KERESÉS search-close

András

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "András"

Megszületett Tokár András, Tokár Tamás kisfia!

Megvan a legújabb Fókusz baba! Megszületett Tokár Tamás és felesége első kisfia. A Fókusz műsorvezetője és Dóri a bébivel együtt mesél az apás szülés csodájáról és arról, hogyan és miért lett hirtelen Andris babának egy harmadik, különleges neve.

TOKÁR TOMI: Megláttam a kis buksiját, potyogott a könnyem

A Fókusz műsorvezetőjének, Tokár Tamásnak és feleségének hétvégén megszületett első gyermekük: András. A szülésről és az első napokról meséltek a friss szülők.

Ezek voltak a „magyar Gordon Ramsay” legütősebb tombolásai

Simon Kornél lubickolt a csalódott és szinte mindig dühös séf szerepében, aki kiszorult saját, díjnyertes étterméből egy csúnya válás miatt. Mutatjuk a legemlékezetesebb dühkitöréseit! Az Ízig-vérig összes részét visszanézheted az RTL Moston!

András elveit félretéve állt ki Éváért az utolsó pillanatban

Nagy bajba került az André csapata, amikor egy kirúgás és egy baleset, majd egy gyengélkedő szakács miatt Éva már készült feladni a csatát.

EXKLUZÍV! Bombaként robban Sári és Peti közös titka

András részeg randalírozásának nem várt következményei lesznek, de a legjobban Sári és Peti sínyli meg a büfékocsi elkötését.

Provokatív rendeléssel érkezik négy fiatal a Présházba…

Nem biztos, hogy jó ötlet az oroszlán bajszát húzogatni, pláne ha az az oroszlán éppen András.

Elszabadultak az indulatok az “André” családban

Andrásnak betett, hogy Éva is viszonozza Asztalos érzéseit és elmegy vele egy hajóavatóra, a hajó ráadásul Éváról lett elnevezve. 

 EXKLUZÍV! András titkos vallomása váratlanul érte Évát

Éva lagzit tartott a Présházban, de a lakodalom még azelőtt botrányba fulladt, hogy felszolgálták volna a tortát.

András padlóra került, mindenki másnál vigasztalódik

Andrásnak nehezebb volt végignéznie ezt a jelenetet, mint gondolta. De aztán eszébe jutott valaki és fogott egy csokor virágot...

Ne a gyerek előtt! Eldurvult András és Éva vitája

Nem az a kérdés, hogy ki, hanem hogy melyik fél miben szabotálja a másikat. Ennek a harcnak itt még biztos nincs vége…

Visszavonul közéleti tevékenységétől András yorki herceg

Visszavonul közéleti tevékenységétől a pedofil-gyanúba keveredett András yorki herceg. II. Erzsébet királynő harmadik fia úgy próbálta cáfolni az ellene felhozott vádakat, hogy mindent tagadott, de semmire sem emlékezett. Ez azonban tarthatatlanná vált, miután a brit bulvársajtó naponta hozott le újabb fotókat, amelyeken a herceg épp fiatal lányok társaságában bulizik.

Piros megmentette Lili életét

András bosszúja majdnem Herczegné életébe került, de szerencsére Piros nem hallgatott Lehelre, és besétált a villába. Amikor meglátta, hogy a férfi mire készül, tudta, hogy mit kell tennie.

A teljes adásért kattints IDE!

András akarja kirabolni a Herczeg villát?

Míg Richárd régi barátja Kornélnál vendégeskedett, addig bűntársa egyedül vitte el a balhét a rendőrségen. De most, hogy lecsillapodtak a kedélyek, újult erővel tervezik a tényleges "merényletet"...

Tettlegességig fajult András csókja...

Lili pálfordulása mindenkit meglepett, de senki sem gyanakszik, hogy esetleg valamilyen hátsó szándék vezérelné közeledését. Sőt, Andrásnak annyira jólesett Herczegné gesztusa, hogy teljesen elvesztette a fejét...

Dani Hawaiiról szőtt álmainak befellegzett

Dani nagy nehezen bocsánatot kért TJ-től, aki azonban bejelentette, hogy már nem akarja őt Hawaiira vinni, ezért a fiú összeveszett barátjával, és apjával is, aki csalódott benne, amiért elszalasztotta ezt a lehetőséget.

Dani TJ-nek: „Nem vagyok őrült…”

Daninak kétségei akadtak a Hawaii úttal kapcsolatban, és mikor Roland ismét felidegesíti őt, TJ-vel inkább úgy döntenek együtt kapcsolódnak ki egy kicsit. A nap végére azonban vele is összeveszett Dani, mivel tudatosan veszélybe akarta sodorni a saját életét siklóernyőzés közben, így még az is lehet, hogy le kell mondania Hawaii-i terveiről.

Szofi felhívta magához Tamást az első randi után

Szofi és Tamás első randija boldogan végződik. András úgy dönt, ideje kirángatni Danit a depressziójából. Evelin és Szilvi elmenekülnek az erőszakos Robi elől.

Dani Evelinnek: „Köztünk soha többet nem lesz semmi…”

Evelin többször is megpróbált bocsánatot kérni Danitól, de a fiú hallani sem akart róla. Az elutasítást csak tetézte, hogy Evi és lakótársai ultimátumot kaptak a kiköltözésre, ezért úgy döntöttek közösen lerészegednek.

Dani Evelinnek: „Látni sem bírlak”

Dani végül rájön, hogy barátnője rejtette el nála a drogot, aminek következtében azonnal szakít vele. Evelin zokogva próbálja megbeszélni barátjával a történteket, de minden hiába.

Evelin: „Tönkretettem a szerelmem álmait”

Evelint borzasztó lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért drogot csempészett Dani cuccai közé. Amikor azonban Roland már épp megnyugtatná őt, hogy nála biztonságban van a titka, Bori bekavar a képbe.

Zsuzsi igent mondott András összeköltözési ajánlatára

András és Zsuzsi egy internetes társkeresőn ismerték meg egymást, és lassan egy hónapja alkotnak egy párt. A srác azért jött el az Anikó Show-ba, hogy komolyabbra fordítsa Zsuzsával a kapcsolatát, ugyanis a távolság miatt nagyon kevés időt töltenek együtt.

Evelin bepánikol Dani Hawaii utazásától

Evelin azt hiszi, sikerült megbékítenie Danit, ám ekkor a fiú bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira öt napra. Az utazás hírétől Evelin pánikba esik, ugyanis biztos benne, hogy Dani Hawaiit fogja választani.

Következő rész (2017. augusztus 24.)

Milán teljesen lemond Kíráról. Joe-t és Zoét bezárják a pincébe és a lány félelmében a férfi karjában keres menedéket. Dani bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira.

Szilárd Karolának:

Mikor Karola és Szilárd útnak indulnak, Karola bevallja a félrelépését. Szilárd meglepően lazán reagál rá, és Karola már abban reménykedik, hogy ezzel a dolog el is lett intézve. Mikor Szilárd megtudja Evelintől, hogy Karola pont Andrással bújt az ágyba, a srác teljesen elveszti az fejét.

Evelin:

András minden tőle telhetőt megtesz, hogy rávegye a fiát, ne adja fel az álmait, és mindent megtesz, hogy szétválassza Danit és Evelint.

András hadat üzen Evelinnek

Mikor András reggel megtudta, hogy Dani Gréti miatt nem költözött Hawaiira, eldöntötte, hogy meggyőzi fiát, kövesse az álmait...

Előző rész (2017. augusztus 16.)

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek. Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat.

András durva szavakkal fenyegeti meg Evelint

Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek, ezért végül ő mondja el Daninak a hírt. Attól tartva, hogy a lány elrontja kapcsolatát a fiával, András megfenyegeti Evelint.

Következő rész (2017. augusztus 16.)

Zoé és Gábor egyre idegesebbek Joe rosszkedvétől. Evelin megelégeli a titkolózást arról, hogy András és Karola szexeltek. Reggel Lalira és Nikire rá akarják hívni a zsarukat.

Következő rész (2017. augusztus 15.)

Rolandot idegesíti Andor, aki folyton be van állva, és bulit rendez az albérletben. Lali reggel lelkes, mert ma indul a vízimentő tanfolyama a Velencei-tavon. Karola megcsalja Szilárdot Dani apjával.

Vajon Dani végre közelebb kerülhet édesapjához?

Danit reggel meglepetés éri mikor az apja megjelenik, hogy egy kellemes napot töltsenek el együtt. Közös programjuknak azonban vége szakad, amikor András egy véletlen baleset folyamán megsérül.

Előző rész (2017. augusztus 07.)

Gábor eldönti, hogy végérvényesen kiveri Zoét a fejéből. Maja beköltözik Bécy házába. András megkéri Danit, hogy tanítsa meg szörfözni.

Következő rész (2017. augusztus 07.)

Gábor eldönti, hogy végérvényesen kiveri Zoét a fejéből. Maja beköltözik Bécy házába. András megkéri Danit, hogy tanítsa meg szörfözni

Dani:

Dani belátja, hogy az apja jobban ismeri őt, mint gondolta. Erőt vesz magán, András után megy a pályaudvarra és beleegyezik, hogy a holnapi napot Andrással tölti, hogy beszélhessenek a köztük lévő feszültségről.

Előző rész (2017. augusztus 04.)

Gábor elintézi, hogy Totó beköltözhessen az albérletbe. Szilvi alkoholba folytja bánatát, és lefekszik Andorral. Dani mérgesen reagál, amikor az apja ismét felbukkan Budapesten.

Következő rész (2017. augusztus 04.)

Gábor elintézi, hogy Totó beköltözhessen az albérletbe. Szilvi alkoholba folytja bánatát, és lefekszik Andorral. Dani mérgesen reagál, amikor az apja ismét felbukkan Budapesten.

Dani: „Azt szeretném, hogy ne legyél ott, ahol én!”

Gréti kétségbe volt esve, mert Dani egész hétvégén nem jelentkezett, csupán egy üzenetet küldött a lánynak, hogy ne aggódjon érte...

Dani az apjának:

Dani élvezi az apjával töltött napot, és reméli, hogy tényleg sikerülhet lezárniuk a múltat, de a szülinapi iszogatásnál elfajul a helyzet, mikor András megsérti Dani anyját...

Evelin és Dani apja összekeverednek a klubban

Majának nagy nehezen sikerül jobb kedvre derítenie Evelint, aki este bedobja magát, hogy társra találjon. A klubban azonban pont Andrással jön össze, és amikor Gréti szembesíti azzal, hogy éppen kivel enyeleg, Evelin riadtan elmenekül...

Vajon Dani képes elfelejteni a múltat, és megbékél az apjával?

Gréti továbbra is kritizálja Danit, amiért az nem tisztázza a dolgokat az apjával, de Dani határozottan arra kéri, hogy ne avatkozzon a magánügyeibe. Később, amikor Dani az apjával együtt megfékez két részeg randalírozót a klubban, olvadni kezd köztük a jég...

Következő rész (2017. június 16.)

Vajon Péter beszél végre Hannával a kapcsolatukról? Ágnes hallucinál a méreg miatt. Zsófi Rómába költözik Bencével. Miklóson ismét eluralkodik a bűntudat András halála miatt.

Evelin kibékíti Szilvi szüleit

Evelin elmegy Szilvi szüleinek szállodájába és megpróbál érzelmesen hatni Katalinra, hogy béküljön ki a lányával: Szilvi nem akart semmi rosszat, egyszerűen nem tudta, hogyan kezelje a helyzetet.

Evelin tönkreteszi Szilvi családját

Mikor Katalin kimegy a mosdóba, Szilvi nekiesik az apjának és lehordja őt azért, amiért elárulta a családját. A vitába Evelin is beszáll, aki éppen akkor szólja el magát, amikor Katalin visszajön hozzájuk.: az asszony összetörik és elviharzik.

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

Klaudia megszánja Kareszt, és segít neki

Klaudia megszánja Kareszt és ad egy tippet: Miri újabban egy kávézóban dolgozik: Miri azonban nem akar vele beszélni. Azt állítja, hogy új barátja van.

Milán és Karesz Obertauernben kezdenek új életet

Karesz és Milán elfogadják Milán apjának a melóajánlatát, és egy osztrák hotelben dolgozva felejtik el a szerelmi bánatukat!

Miri próbálja megmenteni szülei házasságát

Milán aggódik, hogy mi lehet Klaudiával. Amikor titokban találkoznak, megtudja, hogy András gyanakodni kezdett. András kiönti a szívét Mirinek, hogy Klaudiával egyfolytában csak veszekszenek. Miri elhatározza, hogy kibékíti a szüleit, és ehhez Milán segítségét kéri. Milán feladata lesz, hogy keressen egy tánciskolát. Az a terv, hogy ott újra egymásra találnak, hiszen tánc közben jöttek össze. Elsőre a terv működni látszik, aztán egyszer csak beállít Klaudia a lakóhajóra, és maradni akar éjszakára. Miri befogadja, Milán pedig nagyon boldog.

Klaudia és Milán hancúrozását András zavarja meg

Klaudia és Milán újra randiznak, és úgy tűnik, hogy minden jól alakul, amíg váratlanul fel nem tűnik András és Milánnak menekülnie kell. Vajon lebukik Klaudia a férje előtt?

András is megtudja Milán titkát

Milán reggel meghallja, hogy Miri nem akarja, hogy elmenjen a vacsira a szüleivel, de akkor megjelenik az ajtóban András, hogy személyesen vigye el a gyerekeket. A vacsora során Milán kihasználja az egyik alkalmas pillanatot, és kérdőre vonja Klaudiát, de a nő továbbra is visszautasítja. Később Klaudia és Miri rajtakapják Milánt, ahogy Klaudia ruháját szagolgatja. Miri nem akarja becsapni az apját, ezért beszél neki Milán anyja iránti rajongásáról.

András és Milán fiús napot tartanak

Milán újra be akar próbálkozni Klaudiánál, ezért megszervez egy wellness-napot a szaunában. De amikor át akarja adni születésnapi ajándékát, András megzavarja őket. Ezért Milán kénytelen azt hazudni, hogy nekik, kettejüknek szánta ezt az ajándékot. Klaudia visszautasítja, mire András azt javasolja, hogy menjenek kettesben. Milán nem tud kihátrálni. András a szaunában azzal idegesíti Milánt, hogy hála az ő közbenjárásának Klaudiával most újra jól alakulnak a dolgaik. Milán erre kiborul, és otthagyja Andrást.

Bárdos vagyok, ments ki innen!


szerző:
2014.09.08. 17:00
Bárdos vagyok, ments ki innen!

A sármos tévés bevállalta a nyilvános kalandot, beköltözik a dzsungelbe, mindannyian láthatjuk a Celeb vagyok ments ki innen-ben nemsokára.

Hová tűntek a gazdafeleségek?


szerző:
2013.08.30. 15:31
Hová tűntek a gazdafeleségek?

Izgultunk értük, és őszinte lelkesedéssel hittük, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Tomi, Szilveszter, András és Bence gazda őszintén mesél a műsor utáni új szerelmekről, kalandokról és a reményről, miszerint megtalálják életük párját.

Barátok közt 12-11-21 6277-6278. epizód

Barátok közt: Miklós meglepő bejelentést tesz a taggyűlésen. Balázsnak meg kell küzdenie Hannáért. Aliz tüzes bosszút áll Kingán.

Csonka András szíve vágya, hogy apa legyen

Csonka András gyereket szeretne – adta hírül egy pénteken megjelent hetilap. A színész-műsorvezető a Fókusznak azt mondta, úgy érzi, még nem késett le semmiről, és jó ideje foglalkoztatja ez a téma.

Kutatás: András gazda már csak a szerelemre vágyik

35 hektáros birtok András gazda mesebeli birodalma. Van itt vaddisznó, dámszarvasok, lovak, róka és persze tengernyi erdő. Csak egy valami hiányzik: egy szerető nő.

Stohl András, a cellatárs szemszögéből

Eleinte ugratták Stohl Andrást a börtönben társai, de aztán a színész-műsorvezető viselkedésével, hozzáállásával és emberségével kivívta az elítéltek szeretetét és tiszteletét.

Buci katonaként tér vissza a színpadra

Stohl András a szabadulása után egy kis türelmet és kért a nézőktől, hogy legyen egy kis ideje arra, hogy leülepedjenek benne az elmúlt hónapok történései, amiről most beszélt nyilvánosan először.

Újra képernyőn a humor nagyágyúi

Heten vannak, de egyáltalán nem gonoszok. Vasárnap a rajongók legnagyobb örömére a szokott csapattal indult újra a Heti hetes.

Exkluzív: Stohl András hazatért


szerző:
2012.03.05. 19:00
Exkluzív: Stohl András hazatért

Stohl Andrást, legalább 30 újságíró, fotós és operatőr várta, késő éjszakától. Elméletileg már pár perccel éjfél után is kiléphetett volna a kapun, de senki nem tudta, hogy mikor bukkan elő.

Esküvőre gyűltek össze a Mátyás király tér lakói

A nagy Berényi lagzi forgatása nemcsak azért volt különleges, mert hosszú idő után ismét összeverődött az egész család, hanem mert a legtöbben saját esküvői képeiket is magukkal vitték.

BK: Égbe szálló lufik viszik az esküvő hírét

Újabb esküvő lesz a Barátok köztben, ami nem csak a sorozat nézői, de a szereplők és a stáb számára is rendkívüli esemény. Olyan ritka pillanat, amikor együtt láthatjuk a Mátyás király tér összes lakóját.

Stohl kialakította börtönéletét

Buci, mielőtt bevonult volna, többször kérte, hogy senki ne akarjon börtönshow-t csinálni a történetéből. Az ügyvéd csak többszöri kérés után állt kamera elé, hogy a legalapvetőbb információkat elmondja Buci új életéről.

Bezárultak a kapuk Buci mögött


szerző:
2011.10.05. 18:50
Bezárultak a kapuk Buci mögött

A fotósok, tévések közül sokan a Gyűjtő előtt éjszakáztak egy-egy fényképért, néhány másodpercnyi felvételért, amin Stohl András belép az intézetbe. Csak nagyon kevesen, így a Fókusz tudhatott valamit az indulás időpontjáról.

Heti hetes 11-09-25


szerző:
2011.09.26. 00:30
Heti hetes 11-09-25

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Stohl: Az ítélet megszületett


szerző:
2011.09.06. 20:00
Stohl: Az ítélet megszületett

Az ítélet, amelyre egy ország várt: 10 hónap letöltendő börtön vár Stohl Andrásra. Buci a Fókusznak árulta el érzéseit az ítélethirdetés után. Vajon szigorúbb, vagy enyhébb büntetésre számított, és hogyan készül családja az előttük álló legnehezebb időszakra?

Barátok közt 11-07-05 5731-5732. epizód

Barátok közt: Vajon Zsófi továbbra is elfojtja bánatát? Az esküvői készülődés közepette Júlia megsértődik. Linda döbbenten jön rá, hogy vipera van a fészekben.

Barátok közt 11-06-17 5707-5708. epizód

Barátok közt: Claudia beleveti magát Júlia esküvőjének szervezésébe. Szabi frusztráltan hallja, hogy Géza meg akarja venni Kinga lakását. Aliz és Ádám barátkoznak.

Barátok közt 11-06-10 5699-5700. epizód

Barátok közt: Vajon Miklós elfogadja Balázs bocsánatkérését? Ádám megtalálja a módját, hogy gyorsan pénzhez jusson. Nóra és Attila békéje nem tart sokáig.

Barátok közt 11-06-09 5697-5698. epizód

Barátok közt: Ádám vívódik, mit tegyen. Nóra terve, hogy segít Attilának, rosszul sül el. Péter és Balázs megint bajba kerülnek.

Fél Kettő 11-06-03


szerző:
2011.06.03. 14:20
Fél Kettő 11-06-03

Mentorok - Min változtatnának a következő X-Faktorban? Vendégünk Nagy Feró és Geszti Péter. Vérteszt - Egy eljárással a közeljövőben már a várható életkort is meg lehet majd jósolni. Oszama rejtekhelyén - Pakisztánban járt az RTL riportere, vendégünk Novák András.

Drámai interjú a fiát gyászoló apával

Két évvel azután, hogy lezuhant az Air France riói járata megszólal az egyik magyar áldozat édesapja. György azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát. Döbbenetes részleteket árul el a balesetet követő időszakról.

Barátok közt 11-05-17 5663-5664. epizód

Barátok közt: Nóra sokkot kap, amikor elhozza Timit Aliztól. László vallomást tesz Nórának és Andrásnak a csempéről. Ki kezdeményezte a csókot, Hanna vagy Balázs?

Barátok közt 11-04-29 5639-5640. epizód

Barátok közt: Zsolt és Géza tervezik a nagy melót. Vajon Miklós meg tudja menteni kapcsolatát Balázzsal? Attila végre találkozik sokáig titkolt lányával, Karolinával.

Barátok közt 11-04-28 5637-5638. epizód

Barátok közt: Vajon Zsolt felelősségtudó apaként fog viselkedni? Linda sikeresen megvalósítja tervét? Balázst élete legnagyobb sokkja éri.

Barátok közt 11-04-27 5635-5636. epizód

Barátok közt: Vajon Hanna Linda és Péter közé áll? László még mélyebbre süllyed. Géza problémája megoldódik.

Barátok közt 11-04-22 5631-5632. epizód

Barátok közt: Balázs nem sokra jut Gerdával, de nem adja fel. Szabi Balázs és Péter segítségét kéri a producer felkutatásához. Attilát továbbra is nyomasztja a régi titok, és váratlan helyen keres menedéket.

Barátok közt 11-04-21 5629-5630. epizód

Barátok közt: Szabi visszaszerzi Kingát? Miklós feláldozza a fiát a szerelemért. Attilát nyomasztja a régi titok.

Barátok közt 11-04-20 5627-5628. epizód

Barátok közt: Vajon András le tudja csillapítani Lászlót? Péter és Hanna le tudják szedni a bilincset, mielőtt észreveszi valaki? Balázs megmondja Miklósnak, hogy bele van zúgva Gerdába.

Barátok közt 11-04-19 5625-5626. epizód

Barátok közt: Géza nem várt segítőtársra lel. Vajon Timi megbocsát Miklósnak? Péter tréfája visszaüt.

Barátok közt 11-04-18 5623-5624. epizód

Barátok közt: Miklós hazugsága lelepleződik. Balázs és Péter megfizetnek a kocsikázásért. Vajon Géza ki tudja vágni magát szorult helyzetéből?

Stohl-tárgyalás percről percre


szerző:
2011.03.31. 19:53
Stohl-tárgyalás percről percre

A Fókuszban szakértők mondták el véleményüket, kiderül, mi történt a rendkívüli érdeklődés mellett zajló tárgyaláson, mit mondott a legsúlyosabb sérült, és hogy hogyan fogadta a hírt a színész.

Stohlt gyötri a lelkiismeret-furdalás

Többször is figyelmeztették Stohl Andrást, és ő is megfogadta a májusi balesete előtt, hogy nem ül ittasan autóba.

Barátok közt 11-03-25 5591-5592. epizód

Barátok közt: Vajon Gizella elég tapintatosan segít Hannának? Péter szert tesz két házi-rabszolgára. Orsolya élete egyetlen pillanat alatt megváltozik.

Barátok közt 11-03-24 5589-5590. epizód

Barátok közt: Vajon Balázs és Miklós képesek túllépni a történteken, és kibékülni? Linda kerül Bandi és Dominik érdeklődésének középpontjába. László képes lesz kitalálni valami jó fedőtörténetet?

Barátok közt 11-03-23 5587-5588. epizód

Barátok közt: Dominik és Bandi csőbe húzzák Kingát. Hanna fél, hogy nem maradhat sokáig Claudiánál. Lászlót kellemetlen meglepetés éri.

Barátok közt 11-03-22 5585-5586. epizód

Barátok közt: Orsolya fontos döntést hoz. Vajon Szabi meg tudja valósítani álmát? Péter és Hanna megússzák a bolti lopást?

Barátok közt 11-03-21 5583-5584. epizód

Barátok közt: Vajon Szabi visszamegy dolgozni a Rózsa kávéházba? Vajon Zsolt enged Andrea zsarolásának? Balázs kiterveli, hogyan engesztelhetné ki Miklóst.

Kiskorú prostituálttal fényképezték le a herceget

Szexbotrányba keveredett András yorki herceg, II. Erzsébet királynő fia.

Barátok közt 11-03-04 5565-5566. epizód

Barátok közt: Lászlónak feltett szándéka, hogy gondját viseli Orsolyának, de vajon ő megengedi-e? A feszültség Géza és Szabi között egyre növekszik. Géza elképesztő dolgokkal vádolja meg Gizellát.

Barátok közt 11-03-03 5563-5564. epizód

Barátok közt: Vajon Miklós kideríti, mivel tartja sakkban Claudia Attilát? Zsoltnak igaza volt, amikor szélhámosnak nevezte a producert? Lászlót nyugtalanítja Orsolya állapota.

Barátok közt 11-03-02 5561-5562. epizód

Barátok közt: Vajon Attila tényleg eladja Claudiának a tulajdonrészét? Hanna és Balázs barátok lesznek? Orsolya túléli a súlyos balesetet?

Barátok közt 11-03-01 5559-5560. epizód

Barátok közt: Péter új barátra talál. Nóra kidobja Mártát a lakásából. Vajon Orsolya ráfizet segítőkészségére?

Barátok közt 11-02-28 5557-5558. epizód

Barátok közt: Szabi megtudja, hogy az énekesi pályának ára van. Zsolt közös szülői felügyeleti jogot akar Oszkárra. Vajon Nóra megbocsátja Attilának, hogy megcsókolta Mártát?

Reggeli 11-02-16


szerző:
2011.02.16. 09:05
Reggeli 11-02-16

Reggeli: A mai Reggeliben vendégül láttuk Kovács Katit és nevelt lányát, de eljött hozzánk Gáti Kati is, aki Hollywood után itthon forgat.

Reggeli 11-02-14


szerző:
2011.02.14. 09:05
Reggeli 11-02-14

Reggeli: Korán ébredt a szombati ValóVilág4 ötödik párbajának vesztese, Olivért a Reggeliben faggattuk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való