KERESÉS search-close

Angela

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Angela"

Szuper hírek érkeztek a Dr. Csont befejező évadáról!

Bár szomorkodtunk amiatt, hogy a sorozat a 12. és egyúttal az utolsó évadához érkezett, most rengeteg információt kaptunk, arról, hogyan is búcsúzik majd kedvencünk. Vigyázat SPOILER-t tartalmaz!

Pető Kata


szerző:
2015.12.21. 22:30
Puskás Peti több szerepben is bizonyít

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Puskás Peti több színpadon is helytáll

Puskás Peti 30 éves múlt és nem csak a rendkívül sikeres The Biebers zenekar frontembere, de színész, videoklip rendező, sőt ha úgy adódik, akkor még pakol és lámpákat is szerel a koncertjeik előtt.

Puskás Peti barátnője lenyűgözte a zsűrit

A Nylon Group két tagja, Eke Angéla és Márkus Sándor nemcsak lenyűgöző, de meglehetősen érzéki produkcióval állt színpadra a Hungary’s Got Talent múlt szombati adásában, amely olyannyira elnyerte a zsűritagok tetszését, hogy négy igennel küldték őket tovább az élő show-ba.

Puskás Peti barátnője, Angéla továbbjutott a Got Talentben

Hihetetlen tehetségekkel és humorosabbnál humorosabb produkciókkal találkoztunk most szombaton is a Hungary’s Got Talent showműsorban. A HGT egyik csapatával olyan történt, ami a világon a műsor történetében még soha.

Barbi Angéla és Erik közé furakszik

Barbi már korán reggel összekap az anyjával, mivel nem jut neki elég magánélet. Anélkül, hogy Erikkel megbeszélné, bejelenti, hogy elköltözik, azonban Erik éppen családi napot tart.

Puskás Peti és Angéla: kapcsolatuk már most nagyon erős

Lehull a lepel Puskás Peti titokzatos barátnőjéről, Angéláról, akiről már nagyon sokat hallottunk, de még sosem láttuk. A szerelmes pár most úgy döntött, hogy a Fókusz kamerái előtt is mesélnek a kapcsolatukról.

Végre megismerhetjük Puskás Peti Angéláját!

Lehull a lepel Puskás Peti titokzatos barátnőjéről, Angéláról, akiről már nagyon sokat hallottunk, de még sosem láttuk. A szerelmes pár most úgy döntött, hogy a Fókusz kamerái előtt is mesélnek a kapcsolatukról.

PUSKÁS PETI: „Megtámadtam Angéla szívét!”

Angéláról már rengeteget hallottunk, a Celeb vagyok, ments ki innen! után pedig sokan kételkedtek abban, hogy a fiatalok kapcsolata valaha működőképes lesz. Nos, mindenki tévedett, Peti és Angéla boldog párkapcsolatban él, és boldogan mesélnek szerelmükről.

Puskás Peti bemutatja a szerelmét

Puskás Peti alig jött össze a szerelmével, Angélával, máris el kellett búcsúznia tőle, hiszen repülőre kellett ülnie, hogy Dél-Afrikában megküzdjön a dzsungel királya címért. A szerelmesek azt mondják, nehezen bírták ki egymás nélkül azt a néhány hetet, sőt Peti elárulta, eleinte attól tartott, hogy örökre elveszíti Angélát. Nos, a jelek szerint erről szó sincs.

Fókusz Plusz 14-03-22


szerző:
2014.03.22. 19:30
Fókusz Plusz 14-03-22

Fókusz Plusz: Teljes testcsere - Angéla fiúnak született, de ma már női testben élhet. Végigkísértük az átalakulás utolsó fázisait. A jövő sztárjai - Ma még gyerekek, akikben ott az ígéret. Kiből lehet a következő magyar Messi vagy Rafael Nadal?

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Fókusz 12-02-24


szerző:
2012.02.24. 20:15
Fókusz 12-02-24

Fókusz: Hogyan élik meg a Barátok közt szereplői az erotikus jeleneteket? Együtt néztük velük az emlékezetes pillanatokat. Meglepő szerelmi vallomás Dyától! De ez vajon mennyire befolyásolja Fecó és Attila párbaját? Balázs is készült az új vetélkedőre. És meglátogattuk azt a játékost, akinek hobbija a talicskagyűjtés.

Fókusz 12-02-23


szerző:
2012.02.23. 20:15
Fókusz 12-02-23

Fókusz: Tarolnak az X-Faktoros nagyágyúk! Elkészült Kocsis Tibi és Muri Enikő első dala, de Tarány Tomi is zúzza a rockot! Vajon kit választ Fecó? Felesége és édesanyja szerint egyértelmű lesz a döntés! Vajon mostantól börtönbe küldik az orvost, ha hibázott? Kepes András kiáll Geréb Ágnes mellett.

Fókusz 11-12-16


szerző:
2011.12.16. 20:05
Fókusz 11-12-16

Fókusz: Boldogságsokk - Fecó majdnem rosszul lett szerelme láttán, előtte viszont Angéla hiánya viselte meg. Véghajrá - Muri, Kocsis, Baricz egy ország kedvencei lettek. Vajon ki nyeri meg közülük az X-Faktort? Rockkarácsony - A sztárok meglepetés bulira készülnek. De miért kell elfelejteni a fenyőfás hangulatot?

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az egész Villa nagyban készül Fecó esküvőjére, a vőlegény az egyetlen, aki mit sem sejt az egészről. A titkolózás mellett pedig tovább folyik a nyílt ellenségeskedés is.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Angéla, Fecó kedvese a Villában járt, és elmondta a nagy hírt: esküvő lesz, méghozzá titokban. De ennek, csak Kinga és Csaba tudott felhőtlenül örülni!

Fókusz 11-12-13


szerző:
2011.12.13. 20:05
Fókusz 11-12-13

Fókusz: Füstölgő gumik - Sebastian Vettel így köszöntötte rajongóit! Exkluzív riportunk Milton Keynesből! Vidéki sanzon - Feljutottunk a Magna Cum Laude turnébuszára! A zenekar egy kamionnyi ajándékkal készült legutóbbi koncertjére! Ilyen még sosem volt! - A menyasszony esküvőre készül, a vőlegény nem sejt semmit! Igazi esküvő először magyar valóságsóban.

Fókusz 11-12-06


szerző:
2011.12.06. 20:10
Fókusz 11-12-06

Fókusz: Világpremier: csak a Fókusznak készített musical paródiát Kasza Tibi Balázsékról. Jön a nagy leleplezés! Hűségteszt - vajon visszafogadja-e VVFecót élettársa? Angéla döntése már megszületett. Szuperebek - rózsaszín körmök, csinos rucik. Az ország első kutyamodell versenyét követtük végig egészen a döntőig.

Merkelt is elkápráztatta az ifjú Lena

A német kancellár úgy fogalmazott: „a fiatal Németország csodás példája Lena”, az 55. Eurovíziós Dalfesztivál győztese.

Elvesztették többségüket a konzervatívok

Elvesztette többségét a német szövetségi parlament felsőházában a kancellár, Angela Merkel Keresztény Demokrata pártja.

Felemásan értékelik Merkel győzelmét

A győzelem ellenére a kancellár pártja 1949 óta nem szerepelt ilyen rosszul a választásokon.

Vasárnap választ Németország

Arra számítanak, hogy a "Muttinak" vagyis "Anyunak" becézett Merkel kancellár marad.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való