTLII-n A Konyhafőnök Junior legújabb, második évada az RTLII-n! Érdekesség, hogy a Konyhafőnök Junior második évadában egy első szériában szereplő versenyző újra bebizonyíthatja, hogy igenis ott a helye a gasztronómia világában. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában újra 8 és 13 év közötti gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy bebizonyítsák a zsűri tagjainak: Sárközi Ákosnak, Wossala Rozinának, Fördős Zének és természetesen a nézőknek, hogy fiatal koruk ellenére is profi szakácsként tudnak főzni. Mindezt rengeteg jókedvvel, huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.

Sárközi Ákos visszautasíthatatlan ajánlatot adott a kicsiknek!

A Séf rendkívüli lehetőséget adott A Konyhafőnök Junior két gyerkőcének: kipróbálhatták magukat Michelin-csillagos étterme konyhájában! Kíváncsi vagy, kik voltak azok? Eláruljuk!

Figyeltél a Konyhafőnök Junior harmadik hetén? KVÍZ!

Máris véget ért a verseny harmadik hete, mielőtt azonban belevágnánk a következő hét izgalmaiba, teszteljük, mennyire figyeltetek! Szemfüles voltál? Láttál minden részt? Akkor tudnod kell a válaszokat!

Eldőlt, hárman már be is jutottak a döntőbe!

A legjobban teljesítő csapat tagjai automatikusan bejutottak a döntőbe. Vajon a sárgák, a zöldek vagy a kékek gyűjtötték össze a legtöbb fakanalat?

Jöjjenek a cannollik: kóstoljunk!

A második feladatban olasz édességeket készítettek a csapatok, nagy volt a tét, hiszen az előző kihívás után sem a sárgák, sem a kékek nem kaptak fakanalat.

Áron: „Nem jó, hogy ha stresszelsz minket Anna!”

A sárgáknál is akadt egy kis feszültség, hiszen Anna annyira aggódott, hogy folyamatosan Zalut és Áront sürgette. A fiúknak végül a sarkukra kellett állniuk.

Dani: „Ne öljétek meg egymást!”

A kékeknél kitört a csaj-harc, ugyanis Viki konyhafőnökként Hanna minden mozdulatát ellenőrizte. Meg is lett az eredménye: megejtették eddigi első vitájukat... aminek még Dani is csak nehezen tudott véget vetni.

Olasz édességek előre: Rozina megmutatta a cannolli-készítést

A második feladatban desszertet kellett készítenie a junioroknak, mielőtt azonban eluralkodott volna rajtuk a cannolli-pánik, Rozina megmutatta a titkokat!
 

Óriási csalódás a kóstoláson: egyik csapat sem kapott fakanalat?

A csapatoknak tengeri alapanyagokból kellett főételt csinálniuk, azonban úgy tűnt, elvesztek egy kicsit. A zsűri csalódottan kóstolta az ételeiket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való