KERESÉS search-close

Aleska Diamond

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aleska Diamond"

Fókusz 2017-03-28


szerző:
2017.03.28. 17:25

Story Extra 2017-03-17


szerző:
2017.03.17. 17:25

Story Extra 2016-12-09


szerző:
2016.12.09. 17:25

Story Extra 2016-03-17


szerző:
2016.03.17. 17:25
Mit szégyelnek a sztárok eddigi életükből?

A Story Extra ezúttal arra volt kíváncsi, hogy hazai kedvenceink mit bántak meg eddigi életük során, esetleg mit csinálnának másképp utólag...

ALESKA: „Gergő rögtön levett a lábamról”

Aleska Diamond, hétköznapibb nevén Sáfrány Emese egyáltalán nem érezte zavarónak, hogy a Pimasz úr átcuccol stábja nála töltötte az éjszakát, sőt. Boldogan idézi fel az együtt töltött pillanatokat.

Így élték meg sztárjaink Pimasz úr látogatását

Nagy Ferót, Aleska Diamondot és Laár Andrást kerestük fel és kérdeztük meg, hogy ők hogyan élték meg a forgatást és Pimasz úrék jelenlétét. A véleményeket pedig levetítettük a műsor ötletadóinak. Lássuk, mi sült ki belőle.

Ha Aleska Szulejmánt néz, Pimasz úr sem zavarhatja meg

Hátizsák, takaró, kis ajándék és az elmaradhatatlan fejkamera – Pimaszúr úr kedd este Sáfrány Emeséhez, közismertebb nevén Aleska Diamondhoz cuccol át egy napra az RTLII-n. Lesz itt sorozatnézés, vacsorafőzés, kirándulás, hajókázás és légtornaedzés is.

Házi kedvencek, akik életre keltek a közösségi oldalon

Armani cica, Bono kutya vagy Pepper, a trükkös Jack Russel. Házi kedvenceink kezdenek egyre inkább emberként viselkedni, legalábbis a közösségi oldalakon, hiszen egyre többjüknek van profilja a világhálón. Fejős Éva kutyái tanácsokat osztogatnak az interneten. Az ország legnépszerűbb macskája, Erzsi, pedig a lézer trükknek sem dől már be. Kilyén Tamás riportja.

Állatok a közösségi oldalon

Armani cica, Bono kutya vagy Pepper, a trükkös Jack Russel. Házi kedvenceink kezdenek egyre inkább emberként viselkedni, legalábbis a közösségi oldalakon, hiszen egyre többjüknek van profilja a világhálón. Fejős Éva kutyái tanácsokat osztogatnak az interneten. Az ország legnépszerűbb macskája, Erzsi, pedig a lézer trükknek sem dől már be. Kilyén Tamás riportja.

Fókusz 15-04-21


szerző:
2015.04.21. 18:00
Fókusz 15-04-21

Fókusz: Hét éve nincs köztünk - Még őrzik a számláit kedvenc éttermében, barátai pedig mindig rá emlékeznek. Mit hagyott ránk Antal Imre? Biztonságos? - Túlélők mesélnek a tunéziai terrortámadásról. A Fókusz a helyszínen járt, mi változott a turistaparadicsomban? Veszélyes úton - Aleska Diamond nem rejti véka alá az érzéseit, amikor a múltról mesél. Vajon megbánta?

Aleska őszinte vallomása a múltjáról

Aleska Diamond nem rejti véka alá az érzéseit, amikor a múltról mesél. Vajon megbánta? Forgó Viktor riportja.

TITOK: Ezt még biztos nem tudtad Aleskáról!

A lány mesélt felnőttfilmes múltjáról, és arról, hogy mivel foglalkozott előtte. Olyan titkot is elárult, amit eddig csak kevesen tudhattak róla. 

Aleska megbánta, amit tett?


szerző:
2015.04.21. 14:49
Aleska megbánta, amit tett?

Aleska Diamond nevét ma még talán mindenki egy valamivel köti össze. A felnőtt filmezésről is nyíltan, tabuk nélkül beszél az interjúban. Aleska gyerekkorában színésznő és légtornász szeretett volna lenni. Most világbajnokságra készül. Azt mondja, a következő évben pedig szeretné megtalálni azt a férfit, aki a férje lehet. Forgó Viktor riportja.

Aleska halálmegvető bátorsággal vetette mélybe magát

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja kedd délelőtt hatszáz méter magasból vetette magát a mélybe. A hajmeresztő rekordkísérlet végrehajtását a Reflektor kamerája is rögzítette.

Aleska Diamond lélegzetelállító mutatványt hajtott végre

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja már gyerekkorában is légtornász szeretett volna lenni, nemrég pedig úgy döntött, megvalósítja az álmát.

Mi van Tóth Gabi és Trap Kapitány között?

Hogy mi igaz a pletykákból és miért töltenek együtt annyi időt, azt most elmesélték nekünk a pénteki 8:08-ban. De beszélgettünk még arcukat borotváló nőkről, stresszes gyerekekről is. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Meghökkentő divat: a nők is borotválkoznak?

Ellepték a világhálót a videók, melyeken nők borotválják az arcukat. Mindezt azért, hogy akár több tíz évet is fiatalodjon a bőrük. Vajon Aleska Diamond és Novák Angéla is vállalná-e a reggeli borotválkozást a fiatalosabb arcbőrért és mit szól ehhez a nem mindennapi módszerhez egy szakember? 

Reflektor 15-02-10


szerző:
2015.02.11. 01:05
Reflektor 15-02-10

Reflektor: Ganxsta Zolee délutánonként leckét ír. Betegen is buliztak a sztárok.

Aleska új életet kezdett


szerző:
2015.01.16. 00:10
Aleska új életet kezdett

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja, Aleska két hónapja szakított a barátjával, azóta esténként egyedül hajtja álomra a fejét. Udvarlói akadnak bőven, egyelőre azonban hiába ostromolják a szívét: mint mondja, nagyratörő tervekkel vágott neki az új évnek, és ez most minden idejét leköti.

Reflektor 15-01-15


szerző:
2015.01.16. 00:10
Reflektor 15-01-15

Reflektor: Aleska Diamond új életet kezdett. Pokorny Lia kisfia örökölte szülei tehetségét.

Újévi fogadalmaikról faggatuk a sztárokat

Sokak szerint csak olyat szabad megfogadni január elején, amit be is tudunk tartani. Hogyisne!

FOGADALOM: Aleskának jól indult az idei év

Költözés, új lakás és január elsején egy talált 500-as. Így indult Aleska Diamond idei éve, aki azt fogadta meg, hogy 2015-ben még többet szeretne sportolni és az egészséges táplálkozásra is jobban odafigyel majd.

Szembesítettük a sztárokat tavalyi fogadalmaikkal!

Meghízni, visszaszokni a dohányzásra, sokkal jobban halogatni mindent,  mint ezelőtt valaha, vagy éppen elérni, hogy kockás legyen a hasunk. Sokak szerint csak olyat szabad megfogadni január elején, amit be is tudunk tartani. Hogyisne!

Szilvesztezzünk a sztárokkal!


szerző:
2015.01.02. 19:20
Szilvesztezzünk a sztárokkal!

Van, aki dolgosan köszöntötte az Új évet, más nyugiban otthon, családi környezetben, valaki pedig rendesen belecsapott a lecsóba. Népszerű sztárjaink kitettek magukért. A Fókusz kérésére rögzítették, hogyan búcsúznak az Óévtől.

Így szilvesztereztek a sztárok!

Szilveszter éjszakáján Robbie Williams a következő gondolattal köszöntötte rajongóit és  2015-öt: „A holnapi lesz az első üres lap egy 365 oldalas könyvben. Írjatok egy jó sztorit!” Nos nem tudjuk kinek hogy alakul a bevezető, de azt mutatjuk, hogy más hírességek hogyan léptek át az új évbe. 
 

Megmutatjuk, hogyan karácsonyoztak a sztárok!

Ha karácsony, akkor idén sem maradhatnak el sztárjaink saját készítésű videói, amiket ők küldtek el nekünk azért, hogy Önök szem-és fültanúi lehessenek, hogyan zajlott náluk a szeretet ünnepe.

Fókusz 14-12-29


szerző:
2014.12.29. 19:10
Fókusz 14-12-29

Fókusz: Megható találkozás - Aranka végre megköszönhette a családi házat, amit egy ismeretlentől kapott ajándékba. Karácsonyi házi videók - Intim pillanatok a celebek otthonából, hogyan ajándékozott Tóth Andi és Puskás Peti? Rejtélyes katasztrófák - Újabb titokzatos repülőgép eltűnés borzolja a kedélyeket, légi balesetből igencsak kijutott erre az évre.

BeleValóVilág 7 14-12-25

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Megmutatjuk, milyen lesz az idei karácsonyfatrend!

Legyen lila, vagy piros, gömb alakú vagy éppen figurás, karácsonyfadíszből soha nem lehet eleget tenni a fára. A Fókusz annak járt utána, hogy idén melyek a legdivatosabb díszek és színek. Fúrás és faragás helyett, fújtunk és festettünk, hogy kiderítsük, hogyan készül egyáltalán egy karácsonyfadísz.

ALESKA: „A karácsony illatát a fenyő adja meg”

A légtornász már lázasan készül az ünnepre. Az ajándékokkal már egész jól áll, sőt a gömbkészítésben is jeleskedik. Ami számára nélkülözhetetlen a karácsonyhoz az az igazi fenyő illata, még azt sem bánja, ha takarítani kell a lehulló tűlevelek után.

Fókusz 14-12-16


szerző:
2014.12.16. 19:25
Fókusz 14-12-16

Fókusz: Szépségtitkok - Miben látja a sikerét Kulcsár Edina a Miss World második helyezettje, és mit változtatna meg magán? Kétségbeesve keresi - Anikó szeretné megtalálni azt, aki megkapta balesetben elhunyt párjának a szívét, szeretné átölelni őt. A legnépszerűbb - Aleska Diamondra és a VV6-ra kerestek rá a legtöbben az idén. De miért akart mindenki vakolni?

Reflektor 14-11-17


szerző:
2014.11.18. 00:20
Reflektor 14-11-17

Reflektor: Andelic Jonathan búcsúzott az X-Faktortól. Hazatért a három amazon a dzsungelből.

Vendégünk volt a Dzsungel királynője

Szerda este kiderült, hogy a három harcos amazon közül, Molnár Andinak sikerült a legtöbb nézői csillagot begyűjtenie. Kifaggattunk élményeiről, Baukó Évával, Aleskával együtt.

Fókusz 14-11-14


szerző:
2014.11.14. 18:00
Fókusz 14-11-14

Fókusz: Szembesítés - Baukó Évát a reptéren szembesítettük Molnár Andit illető vádjaival és a szavazatok számával. Küzdelem az életért - Kisbabák, akik hetekkel hamarabb jöttek a világra, és szülők, akik rettegnek gyermekükért. Mindent bevállalnak - Édibébi Fanni, Hegylakó Dani, Telhetetlen Vikcsu és a többiek már felkészültek a vasárnapi VV-beköltözésre.

Hazaérkeztek a dzsungellakó celebek!

Nemcsak a dzsungelben, itthon is felforrt köztük a levegő. Megérkeztek a Celeb vagyok, ments ki innen döntősei, akiket a Fókusz szembesített először a róluk szóló újságcikkekkel! Éva azonnal kiakadt, de vajon szemtől-szemben is vállalja a véleményét?

A dzsungelkirálynő és riválisai hazaérkeztek Dél-Afrikából

Az RTL Klub utolsó turnusa is visszaérkezett a dzsungelből, a Fókusz ott volt, amikor Andi, Éva, és Aleska először pillantották meg szeretteiket. Arra azért kíváncsiak voltunk, hogy a két legnagyobb rivális egymás szemébe is megmondja-e a csípős kritikákat!

Fókusz 14-11-13


szerző:
2014.11.13. 18:00
Fókusz 14-11-13

Fókusz: Mellbedobás nélkül - Molnár Andi megsemmisítő vereséget mért Baukó Évára. Mit szóltak ehhez a lányok hozzátartozói? Érthetetlen - Dobó Kata szakított kedvesével, gyermeke apjával, vajon mi történhetett közöttük? Földönkívüliek? - A szakértő inváziótól tart, mások szerint csak egy drón látható a nyíregyházi UFO videón.

Győzelem mellbedobás nélkül


szerző:
2014.11.13. 17:50
Győzelem mellbedobás nélkül

Miközben Frank a dél-afrikai dzsungelben erőlködött a magyar kiejtéssel, Újpalotán egy titkos társaság gyűlt össze: a celeb döntősök baráti köre, amelynek ez az első és utolsó találkozója. Ott volt Molnár Andi édesanya, Aleska tánctanára és Baukó Éva volt kezelőorvosa is.

Celeb vagyok finálé: Éva megalázó vereséget szenvedett

Miközben Frank a dél-afrikai dzsungelben erőlködött a magyar kiejtéssel, Újpalotán egy titkos társaság gyűlt össze. Ez a celeb döntősök baráti köre, amelynek ez az első és utolsó találkozója. Ott volt Molnár Andi édesanya, Aleska tánctanára és Baukó Éva volt kezelőorvosa is.


 

A jó győzedelmeskedett, Andi lett a dzsungel királynője

Baukó Évát és Aleskát beelőzve a természetes szépség, Molnár Andi foglalhatta el a trónt, a nézők szavazatai alapján az ő fejére került fel a dzsungel királynőjének járó korona. 

Szavazz online! - Ki legyen a dzsungel királynője?

Aleska, Éva vagy Andi? Ma végre kiderül, ki nyeri a Celeb vagyok, ments ki innen játékát! Dönsd el te, ki legyen a végső győztes, a dzsungel királynője! Szavazni az adás ideje alatt lehet!

Aleska megkötözve is 9 csillagot szerzett

Ti is a patkányoktól féltetek volna a legjobban?

Fókusz 14-11-12


szerző:
2014.11.12. 18:00
Fókusz 14-11-12

Fókusz: A kísértés bevisz - Indul a ValóVilág legújabb szériája, nálunk láthatják először az új villát. Ki lesz a királynő? - Éva és Aleska mindent megtesz a győzelemért, Andi viszont nem. A nevető harmadik nyer? Nem adja fel! - Ricsi bácsit elvittük volt iskolájába, azt mondja, befejezi a tanulmányait. Mi lesz az énekléssel?

Celeb-díjkiosztó: A

Szerinted Aleskának rosszul esett, hogy nem ő kapta meg a legszebb dekoltázs díját?

Szerdán kiderül, ki lesz a dzsungel királynője!

Már csak egy nap és kiderül, ki nyeri a Celeb vagyok, ments ki innen! játékát! Döntsd el te, ki legyen a dzsungel királynője!
 

Éva egyedül érzi magát Pákó nélkül

Neked melyik rajz tetszett a legjobban?

Andi kitartásból jelesre vizsgázott

Az egyik legidegőrlőbb bátorságpróbával szerzett Andi bérelt helyet a fináléban. Órákon keresztül álltak a cölöpökön, a végén már csak fél lábbal tehették ugyanezt. Elsőként Cooky pottyant a vízbe, mintegy 5 másodperces teljesítmény után, majd Éva és Aleska is szorgosan követték a példáját.

Fókusz 14-11-11


szerző:
2014.11.11. 18:00
Fókusz 14-11-11

Fókusz: Celeb-amazonok - Kiesett az utolsó férfi is Dél-Afrikában, már csak dzsungelkirálynőt avathatunk holnap. Igazi csoda történt! - Rengetegen segítettek Gábornak, aki a kutyájával került az utcára, volt, aki a házát ajánlotta fel. Vérengző vadállat - Bárki találkozhat a nógrádi erdőkben a gyilkos medvével. Mit tegyünk ilyenkor, hogyan védekezzünk ellene?

Csajdöntő lesz szerdán!

Cooky kiesésével Aleska, Éva és Andi lett a három döntős, akik közül két nap múlva kikerül a dzsungel királynője.

Éva és Aleska Anditól fél a legjobban

Szerintetek ki tett többet azért, hogy esélye legyen a győzelemre?

Pákó nyelvleckéket adott a celebeknek

Szerintetek Pákó jó tanár volt?

Pákó, a majrékirály újból csődöt mondott

Ti melyik állathoz nem mertétek volna bedugni a fejeteket?

Baukó Éva:

Éva egyből kibeszél mindenkit, aki kiteszi a lábát a táborból. Szerintetek jól látja a dolgokat?

Velünk történt


szerző:
2014.11.10. 10:25
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Akasztják a hóhért: Balázs és Jani lett az áldozat

Hosszú hetek megannyi sérelme és poénkodása utána a két műsorvezetőn végre revansot vehetett a celeb-csapat. Az összes eddigi széria és talán egy ország nevében is cselekedtek, nem is kímélték őket.

Aleska nem lesz visszatérő vendég a szépségszalonban

Aleskát szépségszalonba vitték, volt pedikűr és szolárium, ő mégsem élvezte annyira, Te végigcsináltad volna?

Peti helyre rakta Aleskát

A lelkizés tovább folytatódott. Peti Aleskának beszélt a lelkére Andi és Éva pedig neki rugaszkodtak a 2. körnek.

Bosszú: Balázsék mindent visszakaptak!

Balázs és Jani kőkeményen megfizettek minden bűnükért. Szerinted eleget kaptak?

Nem jutott dűlőre a két rivális

Szerinted Éva és Andi viszonya rendeződhet valaha?

Cooky-t teljesen megtörte a pincérkedés

Szerintetek Andi, Cooky és Peti jogosan akadt ki a vacsoránál?

Peti tériszonyához méltó feladatot kapott

Te le mertél volna ugrani?

Éva szerint Andi egy droid

Szerinted melyik csapat jellemzése volt találóbb?

Puskás Peti legyőzte tériszonyát, majd hazament

A rivális törzsek között egyre feszültebb a hangulat, egymás parodizálása pedig inkább bántóra sikerült, mint viccesre. Cooky teljesen kiakadt, Peti pedig legyőzte egyik legnagyobb félelmét, de ez is kevés volt ahhoz, hogy a dzsungelben maradhasson.
 

András kiesése két táborra osztotta a celebeket

Bárdos András távozása nagy űrt hagyott maga után. Kiesése főleg Andit érte hidegzuhanyként, akinek elég nehezen telnek mostanában a napjai. Ma azonban ismét egy erős egyéniség távozott, ez pedig tovább bonyolíthatja a már így is elég szövevényes szálakat.

Pityu nem sokáig tölthette be a közvetítő szerepét

Szerinted mennyire változtatja meg az erőviszonyokat Bunyós Pityu távozása?

Bárdos András kiesett, a dzsungel két táborra szakadt

Szerintetek melyik csapat lesz az erősebb?

Könnyekben úszott a dzsungel

Szerinted melyik videóüzenet volt a legszívzhezszólóbb?

Megkezdte adását a Dzsungelhíradó

Te kit választottál volna műsorvezetőtársnak? Egyetértesz Bárdos András döntésével?

A

Szerintetek melyik bátorságpróba volt eddig a legviccesebb?

Petit eltemették a csapatért

Te kibírtál volna négy órát földbe ásva, mozgás nélkül? Nézd meg Peti, hogyan boldogult a feladattal!

A villantások napja a Celeb vagyokban

Andrásnak kellett elhagynia ezúttal a dzsungelt, előtte még az egyik legkegyetlenebb bátorságpróbán kipróbálhatta, mit bír a gyomra. Közben Aleska és Éva hadjáratot indított Andi ellen, aki több pozíciót is elhappolt a két lány elől.

Bárdos Andráson még a véres-májas gnúszem sem fogott ki

Ti megittátok volna ezeket a koktélokat?

Aleska és Éva sarokba szorította Andit

Mit gondoltok, Éva és Aleska eléri célját?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való