KERESÉS search-close

Angelina Jolie

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Angelina Jolie"

10 éve mindenki a Budapesten forgató Angelina Jolie-t leste!

Az Angelina Jolie- Brad Pitt házaspár hetekig tartotta izgalomban az országot és persze még egy fokkal inkább a fotóriportereket, újságírókat tíz évvel ezelőtt. A világsztár színésznő rendezőként forgatott filmet nálunk és ezért egész családjával, testőröstül, bébiszitterestül Budapestre költözött. Mi pedig a Fókuszban szinte riadóláncot hoztunk létre, hogy minden esetben azonnal, első kézből tudjuk éppen hol melyik kisboltban, kastélyban, bevásárlóközpontban bukkan fel a világ egyik legbefolyásosabb és legcsodáltabb nője.

Angelina Jolie teljesen levetkőzött

Teljesen levetkőzött egy magazin címlapján Angelina Jolie. Meztelen testét csupán egy vékony fátyol takarja. Az Oscar-díjas színésznő őszinte interjút is adott: ebben volt férjéről, Brad Pittről is beszélt.

Mit nézünk ma? - Szerda (11.06.)

Nicolas Cage ma este a világ legjobb autótolvajaként robog be a nappalinkba, hiszen jön a Tolvajtempó a Film+ műsorán!

Brad Pitt sírt Angelina Jolie rágalmazása miatt

Három éve mutattuk be: Brad Pittet állítólag annyira megviseli a válás, hogy a hatgyerekes család egyik közeli barátja még sírni is látta a színészt. Az ok: úgy érzi, hogy Angelina folyamatosan megalázza őt azokkal a nyilatkozataival, miszerint például Brad részegen bántalmazta Madoxot. 

Még az ügyvédnek is sok Angelina Jolie erőszakossága

Tavaly ezen a napon mutattuk be: tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Angelina Jolie újra szerelmes?


szerző:
2019.07.23. 10:00
Angelina Jolie újra szerelmes?

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az amerikai sajtó arról cikkezik, hogy a gyönyörű színésznő újra boldog. Bennfentesek szerint ugyanis igen csak közeli kapcsolatba került egy filmes kollégájával, akit a Demóna második részének forgatásán ismert meg.

Egyre több világsztár-hasonmás sétál ki a plasztikai sebészetről

Tavaly ezen a napon mutattuk be: mi történik, ha az imádott sztár visszatér az eredeti formájához, azaz eltávolítja szájából, melléből a plasztikát, azt, ami híressé tette? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

Világsztárok és hasonmásaik!

Az orosz származású Regina Kova szerencsés adottságait kihasználva Angelina Jolie-ra műtette az arcát és a végeredmény szinte tökéletes lett. De megtalálták már Megan Fox, Hugh Laurie és Leonardo DiCaprio alteregóját is, aki egyébként biztonsági őrként dolgozik.

Kiderült, kivel jár Brad Pitt!


szerző:
2019.01.22. 11:30
Kiderült, kivel jár Brad Pitt!

Úgy tűnik, most végre megvan az igazság, hogy ki is az a színésznő, aki botrányokkal tűzdelt válása után meghódította Pitt szívét.

Közeleg a vége Brangelináék válóperének?

Angelina Jolie és Brad Pitt válópere két éve tart, de most úgy tűnik, végre közelednek a megegyezéshez a felek. Az utóbbi hónapokban egészen eldurvult a helyzet a két színész között, ugyanis Brad Pitt nem fizetett a gyerekek után eleget

Angelina Jolie új férfit talált?

Egy évvel ezelőtt meglepő információ szivárgott ki Angelina Jolie-ról: állítólag már annyira túltette magát Brad Pitten, hogy az esküvőjét szervezi egy másik férfival.

Ő Brad Pitt legújabb barátnője!

Jennifer Aniston és Angelina Jolie után a sármos színész egy ékszertervezővel jött össze!

Hírességek, akik együtt még sikeresebbek!

Az angol szakirodalom „power couple”-nek, azaz nyerő párosnak nevezi azokat a híres kettősöket, melynek tagjai egyedül is ismertek és sikeresek, párban azonban még nagyobb befolyással bírnak. Azokat a híres sztárpárokat gyűjtöttük össze, akik az elmúlt bő egy évtizedben a leginkább meghatározóak voltak.

Brad Pitt jobban néz ki, mint valaha!

A színészre hónapokon át rá sem lehetett ismerni, de most úgy néz ki, a világsztár ismét jól érzi magát a bőrében.

Angelina Jolie és Brad Pitt válópere sosem fejeződik be?

Brad Pitt és Angelina Jolie válópere nem hogy a lezáráshoz közelítene közel két év után, egyelőre úgy néz ki, sosem fejeződik be.

 

Angelina Jolie szítja a feszültséget?

Tovább dúl a háború Angelina Jolie és Brad Pitt között, és egyre inkább bizonyossá válik, hogy a feszültséget a színésznő szítja. Angelina olyannyira messzire ment már, hogy az még ügyvédjének is sok.

Durvul a sztárpár válása

Két év pereskedés után továbbra sem tud elválni Angelina Jolie és Brad Pitt, sőt, egyre durvább harcot vívnak gyerekeik felügyeleti joga miatt. Jolie most azzal vádolja volt férjét, hogy nem fizet elég gyerektartást - függetlenül attól, hogy már saját ügyvédje is túlzónak tartja a színésznő igényeit.

Végképp elmérgesedett a helyzet Angelina Jolie és Brad Pitt között!

A színészpár még 2016-ban adta be a válópert, és azóta is tart a vita közöttük mégpedig a gyermekeik elhelyezéséről.

Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya nem javul

Az idő múlásával csak elmérgesedni látszik Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya. Jolie 2016-ban adta be a válópert, azóta is tart a vita közös gyerekeik elhelyezéséről.

Lebénult Angelina Jolie arca?


szerző:
2018.07.27. 05:00
Lebénult Angelina Jolie arca?

Egy évvel ezelőtt a színésznő azzal töltötte az idejét, hogy minél jobb anya legyen, és egy interjúban elmondta, hogy szerinte ez megy is neki. Viszont azt nem tudja, mi válthatta ki nála ezt a betegséget, amely az arcideg működési zavara, és az arc egyik oldalán váratlanul izomgyengeséghez vagy bénuláshoz vezet.

Angelina Jolie-ra újra rátalált a szerelem?

Az amerikai sajtó arról cikkezik, hogy a gyönyörű színésznő újra boldog. Bennfentesek szerint ugyanis igen csak közeli kapcsolatba került egy filmes kollégájával, akit a Demóna második részének forgatásán ismert meg.

Fordulat az egykori álompár válóperében!

Brad Pitt sikert könyvelhetett el a gyerekeik felügyeletével kapcsolatos harcban. Válóperük sarkalatos pontja volt a felügyeleti jog megosztása Angelina Jolie-val - amit eddig szinte kizárólagosan Jolie-nak ítéltek. A színész most végre elérte, hogy bármikor, volt felesége ellenőrzése nélkül felhívhatja gyerekeit, és írhat is nekik. A jövőben pedig több órát tölthet velük - derült ki a bíróság döntéséből.

Már forgatják a Demóna második részét!

Teljes gőzzel forgatják a Demóna második részét  - természetesen az első részben már nagy sikert aratott sztárokkal. A népszerű mese folytatásában is Angelina Jolie és Elle Fanning a főszereplők, a történetről azonban még nem sokat tudni.

Kiderült, miről szól a Demóna 2!

A történet mellett már forgatási fotók is érkeznek a folytatásról, amiben Angelina Jolie és Elle Fanning is visszatérnek.

10 sztár, akikről nem is gondoltad volna, hogy a brit királyi család tagjai

Már csak hármat kell aludni, és eljön a várva várt nap. Harry herceg május 19-én az egész világ előtt veszi feleségül szerelmét. Ezzel Meghan Markle is tagja lesz a híres és népszerű királyi családnak. Ám vannak olyan világsztárok, akik már most is a nemes famíliához tartoznak, ugyanis kék vér csörgedezik az ereikben.

Marvel filmsztár szerepelhet a Demóna folytatásában

A Disney sikerfilmjének folytatásában a szuperhősök filmuniverzumának egyik zseniális színésze is feltűnhet Angelina Jolie oldalán.

Kiderült, kivel randizgat Brad Pitt!

Úgy tűnik, a válás nehézségein már túl van az amerikai színész, és ismét rátalált a boldogság...

Erről árulkodnak a sztárok tetoválásai!

A tetoválások szinte mindig valamilyen jelentős tartalommal bírnak viselőjük számára, de vajon mi a helyzet a sztárvilágban? Kinek milyen emléket, titkot rejtenek a bőrére varrt jelképek?

Angelina Jolie sötét foltjai


szerző:
2018.03.19. 16:50
Angelina Jolie sötét foltjai

Angelina Jolie június elején 43 éves lesz - és emiatt egy pillanatig sincs elkeseredve. De miért is lenne? Egy interjúban azt mondta az Oscar-díjas színésznő, hogy tisztában van azzal, hogy öregszik, és nem bánja, hiszen ez azt jelenti, hogy él. Persze, a terhesség után jelentkező sötét foltokat a bőrén ő sem szereti, ezért másképp tekint rájuk

 

Íme 2017 legszívszorítóbb sztárszakításai

A sztárvilágban sajnos már megszokhattuk, hogy a kapcsolatok csak úgy jönnek-mennek, és ez idén sem volt másképp!

Angelina Jolie már a negyedik házasságára készül?

Meglepő információ szivárgott ki Angelina Jolie-ról. Állítólag már annyira túl tette magát Brad Pitten, hogy az esküvőjét szervezi egy másik férfival.

Ők lehetnek a 2018-as Oscar nyertesei!

Vasárnap este adták át az idei Hollywood Film Awards díjakat, ami azért is követel fontos figyelmet, mivel sokan az Oscar előszobájának tartják. Lássuk a nyerteseket!

Már nemi erőszakkal is vádolják Weinsteint

Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow. Ők a legnagyobb nevek azok közül, akiket Hollywood nagyhatalmú producere szexuálisan zaklatott. A cégétől vasárnap kirúgott Harvey Weinstenről a New York Times című lap múlt heti leleplező írása után most a New Yorker magazin írt, és az ebben megszólaló áldozatok már nemcsak zaklatásról, hanem nemi erőszakról is beszélnek. Weinstein felesége férje megbocsáthatatlan bűneire hivatokzva bejelentette: elhagyja a producert.

Csaliként használták volna Angelina Joliet

Angelina Joliet egy afrikai háborús bűnös elfogásához használták volna fel. Állítólag pár éve fel is vette a színésznővel a kapcsolatot ez ügyben egy nemzetközi ügyész. Az ugandai gerillacsoport vezetőjét, Joseph Konyt szerették volna kicsalogatni rejtekhelyéről, méghozzá úgy, hogy Jolie és ex-párja, Brad Pitt vacsorázni hívja meg.

 

Story Extra 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 15:40
Angelina Jolie bezsebelheti második Oscar-díját?

A színésznőnek ez már a negyedik rendezése, és úgy tűnik, a legsikeresebb is lehet! A filmet ugyanis a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be, és elég jó nemzetközi kritikákat kapott.

Angelina Jolie vagy Alicia Vikander? Ki a jobb Lara Croft?

Ezt a kérdést már eddig is pedzegethettük magunkban, azonban most kijött a reboot első hivatalos plakátja, sőt nem sokkal a kép megjelenése után ki is adták a film első teaserjét.

Johnny Depp egy párt alkot Angelina Jolie-val?

Komoly felháborodást keltett a rajongók között az a feltevés, hogy Johnny Depp és Angelina Jolie állítólag randizni kezdett egymással. Egy bulvároldal szerint Jolie bosszúból közelítette meg a szintén szingli Deppet, csak hogy bosszantsa válófélben lévő férjét. Állítólag érzelmek nélkül, csak szórakozásból töltenek időt együtt - ez viszont közel sem vág egybe azzal, amit múlt héten írtak a lapok. Akkor még úgy tűnt, Pitt és Jolie kibékülhet egymással.

Újra közeledik egymáshoz az álompár?

Angelina Jolie és Brad Pitt életrajzírója azt nyilatkozta, újra közelít egymáshoz a válófélben lévő álompár. Állítólag tudatosan tesznek a kapcsolatukért – például egy spirituális hátterű tanácsadásra is elmentek együtt. Állítólag könnyek között estek egymás karjaiba, és készek az újrakezdésre. Mindkettejüket megviselte a tavaly óta húzódó válóper, Jolie-nak  az egészsége is ráment a pereskedésre. Bár korábban is voltak a sajtóban találgatások az újrakezdésről, ez eddig a legerősebb pletyka ezzel kapcsolatban.  

Story Extra 2017-09-04


szerző:
2017.09.04. 16:50
Töltsd te is a vasárnap estédet Angelina Jolie-val!

Egy igazán mesés kaland vár mindenkire a hétvégén, hiszen a meseszép színésznő egy Disney klasszikus főgonoszaként köszön be az RTL Klub képernyőjén. Vasárnap este érkezik a Demóna!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (08. 13.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mégsem válnak Brangelináék

Tavaly szeptemberben sokkolta a világot az álompár válásának híre, ám most úgy tűnik, felfüggesztik a folyamatot. Állítólag Brad Pitt alkoholfüggősége mérgezte meg a viszonyt, ám úgy tudni, most szakított az italozással, hogy kapcsolatának ne ez legyen a vége. Angelina Jolienak pedig a valóságban nincs kőből a szíve, mint a Demóna című nagy sikerű kalandfilmben, melyet vasárnap este láthatnak itt, az RTL-en.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mégsem válnak el Angelina Jolie és Brad Pitt útjai?

Hónapok óta semmit nem mozdult előre Brad Pitt és Angelina Jolie válása – egy forrás szerint ez arra utal, mégsem akarnak végleg szakítani. 2016 szeptemberében robbant bombaként a hír, hogy Jolie beadta a válópert, két ilyen vagyonos ember esetében ez a folyamat évekig eltarthat. Mégis, szinte semmilyen haladás nem történt a hivatalos ügyekben. Egy angol lap úgy tudja, ennek az az oka, hogy a színésznő méltányolja Brad Pitt törekvéseit a családért. Állítólag egyik napról a másikra lemondott az alkoholról. Ráadásul terápiára is jár már: úgy tűnik, tényleg vissza szeretné kapni korábbi életét.

 

Felháborodtak Angelina Jolie castingján

Angelina Jolie tagadja, hogy kegyetlenül bántak volna a gyerekekkel legújabb filmje szereplőválogatásán Kambodzsában. A színésznő egy a múlt héten megjelent interjúban nyilatkozott először azóta, hogy kiderült, elválik Brad Pittől. Magánélete és egészségi állapota mellett beszélt legújabb filmjéről is, amely a kambodzsai vörös khmerek népirtásáról szól. Az interjúból derült ki, hogyan válogatták a gyerekszereplőket. A módszert sokan felháborítónak tartották.

Megdöbbentő! Arcbénulást diagnosztizáltak a világsztárnál!

Angelina Jolie egy nagyon nehéz időszakon van túl. A lelki megpróbáltatások mellett, sajnos egészségével is gondok vannak.

Angelina Jolie-nál arcbénulást diagnosztizáltak!

Az elmúlt időszakban a színésznő azzal töltötte az idejét, hogy minél jobb anya legyen, és egy interjúban elmondta, hogy szerinte ez megy is neki. Viszont azt nem tudja, mi válthatta ki nála ezt a betegséget, amely az arcideg működési zavara, és az arc egyik oldalán váratlanul izomgyengeséghez vagy bénuláshoz vezet.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Mégsem megy olyan gördülékenyen Pitt és Jolie válása?

Brad Pitt nem akarja fizetni a gyermektartást, Angelina Jolienak pedig idősödő, de dúsgazdag új párja van? Los Angelesben ezt pletykálják, legalább is Lady Los Angeles szerint, aki ismét itt van, megjárta értünk a Rodeo Drive-ot, pletykált kicsit, na meg persze énekelt is nekünk.

Lara Croft kockás hasat villantott, de nem csak ebben tér el az elődtől!

Alicia Vikander az akcióhősnő alakjában tér vissza a vászonra! Az Oscar-díjas színésznő jobb formában van, mint valaha és most azt is elárulta, milyen rizikós helyzetekbe kerül majd a karaktere, akit végre akció közben is láthatunk!

Ilyen az, mikor Scarlett Johansson vagy éppen Angelina Jolie magyarhangja szólal meg a konyhapultnál!

A mai kifőzdében Peller Anna gyermekkori barátnője Csondor Kata ragta meg a fakanalat, aki többek között Scarlett Johansson, Alicia Keys, Cameron Diaz, vagy éppen Angelina Jolie magyar hangja. Ám Kata nemcsak a hangjával hódít, igyekszik minél többet jótékonykodni is.

Szavazz! Melyik hollywoodi szépség illik Brad Pitt-hez?

A színészt - Angelina Jolie-val való csúnya válása óta - már szinte mindenkivel összeboronálták. Most pedig újabb nevek kerültek fel a listára, de vajon ki lesz a befutó a bombázók közül? Döntsd el te!

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Péntek (06. 16.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Nem fogod elhinni mivel kereste a kenyerét Hollywood apraja-nagyja!

Mint tudjuk a sikerhez vezető út nem egyszerű! Így voltak ezzel kedvenc sorozatsztárjaink és színészeink is, éppen ezért a legtöbbjük mielőtt befutott volna, különleges ugródeszkára lépett! Te vajon emlékszel, hol láttad őket a csillogás előtt?

Brad Pitt először adott interjút válása óta

Brad Pitt először adott interjút válása óta, melyben metsző őszinteséggel vallott élete legnehezebb időszakáról. Beismerte, hogy súlyos alkoholgondokkal küzdött tavaly, gyakorlatilag ez vezetett a váláshoz.

Mit nézünk ma? - Szerda (03. 29.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Az új Tomb Raider piszkosabb lesz, mint az eredeti?

Angeline Jolie dögös videojáték hőse, újabb kalandokba keveredik, ám ezúttal a svéd szépség, Alicia Vikander húz bakancsot, hogy elkapja a rosszfiúkat! Most pedig meg is érkeztek az első fotók!

Mit nézünk ma? - Hétfő (03. 27.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Szombat (02. 25.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kutyaharapást szőrével?

Angelina Jolie Jared Letoval, Brad Pitt pedig Kate Hudsonnnal vigasztalódik a válásuk után? Van-e értelme egy kapcsolatot másikkal feledtetni? A szakember szerint minden esetben egy év pihenőre, kihagyásra lenne szükség ahhoz, hogy valaki egészségesen egy új kapcsolatot tudjon kezdeni!

Angelina Jolie könnyes szemmel beszélt válásáról

Angelina Jolie könnyes szemmel ismerte el, mennyire megviselte a válás, aminek a központi kérdése természetesen hat gyerekük elhelyezése volt. Jolie már akkor bejelentette, hogy meg akarja kapni mindegyik gyermek felügyeleti jogát és arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson.

Miért van annyi iker sztárcsemete a hírességek háza táján?

Angelina Jolie, Julia Roberts, Jennifer Lopez- csak hárman a leghíresebb anyukák közül, akiknek ikreik vannak. A sort máris a legújabb ikreket váró világsztárokkal folytathatjuk, feltéve azt a kérdést: hogy lehet, hogy egyre több celebritás vár egyszerre több babát?

 

Mit nézünk ma? - Vasárnap (01. 15.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Brad Pitt máris kiszemelte a következő feleségét?

Az egész világ ledöbbent, amikor kiderült: Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Akkor mindenki azt hitte, Marion Cotillard a harmadik fél, ezt viszont mindenki tagadta. Most úgy tűnik, a színész újabb nőt szúrt ki magának.

Tisztázták a vádak alól!


szerző:
2016.11.10. 17:25
Tisztázták a vádak alól!

Brad Pitt nem ütötte meg a fiát szeptember közepén – ezt állapította meg a vizsgálat, amit a Los Angeles-i Gyermek- és családvédelmi szolgálat indított. Vajon így mennyi esélye van a sztárapának a felügyelet kicsikarására?

Te kit választanál Brad Pitt-et vagy Angelina Jolie-t?

Mióta felröppent a hír, hogy Hollywood álompárja elválik, azóta az a kérdés foglalkoztatja a világot, hogy vajon kihez kerülnek a gyerekek. Most végre kiderült!

Továbbra is Jolie-nál maradnak a gyerekek!

Angelina Jolie és Brad Pitt közleményben erősítette meg tegnap azt, amiről eddig csak pletykákat lehetett hallani. Ennek értelmében 6 közös gyerekük felügyeletét egyedül látja el a színésznő, Pitt pedig szigorú feltételek mellett látogathatja őket.

Mit nézünk ma? - Vasárnap (10. 09.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Brad Pitt eljesen összeomlott!


szerző:
2016.10.04. 17:25
Brad Pitt eljesen összeomlott!

Két hete adta be Angelina Jolie a válópert, és mostanra Brad Pitt mélypontra került. Egy amerikai lap szerint a színész idegei felmondták a szolgálatot és minden nap sír. Nem tudja elviselni, hogy elköltözése miatt távol él gyerekeitől.

 Az új Tomb Raider-film teljesen új irányt vesz!

A klasszikus alkotás feldolgozásában Alicia Vikandert láthatjuk majd, és most az is kiderült, hogyan kell elképzelnünk a mozit!

Brad Pitt teljesen kétségbe esett


szerző:
2016.09.27. 17:35
Brad Pitt teljesen kétségbe esett

Brad Pittet állítólag annyira megviseli a válás, hogy a hatgyerekes család egyik közeli barátja még sírni is látta a színészt. Az ok: úgy érzi, hogy Angelina folyamatosan megalázza őt azokkal a nyilatkozataival, miszerint például Brad részegen bántalmazta Madoxot. Az 52 éves színészt ráadásul felesége letiltotta a telefonján, így már hívni sem tudja őt.

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

Biztosan mindannyian drukkoltunk már egy-egy szerelmes párnak a kedvenc mozinkban, de mi történik akkor, ha a hollywood-i csillagok nem csak egy történetben bizonyulnak tökéletes párosnak? Eláruljuk!

Brad Pitt mentené a házasságát!

Bár Angelina múlt héten már beadta a válókeresetet, a színész nem tett még le arról, hogy újra együtt lehessen a család. Külföldi lapok értesülései szerint miután Angelina azzal vádolta Bradet, hogy a Szövetség című film forgatásán megcsalta Marion Cotillarddal, a férfi közölte: hazugságvizsgálatnak is kész alávetni magát, hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Duzzad a botrány Angelina és Brad válása körül! Megszólalt a „harmadik fél”!

Jolie és Pitt válásával kapcsolatban több hír látott már napvilágot, sőt legutóbb a színész félrelépésétől volt hangos a média. Az állítólagos szerető pedig megelégelte a dolgot és nyílt levélben reagált a történtekre.

„Brad Pitt harcolni fog a gyerekekért”

Brad Pitt harcolni fog a gyerekeiért - írta mai címlapsztorijában a TMZ amerikai hírportál, amely elsőként számolt be a színész és Angelina Jolie válásáról kedden. A színésznő állítólag a gyerekneveléssel kapcsolatos nézeteltéréseik miatt adta be a válókeresetet, amelyben kizárólagos felügyeleti jogot akar hat gyermekük felett.

Angelina Jolie válik Brad Pittől

Sokkolták a világot! Angelina Jolie tizenkét év után hat gyerekkel válik Brad Pittől. Az internet felrobbant, egy álompárral kevesebb? George Clooney egyszerűen nem érti mi történhetett, miközben a mémek legfőképpen Brad Pitt exéről, Jennifer Anistonról elárasztanak mindent.

Brad Pitt és Marion Cotillard máris oltár elé állnak?

A két sztár közös filmjének forgatásai egy ideje már befejeződtek, miközben az egész világ Brad Pitt válásától és a francia színésznővel való állítólagos viszonyától hangos. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot a Szövetségesek film kapcsán!

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt

A hírt, amely korábban már többször is elterjedt, ezúttal a színésznő ügyvédje is megerősítette. A hollywoodi álompárnak tartott színészek a Mr. és Mrs. Smith forgatásán ismerkedtek meg 2004-ben, de csak tíz évvel később házasodtak össze. Hat gyereket neveltek együtt, közülük hármat örökbe fogadtak. Angelina Jolie ügyvédje azt mondta, hogy a házasság felbontását, "a család egészsége érdekében" kérték.

Döbbenet! Vége a világ kedvenc álompárjának?!

Nagyon sokszor felröppent már a hír, hogy Angelina és Brad kapcsolatának lőttek. Sajnos azt kell mondjuk, most igaz lehet a pletyka, ugyanis az egyik külföldi lap arról értesült, hogy a színésznő beadta a válókeresetet.

Mit nézünk ma? - Kedd (09. 20.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (09. 11.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (09. 04.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Két svéd bombázó egy filmben?!

Alicia Vikander és Eva Green most együtt szerepelnek a vásznon. A készülő mozinak forgatásairól pedig meg is érkeztek az első fotók, amiket látva a lélegzetünk is elállt! Lássuk, miről is van szó!

Mit nézünk ma? - Kedd (08. 09.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Kié a legtökéletesebb arc Hollywoodban?

A szépség ugyebár szubjektív, mindenki másról gondolja azt, hogy hibátlan – már, ha egyáltalán létezik ilyen. Most azonban a tudomány megint jobban tudja, mint mi és kikalkulálták, hogy melyik színésznő született a legszebb arcvonásokkal.

Felismernéd a 10 sztárt fiatalkori fotójukról?

Sajnos egyszer mindenkinek fel kell nőnie, nincs ez másként a hollywoodi csillagokkal sem! Kíváncsi vagy, hogyan nézett ki Robert Downey Jr. kisfiúként, vagy Brad Pitt fiatalon? Milyen volt a frizurája Jessica Albának? Mutatjuk!

Ki kereste a legtöbbet Hollywoodban 2015-ben?

Bár, nem szép dolog más pénztárcájában turkálni, mi most mégis megtesszük, hiszen egy amerikai lap 50-es listát készített a tavalyi év sztár kereseteiből! Meg fogsz lepődni ki áll a dobogós helyeken! Mennyit kereshet Scarlett Johansson vagy éppen Vin Diesel?

Mit nézünk ma? - Péntek (06. 10.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Gálvölgyi Jánosnak megvolt Angelina Jolie?

Para-Kovács Imre és Gálvölgyi János kitalálták, hogy mit üzennének Brad Pittnek. Ám úgy tűnik, a színésznek mostanában nem esete a hollywoodi világsztár.

Angelina Jolie tanítani fog


szerző:
2016.05.25. 17:25
Angelina Jolie tanítani fog

A színésznő egy londoni egyetem mesterképzésének vendégtanára lesz, ahol a nők jogaira hívja fel a figyelmet. Brad Pitt felesége bőven szerzett tapasztalatot az ENSZ és a kormányok melletti munkája során – hiszen ő a Menekültügyi Főbizottság különmegbízottja. De emellett nem hanyagolta el színészi, produceri, írói és modell tevékenységét sem. Hogy mindez hogyan fér bele az idejébe 3 adoptált és 4 saját gyermeke mellett, nem tudjuk, de az is meglehet, hogy a sok munka miatt fogyott ennyire vékonyra.

Mit nézünk ma? - Hétfő (05. 23.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Azt hiszed, nem ismered ezt a srácot, pedig mégis!

Domhnall Gleeson nevét jobb lesz megjegyeznünk, ugyanis a ma 34. életévét betöltő színész, több kedvenc filmünkben is feltűnik és biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben is láthatjuk még jó párban!

Barkácsboltban töltötte a húsvéthétfőt Brad Pitt

Brad Pitt alaposan kihasználta a húsvéti hosszúhétvégét: egy barkácsáruházban kapták lencsevégre.

Daisy Ridley-ből tényleg Lara Croft lehet!

A Star Wars: Az ébredő Erő fiatal sztárját egyre jobban a szárnyára kapja a hírnév, legutóbb az alakja miatt támadták, most pedig az egykoron Angelina Jolie által megformált kebelcsoda és sírrabló bőrébe bújhat.

Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

Egy emberként törik össze a szívünk, ha igaz a hír. Az In Touch Weekly magazin szerint Brad és Angelina kapcsolata romokban hever, és a válás gondolata is felmerült. Íme, a szomorú okok sorozata.

 

A nő 50 árnyalata: 10 ikonikus nő, akik valami újat hoztak a filmiparba

Szerencsére rengeteg olyan színésznő, és női karakter akad, akikre felnézhetünk, és erőt meríthetünk a kisugárzásukból. Vannak, akik hatása korokon is átível és persze akadnak születőben lévő, már most fénylő csillagok. A nőnap pedig tökéletes alkalom, hogy megemlékezzünk róluk!

Sztár-szerelem van a levegőben!

Nem is akármennyire: mivel idén is eljött a Valentin nap, körülnéztünk kicsit a sztárvilágban: vajon kinél dúl most megállíthatatlanul a lámúr?

Betörtek Angelina Jolie és Brad Pitt otthonába

A hollywoodi sztárpár szerencsére nem tartózkodott otthon, amikor egy gyanús alakot fedeztek fel a kertjükben. A rendőrség szerencsésen elkapta a büntetlen előéletű férfit, akiről kiderült, csupán csak könnyíteni akart saját magán a rendezett természetben.

Világsztárok a sokkoló kampányban

Angelina Jolie, Madonna, Miley Cyrus összeverve, hatalmas monoklikkal - persze csak trükkfelvételeken. A nők elleni erőszakra hívja fel a figyelmet sokkoló képeivel egy olasz művész és aktivista. Üzenete pedig az, hogy azok is lehetnek a családon belüli erőszak áldozatai, akik látszólag tündérmeseszerű életet élnek.

Angelina Jolie olyan jó nő, mint a nála 16 évvel fiatalabb Emily Ratajkowski

A meleg legjobb ellenszere a minél kevesebb ruha. Ennek jegyében folytatódik a szombat délutáni szemnyalóka-maraton. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való