KERESÉS search-close

Anikó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anikó"

Anikó pofon vágta Mónikát – cicaharc a Drága örökösökben!

Ezt nem láttuk jönni: Anikó olyan sallert osztott ki Mónikának, hogy csak lestünk!

Íme a Drága örökösök legmeghatóbb jelenete!

Anikó és Stefi kapcsolatát nem nevezhetjük egyszerűnek, pláne most, hogy kiderült a titok... Reméljük minden jóra fordul!

Anikó kiborult! Újabb szakítás a Drága örökösökben?

Anikó és Tibi titka nemcsak őket érinti, hanem környezetükre is kihat, most például Sándornak lett elege...

Hatalmas balhé! Vali nekiment Anikónak!

Miután Anikó közölte titkát Tibivel, és a mentők kiérkeztek Ökörapátiba, Vali durván nekiesett a kocsmárosnak!

Sokkoló hír! Erre nem számított a Drága örökösök Tibije!

Az igazság mindenkit utolér: Tibi most szembesül egyik régi tettének következményével, pontosabban gyümölcsével!

Újabb súlyos büntetés a Drága örökösökben!

Anikónak egyszer már meggyűlt a baja az ellenőrrel, ami a kocsma bezárását eredményezte... Anikó aztán megtalálta a megoldást, így újra kinyithatott. Igen ám, de az ellenőr most visszatért!

Magából kikelve üvöltözött a Drága örökösök Tamása!

Anikó épp egy őrületes titkot akart elárulni Tibinek, amikor Tomi berontott a házba... ő már tud egy titkot, ami miatt teljesen kiakadt!

Vali teljesen kiborult Tibor és a kocsmárosné fotóit látva!

Sándor olyan képeket mutatott Valinak, amitől a szegény asszony teljesen kiborult - vajon joggal...?

Anikót felzaklatta a múltja: „Többé nem jöhet a közelembe”

Sándor megint felemlegetett valamit Anikó előtt, amit nem feltétlenül kellett volna...

Hoppá! Még valaki bekerülhet az örökösök közé!

Anikónak most már bizonyítéka is van rá, hogy az ismert örökösökön túl akad még egy!

Meredek ötlet! Anikó kitalálta, hogyan juthatna pénzhez!

Ugyan bezáratták az ökörapáti kocsmát, de a bírság kifizetése után Anikó újra kinyithat - igen ám, de honnan vegyen rá elég pénzt? Nem biztos, hogy a legjobb ötlet jut eszébe...

Hoppá! Bezáratták Ökörapáti kocsmáját!

Anikóhoz egy olyan meglepetés vendég érkezett a Kocsmába, aki igen kellemetlen perceket szerzett a derék asszonynak...

Hoppá! Fény derült Anikó titkára!

Sándor épp a kocsmában van, amikor levél érkezik az Egyletnek... Igen ám, de a levélnek Anikóhoz is köze van!

Anikó kétszer is elvesztette édesapját

Anikót kisbaba korában hagyta el édesapja, akit egészen 16 éves koráig nem is látott. Azonban az első találkozás után újra megszakadt a kapcsolatuk. Nem érti, Sándor miért hagyta megint magára.

Őszintén a mellnagyobbításról:

Nikit már serdülőkorában zavarta, hogy kicsik a mellei, és képtelen volt elfogadni a testét. Bár a párja nem akarta, hogy plasztikáztasson, Niki már kétszer feküdt kés alá, ugyanis először nem tudták elég közel tenni az implantátumokat. A lánynak most 615 köbcentis keblei vannak, és azt mondja, egyáltalán nem bánja, hogy meghozta ezt a döntést. 

 

1. rész (előzetes) - A kedvedért sem változom!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül.

2. rész (előzetes) - Kattintásból szerelem!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül.

3. rész (előzetes) - Youtube sztár vagyok!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül.

4. rész (előzetes) - Szenvedélyed rabja lettél!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül

5. rész (előzetes) - Fogadj el így, vagy hagyj békén!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó #show az RTL Goldon! Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget majd hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem. A műsorba folyamatosan várják a jelentkezőket a www.rtlgold.hu oldalon keresztül.

Bence megkívánta, aztán megette Ivett almáját

Ivett levágott egy szelet almát, megpucolta, és elszaladt tányérért. Istenes kihasználta ezt a pár másodpercet, és megette az almaszeletet, így amikor Ivett visszaszaladt a pulthoz, nem értette, hová tűnt.

Ivett:

Bár Ivett tetőtől-talpig lisztes volt, a lány sokkal lazább volt a konyhában, mint az első főzésnél. Anikó elégedett a lányával, és szerinte az étel is tutkón nézett ki.

Anikó bevallotta, hogy beszél a növényekhez

Anikó imád kertészkedni, és otthon legalább 500 cserepes növénye van. Bencének elmesélte, hogy néha beszél is a növényekhez, hogy azok jobban érezzék magukat, Bence pedig megkérte, mondjon pár szép szót a konyhában fellelhető rozmaringnak is.

Zsolti:

Ivett bárddal esett neki a húsoknak, Zsolti pedig kihasználta a helyzetet, és szóba elegyedett Anikóval. Megkérdezte, miért és mióta van Kozsós copfja, mire az anyuka kijavította, hogy Kozsónak van Anikós copfja.

Ivett már a bevásárlás alatt összekoszolta magát

Ivett nagyon jól haladt a bevásárlással, de kicsit megtorpant, amikor a liszt nagy része a ruhájára borult.  

Ivett szerint Anikó ketchup-mániás

Bencét meglepte, hogy eredeti paradicsomszósz helyett ketchup kerül a ravioli töltelékébe. Ivett elmondta, hogy Anikó szinte minden ételt ketchuppal csinál, még azokat is, amibe paradicsom sűrítményt kéne tenni.

Anikó bevallotta, hogy kényszeresen gyűjti a dobozokat

Anikó imádja a fémdobozokat, és otthon már több mint 200 doboza van. Állítása szerint mindegyikben tart valami apróságot, és ahogy meglát egy újabb darabot, csak arra tud koncentrálni, hogy az övé legyen.

Anikó:

Anikó szerint jó lett az étel, csak az idővel volt egy kis probléma. Mindketten jól érezték magukat, bár a sajtszósz nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. 

Anikóéknak volt egy versenyfutó kecskéje

Ivett és Anikó nagyon szeretik az állatokat. Tartanak is nyuszikat otthon, de Anikónak a kedvenc háziállata nem egy tapsifüles, hanem egy olyan kecske volt, akivel rendszeresen versenyt futottak.

ValóVilág kvíz - Lássuk, mennyire vagy képben! (3. hét, hétfő)

Augusztus 27-én indul a ValóVilág powered by Big Brother, ezért arra gondoltunk, hogy - kvízek formájában - veletek együtt elevenítjük fel az előző ValóVilág szériák legnagyobb pillanatait! Íme egy ValóVilág kvíz, amihez minden tudásodra szükség van!

Így zenélt együtt Dávid és Anikó

Emlékeznek még? Két évvel Dávid és Anikó épp a frissen megszerzett hajót rendezték be. A lány rosszkedvét nehezen tudta leplezni, ezért Dávidnak be kellett vetnie az egyetlen fegyverét, a zenét.

Cheddar sajtos csirkemell brokkoli szósszal, krumplipürével

Pierre megbántva érezte magát a kóstolás során, ugyanis ítészünk szívesen evett volna egy finom brokkoli mártást,ehelyett sajátos kiszerelésben kapott lisztet és tejet. A krumplipüré egész jóra sikerült, a hús pedig nyomokban cheddar sajtot is tartalmazott. 

Anikó szerint menő szárral együtt tálalni a paradicsomot

Anikó az utolsó 3 percben kénytelen volt olajban kisütni a húsokat. A tálaláskor aztán menő tányért akart Pierre elé küldeni, ezért szárral együtt dobta rá a koktélparadicsomokat, amin Istenes Bence teljesen kiborult.

Anikó: „Bencének nem jutott valami sok szerep”

Istenes Bence mindenáron meg akarta tudni az anyukától, hogy mi a következő lépés, mit kell csinálniuk még, de sem Anikó, sem Kati nem figyeltek a műsorvezetőre.

Anikó kizavarta Bencét a stúdióból

A műsorvezető úgy érezte, hogy zavarja Anikóékat, és mivel senki nem beszélgetett vele elhagyta a konyhát, és megvacsorázott.

Anikó ismét kopogtatott a Farmerek ajtaján

A műsorvezető feltűnése csak egy dolgot jelenthet: ismét elérkezett a kiválasztás ideje. A ma esti adásban kiderül, ki hány jelet kap a neve alá!

Ki a legcsinosabb az Éjjel-Nappal Budapest lányai közül?

Azt már a sorozat 2013-as indulásakor is láthattuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest hemzseg a jó nőktől. Így már a legjobb tíz csaj toplistáját is rendkívül nehéz volt összeállítani – a legszebb szereplő kiválasztására pedig mi nem is vállalkozunk – ezt inkább döntsék el Önök, a weboldalunkon mindenki kedvére szemezgethet a csinos hölgyek közül.

Karola elbizonytalanítja Evelint

Karola tovább fokozza Evelin félelmeit, mígnem a lány teljesen elbizonytalanodik.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-10

Éjjel-Nappal Budapest: Bécy reggel megtiltja a lakóknak, hogy Evelint, a lányát szóba hozzák. Alexa azonban ráveszi Bécyt, hogy beszéljen még egyszer Evelinnel. Bécy ezért kelletlenül, de felkeresi a lányát. Közben még Ilona, az exe is felbukkan, így Bécy úgy dönt, hogy nem bonyolódik bele az ügybe. Este Evelin megjelenik a klubban. Nem sokkal később Dávid szól Bécynek, hogy Evelin teljesen kiütötte magát. Lali igen kemény éjszakát töltött Heni szüleinek tanyáján. Ráadásul megpróbálja csökkenteni a feszültséget Heni és az apja között. Ennek eredményeként Lali megtanul tehenet fejni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-09

Éjjel-Nappal Budapest: Bécynek reggel még kedve támad a lakásában folytatni a bulit, néhány szexi lány mellett, meghívja a klubból magához Evelint is, akit korábban egyáltalán nem ismert. Evelin megpróbál lopni tőle a lakásban, ezért ki akarja rúgni, és közben rábukkan a személyiére. Bécy sokkot kap, amikor kiderül, hogy Evelin a lánya, aki 21 évvel ezelőtt született egy könnyű kaland után. Lali meglátogatja Henit a szülei tanyáján, reménykedik, hogy végre lefeküdhet a lánnyal, helyette azonban befogják dolgozni a disznóólban. Lali kitartóan dolgozik, és továbbra is bízik benne, hogy majd este célba ér.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-08

Éjjel-Nappal Budapest: Joe-t arra kényszerítik a lakótársak, hogy reagáljon valamit Barbi és Erik eljegyzésére, és Joe négyszemközt bevallja Reginának, hogy lefeküdtek. Regina kérdőre vonja Barbit: hogy tud először lefeküdni Joe-val, aztán eljegyezni magát Erikkel? Alexa összetűzésbe keveredik Bécyvel. Ám amikor a nagy fotózásához segítségre van szüksége, éppen Bécytől kell segítséget kérnie. Ő visszautasítja a segítséget. Ezért megkérdezi Gábort, hogy kölcsön adja-e neki a hullaszállító kocsit. Amikor azonban Gábor a lány segítségére siet, Bécy is meggondolja magát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-07

Éjjel-Nappal Budapest: Joe még mindig nem tudja, hova tegye Barbi szerelmi vallomását. Barbi össze van zavarodva: attól tart, hogy Erik tréfának vette házassági ajánlatát. Ám nagyot téved: Erik Barbi tudta nélkül váratlanul megjelenik Ildikónál, és megkéri Barbi kezét. A lakók is tudomást szereznek Erik házassági terveiről, amikor megjelenik az albérletben, hogy meghívja őket a ma esti szülinapi bulijára. Közben a lakók két táborra szakadnak: Marci és Regina meggyőződése, hogy Joe-nak és Barbinak van még egy esélye, Maja, Lali és Gábor viszont határozottan ellenzik ezt; nem akarják, hogy Joe találkozzon Barbival.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-03

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi reggel túlzottan féltékeny, mikor Adél magáról és Joe-ról mesél, ez újra felidegesíti Eriket. Amikor Erik meg akarja tudni, hogy Barbi vonzódik-e Joe-hoz, a lány hevesen tagad. Mivel Miri nem tudja tovább elviselni, hogy a szülei nemi életét folyamatosan követni kénytelen, összeveszik az anyjával, Klaudiával, aki erre kidobja otthonról. Miri Karesznél keres menedéket. Lali csibének öltözve kimegy Heniék húsvét előtti állatvédő tüntetésére, de a lány durván elutasítja. Lali csalódottan érkezik haza, de amikor látja, hogy a lakótársai egy netes kvízzel szórakoztatják magukat, támad egy ötlete.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-02

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Joe az együtt töltött éjszaka után visszaviszi Adélt Erikhez, Barbi először sokkot kap, hogy Adél lefeküdt Erikkel. Adél javasolja Joe-nak, hogy menjenek el egy termálfürdőbe. Barbi szemmel akarja tartani Adélt, ezért meghívatja magát és Eriket is. Zsófi teljesen ki van készülve, mert azt gondolja, hogy ismét Viktor fenyegette meg telefonon. Amikor nem sokkal később Félix elmegy az albérletbe, Regina megjátssza, hogy aggódik, de valójában élvezi, hogy Zsófi szenved. Milán megállapítja, hogy a Kamu bár anyagi helyzete válságos. Karesz szerint rúgják ki Drex-t, Milán viszont ragaszkodik Drexhez, aki már elő is áll egy új buli ötlettel.

Éjjel-Nappal Budapest 15-04-01

Éjjel-Nappal Budapest: Erik húga, Adél váratlanul beállít Erikhez. Adél nem örül Barbinak, mivel azt remélte, Erik ismét Angélával van együtt. Adél el akar menni Barbival és Erikkel tánctanfolyamra és Erik azt javasolja neki, legyen Joe a táncpartnere. Barbi dühbe gurul, ugyanis Joe teljesen odavan Adélért, úgy tűnik, nagyon is érdekli a csaj. Erik húga folyton csak szekálja Joe-t, Barbi örömére Joe ezt egy idő után megunja és otthagyja Adélt. Kristóf és Maja meglepik Marcit a fürdőszobában. Mikor Marci háborog, Kristóf váratlanul visszavág azzal, hogy Marci meg akarja mondani Majának, kivel ne feküdjön le. Regina hazaérkezik Egerből az albérletbe és úgy dönt, kibékül Zsófival.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-31

Éjjel-Nappal Budapest: Erik összeveszik Barbival, amikor reggel megtalálja a tesztet, amivel Barbi titokban a termékenységét akarja megvizsgálni. Erik úgy érzi, hátba támadták, és elege van már abból, hogy Barbi folyamatosan Joe-val hasonlítja össze. Zsófi és Félix élvezik szerelmüket. Az albérletben Félix elszólja magát Lali előtt, hogy együtt van Zsófival, de gyorsan megkéri Lalit, hogy tartsa titokban a dolgot. Maja zokon veszi, hogy Kristóf levegőnek nézi, ezért elhatározza, hogy a bevett módszereivel elcsábítja a férfit. Reggeli után bemegy Kristóf szobájába azzal, hogy segítsen felhúzni neki egy cipzárt...

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-30

Éjjel-Nappal Budapest: Maja reggel Kristóffal flörtöl, annak ellenére, hogy Joe többször figyelmezteti, ne keltsen feszültséget. Maja munka után meg akarja hívni Kristófot egy italra, de azzal védekezik, hogy ez csak egy baráti találkozó. Marcinak rosszul esik Maja viselkedése, ezért napközben meglátogatja Maját, hogy beolvasson neki. Barbi reggel borzasztóan rosszul van. Alexa és Ildikó úgy vélik, talán terhes, mire Barbi kis habozás után csinál egy tesztet. Karesz megint összerúgja a port Drex-szel, amikor a fiú talál egy fényképet Miriről és Kareszről. Drex ezért elhatározza, hogy kibékíti őket, és odacsalja Mirit a hajóra.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-27

Éjjel-Nappal Budapest: Reggeli közben Kristóf azzal húzza Marcit, hogy lefeküdt Majával, mire Marci, akit előző nap Maja elcsábított, annyira dühös lesz, hogy behúz egyet Kristófnak, majd elrohan. Marci Dávidnak önti ki a lelkét, miközben Joe tart egy kis fejmosást Majának, hogy nem szabad mások érzelmeivel játszania. Dávid hülyeségnek tartja a Marci és Kristóf közötti veszekedést, hiszen Maja a hibás az egészért, és ráveszi Marcit hogy tisztázza a dolgot Kristóffal. Kristóf és Marci találkoznak, és fegyverszünetet kötnek. Lali elhívja Gábort egy vegán partiba, ahol Lali meg akarja győzni Henit az új életfilozófiájáról.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-26

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Kristóf reggel elkezd Majával flörtölni, a lány lepattintja. Őt sokkal inkább érdekli Marci, aki azonban tudomást sem vesz róla. Maja Timinél sírja ki magát, aki azt tanácsolja neki, hogy mindent tegyen fel egy lapra, ha meg akarja szerezni magának. Timi megszervez Majának egy randit Marcival egy szállodában. Marci eleinte nem örül, hogy oda csalogatták, de végül nem tud tovább ellenállni Majának, és lefekszik vele. Amikor később az albérletben megtudja Kristóftól, hogy Maja vele is lefeküdt, ledöbben, és leszidja Maját.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-25

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Maja ideges – nemsokára elérkezik a tárgyalásának időpontja, ahova Marci megígérte, hogy elkíséri. Maja a bíróság épülete előtt várakozik Marcira, ám amikor helyette Kristóf jelenik meg, nyilvánvalóvá válik, hogy Marci cserbenhagyta Maját. Maja pénzbírsággal megússza a dolgot, ennek ellenére mérges Marcira, és azt veti a szemére, hogy ő semmit sem jelent Marcinak. Marci meg akarja nyugtatni Maját, aki azonban Kristófnál szerzi meg azt a figyelmet, amire szüksége van, méghozzá úgy, hogy lefekszik Kristóffal.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-24

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid szenved, mert elbocsátották, Dorina rábeszéli, hogy harcoljon az állásáért. Be akarja szervezni Joe-t és Tangót egy sztriptízre. Joe hajlandó segíteni Dávidnak. Tangó viszont határozottan nemet mond. Joe-nak támad egy ötlete: megkérdezi Eriket, aki vállalja a fellépést. Joe lába sajnos megsérül az utolsó pillanatban és Balunak kell beugrania helyette. A három szexi srác műsora menti meg az estét, amikor Bécy napisten-show-ja bukásra áll. Bécy visszaadja Dávidnak az állását. Gábor nem tud a tanulásra koncentrálni, mert folyton Alexa körül forognak a gondolatai. Lali látja, hogy barátja támogatásra szorul és segít neki tanulni. De Gábor teljesen leblokkol a vizsgán, kétségbeesetten reménykedik, hátha a volt barátnőjéről, Annáról le tudja másolni a dolgozatot.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-23

Éjjel-Nappal Budapest: A sztiptíz-show-ra való készülés Bécyvel nehéz próba elé állítja Dávidot és Joe-t. Bécy ismét nagyképű uralkodóként viselkedik és Dávid nem tudja megakadályozni, hogy Joe bedobja a törölközőt, mivel nem tudja tovább elviselni Bécyt... Lali ráveszi a lakótársait, hogy segítsenek a Henivel közös reggeliben, amit a lakásba hozott. Le akarja nyűgözni a vegán lányt azzal, hogy a saját lakótársait is rávette, hogy ne egyenek húst. De a lakótársak csak egy rövid ideig játszanak együtt Lalival és hamar megtörik a hús-szünetet. De Lali fent akarja tartani a látszatot Heni előtt, Miközben a gyomra lázadozik, el kell árulnia Heninek, hogy csak a kedvéért hazudott.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-20

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid reggel rosszkedvűen megjelenik az albérletben, hogy rábeszélje Joe-t, tartson edzést a fiúknak. Joe belemegy, hogy felkészíti őket a show-ra. Az első edzésen Joe rájön, hogy nincs sok esélye, hogy a fiúkat kigyúrja addig. Bécy nagyon örül, hogy egy csomó jegyet eladtak a fiúcsapat fellépésére. Borinak nem tetszik, hogy Bécy semmiről sem tud, ezért gondoskodik arról, hogy Bécy meglátogassa Dávidot próba közben. Bécy teljesen ledöbben, Dávidnak meg kell ígérnie, hogy Fred és Dominó helyett talál másokat. Amikor Joe beugrik, Dávid kezd megnyugodni, de Bécy még mindig elégedetlen, ezért az az ötlete támad, hogy beugrik ő is.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-19

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Karesznek és Milánnak nincs semmi használható ötlete estére a hajóra, Karesz kihasználja a lehetőséget, és megkeresi Mirit azzal az ürüggyel, hogy legyen újra a hajó ötletmenedzsere. De a kekszgyárnál Miri nem akar beszélni vele. Karesz azt is látja, hogy Miri új munkatársa, Simon nyomul Mirire. A féltékeny Karesz azt találja ki, szerelmet vall Mirinek, hogy visszaszerezze. A terve azonban nem sikerül.

Anikó végleg Londonba költözik

Reggel Anikó és Kristóf megérkeznek Londonból, és ideiglenesen elfoglalják Márk volt szobáját. A frissen csalódott Majának megtetszik Kristóf, és a frusztrációját rögtön rajta vezeti le. Mindenki azt hiszi, hogy Anikó az albérletben fog maradni, ám Anikó kijelenti, hogy végleg Londonba költözik.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-18

Éjjel-Nappal Budapest: Dávid zárás után véletlenül összefut a klubban egy régi cimborájával, Tangóval. Mindketten átadják magukat az emlékeknek, ami aztán egy bátor tervvel végződik, nevezetesen, hogy összehoznak egy sztriptíz showt a Klubban. Gyorsan felveszik a kapcsolatot két régi haverjukkal, és megbízzák Borit egy reklámkampány elvégzésével. Dávid meglepődik, mikor meglátja régi haverjait, Dominót és Fredet. Azóta jócskán felszedtek mindketten pár kilót. Dávidot mégsem akarja megbántani barátait. Ehelyett inkább gyorsan vissza akarja vonni a munkát, amivel megbízta Borit – ám rémülten kell tudomásul vennie, hogy az ötlete már magától működésbe lépett. Bori azonban rájön, hogy Dávid kikkel akar fellépni, és azzal zsarolja a fiút, hogy elmeséli Bécynek, mire költött a klub egy csomó pénzt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-17

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel a feldúlt Regina bosszútervet forral Zsófi és Félix ellen, de amikor a többiek a lelkére beszélnek, látszólag észhez tér. Amikor nem sokra rá felbukkan Zsófi, és bocsánatot kér, Regina mindenki megdöbbenésére elfogadja a bocsánatkérést. Ám amikor találkozik Félixszel azt állítja, hogy elvesztette a titkos szószreceptet. A többiek nem hisznek neki, és este követik a klubba, ahol bosszúból mindenki előtt leégeti Zsófit.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-16

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Lali szokatlanul sokat emlegeti Zsófit, amivel Regina semmit sem tud kezdeni. Különben is csak az jár a fejében, hogy a büfében végzett közös munka újra közelebb hozza majd egymáshoz őt és Félixet. Ám Félix a szerződéskötés után is távolságtartó marad. Regina visszamegy az albérletbe, ahol Lali kikotyogja, hogy Félixnek és Zsófinak viszonya van egymással. Regina eleinte hitetlenkedik, de aztán vérig sértve Bécy házába megy, hogy kérdőre vonja Zsófit. Döbbenetére Félix és Zsófi éppen egymásnak esnek. Regina teljesen összeomlik.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-13

Éjjel-Nappal Budapest: Regina nem tudja feldolgozni a Félixszel való szakítását, szeretné tudni az okát, de Félix képtelen elmondani az igazat. Félix megkéri Reginát, hogy legalább az üzletet folytassák, ami azt eredményezi, hogy Regina újra reménykedni kezd. Marci megint közbeszól és megpróbálja Félixet lebeszélni a közös munkáról, de ő hallani sem akar róla, Marci kétségbeesésében kibeszéli ezt Joe-nak és véletlen Lali is hallja. Bori véletlen elaludt a klub raktárában, ahol találkozott Baluval, akiről kiderült, hogy mostanában ott éjszakázik.

ÉNB: A következő részek tartalmából

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-12

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel nem sokon múlt, hogy Zsófit és Félixet rajtakapja Marci, gyanúsak lettek neki és követelte Karolától, hogy minden mondjon el neki. Így is történt, mire Marci felhúzta magát és közölte Félixszel, hogy mindent el kell mondania Reginának, különben ő teszi meg. Marci Zsófinak is megmondja a véleményét erről az egészről, közben Félix fájó szívvel, de szakít Reginával, ám Zsófival való kapcsolatát, akkor sem árulja el neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-11

Éjjel-Nappal Budapest: Karesz és Milán másnaposan kezdenek neki, a szálloda takarításának, mikor már majdnem a végére értek, egy totál feldúlt szobához érnek, ahol előbukkan a két magyar lány. A fiúk szerencsétlenségére, megjelenik a szállodaigazgató, aki velük takarítatja ki az egész szobát, mert a lányok mindent Kareszre és Milánra fogtak, hogy ők dúlták fel a szobát az éjjel. Kareszék bosszút esküsznek, Ági telefonján lévő kompromitáló fotókat elküldik Andrásnak és meglépnek a lányok pénzével. Alexa Gáborral való szakítása után, tetoválást csináltat, amit Bécy finanszírozni akar.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-10

Éjjel-Nappal Budapest: Gábornak meggyőződése, hogy ha bebizonyítja Alexának, hogy a Bécytől kapott pénz lopott, akkor végre tisztázódnak köztük a dolgok. Megkereste Bécyt, aki továbbra is mindent tagad, ami Gábort feldühíti és erőszakhoz folyamodik, amivel Alexának el is dicsekedett, ám a dolgok nem úgy alakultak, ahogy Gábor várta. Összevesztek, Alexa csalódottsága odáig vezetett, hogy szakított Gáborral. Karesz és Milán síelni megy a két csinos, magyar lánnyal, Milán vonakodott, de Karesz meggyőzte, hogy így kerülhetnek közelebb Ágihoz és Anetthez.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-09

Éjjel-Nappal Budapest: Karesz és Milán megérkeznek Obertauernben, a szállodába, az első munkahelyükre. András, az igazgató számára rögtön kiderül, hogy a fiúk nem beszélnek egy idegen nyelvet sem, tehát alkalmatlanok animátornak. Elhatározzák, hogy síelést fognak oktatni, sok pénzért, amiért az igazgató büntetésből beosztja őket konyhai munkára, amit ellógnak, így nem maradt más, takarítaniuk kell. Így ismerkednek meg két arrogáns magyar sráccal, akik megalázzák őket, ám Kareszék nem hagyják ezt szó nélkül.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-06

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Gábor magán kívül van, mert Bécy mégis kifizette Alexa melleit. Amikor Gábor bemegy Alexához a kórházba, Bécy már ott ül az ágya mellett. Bécy elbúcsúzik, Alexa megkönnyebbülten Gábor nyakába borul. Egyetértenek abban, hogy itt az idő a kapcsolatukat újrakezdeni. Gábornak hazafelé azonban be kell látnia, azért neki vannak kételyei az újrakezdéssel kapcsolatban. Még mindig van elszámolni valója Bécyvel, akit azzal is gyanúsít, hogy ellopta a pénzét. Kiderül, hogy Gábor nem képzelődik: Bori meglátja Bécy lakásában véletlenül az ellopott borítékot, és borsos összeget kap Bécytől a hallgatásáért.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-05

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor végre összeszedi a pénzt Alexa mellműtétére, és elviszi a kórházba, de ekkor megtörténik az elképzelhetetlen: Alexa elhányja magát az izgalomtól. Gábor támogatja, közben pedig az autóból ellopják a pénzt. Gábor magán kívül van, megpróbálja részletfizetésre rábírni a főorvost. De ő egy összegű fizetést vár, amit Gábor nem képes teljesíteni. Gábor meg van győződve róla, hogy Bécy áll a pénz eltűnése mögött, amikor Bécy váratlanul felbukkan a kórháznál. Alexa itt és most túl akar lenni a műtéten, ezért megkéri Gábort, fogadja el, hogy Bécy fizeti a műtétet. Alexát végül megműtik, minden jól alakul.

Kristóf megmenti Anikót

Ákos tovább terrorizálja a hálószobába zárt Anikót, de Kristóf kiszabadítja Anikót és megveri Ákost.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-04

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor reggel reményteljes, mert kap egy masszázs-munkát egy céges partin. Úgy gondolja, hogy így sikerülni fog összegyűjtenie a hiányzó pénzt Alexa műtétjére. Amikor azonban hívást kap, hogy a szülei balesetet szenvedtek, a masszást félbehagyva elrohan a kórházba. Nagy megkönnyebbüléssel (és haraggal) veszi tudomásul, hogy téves hívásról volt szó. Gábor – joggal – Bécyt sejti a háttérben. Azonban amikor Joe nagyvonalúan kölcsönadja neki a hiányzó összeget a saját félretett pénzéből, Gábor győzedelmeskedik Bécy felett: mégis ki tudja fizetni Alexa holnapi műtétjét.

Ákos bezárja Anikót a lakásba

Regina és Kristóf mindenben Anikó mellett állnak, azonban Ákos meglepi Anikót, haza ráncigálja, és bezárja a lakásba.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-03

Éjjel-Nappal Budapest: Miri még mindig ki akarja rúgni Milánt az albérletből, de Milánnak eszébe sincs elköltözni. Övé is a lakás, és ő a vízipipa bár tulajdonosa. Ha valaki megy, akkor inkább ők. Karesz ledöbben, de Miri ráveszi, hogy költözzenek együtt a szüleihez. A családi vacsora közben András és Miri csúnyán elkezdik szidni Milánt, amit Karesz nem bír sokáig hallgatni. Karesz Milánhoz menekül a lakóhajóra és elmagyarázza neki, hogy számára mennyit jelent a barátságuk. A srácok kibékülnek, de amikor Miri felbukkan és ezt meghallja, azonnal szakít Karesszel.

Ákos egy autóval engeszteli ki Anikót

Ákos – egyfajta bocsánatkérésként– ad egy autót Anikónak. Anikó látszólag örömmel fogadja az autót, ám Kristóf, majd Marci azt gyanítják, hogy valószínűleg jeladó van a kocsiban, hogy Ákos követhesse a lányt. Elviszik egy szervizbe, ahol a szerelő nem talál semmiféle jeladót. Anikó dühösen elviharzik, az ott maradó két fiú pedig közösen aggodalmaskodik Anikó jövője miatt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-03-02

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Milán reggel megjelenik az albérletben, azonnal hevesen vitatkozni kezd Karesszel, aki Milánt okolja azért, hogy összeveszett Mirivel. Milán, akinek ez az egész már túl sok, hagyja, hogy Miri kidobja őt az albérletből és elindul Klaudiához, ahol összeverekedett Andrással. Milán mélyen csalódva a szüleinél szeretné tölteni az éjszakát, ám ott az édesapja szigorúan leteremti. Milán elhatározza, hogy Karesz és Miri elé áll. Röviddel ezután ismét megjelenik az albérletben és visszaköltözik a szobájába. Nem óhajt tovább Karesz és Miri játékszere lenni!

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-27

Éjjel-Nappal Budapest: A lakók nagyon berágtak Joe-ra, amikor tegnap cserbenhagyta őket, és ezt éreztetik is vele. Joe rájön, hogy felbosszantotta az „igazi” családját, és elnézést kér a lakóktól, akik végül el is fogadják a bocsánatkérését. Joe alig hisz a szemének, amikor a lakók a 40. szülinapjára egy amerikai utazást ajándékoznak neki. Este Joe meghatottan emlékszik vissza a Magyarország legmenőbb albérletében a lakótársaival megélt pillanatokra.

Ákos megmutatja valódi énjét,  és bántja Anikót

Ákos reggel kifizeti Anikó tartozását Zolinak, és bejelenti, hogy Anikó fölmond a lakásétteremben,később Anikónak azt hazudja, hogy szabadnapot kapott, és egy romantikus napot töltenek együtt. Mivel Zoli és Kristóf rosszat sejtenek Anikó sorsával kapcsolatban, s emiatt állandóan hívogatják a lányt, mégiscsak kiderül a hazugság, és Anikó kiakad. Haza érve Anikó azt mondja Ákosnak, hogy kevés hozzá, mire Ákos ellöki, és bántja a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-26

Éjjel-Nappal Budapest: Milán reggel titokban a hajóra lopakodott, hogy Klaudiával lehessen. Bár Klaudia távolságot kellene tartson, mégis lefekszik Milánnal. Karesz a hajón tetten éri őket, azzal fenyegetőzve, hogy lebuktatja őket, ha nem vetnek véget azonnal a kapcsolatuknak. Amikor Miri megpróbálja az anyját rábeszélni, vegyen részt a ruhacsere partin a vízipipabárban, észreveszi, hogy Klaudia a dekoltázsán egy helyen „ki van szívva”, és rájön, mi van közte és Milán közt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-25

Éjjel-Nappal Budapest: Reggeli közben az asztalnál mindenki Joe 40. születésnapjáról beszél, ami pár nap múlva lesz. Joe csak mosolyog ezen, és inkább Maja érdekli, aki ma megy először dolgozni, szórólapot fog osztogatni. Délben meglátogatja a munkában, és elkezd Szabrinával csevegni. Remekül megértik egymást, és amikor Joe hazaviszi, spontán úgy döntenek, hogy elmennek egyet korizni. Joe közeledni próbál Szabrinához, de a lány csúnyán kikosarazza, mert túl idősnek tartja.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-24

Éjjel-Nappal Budapest: Anikó és Ákos reggel összevesznek, mikor Anikó elmondja Ákosnak, hogy beszélt Zsuzsival. Regina áthívja Anikót az albérletbe, hogy beszéljen vele Ákosról. Anikó megdöbbenve tapasztalja, hogy Regina bevonta Lalit és Marcit is a párkapcsolati problémáiba. A beszélgetés után fel van kavarva és Kristóf vállán sírja ki magát, majd elmegy Lalival egy italra. Mikor Anikó távozik, Lalit majdnem elüti egy autó. Anikó hazamegy, és Ákos megígéri neki, hogy megváltozik.

Anikó barátai féltik Ákostól a lányt

Anikó és Ákos jelmezes bulit rendeznek az albérletbe, ahol Marci ugyanolyan ruhában van, mint Ákos, Anikó tévedésből majdnem megcsókolja. Ákos kiakad, de Anikó képes megnyugtatni. Később azonban a féltékeny Ákos, úgy érzi, hogy Anikó elhanyagolja, és úgy vezeti le a feszültségét, hogy nekitámad az Anikót megölelő Lalinak. A lakók Lali mellé állnak, és felháborodottan kérik Anikót, fejezze be a kapcsolatot és költözzön el.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-23

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Maja megtudja, hogy Laura Marcival akarja tölteni a napot, kitalált ürüggyel elcsalogatja Marcit a Dunához, és szerelmet vall neki. Ugyan némi veszekedés után, egy kávézó WC-jében spontán szexre kerül sor közöttük, Marci mégis közli Majával, hogy (még) nem viszonozza az érzéseit. Maja viszont ennek ellenére biztos benne: Budapesten kell maradnia Marci miatt. Amikor este hazaérkezik a fiúval, megrökönyödve állapítja meg, hogy Laura kiteregette az eddigi hazugságait. Mindenki haragszik Majára, és Marci is tisztázza, hogy nem akar tőle semmit.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-20

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Félix még mindig zavarodott, mert előző nap még Zsófival bújt ágyba. Karola azt tanácsolja neki, hogy teremtsen végre tiszta helyzetet Reginával, de Félixnek biztonságra van szüksége. Később összeveszik Reginával, mert a lány azon gondolkozik, hogy eladja Félix receptjét. A csalódott Félix Zsófinál keres vigasztalást és újra lefekszik vele. Nem sokkal később Regina is beállít Zsófihoz, mire a lány úgy dönt, hogy lezárja az affért Félixszel. Este Regina Félix meglepetésére egy szerződéssel bukkan fel nála, mely szerint üzlettársak lennének.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-19

Éjjel-Nappal Budapest: Maja reggel kritikusan méregeti a turbékoló Marcit és Laurát. Igazából azt remélte, hogy Laura több időt akar majd vele tölteni, de ő csak Marcira tud gondolni és meg akarja látogatni a tetoválószalonban. El is mennek oda Timivel, és Laura el akarja csábítani Marcit, de Maja lebuktatja őket Zoli előtt. Amikor később Laura az albérletben főz és megint elvonul Marcival, Timi baráti szívességet akar tenni Majának és mogyoróolajat öntet Lalival az ételbe, amire viszont Laura allergiás. Laura ettől allergiás sokkot kap. Marci átlátja, hogy Maja is tudott Laura allergiájáról, de semmit nem tett Timi akciója ellen, és szembesíti Maját azzal, hogy szerinte a lány féltékeny.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-18

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor reggel Zsófi hazaér a műszakjából, Viktor megállítja, és megzsarolja, hogy segítsen neki betörni Bécy házába. Zsófi ijedten számol be a többieknek az eseményről, mire Bécy a többiek ellenkezése dacára elhatározza, hogy csapdát állít Viktornak. Zsófi színleg belemegy Viktor tervébe, és este beengedi a lakásba, hogy ott a többiek elkapják. De Bécy terve rosszul sül el, Viktornak könnygáz spray segítségével sikerül elmenekülnie. Este Zsófi rájön, hogy Viktor valóra váltotta egyik fenyegetését, és szétosztotta a meztelen képeit a barátai között és a klubban.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-17

Éjjel-Nappal Budapest: Milánnak nagyon hiányzik Klaudia, ezért reggel ki akar szökni az albérletből, de Karesz észreveszi. Milán ezért azt hazudja, hogy épp birkózni indult. Karesz meg akarja nézni, úgyhogy Milán kénytelen úgy tenni, mintha valóban sportolni akarna. Miután alaposan meggyötrik, Milánnak sikerül eljutnia Klaudiához, és úgy tűnik, hogy minden jól alakul, amíg váratlanul fel nem tűnik András és Milánnak menekülnie kell.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-16

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor meglátogatja Alexát. A kozmetika előtt büszkén átadja Alexának a megkeresett pénzét és megígéri, hogy lassan meglesz a teljes összeg a mellműtétjére. Alexa meghatódik, de nem hisz benne, hogy Gábor be tudja tartani az ígéretét. Gábor ettől függetlenül lelkesen keresi a masszázsalanyokat a kozmetika előtt. Amikor azonban Bécy felbukkan hirtelen, nagyon össze kell szednie magát, hogy ne vesszen össze vele. Bécy beül egy talpmasszázsra és folytatja Gábor alázását, mire Alexa beavatkozik és leszidja Bécyt, hogy hagyja Gábort békén. Lefekszenek egymással az autóban, amit Bécy pont meglát. Emiatt Bécy megfenyegeti Gábort, aki azonban nem hagyja, hogy megfélemlítsék.

Augusztusra várja gyermekét Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja úszik a boldogságban, amióta tudja, hogy kisbabája lesz. A boldog kismama és szerelme, Dániel együtt mesélt élete legszebb időszakáról.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-13

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor reggel Gábor nem akarja „csontjárgány”-nak nevezni az autót, Lali zsarolni kezdi Gábort, hogy elveszi tőle a halottas kocsit, így Gábor így mégis részt vesz Lali hátborzongató tervében. A terv viszont inkább elijeszti a leendő ügyfeleket. Amikor aztán Gábor mégis megvalósítja a masszázsautó ötletét, az hatalmas siker lesz. Lali és Gábor örülnek a sikerüknek, míg Alexa említése be nem árnyékolja a jókedvűket.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-12

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi még mindig nagyon szenved a Joe-val való szakítás miatt, amit Ildikó nem bír tovább tétlenül nézni, ezért megrendeli Eriket, a szerelőt. Erik rábeszéli Barbit, hogy ugorjanak ki a parkba, ahol közelebb kerülnek egymáshoz. A randit azonban megzavarja Joe váratlan felbukkanása. A találkozás Joe-val viszont nem is annyira fájdalmas, mint gondolta volna. Amikor Erik este hazakíséri Barbit, szenvedélyesen csókolóznak. De Barbi behúzza a vészféket és elismeri, hogy egy rövidke időre legalább megfeledkezett a szerelmi bánatáról.

Ákos volt barátnője, Zsuzsi kitálal Anikónak

Zsuzsi mégis beszélni akar Anikóval Ákosról, ám Anikó már nem kíváncsi a lányra. Kristóf megkeresi Zsuzsit, majd miután beszélt a lánnyal, úgy gondolja, Zsuzsi sztoriját Anikónak is hallania kell. Zsuzsi elmeséli Anikónak, miket tett vele Ákos, és hogy a fiú egyértelműen pszichopata, Anikó azonban nem hisz neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-11

Éjjel-Nappal Budapest: Karesz reggel rábeszéli Hannát, hogy tegyenek még kettesben egy búcsúsétát Budapesten. Visszaemlékeznek, hogy milyen jól is érezték magukat itt. Karesz kétségbeesetten megpróbálja lebeszélni a költözésről. Észreveszi Hanna bizonytalanságát, és azt hiszi, sikerült megingatnia döntésében. Közeledik a búcsú ideje, Karesz pedig rá akarja venni Hannát, mondja meg Áronnak végre, hogy szívesebben maradna itt. Hanna viszont Áron kedvéért hallgat, és beszáll az autóba.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-10

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Bécy betegre aggódja magát az elrabolt Rocky miatt. Viktor rabolta el a kutyát, majd felhívja Bécyt, és egymillió forint váltságdíjat követel, de nem sikerül a pénzátadás. Zsófinak eszébe jut Viktor volt barátnője, akit Bori fel is keres. Kiderül, hogy ő segített Viktornak elbújni. Bori hazáig követi, ahol Szúnyog és Bécy hamarosan kiszabadítják Rockyt. Viktort is elkapják, de neki végül sikerül kereket oldania.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-09

Éjjel-Nappal Budapest: Félix és Regina hamburgeres biciklit nyitnak. De nem nagyon megy az üzlet. Hiányzik valami nagy durranás a megnyitóról. Félix – Regina akarata ellenére – rábeszéli Zsófit, hogy segítsen nekik. Miután Zsófi DJ-ként zenét kever, Félix pedig énekel, egyre több érdeklődő lesz és beindul az üzlet. Regina szkeptikus Zsófi segítségével kapcsolatban, mert elutasítja Zsófi új életmódját.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-06

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor fel akarja vidítani Alexát, ezért sétálni hívja, és beülnek egy bárba, ahol két csinos nő feltűnően végigméri Gábort, Alexának pedig még rosszabb kedve lesz ettől. Amikor Gábor próbálta meggyőzni Alexát, hogy a csillagokat is lehozná neki, eszébe jutott a nagy ötlet: ajándékoz egy csillagot a lánynak. Annyira lenyűgözi ezzel Alexát, hogy a lány vele szeretné tölteni az éjszakát, Gábor viszont ezt még korainak találja, ezért visszautasítja az ajánlatot. Bécy kiborul, amikor megtudja, hogy Gábor mivel lepte meg Alexát, és eltervezi, hogy egy sokkal romantikusabb ajándékot fog adni a lánynak.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-05

Éjjel-Nappal Budapest: Áron lelkesen közli Hannával, hogy mennyire tetszik neki Nyíregyháza, a lány azonban nem tud osztozni az örömében, de ezt titkolja. Próbál beletörődni abba, hogy Nyíregyházára kell költöznie, azonban a dolgát Karesz és Milán is megnehezíti, mivel közlik vele, hogy nem hallottak jókat a városról. Hanna egyre inkább aggódik, a sok stressz pedig fájásokat vált ki belőle, és rosszul lesz. Közben Hanna bevallja Joenak, hogy csak Áron miatt költözne Nyíregyházára. Amikor Joe ezt elmondja Áronnak, a fiú megnyugtatja, hogy Hanna ott is feltalálja majd magát. Karesz közben elmondja Milánnak, hogy megszakad a szíve Hanna elköltözése miatt, mivel még mindig szerelmes belé.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-04

Éjjel-Nappal Budapest: Bori nem bírja tovább elviselni a szerelemittas Viktort, ezért megpróbálja belőle előcsalogatni a rosszfiút. Ennek érdekében elcsalja Viktort egy röplabdameccsre, a fiú azonban ott is folyamatosan Bori nyakában lóg, amivel kikészíti a lányt. Frusztráltságában Bori belemegy egy kalandba Gergővel, amit Viktor végignéz a klub kamerarendszerén keresztül. Viktor később kérdőre vonja a lányt, és többet hallani sem akar róla.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-03

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Milán észreveszi, hogy Karesz nem adta át az üzenetét Klaudiának, mérgében távozik az albérletből, és szobát bérel egy motelban, hogy átgondolhassa a dolgait. Klaudia közli, hogy nem lehet közös jövőjük Milánnal, azonban később mégis visszatér a motelba, és lefekszik Milánnal, aki nagyon boldog ettől.

Anikónak egyre gyanúsabb Ákos múltja

Ákos rózsacsokrot küld Anikónak a lakásétterembe, Kristóf pedig figyelmeztetni Anikót arra, hogy a kedvesség ellenére Ákos még mindig ugyanaz az ember, aki volt. Anikó felhívja Ákos volt barátnőjét, aki viszont Ákos nevének hallatán leteszi a telefont.

Éjjel-Nappal Budapest 15-02-02

Éjjel-Nappal Budapest: Félix szerez egy hamburgeres kocsit, hogy meglepje Reginát, és elindíthassák a közös vállalkozásukat, azonban Regina váratlanul meggondolja magát, és kerülni kezdi Félixet. Amikor Marci kifaggatja Reginát, a lány elárulja neki, hogy szerelmes Félixbe. Hiába kéri titkának megőrzésére Marcit, ő elszólja magát Karolának, aki elárulja Félixnek Regina titkát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-01-30

Éjjel-Nappal Budapest: Milán reggel meghallja, hogy Miri nem akarja, hogy elmenjen a vacsira a szüleivel, de akkor megjelenik az ajtóban András, hogy személyesen vigye el a gyerekeket. A vacsora során Milán kihasználja az egyik alkalmas pillanatot, és kérdőre vonja Klaudiát, de a nő továbbra is visszautasítja. Milán képtelen elviselni a Klaudia és András közti idillt, ezért haza szeretne menni, de előtte még egy utolsó pillantást vet Klaudia hálószobájába. Klaudia és Miri rajtakapják őt, ahogy Klaudia ruháját szagolgatja.

Éjjel-Nappal Budapest 15-01-29

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Gábort még az sem riasztja vissza, hogy Dongó figyelmezteti, Alexa melleinek hitelére uzsorakamatot számol fel. Elmegy Bécyhez, hogy meglepje Alexát a pénzzel, de csak Bécyt találja otthon. Bécy azt hazudja, hogy történt valami köztük Alexával New Yorkban. Gábor borzasztóan csalódott, és elhatározza, hogy visszaadja Dongónak a pénzt, aki nem akar belemenni az üzletbe, de végül Joe kérésére mégis elfogadja az ajánlatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való