KERESÉS search-close

Alföldi Róbert

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alföldi Róbert"

Több, mint 30 színész és rendező állt ki az SZFE hallgatói mellett

Pogány Judit, Alföldi Róbert, Ónodi Eszter, Mácsai Pál, Csákányi Eszter-  csak néhány a közül a több mint 30 színész és rendező közül, akik ma kiálltak a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói mellett. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium épülete előtt támogatói leveleket olvastak fel. A minisztérium szerint a kuratórium feladata eldönteni, hogy a jelenlegi helyzetben mi a helyes megoldás.

Megfigyelés, elnyomás – Szegeden mutatják be George Orwell 1984 című regényének színpadi változatát

Megfigyelés, elnyomás – pénteken mutatják be Szegeden George Orwell 1984 című regényének színpadi változatát. Az állam hazugságokkal, félelemkeltéssel követel alkalmazkodást a polgároktól - erről szól a könyv, amelynek jóslatai a darab rendezője szerint ma is aktuálisak. A fő gonoszt alakító Alföldi Róbert azt mondja, az előadás tükröt tart a valóságnak.

PREMIER: Orwell 1984 című darabja a Szegedi Nemzeti Színházban

Egyre aktuálisabb a mű mondanivalója, egyfajta segélykiáltás ez a darab – ezt mondja Horgas Ádám rendező, aki George Orwell világhírű regényét színpadra alkalmazta. Azt mondja, bár nem egy könnyű darab, a nézőknek szerinte szüksége van arra a lelki katarzisra, amit ez a darab nyújtani tud. Az O’Brient alakító Alföldi Róbert szerint a színház mindig tükröt tart a valóságnak és nem azt mutatja meg, hogy mi van, hanem, hogy mi történhet, ha nem figyelünk oda. A kétfelvonásos darabot pénteken mutatják be a Szegedi Nemzeti Színházban.

Alföldi Róbert vadonatúj szerepben lépett színpadra az Átriumban

Soha korábban nem kapott még hasonló feladatot, Alföldi Róbert fél év után vadonatúj szerepben lépett színpadra az Átriumban. Másfél órán át neki kell lekötnie egyedül a nézők figyelmét és ő teszi is ezt. Mintha egy céges prezentációt tartana. A történet szerint az úristen, lejön a Földre, hogy új tízparancsolatot hozzon magával, mert rájött, hogy az előzőt az emberek nem tudják betartani. 

ALFÖLDI RÓBERT: „Megjelennek klasszikus bibliai dolgok, de azok nem klasszikusan vannak értelmezve”

Alföldi közel 70 színházi szerepet alakított pályája során, de azt mondja, ilyet még nem csinált, mint az Átriumban, ahol az Isteni végjáték című előadásban egyedül játszik másfél órán át, csak ő beszél a színpadon. Az amerikai darab arról szól, hogy Isten leküld a földre egy új tízparancsolatot, mert rájött, hogy az előzőt az emberek nem tudják betartani. A darab szerzői kifejezetten kérik, hogy mindenhol, ahol bemutatják a művet, abban minél több olyan dolog legyen benne, ami az adott országra és kultúrára jellemző, így válik igazán aktuálissá a színmű.

Alföldi Róbert és Jakupcsek Gabi össztűz alá vette Ónodi Esztert

A Tesztbeszéd 11. adásában a színésznő ezt a kérdést kapta: miről beszél nehezebben, az érzéseiről vagy a sikereiről? A válaszával Alföldi és Jakupcsek nem értett egyet és meg is akarták mutatni, miért nekik van igazuk.

Végleg elbúcsúztunk a Reggeli megálmodójától, Kun Zsuzsától

Csütörtökön vettek végső búcsút a Reggeli stábtagjai, szerettei, barátai a műsor főrendezőjétől, Kun Zsuzsától. Alföldi Róbert elcsukló hangon beszélt szeretett barátjáról a temetésen.

ALFÖLDI RÓBERT: Ezt gyűlölte a legjobban a karantén alatt

Maszkban játszanak a művészek Alföldi Róbert új darabjában. A színész-rendező bevallotta, hogy a több hónapos kényszerpihenőt ő kifejezetten jól viselte, egy dolgot azonban utált.

Alföldi Róbert megható szavakkal emlékezett a Reggeli megálmodójára, Kun Zsuzsára

A napokban nagy veszteség érte a Reggeli stábját. Elhunyt Kun Zsuzsa rendező. Alföldi Róbert neki köszönheti, hogy a televízión keresztül megismerte az egész ország.

Újra próbálnak a Szegedi Nemzeti Színházban!

Áprilisban mutatták volna be az 1984-et, de ez a koronavírus-járvány miatt elmaradt. A színészek szerdán találkoztak újra, maszkban, egymástól távol kezdtek a próbának. Orwell 1984-e az elnyomás szinonimája, a fő gonoszt Alföldi Róbert alakítja.

ALFÖLDI RÓBERT: Muszáj, hogy felelősebbek legyünk

A XIII. kerületi Önkormányzat segítségül hívta díszpolgárait, hogy általuk is felhívja a lakók figyelmét: kizárólag a legszükségesebb esetekben menjenek el otthonról. Alföldi Róbert színművész-rendező videós üzenetét először dr. Tóth József, a XIII. kerület polgármestere tette közzé FB-oldalán. Alföldi Róbert arról beszél a videóban: olyan helyzetbe kerültünk, amelyre senki sem számított, nem is nagyon tudunk vele mit kezdeni, s muszáj felelősebben gondolkodnunk. Egyetlen hatékony védekezés a vírus ellen, hogy otthon maradunk.

Különleges darabban játszott Alföldi Róbert

Nincs rendezője, nincs díszlete, nem volt próba sem, mégis színházi darab. Különleges előadásnak lehettek részesei a nézők szerdán este az Átriumban. Alföldi Róbert egy olyan darabban játszott, amelynek szövegét a színpadon kapta meg, előtte csak néhány instrukció alapján készülhetett. Szerinte ez valóságos rémálom, de kihívás is egyben.

Élvezi a gonoszkodást Balsai Móni és Brasch Bence

Az Alvilág főhősnője álomszerepeket kap mostanában, Brasch Bence pedig a Csillag Születikből lehet ismerős, de ma már nem énekesi karrierjét építi.

Kiss Ádám neked is elárulja a siker receptjét

A népszerű humorista most valami olyanba vágja a fejszéjét, amit eddig még nem csinált: oktatni fog.

Darab a civil kurázsiról


szerző:
2018.10.30. 18:47
Darab a civil kurázsiról

Valós történetet dolgoz fel a Diplomácia című dráma, amelyben a svéd konzul meggyőzi Hitler helytartóját, hogy nem szabad lerombolnia Párizst. A Rózsavölgyi Szalon új előadásában a diplomatát Alföldi Róbert alakítja, aki szerint a darab a civil kurázsiról szól.

ÉNB Lali nem értette, mit üzent neki Alföldi Róbert!

A zsűrinek az tetszett a legjobban Lali produkciójában, hogy a klasszikus értelemben vett bohóckodást nagyon ügyesen hozta a sorozatszínész.

A zsűri csak egyet kérdezett Szabó Simontól: MIÉRT?

A színész produkicója egyáltalán nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna...

Alföldi Robi: „Ha nem ide születsz, világsztár lennél!”

A zsűri egyöntetűen egyetértett abban, hogy az énekesnő olyan profi, hogy a világ bármelyik pontján megállná a helyét.

A zsűri nem tudott megszólalni Alex produkciója után

Alföldi Robit lenyűgözte a gyönyörű színésznő előadása, amit pedig Ráskó Eszter imdádott. Ganxsta Zolee meg egyszerűen nem tudta levenni a szemét Alexandráról.

Alföldi Robi imádta Szabó Simon előadását!

A színész az ítészeket is meggyőzte arról, hogy hiába „nagydarab ember”, a szíve tele van érzelemmel.

ÉNB Lali az énektechnikájával tarolt?

ÉNB Lalinak ismét sikerült mosolyt csalnia a zsűri arcára, amit viszont nem az énektechnikájának köszönhetett.

A zsűrit meghatotta Gabi és Gergő hihetetlen tehetsége!

Alföldi Róbert szinte már megkönnyezte, ahogyan túlszárnyalták egymást Gergőék. Követelte: azonnal készítsenek egy közös lemezt! Valóra válhat a kérése?

A zsűri hiányolta a meglepetés erejét Zsófiék vicceiből?

Alföldi Róbert, Ráskó Eszter és Ganxsta Zolee egyetértettek benne, hogy Zsófi és Juli nem tudták túlszárnyalni Simon és Lali egykori produkcióját. Vajon mi lehetett a gond?

A zsűri megijedt Szabó Simon altatójától?

Eszter démoninak, Alföldi Róbert viszont nagyon igaznak és őszintének élte meg Simon feldolgozását. De ki lehetett a jobb: Bence vagy Simon?

A zsűri elveszítette a fonalat a mashup-ok után?

Eszter szerint a 20+-osok bevállalósabbak voltak, Gansxta semmit sem értett, Alföldi Róbert pedig inkább megmaradt a csapat öltözékénél. Így értékelt a zsűri!

A zsűri belehullott a 20+-osok generációs szakadékába?

A zsűri nem igazán találta a szavakat a produkció láttán: Alföldi Róbert szerint most aztán előjöttek a generációs különbségek. Eszter viszont röhögőgörcsöt kapott, és rögtön kitalálta, hogy mi is lesz Robi következő csengőhangja...

Ráskó Eszter: „Egy döggé alakulsz!”

Alex feleslegesen izgult, ugyanis a zsűrit egyszerűen lenyűgözte az izgalmas és szexi produkciójával.

Ráskó Eszter: „Nem tudok hibát találni benned!”

Ezzel a véleménnyel Ganxsta Zolee és Alföldi Robi is egyetértett. 

Alföldi Róbert: „Simon nagyon dögösen csinálta!”

A zsűri egyöntetűen azon a véleményen volt, hogy a csapatoknak jobban áll a tánc, mint a bűvészkedés.

30+-osok duettje mindenkit felkavart a stúdióban

Szinte mindenki a könnyeivel küszködött, miután végignézték Simon és Alexandra előadását. Persze, a két 30+-ost is megviselte a fájdalmas történetük.

A zsűri imádta Lali laliskodás nélküli zsófiskodását?

Lali Zsófivá szellemült, de annyira koncentrált volna a szövegre, hogy közben elfelejtett Lali lenni? Alföldi Róbert szerint igen! Kíváncsi vagy, mit mondott Eszter és Zolee?

A zsűri imádta, a 30+-osok pedig lopták volna Oláh Gergőt

A 20+-osok közül a hatodik adásban Oláh Gergő mutathatta meg magát egy szóló produkcióban. A Roma Soullal közösen átdolgozott daltól mindenkinek elakadt a szava.

A 20+-osok duettje előhozta a zsűri romantikus énjét

Michl Juli könnyekkel fogadta Bence és Zsófi produkcióját, amit Zsófi egyedül miatta vállalt be. De nemcsak csapattársuk érzékenyült el, a zsűriből is előtörtek a romantikus gondolataik.

A zsűri csapatépítőre indult a Wellhello duett után?

A zsűri annyira eltérően élte meg Attila és Réka produkcióját, hogy még egy zsűri-csapatépítő gondolata is felmerült bennük. Pláne, amikor Alföldi Róbert rájött, hogy nem is ismeri a Wellhellót.

Tóth Gabi zavarba jött Kökény Attilától

Nemcsak a zsűri, de a dal eredeti előadója, Tóth Gabi is elmondta véleményét Attila produkciójáról: Gabi kijelentette, most először tudta bárki is rajta kívül elénekelni ezt a dalt. De mit szólt hozzá a zsűri?

Dübörög a Rocksuli a Portréban is!

Borbély Ricsi musicalekben is megmutathatta tehetségét, az első komolyabb áttörést, mégis az X-Faktor hozta meg neki. Nagyon sokat tanult belőle, leginkább önmagáról, és mentora, Alföldi Róbert, a tehetségkutató után is egyengette az útját. Zenekara pedig a Richie and the Mops, egyre több fellépéssel büszkélkedhet. Ricsi még azt is elárulja a vasárnapi Portréban, hogy ki az a világlátott kiscsaj, aki Ricsi élete részévé vált, aki miatt még a bulikat is kihagyta, s aki nélkül aludni sem az igazi! Tartsanak velünk!

Alföldi Róbert: „Csodálatos volt!”

A zsűri nem értett egyet Gergővel, aki szerint még nem elég professzionális az előadása, ugyanis egyöntetűen úgy gondoltá, hogy az énekes tökéleteset alkotott ma este.

Nézd vissza Oláh Gergő egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter: „Volt egy kis illuziórombolás!”

A zsűrit sajnos nem varázsolta el annyira Ildikó produkciója, mint amennyire remélte…

 

Nézd vissza Keresztes Ildikó egyéni produkcióját!

A zsűri nem bírt megszólalni Nagy Alexandra produkciója után

Zolee-t elvarázsolta, Eszter nem tudott megszólalni, Alföldi Robi pedig elismerően gratulált a színésznőnek.

 

Nézd vissza Nagy Alexandra egyéni produkcióját!

Alföldi Róbert: „Hogy a francba kerültünk bele?”

Attilának sikerült a produkciója, végül felrobbantotta a színpadot - habár Alföldi Robinak volt némi ellenvetése.

 

Nézd vissza Kökény Attila egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter: „Ez volt a legjobb produkciótok!”

A zsűri úgy vélte, hogy a csapat ma alakította a legjobbat, másképp szólva, lenyűgözőek voltak.

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

Alföldi Róbert: „Gabi, csodálatosan táncolsz!”

Az ítészek igazán meg voltak elégedve a 30+-osok előadásával, főleg a lányok twerkelésével.

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

Ráskó Eszter: „Kacagva sírtam a nevetéstől!”

A zsűri úgy érezte, hogy az 50+-osok produkciója igazán viccesre sikerült ma este.

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Ganxsta Zolee: „Leghosszabb farka Attilának van!”

A 40+-osok előadását megvette a zsűri, és egyöntetűen úgy vélték, hogy a csapat az erejükön felül teljesített.

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Az Oltári csajok színésznőjét komoly díjra jelölték

Az Alföldi Róbert által rendezett A salemi boszorkányokért kaphat elismerést Hartai Petra, aki rendszeresen bulizik együtt az Oltári csajok többi szereplőjével.

Hajdu Steve rap dalát már le is védették!

Hajdu Steve rap-mutatványa osztatlan sikert aratott!

 

Nézd vissza Hajdu Steve egyéni produkcióját!

Magyar Attila és Diesel kimaxolták az estét!

Magyar Attila és hűséges társa, Diesel elvarázsolta a zsűri tagjait, a produkció végére pedig Cyrano is befutott a színpadra - szó szerint!

 

Nézd vissza Magyar Attila (és Diesel) egyéni produkcióját!

„Adtatok egy hülyének hat kést a kezébe...”

Lali tényleg veszélyes produkciót adott elő, amivel a zsűrit is megnyerte magának - a pontszámok viszont nem feltétlenül tükrözték ezt!

 

Nézd vissza ÉNB Lali egyéni produkcióját!

Michl Juli teljesen elvarázsolta a zsűri tagjait!

Michl Juli olyan produkciót mutatott be, amivel elvarázsolta a zsűri összes tagját!

 

Nézd vissza Michl Juli egyéni produkcióját!

Hopp egy max pontszám a 30+-osoknak!

A 30+-osok a 90-es éveket idézték fel előttünk, ezt pedig a zsűri sem hagyhatta szó és megfelelő pontszám nélkül! No de ki adhatta a 10 pontot?

 

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

A gyermekhangszerek csak a gyerekeket varázsolják el, a zsűrit nem?

A 20+-osok produkciója nem anyira varázsolta el a zsűri tagjait...

 

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

„Ez történik ha meszkalinra iszod az Éva vermutot”

Alföldi Róbert nem értette, Ganxsta Zolee nem volt megelégedve, Ráskó Eszter pedig ledobta a poénbombát!

 

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Megszületett az eddigi legalacsonyabb pontszám!

Ráskó Eszternek és Ganxsta Zolee-nak tetszett a 40+-osok produkciója, Alföldi Robi viszont keményen beleállt az értékelésbe!

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs Négyes: már a közönség is szavazhatott a legjobb csapatra

Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee és Alföldi Róbert mellett vasárnap este már a közönség is szavazhatott a legjobb csapatra. A Fókusz riportere pedig összegyűjtötte az adás legjobb pillanatait!

„A talpadnak olyan mimikája van, mint Steven Seagalnak”

Megosztotta a zsűrit Szabó Simon lábbábos produkciója. Ráskó Eszter lepontozta azt, míg Alföldi Róbert biztosra vette, hogy rengeteg munka volt vele.

Nézd vissza Szabó Simon egyéni produkcióját!

Fésűs Nelly bomba 10-est kapott Ganxsta Zoleetól

Abban biztosak vagyunk, hogy Nelly férjét lenyűgözte a színésznő szexi produkciója, de vajon mit gondol róla a zsűri?

Nézd vissza Fésűs Nelly egyéni produkcióját!

Alföldi Robi szerint van mit tökéletesíteni Szalay Bence előadásán

Alföldi Róbert úgy gondolta, hogy mivel Bence komolyan készült a produkciójára és komolyan is adta elő, ezért ő is szakmai oldalról közelíti meg az előadást. 

Nézd vissza Szalay Bence egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter szerint szuper vicces volt Csonka Bandi produkciója

Elakadt Ráskó Eszter szava Csonka András chippendale produkciója után, de végül sikerült megfogalmaznia az érzéseit és a gondolatait.

Nézd vissza Csonka András egyéni produkcióját!

Alföldi Róbert szerint borzalmas volt Tóth Gabiék produkciója

A zsűri alig találta a szavakat a 30 pluszosok szürreális produkciója után.

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

„Féltem, hogy a Bandi a végére teljesen csonka lesz!”

Alföldi Robi szerint végtelenül szórakoztató, Ganxsta Zolee szerint pedig végtelenül aljas volt az 50 pluszosok "vízibalettje".

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

A 20 pluszosok produkciójában a NASA találkozott Hortobággyal

„Ez már egy nagyon más generáció!” – hangzott el a zsűri értékelésében. Ha kíváncsi vagy Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee véleményére a legfiatalabb generáció produkciója kapcsán, nézd meg a videót!

Nézd vissza a 20+-osok produkcióját!

„Annyira cukik voltatok!”

A zsűrit lenyűgözte a 40 pluszosok cirkuszi előadása, különösen Nelly magasba emelkedése.

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs Négyes: nem kíméli a zsűri a versenyzőket!

A színész-rendező és a jégkorongmániás rocker-rapper egyáltalán nem kíméli korosztálya képviselőit, sőt. Még jó, hogy a pszichológus humorista nő ott ül közöttük, aki akár meg is védhetné a generációk csatájában megsérülő versenyzőket, de általában nem teszi.

Humor és érzelmi hullámvasút a  Szenzációs Négyes első adásában!

Éjjel-Nappal Budapest Lali kiborult, Hajdu Steve pedig különös mantrákkal próbálta megőrizni nyugalmát a kulisszák mögött. A Szenzációs Négyes első adását a humor és a meghökkentés jellemezte, na de mi történt még ott, ahova a nézők már nem láttak be?

Különös emlékeket ébresztett Gabi Ganxstában...

Az extravagáns performansz és öltözet elgondolkodtatta a rappert, míg Alföldi Róbert "élő videoklipnek" titulálta Gabi előadását.

 

Nézd vissza Tóth Gabi egyéni produkcióját!

Ganxsta kicsit szerelmes lett Rékába

Réka megmutatta átalakult testét, amire a rapper csak annyit tudott mondani: "Nagyon nagy a body!" Na, de lássuk a pontokat!

 

Nézd vissza Koós Réka egyéni produkcióját!

Vitathatatlan pontszámot kapott Zsófi

"Mérges vagyok, mert nem tudom kicinkelni" - vallotta be Ganxsta Zolee, Ráskó Eszter pedig úgy érezte, egyáltalán nem volt fair, ami a színpadon zajlott.

Nézd vissza Szabó Zsófi produkcióját!

Ha nem lenne Oszvald Marika, ki kéne találni!

Ráskó Eszter egész hátas Oszvald Marika tetoválást szeretne, Hajdu Steve pedig a következő farsangon Marikának öltözne. Ez sok mindent elárult, de lássuk a pontokat!

Nézd meg MariKO produkcióját!

Alföldi Róbert: ˝Mind a négyen ugyanazon az úton mentek a zsákutcába˝

Sok-sok vidám percet okoztak a 20+-osok különleges produkciójukkal. Lássuk a pontokat!

 

Nézd meg a 20+-osok produkcióját!

Ganxsta: ˝Kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni, az a menő!

A törölközős mutatvány után a fiúk nem tették zsebre a zsűri véleményét. Na, nem azért, mert ádámkosztümben érkeztek...

Nézd meg a 30+-osok produkcióját!

Nagyon durva volt az 50+-osok produkciója

Ráskó Eszter ezzel a gondolattal véleményezte a látottakat, amiktől Ganxsta Zolee sokkos állapotba került. Alföldi Róbert pedig így kezdte értékelését: "Elnézőbben fogok beszélni, mint amit valóban gondolok erről az egészről..."

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

Alföldi Róbert


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Jó lenne, ha a világ nagy változásai megjelennének a generációkon˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját.

Less be a Szegedi Szabadtéri Játékok színfalai mögé!

Anna és Mikike egyenesen Szegedről jelentkeztek be, hogy megmutassák, mi zajlik az Apáca Show című musical színfalai mögött.

Szigetváron nem maradt el Alföldi előadása

Pécsen nem mutathatták be, Szigetváron viszont ma láthatták az Igenis, miniszterelnök úr! című darabot a nézők, benne Alföldi Róbertet. Ott pillanatok alatt elfogytak a jegyek, miközben a baranyai megyeszékhelyen továbbra sincs magyarázat arra, miért fújták be az előadást. Alföldi Róbert azt mondja: elkeserítő, ha a politika ellenséget lát a színházban.

Nincs magyarázat, miért fújtak le egy politikailag kényes előadást

Pécsen lépett volna fel Alföldi Róbert az Igenis, miniszterelnök úr! című darabban, de az előadást minden előzmény és indoklás nélkül törölték az önkormányzathoz tartozó Zsolnay Színházban. Pécs fideszes polgármestere minderre csak annyit mondott: az előadás nem marad el. Szó szerint. A darab persze áthallásos, Alföldi pedig régóta szálka a hatalom szemében, de persze ennek még nem kéne elégnek lennie ahhoz, hogy csak úgy lefújják.

Szigetváron várják Alföldiéket

Mégis fellépnek Alföldiék Baranya megyében! - Csak épp nem Pécsen, hanem Szigetváron láthatja a közönség az Igenis, miniszterelnök úr című darabot. A hét elején mondta le a szervező Kodály Központ a szatirikus előadást, holott a jegyek 70%-a már elkelt.

Indoklás nélkül mondták le Alföldi előadását

Nagyon szomorú, hogy eljuthatunk ide és, hogy nincs következmény - ezt mondta Alföldi Róbert a Házon kívülnek, amikor a kedden lefújt pécsi előadásáról kérdezték. Ő a főszereplője az Igenis, miniszterelnök úr! című előadásnak, amellyel a városban vendégszerepelt volna. Indoklás nélkül mondták le az előadást, amire már a jegyeket is árulni kezdték.

Emlékeztek? Így indult az RTL Klub Reggeli műsora!

Pont egy évvel ezelőtt, húsvét hétfőjén új korszak kezdődött, nemcsak az alaposan meglocsolt lányok, hanem az RTL Klub életében is, hiszen hétfőn a jól bevált régi csapattal, Alföldi Róberttel és Stohl Andrással ébredhetett az ország. Kedden pedig már az ország nyerő párosa, Peller Anna és Mikike vezette a Reggelit.

Így kezdett Peller Anna és Lukács Miki a Reggeliben!

Egy éves a Reggeli! Ennek örömére megnéztük, hogyan vette át a stafétát Peller Anna és Lukács Miki Alföldi Róberttől és Stohl Andrástól!

Megszületett az álomtanár az RTL képernyőjén

A Tanár Nagy Ervin főszereplésével szombat este belopta magát a nézők szívébe. A sorozat hatására a Fókusz stábja Fésűs Nelly-t, Fluor Tomit, Alföldi Róbertet, Geszti Pétert és Som-Balogh Edinát kérdezte arról, hogy szerintük milyen egy jó tanár.

Teltház volt Alföldi estjén

Még a színpadon is ültek Alföldi Róbert estjén a zalaszentgróti művelődési házban - a színész-rendező estjét korábban Zalaegerszegre tervezték, ám ott az utolsó pillanatban lemondták. Alföldi szerint azért, mert megfenyegették őket és féltek.

ALFÖLDI RÓBERT: ajándékként éli meg legújabb szerepét

Shakespeare darabjának a véreskezű zsarnok a főszereplője. Ennek a figurának az eljátszása mindig fontos állomás egy színész életében. Alföldi Róbert a szerepet születésnapi ajándékként kapta Rosta Mária producertől, mert nagyon érdekelte ez a figura. A darabot a világhírű rendező Andrei Serban állította színpadra.

 

Főszerep ajándékba Alföldinek

Születésnapi ajándékként kapta Alföldi Róbert a III. Richárd főszerepét. A darabot a világhírű rendező, Andrei Serban állította színpadra a Radnóti Színházban. Serban rendezett már a New York-i Metropolitanben, és dolgozott együtt a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep-el is. 

Tamarát szívesen magánkezelésben részesítené a terapeuta

Dávidnak elege lesz a foglalkozásokból, és inkább lelép - több sem kell kedvenc terapeutánknak, Kornélnak, aki rögtön rástartol Tamarára!

Válótársak: Best of Alföldi

Az Alföldi Róbert által alakított Károli Kornél coach-ként próbált segíteni Dávidnak (Scherer Péter) és Tamarának (Balsai Móni) - hogy milyen sikerrel, az a sorozatból kiderül!

Így mutatkozott be Alföldi Róbert a Válótársakban!

Alföldi Róbert alakítja Károli Kornélt, az életvezetési tanácsadót, akinek a tarifái... finoman mondva is magasak. Az életbölcsességei viszont megfizethetetlenek!

Alföldi Róbert magyar sorozatban debütál hosszú idő után

Eddig még sorozatban még nem láthattuk, pedig Alföldi Róbert hangját sok évvel ezelőtt éppen egy nagyon népszerű sorozatban szerette meg az ország. A színész-rendező csütörtök este a Válótársakban nem akármilyen szerepben és helyzetben tűnik fel. A komikus szituációkban amúgy is lubickoló Scherer Péterrel és Balsai Mónival szenzációs triót alkotnak.

Fókusz 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 18:55
Most is érvényes a mondanivalója

1881-ben botrányt kavart a darab, ám a mondanivalója azóta sem változott. Ibsen "Kísértetek" című művét vitte színpadra Alföldi Róbert a Centrál színházban. A korabeli sajtó szerint fertő, és botrány, hogy arról szól egy darab, hogy csak a felszínen csillogó az élet, a felszín alatt tele van hazugsággal.

 

Válótársak:

Dávid új románca nem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Válótársak - január 4-től minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán!

Főműsoridőn kívül is van élet, hát még az RTL reggeli műsoraiban!

„Egy csomó olyan dolgot meg lehetett csinálni, és olyan vendégeket lehetett hívni, és olyan őrültségeket találtunk ki, amit lehet, hogy azóta nem lehet megcsinálni, de akkor meg lehetett.” - Így emlékszik vissza Schiwert-Takács Gábor, a Reggeli egykori főszerkesztője a műsorra. És tényleg így volt!

Alföldi Róbert:

1999-ben született meg egy legendás stílus, és indult el valami egészen szokatlan, ami a könnyedsége miatt volt annyira népszerű, és persze a műsorvezetők miatt is. Az RTL reggeli műsorát sokáig egy legendás páros vezette: Alföldi Róbert és Novák Péter.

Hogyan is kezdődött?


szerző:
2017.12.22. 08:06
Hogyan is kezdődött?

Április 17-én a két régi műsorvezetővel, Stohl Andrással és Alföldi Róberttel indult újra az RTL Klub megújult Reggeli műsora. Miután a volt házigazdák átadták a stafétabotot, Anna és Miki fogadalmat tettek.

Árveréssel gyűjtenek ételre

Kortárs művészek is segítenek az éhező rászorulóknak. 40 képzőművész ajánlotta fel képeit a Heti Betevő Egyesület jótékonysági árverésére. Az önkéntesek negyedik éve segítik meleg ételhez azokat, akiknek másképp nem jutna vasárnapi ebéd.

Alföldi, a galériavezető!

Alföldi Róbert, rendező legújabb rendezésén és egy nem mindennapi kiállításon járt a Story Extra stábja.

Story Extra 2017-11-07


szerző:
2017.11.07. 15:45
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való