KERESÉS search-close

Aradi Balázs

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aradi Balázs"

Megható pillanat: Vanda újra láthatja kisfiát

A fiatal anyuka nagyon nehezen viseli, hogy Marci a világ másik oldalán van, így óriási a boldogság, mikor több nap után ismét találkozhatnak.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Aradi Balázs ezért búcsúzik a Barátok közttől és Berényi Balázstól!

A fiatal színész elárulta, miért volt nehéz az utolsó jeleneteket leforgatni, illetve megtudtuk, miért döntött úgy több mint hét év után, hogy elhagyja a Mátyás király teret.

Aradi Balázs tíz év után távozott a Barátok közt csapatából

Berényi Balázs a Barátok közt hétfői részében nem csak Vandától búcsúzott a kínai reptéren, de a sorozat nézőitől is.

Ezért hagyja ott a Barátok köztöt Aradi Balázs

Többször előfordult már, hogy a Barátok közt Berényi Balázsa úgy döntött, hosszabb-rövidebb időre kilép a sorozatból. Aradi Balázs ismét úgy érezte, hogy változtatni szeretne. De vajon most végleges a döntése?

Vandának el kell hagynia Marcit?

Szinte már majdnem étlépték Kína határát Vandáék, amikor a régmúlt közbeszólt, és kiderült, a fiatal anyuka nem teheti be a lábát az országba. Így el kellett döntenie Vandának, hogy mi a fontosabb: Marci egészsége vagy önmaga.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Könnyes búcsút vett a Mátyás király tértől Balázs, Vanda és Marci

Juli és Claudia nagyon nehéz szívvel engedte el a fiatalokat Kínába, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor fognak hazatérni.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Balázs drasztikus lépésre szánta rá magát

Úgy tűnik, komoly próbatétel elé kerültek a szerelmesek...

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

A fiatal szülőknek szörnyű hírrel kell szembesülniük

Sajnos Marcinak kevés esélye van arra, hogy valaha egészséges babaként élhessen, és arra is, hogy valaha egészséges felnőtt ember legyen - erre készítette fel az orvos Vandát és Balázst, akik teljesen összetörtek a szörnyű hír hallatán.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Szörnyű tragédia érte Vandát és Balázst

Claudia borzalmas hírrel érkezett haza a gyerekorvostól – Marcinak gyógyíthatatlan betegsége van…

Csúnyán összeverekedtek a Barátok közt szereplői

Szerencsére épp jó időben és jó helyen volt Novák Laci, aki megpróbálta szétszedni a fiúkat.

Berényi Balázs súlyos döntés előtt áll

Igazán nehéz helyzetbe került Balázs, ami mögött Vanda áll.

A legújabb részeket ITT tudod visszanézni!

Aradi Balázs rajongójával improvizált egy jelenetet

A színész nagy rajongójának, Árpinak minden vágya, hogy egyszer színész vagy műsorvezető lehessen. Balázs épp emiatt izgalmas kihívást talált ki a fiúnak. Kíváncsi vagy Árpi történetére? Nézd meg itt a teljes adást!

Aradi Balázs hihetetlen kulissza titkokat árult el a Barátok köztről

Bence, aki a sorozat legnagyobb rajongójának tartja magát végre találkozhatott kedvenc színészével, Balásszal, akit gyorsan ki is faggatott a sorozatról. Vajon a színész teljesíti rajongója kérését? A teljes adásból kiderül!

A Barátok közt sztárjai is könnyebben szerelembe esnek a tengernél

Hamarosan indul a Love Island, ami minden reménykedő szinglinek megadja a lehetőséget arra, hogy megtalálja az igazit. Még Aradi Balázs és Nagy Alex sem vitatja, hogy jobban fellobban a tűz, ha romantikus a környezet.

ARADI BALÁZS: Egzotikus környezetben nyitottabbak az emberek

Vajon hogyan befolyásolja érzelmeinket, randijainkat, párkeresésünket a romantikus közeg? A Barátok közt színésze, Aradi Balázs arról mesélt, hogy tengerparti környezetben benne is sokkal könnyebben fellobbant a tűz…

10 éve és most: ennyit változtak a sztárok

A közösségi oldalakat 10 évvel ezelőtti fotók lepték el az „akkor és most” kihívás miatt. Magyar hírességeket kérdeztünk az elmúlt 10 évükről! Ha arra vagy kíváncsi, gogy büszkék-e sztárjaink mostani énjükre, akkro nézd meg extra videónkat: ITT!

 SZTÁROKAT KÉRDEZTÜNK: Hogy képzelted el magad 10 évvel ezelőtt?

A Barátok közt színészét, Aradi Balázst, Fresh Vikit, és Lalit kérdeztük arról, hogy hogyan képzelték el magukat 10 évvel ezelőtt? Vajon elégedettek mostani énjükkel? A teljes riportot nézd vissza: ITT!

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

Aradi Balázs súlyos balesetéről mesélt a Reggeliben

A Barátok közt színészének egy üvegajtóval való ütközés okozott komoly sérüléseket. Megműtötték, de még mindig nagy fájdalmai vannak, amitől aludni sem tud éjszakánként.

Súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt színésze!

Aradi Balázs kis híján maradandó sérülést szenvedett el otthonában, csak az orvosoknak köszönheti, hogy van esély a teljes gyógyulásra.

Kis híján maradandó kézsérülést szenvedett Aradi Balázs

Aradi Balázs kis híján maradandó kézsérülést szenvedett el otthonában, csak az orvosoknak köszönheti, hogy van esélye a teljes gyógyulásra. Tenyere akkor szakadt fel mélyen, mikor egy üvegajtóval ütközött.

 

Játssz velünk! Te melyik Barátok közt színésszel futnál össze szívesen?

Előre szólunk, hogy nehéz lesz eldönteni, de egy próbát mindenképp megér! Szavazz!

Extra videó: Aliz és Krisztián álomesküvőjén jártunk!

Eljött a várva várt nap Aliz és Krisztián életében: gyönyörű környezetben, egy hajón mondhatták ki a boldogító igent. Ahogy a sorozatban is láthatták a nézők, úgy a való életben is remek hangulatban telt a forgatás. A színészek pedig odáig merészkedtek, hogy egy percre elképzelték a saját esküvőjüket.

Mit szólnak a magyar sztárok a Deadpool második részéhez?

Mi már megnéztük a folytatást, és végig visítottuk, miközben Celine Dion-ra ringatóztunk, de vajon mit szólnak a filmhez a hazai celebek?

Tehetségesek, jóképűek és nincsenek kapcsolatban

Minden hétköznap láthatják őket a televízió nézők az RTL Klub képernyőjén, tehetségesek, jóképűek... ennek ellenére nincs kivel megosztaniuk sikerüket. Fördős Zé, Aradi Balázs és Pribelszki Norbi igazán kapós agglegények, de egyikük sem szeretne mindenáron elköteleződni. Adódik a kérdés is, hogy miért határozták el így magukat - nekünk el is árulták a választ.

Exkluzív: Nyári Diát elbúcsúztatták kollégái!

A gyönyörű színésznő egy időre elhagyja a híres sorozatot, ugyanis egy csodálatos dolog elé néz: hamarosan megszületik első gyermeke. Dia egyáltalán nem számított arra, hogy az utolsó munkanapján meglepi őt két kollégája, Aradi Balázs és Kiss Péter Balázs. A fiúk pedig rendkívül cuki ajándékkal készültek…

Mennyire fontos a nő főzőtudománya egy párkapcsolatban?

Fördős Zé, Aradi Balázs és Rácz Jenő mesélik el, mennyire fontos számukra, hogy választottjuk hogyan jeleskedik a főzés tudományában.

 

Aradi Balázs újabban hókorcsolyázik!

A Havazin stábja épp Pribelszki Norbival forgatott, amikor a színész egy másik Barátok köztös sztárba botlott bele a sípályán. Íme Aradi Balázs és a Sled Dogs Snowskates!

Story Extra 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 16:15
Visszatért: de hol volt eddig és mi jöhet még?

Tegnap este egy rég nem látott ismerős gördült vissza piros sportkocsival a Barátok közt rajongók életébe. Berényi Balázs pusztán betoppanásával is nagy port kavart, de a sorozat készítői szerint, a java még csak ez után következik!

Kifőzde: Sorozatbeli nagybátja instruálja Aradi Balázst

A kosár tartalma után Domokos Laci üzenetét is megnézte Balázs, mielőtt elkezdte volna a mai menü készítését a Reggeli konyhájában.

Nyelvhasználati céllal csajozott Aradi Balázs Kínában?

A színész tegnap este tért vissza az RTL Klub képernyőjére, ugyanis újra részt vesz a Mátyás Király téri lakók életében. A mai Reggeliben visszatérése mellett kínai élményeiről is mesélt Annának és Mikinek.

Popcorn nap egy jótékony célért!

Ma van az első országos popcorn nap, amihez a Reggeli műsorvezetői is csatlakoztak. Amerikában és a világ más tájain évek óta január 19-én ünneplik a Popcorn Day-t, vagyis a pattogatott kukorica napját. Ezt a programot idén első alkalommal rendezi meg az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány. Az akcióval arra bíztatják az anyukákat, kollégákat, óvodákban és iskolákban dolgozókat, hogy ennek alkalmából szervezzenek programokat és meghívottjaikkal, résztvevőikkel az elkészített és elfogyasztott pattogatott kukorica jelképes kifizetésével gyűjtsenek adományokat az alapítvány gyermekei részére. Ezzel is hozzájárulva az alapítvány működéséhez.

Berényi Miklós fia újra képernyőn!

2018 a meglepetések éve lesz a Barátok közt rajongói számára. Több régi ismerős tér vissza a Mátyás király térre. Ma este Berényi Miklós fia látogat haza. És amíg a történet szerint Balázs Bécsbe költözött, addig a karaktert alakító színész is a családjától távol próbált szerencsét.

Aradi Balázs elárulta, hogyan utazhatunk fillérekből

Melyek a népszerű úticélok manapság? Mit kell figyelembe venni, ha olcsón szeretnénk nyaralni? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszolt Balázs, majd Eszti és Alexa is elmesélte saját tapasztalatait a témával kapcsolatban.

A Barátok közt egyik szereplője Londonba költözik!

Négy évvel ezelőtt a Barátok közt nyári szünet előtti utolsó epizódjában több kérdés is nyitott maradt. Egyvalami viszont teljesen biztos volt akkor: ha Jenes Balázsnak nem is esik baja, az őt megformáló Aradi Balázs biztos, hogy elhagyja a sorozatot.

Ők már biztos távoznak a Barátok köztből!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja a híres sorozatból távozó színészekkel készített interjút. A nézőként igen nehéz lehetett megszokni, hogy néha távozott egy-egy kedves karakter. Pontosabban ez a mai napig nem könnyű feladat sem a készítők részéről, sem a színészek részéről. A Fókusz Linda és Balázs karakterének színészeit faggatta arról, hogy milyen az élet a Barátok közt nélkül.

Megszólaltak a Barátok közt szereplői – Merre tart a sorozat?

Ezen a napon, három évvel ezelőtt a Reflektor riportere utánajárt annak, hogy a nyári szünet befejeztével a sorozat szálai merre tartanak. A riportban megszólal többek között Kiss Ramóna, Bozsek Márk, Rékasi Károly és Aradi Balázs.

A Barátok közt színésze Londonba költözik?

Három éve, ezen a napon adott interjút Aradi Balázs a sorozat színésze a Reflektor magazinnak, mégpedig arról, hogy biztosan elhagyja a Mátyás király teret, sőt hazánkat is.

Szomorúan távozik a színész a Barátok köztből

Pontosan két évvel ezelőtt jelentette be Aradi Balázs, hogy már nem szeretne többet Berényi Balázs bőrébe bújni. Az ok igen egyszerű és nagyszerű. A fiú akkor azt nyilatkozta, hogy csak a tanulásra szeretne koncentrálni.

Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbe

A Barátok közt sztárja tavaly nyáron úgy döntött, hátat fordít addigi életének és a barátnőjével, Borival Kínában próbál szerencsét. A szerelmeseknek annyira megtetszett az ázsiai ország, hogy idén nyáron újra útra keltek.

Reflektor 2015-09-21


szerző:
2015.09.22. 01:05
Reflektor 2015-09-21

Aradi Balázs tavaly nyáron úgy döntött, hátat fordít addigi életének és a barátnőjével, Borival Kínában próbál szerencsét. A Spoon tagjai a mai napig szívesen emlékeznek vissza arra az időszakra, amikor utcazenéléssel keresték meg a zsebpénzüket.

Aradi Balázs modellnek áll?


szerző:
2014.03.29. 00:25
Aradi Balázs modellnek áll?

Könnyen lehet, hogy a Barátok közt sztárja, Aradi Balázs hamarosan Kínában fut be modellkarriert, de még az is előfordulhat, hogy Betonpalacsinta néven tisztelik majd a zenerajongók.

Reflektor 14-03-28


szerző:
2014.03.29. 00:20
Reflektor 14-03-28

Reflektor: Aradi Balázs Kínába készül barátnőjével. Máté Kriszta sérülten áll táncparkettre!

Reflektor 14-03-05


szerző:
2014.03.06. 00:10
Reflektor 14-03-05

Reflektor: Munkácsy Kata és Aradi Balázs elköszön a Barátok közttől. Istenes Bence lekörözte az édesapját.

Linda és Balázs távoznak a Barátok köztből

Az elmúlt időszakban megszokhattuk, hogy az állandóság mellett mindig van sürgés-forgás a Barátok közt szereplőgárdájában. Munkácsy Kata és Aradi Balázs csak vendégként jönnek a Barátok köztbe, hiszen egy ideje már nem forgatnak a csapattal.

Reflektor 14-01-22


szerző:
2014.01.23. 00:00
Reflektor 14-01-22

Reflektor: Aradi Balázs bemutatja a szerelmét. Danics Dóra az édesanyjától örökölte a humorát.

Aradi Balázs bemutatja szerelmét

A Barátok közt húszéves sztárja és barátnője alig két hónapja alkot egy párt, és le sem tagadhatnák, hogy úsznak a boldogságban. Balázs elsőként a Reflektor nézőinek mutatja be szerelmét, Borit.

Aradi Balázs hamarosan Londonba költözik

A Barátok közt utolsó epizódjában több kérdés is nyitott maradt, így a rajongókazért is izgulhatnak, hogy a Dunába zuhanó fiatalok túlélik-e az autóbalesetet. Egyvalami már teljesen biztos: Aradi Balázs biztos, hogy elhagyja a sorozatot.

Reflektor 13-08-05


szerző:
2013.08.06. 01:05
Reflektor 13-08-05

Reflektor: Esélylatolgatás a Barátok közt sztárjaival. Szepesi Niki menyasszony lett.

Esélylatolgatás: hova vezetnek a Barátok közt szálai?

Akciófilmbe illő jelenetekkel zárult az évadzáró Barátok közt. A sorozat 4 fiatal szereplője autóstól esett a Dunába egy üldözés következtében. A történet csak augusztus végén folytatódik, addig is a szereplőkkel latolgattuk az esélyeket.

Fókusz 13-06-06


szerző:
2013.06.06. 19:50
Fókusz 13-06-06

Fókusz: Felesége és unokája is kiáll Kicsi bácsi mellett. A molesztálási botrány újabb fordulata. Eldöntötte és megcsinálta. Kriszta 30 kilótól szabadult meg csodamódszerek nélkül. Ki a hibás a tragédiáért? Zokogva kérte számon Erőss Zsolt édesanyja a Himalája-expedíció vezetőjét.

A Barátok közt sztárjai érzik a ritmust

Aradi Balázs és Bozsek Márk zenei babérokra tör. Hogy hogyan hódítják a csajokat a zenéjükkel, arról a Reflektor kamerái előtt mesélnek először.

Reflektor 12-03-28


szerző:
2012.03.29. 00:00
Reflektor 12-03-28

Reflektor: VV Seherezádénak kis mellel kell élnie. A Barátok közt sztárjai érzik a ritmust.

Barátok közt játék a Mátyás király téren

István Dani még sohasem járt a Mátyás király téren, pedig régi nagy vágya volt. Néhány lelkes néző előbbre jár, mint ő, hiszen egy élő kvízen vehettek részt a Rózsában Varga Izával és Aradi Balázzsal.

Hamarosan mindenre fény derül!


szerző:
2011.08.12. 07:50
Hamarosan mindenre fény derül!

A Barátok közt szereplőivel találgattuk, vajon hogyan alakul Miklós és Balázs sorsa a robbanás után...

Fél kettő 11-06-22


szerző:
2011.06.22. 14:20
Fél kettő 11-06-22

Fél kettő: Kincskereső mecénás - Letűnt civilizációk után kutat egy magyar műértő Kambodzsában. Vizsgaláz - Érettségizik a Barátok Közt Jenes Balázsa, Aradi Balázs. Elnapolva - Csak szeptemberben lesz ítélet Stohl András perében, vendégünk volt ügyvédje, Ruttner György.

Barna Zsombor Casanova volt az oviban

A Barátok közt három fiatal sztárját elkísértük egy „gigantikus játszótérre”, ahol sok titok derült ki ovis korukról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való