KERESÉS search-close

Ada

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ada"

Ada mesélt arról, mennyivel szigorúbb szabályok vannak Németországban

A koronavírus járvány Európa más országaiban is újra felerősödött, nem kivétel Németország sem. Most első kézből tudjuk meg, milyen ott a helyzet, hiszen kapcsoltuk Nürnbergben Pintér Adriennt, vagyis Adát.

De nehéz az iskolakezdés járvány idején: mire készülnek a szülők és a gyerekek?

Jövő héten újra becsengetnek, a március óta üresen kongó tantermek ismét megtelnek élettel. A szülők fellélegezhetnek és a gyerekek is újra találkozhatnak osztálytársaikkal és tanáraikkal, a jelenlegi állás szerint. De ahogyan az egész 2020-as év, úgy a tanévkezdés is rendhagyó lesz. Németh Kristóf fél, hogy a gyerekek bármilyen fertőzést hazahurcolhatnak, Mérai Kata a szülőkre bízná, hogy online vagy hagyományos oktatást választanak. De mi a Németországban élő ikres anyuka, Ada tapasztalata?

Ada férjhez ment! A Reggeliben árulta el a részleteket a nagy napról

Titokban? Vagy inkább csak nem kürtölte világgá, de nálunk is többször beszélt róla, hogy készül az esküvőre és most koronavírus ide vagy oda, végre megtörtént! Ada férjhez ment!

A legújabb esküvői trend: alpakák a násznép között

Alpakák a násznép között, zöld esküvő és extrém helyszínek. Mik a legújabb esküvői trendek és milyenek lesznek a sztárlagzik idén nyáron?

Exkluzív: ilyen lesz Ada esküvője!

A műsorvezető Németországban él jelenleg a vőlegényével, akivel vár már nagyon várják a nagy napot.

Kamaszokkal karanténban: Ada már 60 napja van otthon ikerfiaival

A műsorvezető 1 hónapja nem kelt ébresztőre, ennek ellenére nagyon fáradt. Elmesélte, hogyen telik náluk a karantén Németországban.

Megmutatjuk, hogyan sportolj a kijárási korlátozás idején!

Mindgegy hogyan, vagy mivel csináljuk, a lényeg, hogy a lakásba, vagy - jobb esetben - a kertünkbe szorulva is szakítsunk időt a testmozgásra. A koronavírus járvány terjedése nem könnyíti meg a dolgunkat, ezért most segítségül hívtunk néhány szakembert és hírességet, hogy adjanak pár tippet: hogyan sportoljunk a kijárási korlátozás idején?

Ada inkább lemond az esküvőről, a vendégek miatt is

Már szeptember óta „háztartásbeli” és otthon ül németországi lakásában, miközben sebész párja dolgozik, fiai pedig iskolába járnak. Most mégis kicsit más hangsúlyt kapott ez az „otthon maradás”, hiszen Adáék családja is az önkéntes karantént választotta. Kapcsoltuk Nürnbergből Pintér Adriennt, vagyis Adát.

Hogyan töltik az időt a külföldön élő sztárok a járvány idején?

Németországban eddig viszonylag alacsonyan tudták tartani a halálos áldozatok számát, noha az ott élő magyarok kifejezetten azt tapasztalják, hogy a németek eddig mintha nem vennék olyan komolyan a koronavírust. Pintér Adrienn, „Ada” Nürnbergben él, ahol egyelőre nem sok nyoma annak, hogy járvány van.

Ada esküvője egyre közeledik, de a vendéglistával még vannak bökkenők

Ada és fiai már egy ideje Németországban laknak, ahol a műsorvezető vőlegénye, Máté évek óta él. A nyelvtanulással lassabban haladnak, mint tervezték, de az eksüvő szervezése már jól halad. Leszámítva, hogy nem fér be annyi ember a helyszínre, amennyit szeretnének.

Évindító tornát tartott Ada a Reggeli műsorvezetőinek

Az év első Reggelijében segítettünk a nézőknek elkezdeni a reggelt egy néhány perces gyakorlatsorral. 

Ada már Németországban él és hamarosan férjhez megy

Ada leendő férje, Máté miatt döntött úgy, hogy elköltözik 13 éves ikerfiaival együtt Németországba. A fiúknak nem könnyű a beilleszkedés, egyelőre még tanulják a németet és az osztályukban senki nem beszél angolul.

Ada Németországba költözik a gyerekeivel!

Ada 4 éve van együtt orvos szerelmével, Mátéval. Eddig többlaki életet éltek: Máté Nürnbergben, Ada Pesten, a fiúk pedig Ada szüleivel Angliában éltek. Bár gyakran látogatták meg egymást, most nagy lépésre szánták el magukat: összeköltöznek Németországban!

Kicsi Picassók - 5. évad 13. rész

A régi játék a vadonatúj évadban is visszatért. Vajon mennyire ismerik fel a sztárok a gyerekrajzokat?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Kicsi Picassók játékot is!

Székfoglaló - 5. évad 13. rész

A sztárok ismét retteghettek attól a bizonyos piros széktől. Na meg a róluk kiderülő apró titkoktól…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Székfoglaló játékot is!

Olvass a számról! - 5. évad 13. rész

A sztároknak többek között olyan településneveket kellett kitalálniuk, mint Mesztegnyő vagy Rinyaújnép. Te tudtad volna a választ? 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Lali szó szerint megizzasztotta Adát

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja mindent megtett, hogy csapattársa kitalálja a feladványokat, ám nem volt ez olyan egyszerű. Ada nem győzte legyezgetni magát.

Az Olvass a számról! játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Olvass a számról! játékot is!

Hoppá! Lali edzőnek áll?

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja ezúttal csapatkapitányként bizonyít Balázs nappalijában. Sőt, egy igazi coach is megbújik benne!

(18+) Lalit nem lehet zavarba hozni az intim kérdésekkel...

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja - akinek egyébként a minap jelent meg a legújabb videoklipje - egy kicsit sem érzi magát zavarban Balázs házibulijában, és bármiről kendőzetlenül el tud csevegni...

Lali csapata (Tizenharmadik adás)

Vadonatúj és rég nem látott játékokkal kellett szembenézniük a sztároknak. Íme Lali csapata! 

Vadon Jani, mint kanos vénember?

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

A párbaj, amihez nehéz jópofát vágni!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Ada élete hamarosan teljesen megváltozik

Nemrég megkérték Ada kezét, a vőlegénye orvos és Németországban él, így hamarosan Ada is kiköltözik hozzá, de nem akar otthonülő háziasszony lenni.

Eljegyezték Adát!


szerző:
2019.02.21. 14:14
Eljegyezték Adát!

A gyönyörű műsorvezető kezét külföldön kérték meg, nem akármilyen körülmények között!

Ada: „Amikor mi váltunk, sokkot kaptam!”

A gyönyörű műsorvezető őszintén mesélt a Fókusz stábjának élete egyik legnehezebb időszakáról.

Hogyan lehet „jól” válni?

Egy család felbomlása minden résztvevő számára óriási trauma. Egy igazi érzelmi útvesztő, amiben még a felnőttek sem mindig találják a helyes irányt. A válás feldolgozása hosszú folyamat, a legtöbbször rögös út vezet odáig, hogy visszataláljunk önmagunkhoz. De mi a helyzet a gyerekekkel? Az ő szemüvegükön nézve, tesszük fel a kérdést, hogyan lehet „jól” válni?
Saját tapasztalatairól Ada még többet elárul, ha ide kattint.

ADA: „Nem korrekt, ha a gyereknek szidod a másik felet”

Ada ikerfiai, Bence és Bálint már 13 évesek. A műsorvezető és volt férje, Timó, négy év házasság után, 2009-ben döntöttek a válás mellett. Ekkor az ikrek három évesek voltak, de Ada azt mondja, a lehető legjobban menedzselték a válás körüli procedúrát. Őszintén beszél a válással kapcsolatos érzéseiről.
A Fókusz riportját itt nézheted meg.

ADA: így zajlik a karácsony az ikrekkel

Vajon könnyű dolga van Adának karácsonykor ikerfiaival? A műsorvezető családi kulisszatitkokba avatta be a Fókusz stábját!

Mennyi pucérkodás fér bele a gyerek előtt?

Sok szülőben vet fel kérdéseket, hogy vajon mi helyes és mi nem, ha a meztelenkedésről van szó. Míg egyesek túlaggódják és rejtőzködnek a gyerek előtt, addig vannak, akik lazán kezelik a dolgot. De mit mond a szakértő?

Így bulizott Ada a Tomorrowlanden

Európa leglátványosabb fesztiválja idén is lenyűgöző volt, ráadásul még magyar fellépővel is találkozhattak a fesztiválozók.

Ada összejött ÉNB Kristóffal?

Négy évvel ezelőtt egy közös meccsnézés közben még ők sem gondolták, hogy utána egy párt fognak alkotni, legalábbis a bulvársajtó szerint.

Napvédelem – ovisok szakértenek!

Bőrünk védelmét nem lehet elég korán elkezdeni. Adával egy óvodába látogattunk, ahol a gyerekek meglepően felkészülten vártak minket.

Ada a „mindenmentes” étrendnek köszönheti tökéletes alakját?

Rágcsáló, detox, tojás, zsír és fénydiéta - mi micsoda, és mire esküdnek a hazai sztárok? Most kiderül!

Ada egy igazi fáraóval fotózkodott

A csinos műsorvezető láthatóan egyedül is feltalálja magát, bár egy fesztiválon azért mindig belebotlik az ember vicces figurákba...

Bevezetés a szendvicskészítés rejtelmeibe

Szendvicset mindenki készít, főleg nyáron. De! Hogyan kell rendesen szendvicset díszíteni, hogy ne úgy nézzen ki mintha uzsonnára pakoltuk volna a gyermekünknek az iskolába? Most kiderül!

Ada napról-napra szebb - mi a titka?

Bármelyik képét nézzük meg, csak irigykedhetünk az alakjára, amit még két gyerek után sem vesztett el. Vendégünk Pintér Adrienn, azaz Ada!

Ada: „Azt gondoltam, hogy rossz anya vagyok!”

Az anyaság kihívásaival a sztármamiknak is meg kell küzdeni, így ők is feltették már maguknak azt a kérdést, hogy valójában mennyire jó anyák.

Mindenki a Balaton Soundon bulizott!

Ugyan, most vasárnap véget ért a fesztivál, azért így is maradtak belőle maradandó emlékek. Pláne, mivel celebjeink is ellátogattak a hangos és még annál is bulisabb eseményre!

Egyre pucérabbak a sztárok az interneten?

Megannyi meztelen vagy éppen csak sokat sejtető fotó kering az interneten, hiszen a sztárok mostanság komolyabban is kitárulkoznak. Lájkvadászok lennének? Vagy csak a puszta magabiztosságot láthatjuk?

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy koraszülött baba szüleinek?

Egy koraszülött baba ma már lényegesen kevesebb veszélynek van kitéve, mint az elmúlt években, ám még mindig akadnak olyan nehézségek, melyekkel szüleiket kihívás elé állítják. Ada osztja meg velünk élményeit, akinek ikrei szintén idő előtt érkeztek a világra.

Pintér Ada újra gyereknek érezhette magát

Pintér Ada Instagramját érdemes követni, mert rendszeresen mutatja meg a vele történő érdekes pillanatokat. Legutóbb például egy utasszállító repülőgép pilóta fülkéjébe engedték be. A hashtag-ek szerint ettől igazán gyereknek érezte magát.

 

Adáék mind elférnek!


szerző:
2017.11.06. 16:42
Adáék mind elférnek!

Minden lakásban van egy központi hely, ahol a legszívesebben gyűlnek össze a családtagok. Adáéknál ez a nappali kanapéja. Nem csak két fiával tudnak elhelyezkedni kényelmesen, még a kutyusuk is odafér melléjük. Így a legkényelmesebb pihenni!

Meztelenség: tabu vagy természetes?

Az újságok címlapján, a kamerák előtt, a strandon, vagy éppen otthon, a négy fal között. Van, aki bátran közszemlére tesz mindent, de olyan is van, aki szégyenlős. Aureliót például már mindenféle szögből láthattuk, rá mindent lehet mondani, de, hogy gátlásos lenne – na azt nem. De mi a helyzet a gyerekekkel?

A teljes adást ITT nézheti meg!

Story Extra 2017-09-21


szerző:
2017.09.21. 16:50
Mi van Ada és ÉNB Kristóf között?

Érdekes pletyka kapott szárnyra három évvel ezelőtt, ugyanis szinte mindenkinek feltűnhetett, hogy Ada és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja sok időt tölt együtt. A Fókusz utánajárt a nagy kérdésnek: a fiatalok között több van-e, mint barátság.

Hihetetlen! Mesésen romantikus nyaralásban volt része Adának!

A csinos műsorvezető Horvátországban pihente ki a hétköznapok fáradalmait, ahova ráadásul a családja, sőt a kedvese is elkísérte! Vigyázat, meghitt fotók következnek!

Sztárok éles helyzetben – Kérdeztünk, ők választoltak!

A hétköznapokban sokszor használunk olyan kifejezéseket, melyekről nem is tudjuk, pontosan mit jelentenek, hiszen „egyértelműnek” gondoljuk. Celebjeink is így vannak ezzel, ugyanis például arra a kérdésre, hogy honnan ered a bluetooth név, igen érdekes és humoros válaszokat adtak.

Fogadjuk meg mi is a csinos sztár nyár végi divat tippjét!

A bombaformában lévő anyuka, Ada az utolsó meleg napsugarakat élvezi és ennek kapcsán különös tanáccsal látta el követőit! Kíváncsi vagy, vajon mi lehet ez? Eláruljuk!

Így dagonyázott együtt Fluor és Ada a Szigeten!

Két évvel ezelőtt se volt kegyes az időjárás a fesztiválozókhoz. Tomi és Ada akkor mégis úgy döntöttek, nekivágnak a Szigetnek, és ha esik, ha fúj, végigbulizzák az estét. Sárból volt bőven, de a jó hangulatból is.

Így bulizott Kiss Ramóna Istenes Bencéékkel a Szigeten!

Az nem kérdés, hogy a Sziget Európa egyik legmenőbb fesztiválja. Éppen ezért nem meglepő, hogy rengeteg híresség is megfordul az eseményen. De vajon kedvenceink milyen koncertre voltak kíváncsiak? Kivel buliztak? Lássuk!

Merülj el te is csinos sztárjainkkal a nyár színében!

Minden szezonnak vannak kedvenc színei, az elmúlt évek tapasztalatai alapján az év legmelegebb évszakáról az mondható el, hogy mindent lehet. Azonban, aki elég szemfüles rögtön rájön, mi az idei nyár slágere.

Sztárok, akikkel együtt bulizhatsz a Szigeten!

A fővárost is elérte a fesztivál-láz, így most megmutatjuk nektek, hogyan buliznak kedvenceink, és kik azok, akikkel nemcsak a színpadon, de a tömegben is találkozhatsz.

5 szuperszexi nyári ruha ötlet sztárjainktól

Neked is gondot okoz, hogy mit viselj a nyári hőségben?  Íme, 5 fantasztikus tipp, hogyan maradj szexi és stílusos a kánikulák idején is. Egyenesen kedvenceink gardróbjából!

Ez a szexi sztár hagyott maradandó nyomot Ada testén

A csinos anyuka nem kisebb vállalkozásra szánta el magát, mint hogy ismét tetováltasson. A varrást pedig nem is akárkire bízta, egyik kedves barátja készítette a művet, aki neked is ismerős lehet!

Ada: „Azért az első csajodat ne csináld föl”

Egy évvel ezelőtt a Szelfi legújabb részében Ada és fiai egy csodaszép nyári délutánt töltöttek együtt, amibe belefért egy kis horgászás, evés-ivás, és olyan igazi nagy - lelki - kitárulkozás. Kiderült, a gyerekeknek igazából hiányzik Máté, ami a műsorvezető szívét nagyon megmelengette. Ada is konstatálja, hogy neki is hiányzik a fiú, aki abban a pillanatban írt egy üzenetet. Hogy mi állt benne, idekattintva megtudhatod!

Mi van Ada és az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja között?

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a csinos műsorvezető és a híres sorozat sármőrje a Fókusz kamerái elé álltak, és tiszta vizet öntöttek a pohárba. Akkor nyáron a bulvársajtó a két sztár szerelmi légyottjától volt hangos, aminek apropója egy vízilabda mérkőzésen készült közös fotó. Ha érdekel, mi volt az igazság, kattints a videóra!

Ada: „Teljes pánikban vagyok!”

Ada bevállalta legnagyobb félelmét, és meghívta magához Mátét, úgy, hogy most először a fiaival is találkozni fog a féri. A műsorvezető mindig is tartott a nagy találkozás napjától, de már nem húzhatta tovább a dolgot. Úgy tűnik, butaság volt aggódnia Adának, mert amennyire félt az eseménytől, annál jobban alakult a közös hétvége. 

Ada:

Tavaly nyáron a csinos műsorvezető kitalálta, hogy elviszi a fiait egy hatalmas bobozásra. Milyen célja volt ezzel Adának? Nem más, mint egy kis bűntudat enyhítés, ugyanis Máté érkezése előtt ne érezzék azt a gyerekek, hogy háttérbe kerültek amiatt, hogy egy harmadik férfi lépett az éleétbe. A fiúk hogyan reagálnak? Itt kiderül:

Ada vallomása könnyfakasztó - VIDEÓ

A gyönyörű műsorvezető tavaly nyáron nem volt könnyű helyzetben, ugyanis egy távkapcsolat sosem egyszerű. Ada már többször megégette magát, így talán nem tudatosan, de kivételesen az eszére hallgatott és biztonsági játszmás lett. A kellemes hétvégi együttlétből egy szomorú beszélgetés kerekedett. A lány barátja, Máté teljesen félreértelmezte Ada mondanivalóját. Szívszorító percek következnek.

Formába lendülnél? Lesd el a sztároktól, hogyan kell!

Hiába a tikkasztó meleg, és a lazítás hívogató hangja, ilyenkor is mindenki azon pörög, hogy meglegyen a tökéletes strandolós alakja. Hogy a hírességek közül ki, milyen mozgásra szavaz? Összegyűjtöttük!

Így búcsúztatták a magyar celebek a 10. Balaton Soundot!

A fesztivál szezon második hajrájában, ezúttal a vízpart kapta a főszerepet! Megmutattuk már, hogy kik voltak ott a kezdésen, ahogyan abból is csemegéztünk, kik léptek színpadra! Most jöjjön az, hogyan köszöntek el hírességeink az egyhetes buli sorozattól!

Celebmustra: Lássuk, mivel töltötték a sztárok a hétvégét

Imádjuk a nyarat, a napsütést, és persze a hétvégéket, amikor azt csinálunk, amit csak akarunk. Szerencsére az időjárás újra kegyes volt hozzánk, ugyanis július második hétvégéje is igazi kánikulát hozott. De vajon mit csináltak a sztárok ebben a rekkenő hőségben?

Ada szembenéz az igazsággal


szerző:
2016.07.07. 06:25
Ada szembenéz az igazsággal

A kétgyerekes anyukának nincs könnyű dolga. Távkapcsolatban él szerelmével, Mátéval, akivel bőven lenne mit tisztázni. A csinos műsorvezető olyan kérdésekre kereste a választ, mint például van-e értelme hosszútávon tervezni a férfival, illetve, hogyan fogja elfogadni Máté a gyermekeit. Nehéz döntések előtt áll Ada.

Ada: „Van valami a levegőben?”

A Szelfi sorozat egyik állandó főszereplője volt a csinos műsorvezető. Pont egy évvel ezelőtt Ada rádöbbent, többet érez Máté iránt, mint barátság. A sok agyalásnak az lett a vége, hogy a fiatal anyuka fogta magát és elment kicsit szórakozni. Hogy mi lett a vége? Nézd meg!

Ada: „Idegbeteg vagyok”


szerző:
2016.07.01. 07:12
Ada: „Idegbeteg vagyok”

A Szelfi sorozat egyik főszereplője, Ada nincs könnyű helyzetben. Az ikreket nem lehet már burokban nevelni. A fiúk nyitottak a világra, a netre, a pikáns szóviccekre, és az ágyról ugrálásra. Nem egyszerű anyának lenni, az már biztos.

Ada sose volt még ennyire nehéz helyzetben

Ezen a napon, egy évvel ezelőtt arra ébredt a csinos műsorvezető, hogy kivételesen nem tudja másképp megoldani a napját, be kell vinni ikreit a munkahelyére. Egy a bökkenő, a fiú eléggé elevenek, és nem egyszerű velük.

Lássuk, mivel töltötték a sztárok június első víkendjét

A naptár szerint kezdetét vette az igazi nyár, amit annyira vártunk. Június első hétvégéje is nagyon eseménydúsra sikeredett, már ami a sztárokat illeti. De vajon mivel töltötték az elmúlt napokat kedvenc celebjeink?

Sosem látott gyerekkori fotók kedvenceinkről: te felismernéd őket?

Szerinted milyenek lehettek gyerekként például a Barátok közt sztárjai? Kedvenc műsorvezetőink vajon mennyit változtak? Most megmutatjuk!

Celeb mentorokkal a Farm győzelemért!

A játék utolsó hetében már csak négy farmer küzd a 20 millió forintos fődíjért, ezért ilyenkor minden támogatás számít. Lássuk, hogyan töltődött fel Cintia, Attila, Gábor és Gergő!

Gábor túl durván törte Attila fején a tojásait?

Ada vezetésével versengtek egymás ellen a farmerek. A vesztes csapat - aki ezúttal Gábor és Attila volt - megkapta a büntető feladatot, amit az izmos játékos talán túlságosan is komolyan vett.

Gábor Delhusa Gjonnak nézte Gergő vendégét

Gergőhöz is megérkezett mentora. A farmer először a tőle megszokott lelkesedéssel fogadta vendégét, akit Gábor valaki teljesen másnak hitt, végül azonban eredményes lett a nagy találkozás.

Ada kiszedte Gergőből az igazságot Brigivel kapcsolatban?

A farmer mentora kíváncsi volt, hogy Gergőnek milyen érzelmei vannak Brigi iránt. Ada döbbenetés felfedezést tett a turbékoló pár kapcsolatát illetően.
 

Pikáns posztok gyerekekről, hol a határ?

Van, akinél a magzatmázas fotó veri ki a biztosítékot, vagy a szoptatás posztolása botránkoztatja meg, és előfordul olyan is, aki meztelen babáját teszi közszemlére a közösségi oldalakon, mit sem törődve az intim testrészekkel. A nézőközönség tagjai között persze akad olyan is, aki szerint ez teljesen természetes, mások viszont elképzelni sem tudják, hogy egy szülőt mi vesz rá arra, hogy gyermekét ehhez hasonló helyzetekbe hozza.

Reflektor 2015-12-23


szerző:
2015.12.24. 01:40

Reflektor 2015-12-22


szerző:
2015.12.23. 01:25
Reflektor 2015-12-22

A 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi életében először a családja nélkül karácsonyozik, idén ugyanis nem utazik haza Nagyváradra. A Budapest Bár tagjai úgy döntöttek, idén ahelyett, hogy egymást ajándékoznák meg, egy óvodát lepnek meg az egymásra szánt összegből.

Reflektor 2015-12-21


szerző:
2015.12.22. 00:35

Reflektor 2015-12-18


szerző:
2015.12.19. 01:35
Felébredt az erő, ott jártunk a Star Wars premierjén

Minden idők talán legnagyobb hatású szériája, a Csillagok háborúja olyan folytatást kapott, amiről már az előzeteseket látva is mindenki áradozott. Nem csoda, hogy igazi fanatikus rajongók gyűltek össze a premier estéjén, és ezt nyugodtan mondhatjuk a megjelent sztárvendégekre is.

Ott jártunk a Star Wars díszbemutatóján

Minden idők talán legnagyobb hatású szériája, a Csillagok háborúja olyan folytatást kapott, amiről már az előzeteseket látva is mindenki áradozott. Nem csoda, hogy igazi fanatikus rajongók gyűltek össze a premier estéjén, és ezt nyugodtan mondhatjuk a megjelent sztárvendégekre is.

Reflektor 2015-12-17


szerző:
2015.12.18. 00:40
Mozgástippek az ünnepi kajakóma utánra

Az ünnepek alatt mindenkinek az ínycsiklandó falatokra gondol, ilyenkor persze nincs diéta, mindent szabad, de legalábbis megengedőbb magával az ember, aztán persze nem könnyű nekiállni mozogni, elindulni futni, vagy az elvetemültebbek akár a konditerembe is lemennek. Na mi azoknak szerettünk volna tippeket adni, akik nem szeretnének kimozdulni a lakásból: otthon is elvégezhető lustaságűző gyakorlatok, Czanik Balázs és Ada tolmácsolásában!

Reflektor 2015-12-16


szerző:
2015.12.17. 01:00

Reflektor 2015-12-15


szerző:
2015.12.16. 01:45

Reflektor 2015-12-14


szerző:
2015.12.15. 01:35

Reflektor 2015-12-11


szerző:
2015.12.12. 01:35
A Fekete ikrek mindent megtesznek a sikerért

Szombat este, a Hungary’s Got Talent harmadik, egyben utolsó elődöntőjén a Fekete-lányokkal is találkozhatunk majd, akik a válogatón sajátos humorukkal vették le a lábukról a zsűri tagjait. A két lány bízik benne, hogy bejut a döntőbe, úgyhogy a siker érdekében még fodrászhoz is hajlandóak voltak elmenni.

Újra rátalált a szerelem a Horváth Grétára

A Szelfi sztárja élete egyik legnehezebb időszakát élte át, amikor tönkrement a házassága és magára maradt pár hónapos gyermekével. Az elmúlt hónapokban azonban nagyot fordult vele a világ, újra rátalált ugyanis a szerelem, és ma már egyáltalán nem bánja, hogy így alakult az élete.

Reflektor 2015-12-10


szerző:
2015.12.11. 00:30
Reflektor 2015-12-10

Két év után először mentek fodrászhoz a Fekete ikrek. Szombat este, a Hungary’s Got Talent harmadik, egyben utolsó elődöntőjén a Fekete-lányokkal is találkozhatunk majd, akik a válogatón sajátos humorukkal vették le a lábukról a zsűri tagjait. Újra rátalált a szerelem a Szelfi sztárjára. Horváth Gréta élete egyik legnehezebb időszakát élte át, amikor tönkrement a házassága és magára maradt pár hónapos gyermekével.

Reflektor 2015-12-09


szerző:
2015.12.10. 01:05

Reflektor 2015-12-07


szerző:
2015.12.08. 01:35
Reflektor 2015-12-07

Szombat este lezajlott a Hungary’ Got Talent második élő show-ja, amelyen ezúttal három csapat, a Supergirls, a Talamba és az All In jutott tovább. Hegedűs Hanga lett a Konyhafőnök Junior győztese.

Reflektor 2015-12-04


szerző:
2015.12.05. 01:35
Reflektor 2015-12-04

A hatéves Czuczor-Gidai Zsófi nemcsak a Hungary’s Got Talent zsűritagjait, de minden nézőt elvarázsolt a tehetségével és cukiságával. Molnár Andinak az év elején ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata, ám nemrégiben ismét rátalált a szerelem.

Linczényi Márkóért rajonganak a nők

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Linczényi Márkó a tehetségkutatónak köszönhetően rengeteg női rajongóra tett szert, ő azonban sokkal fontosabbnak tartja mindazt, amit az elmúlt hónapokban a versenyzőktől és a zsűritársaitól kapott.

Muri Enikő már az esküvőjére készül

Az énekes-színésznőt májusban jegyezte el a szerelme, és terveik szerint jövő augusztusban mondják ki egymásnak a boldogító igent. Enikő alig várja a nagy napot, amelynek már minden apró részletét előre megálmodta.

Reflektor 2015-12-03


szerző:
2015.12.04. 00:30
Reflektor 2015-12-03

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Linczényi Márkó a tehetségkutatónak köszönhetően rengeteg női rajongóra tett szert. Muri Enikőt májusban jegyezte el a szerelme, és terveik szerint jövő augusztusban mondják ki egymásnak a boldogító igent.

Reflektor 2015-12-02


szerző:
2015.12.03. 01:05
Reflektor 2015-12-02

Az Anna and The Barbies énekesnője, Pásztor Anna már elmúlt negyven, amikor megszületett a kisfia, második babájának pedig 43 évesen ad majd életet. Megmérkőztek egymással az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Reflektor 2015-12-01


szerző:
2015.12.02. 01:40
Reflektor 2015-12-01

Öt hónap kihagyás után visszatért a színpadra Rékasi Károly. Rúzsa Magdi négy éve alkot egy párt a szerelmével, Vilmossal, de úgy érzi, bőven van még ideje arra, hogy családot alapítson.

Reflektor 2015-11-30


szerző:
2015.12.01. 01:40
Reflektor 2015-11-30

Miközben a Dirty Led Light Crew csapata és Badár Tamás boldogan fogadta a gratulációkat, a Hungary’s Got Talent első elődöntőjének harmadik továbbjutója, Czuczor-Gidai Zsófi az igazak álmát aludta. Együtt buliztak hazánk legszebb lányai.

Reflektor 2015-11-27


szerző:
2015.11.28. 01:35

Reflektor 2015-11-26


szerző:
2015.11.27. 00:30
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való