KERESÉS search-close

Badár Tamás

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Badár Tamás"

Badár Tamás édesapja elrontotta fia bűvésztrükkjét - vagy mégsem?

A bűvész-humorista híres édesapja, Badár Sándor segítségét akarta kérni telefonon. De hiba csúszott a gépezetbe. Részlet a Showder Klub 25 évadának 5. részéből. A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Online gyereknapi előadásokat tart Badár Tamás, Wolf Kati és Nagy Ervin

Online Gyermeknapot tart az Ökumenikus Segélyszervezet. Élőben közvetítik az országos intézményhálózatukban élő gyermekeknek Badár Tamás, Wolf Kati és Nagy Ervin előadását. Vendégünk a stúdióban Badár Tamás és Gáncs Kristóf volt.

Badár Tamás Peller Anna és Szabó Zsófi kezével varázsolt a Reggeli stúdiójában

Badár Tamás és Párkányi Kolos nemrég jött haza a világ legnagyobb bűvész konferenciájáról. De hogy hogyan kell elképzelni egy ilyen rendezvényt és hogy mik lesznek a 2020-as év bűvész trendjei ezt megtudjuk a két bűvésztől!

Hoppá! Balül sült el Badár Tomi bűvészmutatványa?

A bűvész elkérte az egyik néző telefonját, ami lehet, hogy a mutatvány közben áldozatul esett egy kalapácsnak. Szeretnéd tudni, mi történt borítékbontás után? Kattints a teljes adásra!

Showder Klub 20. évad 6. rész

A Showder Klub színpadán: Hajdú Balázs, Badár Tamás és Badár Sándor. Az est házigazdája: Kőhalmi Zoltán. Jó szórakozást!

Showder Klub 17. évad 4. rész

A Showder Klub színpadán: Mogács Dániel, Badár Sándor, Badár Tamás. Az est házigazdája: Kőhalmi Zoltán. Jó szórakozást!

Badár Tamás új rekordokat döntött a Rubik kockával

Részlet a 20. évad 6. részéből:

A bűvész nem akármilyen magyar találmánnyal verte át a közönséget: több Rubik kockát is előkapott, hogy megvicceljen mindenkit, legfőképpen a segédjét, akit a közönség soraiból választott ki.

Nézd meg itt a teljes adást!

Portré - Badár Tamás


szerző:
2017.08.09. 00:00

Story Extra 2017-04-24


szerző:
2017.04.24. 16:55
Egy új világot fedezett fel magának Badár Tomi

Fotótúra Kubában! Dél-Amerikáig utazott Badár Tamás, hogy a fotós képességeit csiszolja, és fantasztikus élményekkel gazdagodott. Tomi szürreális élményeiről, az utazásról, és a nem várt izgalmakról is mesélt riporterünknek.

 

Megvan házi autóversenyünk győztese! – Ők voltak a legjobbak!

Emlékeztek? Dombi hiába próbált komoly lenni, sőt komolyan is vette a feladatot, pont, mint Badár Sándor, de mégsem bírtuk megállni, hogy ne nevessünk mellettük. Ott volt Nádai Anikó és Szorcsik Viktória, akik igencsak meglepték stábunkat.

Badár Sándor és fia csak karácsonykor merészkedik be a konyhába

Az ünnepek közeledtével olyanok is bemerészkednek a konyhába, akik egyébként messzire elkerülik ezt a helyet az év többi időszakában. Nincs ez másként a Badár családban sem. Sanyi és Tomi nem féltek bemutatni főzőtudományukat a Story Extra nézőinek. Apát és fiát kedvenc ételük elkészítése közben faggattuk arról, mi vár rájuk az elkövetkezendő hónapokban. Vajon ez a finomságok rovására ment?

 

Mit tesznek a sztárok, ha rájuk tör az unalom?

Hírességeket faggattunk arról, hogy mit tesznek akkor, ha rájuk tör az unalom.

Varázslatos csajozós technikák Badár Tamástól

Stúdiofelvételre indult, legnagyobb meglepetésére azonban közel 20 kérdés hirtelen megválaszolására kényszerült Badár Tomi, a Hungary’s Got Talent különdíjasa. Kiszedtük belőle, milyen bevált csajozós technikái vannak, és még a zsebeit is kiürítette a kedvünkért a bűvész.

Story Extra 2016-07-12


szerző:
2016.07.12. 17:25
Íme, Badár Tamás eredettörténete!

Részlet a 17. évad 4. részéből:

Hogy hogyan is látta meg a napvilágot ifjabbik Badár? Ki más tudná ezt jobban, részletesebben és viccesebben előadni, mint az édesapja, Badár Sándor?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Badár Tamás az édesapját sem kíméli, ha a bűvészetről van szó

Részlet a 17. évad 4. részéből:

A fiatal humorista nem hagyta ki műsorából édesapját sem, így Badár és Badár együtt szerepeltek a Showder Klub színpadán. Akadtak itt madzag és kártyatrükkök egyaránt, és persze egy csinos segítő is.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Merre járnak a Hungary’s Got Talent versenyzői?

A tavalyi Hungary's Got Talent indulói közül sokan emlékezhetnek a Peet Projectre, Bangó Adrienne-re vagy Badár Tamásra. Ezek a kiváló versenyzők maradandó élményt hagytak az emberben annak ellenére, hogy még sem ők nyerték a tehetségkutató első szériáját. De vajon a verseny után mihez kezdtek magukkal? Ennek jártunk utána.

Magyar bűvészek a világ legjobbjai között

A szemfényvesztés nagymesterei (Holtz Gábor, Soma, Badár Tamás, Galambos Fecó) nemrég egy teljes hétvégén órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Mutatványaikat látván, talán mégis léteznek csodák. Ezért nem meglepő, hogy a magyar bűvészek a világ legjobbjai között vannak.

Rami és Tamás kölcsönösen vágytak egymás társaságára

Badár Tamás bevallotta, Kiss Ramóna miatt nézte a Barátok köztöt, majd ezen felbuzdulva, a sorozat Zsófija is elárulta, hogy nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy együtt fognak játszani. A bűvész végül teljesen elkápráztatta a csinos színésznőt.

Vadon Jani aggódik Rami mellei miatt

Kiss Ramóna elvonta Badár Tamás figyelmét? Vadon Jani szerette volna megelőzni a bajt, ezért közhírré tette észrevételeit.

Március 26-tól újra Gyertek át szombat este! az RTL Klubon

Visszatér az RTL Klubra a Sebestyén Balázs vezette game show, a Gyertek át szombat este! A második évadban szombatonként ezúttal is sztárok, közismert színészek, sportolók és zenészek tudását teszik próbára vicces, házibuli hangulatú feladatok során.

Badár apaságból jelesre vizsgázott

Az elmúlt időszakban a figyelem a népszerű humoristáról egy másik Badárra szegeződött. Sándor fiát, Tamást ugyanis szintén beszippantotta a színpad világa. A gyorsan jött népszerűség pedig még közelebb hozta egymáshoz az örökgyerek apukát és villámkezű fiát.

Story Extra 2016-02-24


szerző:
2016.02.24. 17:25

Portré 2016-02-14


szerző:
2016.02.14. 23:45
Badár Tamás Barabás Évit is elbűvölte

Egy perc alatt annyi lájkot kapott egy közösségi oldalon, mint Brad Pitt. A Hungary’s Got Talent különdíjasa, Badár Tamás, a vasárnapi Portréban, Barabás Évit bűvölte el.

Így karácsonyoztak a sztárok 2015-ben

Karácsonyfák alá rejtett eljegyzési gyűrűk, gyermekeik örömét leső szülők. Még azok a hírességek is megleptek bennünket karácsonyi videóikkal, akik nem igazán nyilnak meg a nyilvánosság előtt.

A Dirty Led Light Crew nyerte a Hungary’s Got Talentet

A Hungary’s Got Talent szombati fináléján pattanásig feszült a hangulat, hiszen a döntősök a győzelem reményében hetek óta csak erre a napra vártak. A Reflektor riportere a délutáni készülődéstől az eredményhirdetésig végigkövette az eseményeket, hogy beszámolhassunk önöknek a mindent eldöntő este kulisszatitkairól.

Utolsókból lesznek az elsők


szerző:
2015.12.21. 19:00
Utolsókból lesznek az elsők

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet!

Elsöprő győzelmet aratott a Dirty Led Light Crew

Új kedvence lett az országnak: A Dirty Led Light Crew toronymagasan nyerte meg a Hungary's Got Talentet! A Dirty Led Light Crew a szavazatok 27,3 százalékát szerezte meg, amivel toronymagasan nyertek. Utánuk hatalmas verseny volt, Badár Tamás alig hét tized százalékkal előzte meg a harmadik helyezett Molnár Nikit.
 

Badár Tamás kisfilm


szerző:
2015.12.19. 21:15
Czuczor-Gidai Zsófi átaludta az eredményhirdetést

Miközben a Dirty Led Light Crew csapata és Badár Tamás boldogan fogadta a gratulációkat, a Hungary’s Got Talent első elődöntőjének harmadik továbbjutója, Czuczor-Gidai Zsófi az igazak álmát aludta. Stábunk ott volt, amikor a szülei tudatták vele a nagy hírt, majd amikor a zsűri tagjai is tiszteletüket tették nála.

Íme a Hungary's Got Talent első élő showja képekben!

A Hungary's Got Talent első élő showját mindenki izgatottan várta. Nézze meg Ön is az első adás képeit:

Czuczor-Gidai Zsófi átaludta döntőbe jutását

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített

Szombat óta Zsófikáért rajong a fél ország

A Hungary's Got Talent első élő showjában volt vetkőzés többször is, ugráltak két keréken, trambulinon és lángba is borult a színpad, a nézőknek mégsem ez jött be a legjobban. A Fókusz ott volt szombat este a kulisszák mögött, és minden pillanatot rögzített.

A Hungary’s Got Talent továbbjutói

Szombaton este a nézők az új tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent első élő showját láthatták. A Tíz produkcióból csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció automatikusan, a második kettő közül pedig a zsűri döntötte el, ki lesz a harmadik továbbjutó. Vendégünk volt Czuczor-Gidai Zsófi, Badár Tamás és a Dirty Led Light Crew képviseletébe, Horváth Zoltán.

Megvannak a HGT első élő show-jának továbbjutói!

Ma este gy tánccsoportnak, egy bűvésznek és egy versmondónak sikerült beverekednie magát a december 19-ei döntőbe. Már ki is találta, kikről van szó? Ha nem, kattintson, és megmutatjuk.

A Wallkings kisfilmje


szerző:
2015.11.28. 20:47
Badár Tamás  - Elődöntős produkció

Nézze meg, mivel sikerült bejutnia a Hungary's got Talent legjobb 30 versenyzője közé!

Badár Tamás örökölte édesapja humorát

Ahogy azt néhány hete a Hungary’s Got Talentben is láthattuk, Badár Tamás örökölte édesapja tehetségét, no és persze a humorát, hisz tehetségével szinte mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

Reflektor 2015-11-18


szerző:
2015.11.19. 01:10
Reflektor 2015-11-18

Az ősz egyik legjobban várt műsora veszi kezdetét az RTL Klubon, csütörtök este 21 óra 20-kor útjára indul ugyanis a Válótársak című sorozat. Badár Tamás örökölte édesapja humorát.

Csuja Imre aranygombbal jutalmazott, de csak az egyik sztárcsemete remekelt

A Hungary’s Got Talentben minden zsűritagnak egyetlen egyszer lehetősége van arra, hogy az aranygomb megnyomásával azonnal az élő show-ba jutasson egy versenyzőt. Csuja Imre élt először ezzel a visszavonhatatlan és megismételhetetlen jogával. Máris mutatjuk, kik azok, honnan jöttek, akik a színészt ennyire meggyőzték produkciójukkal. És a mindig vicces Badár Sándor illetve a Détár Enikő és Rékasi Károly gyerekének szereplését, és az azokra érkezett reakciókat is felidézzük.

A Got Talent zsűritagja aranygombbal jutalmazott

A pillanat, amikor a magyar Hungary’s Got Talentben először arannyá változott az egész stúdió. Csuja Imre nyitotta a sort, az Infusion trió pedig rögtön bejutott az élő adásba.

Továbbjutott a Hungary’s Got Talentben Badár Sándor fia

Mindenkinek leesett az álla szombat este, aki látta a Hungary’s Got Talent legutóbbi részét. Badár Sándor 21 éves fia Tamás elképesztő trükkökkel ejtette ámulatba a nézőket. A produkciója hatalmas sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy 4 igennel tovább is juttatta őt a zsűri. Badár Sándor és Tamás voltak reggel a vendégeink.

Badár Tamás elég jól keveri a kártyát

A Got Talent nevezője csont nélkül megszerezte a továbbjutást, de a színfalak mögött is kártyatrükkökkel szórakoztatta a várakozókat. Például ezzel itt.

BADÁR SÁNDOR: A humorista fia bűvészként a HGT színpadán

A humorista a szavak mestere, fia azonban a viccek és poénok helyett már gyerekkora óta a trükkök és a varázslat bűvöletében él. Most szombaton a Hungary's Got Talent zsűrije előtt próbálja majd ki magát.

A bűvészek megszenvedtek a sikerért

A Hungary's Got Talent múlt szombati válogatójában feltűnt peches bűvészekre mi is pont úgy csodálkoztunk rá, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, meg az archívumunkban és kiderült mi már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a szombatihoz hasonló szürreális élményben volt részünk.  

Pechsorozat miatt nem sikerült az áttörés

A Hungary’s Got Talent múlt szombati válogatójában feltűnt peches bűvészekre mi is pont úgy csodálkoztunk rá, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, és az archívumunkban és kiderült, mi már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a szombatihoz hasonló szürreális élményben volt részünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való