KERESÉS search-close

Anderson

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anderson"

Morena Baccarin – Jessica Brody

A brazil színésznő eddig elsősorban különböző sci-fi sorozatokban tűnt fel, itt a főhős, Nicholas feleségét alakítja, aki igyekszik segíteni a férjének, hogy visszailleszkedjen régi életébe.

Damian Lewis – Nicholas Brody

Angol arisztokrata családból származik, feleségével – akit többek között a Harry Potter filmekben láthattunk, mint Narcissa Malfoy – London és Los Angeles között ingáznak, ha a munkájuk úgy kívánja.

Claire Danes – Carrie Mathison

Claire már a kilencvenes évek eleje óta szerepel filmekben és sorozatokban, de a nagy áttörést valószínűleg a Rómeó és Júlia jelentette számára, ahol Leonardo DiCaprioval bújtak a tragikus sorsú szerelmesek bőrébe.

Dub FX egyedül tette boldoggá Sopront

A zenész elbűvölte a Volt Fesztivál közönségét, vele tartott szerelme is.

Pamela mindent bevet a fókákért

Pamela Anderson személyesen írt levelet Vlagyimir Putyin orosz kormányfőnek, amelyben a kanadai fókák védelméhez kér segítséget.

Elképesztő felvételek idén is a Fókuszban

Úszóversenyen felbukkanó cápák, repülő emberek és Pamela Anderson is bekerült a repertoárba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való