KERESÉS search-close

Adásrészletek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Adásrészletek"

Feke Pál úgy nyomoz, mint senki más!

Feke Pál, a vendégnyomozó komolyan vette a feladatát, nyomozótársai pedig lélegzetvisszafojtva hallgatták percekig tartó érvelését. Vajon jó nyomon jár Pali?

A Zebra bemutatja: „House of the Rising Sun” (The Animals) | 13. adás

A Zebra az Álarcos énekes második évadának Elődöntőjében a The Animals „House of the Rising Sun” című dalát adta elő.

Rejtélyes nyomok: Zebra | 13. adás

Íme néhány új nyom, ami segíthet megfejteni, hogy kit rejt a Zebra álarc! Szerinted ki van a maszk mögött?

Ha kíváncsi vagy a Zebra összes eddigi kisfilmjére, KATTINTS IDE!

Loca Pantera Röfiként tért vissza mikrofont dobálni?

Gáspár Laci teljesen kiakadt a Röfire: „Menjél csaje haza magadnak!” A Röfi pedig úgy reagált, mint egykor Loca Pantera. Lehet, hogy visszatért a mikrofondobáló nő?

Mi baja a Zebrának? Így még sosem láthattuk az Álarcost!

Hova tűnt a Zebra energikussága? A versenyző úgy vonult be a stúdióba, mint még soha!

Ezt látnod kell! Gáspár Laci megvillantotta hatalmas testrészét!

Gáspár Laci ezúttal óriás füleket növesztett, hátha így meghallja, hogy kik énekelnek a maszkok mögül.

Már csak négy Álarcos énekes maradt versenyben – Jön az Elődöntő!

Ma kiderül, hogy kik énekelhetnek a győzelemért. És ki lesz az, akinek a finálé előtt egy héttel fény derül a titkára. Egy hete a Zebra ismét zseniálisan énekelt és táncolt a YMCA című örökzöldre. Arra voltunk most kíváncsiak, hogy mivel készül az elődöntőre?

Kozsó még új klipjének forgatásához is kölcsönkérte a Bika jelmezt

Hiába lepleződött le hetekkel ezelőtt Kozsó a Bika jelmezben, annyira jól érezte magát, hogy új klipjének forgatásához is kölcsönkérte. Az egyik éjszaka Bika jelmezben járta Budapestet, a Citadellán is gitározott és a Hősök terén is ebben énekelt.

Ez volt Röfi legpikánsabb fellépése

A múlt heti adásban Gáspár Laci Tom Cruise-ként ereszkedett le a magasból. A Baba Men in Black előadása közben feltűnt a színpadon az Alien, azaz a földönkívüli jelmez, amiben az első évadban Hargitai Bea volt. Az Egér és a Banán lírai dalokat énekelt, a Zebra egy Village People klasszikust adott elő, a Röfi fellépése pedig pikánsra sikeredett.

Feke Pál vajon jó tippekkel látja el a Nyomozókat az Elődöntőben?

Izgulnak, de már nagyon várják az elődöntőt a nyomozók. A csapathoz a múlt heti lelepleződés után máris csatlakozott vendégnyomozóként Feke Pál. Azt mondja, jól megfigyelte Álarcos énekes-társait, így vannak tippjei is. Hogy tényleg segít-e a jó tippekben a nyomozócsapatnak Feke Pál és hogy melyik trió jut a fináléba, hamarosan kiderül!

Feke Pál imádta, hogy azt hitték az Egér jelmez alatt Alföldi Róbert vagy Tóth Vera van

A múlt héten ismét közös találata lett a nyomozócsapatnak. Az Egeret leplezték le az egy héttel ezelőtti adás végén, és beigazolódott a tippjük. Feke Pál volt ebben a jelmezben. Pali eleinte elváltoztatott hangon énekelt, csak az elmúlt két adásban eresztette ki igazán a hangját.

Keddig lehet szavazni a kis vombat nevéről

Nevet keresnek a Budapesti Állatkert vombatcsemetéjének. A kicsi tavasszal született, de egészen őszig nem bújt ki anyja erszényéből. Mostanra derült ki, hogy nőstényről van szó. Nevéről keddig lehet szavazni az állatkert honlapján, ahova videókat is feltöltenek. Így ha a járvány miatt nem is élőben, de online követni lehet a kis erszényes növekedését.

A geresdlaki mézeskalács faluban azt sütötték ki, ami idén elmaradt

Újra felépült a geresdlaki mézeskalács falu. A baranyai településen évek óta hagyomány, hogy Advent első vasárnapján átadják a falu mézeskalács-mását. Idén az újdonságot a vírushelyzet adta: azt sütötték ki mézeskalácsból, ami elmaradt – például a majálist és a gőzgombóc fesztivált.

Meghalt David Prowse, a Darth Vadert alakítő színész

Gyászolnak a Star Wars rajongók: meghalt a Darth Vadert alakítő színész. David Prowse az eredeti trilógiában öltötte magára a fekete jelmezt. Akcentusa miatt azonban a hangját nem ő adta a főgonosznak. Prowse testépítőként vált ismertté. A 60-as években súlyemelő bajnok volt. Akkoriban járt Magyarországon is, amelyről néhány évvel ezelőtt Budapesten beszélt a Fókusznak.

Soha nem volt ilyen drága a dió

Soha nem volt olyan drága a dió, mint amilyen a mostani karácsonyi bejglihez lehet. A sokéves átlag fele termett belőle, az unióban Magyarországon a legkevesebb. A terméktanács úgy számol, a tavalyi rekordhoz képest 10-15 százalékkal emelkedhetnek az árak, így hamarosan akár 5000 forintba is kerülhet a legjobb minőségű dió kilója.  

Nem mondhatnak fel az orvosok a veszélyhelyzet idején

Rendeletben tiltotta meg a kormány, hogy felmondjanak az egészségügyi dolgozók a veszélyhelyzet idején. Éjszaka megjelent az egészségügyben dolgozók szolgálati viszonyát szabályozó rendelet is, amiből kiderült, a kormány engedett a vezénylések ügyében, de ragaszkodik a másodállások korlátozásához. A Magyar Orvosok Szövetsége és a Független Egészségügyi Szakszervezet is tömeges felmondásokra számít a tiltás feloldása után.

Botrány Demeter Szilárd cikke miatt

Óriási felháborodást váltott ki Demeter Szilárd miniszteri biztos írása, amelyben Soros György gázkamrájának nevezte Európát. A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának publikációját az Origo tette közzé szombaton. Ezután sorra jelentek meg a tiltakozások, így Izrael magyarországi nagykövetsége is elítélte az írást. Tiltakoznak ellenzéki politikusok és az irodalmi élet szereplői is. Demeter Szilárd egy nappal később visszavonta és törölte magát a Facebookról. Azzal kapcsolatos kérdésünkre, hogy állami pozícióit megtarthatja-e, ma sem a miniszterelnök sajtófőnöke, sem a kormányzati tájékoztatási központ nem válaszolt.

A rászorulóknak még nagyobb szükségük van segítségre

Szűk körben gyújtották meg az első adventi gyertyát a budapesti Bazilika előtt. A járvány miatt a karácsonyi vásárok is az online térbe költöztek. A rászorulóknak is másképp gyűjtenek idén. A  segítségre azonban mag nagyobb szükség van az Ökumenikus Segélyszolgálat szerint.

Zavargás lett a tüntetésből

Összecsapások Párizsban. 37 rendőr megsérült, 46 embert pedig letartóztattak a nemzetbiztonsági törvény elleni tüntetésen kirobbant zavargások után. A tiltakozók egy része autókat borított fel, égő barikádokat emelt, és szinte vadászott a rendőrökre. Az indulatokat fokozta egy minap nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy fehér rendőrök összevernek egy fekete férfit.

Van, ahol 5 centi hó esett

Volt, ahol 5 centi hó esett, máshol napsütés és 10 fok volt. Az ország északkeleti részén hajnal óta kisebb-nagyobb megszakításokkal havazik, Szabolcs és Borsod megyében néhol kifehéredett a táj. Az előrejelzések szerint szerdától országszerte számíthatunk hóra, havas-esőre. De a hétvégére már elolvad.

13 napja várja, hogy teszteljék

13 napja hiába várja otthon, hogy teszteljék a mentők - állítja egy tatai férfi. Több napig magas láza, fejfájása és köhögése volt, ráadásul a felesége igazoltan koronavírus-fertőzött, emiatt karanténba is került. Végül maga telefonált a mentőknek, akik kapacitáshiány miatt, holnapra az egyik tesztállomásra adtak neki időpontot.

65 év alatti vásárlót szolgáltak ki az idősek idősávjában, két hónapra bezárták a pékséget

Két hónapra bezáratta a rendőrség az egyik nagyatádi pékséget, mert az idősek idősávjában kiszolgáltak egy 60 évesnél idősebb, de 65 év alatti vásárlót. Az országos kereskedelmi szövetségnél azt mondják: a kereskedőknek kötelező ellenőrizniük a vásárlók életkorát, de nagyon korlátozottak a lehetőségeik.

Fekete szombat: 156 halott

Fekete szombaton vagyunk túl, minden fontos járványügyi mutatóban megdőltek a rekordok. 156 kortonavírusos beteg halt meg, és csúcson van az aktív betegek száma, ami már több mint 151 ezer. A kormány ennek ellenére bejelentette: azt szeretnék, ha az emberek korlátozások nélkül találkozhatnának karácsonykor. Rusvai Miklós víruskutató szerint ez kockázatos lenne.

Videón a balhézó biciklis futár

Kifizeti az autós kárát a futárcég, melynek munkatársa egy közlekedési vita után akkorát csapott a kocsira, hogy behorpadt a motorháztető. A konfliktusról felvétel is készült, amit a Budapesti Autósok Közösségéhez küldtek el. A cég vezetője sajnálja a történteket és azt mondta, hogy munkatársaikat felkészítik a várható konfliktushelyzetekre, de a felvételből is kiderült, hogy nem mindenki tud higgadt maradni.

Lomtalanítás miatt kirakott hulladékot gyújtott fel, több autó megégett

Fél órán belül elfogták a 7. kerületi gyújtogatót. A 26 éves férfi tegnap hajnalban több belvárosi utcában is felgyújtotta a lomtalanítás miatt kirakott hulladékot. A tűzoltók időben meg tudták fékezni a lángokat, így azok épületekre nem terjedtek át, de több parkoló autó is megégett.

Egy testvérpár ölhette meg a 94 éves asszonyt

Letartóztattak egy testvérpárt a Borsod megyei Hegymegen csütörtökön történt gyilkosság miatt. A két férfit gyanúsítják azzal, hogy megvertek, kiraboltak, majd magára hagytak egy 94 éves asszonyt a házában. Holtestére másnap talált rá egyik ismerőse. A támadók a gyanú szerint aznap egész nap ittak, majd sötétedés után bementek az asszonyhoz. Százezer forintját vitték el.

Nem minden szállásadó kap visszatérítést

A szállásadók egy része nem kérhet állami visszatérítést az elbukott foglalások után. A kormány olyan adatbázishoz kötötte a támogatást, amelyen nem mindenki regisztrálta várható vendégeit, miután ez nem is kötelező. Eddig főleg Budapesten kívüli hotelek igényelték a 80 százalékos kompenzációt, de a Szállodaszövetség szerint ezzel a bevételeik harmadát sem tudják pótolni. 

Balsai Mónival keményebben bánik rendező férje, mint a többi színésszel

Ujj Mészáros Károly elárulta, miért tesz különbséget feleségével kapcsolatban, ha közös munkáról van szó. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Ujj Mészáros Károly szó szerint belebetegedett, hogy nem tudta elsőre meghódítani Mónit

A színésznő és a rendező évekig kerülgette egymást, mire kialakult a lassan 18 éve tartó szerelem. Életünk története vasárnap 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!

Sikongatás és sírás: így fogadták a többiek a visszatérő Bálintot

Néhány villalakó egyből a srác nyakába vetette magát, ám voltak, akiknél egyből eltört a mécses...

Búcsúfilm: Ezek voltak VV Digo legszebb pillanatai!

A srác maradt alul a VV10pbBB első Párbaján. Idézd fel újra a legemlékezetesebb pillanatait!

Ő nyerte a VV10bpBB első Párbaját!

VV Bálint vagy VV Digo? Vajon melyikőjük térhetett vissza a Villába? 

Bálint vs. Digo: kortesbeszédet mondtak a villalakók

VV Dani és VV Moh is kiálltak párbajozó barátaik mellett...

Bálint és Digo szócsatája a stúdióban is folytatódott...

Úgy tűnik, a két párbajozó nem csak a Villában hergelte egymást...

Íme Digo legviccesebb pillanatai!

Idézd fel újra a srác legmókásabb perceit!

Íme Bálint legviccesebb pillanatai!

Idézd fel újra a srác legmókásabb perceit!

Így telt Bálint és Digo utolsó vacsorája

A két párbajozó a saját csapataikkal költötte el az ünnepi lakomát, amit a taktika és az ármánykodás lengett át...

Digo megcsalta a barátnőjét Ginával?

A kemény szócsata közben a tetőfokára hágott a feszültség a két párbajozó között. Bálint vajon érzékeny pontjára tapintott Digónak? 

 Hűha! Valaki nagyon büdös a Villában...

Amanda állítása szerint kifejezetten érzékeny az orra a szagokra... Vajon melyik villalakó bűzlik az izzadságtól? 

VICCES: Bálint és Digo kiparodizálták egymást...

A két csapat képeken keresztül törtek borsot egymás orra alá... 

Amanda kétségbeesett:

Amanda és Gina rettegnek attól, hogy nem Digo érkezik vissza az első Párbajról. Szerintük ha ez bekövetkezik, nehéz idők várnak kettejükre a Villa falain belül... 
 

Renátó bocsánatot kért Virágtól

A tegnapi balhé után Digo és Gábor beszélt a fiú lelkére, aki végül négyszemközt kért elnézést a viselkedéséért...

Váratlan fordulat: válás helyett esküvő az Apatigrisben!

Úgy tűnik, hogy Laura és Gábor kapcsolata mégsem ér véget. Íme a vicces házasságkötés!

Digo megfenyegette Bálintot:

A szócsata után elszabadultak az indulatok a két párbajozó között. Eközben Amanda és Gina is összeszövetkezett Bálint ellen... 

A Janka Tanyán nem a betegségre, hanem a tehetségre fókuszálnak

Feltétel nélküli gondoskodás, támogatás – ez a hitvallása Katinak és Janeke-nek, akik álmodtak egy nagyot. A Janka Tanyát, ahol autista és értelmi fogyatékkal élő felnőtteket foglalkoztatnak. Ezek a fiatalok értelmileg széles skálán mozognak, a 9 hónapostól kezdve a 7 évesig. Szociális és kommunikációs zavaruk is van, nehezen vagy egyáltalán nem tudnak társas kapcsolatokat kiépíteni. Az, hogy ők dolgozhatnak, intergrált munkahelyen tevékenykedhetnek, számukra akkora élmény jelent, ami az önbizalmukat és önértékelésüket növeli. Egyelőre ez az egy ilyen kezdeményezés létezik nálunk, Kati és Janeke majd akkor dőlnek hátra, ha sorra nyitnak a Janka tanyák az országban.
A Janka Tanyáról és az ott foglalkoztatott fiatalokról készült dokumentumfilmet, itt nézheti meg.

Egy gyereknek az a legfontosabb, hogy szeretetteljes környezetben nőjön fel

A család fogalmát többféleképpen lehet meghatározni. Család az, amikor egy anya és egy apa közösen neveli a gyermekeit, de család az is, amikor valamelyikük egyedül marad a kicsikkel – ők az egyedülálló szülők. Ugyanúgy családot alkotnak azok is, akiknek valamilyen oknál fogva nincs gyermekük, és léteznek mozaik-, illetve szivárványcsaládok is. Andris is egy ilyenben él, neki két apukája van. Magyarországon több száz szivárványcsalád él, akik ugyanazt vallják, mint az összes többi család: egy gyereknek az a legfontosabb, hogy szeretetteljes környezetben, családban nőjön fel.

A botlatókő a holokauszt áldozatainak állít emléket és azoknak, akik után szinte semmi sem maradt fenn

Az első látásra nehezen észrevehető járdába süllyesztett macskakövek, réztáblákkal azokra emlékeztetnek, akikről szinte semmi sem marad fenn. Riportunkban 3 családtag emlékezik 1944-ben megölt rokonára. Millió ilyen történet van, rengeteg család gyászol vagy gyászolt valakit, akit elvesztett.

Életüket a nyilvánosságtól távol élik, de Friderikusz felkérésére igent mondtak

Balsai Móni és rendező férje Ujj Mészáros Károly lesznek a következő páros, akik bevállalták a különleges időutazást az Életünk története című műsorban. A magánéletüket féltve őrző házaspár ezúttal őszintén beszélt gyerekvállalásról, esküvőről, de megismerkedésük történetét is megtudhattuk.

(Kamu)hirdetések, melyek napok, hetek alatt kínálnak perfekt nyelvtudást

Tele az internet olyan hirdetésekkel, amelyek napok, hetek alatt kínálnak perfekt nyelvtudást. Azzal kecsegtetik az embereket, hogy ilyen-olyan módszerekkel könnyen, lazán, a fáradságos magolást nélkülözve fog mindenki anyanyelvi szinten beszélni, persze, ha jó mélyen a zsebébe nyúl. A szakértők szerint nagyon nehéz fellépni az ilyen cégek ellen. Ha valaki megbünteti őket, akkor eltűnnek és néhány nap múlva más néven, más országban és más szerveren újra hirdetik a szolgáltatást, százezreknek okozva anyagi kárt, főleg Kelet-Európában.

Adománygyűjtés tehetséges, de hátrányos helyzetű diákoknak

Összefognak a kereskedők. Tehetséges, de hátrányos helyzetű szakközépiskolásoknak indítanak adománygyűjtést Győrben. Az Angyalok a belvárosban nevű akció végén 12 diák kap személyre szabott, hasznos ajándékot, amit családjuk nem engedhetne meg maguknak. A belvárosi üzletekben összegyűlt adományokat az üzletek és az akciót támogató cégek kiegészítik.

Elegük lett a Fucking-turistákból, megváltoztatja a nevét az osztrák falu

Lecseréli közel ezeréves nevét az ausztriai Fucking települése, megelégelve azt a kétes világhírt, amelyet elnevezése angol jelentése hozott neki. Bár a trágár kifejezéssel való véletlen egybeesés rengeteg turistát vonzott a faluba, a helyiek megunták, hogy köznevetség tárgya lettek. Na meg azt, hogy rendszeresen ellopják a település névtábláit.

Izraelt vádolják az iráni atomtudós megölésével

Teherán Izraelt vádolja az egyik legnevesebb iráni atomtudós meggyilkolásával. Az perzsa állam atomprogramjában fontos szerepet játszó fizikust Teherántól nem messze lőtték agyon fegyveresek. Az izraeli vezetés egyelőre nem kommentálta a tudós halálát, akit már régóta azzal vádoltak, hogy titokban nukleáris fegyver fejlesztésén dolgozik.

Attól tartanak, tovább romolhat a szemétszállítás minősége

Tovább romolhat a szemétszállítás minősége, ha a kormány változtatás nélkül fogadja el Semjén Zsolt törvénymódosító javaslatát - ettől tart a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes. A javaslat szerint egy koncessziós eljáráson nyertes cég végezné a hulladékkezelést az egész országban. Ez most részben önkormányzati feladat.A kormánynál azt mondják, az a céljük, hogy a hulladék begyűjtése egészen az újrahasznosítás megkezdéséig egy kézben legyen.

A kormányrendeletre hivatkozva nem ismerik el az SZFE diákjainak félévét

Egy friss kormányrendeletre hivatkozva nem ismerik el a tanulók félévét - ezt közölte a Színház és Filmművészeti Egyetem kuratóriuma. A szerdán kiadott rendelet szerint veszélyhelyzet esetén az egyetemek dönthetnek a félév felfüggesztéséről. Az oktatási jogok biztosa korábban arra szólította fel az egyetem vezetését, vonják vissza a félév érvénytelenítését. A diákok és a tanárok azt mondják, mindennek ellenére folytatják a munkát.

2,8 millió forintos jutalmat ad saját magának Gyál polgármestere

Közel nettó 3 millió forintos jutalmat ad saját magának Pápai Mihály, a Pest megyei Gyál fideszes polgármestere. A járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a helyi képviselőtestület nem is szavazhatott erről. A helyi DK szerint ez sem lett volna akadály: a Fidesz-KDNP többségű testület az elmúlt 11 évben mindig megszavazta a polgármesteri jutalmat. Pápai Mihályt ma hiába kerestük.

Ne hagyjuk őrizetlenül égő gyertyákkal az adventi koszorút

A felgyulladó adventi koszorúk veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem. Holnap lesz advent első vasárnapja, amikor a hagyomány szerint ilyenkor mindenki meggyújtja az első gyertyát. A katasztrófavédők azt kérik, senki ne hagyja őrizetlenül égő gyertyákkal az adventi koszorút és arra is figyeljenek oda, hogy a fényfüzéreket biztonságos helyről szerezzék be. Csak tavaly majdnem 50 lakásban okozott tüzet adventi koszorú.

Sportoló is gyanúsított lehet a telekocsis drogügyben

Sportoló is érintett lehet a telekocsis drogügyben. Még júliusban fogtak el két miskolci férfit a rendőrök, mert a gyanú szerint telekocsival küldtek kábítószert Budapestről Miskolcra. Az ügyben indult nyomozás egy 26 éves férfihoz is elért, akit csütörtökön letartóztattak. Úgy tudjuk, az Újpest jégkorong csapatának egyik játékosa. A klub annyit közölt, amíg nincs hivatalos információjuk játékosuk távollétéről, addig nem nyilatkoznak.

Rendőrnek adták ki magukat, 12 millió forintot zsákmányoltak

Vádat emeltek három férfi ellen, akik rendőrnek adták ki magukat és így akartak kirabolni egy negyediket Nagykanizsán, még tavaly júliusban. Áldozatuk ellen akkor éppen eljárás folyt, illegális pénzváltás miatt. Erről egyik támadója a sajtóból értesült. Ezután határozta el társaival, hogy kifosztja a férfit, akire egy parkolóban támadtak rá. A dulakodás után több, mint 12 millió forintnyi zsákmánnyal menekültek el.

Elhagyta két kocsiját egy vonat, az utasok egy órát vesztegeltek a nyílt pályán

Elhagyta két kocsiját egy vonat a lajosmizsei vonalon, erről egy vasúti közlekedéssel foglalkozó blog számolt be. Az eset még szerdán történt, a híradónak nyilatkozott egy utas, aki azt mondta, egy órát vesztegeltek a nyílt pályán, és közben senki nem mondott nekik semmit. Féltek, hogy egy másik vonat beléjük ütközhet. A MÁV szerint az utasok nem voltak veszélyben.

Részegen cikázott a sztrádán a teherautó sofőrje

Kocsikat tört össze, és vasúti fénysorompót rongált meg egy részeg teherautósofőr Budapesten csütörtök este. Ezután felhajtott az M3-as autópályára, ahol majdnem 30 kilométer után sikerült megállítani. A rendőrök azt mondták a fülkébe nyitva a férfin azonnal megérezték az alkohol szagot. A szonda szerint is ittas volt.

Egy amerikai orvos megmutatta, hogy haldokló betegei mit látnak életükben utoljára

Futótűzként járta be az internetet egy amerikai orvos videója, amelyben a szabályok betartására, például a maszk fontosságára próbálja felhívni a figyelmet. A betegek szemszögéből mutatja be, mi vár rájuk, vagy szerettükre, ha nem vigyáznak.

Meghibásodtak a lélegeztetőgépek a zalaegerszegi kórházban

Meghibásodtak a lélegeztetőgépek a zalaegerszegi kórházban, ezért a betegetek másik gépre kapcsolták - ezt tegnap ismerte el a kórház, 10 nappal azután, hogy a Népszava írt a problémáról. A lap kérdésére először a kínai gyártó ismerte el a hibát. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő úgy tudja, máshol is volt már hiba az országban a kínai készülékekkel. A minisztérium ma azt közölte: a hibákat garanciában javítja a gyártó.

Tömeg a bevásárlóközpontokban

Tömegek vásároltak a bevásárlóközpontokban - ezt tapasztalta stábunk és több néző is délelőtt. A plázák legtöbb üzletére nem vonatkozik az időseket védő idősáv, de az a nyugdíjas, aki egy bevásárlóközpontban megy élelmiszerboltba, nehezen tudja elkerülni a tömeget. Az elmúlt napon rekordközeli, 6268 új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon.

152: az eddigi legtöbb áldozat

Soha annyi áldozata nem volt a koronavírus-járványnak egy nap alatt Magyarországon, mint most. 152-en haltak meg a vírus miatt. Az adatok alapján az áldozatok számát tekintve a régióban Magyarországon az egyik legrosszabb a helyzet az elmúlt 7 napban. Az országos tisztifőorvos múlt héten még azt mondta, Magyarország az európai középmezőnybe tartozik.A Híradónknak nyilatkozó virológus szerint azért tűnnek kedvezőbbnek a hazai mutatók, mert a hivatalos statisztikában az első és második hullám adatait egyben számolják.

Maja veszélyes játékot űz: ebbe Vince bele is halhat!

A fiatal nő teljesen elveszítette a józan eszét, és az adrenalinfüggősége komoly bajba sodorhatja saját magát és Vincét.

Ő esett ki a Középdöntő kapujában a kék csapatból

Pamela vagy Patrik? Vajon kinek adott még egy esélyt a zsűri, hogy a Középdöntőben is bizonyíthasson?

Ilyen még nem volt: Rácz Jenőnek vakon kellett tálalnia

Zé becsempészett egy újabb kártyát a szivatásai közé, amit Jenő „szerencsésen” ki is húzott. Vajon hogyan tud ételkölteményt alkotni a látása nélkül?

Vegaként velős pacal? Bódi Sylvi nem bírta tovább, sírva állt a zsűri elé

Sylvi nagyon kétségbeesett, amikor kihúzta az ételét. Már ekkor elpityeredett, azonban az igazi könnyek még várattak magukra... egészen a kóstolásig.

Nagy Alexandra úgy tekint Zére, mint az édesanyjára?

Miután Jenő kiharcolta, hogy ő kapja meg a színésznő legszebb tányérját, Zé felháborodott a saját ételén. A színésznőt azonban nem kell félteni, azonnal kivágta magát.

Jenő: „Alexandra szedd össze magad! Csináld meg!”

A színésznő nagyon elcsúszott a főzéssel, így az utolsó percekre maradt a főelem kisütése. A stressz miatt eltörött nála a mécses.

Sorversenyben bizonyítottak a villalakók!

A gigantikus rapcsata után a versenyzők egy újabb összecsapásban mérkőztek meg. 

RAPCSATA: Bálint vs. Digo

Reggel a két párbajozóra terelődött a figyelem: az őket támogató csapatok egy mindent elsöprő rapháborúban csaptak össze! 

Íme a teljes produkciók: Bálint csapata és Digo csapata

Renátó közellenség lett a Villában?

A tegnap esti balhé után reggelre sem csillapodtak a kedélyek a luxusbörtönben...

A hatalmas balhé után Bálint megpróbált őszintén beszélgetni Renátóval, hiszen rettegett attól, hogy a fiú vita közben megüti Virágot.

Renátó torkaszakadtából üvöltött Virággal:

A srác teljesen kikelt magából, és nekiesett a 18 éves lánynak...

Digo zavarba hozta Ginát a takaró alatt...

Vajon Digo szeretne valamit Ginától vagy csupán csak szórakozik? A lány sem tudta eldönteni...

Moh Mercinek:

Bálint szerint Moh teljesen beleszeretett Mercibe. A srác nem is tagadta barátja véleményét...

Bori ajándékot kapott Jázmin édesanyjától

Bár Bori nem ért oda időben barátnője temetésére, végül tudott pár szót váltani Jázmin anyukájával, ráadásul megkapta a lány kabaláját is… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kristóf csúnyán felsült a válóperes tárgyaláson

Panna szeretné visszakapni Kristófot, és úgy tűnik, mindent bevet a cél érdekében. A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 19 óra 30 perctől követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Újabb örökös hagyja el Ökörapátit?

Tomikának fogalma sem volt, mekkora bajba keveri magát, amikor elemelt valamit a fiókból... A Drága örökösök következő epizódját már most láthatod az RTL Most+-on! Az RTL Klubon pedig minden hétköznap 19 óra 30 perctől követheted nyomon Ökörapáti lakóinak kalandjait!

Kozso nem tud elszakadni a Bika jelmeztől, még új klipjében is szerepet kapott!

Leporolta egyik régi dalát, két bombázóval pedig újra életet lehelt az Ámokfutókba. Kozsó az új klipjéhez mindent beleadott, még az Álarcos Énekesben viselt jelmezét is kölcsönkérte a forgatáshoz. A popsztár látványos produkcióinak egyik legjobbika a Fókuszban!

Akiknek esélyek helyett előítéletek jutnak

A romákat az élet minden területén éri megkülönböztetés. Előítéletekkel kell megküzdeniük például az iskolában, a munkahelyen, az egészségügyi intézményekben. Legtöbbjük a mai napig mélyszegénységben él. Kende Ágnes oktatáskutató, 20 éve foglalkozik a társadalmi egyenlőtlenségek problémáival. Ágnes egy amerikai kisfilm ötletét vette alapul, hogy bemutassa, Magyarországon több 100 éve a romákat éri hasonló megkülönböztetés, mint amilyen a feketéket az Egyesült Államokban.

Scherer Péter az Apatigris forgatásán hallott először a Tinderről

Már egy jó ideje keresi, de még mindig nem találta meg az igazit. Labanc Péter a lányai unszolására még egy társkereső alkalmazást is bevetett az ismerkedéshez, de eddig csak csalódás érte. Az apát alakító Scherer Péter a telefonon való társkereséssel is a forgatáson találkozott először, mivel már több mint 20 éve boldog házasságban él.

A magyar ikerpár, aki Maradonával interjúzhatott

A magyar ikerpár, akik Maradonával interjúzhattak. Elmentünk abba a hotelbe, ahol 30 éve az akkor még gimnazista lányok megvárták a világklasszist, hogy az iskolaújságba írjanak róla. Hogyan emlékeznek vissza erre a napra? Megmutatják az iskolaújságot és a közös fotót is.

Már a középdöntő kapujában állnak Sárközi Ákos versenyzői

Sárközi Ákos csapata hétfő óta küzd napról napra a tovább jutásért a Konyhafőnök VIP-ben. Ma este már a középdöntő a cél, amiről tegnap Völgyesi Gabi csak egy hajszállal csúszott le. Kinek milyen út vezetett el az áhított kék kötényig és hogyan élik meg az elődöntő izgalmait?

Az egész ország imádkozott a felépüléséért, végül Balázs Fecó feladta a harcot

Az egész ország imádkozott a felépüléséért, de csaknem két hét küzdelem után feladta a harcot Balázs Fecó a koronavírussal szemben. Zenésztársait megrendítette barátjuk halálhíre.

Megmentik Magyarország legnagyobb római kori mozaikját!

Még egy évet nem bírt volna ki - most egy restaurátor-csapat dolgozik azon, hogy megmaradjon. Magyarország legnagyobb, egybefüggő római kori mozaikját Szombathelyről szállították a fővárosba, hogy újra eredeti szépségében pompázhasson. A mozaikpadló felújítása - melyen anno négy császár is lépkedett - a végéhez közeledik. Ez az óriás-puzzle azonban nem játék.

Ha az elektorok akarják, akkor távozik Donald Trump a Fehér Házból

Donald Trump távozik a Fehér Házból, ha az elektorok formálisan is Joe Bident szavazzák meg a következő amerikai elnöknek. Trump a bukott választás óta most először válaszolt újságírók kérdéseire. A vereségét most sem ismerte el, és továbbra is választási csalást emlegetett.

Kiszivárgott a metró-jelentés

Alkalmatlan anyagok használata, visszatérő rozsdásodás, gondatlan kivitelezés - ilyen hibákat állapított meg a 3-as vonalon futó orosz metrókocsikról az a jelentés, amelyet a Fővárosi Önkormányzat rendelt meg. A dokumentumot a Népszava szerezte meg. A jelentés azt is kétségbe vonja, hogy felújítás történt, a vizsgálat szerint felmerülhet, hogy már részben kész kocsikat adtak el Budapestnek. Az 3-as metróvonalra azért nem új szerelvényeket vásároltak, mert a kormány csak a felújítást támogatta.

Létszámkorlátot javasol az üzletekben az egyik infektológus

Pusztai Erzsébet, infektológus az RTL Híradónak azt mondta: erre azért lenne szükség, mert nagy tömegben még a maszkhasználat sem mindig garantálja a védelmet. A kereskedelmi dolgozók szakszervezete szerint már a tudatos vásárlással is jelentősen csökkenthető a fertőzésveszély. A Kereskedelmi Szövetség szerint nem lehet egységes szabállyal korlátozni a létszámot, ráadásul ellenőrizni is nehéz lenne, és idén néhány százalékkal kisebb forgalomra számítanak.

Megbízhatók a vizsgált vakcinák

Ez nem "hókusz-pókusz" - így reagált Jakab Ferenc virológus arra, hogy sokan álhíreket terjesztenek a koronavírus elleni vakcinákról. A pécsi virológus csoport vezetője egy online konferencián arról beszélt, a vizsgálati szakaszban lévő vakcinák megbízhatóak. A miniszterelnök az állami rádióban azt mondta, már elkészültek az oltási tervek arra az esetre is, ha kevesebb vakcina érkezik eleinte, mint amennyire igény lenne.

Gulácsi Péter saját prémiumát ajándékozta egy gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú kezelésére

Huszonöt millió forintot adományozott a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kazincbarcikai Zsombinak Gulácsi Péter. A magyar fociválogatott kapusa prémiumát ajándékozta a kisfiú gyógykezelésére. A szükséges 730 millió forintból ezzel már 256 millió gyűlt össze. Gulácsit Híradónk telefonon érte el, a Lipcse kapusa azt mondta: szerencsés, hogy segíthet. Az édesanyával készített interjút megnézheti ITT!

Ha Ön is szeretne segíteni, itt megteheti:

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány

Számlaszám:

11734152-21916838

IBAN:

HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000

SWIFT kód:

OTPVHUHB

Hiába kérte háziorvosát, nem tesztelték koronavírusra

Lélegeztetőgépen van egy cukorbetegséggel és magasvérnyomással küzdő férfi, aki hiába kérte házi orvosát, az nem tesztelte koronavírusra. A 45 éves férfi múlt héten csütörtökön jelezte, hogy nincs jól. Néhány nappal később már 40 fokos láza volt. Kórházba kerülése után derült ki, hogy elkapta a koronavírust, azóta lélegeztetőgépen van. Háziorvosa szerint ő betartotta a szabályokat. Egy másik, híradónknak nyilatkozó orvos szerint viszont a legkisebb gyanú is indokolhatja a tesztet, pláne ha valakinek alapbetegsége is van.

10 hónapot is kaphat az a férfi, aki baltával akarta agyonverni kutyáját

Tíz hónapra börtönbe küldené az ügyészség azt a hartai férfit, aki baltával akarta agyonverni kutyáját, miután az elkapta a szomszéd három csirkéjét. A súlyosan bántalmazott állatot egy tóparti nádasig húzta a motorja mögé kötve, majd otthagyta. A kutya ezeket túlélte, hazament, majd állatvédőkhöz került, felépült, végül egy család fogadta be. A gazda ellen most emeltek vádat.

Ráhúzta a motorosra a kormányt a Lánchídon

Ahelyett, hogy lehúzódott volna, ráhúzta a kormányt egy autós egy motorosra a Lánchídon. Az esetről felvétel is készült. A motoros nem fért el a kocsi mellett, ezért szólt a sofőrnek, ez vezetett a veszélyes manőverhez. A felvételt megmutattuk egy közlekedési jogásznak. Azt mondta, tipikus kakaskodás, ahol mindkét jármű vezetője hibázott.

Tagadta, hogy 17 késszúrással ölt meg egy 37 éves nőt

Tagadta bűnösségét a kegyetlen oroszlányi gyilkos. A férfi tavaly szilveszter előestéjén 17 késszúrással ölt meg egy 37 éves helyi nőt. Hogy miért, arra máig nem adott magyarázatot. A férfi egyébként a ’80-as években a Securitate, azaz a román titkosszolgálat egyenruhás tagja volt és részt vett a Szovjetunió afganisztáni háborújában is. Ha bűnösnek találják, akkor élete végéig börtönbe kerülhet.

Sorra búcsúznak a zenésztársak és a rajongók Balázs Fecótól

Balázs Fecó csütörtök este hunyt el. Halálát koronavírus-fertőzés okozta, de szívproblémákkal is küzdött. 13 napig kezelték kórházban, de nem tudták megmenteni az életét. Zenésztársai szerint igazi legenda volt, ám ezt soha nem éreztette, a pályatársakkal mindig alázatosan és szerényen viselkedett. A Kossuth- és Liszt Ferenc- díjas zenész 69 éves volt.

Pintér Sándor: „Magyarországon megszűnt a felderítetlen korrupció!”

Magyarországon megszűnt a felderítetlen korrupció - ezt állította csütörtökön a Magyar Nemzeti Bank online konferenciáján Pintér Sándor. A belügyminiszter szerint a rendőrség munkájának köszönhetően ma már nincsenek olyan kivizsgálatlan korrupció ügyek, amelyek sértik az emberek érdekeit. A DK viszont úgy látja: az Orbán-rendszer lényege a korrupció.

Soha nem haltak meg még annyian koronavírusban itthon, mint csütörtökön

24 óra alatt 135 ember vesztette életét, vagyis csaknem minden tizedik percben elhunyt valaki a betegségben. Több mint 7500 embert ápolnak kórházban, a miniszterelnök reggeli rádió interjújában ennél jóval több betegről  beszélt, de kiderült, ő azokat is beleszámolta, akik csak a vírus gyanújával fekszenek kórházban.  Az RTL Híradónak nyilatkozó budapesti háziorvos azt mondta, praxisában szinte minden teszt pozitív.

Kamuhirdetésekkel csalt ki intimfelvételeket 13-14 éves lányoktól

13-14 éves lányoktól csalt ki intim felvételeket egy budapesti férfi. Az interneten adott fel kamuhirdetéseket. A nem létező modell- és hostessmunkákra jelentkező lányoktól pornográf tartalmú fotókat és videókat kért. Ezek közül többet fel is töltött a netre, és szexuális szolgáltatást kínált a lányok nevében. A bíróság letartóztatta. Évekre börtönbe kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való