KERESÉS search-close

Adásrészletek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Adásrészletek"

Nem hiszed el, mit akart közölni Erika Gyurival!

Erikának nem mindennapi híre van Gyuri számára, de vajon hogy fogadja Bodri, aki Erika édesanyja szerint csak cserbenhagyásos gázolónak alkalmas? A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

Gyuri megvilágosodott! Rájött, kiből lesz apa a faluban...

Egész Pajkaszeg azt találgatja, vajon kiknek lesz babája a faluban? Zsolt és Gyuri a focipályán beszélgettek a pletykáról... A teljes adást megtalálod az RTL Moston!

Fókusz Anno: Alfonzó a munkában nem ismert tréfát

A közönség nem is sejtette, hogy van másik gyermeke is a hihetetlenül népszerű nevettetőnek. Komikus vénáját örökölte fia Markos György, de most színre lépett a világjáró István is, hogy elmondja: Alfonzónak három imádott gyereke volt. Anno rovatunkban 11 évet megyünk vissza az időben.

A Nyerő Páros eddigi legizgalmasabb pillanatai, drámai fordulatokkal

Érzelmes pillanatok, veszekedések, hatalmas békülések és véget nem érő kitartás. A Nyerő Páros játékosai minden évben új oldalukat mutatják meg a nézőknek és sokszor még önmaguk is meglepődnek, hogy mire képesek.

Mi történt az olimpikonjainkkal Rio óta?

Botrány, koronavírus fertőzés, házasság, gyermekáldás, és jó néhány visszavonulás. Mi történt a magyar érmesekkel a riói olimpia óta és mi van most velük, hogy idén elmaradt az ötkarikás esemény?

Ott voltunk A mi kis falunk új évadának forgatásán!

Szombat este új kalandokkal és váratlan fordulatokkal érkeznek Pajkaszeg lakói a sorozat ötödik évadában. A Fókusz Plusz stábja betekintést enged az új részek forgatásának kulisszáiba: a színészek között ezúttal is záporoztak a poénok.

Akár 5 millió angol fontot is adhatnak Banksy egy festményéért

Becslések szerint akár 5 millió angol fontot is adhatnak a titokzatos graffitiművész, Banksy egy festményéért Londonban. A Sotheby's aukciósház állítja, ezúttal nem semmisül meg az alkotás az eladás után. Két éve egy a keretbe rejtett iratmegsemmisítő vágta apró darabokra Banksy művét, pár perccel azután, hogy egy árverésen valaki megszerezte.

Egy 16 éves diák súgott a törvényről

Egy 16 éves gimnazista diák segített szabályosan lebonyolítani egy önkormányzati szavazást a kecskeméti önkormányzatban. A jog iránt élénken érdeklődő fiatal, aki a Momentum ifjúsági szervezetének tagja, azt mondja, egy éve még azt sem tudta, mi az az önkormányzat, most viszont fejből tudta a vonatkozó törvényt. Az ülést vezető alpolgármester Facebook-posztban köszönte meg a segítségét.

Tiltakoznak a magyarországi bábszínházak

Tiltakoznak a magyarországi bábszínházak. Ennek oka, hogy a bábművész Galántai Csaba belterjes közösségnek nevezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemen zajkló bábművész-oktatást. Szerinte aki nem a „ballibberális körből való”, az nem kerülhet be. A Magyar Bábművészek Szövetsége petícióban tiltakozik, szerintük nincs bal- és jobboldali művészet, csak művészet van. Galántai Csaba Híradónknak azt mondta, fenntartja az álláspontját.

Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest választotta az MSZP társelnökének

Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest választotta az MSZP társelnökének a mai tisztújító kongresszus. Más jelölt nem volt, a küldöttek csak rájuk szavazhattak. A pártvezetés a járványhelyzetre hivatkozva online kongresszust tartott, amelyet az újpesti gyapjúszövőgyárból bonyolítottak. A kongresszus előtt éles ellentét alakult ki a párton belül, mert feloszlatták a Mesterházy Attilát nyíltan támogató pest megyei szervezetet. Emiatt a volt elnök visszalépett a jelöltségtől.

Bizonyos esetekben meghosszabbítják a hiteltörlesztési moratóriumot

Meghosszabbítja a kormány a hiteltörlesztési moratóriumot bizonyos esetekben - jelentette be Orbán Viktor a gazdasági operatív törzs ülése utána. Többek között a munkanélküliek és a gyerekes családok, illetve a vállalkozások egy része január elseje után még fél évig el halaszthatja a járvány előtt felvett hitelek törlesztését. A DK szerint épp azok maradnak ki az intézkedésből, akiknek a legnagyobb szükségük lenne segítségre. A Bankmonitor szakembere azt javasolja, aki tudja, inkább fizesse tovább a hitelét.

„Kamion transformersek” az M5-ösön

Kamion transformersek - így nevezték el a rendőrök azt a két szerelvényt, amellyel török sofőrök akartak áthaladni Magyarországon. Egymás hegyére-hátára pakolták a teherautókat. A veszélyes szállítmányokat az M5-ös autópályán állították meg. A sofőröket megbírságolták a rendőrök, a rakományokat pedig szét kellett bontaniuk.

Helikopterről is vadásszák a szabálytalan kamionosokat

Helikopterről is vadásszák a szabálytalan kamionosokat. A Vas megyei rendőrfőkapitányság az M86-os úton 4 óra alatt 32 szabálytalanságot rögzített. A legtöbb sofőr nem használta a biztonsági övet, és előzött a gyorsforgalmin, pedig az nekik reggel 6 és este 10 óra között tilos.

Eltiltanák a vezetéstől az autópályán tolató 81 éves sofőrt

Vádat emeltek az M7-es autópályán tolató 81 éves sofőr ellen. Még júniusban hajtotta végre a veszélyes és szabálytalan manővert, amit a mögötte haladó autó fedélzeti kamerája rögzített. Az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt pénzbírságot javasol a szabálytalankodónak és azt, hogy tiltsák el a vezetéstől.

Újabb részletek a miskolci gyilkossággal kapcsolatban

Újabb részletek derültek ki az egy héttel ezelőtti miskolci gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrség egy 26 éves férfit fogott el még kedden. A gyanú szerint közös italozás után támadt lakótársára, akit többször megszúrt, majd a holttestét ágyneműbe csavarta és kútba dobta. A gyanúsított mindent tagad, de a bíróság elrendelte letartóztatását. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár tizenöt évet is kaphat.

 

Nemzetközi kábítószer-kereskedő hálózatra csaptak le a kommandósok

Nemzetközi kábítószer-kereskedő hálózatra csaptak le kommandósok Budapesten. Több helyszínen egyszerre razziáztak. A gyanúsítottaknál kokaint és marihuánát találtak, összesen 14 millió forint értékben. A drog nagy részét az egyik bandatag belvárosi szórakozóhelyén árulták.

Menyasszonyok: tönkreteszi az esküvőjüket az új rendelkezés

Tönkreteszi az esküvőjét az új rendelkezés - ezt mondta az RTL Híradónak több menyasszony is, akik a következő hetekre szervezték a menyegzőt. Mivel a kormány szigorítása alapján este 11 óra után már nem lehet vendég a szórakozóhelyeken és az éttermekben, így a násznépnek is be kell fejeznie az ünneplést. Az Esküvői Szolgáltatók Érdekképviseleti Egyesülete átmenetileg korábbi kezdést javasol az ifjú pároknak.

Csak alapos vizsgálat után kezdhetik meg az edzést az élsportolók

Akár az életüket is kockáztathatják azok az élsportolók, akik túl korán kezdenek újra edzeni a koronavírus-fertőzés után. A vírus ugyanis nem csak a tüdőt, hanem a szívet is károsíthatja, amely a nagy fizikai terhelésnek kitett sportolók esetében különösen veszélyes lehet. Az Országos Sportegészségügyi Intézet friss ajánlása szerint a fertőzésen átesett sportolók legalább 2, de akár 4 hét várakozás, és alapos kardiológia kivizsgálás után kezdhetnek újra fokozatosan edzeni.

Kevés tesztet végeznek Magyaroszágon

Az egyik legkevesebb tesztet végzik Magyaroszágon ezer lakosra vetítve az Európai országok közül. Az Euronews nézte meg a tesztelési adatokat, melyekből az is kiderült, hogy a pozitív tesztek aránya Magyaroszágon meghaladta az öt százalékot, ami az Egészségügyi Világszervezet szerint azt jelenti, kicsúszott a magyar hatóságok kezéből a kontroll a járvány terjedése felett. Mostantól újra tart online tájékoztatót az Operatív Törzs, megkérdeztük, miért nem végeznek több tesztet, de nem válaszoltak. 

Nem fogadta el a bocsánatkérést a megvert kalauz

Nem fogadta el támadója bocsánatkérését a bíróságon a brutálisan megvert kalauz. A férfit két és fél évvel ezelőtt a zuglói állomáson hagyta helyben egy fiatal, akinél nem volt érvényes jegy. A támadó az előkészítő ülésen elismerte bűnösségét és elfogadta az 1 év 8 hónapos büntetést, ami az eljárás végét jelentette volna. A védelem viszont újabb szakértői véleménnyel állt elő, így az ügy tovább folytatódik, igazságügyi orvosszakértő bevonásával.

Padló alá rejtették a lopott könyveket

Egy romániai falusi ház padlója alá rejtve találtak rá a rendőrök Newton, Galilei és Kopernikusz eredeti műveire, amelyeket több más értékes régi könyvvel együtt még 2017-ben loptak el egy londoni raktárból. "Az évszázad könyvrablásaként" elhíresült bűncselekményben a tolvajok csaknem 1 milliárd forint értékű zsákmányra tettek szert, ám a ritkaságokat nem tudták kinek eladni.

A Konyhafőnök győztese: Armando Mundarain!

A háromórás főzés után végül kiderült, hogy Ákos versenyzője viheti haza a 10 millió forintot, aki édesanyja jelenlétében emelhette a magasba a méltón megérdemelt trófeát.

A finalisták értékelésén a zsűri és a sztárvendégek is egymásnak feszültek!

Nagy Ervin már az elején közölte, nem lenne a zsűri helyében, és később be is igazolódott a félelme: izgalmas vita alakult ki arról, kinek a menüsora nyűgözte le jobban a zsűrit és a vendégeket.

Megrázó videó Szonja gyerekkori traumájáról

Az építész elhitette a barátaival és Gergővel is, hogy megbocsátott Árpádnak és túlvan a gyerekkori traumákon, közben ez egyáltalán nincs így…

A Fináléban Ádám a testvérén vezette le a feszültségét

A piros csapat versenyzője Alexet és Matyit választotta maga mellé: a főzés elején Ádám szépen leosztotta a feladatokat, de hamar kiderült, a segítők nem úgy hozták a munkatempót, mint ahogy azt a konyhafőnök várta, és emiatt több nézeteltérés is adódott, főleg a testvérek között.

Máté szakított Szofival

A fiú ismét titkos találkozóra hívta el Szofit, ám ezúttal nem kellemes szerelmeskedés miatt... Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Armando: „10-ből 10-et adnék a csapatomnak, annyira jól éreztem magam!”

A kék csapat finalistája nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy Kinga és Krisztián lesznek a segítői. Armando a csapatát higgadtan és bizalommal irányította, így végig szoros munkatempóban és tökéletes egyetértésben tudtak dolgozni.

Veresegyházi medveotthon: jogilag gazdátlanok lettek az állatok

Veresegyház önkormányzata régóta a medveotthon üzemeltetője, de most már a kulcsokat is kérik. Át akarják venni a gyakorlati feladatokat is Kuli Bálinttól, aki hiába vezeti 20 éve az otthont, pár napja lejárt a szerződése. Kuli úr azt mondja, biztos lehet nála jobban csinálni, de neki és csapatának olyan komoly tapasztalata van, amit nem lehet egykönnyen megszerezni.

Elhalasztják a Toxikoma bemutatóját a járványhelyzet miatt

Herendi Gábor új alkotása, - ami Szabó Győző könyve alapján készült -, a színész életének legnehezebb időszakáról szól. Illés Gabriella producer azt is elmondta, hogy az előzetes visszajelzések alapján komoly érdeklődés mutatkozik a film iránt. Ezért döntöttek végül úgy az alkotókkal, hogy megvárják, amíg a mozizás élményét nem zavarja meg a koronavírus. Ezért a Toxikoma című film valószínűleg a jövő év első felében lesz látható.

Bezárhat a budapesti szállodák többsége - mi lesz a magyar turizmussal?

A budapesti szállodák többsége bezárhat és a munkaerő közel felét kell elbocsájtaniuk a vendégek nélkül üresen álló hoteleknek. Az idegenvezetőknek pedig március óta szinte semmilyen munkájuk nincs. Az újabb határzár teljesen padlóra küldte a turizmust és egyelőre nem tudni hogyan fog felállni onnan.

Shane Tusup új kihívásairól és szerelméről is mesélt nekünk

Hosszú idő után ismét interjút adott a Fókusznak Shane Tusup. Hosszú Katinka volt férje és egykori edzője tavaly tért vissza Magyarországra és azóta kerülte a nyilvánosságot. Most több magyar sportoló felkészülését segíti. Az úszók mellett Szoboszlai Dominik, Dzsudzsák Balázs és Bogdán Ádám is vele dolgozik együtt.

Az extrém testmódosítások rajongói megmutatták átalakított külsejüket

Sárga szemek, akváriumköröm, tájkép a nyelven, és állatocskák az ajak belső felén. Csak néhány extrém dolog mindazok közül, amelyeket a testmódosítás hívei csináltatnak magukon. Fájdalmas, drága, ám egyre népszerűbb beavatkozásokat mutatunk be, amelyekhez tényleg bevállalós alanyok kellenek.
Erdős Violával készült interjúból, ide kattintva még több részletet láthat.

Magánéletéről mesélt a Fókusznak, a ma 45 éves Molnár Anikó

Ma ünnepli születésnapját a ValóVilág második szériájának egykori játékosa, Molnár Anikó. Az „A” oldal, - ahogy ő nevezi - annyira tartalmas volt, hogy más talán egy egész élet alatt nem tapasztal annyit, mint neki sikerült 4 és fél évtized alatt. Azt mondja, kicsit megrémiszti, hogy már közelebb van az ötödik X-hez, mint a negyedikhez, de most azon van, hogy a „B” oldalt is minél több maradandó élménnyel töltse meg.
Ide kattintva Anikó még többet mesél az elmúlt 17 évéről.

Felcsillant a remény, hogy a koronavírus-fertőzésre van megoldás

Tavasszal felcsillant a remény, hogy a koronavírus-fertőzésre van megoldás: a súlyos állapotú Covid-19 fertőzötteket már gyógyultak vérében lévő antitestekkel kezdték kezelni. A terápiát Dr. Lacza Zsombor fejlesztette ki munkatársaival. Akkor még csak reményeik voltak, ma már számos adat áll rendelkezésükre. A szakember azt mondja, volt olyan beteg, akiről már lemondtak az orvosok, de a kezelés segített rajta és meggyógyult. A módszer egyébként nem új keletű: már akkor is kísérleteztek vele, amikor még antibiotikumok és védőoltások sem léteztek.

Mi kell ahhoz, hogy a kapcsolat is úgy szárnyaljon, mint az egyéni karrierek?

Egyedül nem megy – tartja a mondás. Meg azt is, hogy párosan szép az élet. Ádámtól és Évától, Antoniuson és Kleopátrán át Korda Györgyig és Balázs Kláriig megtanultuk, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Újabban pedig azt is, hogy inkább mellette – sőt sokszor már előtte. A közösségi média felfutásának köszönhetően ez a páros játék is új színezetet kapott.

Eladó Stan, a T-Rex


szerző:
2020.09.18. 18:42
Eladó Stan, a T-Rex

Most bárki vehet magának T-Rex csontvázat, már akinek van hozzá legalább 8 millió dollárja, vagyis átszámítva csaknem 2 és fél milliárd forintja. Az egyik legnagyobb aukciósház ugyanis licitre bocsátja Stant, a valaha talált legteljesebb tyrannosaurus csontvázat. A 67 millió évvel ezelőtt élt dinó kora csúcsragadozójának számított.

Megakadályozták a gázóra leszerelését

Megakadályozták a gázóra leszerelését a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség tagjai a szervezet által fenntartott 8. kerületi hajléktalanszállón. A Nemzeti Közművek szakemberei tartozás miatt akarták elvinni a készüléket. A közösségnek összesen 30 milliós rezsitartozása van. Vezetőjük, Iványi Gábor azt mondja, szándékosan akarja őket térdre kényszeríteni a kormány, miközben az állam 6 milliárd forintot nem fizetett ki nekik. A fidesznél azt mondják, más szociális intézmények nem halmoznak fel tartozást.

Minden idők legnagyobb otthonteremtési programját ígérte Novák Katalin

Minden idők legnagyobb otthonteremtési programját és második családvédelmi akciótervet ígért Novák Katalin, egyelőre részletek nélkül. A miniszterjelöltet pénteken hallgatta meg a parlament népjóléti bizottsága. Ellenzéki képviselők szerint a kormány eddigi családtámogatási intézkedései épp a legszegényebb családokon nem tudtak segíteni.

Orbán: Nem a munkanélküliségre, hanem munkaerőhiányra kell felkészülni

Nem a munkanélküliségre, hanem munkaerőhiányra kell felkészülni Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök reggeli rádióinterjújában beszélt arról, hogy már most is többen dolgoznak, mint a járvány okozta visszaesés előtt. A Gakzdaságkutató vezérigazgatója a Híradónak azt mondta: a KSH most közzétett adatai csak egy előzetes kutatáson alapulnak, ráadásul azokat a nyári idénymunkában dolgozók magas száma is torzítja.

Meglepte a leégett házú családot a sok adomány

Semmije sem maradt annak a családnak, amelynek az otthona egy héttel ezelőtt teljesen kiégett. A bent lévő bútorok, a ruhák mind megsemmisültek. Az okorági családnál pénteken több teherautó jelent meg, tele adományokkal, ezekkel újra tudják építeni életüket, otthonukat.

 

A cseheknél is gyorsan nő az esetszám

Spanyolország és Franciaország után az uniós országok között Csehországban nőtt leginkább a koronavírusos esetek száma ebben a hónapban a népességhez viszonyítva. Csütörtökön egyetlen nap alatt majdnem annyi új fertőzöttet regisztráltak, mint egész márciusban. A prágai kormány igyekszik elkerülni, hogy a tavaszihoz hasonló teljes karantént vezessenek be. Erre kényszerült viszont Izrael.   

15 óvodában és 5 iskolában van rendkívüli szünet a koronavírus miatt

Országszerte 15 óvodában és 5 iskolában van rendkívüli szünet a koronavírus járvány miatt. Bezárt például az egyik balatonfüredi iskola, még a kollégiumból is ki kellett költözniük a diákoknak. A miniszterelnök azt mondta az állami rádióban, hogy október 1-jére lesz minden intézményben lázmérő. A Pedagógusok Szakszervezete szerint 50 gyerekenként kellene egy, hogy a reggeli, kötelező lázmérésnél ne alakuljanak ki sorok.

Hétfőtől nem ülhetünk be a vendéglátóhelyekre este 11 után

Hétfőtől nem ülhetnek be az emberek a vendéglátóhelyekre este 11 után, az éttermek csak elvitelre adhatnak majd el ételeket. A szórakozóhelyeknek is be kell zárniuk este 11 és reggel 6 óra között. A most megjelent kormányrendelet értelmében kötelező lesz majd a maszkviselés a bevásárlóközpontokban, a kulturális intézményekben és a postákon is. Budapesten pedig már mától büntetnek a hiányzó maszkok miatt - a védőeszközt mostantól az aluljárókban és a megállókban is kötelező viselni.

„Lélegeztetőgép van, technikus nincs elég”

Újabb rekord: 941 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak az elmúlt napon, és elhunyt 6 beteg. Nő a kórházban ápoltak száma is, lélegeztetőgépen 29-en vannak. Lélegeztetőgép van, technikus nincs elég - ezt mondta a Korányi Kórházat hajnalban meglátogató miniszterelnöknek az ügyeletes orvos. Orbán Viktor ezután az állami rádióban arról beszélt, hogy az egészségügynek van elég kapacitása.

Zsarolással szereztek lakást

Zsarolással és fenyegetéssel szerzett meg egy lakást a gyanú szerint, és augusztus eleje óta negyed millió forintnyi közösköltség és vízdíjtartozást halmozott fel egy pár Borsodnádasdon. Az ózdi rendőrség a napokban fogta el őket, viszont a lakás jelenleg is az övék, mert a régi tulajdonos hivatalosan nekik ajándékozta. Az áldozatot azóta nem látták a környékbeliek.

Ma kiderül, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke

Armando vagy Ádám? Ádám vagy Armando? Elérkezett a nagy nap, amikor is eldől, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke. Kicsivel több, mint egy hónapnyi kőkemény versenyt tudhatnak a hátuk mögött, mi pedig most megmutatjuk, hogyan is jutottak el idáig. De előtte nézzük, hogy a mai este két abszolút főszereplője, hogyan vág neki az utolsó megmérettetésnek.

Vádat emeltek a korrupt autópálya-rendőrök ellen

Letöltendő börtönt, pénzbüntetést és vagyonelkobzást is javasol az Központi Nyomozó Főügyészség a korrupt autópálya-rendőrök ellen. Tavaly februárban derült ki, hogy a gyanú szerint külföldi sofőrök szabályszegései felett hunytak szemet pénzért cserébe. Alkalmanként 20 és 50 euró közötti összeget fogadhattak el. A 18 lébényi exrendőr ellen most emeltek vádat.

Megütötte a rendőrt a cseh sofőr

Dulakodás a határon: egy cseh buszsofőrnek nem tetszett az ellenőrzés, ezért felvételeket készített a letenyei határátkelőnél intézkedő rendőrökről még vasárnap hajnalban. Ezért összeszólalkoztak. A vita közben a férfi könyökével megütötte az egyik rendőr oldalát, aki ettől a földre esett, a sofőrnek ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt kell felelnie.

Bulizó fiatalok zuhantak le egy budapesti erkélyről

Bulizó külföldi fiatalok zuhantak le éjszaka egy erkélyről Budapesten. Kimentek valamiért, nekitámaszkodtak a kőkorlátnak, ami kidőlt. Egy emeletnyit zuhantak, információink szerint a 23 és a 26 éves német férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Életfogytig tartó börtönt kért az ügyészség a polgári gyilkosság vádlottjára

Életfogytig tartó börtönt kért az ügyészség a polgári gyilkosság vádlottjára! A 39 éves támadó a vád szerint többször hátba szúrta gyerekkori barátját, lánya szeme láttára a tavalyi, újkenyér ünnepi koncerten. Az áldozat a mentőautóban meghalt. A támadót még a helyszínen elfogták. Most az előkészítő ülésén tagadta a vádakat, csak annyit ismert be, hogy kábítószert fogyasztott.

Fókusz Anno: A megszállott gyűjtő, még az Evitában is szerepelt az autójával

Milliomos lehetne, sőt tulajdonképpen az is, mégsem úgy él. Gyöngyösi István azon szenvedélyes gyűjtők közé tartozik, akik semmi pénzért nem hajlandóak megválni szeretett darabjaiktól. Igaz, hogy a telke pont úgy néz ki, mint egy vashulladék lerakó, de akit közel enged magához és a telephez, az azonnal észreveszi a gyöngyszemeket. Ebben a riportban 2005-ig utazunk vissza az időben.

Több cég is gyakori szereplője a Szerencsejáték Zrt. által támogatottak listájának

A Szerencsejáték Zrt. leányvállalata szponzorációs szerződéseken keresztül évek óta több tíz milliókat utal néhány cégnek. A korrupciós ügyekkel foglalkozó K-monitornál azt mondják, nehéz nem politikai motivációt látni emögött. A Szerencsejáték Zrt. szerint viszont ők a tevékenységet a támogatási szabályzat alapján végzik.

Kisiskolásoknak mutogatta nemi szervét egy férfi Székesfehérváron

Kisiskolásoknak mutogatta nemi szervét egy férfi kedden, Székesfehérváron. Egy szülő zavarta el az iskola kerítésétől, miközben egy apuka rendőrt hívott és a menekülő után szaladt. A 61 éves férfit elkapták, szeméremsértéssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, korábban már háromszor ítélték el hasonló ügyek miatt.

EXKLUZÍV! Nézz bele A mi kis falunk új évadába!

Pajkaszeg három közmunkása közül egynek nyoma veszett. Vajon hol bújkál? Stokinak sikerül kideríteni? Nézd A mi kis falunk 5. évadának 1. epizódját szeptember 19-én 20 órakor az RTL Klubon!

Észbontók-gyöngyszemek: Ettől még Ganxsta Zolee is (majdnem) zavarba jött

Az Észbontók 4. évadában ismert emberek próbálják megtippelni, vajon tudják-e a helyes válaszokat a játékosok vagy sem? Ganxsta Zolee és az Irigy Hónaljmirigy dobosa, Kabai Zoltán minden hülyeségre felkészültek, de van, ami még őket is meglepte. Az Észbontók teljes adásait megtalálod az RTL Most+-on!

Exkluzív bepillantás az utolsó évadba – Icuka a szemfüles!

Mónika nem szereti, ha a szobájában zavarják, főleg, ha abban a szobában van is rejtegetnivaló... A Drága örökösök 4. évadának 1. részét már premier előtt megnézheted az RTL Most+-on! Az RTL Klubon szeptember 21-én 20 órától láthatod az utolsó évad nyitóepizódját!

Nagy Ervin A Konyhafőnök Fináléjában és az Álarcos énekesben!

Nemrég átvette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadón, a Tanár című RTL-es sorozatában nyújtott alakításáért, illetve most egy új szerepben is megmutatkozhat, ő lesz az Álarcos énekes vendégnyomozója. 

Mucsi Zoltán szakmunkás tanulóból lett az ország egyik legsikeresebb színésze

Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, színházi sikerdarabok és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Mucsi Zoltánról jelent meg egy könyv, amit jó barátja, Bérczes László írt meg.

Balsai Móni anyuka és a legjobb színésznő is lett ebben az évben

A színésznő idén júniusban osztotta meg a Facebook oldalán a csodálatos hírt, hogy anya lett. Balsai Móni, párjával, Ujj Mészáros Károly rendezővel ugyanis örökbe fogadott egy kisbabát. Múlt héten pedig arról szóltak a hírek, hogy Móni kapta a Televíziós Újságírók díját a „legjobb színésznő” kategóriában, az Alvilág című sorozatban nyújtott alakításáért.

Innen ismerhetjük fel, ha pszichológusra van szükségünk!

A boldogságot hajszoljuk, közben gyakran megfeledkezünk arról, hogy egycsapásra minden megváltozhat. Jöhetnek hullámvölgyek, tragédiák, sorscsapások. De az apró bukkanókat is nehezen kezeljük, aggódunk a családunk miatt, félünk az öregedéstől, a vírusjárványról már nem is beszélve. Dr. Belső Nóra pszichiátert kérdeztük, mi okozhatja a hangulatváltozásainkat, és azokat hogyan kezelhetjük.

Gerendai Károly hitelfelvétellel próbálja elkerülni, hogy csődbe menjenek az éttermei

A szeptemberben érvényes határzár satuközeli állapotot idézett elő a beutazóturizmusban, ami a tavaszi törés után újra térdre kényszeríti a budapesti éttermeket, szállodákat. Ezzel kapcsolatban vendégünk Gerendai Károly volt, akinek több étteremben van érdekeltsége.

KLIPPREMIER! Új köntöst kapott a 25 éves Takarítónő az Animal Cannibalstől

Már 30 éves is elmúlt az Animal Cannibals, idén pedig az egyik legsikeresebb és legismertebb daluk, a Takarítónő 25 éves lett. Ennek örömére csináltak ebből egy feldolgozást, amit csak most láthatnak nálunk először.

Nyári Dia újra a Barátok közt-beli szerelme oldalán lesz látható

Nemrég még úgy nyilatkozott, hogy sosem gondolta volna, hogy megszereti a futást, ma pedig már túl van élete első félmaratonján. Hogy milyen célokat tűzött ki magának, arról most Nyári Diát kérdeztük.

Sikerül elérni, hogy legyen szerelemvízum a korona idején?

Gondoljunk bele, milyen érzés lehet, hogyha nem találkozhatunk azzal, akit szeretünk. Ezzel kapcsolatban egy egyetemi hallgató petíciót indított, hogy egyszerűbben utazhassanak és találkozhassanak egymással a nem házas, más országokban élő párok. A témában Balogh Ákost hívtuk meg, aki mindent megtesz azért, hogy legyen „szerelemvízum”.

Miért hajtanak fel egyre többen forgalommal szemben az autópályára?

Múlt héten két megrázó felvételt is láthattunk, amikor az autós a forgalommal szemben közlekedett! Az elmúlt években tíz személyi sérüléses baleset történt emiatt a hazai utakon. De vajon mi lehet annak az oka, hogy egyre több az ilyen eset? Kőrös András, vezetéstechnikai instruktor reméljük megfejti nekünk ezt a rejtélyt.

Vérplazma-terápiával elkerülhető, hogy lélegeztetőgépre kerüljenek a koronavírusos betegek

Már vannak olyan koronavírusos betegek, akiknél sikeres volt a vérplazma-terápia. Hatékony áthidaló gyógymódnak tartják, és hogy eddig hány beteg gyógyult meg és ez hosszútávon megoldás lesz-e a gyógyulásra, arról a szérum kifejlesztését végző cég első emberét, illetve a Testnevelési Egyetem Rektor helyettesét kérdeztük, dr. Lacza Zsombort.

Jocó bácsi: „Furcsa látni, hogy napról napra tűnnek el a gyerekek”

Meddig bírja még bezárás nélkül az iskola? Hogyan viselik a diákok, hogy maszkot kell hordaniuk és fertőtleníteni a kezüket? Ezekről kérdeztük mindenki Jocó bácsiját, Balatoni Józsefet.

Felborul a rend: Új lakók érkeznek Miklós lakásába

Miután Dorka elbúcsúzott Esztertől, azzal szembesül, hogy váratlanul három új emberrel kell osztoznia átmeneti otthonán...

Eldőlt, kik versenyezhetnek tovább a Fináléban!

Handi könnyes szemmel búcsúzott a versenytől, eközben viszont a galérián két nagyon boldog finalista ízlelgette a gondolatot, hogy ők küzdenek meg a győzelemért a Fináléban!

Jenő Ádámnak: „Az én szememben tudsz, csak összezuhantál”

A döntős nagyon kikészült a segítője miatt, aki szerinte egyáltalán nem vette komolyan a közös főzést. Ádám emiatt elégedetlenül és nagyon feldúltan állta végig a kóstolást, ahol a könnyeit sem tudta visszatartani.

Tekla Máténak: „Terhes vagyok!”

A kétségbeesett lány hazugságra adta a fejét, csakhogy megtartsa a férjét… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ádám nem tudott tovább uralkodni magán: „András, menj innen!”

A piros versenyző a főzés elejétől kezdve próbálta jó irányba terelni Andrást, de segítség helyett inkább hátráltatásnak élte meg az ügyvéd jelenlétét: a végén pedig Ádám teljesen összetört.

Ismerős arcok a konyhában: három segítőt kaptak a versenyzők!

Nagy volt a csodálkozás, mikor kiderült, hogy az első feladatban nem egyedül fognak főzni a versenyzők, hanem mindenki kap egy kis segítséget.

Újabb két belevaló párt mutatunk be, akik ringbe szállnak a Nyerő Páros címért

Puskás Peti kitartó hősszerelmesként hónapokon keresztül udvarolt Dallos Boginak. A pár most először mesélt arról, hogy hogyan bontakozott ki közöttük a szerelem. Bogi még azt is elárulta, hogy mikor fordulták komolyabbra benne az érzések. Dudás Miki és Szigligeti Ivett jóval régebb óta együtt vannak, és sok mindent kibírt már a kapcsolatuk, de mindig kitartottak egymás mellett. Újabb két belevaló párt mutatunk most be a szeptember 21-én induló Nyerő Párosból.

Gyomorszűkítő műtéte után közel 15 kilót fogyott Gáspár Bea

Fájdalmai voltak, de ma már újra fantasztikus formába került Gáspár Bea. Közel 15 kilótól szabadult meg. 92 kilós volt mikor úgy döntött belevág a gyomorszűkítő műtétbe. Most 2 és fél hónap után 75 kiló körül jár, ez azonban nem ment áldozatok nélkül.

Exkluzív interjú Gábor Zsazsa kilencedik férjével, Frederic von Anhalt herceggel

Gábor Zsazsa kilencszer ment férjhez, utoljára 69 évesen, akkor a nála jóval fiatalabb Frederic von Anhalt herceggel házasodott össze, aki egészen a haláláig minden kérését teljesítette. Sőt még azután is. Júliusban készítettünk interjút vele, amikor Budapestre látogatott, hogy felesége utolsó kívánságának is eleget tegyen.

Hogyan borította fel Hosszú Katinka életét a koronavírus-járvány?

A koronavírus-járvány az élsportolókat sem kíméli, az elhalasztott versenyek és a bezárt edzőközpontok miatt teljesen felborult idén a versenyzők élete. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka az ötödik ötkarikás játékára készült.

Tardy Tamás mozgásukban korlátozott embereket repít a felhők fölé

Ő volt a Mikulás, aki a magasból szórta a szaloncukrot a gyerekeknek, épített már repülő biciklit, és Süsüt a sárkányt is elvitte egy körre. Tardy Tamás most járni képtelen, vagy alig tudó emberekkel osztja meg a repülés felszabadító élményét. Előttünk szállt fel Ricsivel és együtt látogattuk meg legidősebb utasát is, a kilencvenhat éves Gizi nénit. De miért érzi a repülést küldetésének Tamás?

Apáti találkozóra hívták a Drága örökösök szereplőit

Vidám beszélgetés egy zalai szőlősben. Ugyanakkor ez premier is, no, nem a színészek miatt, hanem egy vadonatúj szőlőfajta kóstolója zajlik itt. A szőlőfajta neve beszédes: Apáti mézes, amit hosszú évek munkája után most jegyeztek be. Az apáti szóból már könnyen kitalálható, hogy kerülhetett ide a Drága Örökösök 3. évadának szereplője.

Megszületett LL Junior kislánya


szerző:
2020.09.17. 18:42
Megszületett LL Junior kislánya

LL Junior kislánya Lili csütörtökön reggel 9-kor jött világra, a büszke apuka követőit szinte minden lépésről tájékoztatta a kórházból. Egy negatív covid gyorsteszt után teljesen beöltözve várta a pillanatot, hogy párját, Kingát a műtőbe vigyék.

Szomorú vége lett a kenguru kalandnak

Ugyan megtalálták a két miskolci állatkertből megszökött két kengurut, egyikük a kimerültség és a sokk miatt elpusztult. A másik állatra szerdán bukkantak rá túrázók. A kis kenguru úgy tűnik, jól van, de a biztonság kedvéért egyelőre karanténban tartják, hogy megbizonyosodjanak arról, nincs semmi baja.

Újra tippelhetnek az Álarcos énekes karaktereire az RTL24 applikációban!

Újra tippelhetnek az Álarcos énekes karaktereire az RTL24 applikációban a KVÍZ felületen! Döntsék el, hogy egyetértenek-e a nyomozókkal, vagy inkább a műsor nézőinek tippjei a jobbak? A Zebra például a nyomozók szerint Solti Ádámot vagy Puskás Petit is rejtheti, de volt olyan néző, aki arra tippelt, hogy akár Csonka András is lehet a jelmezben.

Donald Trump leszidta a járványügyi hivatal vezetőjét, aki szerint a maszk a leghatékonyabb védelmi eszköz

Hibázott és össze lehetett zavarodva - így reagált Donald Trump az amerikai járványügyi hivatal vezetőjének szavaira. Robert Redfield egy szenátusi meghallgatáson azt mondta, a maszk a leghatékonyabb védelmi eszköz a koronavírussal szemben, a tömegesen elérhető védőoltásra pedig jövő év közepéig várni kell. Az elnök szerint viszont már októberre meglesz a mindenki számára elérhető vakcina.

Vidnyánszky félreáll, ha csak az ő személye az akadály

Ha ő lesz az akadálya az álláspontok közeledésének, akkor félre fog állni - ezt nyilatkozta Vidnyánszky Attila a Demokrata című hetilapnak. Közben a HVG arról írt, hogy Vidnyánszky mellett az általa vezetett szervezet: a Magyar Teátrumi Társaság sem állt ki. Ezt megerősítette Híradónknak a szervezet egyik névtelenséget kérő tagja. Ő azt mondta: Vidnyánszky Attilát megtörték az elmúlt hetek. Már 17. napja tart a hallgatók egyetemfoglalása a Színművészetin.
Szabó Győző ide kattintva elmondja, mit gondol az SZFE körül kialakult helyzetről.

Lélegeztetőgép-raktárbázis épül Magyarországon

Lélegeztetőgép-raktárbázis épül Magyarországon. Erre egy szerdai döntéssel 2,5 milliárd forintot különített el a kormány, de azt később megtéríti az Európai Unió. Az még nem dőlt el, hogy hol lesz a raktárbázis, de a külügyminisztérium államtitkára szerint az Európai Unió által vásárolt berendezéseket tárolják majd ott. A DK viszont azt mondja, Magyarországnak semmi szüksége rá, ahogy arra a 16 ezer lélegeztetőgépre sem volt, amit még korábban és szerintük túl drágán vásárolt az állam.

Ellopott egy mobiltelefont, majd videókat és fotókat egy majom

Ellopott egy mobiltelefont, majd videókat és fotókat, köztük önarcképeket készített egy majom Malajziában. A telefon előkerült, és megőrizte a felvételeket. Az állat valószínűleg meg akarta enni, de mivel nem ízlett neki, inkább elhajította.

Hajlakkot, zselét és sampont lopott - három óra alatt elfogták

Hajlakkot lopott, és vérző lába buktatta le. Három óra alatt elfogtak egy betörőt a budapesti rendőrök. A férfi volt élettársa fodrász szalonjából hajlakkot, zselét és sampont lopott. Részegen ment az üzlethez. Egy üvegajtót tört be, és megvágta a lábát. Sérülése miatt bukott le. Betöréses lopás miatt indult eljárás ellene.

Első fokon felmentették a 13 évvel ezelőtti nagykanizsai gyilkosság vádlottját

Fordulat a bíróságon – első fokon felmentették a 13 évvel ezelőtti nagykanizsai gyilkosság vádlottját. 2007-ben egy kisszékkel vertek agyon egy 81 éves férfit, aki a rendőrség és az ügyészség szerint rajtakapott egy betörőt. Az ügy vádlottja egy most 44 éves férfi, ellene csak 12 évvel a gyilkosság után találtak elegendő bizonyítékot. A bíróság szerint azonban ez alapján sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy bűnös. Az ítélet nem jogerős.

Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével

Megrázó történet!
Azt hitte, hogy az ördög beszél hozzá, ezért végzett brutálisan feleségével egy férfi tavaly Tárnokon. A bíróság azonban felmentette a különös kegyetlenséggel vádolt férjet. Betegsége miatt ugyanis nem büntethető. Elrendelték a kényszer gyógykezelését, így az igazságügyi megfigyelő és elmegyógyító intézetbe vitték.

Veszélyes lehet a maszk és távolságtartás nélküli közös szurkolás

Vírusterjedés szempontjából veszélyes lehet a maszk és távolságtartás nélküli közös szurkolás - ezt mondta a Híradó által megkérdezett víruskutató. Így drukkoltak a fradisták szerdán a Grupama Aréna előtt, mivel a Dinamo Zagrebbel játszott BL selejtező zártkapus mérkőzés volt. A magyar csapat győzött 2:1-re. A Fidesz frakcióvezetője szerint a közös szurkolással nincs gond, ha a nézők maszkban vannak és tartják a távolságot. Híradónk felvételein azonban látszik, ezeket a szabályokat szinte senki nem tartotta be.

Senki nincs lélegeztetőgépen a 12 gondozott közül, akiket szerdán szállítottak kórházba

Senki nincs lélegeztetőgépen a 12 gondozott közül, akiket szerdán mentővel szállítottak kórházba egy nyíregyházi idős otthonból, mert a koronavírustesztjük pozitív lett. A Nemzeti Népegészségügyi Központ megerősítette Híradónknak, hogy összesen 21-en, 19 gondozott és 2 dolgozó kapta el a vírusfertőzést a bentlakásos magánotthonban. Szerdán katonák fertőtlenítették az épületet. Hogy szükséges-e további járványügyi intézkedés, még vizsgálják a hatóságok.

Ha olcsóbbá válik a fizetős teszt, többen akarnak majd tesztet csináltatni

Ha olcsóbbá válik a fizetős teszt, többen akarnak majd tesztet csináltatni, ezért azonnal növelni kell a laborkapacitásokat a Híradónknak nyilatkozó víruskutató szerint. Orbán Viktor szerdán jelentette be, hogy a koronavírustesztek maximális hatósági ára 19 ezer 500 forint lesz, ennél többet nem lehet kérni értük. Az MSZP tömeges, ingyenes tesztelést követel.

Napi több ezer fertőzött is lehet a járvány tetőpontján

Akár több ezer új fertőzött is lehet naponta a járvány tetőpontján, ezt mondta a Híradó által megkérdezett virológus. A miniszterelnök szerdán a kormányülés után beszélt arról, hogy decemberre, januárra várják a járvány második hullámának tetőzését. További szigorításokat is bejelentett, például a kötelező maszkhasználat kiterjesztését, és azt, hogy a szórakozóhelyek csak este 11-ig lehetnek nyitva, de ezek részleteiről, - például, hogy mikor lépnek életbe - egyelőre nem tudni semmit. A Kormányzati Tájékoztatási Központ kérdésünkre azt írta, hogy a Magyar Közlönyből minden kiderül, de az adásunkig nem jelent meg.

Fegyveres rablókat fogott el a rendőrség a terrorelhárítókkal közösen

Fegyveres rablókat fogott el a rendőrség a terrorelhárítókkal közösen. Két férfit raboltak ki egy soproni lakásban, még szeptember elején. A megtámadott férfiak ezután követték a rablókat, akik a kocsijukból rájuk lőttek. A rendőrség először az egyik 25 éves rablót találta meg, majd rajta keresztül három társához is eljutottak.

Harmadjára is kilakoltatták Bíró Icát

Bíró Ica harmadik kilakoltatásán pontosan azt történt mint az első kettőn, tavaly májusban. Tömegjelenetek, indulatos szimpatizánsok, és rengeteg rendőr. A szépszámmal megjelent tudósítót leszámítva a tömegből, legalább annyi rendőr vigyázta a rendet a Krisztina körúton, amennyien Ica mellett álltak.

Ági három hónap alatt teljesen átformálta a testét

Nemcsak, hogy a komfort zónájából kellett erőteljesen kimozdulnia, de még embert próbáló is volt az a 3 hónap, ami alatt Ági felkészült a fitness versenyre. A semmiből, nulla tapasztalattal vágott bele egy olyan kalandba, amit csak nagyon kevesen, de akkor is több éves edzés után vállalnak.

Miért titkolhatja valaki, hogy elkaphatta a koronavírust?

Egyre csak nő a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, újabb 710 magyarnál mutatták ki a COVID-19-et. A járvány második hullámában ezen a napon vesztették a legtöbben életüket, 9-en. Legutóbb májusban volt ilyen magas a halálos áldozatok száma. Senki nincs könnyű helyzetben, a közelgő influenzaszezon ugyanis feladja a leckét.

Kilenc éve kameránk előtt kérte meg barátnője kezét a sztárrapper

Coolio, az amerikai énekes, a sztár-rapper, 2011-ben kameránk előtt kérte meg magyar barátnője kezét, annak magyar édesanyjától. A szerelmespár együtt is lépett fel. Katalin operaénekes, így koncertjeiken kettőjük stílusát ötvözték.

Újabb leépítések kezdődtek a vendéglátóiparban

Újabb leépítések kezdődtek a vendéglátóiparban. A szállodaszövetség szerint ismét több tízezer munkatársuk állását fenyegeti a koronavírus. A miniszterelnök szerdán jelentette be, hogy akár januárig húzódhat a második hullám tetőzése. A GKI Gazdaságkutató úgy számol, további 100 ezer ember veszítheti el állását Magyarországon. A Fidesz új állami támogatásokat ígér.

Hol kell bezárni este 11-kor?

"Egy szórakozóhelyen 11 óra környékén már nehéz betartani a járványügyi előírásokat" - ezzel magyarázta Híradónknak Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető, hogy korlátozni fogják a szórakozóhelyek nyitvatartását. A részletszabályokról ma hiába kérdeztük a kormányt. Így nem lehet tudni például, hogy az éttermeknek is be kell-e zárniuk este 11 órakor.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való