KERESÉS search-close

Balázs

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balázs"

Balázs a ti segítségeteket is kéri!

A műsorvezető egy tragédia miatt kéri az ország segítségét!

Survivor Kibeszélő (3. rész) - Balázs minden kérdésre választ adott!

Varga Attila Sixx, a Hogyvolt blog Survivor-fanatikus szerzője ezen a héten is kibeszélte vendégeivel a Survivor legfrissebb történéseit. Ezúttal a játékból önként távozó Balázs, a 2017-es Survivorből ismert Benedek, valamint a műsor egyik főszerkesztője, Oláh Ákos voltak Sixx beszélgetőpartnerei, és ismét rengeteg érdekes kulisszatitokra derült fény.

Ezért nem fogadta be a közösség Balázst a Survivorben

A Reggeli vendége volt A túlélők viadalából legutóbb távozó Balázs, akinek Papp Gergőék feltették a nagy kérdést: mi volt az oka annak, hogy a többi játékos kiközösítette őt?

Balázs: „Nem lehet ezt szív nélkül játszani, és az én szívem otthon maradt...”

Balázs exkluzív videónkban mesél arról, hogy miért adta fel a játékot, és mit érzett azután, hogy elmondta a társainak, hogy haza fog menni.

Újabb szigetlakó adta fel a játékot!

Úgy tűnik, hogy Balázs nem csak hirtelen felindulásból mondta, hogy feladja a játékot: közvetlenül egy egyesülés előtt végleg búcsút intett a társainak.

Balázs: „Nem fogok nekimenni egy olyan játéknak, amit már igazából elvesztettem”

Balázs napok óta őrlődött, mire meghozta a döntést, hogy feladja a játékot. Nóri azonban roppant mérges volt magára, mert nem gondolta volna, hogy ennyire féleismerte Balázst.

„Át lett vágva a fejem!” - Nóri teljesen kiakadt Balázsra

A lányoknak rosszul esett, hogy Balázs úgy osztotta meg a törzzsel, hogy feladja a játékot, hogy ők ott sem voltak. Ebből aztán egy hatalmas vita kerekedett az Agilában!

Balázs: „Meguntam, úgyhogy hazamegyek!”

Balázs addig szeret játszani, amíg élvezi és ameddig önmaga tud lenni, azonban beismerte, hogy képtelen küzdeni egy olyan csapatért, ami tele van számára idegen emberekkel.

Amit az adásban nem láthattál: elkísértük Balázst az orvoshoz!

Balázs alig ivott vizet, ezért kiszáradás közeli állapotba került, és sürgős orvosi ellátásra szorult. Exkluzív videónkban megmutatjuk, hogy milyen vizsgálatokon esett át a klinikán az Agila játékosa!

Balázs a változás útjára lépett?

Úgy tűnik, hatott a többiek fejmosása Balázsnál, mert azóta úgy együttműködik a srác, mint a kisangyal.

Orvosi segítségre szorult az Agila játékosa!

Balázs nem fogyasztott elég folyadékot, ezért kiszáradás közeli állapotba került és elájult. Az Agila játékosát ezért bevitték a klinikára, hogy kivizsgálják és hidratálják.

Balázs a könnyeivel küszködve olvasta el szerelme levelét

Balázs visszatért a klinikáról, majd miután elmesélte a többieknek, hogy min ment keresztül, félrevonult, hogy a párjától a születésnapjára kapott levelet olvasgatva merítsen erőt a játékhoz.

Balázs: „Ez egy második lehetőség, és szeretnék bizonyítani!”

Amint Balázs meghallotta, hogy a következő játékra csak egy fiú és egy lány mehet, azonnal jelentkezett, mert be szerette volna bizonyítani a többieknek, hogy fontos tagja a törzsnek.

Kitty csúnyán beégett a zsákmányszerzésen

Az Agilából Balázs és Fanni, míg a Gagambából Beni és Kitty küzdöttek meg a hagymáért, olajért és erős paprikáért. A sárga csapat azonban csúnyán leszerepelt...

Balázs életveszélyes állapotba kerül?

Az Agila törzs tagja azonnali orvosi segítségre szorul: sem járni, sem beszélni nem tud. Részletek a ma esti adásban! Survivor - A túlélők viadala 19 órától az RTL Klubon!

Balázs kihúzta a gyufát a társainál...

Balázs sziesztázott, amíg a többiek keményen dolgoztak a szigeten. Nóri ezután úgy gondolta, hogy tisztázni kéne a helyzetet a sráccal, aki kerek perec kijelentette, hogy nem hajlandó alkalmazkodi a társaihoz.

Balázs: „Őszintén nem érzem azt, hogy egyáltalán számba venne a törzs...”

A lilák rákérdeztek Balázsnál, hogy mi a problémája, mert úgy látják, hogy teljesen kiközösíti saját magát a törzsből. Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kapcsolj este 19 órakor az RTL Klubra, mert új résszel folytatódik a Survivor - A túlélők viadala!

Balázs nem értékeli, hogy bent maradt a törzsben?

A Törzsi Tanács után tábortűz körül gyűlt össze az Agila törzs, hogy megbeszéljék az este történéseit. Balázs úgy gondolja, hogy ha Robi nem taktikázza túl magát előző nap, akkor ő már biztosan nem lenne a szigeten.

A lányok dilemmája az Agilában: Balázsra vagy Robira szavazzanak?

Hiába próbálták Jérémyt és Tamást is bevonni a lányok a taktikai megbeszélésbe, a srácoknak konkrét elképzelése volt az esti Törzsi Tanácsot illetően.

Ajaj! Balázs megtudta, hogy a többiek átkutatták a cuccait

Robi tiszta vizet öntött a pohárba, és beköpte társait Balázs előtt: az új szigetlakó megtudta, hogy a többiek belenéztek a táskájába. Balázs reakciójáért nézd meg a videót!

Óriási vita kerekedett Robi és Balázs taktikai megbeszéléséből

Robi félrehívta Balázst, hogy elmondja neki, veszélyben van, mert mindenki rá akar szavazni a közelgő Törzsi Tanácson. A taktikai megbeszélés azonban csak konfliktust generált a két srác között.

Balázs kinyomozta, hogy Robi igazat mondott-e neki

Balázs rákérdezett Tominál, hogy valóban őt szeretné-e kiszavazni a Törzsi Tanácson. Vajon igazat mondott Robi az új szigetlakónak, vagy Tamásnak egészen mások a tervei?

Robi több kárt csinált, mint hasznot a taktikázásával

Tomit váratlanul érte, hogy Robi a háta mögött kikotyogta a tervét Balázsnak. Tamás szerint túl korán kezdte a kavarást Robi, és ez akár a kieséséhez is vezethet majd.

Balázs: „Megpróbálok mindenkit Robi ellen fordítani!”

Balázs szerint Robi túltaktikázta magát, ezért azt a cél tűzte ki maga elé az új szigetlakó, hogy mindenkit ellene fordít. Úgy tűnik, hogy Nórinál már sikerrel járt Balázs!

Keményebb, mint valaha: Eszti nem bírta tovább, és feladta a Survivort

Az idei Survivor tele van meglepetésekkel. Sokkal keményebb, taktikusabb, és fordulatosabb, mint a tavalyi játék. Kedd este két új túlélő költözhetett be- egy az Agila, egy pedig a Gagamba törzsbe. Balázs és Emese más-más személyiségek és ennek megfelelően máshogy is taktikáznak. Eszti viszont lelkileg teljesen kikészült, tegnap feladta a játékot és önként távozott a szigetről.

Balázs elárulta, hogy van-e védettségi amulettje!

Robi rákérdezett Balázsnál, hogy van-e védettségi amulettje, a többiek pedig feszülten figyelték az új szigetlakó reakcióját.

Tomi: „Balázs nem szálka a szememben, hanem gerenda!”

Balázs az első napokban nem szeretne a törzs élére állni és utasításokat adni a többieknek, mert fél, hogy ezzel ellenszenvet váltana ki a többiekből. A srácok azonban már így sem kedvelik őt...

Hiába bizonyított Balázs, nem akarják befogadni a törzsbe...

Balázs és Eszter egy hatalmas hallal tértek vissza a játékból, azonban még ez sem volt elég a srácoknak ahhoz, hogy elismerjék Balázs teljesítményét, és befogadják őt a törzsbe.

„Megjött Balázs, és egyből minden összeállt!”

Balázs érkezése óta van hol aludnia az Agilának, és sült hallal csillapították éhségüket, azonban Jérémy szerint ennek semmi köze az új sráchoz, nem az ő érdeme a fejlődésük.

Balázs elképesztő dolgot tett


szerző:
2018.10.03. 20:12
Balázs elképesztő dolgot tett

A Gagambából Dávid és Vera, az Agilából Balázs és Eszter küzdött az előnyért és a méretes halért az úszóversenyen. A játék elején Vera óriási előnyre tett szert, Balázs azonban elképesztő teljesítményt nyújtva behozta lemaradását!

Rosszullétig hajtották magukat a játékosok

Dávid és Balázs hatalmasat küzdött, és úszás közben azzal sem törődtek, hogy begörcsölt a lábuk vagy ájulás közeli állapotba kerültek. A játék végén azonban mindketten elterültek a parton.

Átkutatták Balázs táskáját a társai

Amint Balázs eltávolodott a tábortól, a törzstársai kinyitották a táskáját, és átkutatták, hátha van nála védettségi amulett.
 

„Vissza a feladóhoz!” - A zsákmányszerzés nyereményét a hátuk közepére sem kívánták a játékosok

Amikor a szigetlakók megtudták, hogy a zsákmányszerzésen egy-egy új játékosért küzdenek, lelankadt a lelkesedésük.

Kiderült, hogy melyik törzsbe kerültek az új szigetlakók!

Mivel az Agila nyerte a zsákmánszerzést, így ők dönthettek, hogy Emesét vagy Balázst szeretnék befogadni a törzsükbe.

Balázs


szerző:
2018.10.02. 20:12
Balázs

Balázs 10 éve foglalkozik emberekkel, és kíváncsian várja, hogy ez a tapasztalat hozzásegíti-e őt a játékban való előremenetelhez.

Balázs: „Minden konfliktusba bele fogok állni!”

Balázs 10 éve foglalkozik emberekkel, és kíváncsian várja, hogy ez a tapasztalat hozzásegíti-e őt a játékban való előremenetelhez.

Eszti: „Most már jó lenne ide egy normális férfi, aki férfi!”

Balázs szerint a srácok úgy viselkedtek, mint egy falka, akik védik a területüket, a lányok azonban Balázsban látják az igazi férfit, aki gatyába rázza a törzsüket.

Nóri: „Rohadtul nem örülök neki, hogy itt van ez a srác!”

Míg Fanni megpróbált közelebb kerülni Balázshoz, Nóri és Eszter kibeszélték az új srácot, akit ugyanúgy magukhoz akarnak édesgetni, mint Bencét, aztán hátba támadni, ha Törzsi Tanácsra kerül a sor.

Balázs már az első napon beszólt Robinak!

Robinak egyáltalán nem szimpatikus az új játékos, főleg azok után, hogy beszólt neki a tűzgyújtással kapcsolatban...

Balázs édesapja büszkesége miatt egyedül maradt?

Balázs lassan három éve nem beszélgetett édesapjával, aki egyáltalán nem keresi, sőt még a telefont is kinyomja, ha fia hívja. Tibor, most elmondta Balázsnak, hogy miért lépett ki az életéből. Újra egy család lehetnek?

Balázs: „Te vagy a legtökéletesebb nő a világon!”

Balázs féléve van együtt Brigivel és hamar oda is költözött a lányhoz és annak édesanyjához. Azonban a legtöbb vitájuk éppen az anyósjelölt miatt van, aki túlságosan beleszól az életükbe. A fiú éppen ezért szeretne végre külön költözni és közös életet kezdeni szerelmével, sőt egy komoly lépésre is elszánta magát!

Sorsdöntő epizód jön a Barátok köztben

Ma este kiderülhet, hogy: Hanna, Peti vagy Balázs mellett kötelezi el magát. A színészek elárulták, ők hogyan cselekednének karakterük helyében.

A hormonok tehetnek mindenről?

A fiatal anyuka félve vállalta második gyermekét, félt attól, hogy kiújul a szülés után depresszió. Petra jól érezte, viszont a mostani helyzetet már sokkal tudatosabban kezeli a férjével.

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

˝Meg akartam halni!˝- Petronella, Balázs, Lotti és Abigél igaz története

A szülési utáni depressziót nem szabad félvállról venni, és beszélni kell róla, pont úgy, mint Petra és Balázs, akik megjárták már egyszerre a poklot és a mennyet, és most újra belevágtak a gyermekvállalásba. Persze bonyolultabb ennél a történet, mert azt nem gondolták, hogy ismét szembe kell nézniük a kórral.

Zalán meglepő palacsinta-technikát villantott: vajon mit szólt ehhez a Séf?

Balázs és Zalán nagy egyetértésben ügyködtek a harcsapaprikás-hortobágyin, azonban Zének és a Séfnek is akadt némi jótanácsa a fiúknak.

Hoppá! Kitört a harc Zsófi és Balázs között!

A kékeknél csatatérré alakult a konyhapult: a csapattársak semmiben sem értettek egyet. Zsófi utasított, Balázs ellenkezett, Balázs hibázott, Zsófi kiborult. Vajon milyen ételek születtek ebből?

Mi volt Sárközi Ákos gyerekkori álma? Balázs utánajárt!

Buda után most Balázst érte az a megtiszteltetés, hogy nemcsak szakácsként, hanem riporterként is megmutassa magát. Sárközi Ákost kapta mikrofonvégre, akit gyerekkori terveiről faggatott. Gondoltad volna, hogy a Séfnek esze ágában sem volt, hogy szakács legyen?

Balázs banános töltött paprikája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: töltött paprikát kellett készítenük, újragondolva. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Balázstól, nézd meg a receptjét.

Szurdi Balázs


szerző:
2017.09.06. 16:01
Könnyes találkozás: Balázs azt szeretné, ha Ilonka anyja helyett anyja lenne!

Balázsnak nem volt könnyű gyerekkora, ugyanis a férfi gyermekotthonban nőtt fel. A férfi nincs jóban sem édesanyjával, sem édesapjával, és bár van családja, egyedül érzi magát a világban. Balázs nemrég felkereste nagynénjét, és hála az Anikó Show- nak, Ilonka és Balázs most először élőben is találkoztak.

Balázs:

Balázst két hónapos korában édesanyja egy búcsúban hagyta, és bekerült egy csecsemőotthonba. Később a bajai gyermekotthonba került, majd 16 évesen édesanyja kivette onnan, és két év alatt elszedte a pénzét. A férfinek azóta van családja, mégis egyedül érzi magát a világban, ugyanis sem apja, sem anyja nem kíváncsi rá.
 

 

Niki nemcsak Balázzsal, senkivel nem akar kapcsolatban lenni

Balázs azért jött a műsorba, hogy visszaszerezze ex barátnőjét. A fiú és barátnője egy hónapja szakítottak, de még mindig egy lakásban élnek, és egy ágyban alszanak. Mikor Niki berobbant a stúdióba, Balázs odaadta neki a virágot, amit hozott, Niki pedig kíméletlenül megmondta a fiúnak, mit érez.

Sebestyén Balázs hivatalosan is lenyomta Istenes Bencét!

Idén is kiadta éves listáját a Forbes magazin a legértékesebb magyar celebekről. A győztes Sebestyén Balázs három hellyel jutott feljebb a tavalyi évhez képest, de vajon kiket előzött meg?

Válása után találta meg az igazit a Házasság első látásra szereplője

Habár a műsor végén Balázs és Lilian úgy döntöttek, folytatják házasságukat, végül mind a négy kapcsolat válással végződött. Ennek ellenére a fiúknak egyáltalán nincs okuk a panaszra!

Mi történt a Házasság első látásra ifjú férjeivel?

A Házasság első látásra mégiscsak meghozta élete szerelmét? Róbert csalódott volt a műsor után, mert kevesebb rajongói levelet kapott, az igazi mégis rátalált. Balázst viszont ostromolják a nők, ő mégis még mindig egyedül van. A Balázzsal és Róberttel készült interjút hosszabban is megmutatjuk!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Házasság első látásra: Lilián és Balázs őszintén beszélt a válásról!

A műsor egyetlen együtt maradt szerelmespárja is úgy döntött elválnak útjaik. Nagy Lilián és Móger Balázs most elmesélték mi vezetett kapcsolatuk végéhez.

Evelin:

Evelin elmegy Lábodi Endréhez, de helyette megint a fiát, Balázst találja az irodában. Az megismétli erkölcstelen ajánlatát: akkor szerzi meg számára a klubot, ha kifejezi a háláját. Evelin ezen nagyon feldühödik és megfenyegeti a fiút, hogy ha nem szerzi meg neki a klubot, azzal fogja megvádolni, hogy megerőszakolta őt.

Evelin túl messzire megy a fenyegetésével

Endre felhívta Rolandot, és közölte vele, hogy neki és Grétának adja a Voilát. Roland egyből Evelin orra alá dörgölte a sikerüket, de a lány nem hagyta annyiban, és megfenyegette Balázst...

Balázs megalázza Evelint Roland és Gréti előtt

Evi újra szerencsét próbál Balázsnál, és megkéri, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Nem sokra rá Balázs jó híreket közöl vele: övé a klub. Végül Balázs apja felvilágosítja Evelint, hogy Balázs soha nem is beszélt vele, és szó sincs arról, hogy a Voilá Eveliné.

Előző rész (2017. május 17.)

Gábor véletlenül felfedezi, hogy Niki fent van egy internetes társkereső oldalon. Evelin továbbra sem akarja feladni a Voiláért vívott harcot. Karesz és Milán felültetik a barátnőiket, hogy Győzővel szórakozzanak.

Balázs csúnyán átveri Evelint

Evi újra szerencsét próbált Balázsnál, és megkérte, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Később Balázs felhívta Evelint, és azt mondta neki, hogy az övé a klub...

Fókusz 2017-05-15


szerző:
2017.05.15. 17:25
Maja lebuktatja Evelint Balázs előtt

A hazafelé vezető úton Evelin és Balázs összefut Majával, és Maja leleplezi Evelint. Balázs teljesen átverve érzi magát, Evelin pedig rájön, hogy ez volt az utolsó esélye, hogy visszaszerezze a klubbot.

Lilian anyukája:

Mivel Lilian úgy érezte, hogy össze van zavarodva, kikérte édesanyja véleményét Balázzsal és a házasságukkal kapcsolatban. Vajon a feleség megfogadja anyukája szavait a válással kapcsolatban?

Házasság vagy válás? Így döntött Lilian és Balázs...

Lilian azzal indokolta döntését, hogy ő nagyon vad és tüzes. Balázs pedig beismerte, hogy próbált adni és adni, de a a visszajelzés nem olyan volt, mint amire számított...

Ez üzente egymásnak Lilian és Balázs a döntés után

Videóban mondhatták el gondolataikat egymásnak a házasok.

Balázs bevallotta, hogy nem volt könnyű meghozni a döntést

A férj elmesélte, hogyan fogalmazódott meg benne az elhatározás, amit Soós István előtt mondott ki feleségének.

Lilian:

A feleség kitart elhatározása mellett. Lilian azt is elárulta, hogyan képzeli el a jövőt a döntésük után.

Evelin Majaként mutatozik be Lábodi fiának

Evelin lehetőséget szimatol, hogy ismét visszaszerezze a klubbot és flörtölni kezd Balázzsal, aki még nem ismeri a lányt. Amikor a fiú csodálkozva rákérdez a lány nevére, Evelin improvizál, és Rédei Majának adja ki magát.

Előző rész (2017. május 11.)

Ramóna felismeri, hogy a lánya sokkal jobb helyen van Barbinál és Joe-nál. Dani és Karola közelebb kerülnek egymáshoz. Evelin flörtölni kezd Balázzsal, és Rédei Majának adja ki magát.

Lilian egyre jobban elköteleződik Balázs iránt?

A feleség ismét férjéhez utazott, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz. Soós István úgy látja, hogy sajnos nem azonos ütemben változnak az érzelmeik.

Balázs:

Lilian nagyon jót bulizott férjével. A baráti összejövetel után bulizni mentek, ahol teljesen egymásra hangolódtak. Balázs pedig azt is elmesélte, mi történt miután hazaértek.

Balázs úgy érzi, neki ettől több kell...

A férj kicsit elbizonytalanodott, mert úgy érzi, hogy Liliennél már kezdenek előjönni az érzelmek, ő viszont konkrétan nem érez semmit, ezért elvitte egy étterembe feleségét, hogy megbeszéljék, hányadán is állnak most egymással.

A holnapi adásban (05.12.): A DÖNTÉS

Ne felejtsd el, pénteken kiderül, hogy együtt maradnak-e a házasok! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Ilyen volt Lilian és Balázs forró tánca

Lássuk, mi vezetett a házasok első szexuális élményéhez!

Balázs élvezi, hogy kényeztetheti feleségét

Lilian férje elárulta, hogy mindig is ezt szerette volna. Szerencsére az újdonsült feleségének sem volt ellenére Balázs gesztusa.

Szintet lépett Balázs és Lilian kapcsolata?

A házasok kirándulni mentek Balázs barátaival, akik kérdésekkel bombázták őket. Így Lilian új információt is megtudott férjéről...

Lilian és Balázs hétvégéje

Véget ért a romantikus hétvége Ajkán. Lilian szerint félreismerték egymást az esküvő után, Balázs pedig reméli, hogy hamarosan még közelebb kerülnek majd egymáshoz.

Lilian és Balázs új esélyt adnak házasságuknak

Lilian rászánta magát, hogy elutazzon Balázshoz Ajkára. A feleségnek nagyon tetszett, amit féjre otthonában látott. Ez már egy jó kiindulópont lehet...

Lilian közelebb került Balázs szüleihez is

A feleség úgy érzi, fontos, hogy jóban legyen anyósával és apósával. Balázs örül, hogy Lilian jókat beszélgetett szüleivel, akik vasárnapi ebéddel készülnek majd a házasoknak.

Lilian és Balázs kapcsolata szorosabbra fűződött

A nászúton szerzett feszültésgek és távolságtartás úgy tűnik, hogy alábbhagyott. Lilian és Balázs kézenfogva, jó hangulatban töltötték az estét az ágyban...

A holnapi adásban (05.10.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Együtt marad Lilian és Balázs?

Új esélyt adnak kapcsolatuknak,a mit egy romantikus vacsorával indítottak. Balázs számára kellemes meglepetés volt Lilian hozzállása, ugyanis úgy érzi, feleségét teljesen kicserélték mióta visszajöttek a nászútról.

Lilian Balázsnak:

Az esti szülinapi ünnepléssel kapcsolatos igények sajnos nem egyeztek, ami komoly vitaforrás lett a nászúton. Lilian úgy gondolja, hogy Balázs vidékiesen zárkózott, míg ő nagyvilágiasan nyitott.

A hétfői adásban! (05.06.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a hétfői adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted a második adás emlékezetes jeleneteit!

Romantikus gesztusnak indult, de feszültség lett belőle...

Balázs finom reggelivel szerette volna ébreszteni feleségét születésnapja alkalmából. A srác nagyon kitett magáért, ám a fogadtatása nem éppen olyan volt, mint amire számított az újdonsült férj.

Lilian nem veszi figyelembe Balázs érzéseit?

Közös programon vettek részt, ám az nem úgy alakult, ahogy azt valószínűleg Balázs tervezte. Se a közös fotózás, se a csók kamera nem hozta lázba Liliant.

Balázsék megszabadultak ruháiktól

A nászút legfontosabb pillanatai, amikor a friss házasok belevetik magukat az élvezetekbe. Így tettek Lilianék is, ám az ara gyorsan meggondolta magát...

Eljött a nászéjszaka ideje!

Rita kiborult, amitől Zoli pedig teljesen kétségbeesett. Viszont Lilian és Balázs esküvője egész jól sikerült. Vajon milyen lesz így a nászéjszaka?

Lilian és Balázs már a nászútjukat tervezik első együtt töltött éjszakájuk után

Reggeli közben megbeszélte az ifjú pár, hogy mivel is töltik majd a mézesnapokat. Lilian elárulta, hogy ő már közelebb engedte magához Balázst.

Nászútra indultak a friss házasok

Eljött az idő, hogy jobban megismerjék egymást a párok. Lilian és Balázs lelkes az utazás miatt, Rita azonban bosszankodott, amiért Zoli nem figyel rá.

Több évnyi magány után végre megtalálta az igazit Lilian és Balázs?

Ismerd meg Liliant és Balázst, akik szintén összeszedték minden bátorságukat, és anyakönyvvezető elé álltak, hogy próbára tegyék a pszichológusok módszerét.

Így házasodott össze Lilian és Balázs első látásra!

A férj kicsit meglepődött újdonsült felesége hangján, de gyorsan túltette magát rajta. Liliant pedig az első csók hozta zavarba…

Már az esküvő után egymásra hangolódott Lilian és Balázs...

Soós István elárulta, hogy ez a beszélgetés soha nem jött volna létre, ha rájuk, vagyis Lilianra és Balázsra lett volna bízva a döntés, hiszen elmentek volna egymás mellett. Pont ez az, amiről a műsor szól!

A csók követeléstől Lilian teljesen befeszült

Pozitívan és mosolygósan indult a házasság, ám a lakodalomban a menyasszony kicsit soknak érezte a násznép izgatottságát és buzdító szavait. Soós István, a műsor tanácsadó szakpszichológusa azonban nagyon bizakodó velük kapcsolatban.

Balázs nem hagyja, hogy felesége lerázza!

Az újdonsült férj a tettek mezejére lépett, ugyanis felesége szinte teljesen elzárkózott. Balázs határozottan odalépett Lilianhoz, aki láthatóan egyáltalán nem bánta, hogy táncba vitték...

A holnapi adásban! (05. 03.)

Ne felejtsd el, Házasság első látásra minden hétköznap 18:55-től az RTL Klubon! Mutatjuk, mi vár rád a holnapi adásban, de addig is IDE kattintva visszanézheted az első adás emlékezetes jeleneteit!

Móger Balázs


szerző:
2017.05.02. 17:34
Móger Balázs

Kor: 33
Foglalkozás: tűzoltó
Végzettség: érettségi
Magasság: 183 cm

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való