KERESÉS search-close

Alexandra

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alexandra"

Survivor Alexandra: „Nem csak karácsonykor kell szeretni egymást!”

A Survivor játékosa az év minden napján szereti a családtagjait, ezért számára nem annyira fontos ünnep a karácsony.

Elgázolták a Survivor túlélőjét, Alexandrát

A Survivor döntőjéig menetelő Alexandrát feleannyi nehézség sem érte a Fülöp-szigeteken, mint itthon az elmúlt néhány napban. A reality-szereplőt egy hete fékezés nélkül a zebrán gázolták el. Az Alexandrával készült teljes interjút ITT nézheti meg!

Survivor Kibeszélő (6. rész) - Heves indulatok, nosztalgikus pillanatok és jó tanácsok a következő túlélőknek

A Survivor Kibeszélő hatodik, egyben utolsó részében Gábor, Alexandra, Dávid, Fanni, Tamás és Robi voltak a vendégek, a beszélgetést pedig a Survivor két főszerkesztője, Katona Andor és Oláh Ákos moderálták. Ki mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a játékot? Milyen volt visszanézniük a tévében a szigeten töltött napokat? Sikerült-e rendezniük a nézeteltéréseket? Mit tanácsolnak a 2019-es Survivor jelentkezőinek? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha megnézed a kibeszélő műsor évadzáró részét!

Vera tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban!

Mi volt Fanni és Dávid célja, amikor belevágtak a Survivorbe? Milyen kettejük kapcsolata? Többek között ezek a kérdések is megválaszolásra kerültek, valamint Vera is tiszta vizet öntött a pohárba a két finalistával kapcsolatban.

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Alexandra 6 kilót hízott, míg mások éheztek

Érdekes történetekkel érkezett a Reggelibe a Survivor legutóbbi 2 kiesője, Tomi és Alexandra, aki szerint Gáborral sokszor úgy viselkedtek a szigeten, mint a rossz házasok.

Így emlékszik vissza Alexandra és Tomi a szigeten töltött 41 napra!

A második elődöntőt Fanni nyerte, így Alexandrának és Tamásnak kellett elbúcsúznia a játéktól egy nappal a Finálé előtt. Exkluzív interjúnkól kiderül, hogy mi mindent adott nekik a Survivor!

Drámai pillanatok: Az egyik játékos az utolsó előtti napon feladta a játékot!

A második elődöntő közben adta fel a játékot a legjobb négy közé jutott szigetlakó.

Istenes Bence újabb meglepetést tartogatott a szigetlakók számára!

Istenes Bence bejelentette, hogy a családtagok még nem mennek haza, ők is ott lesznek az első elődöntőn. A szigetlakók öröme felbecsülhetetlen volt!

Egy rossz mozdulaton múlt, hogy ki kerül az első elődöntőből a Fináléba!

A játékosoknak az első elődöntőn egy emelvényen állva egy kötél segítségével egy kézzel kellett megtartaniuk egy gerendát. Aki a legtovább bírta, automatikusan a Fináléba került.

Így búcsúzott a Survivortől Szandi és Tomi!

A második elődöntő után Alexandrának és Tamásnak kellett elhagynia a szigetet. A játék során szerzett élményeikről és tapasztalataikról a videóban mesélnek.

Az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy ki nyeri a második elődöntőt!

A második elődöntő során egy hihetetlenül bonyolult pályán kellett átjutniuk a játékosoknak. Az egyik szigetlakó fel is adta a küzdelmet, azonban még így sem volt egyértelmű, hogy kinek sikerül előbb meggyújtania a fáklyát.

Exkluzív jelenet: A családtagok megkóstolták, hogy mit ittak és ettek eddig a szigetlakók!

A mai adásból kiderül, hogy mi mindent csináltak még a játékosok hozzátartozói a szigeten a látogatásuk során. Kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

A szigetlakók kiszabadultak az éhezés fogságából!

A Bayani törzsben maradt legjobb három játékos egy exkluzív grillvacsorán vehetett részt, hogy méltóképpen megünnepelhessék, hogy eddig eljutottak. Arról, hogy mi kerül a grillrácsra, nekik kellett gondoskodni, ezért ellátogattak egy helyi piacra.

A játékosok elárulták, hogy kit várnak vissza a Holtak Szigetéről!

Kiderült, hogy kitől tart a legjobban Fanni, Alexandra és Tamás, és hogy kit látnának szívesen a negyedik helyen maguk mellett.

Óriási balhé robbant ki, miután visszatért a párbaj győztese a Holtak Szigetéről!

Miután megérkezett Dávid is a hajóra, véget ért a jó hangulat. Ha kíváncsi vagy, hogy mi generálta a vitát a legjobb négy játékos között, nézd meg a videót!

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

Exkluzív jelenet: Egy kis időre visszatérhetnek a játékosok a civilizációba!

Tomi, Szandi és Fanni már biztosan ott lesznek a döntőben. Ezt egy grillvacsorával ünnepelhetik meg, ám előbb meg kell vásárolniuk a hozzávalókat a piacon! Részletek a ma esti adásban 19 órától az RTL Klubon!

Döntetlen eredmény született a Törzsi Tanácson!

Alexandra és Tamás Robira, míg Fanni és Robi Tomira szavaztak, így párbajjal zárult a Törzsi Tanács.

Tomi már csak Alexandrára számíthat?

Miután Robi elmondta az igazat Tominak, az átejtett srác félrevonult Szandival, és egy óriási szívességet kért tőle.

Fanni: „Ez egy vicc, hogy Robi kitálalt...”

Robi elmondta a lányoknak, hogy mindent bevallott Tominak az előző Törzsi Tanáccsal kapcsolatban. A lányok reakciójáért nézd meg a videót!

Az utolsó védettségi játéknak minden eddiginél nagyobb tétje volt

A Bayani utolsó védettségi játéka egy sorsdöntő csata. A győztes ugyanis nem csak saját magát védheti meg a nyaklánccal, hanem még egy társát, azonban nem a Bayani törzsből, hanem a Holtak Szigetén.

Robi: „Olyan lelkiismeret-furdalásom van...”

A Törzsi Tanács után Robi és Fanni alig találták a szavakat, annyira meglepte őket, ami a kiszavazáskor történt. Alexandra Robira rakott szavazata azonban nem gerjesztett komolyabb konfliktust a Bayaniban, mert a srác pontosan tudta, hogy Szandi vissza tudna vágni a birtokában lévő információkkal.

Szandi megmentette a Holtak Szigetének egyik játékosát a Párbajtól!

A Holtak Párbaján a vesztesnek végleg távoznia kell a játékból, a győztes pedig védettséget élvez a következő Párbajon. Azonban Alexandra érkezése plusz egy csavart vitt a történetbe!

Óriási fordulat a Törzsi Tanácson!

Az eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből.

Fanni és Robi elvégeztetné a piszkos munkát a többiekkel, így megszabadulva Tomitól!

Robi és Fanni szeretnék, ha Tomi lenne a következő, aki elhagyja a szigetet, azonban azt semmiképpen sem szeretnék, hogy ez kiderüljön, ezért megpróbálják úgy alakítani a szálakat, hogy más elintézze helyettük a piszkos munkát.

Hihetetlenül vicces módon próbáltak rákot fogni a játékosok!

A Bayani törzs rákászni indult, azonban a vadászat után rendezett díszlakoma aligha lakatta jól őket.

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Szandi visszatért régi szövetségeséhez?

Gábor nem is örülhetett volna jobban annak, ahogy Robi és Fanni eltaktikázták magukat, ugyanis ezzel visszaszerezte Szandit maga mellé.

Robi: „Tomi túl veszélyes ránk nézve!”

Tomi óriásit csalódott Dávidban, amikor megtudta, hogy csak manipulálta őt. Gábor Alexandrára akadt ki a Törzsi Tanács után, Robi pedig Tomitól tart.

Aki ellenállt a kísértésnek, dupla szavazatot érő amulettet kapott!

A zsákmányszerzés győztese egy dupla szavazatot érő amulettel lett gazdagabb, valamint részt vehetett egyik társával egy hangulatos pikniken. A kísértés azonban óriási volt, és nem kevés kitartásra és önuralomra volt szükség a győzelemhez!

Fanni: „Szandinak megfelelési kényszere van!”

Robi, Fanni és Tomi értetlenül álltak Szandra döntése előtt, vagyis hogy Gábort vitte magával a piknikre.

Gábor újra behálózza Szandit?


szerző:
2018.11.01. 20:07
Gábor újra behálózza Szandit?

Szandi Gábort vitte magával piknikezni a zsákmányszerzést követően. Vajon van mitől tartania a többieknek?

A csajok lenyomták a srácokat a védettségi játékon!

Tamás, Robi és Gábor is kiesett a játékból, így a végén Alexandra és Fanni között dőlt el, hogy ki szerzi meg a védettségi nyakláncot. Azonban egyetlen apró hiba végzetesnek bizonyult!

Bejött Dávidék taktikája: szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanácson ismét szavazategyenlőség alakult ki: Dávid és Alexandra is 3-3 szavazatot kapott társaitól.

Az eddigi legbrutálisabb párbaj zajlott Alexandra és Dávid között!

Alexandra és Dávid ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbajozniuk kellett, hogy eldőljön, ki maradhat a Bayani törzs tagja. A párbaj során egy kést kellett kitartaniuk, azonban a karjuk nem zárhatott be kisebb szöget a testükkel, mint 90 fok.
 

Ezek Dávid utolsó kapálózásai?

A védettségi játék után óriási taktikázás vette kezdetét. Dávid veszélyben érzi magát, mert szerinte Gábor után ő a következő kiszemelt.

Dávid: „Nem itt kell embernek lenni, itt használni kell az embereket!”

Dávid félrehívta Alexandrát, hogy számonkérje őt azok után, hogy a lány beszélt Gáborral. A beszélgetés során arra is fény derült, hogy Alexandra elmondta a srácok tervét Tamásnak.

Dávid számonkéri Alexandrát!


szerző:
2018.10.30. 09:15
Dávid számonkéri Alexandrát!

Dávid félrehívja Alexandrát, hogy számonkérje, miket mondott Gábornak, és elmondja neki, hogyan kellene játszania a játékot. Részletek este 19 órakor az RTL Klubon a Survivor - A túlélők viadala legújabb részében!

Survivor - Alexandra félreértett valamit?

Íme egy exkluzív részlet a Survivor kedd esti adásából!

Istenes Bence meglepte a Survivor TOP 6 játékosát!

Istenes Bence meglátogatta a Bayani törzset, és miután kifaggatta őket a jelenlegi helyzetről, beharangozta óriási meglepetését.

Alexandra: „Már nem tarthatom Gáborért a hátamat!”

Gábor kiakadt, amiért Alexandra és Fanni megették Robi maradékát, ez azonban már csak hab volt a tortán. Alexandra szeretne a jövőben Fanni felé nyitni, mert nem gondolja célravezetőnek, ha továbbra is Gáborral mozog együtt.

Gábor: „Én most megyek haza ebből a játékból, fel is adom!”

Gábor inkább félrevonult, mert elege lett Szandrából és a többiekből. Alexandra utána ment, hogy megbeszéljék a történteket, azonban a beszélgetésük csak olaj volt a tűzre.

Végleg vége Szandi és Gábor szövetségének?

Gábor úgy érzi, hogy Alexandra állandóan beleköt. A folytatásért kapcsolj 19 órakor az RTL Klubra!

Exkluzív - Árulás a Survivor új részében?!

A Survivor játékosai között egyre inkább kiéleződik a helyzet - így van ez még a szövetségesekkel is!

Alexandra: „Jóban kell lenni a legnagyobb sz*rkavaróval!”

Alexandra és Fanni szövetséget kötöttek, és megállapodtak, hogy Gábort minél tovább benntartják a játékban, mert a döntőben úgysem szavaz majd rá senki.

Tomi és Alexandra titkos megállapodást kötöttek

Mielőtt Tomi félrevonult, hogy elolvassa a zsákmányszerzésen nyert levelét, amivel közelebb kerülhet a védettségi amulett megtalálásához, Szandrával szövetségre lépett.

Női szövetség van alakulóban Fanni és Alexandra jóvoltából

Fanni szerint az lenne a legjobb, ha csak csajok lennének a döntőben, Alexandra szerint azonban még előnyükre is válhat, ha Gáborral kerülnek a döntőbe.

Még a srácok is elérzékenyültek, amikor kiderült, hogy egyvalaki felhívhatja a szeretteit!

A wellness során kiderült, hogy egy valaki hazatelefonálhat és beszélhet a szeretteivel. Egyöntetű döntés alapján Alexandra hívhatta fel a családját, de mindenkit megviselt szerettei hiánya.

Kiderült, hogy kiket visz magával Alexandra wellnesselni!

Szandra átgondolta, és úgy döntött, hogy Tamást, Emesét és Dávidot viszi magával a wellnesselésre.

Wellness a Survivorben: így frissült fel Alexandra és három társa!

Többek között szappan, balzsam, borotva és hűs limonádé is várt a négy túlélőre. A feltöltődés pillanataiért nézd meg a videót!

Hihetetlen dolog derült ki a Survivor versenyzőjéről!

Miután Alexandra elnyerte egy wellness nap lehetőséget, érdekes dolgok derültek ki versenytársáról, aki még soha életében nem pihenhetett ilyen luxus helyen.

Gábor: „Kirakjuk Dávidot!”


szerző:
2018.10.23. 20:03
Gábor: „Kirakjuk Dávidot!”

Alexandra és Gábor a Törzsi Tanács után megbeszélték a történteket. Gábor bevallotta, hogy nem Verára szavazott, ahogy korábban megállapodtak, mert az volt a célja, hogy megkavarja a szálakat.

Tomi véleménye Fanniról 180 fokot fordult

Tomi véleménye Fanniról a Törzsi Tanács után teljesen megváltozott. A srácot még Alexandra őszinte vallomása sem hatotta meg, továbbra is Fanninak hisz, aki szemrebbenés nélkül a szemébe hazudott.

Gábor megharagudott Alexandrára!


szerző:
2018.10.23. 20:03
Gábor megharagudott Alexandrára!

Alexandra úgy szeretné kiválasztani azokat az embereket, akiket magával visz wellnesselni, hogy az egy alaposan átgondolt taktikai döntés legyen.

Eddig tartott az ex-Gagamba szövetsége?

Míg Emese és Vera Tomi kiszavazását indítványozta, Gábor és Alexandra Vera ellen szövetkeztek.

Szemrebbenés nélkül Vera szemébe hazudtak a többiek

Dávid elárulta Tominak, hogy őt akarják kiszavazni a többiek, Gábor és Alexandra pedig Verával hitette el, hogy Tomira fognak szavazni az esti Törzsi Tanácson.

Gábor és Alexandra titkos megbeszélést tartottak

Alexandra kifaggatta a csajokat, Gábor pedig Tamást, majd megbeszélték, hogy ki milyen infót tudott meg. Szövetségüket azonban igyekeznek titokban tartani.

A Törzsi Tanács előtti utolsó pillanatokban sem volt biztos, hogy ki kire szavaz

Több név is szerepelt a kalapban, csak az nem volt biztos, hogy kire hány szavazat érkezhet az esti Törzsi Tanácson.

Vera rögtön azután kért bocsánatot Alexandrától, hogy eltervezte a kiejtését...

Vera egyértelműen kijelentette a többieknek, hogy kire fog szavazni a Törzsi Tanácson, azonban utána felkereste Alexandrát, hogy könnyítsen a lelkén, és bocsánatot kért tőle a korábbi viselkedése miatt.

Alexandra újra közel került Gáborhoz?

Alexandra úgy érzi, hogy a törzse teljesen bekorlátozza őt, és saját bevallása szerint még azt is meg kell gondolnia, hogy kinek néz a szemébe, vagy kire mosolyog. Azonban azt is pontosan tudja, hogy csak akkor van esélye játékban maradni, ha nyit valaki felé, ezért felkereste Gábor társaságát.

Gábor: „Vera nyíltan játssza, hogy kétszínű...”

Beniék visszatérése után Vera egyáltalán nem volt kiakadva Kittyre, sőt a viselkedése Alexandránál és Gábornál is kiverte a biztosítékot.

Párbaj a Törzsi Tanácson: Viki és Alexandra ugyanannyi szavazatot kapott!

A 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson, így Alexandra és Viki párbajozott!

Meglepő eredménnyel zárult a Törzsi Tanács!

A Gagamba Törzsi Tanácsot tartott, ahol meglepően alakultak a szavazatok: a 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki, így párbaj döntött Viki és Alexandra sorsáról.

Vera Törzsi Tanács előtti taktikázását látva garantáltan eláll a szavad!

Vera elhatározta, hogy ad egy új esélyt Alexandrának, ezért a Törzsi Tanács előtt meggyőzte Emesét és Alexandrát arról, hogy kire szavazzanak.

Viki: „Ha kiderülne, hogy én nem rád teszek, az nagyon nagy szembeköpés lenne!”

Viki titokban félrehívta Szandrát, hogy elmondja neki, bármennyire is megkedvelte az utóbbi napokban, muszáj rá szavaznia a Törzsi Tanácson.

Alexandra magának már bizonyított, a többiek nem érdeklik

Míg Viki biztosra vette, hogy Alexandrának kell hazamennie, Vera egyáltalán nem látta ennyire egyértelműen a Törzsi Tanács kimenetelét. Alexandra mindenesetre elérte a célját, bizonyított magának, a többi már nem érdekli.

Viki titkos megbeszélést tart Alexandrával, amíg a többiek alszanak

Amikor a többiek lepihentek, Viki azonnal felkereste Alexandrát, hogy elmondja neki, kire fog szavazni az esti Törzsi Tanácson. A folytatás kiderül este 19 órakor a Survivor - A túlélők viadala következő részéből!

Alexandra: „Az elemekkel meg tudtam vívni a harcot, az emberekkel nem biztos, hogy szeretném...”

Alexandra tudta, hogy a védettségi játék elvesztése után nagy esélye van arra, hogy neki kell majd elbúcsúznia a szigettől. A videóból az is kiderül, hogyan magyarázta a bizonyítványát a vesztes Gagamba.

Viki és Alexandra rejtélyes eltűnését nem nézték jó szemmel a Gagambában

A törzs teljesen kiakadt, hogy amíg ők berendezkedtek az új szigeten, addig Viki és Alexandra eltűntek és kivonták magukat a munka alól. Ráadásul azt sem nézték jó szemmel a többiek, hogy a két lány először összeugrasztotta a törzset, majd pár nappal később kibékültek.

Különös barátság: Alexandra és Viki kibékültek?

Viki megsajnálta Alexandrát,ezért nyitni kezdett felé. Vajon hogyan alakul a két lány kapcsolata a továbbiakban?

Eltörött a mécses: Alexandra megríkatta Verát!

Bár Verát bosszantja, hogy Alexandra nem csinál semmit napközben, nem szeretné őt elveszíteni. A srácok azonban elkezdtek szövetkezni...

Alexandra „alattomos húzása” generálta a Gagamba eddigi legnagyobb balhéját

Egy ártatlan banán okozta a Gagamba történetének eddigi legnagyobb balhéját. Vajon hogyan hat majd ez a vita Viki és Alexandra további játékéra?

Alexandra teljesen összeomlott!

Hiába Gábor vigasztaló szavai, Alexandra képtelen volt abbahagyni a zokogást. Vajon van visszaút a lánynak a törzsbe?

Alexandra magára haragítja a törzset!

Alexandra konfliktusba keveredett Vikivel, majd Dávid és Vera is becsatlakozott, mert nem értették, hogy Alexandra miért hallgatott el egy ilyen fontos információt...

Vera: „Az, hogy nem megyünk Törzsi Tanácsra, még rosszabb, mintha mennénk!”

Veráék szerint Viki csalódott, hogy megnyerték a védettségi játékot, mert így nem tartanak Törzsi Tanácsot, és nem mehet egy darabig haza.

Gábor: „Nekünk fiúknak ez nagyon jó, hogy a lányok folyamatosan civakodnak egymással!”

Gábor szerint az összes játékon oda kéne tenniük magukat, Alexandra azonban jobbnak látná, ha elvesztenék a védettségi játékokat, hogy hazaküldhessék a nem kívánatos személyeket a törzsükből.

Gábor és Alexandra között szent a béke?

Alexandra és Gábor leültek, hogy tisztázzák a nézeteltérésüket. Gábor bocsánatot kért Alexandrától, és adott a kapcsolatuknak egy utolsó esélyt.

Dexter laboratóriuma a Survivorben: így csinálj desztillált vizet nomád körülmények között!

Beni és Alexandra egy mini laboratóriumot épített a szigeten, hogy a sós vizet desztillálva tiszta vizet készítsenek.

Ennyi volt Gábor és Alexandra kapcsolata?

Alexandra és Gábor összebalhéztak, aminek az lett a vége, hogy nem szólnak egymáshoz. Vajon örökre elvágták a kettejük lévő szövetséget, vagy van visszaút?

Dávid és Gábor: „Azt kell elérnünk, hogy a következő Törzsi Tanácson lány essen ki!”

Míg Dávid és Gábor azon agyaltak, hogyan tudnák meggyengíteni a lányok szövetségét, a négy lány azt beszélte, miként tudnának minél tovább eljutni a játékban.

Csúnyán összebalhézott Alexandra és Gábor!

A Survivor - A túlélők viadala pénteki adásából kiderül, hogyan folytatódott Alexandra és Gábor vitája!

Hoppá! Viki és Alexandra rájöttek, hogy ki lettek használva...

Viki és Alexandra csak azért kellettek Dávidnak és Gábornak, hogy kiszavazhassák Sanyit? A két lány megbeszélte, hogy igyekszenek fenntartásokkal kezelni a két srácot a jövőben.

Alexandra: „Gábor mindenkit ki akar játszani”

Vera és Alexandra kibeszélték Dávidot és Gábort, és arra a következtetésre jutottak, hogy ha négyen csajok összefognak, nagyobb esélyük lehet a továbbjutásra.

„A lányokat nem szabad együtt hagyni!” – Dávidék tervében hiba van?

Gábor félrehívta Dávidot, mert észrevette, hogy nagyon gyanúsan viselkedik vele Vera és Alexandra: egyik lány sem néz a szemébe, és hozzá sem szólnak.

Alexandra szerint Gábor egy energiavámpír

Gábor igyekezett kiszedni Alexandrából, hogy miért távolodott el tőle ennyire, azonban a lány nem nyílt meg neki őszintén, mert rájött, hogy nem tud azonosulni Gábor személyiségével, és az utóbbi időben a bizalma is megingott.

Gábor Alexandráról: „Ez olyan buta, mint a ...”

Miután Gábor megpróbálta visszaédesgetni Alexandrát maga mellé, kibeszélte Dáviddal a történteket és megállapította, hogy mennyire buta a lány.

Alexandra bevezette társait a banánérlelés rejtelmeibe

Alexandra esőkabátba bugyolálta az éretlen banánokat, hogy besárguljanak és megérjenek, mert úgy sokkal magasabb a szénhidrát tartalmuk.

Romantika vagy taktika? Mit akar Gábor Alexandrától?

Gábor és Alexandra a vízben tartottak taktikai megbeszélést, a többiek pedig a partról figyelték a romantikus hajózás pillanatait.

Dávid a Törzsi Tanácson akarja tesztelni a taktikáját

Dávid a Törzsi Tanács elején elárulta, hogy biztosan sokakat meglep majd a szavazás végeredménye, és olyan döntés fog születni, amire nem biztos, hogy mindenki számított.

Sanyi: „Bízom benne, hogy lesz még módom és alkalmam revansot venni”

Alexandra Fannival, Sanyi Jérémyvel, Dávid pedig Gáborral csapott össze. A videóból kiderül, hogy kik győzedelmeskedtek!

ALEXANDRA: az okos és szép túlélő

Alexandra szerveskémiát tanít egyetemistáknak, szeret bogarakat enni és totálisan maximalista. Azt mondja, azért jelentkezett a Survivor-be, mert nem akart magányos, munkamániás lányként a cicáival megöregedni.

Alexandra


szerző:
2018.09.16. 08:00
Alexandra

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Alexandrával! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

Alexandra: „A fiúk általában szeretni szoktak, a lányok pedig utálni”

Ismerkedj meg a Survivor legújabb évadának játékosával, Alexandrával! Survivor - A túlélők viadala szeptember 24-től az RTL Klubon!

12 évesen kapott agyvérzést

12 évesen kapott agyvérzést egy játszótér padján egy albertirsai kislány, egy rendőr mentette meg az életét, aki mentőt hívott hozzá. Édesanyja sírva idézte fel a történteket, az elején ugyanis még az sem volt biztos, hogy gyermeke életben marad.

A kislány elmesélte a felépülésésnek teljes történetét.

Interjú Szandival, avagy erre készülj, ha nőként jelentkezel a Survivorbe!

Szandi azt tanácsolja, hogy a kalandvágy mellett legyen még legalább egy komoly célod a Survivorrel, mert csak így van esélyed a castingokon. A lány már a jelentkezéstől kezdve tudatosan készült a játékra, amit kezdetben sportversenyként fogott fel, azonban hamar rá kellett jönnie, hogy ez sokkal több annál. Hogyan élte meg a túlélőshow-t nőként? Az interjúból többek között ez is kiderül!

Feri izgult, hogy mi lesz Szandi sorsa a Törzsi Tanácson

Bár Feri is Szandi nevét írta fel a papírra a Törzsi Tanácson, titkon remélte, hogy igazat mondott neki a lány, és használni fogja a védettségi amulettjét. Nézd meg, hogy milyen volt a hangulat Klaudia kiszavazását követően!

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Alexandra


szerző:
2017.08.22. 11:30
Dávidot az őrületbe kergeti Szandi féltékenykedése

Alexandra és párja, Dávid két hónappal ezelőtt ismerkedtek meg egy társkeresőn. Annak ellenére, hogy a fiatalok együtt élnek, Dávid fent van egy társkereső oldalon, és rendszeresen beszélget volt barátnőjével. Alexandra rendszeresen ellenőrzi párja telefonját, és most azért jött el a műsorba, hogy döntés elé állítsa Dávidot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való