KERESÉS search-close

Anita

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anita"

Gábor rajtakapta Lalit Anitával

Miután Virág összeveszett Lalival és otthagyta egyedül, éppen Anita tévedt be a TÉR-be. A lány és Lali épp kezdtek összemelegedni, amikor Gábor betoppant...

Móni poénból veri át a férfiakat az interneten

Zoltán szeretett volna végre találkozni a nővel, akivel már hosszú ideje beszélgetett az interneten. Anikónál végre találkoztak, azonban kiderült, hogy nem ő az egyetlen Móni életében… A teljes adásból kiderül, mit szól ehhez a nő párja!

Újra egymásra találtak a Survivor miatt

Anitát és Esztert sok év után a Survivor hozta újra össze. Mit és mennyit kell még kibírniuk a túlélő show versenyzőinek a szigeten?

Hogyan lehet megnyerni a Survivort?

Kitartás, taktikus gondolkodásmód, céltudatosság, nyugalom. Ezekkel az erényekkel mindenképp rendelkeznie kell annak a játékosnak, aki szeretné megnyerni a ma este induló Survivort. Legalábbis az előző széria versenyzői szerint. De mi kellhet még a győzelemhez? Iliász, Anita, Szandi és Benedek elárulták nekünk!

Survivor Anita a kutyájával versenyzett!

Van egy verseny, ami nem mindennapi teljesítményt követel meg az indulóktól. Ez egy olyan extrém akadálypályás futóverseny, amelyet a kutyáddal együtt teljesíthetsz. Anita két hónappal ezelőtt a fejébe vett egy célt, amit teljesített is, nem is akárhogy!

Survivorös csajok főztek a Reggeliben!

Nézd meg, hogy mit készített Anita és Klaudia az Iliász által összeállított alapanyagokból!

Anita és Klaudia jó tanácsokkal látták el a Survivor jelentkezőit!

A 2017-es Survivor két versenyzője tippeket adott mindazoknak, akik jelentkezni szeretnének a túlélő show-ba. Lemaradtál? Most rajtad a sor! Jelentkezz ide kattintva!

Klaudia és Anita:

dr. Panyik Anita és Halász Klaudia szerdán ért haza Egyiptomból, a csütörtököt pedig már a Reggeliben indították, ahol kalandos utazásukról is meséltek.

Kirabolták Survivor Anitát!


szerző:
2018.01.24. 17:00
Kirabolták Survivor Anitát!

A 2017-es Survivor két versenyzője, Klaudia és Anita Egyiptomba utazott két hétre, hogy rápihenjenek a 2018-as évre, azonban kirabolták őket. Íme a tettes felkutatásának és feljelentésének története!

Kutyául bántak a kutyussal?

A Survivorból ismert Anita beperelte azt, a magát kutyasuttogónak mondó férfit, aki állítólag nyílt töréssel adta vissza kutyusát, amit elutazása idejére bízott rá. A férfi most rágalmazással vádolja a lányt, akinek februárban bíróság elé kell állnia.

Ezek voltak a legszebb és legszörnyűbb emlékei a Survivor játékosainak

Megjárták a poklot és a mennyországot. Több, mint egy hónapig küzdöttek, szenvedtek és éheztek a Föld egyik legszebb térségében. A műsornak vége, mi pedig arról kérdeztük a Survivor szereplőit, mi volt a legjobb és legrosszabb élményük a játék alatt.

Hogyvolt: A Survivor összes kulisszatitkára fény derült!

Október 18-án este élőben jelentkezett be Sixx, az index.hu és a hogyvolt.blog.hu újságírója Facebookon a Survivor öt játékosával, Klaudiával, Anitával, Iliásszal, Barbival és Szandival, valamint a műsor kreatív producerével, Rubin Kristóffal. A beszélgetés során többek között az is kiderült, hogyan szépítkeztek a lányok, mi az, amit csak a műsor megtekintésekor tudtak meg, mikor volt a mélypontjuk, valamint a kreatív producer is elárult egy-két kulisszatitkot, például, hogy kiben csalódtak a legnagyobbat – pozitív és negatív értelemben – a műsor készítői, és min mentek keresztül, amikor Barbit megmarta egy kígyó.

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Exkluzív interjú Klauval, Anitával és Nórival!

A három lányt csupán egy hajszál választotta el a döntőbe jutástól, kiesésüket követően pedig végig velük voltunk, és kifaggattuk őket, hogy milyen volt számukra az elmúlt 41 nap, mire a legbüszkébbek a játékuk során, mit tanultak a Survivorben és hogyan tervezik a jövőt. Nézd meg exkluzív interjúnkat Anitával, Nórival és Klauval!

Nóri felgyújtotta a menedékét!


szerző:
2017.10.10. 20:05
Nóri felgyújtotta a menedékét!

A Holtak Szigetére levél érkezett, melyből megtudták a játékosok, hogy elérkezett az utolsó nap. Nóri a hír hallatán a tűzre dobta menedékének darabjait, amik azonnal lángra kaptak. Természetesen Anita és Iliász is azonnal pakolni kezdett, hiszen erre a pillanatra vártak már oly régóta!

Eldőlt, hogy ki térhet vissza a döntőbe a Holtak Szigetéről!

Lezajlott a Holtak utolsó párbaja! A küzdőtéren mindenki párbajozott mindenkivel, végül pedig a két legtöbb pontot összegyűjtő játékos csapott össze. Aki ezt a fordulót is megnyerte, visszatérhetett a legjobbak közé, és újra versenybe szállhat a 20 milliós fődíjért!

Anitának szakadó esőben a szabad ég alatt kellett aludnia...

Éjszaka összedőlt Anita menedéke, és hiába kérte meg a többieket, hogy hadd feküdjön be melléjük, ők inkább hagyták, hogy a szakadó esőben aludjon a lány.

Varázslatos élővilág tárult Iliászék elé a tenger mélyén

Mivel Anita nyerte a Holtak Szigetén a legutóbbi zsákmányszerzést, így búvárkodni mehetett. A lány Iliászt választotta maga mellé kísérőnek, így ketten élhették át a tenger mélye által nyújtott felejthetetlen élményt.

Így telt Anita első éjszakája Gergő nélkül

Anita videónaplóban foglalta össze, hogy mit jelentett számára Gergő, hogyan élte meg a legutóbbi párbajt és mi minden történt vele az első Gergő nélkül töltött éjszakán...

Egy felejthetetlen élményért küzdöttek a Holtak

A Holtak Szigetén újabb zsákmányszerzés várt a játékosokra. Ezúttal egy hatalmas puzzle-t kellett kirakniuk, aki pedig elsőként végrehajtotta a feladatot, egy korallzátony melletti búvárkodást nyerhetett.

Gergő a játék után is szeretné folytatni kapcsolatát Anitával

A fulladásos versenyt elsőként Gergő adta fel, aki a magánéletben vízimentőként dolgozik. A fiú nagyon szomorú volt a kiesés miatt, de talán a sok nasi kárpótolja addig a csontsoványra fogyott fiút, amíg Anitára vár.

A teljes adást ITT nézheti meg!

És a Junior Konyhafőnök nem más, mint: Kökény Anita!

Rengeteg feladat és sok-sok hasznos lecke vezetett a fináléig, ahol Bence és Anita mérkőztek meg egymással a konyhában. Végül csak egy valaki győzhetett. Anita könnyek között próbálta elhinni: ő nyerte a Konyhafőnök Junior második évadát!

Így jutott el Anita a fináléig

Rengeteg feladaton és kihíváson kellett átküzdenie magukat a finálistáknak. Nemcsak egyedül, de csapatban is főztek, rengeteg meglepő és ismeretlen alapanyaggal ismerkedtek meg. Vajon melyek voltak Anita legemlékezetesebb pillanatai?

Kóstold végig a zsűrivel a finalisták menüsorát!

A két és fél órás feszített munkát egy nagy és elegáns kóstolás követte. A zsűri végigkóstolta Anita és Bence összes ételét, előételtől a desszertig. Szerinted, hogy ízlettek nekik a finalisták ételei?

Beütött a baj: Anitának újra kellett terveznie!

Nyugodtan indult a főzés, mégis, egyszercsak beütött a káosz. Először a levesbetétnek szánt körte tűnt el, majd az utolsó 10 percre torlódott minden. Anita elszántan sütötte a kacsát, miközben kitálalta a háromfogásos menüsorát.

Lányok kontra fiúk a fináléban?

A két finalista, Anita és Bence segítőket is kaptak az utolsó nagy főzésükre: ők dönthették el, hogy Valival, Vikivel, Danival vagy Petivel szeretnének együtt dolgozni. Végül hamar kitalálták: a finálé nemcsak az ő csatájuk lesz...

Anita egy csínytevés áldozata lett

Nóri és Lilla elhatározták, hogy kikészítik Anitát, ezért először elásták a lány fürdőruha felsőjét, majd megrongálták a Gergővel közös menedéküket is.

Anitát megszállta a macaron-nyugalom?

Hiába tűnt úgy, hogy Anita van a legjobban lemaradva a macaron-készítéssel, a junior mindent kizárt maga körül. Egyedül az édességekre és a töltelékeikre koncentrált.

A Holtak Szigete a három lány veszekedésétől volt hangos. Nóri és Lilla köztudottan nehezen jön ki Anitával, de a mostani cicaharc minden eddigin túltett!

Anita totál felpörgött a második feladatra

Az első főzés kudarca után Anita felszívta magát, hiszen mindenképpen meg akarta mutatni a zsűrinek: neki aztán ott van a helye a fináléban!

Anita az utolsó pillanatban pecsételte meg az étele sorsát?

Anita haladt a legjobban a hal előkészítésével, mégis a feladat második felére elszaladtak mellette a teendők. Ráadásul még a lazacával is gondok adódtak az utolsó percekben.

Vérre menő párbaj a Holtak Szigetén!

A Holtak Szigetén ismét párbajozniuk kellett a játékosoknak. Ezúttal három párbajnem közül választhattak: a maláj kötél, a sárkánytűz és a fullasztótartály mind-mind óriási kihívás elé állította a Holtakat. Vajon ki kit hívott ki, és végül kinek kellett elbúcsúznia a Survivortől?

Gergő és Anita egy hotelszobában töltötte az éjszakát...

Gergő a Survivorben ünnepelte 22. születésnapját, ezért egy kis meglepetés várt rá és Anitára. A szerelmesek egy éjszakát tölthettek el egy szállodában, ahol mennyei vacsora és két külön szoba várt rájuk, azonban a fiatalok hamar megbeszélték, hogy együtt "alszanak"...

De akkor mi legyen az osztrigával?

A kék csapat kicsit magabiztosan kerülgette a kiválasztott osztrigájukat, hiszen még sosem készítettek ilyet. Vajon nyersen vagy egy krémmel megspékelve tálaltak a zsűrinek?

Néha kétszer sem elég nekifutni egy hússütésnek

Anita és Zalu karajjal dolgoztak az első feladatban, azonban a sütőben sütött verzió mellett egy B tervet is kieszeltek. Egy gond volt, mindkét hús balul sült el... vajon a harmadikkal lenyűgözték a zsűrit?

Nóri szerint Anita fájdalma csak színjáték...

Nóri ugyanolyan sérülést szerzett a párbajon, mint Anita, és bár saját bevallása szerint neki sem kellemes a seb tisztítása és fertőtlenítése, ő mégsem úgy reagál, mint Anita. Nóri szerint ugyanis a lány szenvedése csak azt a célt szolgálja, hogy ő legyen a középpontban.

Anita érzelmei egyáltalán nem hatották meg Gergőt

Anita nyerte a Holtak legutóbbi zsákmányszerzését, így ő vehette kézbe a családja által írt levelet. A lány teljesen elérzékenyült a sorok olvasása közben, Gergő azonban többre értékelte volna, ha az élelemért folyik a küzdelem.

Anita világbajnok tésztája most is győzedelmeskedni fog?

Zalu és Anita határozott tervvel estek neki a szülinapi tortának, ezt látva Zé is benézett hozzájuk lecsekkolni, jó úton haladnak-e!

A túl sötét sajtcsipszek titka

Anita egy picit tovább hagyta sülni a csipsznek szánt sajtreszeléket: túlbarnultak! A másolás miatt újra nekikezdtek a műveletnek. Vajon sikerült összehozniuk a tökéletes állagot és színt?

A Holtak kiközösítették Adrit?


szerző:
2017.09.26. 20:05
A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

Anita még sohasem élt át ekkora fájdalmat!

Anita vállán lehorzsolódott a bőr a kúszós játék során, a sebbe ragadt homokszemeket pedig Gergő próbálta kitisztítani. Anita hihetetlen fájdalommal küzdött, de muszáj volt tűrnie, hogy ne gyulladjon be a sérülése.

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Anita nem bízta a véletlenre: püré-túltengése lett

Anita nem tudta eldönteni, hogy a Séf fehérrépa vagy zeller pürét készített, ezért inkább mindkettőből összehozott egy köretet. Amikor a Séf odahuppant hozzá, közösen kilogikázták, melyiket is kellene használnia.

Anita:

A Holtak Szigetén nincs túl sok történés és a Holtak ezt elég nehezen viselik. Anita, Nóri, Lilla és Gergő alig várja, hogy végre párbajra mehessenek, addig azonban marad az alvás...

A Holtak felejthetetlenné tették Gergő születésnapját

Gergő 22 éves lett. A Holtak Szigetén élő lányok igyekeztek a körülményekhez képest a legtöbbet kihozni az ünneplésből, és készítettek a srácnak egy ananász tortát, virágcsokrot, Anita pedig egy kis apróságot is barkácsolt párjának.

Anita:

Anita a parton edzett, amikor figyelmes lett két csirkére. Rögtön a nyomukba is eredt, de hamar rájött, hogy egyedül semmi esélye. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy négyen is kevesek a két madár befogásához...

Akkor most ki is volt a főnök a zöld csapatban?

Petinek kellett volna irányítania a zöldeket, azonban az ötleteit Anita és Bence túlságosan egyszerűnek találta. Azonban egy nem várt pillanatban jött a fordulat: előtört belőle a konyhafőnök!

A zöldek konyhafőnökét elragadták a rákok?

Bence konkrét tervekkel állt Anita és Peti elé, egy gond volt csupán: annyira lekötötték a rákok a hátsó pultnál, hogy elfelejtette irányítani a csapattársait. Vajon így is összehozták a kitalált főételt?

Anita és Nóri kibékültek!


szerző:
2017.09.20. 20:05
Anita és Nóri kibékültek!

Anita félrehívta Nórit, hogy normalizálják kapcsolatukat. A Holtak közti konfliktust sikerült végül megbeszélni, és a Peace & Girlpower vette kezdetét a Holtak Szigetén.

Gergő és Anita újra egymásra találtak!

Mivel Gergő kapta a legtöbb szavazatot a Törzsi Tanácson, ezért a Holtak Szigetére került. Anita nem hitt a szemének, amikor észrevette a tengerparton közeledő srácot, majd a nyakába ugrott és csókban teljesedett ki találkozásuk.

A Holtak nem bírnak meglenni egymás mellett...

A csajok között egyre nagyobb a feszültség, Anita ugyanis igencsak felhúzta Nórit, aki köszöni szépen nem kér a lány segítségéből...

Így telt Anita első napja a Holtak Szigetén!

Anita elkezdte belakni a Holtak Szigetét, megépítette menedékét és első napjáról videónaplóban számolt be.

Beköszöntött a

Anita nem sokáig élvezhette az egyedüllétet a Holtak Szigetén, ugyanis csatlakozott hozzá Lilla és Nóri. Nézd meg, hogyan reagált a lányok érkezésére a sziget első lakója!

Anita párbajra hívta Lillát!


szerző:
2017.09.15. 20:05
Anita párbajra hívta Lillát!

Mivel Lilla az úszópárbajon elnyert amulett miatt védettséget élvezett, ezért Anitának csak egyetlen lehetősége volt a játékban maradásra, ha rábeszéli Lillát, hogy párbajozzanak. Vajon mit válaszolt Lilla?

Lilla mindenkit meglepett a döntésével a Törzsi Tanácson

A Buwaya első Törzsi Tanácsát igencsak emlékezetessé tette Lilla, aki bár nemet mondott az Anitával való párbajozásra, és bevetette védettségi amulettjét, mégsem úgy tette mindezt, ahogy arra számítani lehetett, így végül Anitának kellett elbúcsúznia a játéktól.

Anita az első játékos a Holtak Szigetén!

Bár a Törzsi Tanácson Anitát szavazták ki a többiek, számára mégsem ér még véget a Survivor, ugyanis a Holtak Szigetére kerül, ahol ha jól teljesít, akár vissza is kerülhet a játékba!

Iliászék inkább a vereséget választanák?

Szandra, Adri, Iliász és Lilla tisztában vannak vele, hogy hamarosan elérkezik az egyéni játék ideje, és ha szeretnék magukat biztonságban érezni, ki kell szavazniuk Anitát és Gergőt. Ezt azonban csak akkor tudják megtenni, ha Törzsi Tanácsot tartanak, vagyis direkt elveszítik a védettségi játékot...

Anitának óriási hatalom került a kezébe

Mivel az úszópárbajon Anita maradt alul, ezért csak Lilla kapott jutalmat. Most azonban elérkezett Anita ideje is!

Lilla visszatért, hogy bosszút álljon

Mivel Krisztián feladta a játékot, ezért egy szigetlakó visszatérhetett a szigetre a kiesett játékosok közül. Lilla saját bevallása szerint bosszúból érkezett a Buwaya törzsbe, és elsőszámú célpontja Anita lesz.

Úszópárbaj: Lilla vs. Anita


szerző:
2017.09.13. 20:05
Úszópárbaj: Lilla vs. Anita

Lilla visszatérése után párbajra hívta Anitát, aki örömmel mondott igent a felkérésre. A korábban szövetségben álló lányok egy védettségi amulettért küzdöttek, de Lilla számára ez a verseny sokkal többről szólt.

Az Ibon egykori négyes szövetsége mégsem volt annyira erős?

Benedek az immár megújult Ibonban mesélt az egykori Buwayás szigetlakóknak a négyes szövetségről, amit Klaudia, Anita, Gergő és ő alkottak. A többiek számára ekkor derült ki, hogy ami kívülről szikla szilárdságúnak tűnt, az belülről instabil lábakon állt.

Lilla kellemetlen helyzetbe hozta Anitát és Gergőt a Buwaya előtt

Lilla visszatérése teljesen felforgatta a Buwaya életét, valamint Anita és Gergő eddig felépített szövetségeit. Az egykor Ibonos lány fájdalmasan emlékezett vissza a kiszavazására, Iliászék azonban mást hallottak a történtekről Anitától és Gergőtől. Vajon kinek van igaza?

Anita, Szandra és Adri szövetségre léptek?

Miután Anita átkerült a Buwaya törzsbe, rögtön megpróbálta felmérni az erőviszonyokat és a kapcsolatokat. Először Szandrával kezdte az ismerkedést, majd Adri következett! Vajon megbízhat Anita a korábban is piros csapatot erősítő lányokban?

Anita:

Anita, Klaudia, Benedek és Gergő bizalmat szavaztak Zolinak, ezért benntartották őt a játékban, és a hozzájuk közel álló Lillát küldték haza a legutóbbi Törzsi Tanácson. Ilyen volt a hangulat a kiszavazást követően!

Kíváncsi vagy, mire vannak rákattanva a versenyzők?

Mindenkinek megvan a maga mániája, a Junior versenyzői sem kivételek ez alól. Bence, Anita, Olivér, Hanna és Dani most neked is elmesélik, mit imádnak a legjobban! Valaki a késekért, más a hajfonatokért vagy éppen a Gyermekvasútért rajong: vajon melyikért ki?

Anita és Benedek a Buwaya szigetén járt!

Az Ibon két tagja, Anita és Benedek óriási lehetőséget kaptak: egy napra a Buwaya szigetén vendégeskedhettek, és rengeteg infót begyűjthettek az ellenséges törzsről. Mindezt persze úgy próbálták tenni, hogy közben minél kevesebbet áruljanak el magukról...

Anita és Gergő a tengerparton ölelkeztek

Anita teljesen kiborult a védettségi játék eredményétől, és csak Gergő ölelése tudta őt megnyugtatni...

Anita:

Az Ibon tagjai bár a játékokon nem tudnak egy csapatként gondolkozni, mégis kialakult köztük egy kapocs, ami egy családdá kovácsolta össze őket.

Együtt töltötte az éjszakát az Ibon két párja!

A zsákmányszerzésen megnyert párnákból és takarókból nem jutott minden szigetlakónak, ezért Klaudia Benedekkel, míg Anita Gergővel osztozott éjszaka.

Az Ibon törzs lányai a főzés helyett a spát választották...

A srácok kénytelenek voltak a kemény fizikai munka után még a főzésre is odafigyelni, hogy legyen mit enniük, mert a lányok magára hagyták a tüzet és a rizst, és inkább a tengert választották...

A fiúk röhögve nézték végig a lányok próbálkozásait

Az Ibon törzs lány tagjai úgy döntöttek, hogy a fiúk segítsége nélkül nyitnak fel egy kókuszt. A gond akkor kezdődött, amikor az eszközt sem találták a művelethez. A srácok persze a vízből nézték végig a történéseket, és igencsak jól szórakoztak.

Fiúkat megszégyenítő teljesítményt nyújtottak a lányok

A második zsákmányszerzésen párnákat és takarókat nyerhettek a játékosok. Ezúttal a lányoknak kellett megküzdeniük és egy súlyokkal megpakolt rudat egyensúlyozniuk a vállukon. Vajon az Ibon vagy a Buwaya győzedelmeskedett?

Gergő és Anita közel kerültek egymáshoz

Mivel a zsákmányszerzésen az Ibon lányai győzedelmeskedtek, ezért a fiúk úgy gondolták, hogy egy kis masszázzsal kedveskednek nekik. Így történt, hogy Anita és Gergő között szinte megszűnt a távolság!

Kétfelé szakadt az Ibon törzs!


szerző:
2017.08.29. 20:05
Kétfelé szakadt az Ibon törzs!

A védettségi játékot követően feszültség lett úrrá az Ibon játékosain, és egy vita kerekedett a törzstagok között, akik egymást hibáztatták a csúf vereség miatt. A konfliktus odáig fajult, hogy érzékelhetően kettészakadt a társaság.

Így foglalta el a szigetet az Ibon!

Zoli, Benedek, Gergely, Gergő, Nóri, Klaudia, Anita és Lilla bár nem nyerték meg a zsákmányszerző játékot, azonnal jobb kedvre derültek a szigeten, amikor észrevették a fán csüngő banánokat és a földön heverő ananászokat.
 

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Anita


szerző:
2017.08.22. 11:30
Pali:

A 31 éves Pali nagyon büszke páratlan humorára és énekhangjára. Palit pár évvel ezelőtt egy kórusvezető fedezte fel, és azóta egy fantasztikus közösségben énekel. Pali azért jött a műsorba, hogy elmondja duettpartnerének, mennyire hálás neki, és megköszönje Anita támogatását.

Íme Anita és Pali megható közös produkciója!

Pali és Anita egy közös produkcióval is készültek, és most először adták elő ezt a dalt nagyközönség előtt.

Karola Nimród miatt dobja ki újdonsült partnerét

Eleinte Karola elnyomja feltörő érzéseit, és felszed egy másik fickót, de végül kidobja a fiút és belátja magának, hogy többet érez Nimród iránt, mint azt gondolta.

Karola belezúgott Nimródba

Karola nem éppen arról híres, hogy bárkibe beleszeret első látásra. Eddig azt gondolta, Nimróddal is csak a szex miatt találkozgat, de a hirtelen felbukkanó Anita jelenléte rádöbbentette a kőszívű szépséget, hogy többet érez Gréti exe iránt...

ÁBEL ANITA: „Odanézek a székre és ő nem ül ott”

A színésznő elmondta, Bajor Imre úgy élt, ahogyan sokan szerettünk volna. Egy igazi megálló volt a mostani rohanó világban, bárkivel szívesen elbeszélgetett.

8 emeletnyi zuhanás után újra járni tanul

Már az is csoda volt, hogy Berényi Anita életben maradt egy ilyen nagyságú zuhanás után. Az pedig, hogy ma már járni tanul, több mint csoda, az akaraterő diadala. A kerekesszékkel már önállóan közlekedik, de eltökélt szándéka, hogy járni is megtanuljon.

Fókusz 12-09-20


szerző:
2012.09.20. 20:45
Fókusz 12-09-20

Fókusz: Megrendítő vallomás - Már az ugrás pillanatában megbánta döntését. Anita elmeséli, mi történt a végzetes éjszakán. Intim részletek - Nevük nem jelent semmit, viszont lyukat fúrtak a kádba, és több tízezres rajongótáboruk van. Az Intim Torna Illegál testközelből. Búcsú - Nem válogatták be az olimpiai keretbe, komoly döntést hozott. Benedek Dalma világbajnok kajakozó Szerbiában folytatja.

Túlélte: A nyolcadik emeletről ugrott ki

Csodával határos módon túlélte a zuhanást az a nő, aki szerdán a mélybe vetette magát egy szerelmi vita után, de egy tuján fennakadt. Anita korábban az RTL Klub párkereső műsorában is szerepelt. Akkor nem bírta a konfliktusokat és a velük járó feszültséget, és feladta a játékot.

Egyre kevesebben küzdenek Alekosz kegyeiért

Botrányos hétvége. Miért kezdett törni-zúzni Anita, és miért kellett távoznia az egyik legnagyobb esélyesnek? Megmutatjuk a hárem láthatatlan kellékeit, és Évát is csak a Fókusz fogadta a kijáratnál.

Csak csajok 10-08-23


szerző:
2010.08.23. 09:00
Csak csajok 10-08-23

A pasik tényleg olyanok, mint a bor, a korral érnek? Vannak ugyanis olyan sztárpasik, akik fiatalon nem helyesek, de idősebben már igen. Hogy milyen Ábel Anita, Falusi Mariann és Ördög Nóra férfi ideállja, az videónkból kiderül.

Farkasházi Réka csajos bulija


szerző:
2010.08.19. 07:43
Farkasházi Réka csajos bulija

A színésznő születésnapját ünnepelte barátnőivel, a férjeket és gyerekeket otthon hagyták.

Csak csajok 10-08-03


szerző:
2010.08.03. 09:00
Csak csajok 10-08-03

Egy kapcsolatban a legáltalánosabb probléma a házimunka, a különböző életritmus és idegesítő apróságok miatt van. De vajon hogyan tudjuk tányérdobálás nélkül rendezni ezeket a konfliktusokat? Ezekről faggattuk Czutor Zolit.

Csak csajok 10-07-23


szerző:
2010.07.23. 09:05
Csak csajok 10-07-23

Csak csajok: Milyen következményei lehetnek annak, ha a munka és a magánélet összefonódik? Deutsch Anita a munkahelyén találta meg a férjét, Boros Krisztának viszont csak régebbi tapasztalatai vannak a kollégák közötti szerelemről.

Fél Kettő 10-06-29


szerző:
2010.06.29. 14:40
Fél Kettő 10-06-29

Fél Kettő: Pénzreváltható hírnév - Miért fontos, hogy a világsztárok a leghíresebb tervezők modelljeit viseljék? Apás szülés - Van helye az apának a szülőszobában? A Fél Kettő vendége volt Ábel Anita.

Sebestyén és Vadon killer játéka

A műsorvezetők ezúttal a Legyen Ön is Milliomosban tűnnek fel, kollégáiktól nem sok jóra számíthatnak.

Csak csajok 10-04-23


szerző:
2010.04.23. 10:10

Csak csajok 10-03-30


szerző:
2010.03.30. 09:52

Csak csajok 10-03-29


szerző:
2010.03.29. 10:11

Celebgyűlölő celebek?


szerző:
2010.03.25. 07:28
Celebgyűlölő celebek?

Sarka Kata és Tornóczky Anita állítólag örülnének, ha Kiszel Tündét kitiltanák a közéleti eseményekről.

Csak csajok 10-03-08


szerző:
2010.03.08. 09:51

Gyermekáldás Barátok közt


szerző:
2010.02.24. 15:39
Gyermekáldás Barátok közt

Megszületett Deutsch Anita második gyermeke, Hanni! Az boldog apa, Kinizsi Ottó beszélt a Fókuszban a szülés körülményeiről.

Hittérítő és csendesen vallásos celebek

Madonna óta sokkal többen hódolnak a kabbalának, a hazai sztárok azonban nem hirdetik saját igéiket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való