KERESÉS search-close

Balázsy Panna

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balázsy Panna"

A férfiak elköteleződés-fóbiája miatt magányosak a nők?

Egyre több a kapcsolatfüggő nő, akik közül sokan 30 éves koruk után már szinte bárkibe beleszeretnek, aki mond hozzájuk néhány kedves szót. A férfiak pedig azt hiszik, hogy tengernyi nőt szerezhetnek meg, miért akarnának egynél leragadni?

Miért nem szeretik magukat a XXI. századi nők?

A szexuálpszichológus szerint nemcsak a felgyorsult világ nehezíti a nők helyzetét, hanem a női magazinok által sugallt elvárások is és az, hogy hiába vagyunk műveltek, okosak, a reklámok is hatnak ránk, csak nem vesszük észre.

Balázsy Panna olyasmibe kezdett, ami régóta kikívánkozott belőle

Panna gyerekkorában szinkronszínészként kezdte, volt rádiós és tévés műsorvezető, PR-os, foglalkozott reklámokkal, de most az írás érdekli elsősorban. Erről, kamasz lányairól és saját gyerekkoráról is mesélt a Reggeliben.

Így indítottuk a televíziózás világnapját!

November 21. a televíziózás világnapja, ennek apropóján az egész Reggeli a tévésekről szólt, legendás képernyős és az ország első televíziós sorozatának ikonikus alakja is a vendégünk volt.

Miben változott a nők képernyős megjelenése az elmúlt évtizedekben?

Endrei Juditot és kolléganőit senki nem felügyelte, mielőtt felöltöztek képernyős megjelenésükhöz, ma már stylist nélkül nincs műsor. Rábai Balázst pedig egy rövidnadrág miatt szólták meg a nézők.

Az ország Janka nénije ezúttal a Reggeliben nevettetett

Pásztor Erzsi szeretettel emlékezik a máig népszerű Janka nénire és csillogó szemmel mesélt a rajongókkal való találkozásokról. A színművésznő energiabombaként szórakoztatta a Reggeli sztárvendégeit.

Balázsy Panna a tévézés-rádiózás fénykorában kezdte

Panna gyerekszínészként legendás filmeket, meséket szinkronizált, elsősorban rádiósnak tartja magát, de a televíziózásról is rengeteg emléke, tapasztalata van. Többek között a Reggeli műsorvezetője is volt.

Hogyan lehet megnyerni egy maratont?

Most vasárnap, október 7-én rendezték meg Magyarország legnagyobb futóünnepét, a 33. SPAR Budapest Maratont! A futóverseny egyik győztese, Csere Gáspár mesélt a felkészülésről és a futás taktikáiról.

Balázsy Panna visszatért a Reggelibe

Az egykori műsorvezető nagyon nehezen tudja ugyanaz, hosszabb ideig csinálni, mégis éppen a Reggeli volt a legnagyobb rekordja. Márkkal és Ramival persze nemcsak erről, hanem az anyaságról, a főzésről és az írásról is beszélgettek.

Demcsák Zsuzsa a Reggeliben!


szerző:
2018.04.23. 08:52
Demcsák Zsuzsa a Reggeliben!

Tavaly szeptember óta eltűnt a TV képernyőjéről - mi történt vele azóta? Mivel foglalkozik? Demcsák Zsuzsa válaszol!

Meghatározó nők a televíziózásban: Balázsy Panna!

Balázsy Panna nem állt meg a televíziózásnál, hanem más dolgokban is kipróbálta magát: cukrásznak tanult, bútor- és szőnyeg becsüs tanfolyamra járt, valamint gyermek- és ifjúsági könyveket is írt. A részletekről ő mesélt!

Halász Judit, a gyerekek kedvence

Háromszoros Fonogram-díjas lett Halász Judit, aki a gyerekekhez fűződő legkedvesebb emlékeit is elmesélte nekünk. Célegyenesbe érkezett a Konyhafőnök: ma kiderül, hogy ki nyeri el a címet, vendégünk volt a két döntős, Domi és Mózes. Balázsy Panna és Haumann Petra pedig elmesélte, hogyan kötik le gyerekeik figyelmét. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Hogyan köti le a gyerekeit Balázsy Panna és Haumann Petra?

Nem kis feladat egy szülő számára, hogy lekösse gyermeke figyelmét, hogy az együtt töltött időnek tényleg legyen jelentősége és értéke. Hogy oldja meg ezt Balázsy Panna és Haumann Petra a gyerkőceiknél egy szürke hétköznapon vagy hétvégén, és hogy lesz ez gyereknapon? A videóból kiderül.

Meghökkentő fordulatok, győzelmek, bukások és divatparádé

A 87. Oscar-gála történéseiről, a díjazottakról Balázsy Pannával, míg az idei év meglepő ruhakölteményeiről és divatbakijairól egy stylist-tal, György Ábellel beszélgettünk.

Szülinapján köszöntöttük Csonka Andrást!

Műsorvezetőként, énekesként és táncosként is kipróbálta magát, és azt mondja semmit nem bánt meg, ha visszatekint az elmúlt évtizedekre. Elárulta nekünk, hogy mely pillanatokat emelné ki viszont az elmúlt évekből és miért.

Hasznos tippek elsőgyermekes szülőknek

Balázsy Panna és Ada tanácsokat adtak az elsőgyermekes szülőknek, és elárulták, hogy ők szülés után milyen problémákkal szembesültek.

Reggeli - Csak csajok 12-06-18

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-02-22

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 11-10-25


szerző:
2011.10.25. 09:05
Csak csajok 11-10-25

Csak csajok: Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

Csak csajok 11-09-22


szerző:
2011.09.22. 09:05
Csak csajok 11-09-22

A csütörtöki Csak csajokban a házasélet fontossága mellett még zumbáztunk is.

Nehezen azonosítható sztárnevek

A külföldi hírességek nevén gyakran megakad a szemünk és ritkán találjuk el, hogyan is kellene kiejteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való