KERESÉS search-close

Agatha Christie

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Agatha Christie"

Story Extra 2017-11-09


szerző:
2017.11.09. 15:45
Sztárokkal vonatoznál? Pattanj fel az Orient Express-re!

Újabb klasszikusból készült adaptáció, a zseniális Agatha Christie rejtélyes regénye érkezik a mozivásznakra. Kíváncsi vagy, milyen lesz a sztárokkal telezsúfolt alkotás? Nézzük az előzetest!

Miss Marple tovább nyomoz!


szerző:
2017.01.10. 17:25
Miss Marple tovább nyomoz!

Szabó Győző talán a legnagyobb rajongója Agatha Christie-nek és a mindent kiderítő detektívnek. De, miben rejlik a klasszikussá vált krimik zsenialitása? - ennek jártunk utána a színésszel.

Story Extra 2017-01-10


szerző:
2017.01.10. 17:25
Agatha Christie: a krimi királynőjének rejtélyes élete

Elsőre mindenkinek annyi ugrik be valószínűleg, ha Agatha Christie nevét meghallja, hogy krimi, Poirot vagy Miss Marple. Pedig - egyébként legendásan izgalmas és fordulatos - krimi történetein túl az író nagyon kalandos életet élt. Álnéven szerelmes regényeket is írt és viszonylag kevés szerencséje volt a férfiakkal.

Egymással verseng Emma Stone és Alicia Vikander

Mindkét színésznő ugyanarra a szerepre pályázik, pontosabban ugyanazt az ikonikus személyt alakítják majd, persze csak akkor, ha valamelyikük filmje zöld utat kap. Vajon melyik lesz az?

Angelina Jolie is csatlakozhat az Orient Express utasaihoz!

Kenneth Branagh fogja játszani az Agatha Christie regényén alapuló film detektívjét Hercule Poirót. A színész pedig próbálja meggyőzni a gyönyörű színésznőt, hogy szerepeljen a Gyilkosság az Orient Express újra gondolásában!

Krimi világ: a rejtélyek színházi birodalmába eredtünk

Agatha Christie, Váratlan vendég című krimijéből színpadi darab lesz. Ez nem is csoda, hiszen a bűnügyi történeket, bizony virágkorukat élik napjainkban. A Story Extra már az előkészületeket is nyomon követte, azt viszont, hogy ki a tettes, mi sem áruljuk el.

Story Extra 2016-02-01


szerző:
2016.02.01. 17:25
Minden mozdulatnak oka van a színpadon

Az Agatha Christie regények jellegzetessége, hogy minden részletre nagyon kell figyelni. Ugyanez érvényes akkor is, ha színpadra viszik egyik krimijét. A Barátok közt színésze, Gubik Ági most először játszik színpadon krimiben, és aki megnézi, minden mozdulatára figyeljen jól.

Agatha Christie: Gloriett a hullának

Hercule Poirot (Peter Ustinov) éppen Londonban tartózkodik, amikor felkeresi egy régi ismerőse, Ariadne Oliver. Ariadnét felkérték, hogy rendezzen meg egy gyilkossági játékot a Nasse House kúria kerti ünnepségén.

Agatha Christie: Tizenhárman vacsorára

Jane Wilkinson (Faye Dunaway) híres színésznő, és egyben a dúsgazdag Lord Edgware (Glyn Baker) felesége. Egy estély alkalmával különös szívességre kéri a szintén ott tartózkodó Poirot-t (Peter Ustinov).

Agatha Christie-től „tanult” a sorozatgyilkos

Idős asszonyokat tett el láb alól a kétgyermekes iráni nő. Halálbüntetés vár rá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való